Taur interpretare vis

Taurul visează – interpretarea somnului conform cărții de vis

Ai putea crede că a vedea un taur într-un vis este înfricoșător. Taurul și forța lui se identifică cu masculinitatea. Ca simbol al unui vis obiectiv, taurii pot fi interpretați în mai multe moduri. Un vis pentru o femeie cu un taur este adesea o expresie a vitalității, dinamismului, carismei și chiar a unor relații noi. Nu trebuie uitat că în multe culturi taurul și vaca sunt considerate sacre. Cum poate fi interpretat exact un vis despre un taur? Următoarele sunt interpretări ale cărților de vis.

Bull – semnificația somnului pentru o femeie

Dacă un taur visează în visul unei femei: acest vis este un simbol al viselor și fanteziilor ei sexuale. Semnificația somnului pentru o femeie depinde în mare măsură, în special, de comportamentul animalului.

Să văd o femeie în vis taur-agresiv și atacator conform cărții de vis cu un avertisment – probabil că există cineva în mediul nostru care este bun pentru noi, dar spune lucruri rele despre noi în spatele nostru. Dacă vezi un animal calm într-un vis, atunci visul tău poate fi considerat un anunț de control asupra situației.

Dacă ai visat asta un taur într-un vis a lovit o femeie sau o fată: înseamnă că instinctele și sentimentele noastre au avut prioritate față de bunul simț, care se poate termina prost.

Un taur subțire pentru o femeie, avertizează în fața unei amenințări din partea șefului sau liderului.

Dacă taurul fata cu coarne viseaza, acesta este ca un prevestitor al unei certuri de familie, care va fi cauzată de o ruptură bruscă a relațiilor fără vina ta. Dacă într-un vis vezi ce se uită la tine taur mare cu coarne negre, pentru o fată înseamnă că în curând vei intra într-o relație cu cineva puternic și influent, care îți va permite să intri în cercul persoanelor semnificative și vei avea beneficii financiare directe din asta.

Care este visul unui taur cu coarne – cartea de vis a lui Miller

Pentru ce visează un taur cu coarne – acest vis este ca o șansă de a câștiga într-o chestiune dificilă, dificilă. Dacă visezi lupta a doi tauri cu coarne, un vis promite o soluție forțată, destul de rapidă la unele chestiuni dificile din viața ta.

Dacă visezi luptă mare de tauri cu coarne acesta este cel mai adesea văzut ca un fel de avertisment – nu vă amestecați în treburile altora și nu încercați să rezolvați conflictele oamenilor care sunt mai puternici sau mai influenți din partea noastră.

După cum se dovedește, interpretarea somnului poate depinde și de culoarea și lungimea cornului taurului. Animal cu blană albă și coarne mari simbolizează succesul – poate avea legătură atât cu sfera profesională, cât și cu cea personală, sau cu dragostea.

Taur alb cu coarne mici înseamnă că veți putea obține o poziție înaltă în societate și, de asemenea, poate prevesti succesul în sfera emoțională.

Visând la un taur negru cu coarne la rândul său, prezice unele eșecuri, poate că acesta este un precursor al problemelor din sfera sexuală. Culoarea maro a taurului este o prognoză foarte optimistă a destinului – prevestește o nouă iubire.

Taurul care atacă visează – cartea de vis a lui Wangi

Care este visul unui taur care atacă într-o carte de vis: este interpretat ca un apărător, un simbol al unei persoane care are întotdeauna grijă de noi și, în plus, este foarte influent.

Vedeți în vis mare atac de taur, acestea sunt avertismente ale unei persoane de a intra în probleme grave. Vedeți în vis taur care atacă cu coarne mari: poate prevesti un pericol foarte grav care este chiar după colț. Cu un astfel de vis, trebuie să fim atenți și să avem răbdare.

Interpretarea viselor – un taur negru visează

Un taur negru într-un vis este un prevestitor al certurilor iminente în familie. Și un taur mare negru într-o carte de vis poate prevesti pierderi financiare, dintr-un motiv destul de stupid.

Vine taurul negru cu coarne – este adesea văzut ca un simbol al victoriei noastre, care ne așteaptă foarte curând.

Dacă visezi că un taur negru aleargă după o persoană, acest vis poate fi interpretat ca un avertisment pentru oamenii care sunt ostili împotriva ta – adesea aceștia sunt prieteni falși în mediul tău.

Văzând o turmă de tauri într-un vis – carte de vis

De ce să visezi la o turmă de tauri – ne spune că vine momentul confruntării finale cu cel mai mare și mai serios inamic al nostru.

Dacă vezi într-un vis o turmă de tauri care alergă asta înseamnă că trebuie să depășești instinctele care preiau uneori și nu permit raționamentul corect sau tragerea de concluzii. Când interpretați somnul, ar trebui să apelați la cartea de vis venită din alte culturi. De exemplu, în asta taurul de carte de vis este un simbol al inamicului în dragoste sau în finanțe. Dacă pe tine conducând o turmă mare de tauri mari – este văzut aici ca un vestitor al veștilor triste.

Interpretarea visului lui Loff – un taur visează

Când ucizi un taur roșu uriaș într-un vis, s-ar putea să pierzi un prieten sau o proprietate importantă.

Dacă visezi la o luptă cu tauri uriași cu coarne, asta înseamnă că nu ar trebui să te amesteci în certuri între oameni mai puternici decât tine.

De ce visezi un taur imens – cartea de vis a lui Loff

Victorie într-o luptă cu un taur uriaș, iar la final a ucide un taur, poate însemna o scăpare dintr-un pericol foarte mare.

Cumpărarea unui taur uriaș dintr-o carte de vis promite să fie o ceartă care se apropie inevitabil.

Visează cu un taur uriaș – prezinta o activitate destul de emotionala si in acelasi timp foarte activa. Fugi de un taur uriaș sugerează că există destui prieteni puternici în cercul nostru care ne pot face rău fără ezitare.

Uită-te la marele taur roșu acest vis este interpretat ca o mare șansă de a câștiga o dispută sau o problemă. La rândul său, atacul său este asociat cu pierderi financiare.

Ar trebui să-mi fie teamă: de ce bărbații și femeile visează la un taur

clarificare

Anterior, acest animal era considerat sacru. Ea simbolizează puterea, bogăția și gloria. În viața modernă, apariția unui taur provoacă sentimente contradictorii atât în ​​realitate, cât și în vis. Unii admiră puterea animalului, în timp ce alții sunt speriați de imprevizibilitatea lui. Absolut toată lumea poate visa la un taur, dar sensul se schimbă în funcție de cine l-a văzut în vis. De exemplu, la femeile necăsătorite, însărcinate și căsătorite, același vis este interpretat diferit.

Videoclipul „De ce visează taurul”

Din acest videoclip vei afla ce înseamnă taurul care visează.

Ar trebui să-mi fie teamă: de ce bărbații și femeile visează la un taur

clarificare

Anterior, acest animal era considerat sacru. Ea simbolizează puterea, bogăția și gloria. În viața modernă, apariția unui taur provoacă sentimente contradictorii atât în ​​realitate, cât și în vis. Unii admiră puterea animalului, în timp ce alții sunt speriați de imprevizibilitatea lui. Absolut toată lumea poate visa la un taur, dar sensul se schimbă în funcție de cine l-a văzut în vis. De exemplu, la femeile necăsătorite, însărcinate și căsătorite, același vis este interpretat diferit.

Videoclipul „De ce visează taurul”

Din acest videoclip vei afla ce înseamnă taurul care visează.