vis de lună mare

De ce visează luna mare?

Interpretarea visului crede că luna mare pe care s-a întâmplat să o vezi într-un vis are un simbol atât de multifațetat încât este absolut imposibil să interpretezi acest obiect. De ce se visează un astfel de fenomen uimitor, detaliile și propria intuiție îți vor spune.

simbol feminin

Luna mare este o reflectare a femininului, iar cartea de vis interpretează apariția sa într-un vis ca o predicție adevărată. În mod ideal, rotund simbolizează rudele de sex feminin care joacă un rol serios în viață (mamă, soră, fiică).

De ce o fată visează la acest corp ceresc? Dacă visa că îl privea cu atenție, ca și cum ar încerca să obțină un răspuns, atunci în lumea reală era destinată unui soț demn.

Cine a ramas insarcinata?

Pentru femei, regina rotundă a nopții într-un vis promite vești despre sarcină (nu neapărat a ei), iar pentru femeile însărcinate – nașterea unui băiat.

De ce altfel visează o fată timp de o lună? Aștepți o întâlnire cu o veche cunoștință care probabil să devină amant. Viziunea de familie promite surprize plăcute, iar pentru bărbați – căsătoria cu o doamnă inteligentă și economică.

Potrivit lui Miller

Cartea de vis a lui Miller asigură că luna plină într-un vis garantează succesul în afaceri și noroc în relațiile amoroase. Dar o stea plină ascunsă într-o ceață ușoară înseamnă înșelăciune și dezamăgire.

Cunoaste-te!

Interpretarea visului este sigură că atunci când interpretăm un astfel de vis, nu se poate decât să țină cont de sensul lui ezoteric. Deci, luna plină foarte mare reflectă o personalitate holistică, intuiție, talente ascunse și spiritualitate.

A o vedea într-un vis înseamnă că a sosit momentul să renunți la lumea exterioară și să te cunoști pe tine însuți. Steaua nopții reflectă și vise neîmplinite, fantezii fără sens și pierdere de timp.

Fii norocos!

Apropo, dacă ai visat la o lună uriașă și foarte strălucitoare, atunci cartea de vis consideră acest lucru un semn rău. Un luminator neobișnuit promite o relație de dragoste care va aduce o mulțime de necazuri. Este, de asemenea, un semn de necazuri domestice, certuri și dezamăgiri, atât în ​​dragoste, cât și în afaceri.

Ai visat o lună strălucitoare supranatural de mare? Cartea de vis crede că o persoană iubită se poate schimba și nu arăta cele mai bune trăsături de caracter. În același timp, strălucitor, dar destul de obișnuit – înseamnă literalmente să prinzi norocul de coadă.

Descifrarea după culoare și aspect

Interpretarea somnului nu poate fi finală decât dacă se iau în considerare culoarea și alte detalii. Deci albastrul prezice dor și multe experiențe. Pentru oamenii creativi, steaua albastră promite apariția unor idei noi după o criză gravă. De ce visezi la o lună mare de alt fel?

 • Culoarea galben deschis oferă o relație secretă.
 • Crimson – pierdere.
 • Roșu – necaz, divorț, necaz.
 • Albul este bogăție.
 • Culori neobișnuite – la datorii.

Dacă ai visat la o lună mare care arde cu foc, atunci în realitate vei avea un patron influent. Două luni simbolizează dezamăgiri în dragoste, iar un obiect ciudat cu franjuri avertizează asupra pericolului.

Fă o plecăciune!

Interpretarea visului susține că la decodare este necesar să se țină cont de locația lunii. Deci o lună mare în apă promite înșelăciune, în casă – bogăție neașteptată, iar pe cer – succes în afaceri.

Pentru a vedea cum într-un vis apare un luminator pe cer – într-o nouă poziție. Este foarte bine să te înclini în fața discului din cer. Promite fericire și prosperitate pe viață.

Alege-ți visul 👇

De ce visează luna?

De ce visezi la o lună plină și mare?

