Visează să-l săruți pe fostul soț

Ce înseamnă într-un vis să săruți un fost soț

Acest vis poate apărea foarte neașteptat. Mai ales când ești deja divorțat sau relația lasă de dorit.

Interpretarea visului scrie multe despre ceea ce visează să se sărute cu un fost soț, totuși, înainte de a continua cu interpretarea, acordați atenție detaliilor visului.

Un sărut poate fi erotic, prietenos, înrudit sau tandru atunci când o persoană are nevoie de sprijin și îl primește dacă îți atinge buzele.

Prin urmare, pentru a înțelege visul, acordați atenție cine ia inițiativa, dacă această persoană este plăcută sau nu și ce emoție a fost urmărită în sărutul din vis.

De aceea, într-un vis începi să-l săruți pe fostul tău soț.

Îmbrățișări prietenoase și de familie

Astfel de vise pot începe să vă pătrundă odihna de noapte dacă există copii obișnuiți sau relația nu s-a încheiat, în ciuda divorțului. De obicei, mulți continuă să spere că totul va fi în curând la fel dacă cealaltă jumătate își dă seama de vinovăția lui, chiar dacă totul este foarte clar.

Pe fondul scandalurilor, certurilor și diferitelor confruntări într-un vis, poate apărea din nou simpatia unul pentru celălalt și, de ceva timp, oamenii devin din nou soț și soție.

Interpretarea visului scrie că aceste vise în sine arată că relațiile se vor îmbunătăți și pot deveni pur și simplu prietenoase, cu toate acestea, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple imediat. În unele situații, cărțile moderne despre interpretarea viselor scriu că s-ar putea să fii brusc uniți de unele afaceri și probleme, sau după un timp vei face pace.

Adesea, visele în care un soț începe să te îmbrățișeze și să te sărute într-un mod relativ înseamnă probleme care te vor uni foarte neașteptat.

De exemplu, dacă există probleme cu copiii obișnuiți sau se întâmplă ceva neașteptat. De exemplu, o soție poate fi abandonată de un iubit pe care se baza și cu care urma să se recăsătorească în ciuda soțului ei.

Sau realizează că nu are absolut nevoie de o astfel de relație și înțelege valoarea soțului ei, cu excepția cazului în care, desigur, respectul pentru el este complet pierdut. Prin urmare, sărutările și îmbrățișările prietenoase dese prevăd împăcarea sau perspectivele îndepărtate pentru tine.

Dacă soțul a inițiat divorțul și a plecat pentru o altă femeie, atunci de ce să visezi că începe să arate sentimente înrudite special pentru tine?

Interpretarea visului scrie că acest bărbat poate să-și dea seama de vina și să se întoarcă la tine, sau se plictisește, dar nu s-a hotărât încă asupra alegerii sale finale.

Interpretarea visului scrie că foarte curând el își va aminti de tine și va visa la o întâlnire. Cu toate acestea, poate deveni foarte târziu.

În orice caz, îmbrățișările prietenoase și un soț binevoitor într-un vis prezice reconcilierea, prietenia sau faptul că veți fi din nou împreună, cu toate acestea, cartea de vis nu scrie când se poate întâmpla exact acest lucru.

Cu toate acestea, viziunile în care astfel de vise se repetă visează la faptul că te poți întâlni din nou foarte curând și că relația nu s-a încheiat încă. Poate că soțul își va aminti din nou de sine.

Dacă te-a sărutat blând, timid, frumos și cu mult respect, acesta este un semn că își recunoaște vina și greșeala în fața ta, dar nu îndrăznește să facă el însuși primul pas. Deși după un astfel de vis, soțul poate chiar să-ți ceară iertare.

Iar dacă încearcă să te sărute, de parcă la revedere, atunci relația ta se va îmbunătăți cu siguranță, sau te vei despărți pentru totdeauna, fără regrete și lacrimi. Cu toate acestea, aceasta va fi o etapă importantă a vieții pentru amândoi, care nu poate fi evitată.

Nuante erotice

Dacă ai visat la un soț care sărută care își arată sentimentele erotice, atunci cartea de vis scrie că îți este dor de el. Fiți atenți la ce scene au început să viseze din trecut sau din viitor.

