Interpretarea viselor de șopârle de ce visează

De ce visează șopârla? Am visat o șopârlă mare sau mică, albă, verde, neagră, interpretare a viselor cu șopârle

Șopârla ageră și dubioasă nu este doar un simbol al Uralilor, ci și un personaj popular în basme, legende și filme științifico-fantastice. Prin urmare, nu este de mirare că ea este un vizitator frecvent al viselor. La ce te poți aștepta dacă întâlnești o reptilă în brațele unui Morpheus?

Previziuni de carte de vis

Majoritatea interpreților au o atitudine negativă față de apariția unei șopârle într-un vis. Cu toate acestea, există excepții plăcute.

Șopârla visează conform cărții de vis a lui Freud

Un animal cu coadă lungă într-un vis este un simbol al infidelității. Un astfel de vis sugerează că este timpul să deschizi ochii la multe lucruri. Persoana iubită are o relație pe lângă. Dacă trebuie să urmăriți șopârla, aceasta înseamnă o întâlnire viitoare nereușită.

Soparla – cartea de vis a lui Vanga

Privind o reptilă într-un vis – vei pierde o oportunitate profitabilă de a-ți schimba viața. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți prea multe griji: trebuie să fiți în alertă pentru a profita de următoarea șansă pe care ți-o va trimite soarta.

Prinderea unei șopârle și prinderea ei – tot ceea ce a cauzat probleme va fi în sfârșit rezolvat.

Care este visul unei șopârle conform cărții de vis a lui Miller

Predictorul credea că prezența unui astfel de oaspete într-un vis nu este de bun augur. La urma urmei, dușmanii tăi vor comite multe fapte rele care te pot dăuna grav.

Soparla – cartea de vis a lui Nostradamus

Animalul, potrivit profetului, este un simbol al cruzimii, ticăloșiei și indiferenței. Trebuie să reflectați asupra cine din mediul dumneavoastră se comportă suspicios.

Care este visul unei șopârle conform cărții de vis a lui Esop

Potrivit acestui interpret, imaginea unei șopârle într-un vis este un semn foarte de bun augur. Fiara simbolizează voința și norocul tău. Orice problemă care apare în viața ta nu va deveni un obstacol în calea fericirii.

De ce să visezi o șopârlă mare, mică, verde, neagră, albă, gravidă, uriașă, moartă

Dacă reptila a devenit personajul principal al visului, merită să ne amintim ce dimensiune avea.

O șopârlă mare într-un vis este asociată cu intrigile celor răi.

O șopârlă uriașă visează să întâlnească un bătrân înțelept care să-ți dea un sfat înțelept.

O șopârlă în miniatură într-un vis, la rândul său, vă cere convingător să vă schimbați. Și chestia este că principala cauză a problemelor este caracterul tău. De prea multe ori acționezi fără gânduri, ceea ce duce la consecințe triste.

Culoarea șopârlei care visează contează și ea.

  • Soparla verde – avertizeaza ca ai un secret periculos. Fii atent când iei decizii.
  • Negru – acces la cunoștințe ascunse.
  • Șopârlă albă – la apariția unor idei proaspete.

Adesea, într-un vis, poate părea că șopârla este însărcinată sau a reușit deja să depună ouă. Pentru părinți, un astfel de eveniment reprezintă probleme cu creșterea copiilor. Dacă șopârlele mici au eclosionat din ouă și au fugit în direcții diferite, îți este greu să-ți înțelegi copilul. Fă-ți timp și încearcă să-i observi comportamentul pentru a afla motivul înstrăinării în relație. La urma urmei, te-ai uitat și la copiii ageri ai șopârlei din vis.

Găsirea unei șopârle moarte într-un vis prevestește o înrăutățire a situației financiare din cauza pierderii uneia dintre sursele de profit.

Soparla monitor viseaza, soparla este in casa, in apartament, in apa, pe corp, pe femeie

Varan – de ce ar fi?

Un loc special este ocupat de visele care implică șopârlă monitor. Acest reprezentant al șopârlelor este gata să mulțumească visătorul cu vești bune. Foarte curând îți vei întâlni cealaltă jumătate și vei găsi adevărata fericire.

Dacă există o mulțime de oameni în jurul șopârlei monitor într-un vis – așteptați o invitație la o mare sărbătoare sau nuntă. În cazul în care vedeți și alte animale împreună cu șopârla, în viitorul apropiat va avea loc o întâlnire cu vechi camarazi.

Cum se interpretează locația reptilei?

Desigur, o șopârlă într-un vis poate trăi nu numai în mediul natural.

