Interpretarea viselor pentru a fi o fată însărcinată

De ce visezi că o fată este însărcinată?

Femeile văd adesea fata insarcinata de vis. Un astfel de vis poate avea multe interpretări, care într-un fel sau altul arată toată adâncimea somnului. Fiecare carte de vis transmite sensul visului într-un mod diferit. Vă sugerăm să vă familiarizați cu formulările și decodificările de bază ale cărților de vis celebre.

Interpretarea visului sarcinii într-un vis de către o fată – interpretarea cărții de vis a lui Miller

De regulă, a fi însărcinată în realitate este un eveniment minunat care presupune nașterea unui copil. Dar într-un vis, acesta nu este întotdeauna un eveniment bun, a cărui interpretare depinde de multe detalii. În general, putem spune că acesta este un vis la faptul că veți obține în curând bunăstare financiară sau un salt pe scara carierei. În plus, putem vorbi despre schimbări pozitive în propria afacere.

După un vis, nu ar trebui să te relaxezi, ci, dimpotrivă, trebuie să-ți dublezi eforturile și atunci vei reuși în eforturile tale. Un vis îți arată doar că ești pe calea cea bună, care mai devreme sau mai târziu va da roade. Acum știi, de ce visezi că o fată este însărcinatăastfel încât să vă puteți planifica corect următorii pași.

Este imposibil să excluzi un vis în care în locul tău există o altă persoană cu un făt sub inimă. Asta înseamnă că cineva are nevoie de ajutorul tău și foarte curând îl va cere. Pentru tine, aceasta va fi o surpriză și va trebui să decizi ce preferi – să ajuți sau să stai departe. Interpretarea viselor recomandă alegerea primei opțiuni pentru a nu speria norocul. Și, după cum știți, norocul este timid, așa că nu vă asumați riscuri inutile.

Videoclipuri carte de vis

Există o altă interpretare a somnului – în viața reală poți iubi un tânăr care este standardul frumuseții masculine pentru tine, dar el nu știe despre asta. Ar trebui să te gândești dacă îl iubești atât de mult și, dacă răspunsul este da, atunci spune-i imediat despre asta. Cel mai probabil, el va răspunde și veți forma o uniune puternică care vă va aduce amândoi fericire și pace. În plus, fata insarcinata poate însemna că aveți nevoie de sfatul unei persoane dragi în care există încredere. Poate fi rude, prieteni sau o persoană dragă.

Interpretarea visului sarcinii într-un vis de către o fată – interpretare de la Vanga

Vanga descrie visul sarcinii în acest fel – visul reprezintă o veste bună pentru o persoană, așa că o schimbare în bine ar trebui să fie așteptată în curând. Poate fi o veste bună despre viața personală sau avansarea în carieră, succesul în afaceri etc. Ceea ce se va întâmpla de fapt este greu de prezis. De aceea ar trebui să vă strecurați și să lucrați mai departe cu dublu zel. În acest caz, vestea bună va veni în timp util. Este extrem de important după somn să încerci să-ți amintești ce emoții ți-a lăsat și ce s-a întâmplat exact în vis. Dacă într-un vis au prevalat emoțiile rele și totul era plictisitor și gri, atunci în viitor vor apărea știri și situații cu nuanțe similare. Dar dacă visul a fost plin de sentimente bune și lumină, atunci se vor întâmpla schimbări pozitive în viață.

Visul în care tu dând naștere unei fete, prevestește un rezultat favorabil în realitate, dacă sunteți efectiv însărcinată. Asta inseamna ca vei naste fara probleme si complicatii, iar bebelusul tau va fi frumos si sanatos. Există vise în care te naști pe tine însuți – acesta nu este un vis rău, dar nici un vis bun. Înseamnă că vei descoperi în curând caracteristici bune în tine, dar care vor fi acestea nu se știe. Aici totul depinde și de ce colorare emoțională a fost într-un vis.

