Văzând memoriale într-un vis

Pentru ce sunt memoriale?

Moartea și tot ceea ce este legat de ea provoacă emoții negative. Cu toate acestea, atunci când interpretăm ceea ce visează comemorarea, se poate întâlni semnificații pozitive. La urma urmei, de fapt, această ceremonie este un omagiu adus memoriei celor care au fost respectați și iubiți.

Interpretarea viselor: pentru a vedea o comemorare într-un vis

Interpretare Cartea de vis a lui Miller are în vedere vremea în care a avut loc înmormântarea și comemorarea. O zi senină și însorită oferă prosperitate, iar vremea rea ​​simbolizează deteriorarea sănătății și pierderi. O ceremonie de înmormântare pentru un străin înseamnă o neînțelegere a celorlalți, dar dacă este o rudă, armonia va domni în cercul familiei, dar răcoarea se simte în relațiile cu prietenii.

Pe Cartea de vis a lui D. Loff când se visează o comemorare, ar trebui să se pregătească pentru o perioadă de muncă grea. Pentru antreprenori, un vis servește ca un avertisment că nu va funcționa pentru a face bani la bursă, iar stagnarea este de așteptat în comerț și va trebui să încercați din greu pentru a obține un profit.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud ciudatul complot în care mortul a apărut în propria sa treză este interpretat pozitiv. În curând vor avea loc schimbări uimitoare, se vor deschide noi oportunități neașteptate.

Pe carte de vis modernă a fi la veghe este un avertisment. Trezirea nu ar trebui să împărtășească detaliile vieții sale personale cu un mediu în care există bârfe ipocrite. Pregătirea unei comemorări într-un vis este o cheltuială semnificativă. Cu toate acestea, aceste cheltuieli vor fi benefice.

De ce visezi la o comemorare a unei persoane deja decedate

Comemorarea visată a defunctului relativ poate reflecta amintiri amare de pierdere și suferință. De asemenea, somnul este interpretat ca o posibilă dezvoltare a bolii la rudele în viață. Este necesar să aruncăm o privire mai atentă la rude pentru a observa simptome alarmante și pentru a preveni o deteriorare puternică a bunăstării.

Trezirea defunctului tată simbolizează neputința celui care doarme în fața circumstanțelor. La un moment dat, se va părea că nimeni nu poate susține.

Nu este un semn foarte pozitiv – comemorarea decedatului mamă. Acesta este un avertisment că vin dificultăți.

Trezirea defunctului bunică ei sugerează că, în realitate, este de dorit să ne amintim de o persoană dragă. Dacă este posibil, ar trebui să o vizitați la cimitir.

Când visezi o trezire a defunctului bunicii, acesta este, de asemenea, un indiciu despre cum să vă amintiți sufletul celor plecați. Unele surse recomandă, în conformitate cu canoanele credinței celui adormit, să se desfășoare un ritual de pomenire. Puteți vizita o biserică, puteți aprinde lumânări pentru odihna rudelor mai în vârstă decedate, puteți găti mâncare, puteți sta, amintindu-vă de faptele lor bune sau puteți oferi dulciuri prietenilor.

Comemorare visată persoană decedată necunoscută interpretată de obicei ca o invitație de vizită. Dacă a fost un tip tânăr, atunci când rezolvați problemele în viitorul apropiat, va trebui să vă bazați numai pe propriile forțe. Trizna pentru o fată prevestește o întâlnire romantică.

trezire familiar se prevede că defunctul va primi vești triste de la distanță. Participarea personală la un festin pentru o celebritate (actor, cântăreț, politician etc.) – la schimbările globale din viața publică.

A vedea o sărbătoare pentru o persoană în vârstă – a comite o faptă nobilă.

trezire decedat recent prezice evenimente inexplicabile care vor înspăimânta foarte mult.

A vedea cum cei adunați într-un vis comemorează o persoană care nu a fost printre cei vii de mult timp înseamnă că va trebui să plătești pentru obligații vechi și aproape uitate.

Trizna pentru un animal de companie avertizează că prietenii sau copiii pregătesc o farsă. Nu va fi o glumă ofensivă, dar capabilă să te ia prin surprindere.

De ce visezi la o comemorare a unei persoane vii

Un eveniment de o amploare grandioasă este prefigurat de o comemorare de vis o cunostinta vie. La eveniment vor participa foarte multe persoane.

trezire rudă vie într-un vis sunt un semn bun. Această persoană va trăi fericit pentru totdeauna.