O șopârlă care trăiește într-un apartament este un semn de bunăstare financiară. Problemele cu banii nu te vor mai îngrijora. Cu toate acestea, dacă ați îmblânzit animalul și a-l îngriji nu este o plăcere, acest lucru indică faptul că nu vă place meseria.

Șopârla visează în casă, se ascunde de soarele arzător, cărțile de vis vă cer să vă ascultați. Numai așa vei putea evita situațiile neplăcute.

O șopârlă în apă într-un vis – bucură-te de noile realizări.

Șopârla s-a instalat pe corpul tău – un astfel de vis profetizează o relație intimă accidentală și schimbări cardinale în toate domeniile vieții.

Ce promite un vis cu o șopârlă unei femei?

Pentru frumoasa jumătate a umanității, imaginea unei șopârle într-un vis poartă următoarele predicții:

  • urmărirea unei șopârle – la întruchiparea fanteziilor sexuale originale;
  • găsiți pielea unui dragon – la dificultăți temporare în chestiuni monetare;
  • pentru a vedea cum se joacă copiii cu o șopârlă – pentru a participa la un eveniment distractiv la scară largă.

De ce visezi o șopârlă care mușcă, atacă, fuge, își aruncă coada înapoi

Comportamentul agresiv al reptilei și unele dintre obiceiurile sale au, de asemenea, propria lor explicație.

Am visat la o mușcătură de șopârlă – o boală prelungită se va termina în curând.

Un animal care atacă o persoană adormită înseamnă că ești prieten cu o persoană ipocrită care vrea răul. Există o altă interpretare a cărților de vis: investițiile tale financiare nu vor aduce venituri. Dacă șopârla nu este una, ci mai multe, ar trebui să te ferești de colegii invidioși.

Într-un vis, șopârla fuge – dezvăluind trădarea. În curând te vei convinge că persoana iubită îți este infidelă.

Citeste mai mult:  De ce visează muschii albi

Șopârla care și-a lăsat coada te îndeamnă să nu te grăbești, ci să aștepți momentul potrivit. Acest lucru este valabil atât pentru relațiile de afaceri, cât și pentru cele personale. În cazul în care nu a trebuit să fii martor la modul în care reptila a ajuns fără coadă, visul ar trebui interpretat ca un avertisment. Fii serios cu privire la sănătatea ta.

De ce visezi să omori o șopârlă, să o prinzi, să o ții în mâini, să vorbești cu o șopârlă și alte detalii

Adesea, într-un vis, o persoană intră în contact cu o reptilă agilă. Ce ar putea însemna asta pentru el?

Pentru a ucide o șopârlă într-un vis – totul va funcționa, în ciuda dungii negre din viață.

Prinde o șopârlă – pentru a-ți atinge obiectivele.

Șopârla stă în mâinile tale – deții informații neprețuite, care trebuie folosite cu mare atenție.

A vorbi cu o șopârlă care vorbește într-un vis înseamnă a ține o vacanță zgomotoasă.

Să faci o fotografie a unei șopârle pe fundalul unui peisaj este o călătorie lungă și incitantă.

Pentru a vedea cum o șopârlă vânează muște – la înțelegerea reciprocă în familie.

Șopârla a provocat frică într-un vis – vei face un act îndrăzneț și neașteptat pentru cei din jurul tău.

Privind o reptilă într-un terariu – nu vă puteți invidia decât rezistența și forța.

Calcă pe o șopârlă – urmează o conversație dificilă cu conducerea.

Visele în care este prezent un oaspete cu sânge rece sunt foarte contradictorii. De obicei nu promit nimic bun. Cu toate acestea, cu o combinație reușită de circumstanțe, imaginea unei șopârle poate aduce vești bune. Cu toate acestea, nici cea mai rea profeție nu ar trebui echivalată cu un dezastru. La urma urmei, multe în viață depind de percepția evenimentelor în curs. Deci, poate doar tratați predicția primită cu umor?

Soparla interpretare vis

Interpretarea visului șopârlă, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o șopârlă într-un vis, poți afla în 33 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „I”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera I.