În cele mai multe cazuri, asta înseamnă că vei dezvolta o anumită trăsătură de caracter atât de necesară în domeniul tău de activitate. Din păcate, ca urmare a acestui vis, riști să pierzi un număr mare de prieteni, deoarece nu toată lumea va putea accepta creșterea rapidă și salturi și limite. Nu reacționați agresiv sau emoțional la acest lucru – fiecare ia propria decizie și este responsabil pentru aceasta. Nașterea unei fete într-un vis pentru o femeie bătrânețea este un semn neplăcut care poate prevesti pentru ea pierderea a ceva foarte valoros. De exemplu, poate fi un soț sau o bucată solidă din averea ei.

Interpretarea visului sarcinii într-un vis de către o fată – o explicație dintr-o carte de vis modernă

Cartea de vis modernă spune că un astfel de vis te pregătește pentru o mulțime de schimbări în viață, în plus, acestea vor fi nu numai pozitive, ci și negative. Viața ta este în pragul schimbărilor tectonice, iar acestea depind de ce anume și cum s-a întâmplat într-un vis. Cu alte cuvinte, toate detaliile pe care le puteți aminti vă vor ajuta la descifrarea în detaliu a visului. Care a fost acest vis – luminos, pozitiv și vesel sau gri, deprimant și negativ? Acesta este cel mai clar indicator al schimbărilor pentru care ar trebui să fie pregătite în viitorul apropiat.

În general, pentru o fată sarcina si nasterea într-un vis, acesta este în mare parte un semn bun. Este destul de evident că schimbările la care ai visat sincer de mulți ani se profilează la orizont. În plus, un astfel de vis poate avea următorul sens – vei rămâne serios însărcinată în viața reală.

Dacă ești însărcinată nu numai într-un vis, atunci poți fi sigur că după un astfel de vis nașterea ta va fi ușoară și relaxată. Nu vei experimenta durere, iar bebelușul tău va fi frumos și sănătos. În plus, un vis în stare de veghe poate însemna că o idee grozavă se va coace în curând în capul tău, pe care o vei implementa cu succes. Nu renunța la el și în niciun caz nu amâna implementarea lui la o dată ulterioară, iar în acest caz, tot ceea ce ți-ai dorit de atâta timp va deveni real.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o casă neterminată

Dacă într-un vis esti insarcinata cu o fata si merge mai departe agitând, atunci acesta este un semn că în realitate te vor aștepta vești bune. Când un bărbat visează că cineva este însărcinată, în acest caz, ar trebui să-și viziteze rapid rudele și prietenii care au nevoie de el chiar acum. În realitate, ar trebui să mergi mai întâi la părinții tăi și să-i onorezi cu vizita ta. Petreceți toată ziua cu ei și încercați să faceți tot posibilul pentru ca vizita dumneavoastră să fie memorabilă pentru părinți pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă un bărbat visează că este însărcinat într-un vis, atunci ar trebui să te pregătești pentru ce e mai rău. Cel puțin, vei fi depășit de o serie de eșecuri, timp în care va trebui să te desprinzi de o parte impresionantă din bani. Când te trezești, ar trebui să te gândești cu atenție la ce anume poți greși și să încerci să-ți îmbunătățești treburile. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci consecințele teribile ale somnului pot fi evitate. În orice caz, amintiți-vă că visele depind foarte mult de detalii și își pot schimba sensul sub influența fiecărui lucru mic. Prin urmare, încercați să vă amintiți tot ce sa întâmplat în vis, după care notați toate nuanțele într-un caiet.

De ce visezi să te vezi ca o fată însărcinată într-un vis

Adesea, visele nocturne arată cele mai neașteptate imagini și se întâmplă ca chiar și femeile de vârstă mijlocie să aibă o întrebare alarmantă – de ce visezi să te vezi ca o tânără gravidă într-un vis, ar trebui să fii precaut sau să te aștepți la incidente plăcute? Pentru a explica un vis, este necesar să ne amintim toate evenimentele suplimentare, obiectele care au fost prezente, chiar și senzațiile. Numai după aceea va fi posibil să se stabilească dacă soarta va mulțumi sau va supăra, dacă este necesar să ne pregătim cu fermitate pentru eșecuri sau să ne acordăm surprizelor fericite.