Ce amintiri ai avut

În același timp, o sursă avertizează că străini Comemorarea într-un vis este un prevestitor al unei greșeli fatale. Neatenția poate duce la eșecul proiectului planificat, dar deocamdată există posibilitatea de a corecta greșeala de calcul.

Vedeți în vis propriu comemorare din lateral – până la sfârșitul perioadei de viață actuale. Eliberarea de vechiul mod de a gândi, ruperea legăturilor de mult învechite. Când interpretezi, este important să ții cont de starea de spirit. Surpriza, frica – la necaz, și calmul sau o ușoară tristețe – spre noroc.

Treziți-vă pentru un visător sănătos la cimitir prezice mulți ani de viață. Pentru un pacient, un astfel de complot promite o îmbunătățire a bunăstării și chiar o vindecare completă.

Dacă visezi la o trezire la masa, iar cei prezenți plâng și sunt triști, înaintea unui colaps neașteptat al planurilor. Conversații calme – pentru a rezolva probleme.

Este rău dacă comemorarea într-un vis se transformă într-un exces – acesta este un avertisment despre probleme financiare și pierderi.

Cina de înmormântare, aranjată în sala de mese, simbolizează dificultățile de la locul de muncă. Poate exista o întârziere a salariilor sau îndeplinirea incompletă a promisiunilor de plată.

O comemorare într-un vis lasă o impresie deprimantă, dar, practic, interpretarea acestui complot trist al viziunii este de natura recomandărilor.

De ce să visezi la o comemorare: interpretarea unui vis neliniștit

Ai văzut o trezire într-un vis? Interpretarea viselor susține că o astfel de viziune aduce schimbări cardinale în viața persoanei adormite. Puteți obține și mai multe informații dacă vă amintiți toate detaliile complotului visului.

De ce visezi la o comemorare: ce spun cărțile de vis

Fiecare carte de vis conține o interpretare unică a visului de comemorare:

 1. Miller. Psihologul consideră viziunea unei comemorări un semn al schimbărilor pozitive iminente. Cu toate acestea, dacă a trebuit să asiste la comemorarea unui străin complet, înseamnă că certuri și conflicte cu rudele îl așteaptă pe adormit.
 2. Morozov. Visul prevestește moartea cuiva apropiat. Dacă visătorul este bolnav, atunci o astfel de viziune indică moartea sa iminentă.
 3. Freud. Visarea la propria ta comemorare înainte de schimbări interesante în soartă și comemorarea pentru o altă persoană promit succes în afaceri și fericire în familie.
 4. Cartea de vis de familie. A vizita o comemorare într-un vis înseamnă a comite o greșeală gravă. Viziunea prezintă, de asemenea, tristețe, despărțirea de persoana iubită și prăbușirea a ceea ce a fost conceput.
 5. Interpretarea viselor de la A la Z. Asistența financiară ar trebui să fie așteptată de cei care într-un vis și-au văzut propria comemorare și oaspeți veseli pe ei. Dacă cei prezenți au fost triști, înseamnă că cel care doarme își va putea realiza toate planurile. Cartea de vis a lui Veles promite o bătrânețe fericită și prosperă, dacă într-un vis ai participat mai întâi la propria înmormântare, apoi ai mers la veghe, urmărindu-i ca din lateral
 6. Loff. Visătorul așteaptă o muncă grea și grea.
 7. Interpretarea viselor Meneghetti. Bârfa este răspândită în jurul visătorului. Visul prevestește și o muncă grea.
 8. Cartea de vis ucraineană. O bătrânețe fericită îl așteaptă pe adormit.

Citeste mai mult:  Un bărbat într-o cămașă albă într-un vis

Care a fost visul

Pentru a descifra visele despre comemorare, este important să țineți cont în cinstea cui și unde au avut loc și, de asemenea, să vă amintiți ce s-a întâmplat în vis.

Al cui trezi

Dacă comemorarea „noapteană” a fost aranjată în cinstea visătorului însuși, înseamnă că în curând vor izbucni în viața lui schimbări neașteptate. Viziunea te-a făcut să te simți bine? Cel care dormea ​​va fi promovat la locul de muncă, vestea despre nașterea iminentă a unui moștenitor sau căsătorie. Comemorarea, la care invitații s-au distrat, promite visătorului o situație financiară stabilă și o viață lungă. Dacă visul a lăsat un gust negativ, este timpul să ne pregătim pentru o pierdere gravă și o pierdere a statutului social.