Interpretarea visului nas mare

Interpretarea viselor două luni

Ucide un taur într-un vis

De ce visezi la o eclipsă de lună?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Interpretarea lunii mari a cărții de vis

Visul în care a fost posibilă observarea lunii mari este ambiguu și simbolic. Trebuie neapărat să încerci să descifrezi un mesaj atât de neobișnuit pe care ai reușit să-l primești în timp ce dormi. Cartea de vis te va ajuta să faci asta. Dar nu uitați de un alt aliat important – intuiția.

Simbol femeie

De ce visează luna mare? Această viziune este capabilă să ofere o prognoză foarte precisă a evenimentelor viitoare. Dar amintiți-vă că Luna este un simbol feminin. Dacă un visător de sex masculin vede un vis despre o stea de noapte, atunci intriga va fi legată cumva de una dintre rude: soră, soție, mamă, fiică.

Luna Mare, care a fost visată de o fată care încerca să găsească contururi sau semne pe suprafața satelitului Pământului, îi profețește tânărului visător un mire frumos și o căsnicie reușită.

Adăugarea familiei

Cartea de vis prezice femeilor care au visat la o Lună rotunjită și uriașă că vor rămâne în curând însărcinate. Și dacă o doamnă poartă deja un copil sub inimă, atunci aproape sigur va avea un băiat.

O întâlnire întâmplătoare cu un vechi prieten va avea o continuare foarte neașteptată – o dragoste furtunoasă, pasională, asta visează frumusețile necăsătorite la un complot similar. Doamnele de familie se pot pregăti pentru surprize plăcute. Același vis pentru burlaci este un semn sigur că vor avea norocul să se căsătorească cu o persoană economică, înțeleaptă.

Părerea lui Miller

După ce am deschis cartea de vis a lui Miller, aflăm că lumina de noapte completă oferă noroc nu numai în muncă, ci și în viața personală. Adevărat, dacă au existat nori sau ceață pe cer, atunci persoana adormită trebuie să fie pregătită pentru dezamăgiri și iluzii.

„Eu” interior

În unele cărți de vis, se poate găsi o interpretare curioasă a somnului, care are mai degrabă un sens ezoteric. Potrivit acestei versiuni, luna plină este o imagine a unei persoane care este întreagă, intenționată, cu talente remarcabile, dar până acum nedescoperite, principii morale înalte.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să naști într-un vis

Și, prin urmare, după ce a văzut un astfel de vis, este util ca o persoană să se abțină de grijile de zi cu zi pentru o anumită perioadă. Ar trebui să fie singur, să filosofeze despre ceea ce și-ar dori să aibă timp să facă în această viață.

Dar uneori, Luna neobișnuită este visată de cei care se gândesc prea mult la mare, petrecându-și ani din viața în planuri fantastice care nu vor fi niciodată realizate.

Mult noroc și durere

Care este visul unei Luni neobișnuit de strălucitoare, care pare să fi crescut în dimensiune? Acest lucru este interpretat de unele cărți de vis ca un semn negativ. Se presupune că visătorul își va pierde capul din dragoste. Dar dragostea lui se va termina cu tristețe, aducându-i doar probleme și tristețe. De asemenea, este probabil ca după un astfel de vis să înceapă certuri, dispute și neînțelegeri în familie. Sau în service situația va escalada până la limită.

O stea de noapte uriașă și strălucitoare, conform cărții de vis, sugerează că o persoană dragă inimii tale se poate trăda sau se poate arăta în toată gloria ei – demonstrează calități negative, deocamdată ascunse cu grijă de el. Dar dacă Luna visează strălucitoare, dar de dimensiuni normale, atunci ești extrem de norocos!

Detalii indicii

Pentru a afla cât mai exact la ce visează Luna mare, trebuie să vă amintiți ce nuanță era. Deci, de exemplu, albastrul, poate fi privit ca experiențe, îndoieli, crize creative.

Interpretarea visului, în care lumina din noapte era galben deschis, este asociată cu intrigile unei aventuri amoroase secrete. Dacă era roșcat, atunci trebuie să treci prin nenorociri, necazuri. Visele albe de bogăție și Luna de alte culori neobișnuite – de nevoie și datorii.