Scurte explicații ale unei situații interesante văzute într-un vis

Fiecare carte de vis explică sarcina de către o fată cu unele diferențe, prin urmare, pentru o definiție precisă, este mai bine să studiezi unele dintre cele mai populare interpretări. Dacă studiezi scurte explicații la astfel de vise nocturne, puteți învăța o mulțime de lucruri interesante:

 • dacă ai reușit să te vezi pentru o perioadă scurtă de timp, burtica este aproape invizibilă și sunt o mulțime de fete în jur, ar trebui să te aștepți la un astfel de eveniment – va trebui să te distrezi într-un cerc de oameni interesanți și plăcuti;
 • dacă ar trebui să ai un copil pentru o femeie necăsătorită și, într-un vis de noapte, era îmbrăcată în ținută albă ca zăpada, în curând viața se va răsfăța cu surprize plăcute;
 • pentru o femeie căsătorită, o astfel de „serie” nocturnă promite treburi obositoare, dar binevenite în viitor;
 • dacă un bărbat a visat la o naștere timpurie, ceea ce se întâmplă foarte rar, trebuie să aveți răbdare în avans – vor veni vremuri dificile în curând, dar cu siguranță se vor încheia cu evenimente vesele;
 • o fată necăsătorită care, în același timp cu un copil, a trebuit să comunice cu un băiat în vis, trebuie să se pregătească pentru o îmbogățire bruscă, poate fi o moștenire, o creștere a salariului, chiar și găsirea unei bijuterii doar pe strada.

Ce semne dintr-un vis de noapte prevestesc incidente nu prea plăcute? Trebuie să fii atentdacă ai fost nevoită să expulzi pe cineva din casă (în special un bebeluș sau bebeluș) în stare de sarcină. Problemele în astfel de cazuri nu pot fi evitate, prin urmare este mai bine să le întâmpinați complet înarmați, acordându-vă în prealabil pentru a depăși obstacolele.

Despre ce mărturisesc diferitele senzații din visele nocturne?

Dacă a trebuit să te vezi ca o fată însărcinată într-un vis, este recomandat în primul rând să-ți amintești sentimentele în același timp. Adesea, acest detaliu important explică ce evenimente vor avea loc în curând în viață și dacă trebuie să vă faceți griji când vedeți un astfel de vis.

Una dintre senzațiile care însoțește pozele de noapte când ai visat că ești o fată însărcinată în vis este anxietatea. Acest lucru este destul de de înțeles – într-o stare similară, majoritatea femeilor sunt într-o stare de așteptare anxioasă. Dacă încă a trebuit să simți copilul mișcându-se într-un vis, ea a împins cu piciorul și s-a comportat neliniștit – necazurile sau chiar necazurile nu pot fi evitate. Nu ar trebui să vă faceți griji prea mult în avans – trebuie să studiați cu atenție visele nocturne ulterioare – acestea pot conține un indiciu despre cum să preveniți o dungă neagră.

Ce să faci dacă ai văzut într-un vis perioada de sarcina Este timpul sa nasti sau chiar sa nasti? Este mai bine ca doamnele căsătorite să fie precaute – cel mai probabil, căsnicia este deja explozită și trebuie luate măsurile necesare pentru a salva relația conjugală. Este important să efectuați corect fiecare pas către un armistițiu, altfel va trebui să rămâneți în pace în curând.