Cum să descifrezi un vis în care a fost văzut trezirea altei persoane? Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți cine este visătorul „decedat”:

 1. tată sau mamă. La o perioadă dificilă din viață, în care cel care doarme nu va primi ajutor de la cei dragi.
 2. Străin. Visătorul va fi invitat la o vacanță distractivă.
 3. Bunicul sau bunica. Visul vorbește despre resentimentele „eroului” visului împotriva nepotului, cel care doarme ar trebui să-și viziteze bunica sau bunicul pentru a afla motivul. Dacă aceste rude nu mai sunt în viață, atunci o astfel de viziune cheamă persoana adormită să atârne mormântul morților și să-i pomenească în biserică.
 4. Iubit. Viziunea sugerează că visătorul va fi capabil să facă față dificultăților singur.
 5. Fata iubita. Dormitorul va fi invitat la o întâlnire romantică.

Să vezi o trezire a unui băiat într-un vis – până la sfârșitul unei perioade supărătoare, fete – până la pierderea speranței.

Ți-ai amintit de o persoană moartă într-un vis? Dacă a murit cu mult timp în urmă, atunci viziunea oferă vești proaste de la una dintre rude. Comemorarea unei persoane decedate recent, văzută în vis, îi amintește dormitorului că merită să viziteze mormântul defunctului. De asemenea, un astfel de complot promite boala sau moartea unuia dintre cei dragi.

Unde a avut loc înmormântarea

Un punct important pentru o interpretare corectă a somnului este locul unde a avut loc trezirea:

 1. Restaurant sau cafenea. Viziunea aduce noroc și oportunitatea de a schimba viața în bine.
 2. Cimitir. Dacă cimitirul părea familiar, dar un străin a fost comemorat, așteptați-vă la profituri bune. Un cimitir necunoscut prezintă o situație neplăcută din care adormitul va trebui să caute o cale de ieșire. O comemorare într-un cimitir abandonat este un semn al bătrâneții singuratice.
 3. Apartament sau casă. Dacă visătorul și-ar vedea casa, va primi în curând vești despre moartea cuiva apropiat. În plus, un astfel de vis promite necazuri și sărăcie. Comemorarea a avut loc în apartamentul altcuiva? O viață fără griji și veselă îl așteaptă pe cel care doarme.

Pentru o persoană sănătoasă, o comemorare într-un cimitir oferă o viață lungă, pentru o persoană bolnavă – scăparea bolii, pentru o persoană în vârstă – o moarte rapidă.

Dacă într-un vis ai fost la trezi în compania altor oameni, înseamnă că vei câștiga în curând avere. L-ai comemorat pe decedat în singurătate? Pregătește-te pentru încercări și o perioadă dificilă de viață.

Acțiuni ale visătorului și ale altor eroi ai somnului

Ce a făcut visătorul la trezi:

 1. Mancare gatita. Actualitatea și proiectele se vor încheia cu succes.
 2. Oamenii invitați la veghe. Dormitul va investi cu succes bani.
 3. A pus masa. Visătorul așteaptă cheltuieli mari.
 4. Scos de pe masă. O relație pasională cu un iubit va fi înlocuită de răceală și indiferență.
 5. A scăpat o lingură la masă. În viitorul apropiat, oaspeții vor veni la bărbatul adormit.
 6. Nu am mâncat mese de înmormântare. Visătorul va putea restabili vitalitatea și va putea scăpa de boli.
 7. A fost ultimul care a părăsit veghea. Viața celui care doarme va fi lungă și fericită.
 8. A plâns tare. Necazurile se vor termina în curând.

O comemorare, la care fie este prezentă o persoană decedată reînviată, fie spiritul său este un prevestitor al unui început nereușit într-o nouă afacere

O comemorare foarte bogată văzută într-un vis oferă o viață dificilă pentru o persoană, în timp ce cei săraci, dimpotrivă, promit o existență bogată.

Ce era pe masa memorială:

 • feluri de mâncare neobișnuite – la decizii stupide, pripite;
 • feluri de mâncare corespunzătoare comemorării – adormitul își va găsi liniștea și ordinea în viață;
 • kutya – cel care doarme se va putea împăca cu persoana iubită;
 • pâine – prietenia visătorului va fi lungă;
 • preparate din carne – la noi planuri;
 • o cantitate mică de mâncare – cel care doarme va primi ajutorul necesar;
 • o masă goală – pentru a vă certa cu rudele și prietenii;
 • resturi – necazurile vor veni în casa visătorului.