În primul caz, este pur și simplu punerea în aplicare a propriilor emoții și dorințe, precum și nevoile de dragoste și sentimente erotice.

Cărțile moderne scriu că îți lipsește plăcerea senzuală și impulsurile erotice într-un vis.

Din acest motiv s-ar putea să visezi că sunteți din nou împreună, și există o scuză pentru asta, în acest fel, reflectând emoții care nu sunt suficiente, psihicul tău încearcă să se împace cu schimbările inevitabile din viață.

Interpretarea visului scrie că un astfel de vis prezice eliberarea ta de emoțiile negative și faptul că relațiile se vor îmbunătăți în curând și vor deveni mult mai bune.

Interpretarea visului mai scrie că un nou spațiu de locuit pentru dragoste și noi hobby-uri se poate elibera treptat. Pentru că, amintindu-ți ce s-a întâmplat într-un vis, reexperimentezi aceste emoții și umpli golurile. Acest lucru te va ajuta să uiți momentele dragi inimii tale și să accepți un nou partener. Uneori, astfel de vise înseamnă că el va aminti oarecum de soțul tău.

Dacă într-un vis a fost extrem de neplăcut să-ți săruți din nou soțul/soția, asta înseamnă certuri, scandaluri și încercări de a-ți influența din nou viața. Cartea de vis scrie că fostul soț îți va aminti din nou de el însuși sau vei afla despre bârfe și zvonuri rele împotriva ta.

Este erotic să săruți așa cum ai visat cândva cu el, dar nu a existat un astfel de episod în viața reală, de ce să visezi? Interpretarea visului scrie că aceasta înseamnă că schimbări și schimbări pozitive vor avea loc în curând în viața personală.

Acest vis înseamnă noutate, sfârșitul vechilor relații și împlinirea viselor tale. Cartea de vis mai scrie că în curând vor avea loc schimbări noi și interesante în viața ta personală.

Uneori, un astfel de vis este un vis de reconciliere cu soțul tău și faptul că o nouă etapă va începe în relația ta.

A vedea noi scene de dragoste care nu au legătură cu visele tale din trecut este o schimbare. Este posibil ca povestea ta de dragoste să nu se fi încheiat și va avea o continuare interesantă și neașteptată. Dar, în unele cazuri, cartea de vis scrie că în curând te vei îndrăgosti din nou.

Citeste mai mult:  Prinderea peștelui într-un vis pentru un bărbat pe o momeală

Dacă să-ți săruți fostul soț a fost neplăcut, așteaptă-te la certuri, conflicte și să te tragă cu forța într-un fel de poveste sau scandal.

Sărut cu fostul soț

Interpretarea viselor Sărută cu un fost soț a visat de ce într-un vis un sărut cu un fost soț? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum poți afla ce înseamnă să visezi la un sărut cu fostul tău soț citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Sărut

Copiii care se sărută visează la pace și fericire în familie și la satisfacție la locul de muncă.

Dacă într-un vis ți-ai sărutat mama, vei găsi succes în afaceri, dragoste și respect de la prieteni.

Sărutat un frate sau o soră – obțineți multă plăcere de la viață.

Sărutat-o ​​pe iubita ta în întuneric – nu cădea în desfrânare.

A sărutat-o ​​în lumină – noblețea ta în relație cu femeile nu are limite.

A sărutat o femeie necunoscută într-un vis – încercați să evitați actele imorale.

Dă un sărut dușmanului tău – vei reuși să te reconciliezi cu un prieten.

Pentru soți, un vis în care se sărută înseamnă armonie spirituală.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Sărut

Fertilitatea în raport cu asocierea sărutului cu stadiul de curte.

Cu toate acestea, studiile evoluționiste au arătat că sărutul provine dintr-un sărut care alăptează de către o mamă a unui copil.

Prin urmare, sensul regresiv al acestui simbolism este probabil.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut – dacă săruți pe cineva într-un vis, atunci aceasta este o pacoste.

Dacă o fată se sărută, atunci pentru un bărbat este o boală.