Pentru o fată necăsătorită care într-un vis a simțit că se va naște un copil și s-a aruncat și s-a întors în stomac, iar după naștere a plâns mult, un vis de noapte transmite o înșelăciune. Nu este necesar să ne așteptăm ca străinii sau cei nedoritori să spună o minciună – cei mai dragi și dragi oameni sunt capabili să înșele. Este mai bine să nu ai încredere fără să te uiți înapoi – se recomandă să verifici, altfel poți face o greșeală periculoasă și trebuie să plângi mult timp.

A trebuit să vezi sarcina unei fete și nașterea și să simți dureri puternice când apare copilul? Un vis de sarcină ca o fată, urmat de nașterea unui copil, este interpretat de multe cărți de vis în același mod. Nativii vor aduce multe necazuri, se poate întâmpla să vină să ia decizii pentru ei, de care va depinde viitorul.

Dacă în vise s-a dovedit a fi însărcinată fără soț, puteți interpreta un astfel de vis de noapte simplu – în viață veți rămâne fără sprijin. Când ai visat că ești însărcinată cu o fată, este mai bine să nu-ți împingi prietenii și rudele departe de tine – depinde de umărul lor de încredere și puternic cât de mult poți face față dificultăților.

Explicația viselor în funcție de ziua săptămânii

De ce visezi să fii o fată însărcinată și Ar trebui să fiu atent la zilele săptămânii? Multe cărți de vis au o opinie comună asupra acestei chestiuni – de multe ori depinde de asta dacă profeția unui vis de noapte se va împlini.

De ce visezi la o sarcină cu fata ta în fiecare zi a săptămânii:

 • De luni până marți. Multe femei se gândesc – ce se va întâmpla dacă aș visa că sunt însărcinată cu o fată marți seara? Interpretarile viselor prevestesc pierderi financiare majore. Nu este nevoie să încercați să faceți investiții în întreprinderi dubioase în curând – există riscul de a pierde totul și fără dreptul de a reveni.
 • De marți până miercuri. Fiecare carte de vis a sarcinii de către o fată într-un vis pentru o femeie promite evenimente destul de plăcute. În curând s-ar putea dovedi cu adevărat să concepe un copil și va fi posibil să-l suportați fără dificultăți, sănătatea va fi puternică și nașterea va fi ușoară.
 • De miercuri până joi. Dacă joi seara ați avut un vis, o femeie în vârstă este însărcinată cu o fată, vă puteți calma în siguranță, visul nu va provoca nici anxietate, nici bucurie. Este mai bine ca fetele tinere să se ferească – există posibilitatea ca mirele să înșele. Este recomandat să aruncați o privire mai atentă asupra comportamentului său și chiar a cunoștințelor – este posibil să fi avut dragostea pe lângă. Va fi posibil să învățați cum să procedați mai departe de visele ulterioare, dar este mai bine să nu o tăiați în căldura momentului.
 • De joi până vineri. Visele văzute în această perioadă rareori nu se împlinesc. Aproape fiecare carte de vis interpretează o fată însărcinată în același mod – avertizează că deciziile trebuie luate cu atenție, gândiți-vă de multe ori înainte de a decide asupra acțiunilor ulterioare. Nu trebuie să ceri sfaturi prietenilor sau rudelor – trebuie să iei singur decizii. Dacă reușiți să faceți ceea ce trebuie, o dungă albă lungă vă așteaptă înainte.
 • De vineri pana sambata. Cum explică cartea de vis să fii o fată însărcinată și să vezi un vis de noapte în această perioadă? Prosperitatea va veni în curând în familie, puteți urca rapid pe scara carierei cu o creștere salarială, puteți câștiga aprecierea superiorilor și, deseori, puteți primi bonusuri. Soțul va avea și o serie strălucitoare în viață – va câștiga mult mai mult și poate fi, de asemenea, promovat.
 • De sambata pana duminica. Dacă te vezi cu o burtă deja prea vizibilă, în curând va trebui să aștepți schimbări drastice în viață. Dacă totul este bine, cel mai probabil soarta nu se va răsfăța cu cadouri și surprize plăcute. Dacă viața nu este prea fără nori, în viitorul viitor totul va veni în ordine, în special bunăstarea financiară.
 • De duminică până luni. Purtarea unui copil, văzută în această perioadă, transmite o cunoaștere timpurie cu un nou admirator. Este probabil ca relația să devină ceva mai mult – dragoste, relații de familie, cuplul va fi mulțumit de apariția iminentă a unui nou membru în familie – copilul dorit.