Mulți sunt speriați de fantasmagoria că luna arde, sunt flăcări în jurul ei. Nimic groaznic nu este prezis de acest complot. Dimpotrivă, visătorul va avea un patron influent. Visul că două luni au apărut în rai deodată este văzut în ajunul problemelor într-o relație amoroasă. O lumină ciudată cu franjuri este un semnal de pericol.

Cum să vezi luna

Cel care doarme trebuie să-și amintească și cum a observat luna. Dacă s-a reflectat în apă, atunci visul avertizează împotriva acțiunilor escrocilor, dacă pe cer, afacerile sunt de succes.

A fost un vis că Luna apare pe cer, apoi, așa cum indică cartea de vis, vei primi în curând o ofertă pentru a ocupa o poziție mai profitabilă. Înclinarea în fața Lunii într-un vis – la o viață fericită și confortabilă.

De ce visează luna

Luna influenteaza mareele si este admirata de romantici. Teoreticienii conspirației consideră că lumina nopții este o bază secretă a extratereștrilor. În interpretarea a ceea ce visează luna, se pot găsi și semnificații foarte neașteptate.

Interpretarea viselor: vezi luna într-un vis

Pe Cartea de vis a lui Miller luna încurajează cel care doarme să asculte cu atenție intuiția. O eclipsă este considerată un semn al unei boli grave, care trebuie tratată cât mai curând posibil. Celebrul interpret de vis interpretează luna plină ca o poziție stabilă în societate, stabilitate în sfera personală.

Dream Vanga consideră că luna care a apărut în vis este un semn rău. Un disc plin luminos înseamnă abordarea problemelor globale pentru întreaga omenire, forțele întunecate rampante. Luna purpurie indică probabilitatea unui dezastru ecologic. Drept urmare, oamenii vor muri. Dar profetesa Vangelia interpretează zborul către lună ca pe un semn bun pentru visător. O persoană își va arăta talentele în realitate: va face o descoperire importantă, va crea un lucru frumos, va scrie o carte.

Conform Cartea de vis franceza dacă luna visează, acest lucru este din fericire în viața personală. Simpatia poate duce la crearea unei familii puternice. Cu toate acestea, un disc acoperit cu nori indică necesitatea monitorizării stării de bine a celor dragi pentru a oferi asistență din timp. Luna roșie de sânge de la această sursă înseamnă o călătorie interesantă.

Care este visul tinerei luni

Creştere luna este un simbol pozitiv. Acesta este un prevestitor al actualizărilor în viață, al dezvoltării relațiilor și al proiectelor de afaceri.

Nou luna într-un vis este un semn bun pentru absolut toată lumea. Antreprenorii și angajații se așteaptă la o creștere a veniturilor. Pentru oamenii singuri, noua lună reprezintă apropierea unei întâlniri fatidice. În curând va începe o relație romantică, care se poate dezvolta într-un sentiment profund serios. Pentru o fată îndrăgostită, un vis promite o ofertă de căsătorie de la persoana pe care o adoră.

De ce visezi la o lună plină

Lună plină într-un vis reflectă o stare favorabilă în realitate. Nu trebuie să vă faceți griji pentru afacerile curente, totul merge așa cum ar trebui. Luna plină de pe cer indică momentul potrivit pentru implementarea planurilor. Mai exact, lumina de noapte este interpretată în funcție de cine a visat-o.

Lună plină fată reprezintă pregătirea ei pentru o nouă perioadă de viață. Visătorul ar trebui să privească cu atenție în jur – fericirea este deja aproape.

Lună plină o femeie căsătorită oferă o surpriză plăcută din partea soțului ei. Somnul mângâie o doamnă singură: în curând va apărea un sentiment real în viață. Mai mult, un domn promițător poate fi o cunoștință de lungă durată căreia nu i s-a acordat atenție.

Lună plină om servește ca o reamintire că nu este de dorit să te delectezi cu realizările trecutului și că este necesar să te dezvolți. Pentru un burlac, luna plină profețește o căsătorie rapidă.