Sărut cu cineva – văd un prieten.

Cine te sărută în vis te condamnă.

Sărutul unei persoane de același sex este o falsă cunoștință.

Sărutul morților este o boală.

Sărut de aer – smerenie.

Interpretarea viselor – Sărut

Dacă visezi că iubitul tău te sărută, atunci în curând vei afla despre trădare. Un astfel de vis prevestește adesea separarea de un iubit.

Sărutul pe cineva într-un vis înseamnă că dragostea ta va fi reciprocă.

Sărutarea unui partener de afaceri într-un vis înseamnă că va exista o înțelegere completă între voi.

Sărutul unuia dintre părinți într-un vis vă oferă succes în afaceri și pace în familie.

Visul în care ai văzut că ai fost suflat un sărut oferă vești de la un prieten apropiat.

Soții care se sărută într-un vis este un semn de armonie și fericire în familia lor.

Sărutul unui ciudat (sau bătrâni decrepiți) într-un vis înseamnă să primești vești proaste.

Sărutul copiilor într-un vis este un semn de împăcare între îndrăgostiți.

Văzând sărutul prezice că o persoană dragă te va supăra.

Sărutul pe cineva în secret sau în întuneric este un avertisment că comportamentul tău frivol poate provoca condamnarea altora.

Un vis în care nu te sfii să te săruți în public sau cu un străin înseamnă că ar trebui să fii mai modest pentru a preveni bârfele despre tine.

Dacă visezi că iubitul tău (sau iubitul) îți sărută rivalul (rivalul), atunci ar trebui să încerci să-ți menții imaginea în ochii lui (ei).

Sărutând mâna cuiva într-un vis înseamnă că vei avea un patron influent care va avea grijă de viitorul tău.

Dacă îți săruți mâinile într-un vis, atunci cineva se înclină în fața ta.

Dacă visezi că cineva te-a sărutat, atunci vei fi în curând dezamăgit de această persoană.

Sărutul mortului într-un vis este un prevestitor de nenorocire. Pentru un pacient, un astfel de vis prezice moartea.

Sărutul unui inamic într-un vis este un semn de ură sau invidie pe care îl simți pentru această persoană.

Sărutul unui străin într-un vis înseamnă că iubitul tău te va înșela.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut – Să văd sărutători – nemulțumire, dor de afecțiune.

Sărutându-te – te așteaptă o uniune duioasă, o relație afectuoasă, nu neapărat cu cel pe care îl vezi în vis.

Interpretarea viselor – Sărut

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut – Să văd sărutători – nemulțumire, dor de afecțiune.

Sărutându-te – te așteaptă o uniune duioasă, o relație afectuoasă, nu neapărat cu cel pe care îl vezi în vis.

Citeste mai mult:  De ce visează insectele negre

De ce visezi să săruți un fost soț

Mesajele din tărâmul lui Morpheus au atras întotdeauna atenția oamenilor. Cu ajutorul lor, au încercat să privească în viitor, să înțeleagă cauza problemelor presante și să găsească cea mai bună soluție în situațiile dificile de viață. În vise, oamenii își înfruntă fricile, se confruntă cu dorințe ascunse, fac lucruri incredibile sau se găsesc în situații familiare. Gândiți-vă de ce visați să vă sărutați fostul soț. Să aflăm dacă merită să ne îngrijorăm dacă o astfel de situație picantă a apărut în vise.

De ce visezi să te săruți cu un fost soț, o interpretare generală a unui vis

La fel ca acum sute de ani, clarvăzătorii, magicienii și ghicitorii sunt gata să ajute pe oricine dorește să găsească o decodare a mesajului din regatul lui Morpheus. Există zeci de surse din care să alegeți, doar porniți computerul și selectați cartea de vis dorită. Luați în considerare diverse interpretări, aflați de ce fostul soț se sărută într-un vis:

 1. Sărutul într-un vis cu un fost soț, potrivit lui Gustav Miller, este un semn ambiguu. Pe de o parte, cel care doarme se poate aștepta la începutul unei noi vieți. Cel care doarme va lua notă de greșelile trecutului, va lucra la greșeli și se va împerechea cu greșelile vechi. Pe de altă parte, un vis similar poate deveni un prevestitor al căsătoriei în curând cu persoana greșită. Uniunea nu va avea succes, iar cuplul se va dispersa în curând. Relațiile vor aduce experiențe neplăcute, depresie și dezamăgire. Nu ar trebui să puneți imediat capăt relațiilor, în viitor soarta va oferi cu siguranță persoanei potrivite. Visătorul trebuie doar să supraviețuiască acestei etape dificile, iar soarta îi va oferi cu siguranță o șansă pentru o viață personală fericită.
 2. Cartea de vis a clarvăzătorului bulgar Vanga crede că sărutul unui fost soț este un semn alarmant. Visătorul este tras înapoi de relațiile din trecut. Este foarte probabil să rămână sentimente calde pentru fostul soț sau tânăr. Visul îi amintește că sentimentele ei nu au dispărut nici după multe luni. Atașamentul îl împiedică pe cel care doarme să meargă mai departe și să intre în relații noi. Merită să vorbiți cu o fostă persoană dragă, poate că s-ar fi despărțit prea grăbit. Mândria, incapacitatea de a asculta au împiedicat o viață fericită. în adâncul sufletului, visătorul a vrut mereu să-l întoarcă pe tânăr.
 3. Cartea de vis a lui Sigmund Freud trimite un sărut cu un fost soț la prevestiri rele. În realitate, cel care doarme simte resentimente față de fostul său iubit. Sărutul unui fost soț în regatul lui Morpheus indică faptul că o persoană este atașată de un fost iubit. Într-o relație nouă, cel care doarme nu experimentează aceleași izbucniri emoționale vii, satisfacție pozitivă și sexuală. Merită să faci câțiva pași către un fost iubit, să lucrezi la comportamentul tău și să încerci să începi din nou o relație cu un fost tânăr, eliminând greșelile din trecut.
 4. Am avut un sărut cu fostul meu soț – acesta este un semn alarmant. Conform interpretării cărții de vis moderne, un vis indică o subestimare într-o relație. Este foarte probabil ca cuplul să se despartă fără să aibă timp să descopere sursa problemelor. În viitor, visătorul nu ar trebui să ia decizii impulsive, pripite, acestea vor afecta negativ viitorul celui care doarme. Dacă o persoană este cu adevărat dragă, ar trebui să lucrezi la relații, să încerci să o salvezi cu orice preț. Pe de altă parte, un vis similar poate prevesti o îmbunătățire a situației financiare. Averea va fi favorabilă și îți va oferi posibilitatea de a urca rapid pe scara carierei. Conducerea va observa profesionalismul și calitățile de afaceri ale persoanei și va oferi șansa de a se dovedi într-o poziție de conducere, cu o majorare a salariilor sfătuitoare. Merită să te încerci ca om de afaceri. Este timpul să încercați să începeți propriul proiect, fondurile investite vor începe rapid să aducă rapid profit și să mărească rapid capitalul existent al unei persoane. Merită riscul și riscul va fi justificat.
 5. Interpretarea viselor Longo leagă un sărut pasional cu un fost soț cu o reluare a experiențelor trecute în prezent. Persoana nu a putut face față problemelor și experiențelor din trecut. Este foarte probabil ca cel care doarme continuă să aibă sentimente pentru un fost iubit. Atașarea te împiedică să mergi înainte. Merită să faci un efort asupra ta și să începi să mergi la o întâlnire. Dacă te închizi în carapacea ta și nu lași oamenii să se apropie de tine, atunci doar singurătatea și durerea așteaptă o persoană.

IMPORTANT! Conform interpretării majorității cărților de vis, un sărut cu un fost soț este un semn alarmant. Cel care doarme nu poate renunța la trecut și continuă să-și facă griji pentru despărțire.