Citeste mai mult:  De ce visezi la păr gri

Concentrându-vă pe perioada în care a trebuit să vedeți un vis, ar trebui să vă amintiți și detalii suplimentare – acestea vă vor permite să determinați mai precis viitorul.

Sarcina, mai ales dacă a trebuit să o vezi într-un vis, adesea prevestește că acest lucru se va întâmpla în viața reală și cu un grad ridicat de probabilitate. În ciuda acestui fapt, cărțile de vis avertizează că pot avea loc evenimente mai puțin plăcute. Este mai bine să studiați cu atenție interpretările viselor nocturne și să întâlniți viitorul cu încredere, acordându-vă în prealabil surprize sau incidente nedorite.

De ce să visezi că o fată este însărcinată

Timp de citire: min.

De ce să visezi la sarcină și la nașterea unei fete? Cea mai logică presupunere este că vedeți o predicție de vis, al cărei rezultat va fi în curând clar: o nouă viață va apărea sub inima ta.

Interpretarea viselor explică de ce o fată este însărcinată într-un vis pentru femei de diferite vârste și bărbați în moduri diferite.

De ce să visezi la propria ta sarcină ca fată

Să începem cu o explicație a unui vis care nu este direct legat de sarcină, totuși, un astfel de vis devine adesea un „indiciu” pentru nașterea iminentă a unei moștenitoare. O femeie vede o fată care se scălda în apă. Simbolismul este evident: un copil în pântece. Dacă ați văzut un astfel de vis, aprovizionați-vă cu veste roz. Îți vei îngriji fiica în curând.

De ce visezi la sarcina și la nașterea unei fete? În aproape toate cărțile de vis, evenimentul este interpretat ca un semn foarte de bun augur. Dacă o femeie de vârstă reproductivă a văzut un vis, atunci în viitorul apropiat va primi vești bune. Probabil că va primi un cadou frumos de la cineva. Explicație alegorică: un cadou poate însemna un „dar din cer”, adică un copil mult așteptat, și nu neapărat o fiică.

Dacă o femeie în vârstă vede un vis, atunci sunt posibile 2 opțiuni:

 • ea anticipează sarcina fiicei sale;
 • ea ar trebui să aibă grijă de ea însăși și să facă un control de sănătate, deoarece un vis poate indica un debut al bolii.

De ce o femeie necăsătorită visează la sarcină ca fată? Aici, sensul nu este întotdeauna favorabil: poate că o așteaptă probleme pe frontul dragostei.

De ce să visezi la sarcină, dai naștere unei fete

A văzut un bărbat un vis? O femeie pe care o cunoaște este însărcinată sau doar o doamnă? Aceasta înseamnă că reprezentantul sexului puternic este chinuit de întrebarea dacă este gata să aibă urmași. Dacă într-un vis este mulțumit de ceea ce a văzut, se simte fericit, înseamnă că în curând va avea un copil în realitate.

În general, sarcina și nașterea unui copil de sex feminin sunt:

 • schimbări în viață;
 • o surpriza placuta;
 • profit, avere.

În cea mai mare parte, visul are o interpretare favorabilă pentru visător.

De ce să visezi la sarcină pentru o adolescentă

Acest tip de vis este adesea vizitat de fetele în creștere care încheie perioada activă a pubertății.