Șopârlă în cărți de vis

Semn frumos.Pământesc; original; stabilitate.aborigenii considerau șopârlele gardieni ai lumilor interioare. Citește mai mult →

Șopârlele se ascund la umbră în timpul căldurii zilei și, prin urmare, sunt considerate gardienii umbrelor și ai timpului de somn, precum și gardienii viselor. Dacă ți se pare această imagine, acordă o atenție deosebită Citește mai mult →

Valoare bună Dacă ai visat că o șopârlă fuge undeva, atunci în viitorul apropiat vei avea succes în toate eforturile tale. Obțineți o coadă de șopârlă, uscați-o și purtați-o mereu Citește mai mult →

O șopârlă este mofturile tale / o anumită femeie care, datorită calităților ei inerente, este capabilă să fie vrăjitoare. O șopârlă mică este un avertisment împotriva neatenției. O șopârlă mare este un dușman. Există o șopârlă – Mai mult →

Șopârla este un nedoritor foarte insidios; a o ucide înseamnă a scăpa de inamic. Citește mai mult →

Șopârla visează la atacuri ale celor răi.Dacă într-un vis ai ucis o șopârlă, atunci îți vei putea restabili reputația și vei întoarce noroc atât în ​​afaceri, cât și în relațiile amoroase.O femeie, Citește mai mult →

Un vis asociat cu impactul negativ al unei femei. Citește mai mult →

O mulțime de șopârle agile visează la un tam-tam inutil, a le prinde înseamnă a face o treabă care inițial a fost sortită eșecului. Citește mai mult →

Datorită capacității șopârlei de a-și arunca coada în pericol de moarte și, prin urmare, de a-și salva propria viață, este considerată un simbol al inventivității, vitalității, inventivității.A fost considerat Citește mai mult →

A vedea o șopârlă într-un vis înseamnă că vei fi atacat de cei nedoritori ai tăi. Dacă ucizi o șopârlă, îți vei putea restabili reputația și îți vei întoarce norocul, dar va trebui. Citește mai mult →

o persoană neplăcută; o mulțime de șopârle – pierderi prin inamicii secreti. Citește mai mult →

Văzând o șopârlă fugind într-un vis – „a doua jumătate” te înșală în secret și nu observi absolut nimic. Pentru ca „ochii albaștri naivi” să se deschidă, un eveniment va fi suficient, Citește mai mult →

A vedea o șopârlă într-un vis înseamnă că ar trebui să fii pregătit pentru faptul că dușmanii tăi vor trece la ofensivă. Dacă ucizi o șopârlă, atunci în realitate vei avea noroc și vei putea Citi mai mult →

Îți vei pierde încrederea în valorile familiare; Prinde – după ce ai experimentat dezamăgirea, vei primi libertate. Citește mai mult →

În cele mai multe cazuri, simbolizează negativitatea activă a unei femei sau a partenerului ei într-o relație heterosexuală sau homosexuală (vezi Snake). Citește mai mult →

Șopârla este întruchiparea răului, violenței, lipsei de inimă. A vedea o șopârlă frumoasă este un simbol al existenței armonioase cu o persoană periculoasă, capacitatea de manevră. A vedea o șopârlă mare înseamnă Citește mai mult →

Inamic rău, viclean, periculos. Citește mai mult →

Dacă ai visat la o șopârlă, ferește-te de înșelăciunea partenerului tău. O șopârlă moartă într-un vis arată că îți vei condamna persoana iubită de infidelitate. A trecut prin tine Citește mai mult →

Vederea șopârlelor arată că vei întâlni dușmani. Citește mai mult →

Există o persoană inteligentă în mediul tău care încearcă să te păcălească. Avertizare de somn: este planificată o boală chirurgicală. Citește mai mult →

Datorită capacității șopârlei de a-și arunca coada în pericol de moarte și, prin urmare, de a-și salva propria viață, este considerată un simbol al inventivității, vitalității, inventivității.A fost considerat Citește mai mult →

Șopârla este o societate neplăcută, unde sunt mulți oameni periculoși; ucide – victorie asupra inamicului. Citește mai mult →

ȘOPORLA – ciudată, magică, verde, uneori vorbitoare – una dintre formele animalelor minunate – este o legătură simbolică care leagă conștiința umană cu partea inferioară, subterană (subțire) Mai mult →

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor băiețel în brațe

Şopârlă – răutate, răutate; femeie vicleană. Ciudat, verde – un semn al ispitei demonice, un secret care poate distruge o persoană. Vezi Dicţionar „mitologic”. Citește mai mult →

Atenție la prietenii falși. Un vis nu prevestește nimic, doar dacă ai avut un vis în noaptea de joi spre vineri. O șopârlă mare care te atacă – așteaptă-te la un truc murdar din lateral Citește mai mult →

Simbol al inventivității. Există credința că șopârlele trăiesc în acele locuri în care este îngropată comoara, există depozite de pietre prețioase sau aur, așa că șopârla poate fi considerată un simbol al bogăției. Citește mai mult →

prezice inamicul; ucide – victorie; da – îmbogățire; Citește mai mult →

De ce visează șopârla: interpretarea somnului conform diferitelor cărți de vis

O reptilă mică și agilă, șopârla este rapidă și agilă, evocă diferite emoții la oameni. De ce visează șopârla? S-ar părea că apariția șopârlei nu provoacă ostilitate. Pe de altă parte, aproape nimeni nu vrea să o mângâie, să o mângâie, așa cum vrei să faci cu diferite animale pufoase. Prin urmare, cartea de vis este ambiguă, șopârla într-un vis are semnificații diferite. Uneori acționează ca un simbol al bogăției, iar uneori probleme mari și mici, care sunt greu de evitat.