Într-un vis, sărut pe buze un fost soț

De ce să visezi un sărut cu un fost soț? Dacă în regatul lui Morpheus visătorul s-a sărutat pe buze cu fostul său soț, dar în realitate persoana se află într-o nouă relație, acesta este un semn alarmant. În viitorul apropiat, conflictele și neînțelegerile vor începe în noul cuplu. Există o mare probabilitate ca problemele trecute să migreze către un nou cuplu. Dacă o persoană nu se dezvoltă, nu lucrează la greșeli, nu face progrese către rezolvarea problemelor și nu caută compromisuri, atunci nu va fi niciodată posibil să se creeze o uniune fericită.

Dacă în lumea viselor ai sărutat un fost tânăr, dar nu ai trăit senzații plăcute, acesta este un avertisment din lumea viselor. În viitorul apropiat, ar trebui să vă pregătiți pentru probleme cu prietenii sau cu un nou iubit. Dacă cuplul tău îți este drag, atunci ar trebui să lași deoparte mândria și să faci primul pas către reconciliere.

Potrivit mai multor versiuni, un astfel de incident din regatul lui Morpheus poate servi drept avertisment. În viața reală, visătorul se comportă imprudent, intră în legătură cu primii veniți și nu se gândește la consecințe. Astfel de acțiuni vor aduce doar probleme, vor ruina reputația și pot provoca probleme de sănătate. Este timpul să te gândești la acțiunile tale și să evaluezi în mod rațional situația. Nu ar trebui să te deschizi tuturor, mai întâi ar trebui să cunoști persoana și abia după ceva timp să încerci să-ți conectezi viitorul cu ea.

IMPORTANT! Dacă în lumea viselor o persoană i s-a întâmplat să-și sărute fostul partener, ar trebui să fii precaut. Conform interpretării cărților de vis, o persoană așteaptă conflicte în viața reală și neînțelegeri în relații.

Fostul soț se sărută pe buze într-un vis

Potrivit mai multor cărți de vis, dacă fostul soț se sărută pe buze, aceasta indică faptul că persoana continuă să-și amintească visătorul. Probabilitate mare. Că în viitorul apropiat trecutul se va face din nou simțit. Un bărbat poate forma un număr familiar, îl poate invita la o întâlnire sau pur și simplu poate cere o întâlnire. Femeii adormite i se poate oferi să intre din nou pe același râu. Dacă să accepti oferta sau să o refuzi, alegerea nu va fi ușoară. Ar trebui să asculți vocea inimii tale. Dacă te gândești în continuare la fostul tău iubit și îi compari pe toți cu un bărbat, atunci ar trebui să dai relației tale o a doua șansă. Poate că despărțirea a fost pripită și cuplul trebuie doar să vorbească inimă la inimă și să-și împărtășească experiențele.

Citeste mai mult:  Văzând mâncăruri noi într-un vis

Visele rămân un mister pentru oamenii din lumea modernă. Astăzi, ca acum sute de ani, oamenii pot considera ceea ce văd ca indicii. Interpretarile viselor sunt gata să ajute la descifrare și să ofere răspunsuri aproximative la întrebările de interes. Fie ca sa crezi previziunile sau sa ramai indiferent, decizia ramane intotdeauna la persoana. Indiferent de decizia pe care o ia dormitorul, nu trebuie să uităm că multe rămân în mâinile unei persoane și depind de acțiunile sale.

De ce visezi să săruți un fost iubit într-un vis?

De ce să visezi un sărut cu un fost iubit? Poate că sentimentele tale nu s-au răcit și, în regatul lui Morpheus, retrăiești momentele romantice ale relației tale. Poate că alesul cândva uitat își amintește de tine, așa că imaginea lui este tulburătoare în vise. Dar interpretarea unui astfel de vis poate fi diferită – doar apelați la cărțile de vis populare.

Prin urmare, amintiți-vă în detaliu complotul visului și citiți opțiunile de interpretare selectate mai jos. Am ales cele mai plauzibile și verificate prognoze făcute de autori reputați. Este mai bine să vă amintiți visul în detaliu – atunci se va dovedi a face cea mai completă interpretare.

De ce să visezi un sărut cu un fost?