De ce o fată de 14 ani visează la sarcină? Acesta este unul dintre primele semne prin care subconștientul „transmite” următoarea informație visătorului: fata s-a transformat într-o femeie tânără, corpul ei este gata să intre la maturitate. Sistemul de reproducere s-a format, în principiu, este deja pregătit să susțină noua viață emergentă.

Foarte rar, un vis poate fi interpretat ca o predicție a viitorului. Deci, dacă o fată tânără care nu a avut încă un partener sexual vede un astfel de vis de mai multe ori, atunci este posibil ca în viitor să se confrunte cu probleme în domeniul sănătății reproducerii. Natura, parcă, dă un semn: fii atent la tine, s-ar putea să nu poți avea niciodată copii. De obicei, dacă un vis se pretează la o astfel de interpretare nu prea veselă, este însoțit de senzații neplăcute sau de un sentiment vag că visul este profetic.

Obțineți o consultație medicală gratuită

Visând la o fată în timpul sarcinii

O fetiță a visat la o doamnă „în poziție”? Grozav: nașterea va avea loc fără complicații, poate că se va naște într-adevăr o moștenitoare. Sau poate chiar fiice gemene.

Citeste mai mult:  Părul în gură pentru a vedea într-un vis

naste o fata

Un vis în care o femeie se vede făcând sau dând naștere unui copil de sex feminin este considerat de aproape toate cărțile de vis ca un semn bun.

Citim cartea de vis a lui Miller: dacă se naște o fată, vei putea rezolva toate problemele fără prea mult stres. Cartea de vis a lui Wangi promite necazuri visătorului. Poate că vor fi mulți, dar toate sunt plăcute, vesele, visătoarea însăși și cei din jurul ei le vor percepe cu bubuitură.

În general, nașterea unei fete este o schimbare în viață, întotdeauna dorită și necesară. Dacă într-un vis vezi că ai născut un băiat, în curând va trebui să uiți (pentru o vreme) de completarea familiei: un vis promite multă muncă, succes în afaceri și avansare rapidă în carieră.

O femeie care dă naștere unei fiice într-un vis va simți în realitate un val de dragoste pentru propriul ei soț.

Acum să ne amintim dacă copilul avea păr pe cap? Dacă erau negri, atunci, din păcate, trădarea nu este exclusă. Dacă sunteți roșcați, sunteți pe cale să auziți câteva știri care vă vor surprinde cu adevărat.

Poate ai reușit să fii atent la culoarea ochilor unui nou-născut? Ochi căprui – poți fi înșelat. Iar ochii albaștri sunt un semn grozav: vei primi ajutor și sprijin de la o persoană de la care nu te așteptai deloc la asta. Este posibil ca chiar și de la un străin.

Dar dacă visătorul ar deveni mama a doi bebeluși fermecați deodată? Atunci succesul financiar este pur și simplu inevitabil. În general, vă așteaptă noroc.

Singurul semn rău este dacă într-un vis o femeie a născut un copil mort. O fată moartă prevestește probleme. Cu toate acestea, este puțin probabil să atingă nivelul de tragedie. Iar dacă alăptezi un nou-născut, în realitate vei împrumuta în curând o sumă mare. Drept urmare, te poți afla într-o situație financiară dificilă.

În cele mai multe cazuri, un vis în care o femeie este însărcinată cu o fată sau dă naștere unei fiice poate fi considerat un vestitor al norocului. Nu poate fi întotdeauna interpretat literal – ca nașterea unui copil în realitate. Dar câteva vești bune, surprize interesante și schimbări în bine îl așteaptă cu siguranță pe visător. Pregătește-te să-ți întâlnești norocul!

De ce visezi că o fată este însărcinată?

Cartea de vis identifică o sarcină visată cu o fată cu entuziasm, vulnerabilitate și așteptarea unui miracol. Cu toate acestea, dacă o poziție interesantă într-un vis v-a cauzat neplăceri sau a existat probleme cu un copil în stomac, interpreții vă sfătuiesc să nu vă speriați, ci să aflați la ce visează fiecare caz particular. Se poate dovedi că un eveniment aparent teribil profețește bucurie și fericire.