Alte vise de înmormântare

Dacă în timpul comemorării „nopții” a avut loc o bătaie, înseamnă că în curând cel care doarme se va împăca cu vechii tovarăși. Ați auzit oaspeții plângând? Un astfel de semn este nefavorabil și promite eșecuri majore. Dacă invitații au zâmbit și s-au distrat, așteptați-vă la o promovare la serviciu și un bonus.

Wake transformat într-o băutură? Un complot similar prezintă trădarea unui iubit și certuri cu rudele.

Vremea în timpul trezirii este, de asemenea, importantă pentru descifrarea visului:

 • ploios, noros – la o serie de necazuri minore;
 • senin, însorit – spre un viitor mai luminos.

Visul în care visătorul a vizitat comemorarea prezintă schimbări cardinale în viața sa. O persoană ar trebui să facă planuri pentru viitor, să-și reconsidere cercul social și să înceapă să-și îndeplinească planurile. Comemorarea proprie este, de asemenea, un semn bun, promițând o soartă fericită.

Văzând memoriale într-un vis

Dacă visezi să-ți aduci aminte de o persoană, cel mai adesea aceasta aduce asocieri neplăcute. După astfel de vise, se pare că se poate întâmpla ceva rău celor dragi. Dar majoritatea interpreților cred asta a vedea în vis o comemorare, în ciuda culorii negative a vederii, aceasta este o imagine pozitivă. Dacă visezi că îți iei rămas bun de la cineva drag, de obicei, acest lucru prezice sănătatea, prosperitatea și viața lungă a unei persoane.

Citeste mai mult:  Să văd un fiu într-un vis când era un copil mic

Subconştient

La nivel subconștient, să-ți vezi propria trezire este un semn că ești pregătit pentru schimbările vieții. Vrei să renunți la lucrurile care te împiedică să te bucuri din plin de viață. Pot fi obiceiuri proaste, pasiuni nocive, oameni care te fac nefericit. Dacă ai avut un vis, atunci este timpul să te gândești cum îți poți schimba viața. Găsiți un loc de muncă nou, întâlniți oameni interesanți, plecați într-o excursie. Profitați de orice ocazie pentru a vă schimba.

Dacă îndepărtezi o anumită persoană, acest lucru poate semnala un fel de tensiune în relația ta. S-ar putea să existe o neînțelegere între voi. Dar și un vis poate vorbi despre experiențele tale. Sunteți îngrijorat de viața și sănătatea celor dragi, adesea în mod nerezonabil.

Carte de vis popular

Acest interpret descrie numeroasele semnificații ale viziunilor care apar:

 • visează că își amintesc de un bătrân – vei acționa nobil și judicios;
 • tânăr – vei acționa decisiv și vei face față dificultăților;
 • fată – o întâlnire romantică urmează;
 • propria mamă – la o dungă neagră în viață;
 • tată – la pierderea unui fel de sprijin și a unui sentiment de încredere;
 • unul care a murit deja – vor apărea complicații neprevăzute;
 • comemorarea era prea bogat mobilată – să necăjească, să rușine;
 • modest – spre succes, dobândirea independenței financiare;
 • părea că așezați masa pentru o masă comemorativă – de fapt, veți face cheltuieli neprevăzute sau veți pierde avere;
 • pe masă era mâncare care de obicei nu este pregătită pentru amintire – faceți un act stupid și necugetat care va provoca un lanț de evenimente neplăcute;
 • curata masa dupa cina – acum simti pasiune, dar in curand vei experimenta o racorire a emotiilor;
 • în timpul ceremoniei nu ați mâncat nimic – vă puteți îmbunătăți sănătatea;
 • o luptă în timpul unei comemorări – poți să faci pace cu o persoană cu care ai avut o ceartă mare.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul a stabilit că imaginea este asociată cu finalizarea unei perioade de singurătate. Refuzați de ceva vreme intimitatea cu sexul opus. Probabil, vorbeai despre dezamăgirea și durerea pe care le-au provocat iubitorii anteriori. Poate ai fost într-o călătorie lungă în care nu ai avut timp să construiești relații. Dar acum ceva s-a schimbat. Cel mai probabil, ai întâlnit o persoană care a insuflat încredere în tine și te-a făcut să crezi în ce este mai bun. Așa că acum vrei să ajungi din urmă.

Dacă părea că un număr mare de femei au fost prezente la trezirea ta, în realitate vei fi popular printre sexul opus. Vei putea intra într-o relație cu aproape orice fată care va fi drăguță cu tine.