O șopârlă într-un vis vă poate promite bogăție sau poate promite probleme minore – totul depinde de detaliile visului.

Interpretarea somnului in functie de detalii

Din cele mai vechi timpuri, s-a crezut că acolo unde trăiesc șopârlele, în apropiere sunt ascunse comori. Și șopârlele sunt păstrătorii acelor comori. Prin urmare, foarte adesea un astfel de vis este asociat cu capacitatea de a reuși în chestiuni financiare, de a câștiga la loterie, de a face o achiziție scumpă. Pe de altă parte, apariția unei șopârle într-un vis poate însemna atacuri de la oameni invidioși, vorbe goale, bârfe și zvonuri la spatele tău.

Dacă ai visat la o șopârlă, asta ar putea însemna un val de energie negativă față de partenerul tău sexual. Încercați să vă țineți emoțiile și sentimentele sub control!

Un vis care implică o șopârlă vă spune să aveți grijă de prietenii nesiguri. Dacă a existat deja un caz în care o persoană te-a dezamăgit, nu ar trebui să ai încredere în el cel puțin în viitorul apropiat, mai ales dacă plănuiești o afacere mare, de care depinde mult din viața ta și a rudelor tale. Adesea șopârlele sunt identificate cu dușmani. Dacă îi zdrobiți cu picioarele într-un vis, în viața reală puteți scăpa cu ușurință de intrigile lor, nu vă vor putea face nimic rău.

Dimensiune: a fost o șopârlă mare sau mică în vis?

Se pare că cu cât șopârla este mai mică, cu atât este mai sigură. E chiar asa?

De ce visează șopârlele mici? Din păcate, un astfel de vis poate prevesti probleme serioase. Să vezi într-un vis o mulțime de șopârle mici care se împrăștie rapid în diferite direcții – să te irosești în zadar. Ești ocupat cu prea multe lucruri în același timp, încercând să reușești peste tot. Dar acest lucru este imposibil, așa că merită să ne oprim la un lucru care este cel mai important și să îl faceți la cel mai înalt nivel.

După cum spune cartea de vis, o șopârlă mică care a alergat peste pantofi sau picioarele goale spune că ar trebui să fii atent în relațiile sexuale dacă nu te-ai hotărât încă asupra unui partener de viață.

De ce visează șopârla cea mare? Poate însemna ceva sinistru. Pot fi probleme de sănătate sau un fel de probleme în viața personală. Dacă o șopârlă mare te atacă, aceasta poate însemna trădarea de către cineva care ți-a fost foarte apropiat și drag.

Dacă într-un vis prinzi o șopârlă mare și te ocolește, atunci, în realitate, încerci să reușești într-o afacere mare în moduri nu pe deplin sincere. Dacă reușești să o prinzi, atunci cazul se va încheia cu succes pentru tine. Dar merită să ne gândim la consecințe. Indiferent cât de rele s-ar dovedi a fi pentru tine. Poate că există modalități sincere de a obține același rezultat?

După cum spune cartea de vis, o șopârlă mare care fuge de tine și nu încerci să o prinzi, ci doar ai grijă de ea, înseamnă că în viața reală este foarte probabil ca partenerul tău să te înșele și tu nu bănuiți nimic. Dar poate e bine să nu știi?

De ce să visezi o șopârlă monitor – o șopârlă din această specie visează la schimbări cardinale în viața personală și de familie. Pot fi atât schimbări pozitive, cum ar fi nașterea unui copil, căsătorie sau logodnă, cât și negative, precum divorțul sau separarea. Dacă mulți oameni se uită la o șopârlă monitor, de exemplu, vă aflați într-o grădină zoologică, atunci, în realitate, veți participa la o vacanță mare: o nuntă sau o aniversare. Dacă un bărbat vede o șopârlă monitor, înseamnă că în curând va apărea o femeie în viața lui care va deveni tovarășul lui, va da dragoste și va oferi căldură vatrei familiei.