Somn în mână, sau temeri în timpul sarcinii?

Înainte de a interpreta de ce o fată este însărcinată într-un vis, merită să înțelegeți dacă visul reflectă realitatea.

Dacă, în realitate, aștepți nașterea fiicei tale, atunci astfel de vise nu vor prevesti nimic remarcabil, sugerează cărțile de vis. Oracolele spun că dacă o fată visează în timpul sarcinii, înseamnă că nașterea va fi reușită și rapidă.

O altă imagine de acest gen poate fi văzută de fetele care nu vor să devină mamă în viitorul apropiat. Pentru ei, visul nu va purta nici un sens criptat, fiind doar o reflectare a temerilor lor.

Rudele te vor surprinde

Pentru acele femei care nu se pregătesc să devină mame în viața reală, dar și-au văzut propria sarcină ca o fată într-un vis, cărțile de vis au pregătit explicații plăcute: cineva apropiat va fi foarte surprins.

Interpretarea viselor Meneghetti transmite: dacă visătorul a visat că așteaptă nașterea fiicei sale, atunci aceasta înseamnă că i se va oferi ceva valoros. Mai mult, cadoul va aduce nu numai emoții pozitive, ci va fi și un articol foarte necesar.

Nemulțumiri și surprize neplăcute

Ce promite sex în timpul sarcinii cu o fată? Interpretarea visului rătăcitorului interpretează acest complot în acest fel: ceva nu ți se potrivește în situația din jurul tău.

Este posibil să nu aveți timp să finalizați o afacere sau cineva să nu se comporte așa cum doriți. Și fata oferă acestor evenimente un moment de surpriză – pentru tine, această stare de lucruri a fost probabil o surpriză neplăcută.

Această interpretare este relevantă în special dacă actul sexual a provocat durere și emoții negative.

De la dragoste la boală

Explicații interesante sunt oferite de cărțile de vis, de ce o fecioară visează să aștepte o naștere timpurie. Dacă în viața reală nu ai avut contact cu un bărbat și într-un vis te vezi cu o burtă mare cu o fată înăuntru, atunci asta indică faptul că te-ai „coat” la o relație serioasă și la maternitate.

Dar dacă fecioara este încă prea tânără pentru rolul de soție și părinte, sau faptul că sarcina este însoțită de sentimente, lacrimi și alte momente negative, atunci ar trebui să fii pregătită pentru o experiență amoroasă nereușită. Este mai bine să așteptați cu dragoste și relații.

Reevaluarea valorilor și priorităților

Tipul a visat să fie însărcinată cu o fată? Pentru început, ar trebui clarificat cine se pregătea pentru maternitate: el sau alesul său.

Dacă o parteneră de viață însărcinată a visat, înseamnă că un bărbat, fără să știe, vrea să devină tată.

Un alt lucru este propria „gravitație”. Predictorii asigură că pentru un reprezentant al jumătății puternice a umanității să se vadă „întors” este un semn că se va întâmpla ceva care îl va face să arunce o privire nouă asupra vieții sale, supraestimând-o și chiar schimbând-o într-un fel.

Nota

Văzând într-un vis o sarcină cu o fată, amintiți-vă dacă s-a încheiat sau nu. Și dacă s-a terminat, ce decât. Asa de:

 • nu sa întâmplat nimic, stomacul s-a rezolvat – până la dezamăgire;
 • ai nascut un copil sanatos – vei realiza ceea ce te straduiesti;
 • ai născut un copil mort – pierzi timp și efort cu un proiect;
 • ai un avort spontan – în curând te vei plictisi de ceea ce faci.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor burtica de sarcina

De ce visează fata roșcată?

Care este visul fetiței altcuiva?

De ce visezi la o sarcină nedorită?

De ce visezi la sarcina altcuiva?

Care este visul unei fete copil?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.