La ce lună ai visat

Atunci când interpretează un vis, sursele iau în considerare dimensiunea la care visează luna, cum arăta. Reflectarea luminii de noapte în apă sau o oglindă are o interpretare specială. Evenimentele se vor dezvolta conform unui scenariu imprevizibil.

Citeste mai mult:  Pictograme de interpretare a viselor de văzut

De asemenea imens luna raportează o creștere bruscă a emoțiilor negative cauzate de gelozie. Merită să fii mai atent, pentru că chiar și un ușor flirt poate fi luat de cealaltă jumătate pentru trădare. Cu toate acestea, potrivit psihologului A. Meneghetti, luna mare este un simbol minunat. O perioadă armonioasă îl așteaptă pe adormit în realitate.

negru luna este un semn rău, prevestind boala unei rude de sex feminin. Pierderile financiare nu sunt excluse.

roșu luna într-un vis este interpretată ambiguu. Valoarea pozitivă constă în sprijinul neașteptat al unui străin. Cu toate acestea, în majoritatea surselor, luna de sânge prefigurează probleme. Sunt posibile conflicte majore și chiar ostilități.

Lumina de noapte de culoare portocalie strălucitoare înseamnă că în curând cineva va începe să dea semne de atenție persoanei adormite, să demonstreze dragoste pasională. Visul avertizează: este nerezonabil să ai încredere în „discursuri dulci”.

frumos lună – spre bunăstare. În sfera personală, acest simbol promite dragoste reciprocă.

O culoare neobișnuită avertizează împotriva manipulării frivole a banilor. Este prea ușor să te îndatorezi în curând.

Dacă luna visează în spatele norilor, în realitate este necesar să arăți toate abilitățile diplomatice. Neglijența poate strica în mod semnificativ relația.

luminos luna simbolizează schimbarea pozitivă. Soarta va fi favorabilă și se va încânta cu daruri generoase.

cădere luna cheamă să asculte vocea interioară atunci când rezolvă o problemă importantă. Intuiția te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

în scădere luna într-un vis este un avertisment. Poate fi o scădere a vitalității, trebuie avut grijă.

Două luni pe cer – o imagine care avertizează asupra comercialismului excesiv. O abordare prea practică în problemele inimii poate fi dăunătoare. De asemenea, mai multe luni înseamnă o situație confuză cu sfera personală, dizarmonie sexuală. În primul rând, trebuie să te înțelegi pe tine și nevoile tale, iar apoi să prioritizezi relațiile. Există o mulțime de luni pe cer – o reflectare a pretențiilor ascunse față de persoana care se află în apropiere. O conversație sinceră va ajuta la înțelegerea relației existente.

Luna și alte corpuri cerești

Există o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea vieții personale, asta visează luna si stele. În față este o cunoștință promițătoare, o nouă etapă a relațiilor.

Visând în același timp luna si soarele au o interpretare foarte pozitivă. Nimic nu va umbri bucuria de a fi și va fi suficientă putere atât pentru muncă, cât și pentru cei dragi.

luna si planetele reflectă influența energetică din exterior. Opinia altcuiva afectează viziunea asupra lumii, o face să se schimbe.

Eclipsa de soare si luna – un semn negativ care avertizează despre iluziile periculoase ale celui care doarme. Aceasta este o reflectare a urmăririi valorilor false.

Un avertisment este un vis eclipsa de luna. Datorită probabilității crescute de a contracta boli infecțioase în realitate, ar trebui să fii deosebit de atent la sănătatea ta.

Confluența lunilor într-un vis – la o întâlnire importantă. Probabil dragoste la prima vedere.

Lumina nopții și căderea stelelor prevestesc o odihnă strălucitoare.

După ce v-ați dat seama la ce visează luna, puteți evita unele situații neplăcute.

De ce a visat luna într-un vis?

Dacă ai avut un vis despre lună, uită-te în cartea de vis. Luna se găsește în ea destul de des.