Sonnik Miller

Văzând într-un vis propria ta comemorare pentru Miller, de ce acesta este un vis – la un fel de schimbare. Interpretul era de aceeași părere ca majoritatea celorlalți interpreți. El a spus că imaginea reflectă modul în care viața unei persoane adormite se va schimba. Cu cât viziunea a fost mai strălucitoare și mai emoționantă, cu atât mai interesante vor fi schimbările viitoare.

Dacă în visul tău alții și-au amintit doar lucruri pozitive despre tine, atunci ai mult de lucru. Dar eforturile tale vor ajuta la atingerea obiectivelor tale. Acum s-ar putea să nu realizezi cât de mult se va schimba viața în viitorul apropiat. Dar curând îți vei da seama că nu se poate altfel. Nu vă fie teamă de evenimentele viitoare – acestea vor aduce o mulțime de lucruri bune și neobișnuite în viața ta.

Dacă ai visat să vezi un străin, în lumea reală nu găsești înțelegere printre oamenii din jurul tău. Poate vor fi certuri serioase cu colegii, cu cei dragi tie. Motivul conflictului va fi revendicările lor, care nu vor avea nicio justificare.

Probabil că între tine și cei din jur se pregătește un scandal grav. Ai simțit de mult că lucrurile se îndreaptă spre confruntare deschisă. Ți se pare că ei își amintesc de tine doar atunci când este nevoie de ceva și nimănui nu-i pasă de sentimentele tale. Încercați să găsiți o soluție pașnică a problemei. S-ar putea să poți explica ceea ce te îngrijorează fără a recurge la conflict sau a-l provoca.

Interpretarea viselor de la A la Z

În acest interpret, imaginea are mai multe semnificații:

 • Am visat să mă despart de cineva pe care îl cunoști cu adevărat – nimic nu amenință această persoană. Va trăi mult și nu va cunoaște problemele;
 • ai visat la propria ta cină de înmormântare – fii atent la modul în care se comportă cei prezenți la ea. Dacă sunt triști și par nefericiți, asta prezice prăbușirea planurilor tale în realitate. Dar pentru a vedea că toată lumea este fericită la ceremonie, iar alții par fericiți – contați pe faptul că puteți îmbunătăți situația. Probabil vei face profit si vei putea uita de problemele pe care le-ai intampinat in viitorul apropiat;
 • visând că ești amintit și, în același timp, se îmbată – nu este un simbol foarte pozitiv. Acest vis indică faptul că sunt de așteptat dificultăți în viața de familie. Infidelitatea conjugală nu este exclusă;
 • într-o viziune, ești prezent la un memorial (fie ca persoană vie, fie ca o fantomă neîntrupată) – să nu speri cu adevărat că totul va merge conform planului tău. Noul tău proiect nu începe cu atâta succes cum te-ai fi așteptat;
 • un vis în care ești în urma propriului tău animal de companie – în realitate, vei deveni victima unei farse inofensive a unuia dintre cei dragi ție.

Citeste mai mult:  Văzând acnee într-un vis

Interpretarea viselor lui Loff

Loff a stabilit că urmărirea oamenilor supărați în timpul unei ceremonii de rămas bun nu a fost cel mai plăcut semn. Indică faptul că va trebui să faci o muncă dificilă și, în același timp, ingrată. Un nou proiect de care te lași dus de cap nu va fi atât de promițător pe cât ți-ai imaginat. Acest lucru te va face să te simți nesigur și trist. Dar să nu credeți că problema ține de neprofesionalismul dvs. Circumstanțele se vor ridica împotriva ta. Ar trebui să începi o altă afacere în care să-ți arăți toate talentele.

Interpretarea viselor Morozova

Aceasta este una dintre puținele cărți de vis care atribuie un sens prost imaginii care apare. El spune că multe evenimente neplăcute se vor întâmpla în viața visătorului. Dacă ești bolnav, atunci starea se va agrava și mai mult. În alte cazuri, un vis avertizează despre moartea în familie. O altă posibilă interpretare a imaginii este că va trebui să te întorci la afacerea anterioară pe care nu ai finalizat-o.

Dream interpretare Tsvetkova

Dacă visezi la o comemorare a unei persoane pe care o cunoști, asta prevestește un fel de nenorocire care se va întâmpla cu persoana respectivă. Dar poate că va pleca într-o călătorie lungă. Am visat că pregătești o masă comemorativă – pentru moartea unei persoane dragi. Ei comemorează pe cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme – pentru o întâlnire neașteptată sau pentru reluarea unui proiect vechi.

Ai avut un memorial? Nu te grăbi să disperi!