Cel mai adesea, săruturile visează la probleme viitoare. Conflictele majore sunt posibile în viitorul apropiat. Dar aceasta este o interpretare generală. Cele private sunt ușor diferite:

Fata visează la un sărut cu un fost iubit. Așadar, domnișoara nu a scăpat complet de sentimente pentru aleasă. Încă trece printr-o despărțire care a fost dureroasă pentru ea. În secret vrea să reînnoiască relația, așa că face pași către. Dar acesta este un comportament greșit – nu va fi posibil să returnați tipul cu acțiunile și confesiunile tale. Dimpotrivă – păstrează-ți distanța, ai grijă de tine și de afacerea ta. Apoi, mai devreme sau mai târziu, iubitul se va întoarce. Principalul lucru este să nu impuni.

 • Un sărut pasional pe buze cu un fost ales într-un vis – dovezi ale unor probleme nerezolvate în trecut. Este important a cui inițiativă de a săruta a fost într-un vis. Dacă tipul și-a dorit asta, vrea să te întoarcă în viața reală. Dacă inițiatorul sărutului este o fată, ar trebui să uite de fostul ei iubit.
 • sărut foarte pasional, transformându-se în preludiu, este un semn că fata este necumpănată sexual. Poate din cauza diferenței de temperamente, a apărut un decalaj. Ar trebui să-ți arăți emoțiile mai moderat, altfel absolut toți bărbații vor fugi ca de foc.
 • Dacă un sărut cu un fost este visat de o fată în statut de mireasă, acesta este un semn nefavorabil. Căsătoria ta nu va fi ușoară – probabil o ceartă majoră este imediat după nuntă. Încearcă să nu-ți compari soțul cu un fost iubit și să nu-ți amintești în niciun fel de relațiile anterioare, altfel nu se poate evita un decalaj.

Acestea nu sunt cele mai favorabile valori. Totuși, nu vă supărați dacă ați văzut o prognoză nu tocmai plăcută în lista interpretărilor. Într-un vis, subconștientul trimite un semnal: trebuie să-l primești și să înțelegi cum să nu te comporți. Comportamentul corect este o modalitate de a evita problemele prezise de cărțile de vis.

Previziuni bune de carte de vis

Să vorbim despre previziunile favorabile pe care le promit autorii altor cărți de vis:

 • Un sărut într-un vis s-a întâmplat spontan, foarte neașteptat pentru tine. Asta înseamnă că în curând vei întâlni un tânăr atrăgător cu care vor începe relații frumoase, extrem de armonioase și calme și vei uita de primul. Sentimentele cu un nou ales vor fi extrem de puternice, poate că această unire se va transforma în căsătorie.
 • Dacă te-ai despărțit ușor de un fost iubit, fără certuri și pretenții reciproce, atunci sărutul tău în vis nu este de bun augur. Poate te vei reuni din nou, iar relația se va muta la un nivel cu totul nou. Așteaptă-te la o surpriză.
 • Sărut un fost care te bântuie și extrem de enervant în viața reală, înseamnă că comportamentul compulsiv se va opri în curând. Fostul iubit te va lăsa în sfârșit în pace și poți construi în siguranță o nouă relație fericită.

Cu cât trăiești mai multe emoții pozitive într-un vis, cu atât sensul visului este mai favorabil. Prin urmare, amintește-ți dacă sărutul a fost plăcut, cât a durat, ce sentimente ai avut pentru fostul tău iubit:

 • Erau deprimați și supărați – înseamnă că în mod subconștient vrei să reînnoiești relația.
 • Foarte supărat – este o mare ceartă cu tânărul actual.
 • Regretat – în curând comportamentul tău greșit va duce la consecințe negative pentru tine, gândește-te cu atenție la fiecare acțiune.
 • au fost fericiți – in curand te vor parasi amintirile fostului iubit.

Un vis cu un fost iubit este o ocazie de a puncta în sfârșit toate punctele din propriul subconștient și de a închide gestaltul vechii relații. Dacă amintirile nu se lasă, scrie o scrisoare – spune tot ce simți, de ce ești jignit, de ce te bântuie. Scrie până rămâi fără cuvinte, apoi arde foile scrise. Atunci fostul iubit va înceta să viseze și să-și amintească de el însuși.