Interpretarea unor astfel de vise este întotdeauna diferită și interesantă. O atenție deosebită în interpret este acordată lunii tinere și lunii pline.

luna tanara

A vedea un covrigi subțire de lună pe cer înconjurat de stele strălucitoare înseamnă să încerci să te îndrăgostești de un fost partener. Dacă există o mulțime de stele, atunci în curând vei putea să o faci. Și dacă există mai multe dintre ele, atunci acest proces poate dura mult timp.

Un vis în care luna este întoarsă la dreapta înseamnă bucurie sau îndrăgostire. Și dacă este îndreptat spre stânga, atunci te așteaptă un sentiment profund, reciproc.

 • A vedea o lună tânără pe cerul zilei este o sarcină nouă a șefului.
 • O lună luminoasă, luminoasă – pentru o călătorie într-o țară îndepărtată.
 • Cineva stă pe o lună – la o conversație serioasă cu o persoană dragă.
 • O lună ruptă – la gelozie nerezonabilă.
 • Câteva luni în rai – la o întâlnire cu colegii de clasă.

Dacă într-un vis ați văzut o lună care se ascunde constant în spatele norilor, rudele vă așteaptă vizita. Și dacă norii sau norii plutesc fără a-l închide, atunci oaspeții bineveniți vor veni la tine.

A vedea o lună tânără printr-un telescop înseamnă a comite un act neplăcut. Și uită-te la el prin binoclu – încearcă să-ți surprinzi sufletul pereche.

Ai visat la o lună plină?

Cea mai frecventă întrebare este de ce visează luna dacă este plină. Astfel de vise pot avea explicații complet diferite.

De exemplu, o lună plină mare pe cerul nopții visează la o conversație inimă la inimă cu un prieten apropiat. Și dacă ea este mică, atunci un tânăr frumos se va îndrăgosti de tine fără să răsplătească.

Luna plină în timpul zilei înseamnă lenevie și lene. Și a vedea satelitul nostru pe cerul dimineții înseamnă să ne pregătim pentru un eveniment semnificativ.

Un vis în care luna are o culoare neobișnuită indică disponibilitatea ta de a începe o relație romantică. Și dacă în același timp este foarte luminos și luminează pământul, atunci dragostea ta poate duce la o nuntă.

 • Lună plină deasupra mării – la gânduri noi, fructuoase.
 • Să o vezi peste râu este imprevizibil în rezolvarea unei probleme importante.
 • Deasupra orașului mare – spre invidie și bârfă.
 • Luna plină care plutește pe cer este o poveste de dragoste cu un coleg de muncă.
 • Să o vezi privind pe fereastră este o declarație de dragoste strălucitoare și frumoasă.

Citeste mai mult:  Care este visul unui bărbat cu părul gri

Dacă în visul tău, luna cade de pe cer pe pământ, începe să-ți monitorizezi îndeaproape sănătatea. Și dacă, dimpotrivă, se ridică, atunci ar trebui să faci sport.

O lună plină mare în timpul zilei este un eveniment amuzant care se va întâmpla la locul de muncă. Și încercarea de a ajunge la el – la o călătorie lungă și interesantă.

 • Luna plină se reflectă în iaz – la un eveniment vesel din viața de familie.
 • Să-i văd reflectarea într-o găleată cu apă – spre simpatia unui străin.
 • Înconjurat de stele – pentru o vacanță mare.
 • Spărgerea norilor – pentru a restabili relațiile vechi.
 • A vedea luna pe tavan este o oportunitate de a-ți face hobby.

Conform cărții de vis, luna sub formă de chip visează înainte de negocieri importante. Dacă este strict sau supărat, atunci puteți negocia cu ușurință cu interlocutorul. Și dacă râde sau zâmbește, atunci conversația va fi lungă, dar productivă.

Dacă ai văzut doi sateliți pe cer, fii pregătit pentru o mustrare din partea șefului tău. Și dacă erau mai mulți, atunci vei avea o conversație sinceră cu un coleg.

Alte vise lunare

A visa la o lună cu formă neobișnuită înseamnă să te gândești la ceva important. Dacă este pătrat, atunci ești îngrijorat de starea sănătății tale, dacă este triunghiular, atunci ești îngrijorat de problemele inimii. Și dacă a visat sub forma unui oval, ești îngrijorat de părerile altora.