Comemorarea decedatului în viața reală este un eveniment foarte jalnic, plin de lacrimi, tristețe și amărăciune. Dar dacă ai visat brusc la o comemorare, nu te grăbi să iei un astfel de vis la propriu și să cedezi unei dispoziții pesimiste. Un vis cu un ritual de doliu de rămas bun poate fi destul de favorabil – cei mai autoriți interpreți ai viselor se grăbesc să ne asigure acest lucru. De ce visul la o comemorare poate fi aflat analizând diferite cărți de vis.

A vedea un trezire a unei persoane decedate într-un vis înseamnă întotdeauna sfârșitul unei anumite perioade de viață și debutul unei etape noi, complet diferite – această semnificație a somnului cu veghe poate fi găsită la mulți dintre cei mai faimoși interpreți de vise.

Interpretarea somnului într-un context pozitiv

 • Vedeți în vis comemorarea altcuiva – curând vei fi invitat la o mare sărbătoare sau petrecere distractivă, participați la celebrarea oricărui eveniment. Cu cât comemorarea a fost mai tristă și mai tristă, cu atât te-ai simțit mai rău la acest eveniment jalnic, cu atât vei fi mai distractiv în realitate.
 • A fi în urma unui străin înconjurat de cei dragi – un astfel de vis promite sprijin prietenos la momentul potrivit.
 • Dacă ai visat comemorarea unei persoane care acum trăiește, care se simte destul de bine și nu va muri – așteptați, în curând vor avea loc schimbări globale fericite în viața dvs.. Ar putea fi o dragoste neașteptată, o nuntă sau nașterea unui copil.
 • Vedeți în vis propria comemorare – un semn bun: viata ta va fi lunga, lipsita de griji, plina de evenimente fericite.

Interpretarea somnului cu conotații negative

 • O comemorare pentru o persoană decedată visează să primească vești neplăcute de la rude.
 • Dacă într-un vis te-ai distrat, ai râs și a dansat la comemorarea altor oameni, asta înseamnă că viața ta va fi agitată, plină de prostii și neînțelegeri. Iti vei otravi propria existenta cu actiuni ridicole, pe care ulterior le vei regreta foarte mult.
 • La trezi ai plâns mult – așteaptă-te la un mic necazcare se va epuiza rapid.
 • Am visat asta la trezi stai la masa si mananci – in curand te asteapta vești proaste de la cei dragi.
 • Un mort reînviat la o comemorare – până la eșec în afaceri noi. Încercați să amânați toate angajamentele pentru un timp.
 • Pentru a participa la o comemorare care se transformă într-o sărbătoare a beției – la problemele din viața de familie, trădarea celei de-a doua jumătate.

Factori suplimentari de luat în considerare

Pentru ce sunt comemorările? Încercând să rezolvați un vis cu o comemorare, ar trebui să acordați atenție unora dintre trăsăturile care însoțesc ritualul trist.

Sala în care a avut loc ceremonia

 • Dacă a fost un apartament de oraș sau o casă privată, fiți pregătiți pentru faptul că va fi nevoie de mult efort pentru a menține o situație financiară stabilă. Acestea pot fi cheltuieli neașteptate sau pierderi accidentale.
 • Dacă Comemorarea a avut loc într-un restaurant – norocul însuși va trece în mâinile tale. Nu ratați o șansă bună de a vă întări bunăstarea.

Starea vremii

 • Vreme însorită, senină în timpul ritului de rămas bun – semn bunprezice un viitor luminos, fără nori.
 • Vreme ploioasă, înnorată – necazurile minore vor cădea pe cap ca picăturile de ploaie pe vreme rea.

Stare emoțională generală

 • Dacă oamenii din jurul tău, luându-și rămas bun de la decedat, vărsă în mod constant lacrimi, pregătește-te pentru faptul că eșecurile te vor bântui în curând.
 • Dacă în timpul ritualului predomină o dispoziție generală pozitivă, oamenii zâmbesc sau chiar se distrează – acesta este un semn bun care îți prevestește o promovare sau un profit financiar mai mare.

După ce te-ai trezit, te întrebi de ce visează comemorarea?, amintește-ți că acest vis nu înseamnă în niciun caz că un astfel de eveniment te așteaptă în realitate.

Încercând să deslușești ceea ce vezi, ar trebui să ții cont de culoarea emoțională a visului și de starea ta de spirit după ce te trezești. Dacă ești într-o dispoziție bună, atunci nu, chiar și cel mai rău vis poate avea un sens negativ.