Luna pictată visează înainte de vizita oaspeților. Dacă un copil a pictat-o, atunci rudele vor veni la tine. Și să vezi luna în imaginea unui artist profesionist înseamnă să accepți în casa ta un prieten vechi și de încredere.

Desenat cu creta pe trotuar – un semn că o persoană respectată va veni la tine. Și dacă a fost înfățișată pe perete, atunci te vei întâlni cu un coleg.

 • Atingeți luna într-un vis – la o noapte pasională.
 • Mersul pe suprafața lunară într-un costum spațial este o idee genială.
 • Zboară într-o navă spațială către lună – pentru a te familiariza cu o personalitate extraordinară.
 • Satelitul se rupe în bucăți – la atitudinea reverențioasă a unei persoane dragi.
 • Privirea lunii în timp ce stai în grână este o schimbare în viața personală.

Cuvinte frumoase de dragoste și întâlniri romantice sunt ceea ce visează luna pe care o vezi la televizor. Iar stabilitatea și încrederea în relații sunt promise de apusul lunii în spatele muntelui.

O jumătate de lună pe cerul nopții vorbește despre incertitudinea relației tale. Și sfertul ei avertizează despre posibila înșelăciune în cercul tău interior.

Dacă ai visat că o lună se legănă pe cer, atunci simți un sentiment de mândrie în fapta ta. Și dacă se învârte, atunci așteptați-vă laudele autorităților.

O lună sub forma profilului unei persoane îți amintește că nu ești indiferent față de mai mulți reprezentanți ai sexului opus. Și dacă ai văzut o lună într-o pălărie, atunci în curând vei fi mărturisit în dragoste sinceră.

Când ai avut un vis?

Semnificația visului cu lună este strâns legată de ziua săptămânii în care visul a venit la tine.

1. Dacă l-ai urmărit luni seara, atunci ești un candidat pentru o poziție bună. Cel mai probabil, în curând autoritățile îți vor aprecia eforturile, iar cariera ta va crește.

2. Un vis despre lună, văzut marți seara, vorbește despre dorința ta de a învăța ceva nou, de a face ceva util. În acest caz, ar trebui să acordați mai multă atenție timpului liber de la serviciu și să nu vă refuzați plăcerile. Atunci vei putea găsi liniștea sufletească.

3. A vedea luna in vis miercuri seara inseamna sa te bucuri de viata, sa-i apreciezi momentele minunate. Optimismul și atitudinea ta pozitivă nu doar te fac fericit, ci și oamenii apropiați. E plăcut să fiu cu tine, toate problemele dispar și oamenii vor să trăiască.

4. Conform cărții de vis, luna într-un vis, care a apărut joi seara, avertizează asupra posibilelor boli. Treceți printr-o examinare de rutină, luați măsuri preventive. Amintiți-vă că, identificând boala la timp, puteți scăpa cu ușurință de ea.

5. Un vis despre luna care a venit la tine vineri seara profetizează schimbări plăcute în viața ta personală. Poate că va fi o recunoaștere sau o ofertă mult așteptată. În orice caz, înainte de a lua decizii importante, gândiți-vă cu atenție și cântăriți cu atenție toate argumentele.

6. Sâmbătă seara, luna vine în vis când te gândești constant la muncă. Dacă luna este plină, atunci trebuie să vă relaxați și să nu vă înfundați capul cu gânduri inutile. Iar luna tânără sugerează că poți să-ți interesezi nu numai șeful, ci și un alt angajator cu ideile tale interesante.

7. A vedea luna in vis duminica seara inseamna sa te indragostesti fara amintire. Cel mai probabil, sentimentul va fi reciproc. Trebuie doar să respectați o singură regulă: nu impuneți. Dacă nu deranjezi persoana care îți place, atunci în curând el însuși îți va cere o întâlnire și te va păzi lângă casa ta.

Acum puteți determina cu ușurință la ce visează luna și cum afectează aceste vise evenimentele din viață. Autor: Vera Fractional