A vedea o șopârlă uriașă într-un vis este un semn rău. Cel mai probabil, te-ai făcut un dușman jurat. Și, cel mai probabil, acesta este partenerul tău de afaceri. În moduri necinstite, el va încerca să preia cauza ta comună, întorcându-i pe toți împotriva ta. Cu toate acestea, există posibilitatea de a preveni acest lucru. Dacă se iau în prealabil măsurile necesare, prăbușirea poate fi evitată.

Citeste mai mult:  Înțelesul sarcinii în somn

De ce visează șopârla

Reptilele nu trezesc adesea emoții pozitive, dar multe tratează șopârlele, dacă nu în mod favorabil, atunci destul de neutru. Unii păstrează chiar și soiuri exotice acasă. Cu toate acestea, dacă vrei să știi la ce visează șopârla, poți întâlni diverse interpretări.

Interpretarea viselor: a vedea o șopârlă într-un vis

Conform cărții de vis a lui Miller reptila care visează simbolizează mașinațiunile dușmanilor. Dacă îl mușcă pe visător, urmează probleme financiare. Pentru a ucide o șopârlă – trebuie să muncești din greu pentru a restabili o reputație deteriorată. Acest lucru va cauza multe probleme.

Dream Vanga interpretează șopârla ca prieteni necredincioși și un semn al unei oportunități ratate. Prinderea unei reptile și prinderea ei este o soluție favorabilă pentru toate problemele. A vedea cum își aruncă coada este atingerea scopului prin victimă.

Interpretarea viselor Felomena consideră multe șopârle un simbol al activităților inutile. Planurile și oamenii în care s-au pus speranțe se vor dovedi a fi de nesuportat.

Conform cărții de vis a lui Michel Nostradamus o șopârlă frumoasă într-un vis înseamnă capacitatea de a găsi o limbă comună și de a comunica pașnic chiar și cu oameni potențial periculoși. Arta de a găsi compromisuri va ajuta de mai multe ori. Dacă o șopârlă monitor visează, înseamnă o coliziune cu ceva înspăimântător în realitate. Ei bine, dacă reptila într-un vis nu prezintă semne de agresiune, amenințarea va trece.

Cartea de vis ontopsihologică a lui Meneghetti sugerează că șerpii și șopârlele care visează simultan personifică emoțiile negative. Mai mult, ele sunt trăite de cel care doarme în relație cu reprezentanții sexului slab sau partenerii.

Cartea de vis a Ucrainei consideră șopârla ca un semn al dezamăgirii iminente.

Ezoteric Tsvetkov interpretează reptila ca pe o persoană neplăcută. Te poți aștepta la o mică răutate de la ea.

Conform cărții de vis erotic șopârla avertizează asupra minciunilor din a doua jumătate. Mort – un indiciu de adulter. Dacă o reptilă străbate corpul, conexiunile aleatorii pot fi dăunătoare.

De ce o femeie visează la o șopârlă

O șopârlă pentru o femeie este un simbol al necazului din cauza unei persoane dubioase și insidioase. Este rău dacă animalul a alergat prin haine sau a mușcat. Urmează o perioadă tristă când, pe lângă toate celelalte, va fi o lipsă de bani.

șopârlă gravidă femeia este un avertisment. Este indicat să fii atent la cele mai mici modificări ale stării de bine.

șopârlă căsătorit o femeie semnalează probleme cu soțul ei. Nu este posibilă doar o ceartă, ci și o pierdere. Dacă reptila nu avea coadă, acesta este un indiciu al nemulțumirii față de latura intimă a vieții de căsătorie.

A visat soparla mare fată, dacă visătorul nu simte deloc frică, ci, dimpotrivă, o mângâie, se interpretează pozitiv. În curând va avea loc o întâlnire fatidică. Viitorul soț va avea un caracter puternic și va deveni un adevărat lider în familie, corect, dar infinit încrezător în propria sa dreptate. A fi speriat de o reptilă – la neînțelegeri minore.

Apropo, pentru un burlac, o șopârlă în vis este un avertisment despre un admirator enervant. Cu acțiunile sale imprudente, cel care doarme va atrage atenția unei fete care va încerca din toate puterile să-l lege în căsătorie.

Interpretarea somnului prin aspectul unei șopârle

Când o șopârlă visează, nu este important doar să interpretezi cum arăta. Sentimentele trăite în vis au o influență puternică asupra interpretării.

Aspect înfricoșător și intimidant большая șopârla simbolizează atacuri ostile deschise față de visător din partea noilor cunoștințe. Trebuie să fii atent când faci conexiuni. O reptilă mare care nu provoacă emoții negative este interpretată ca un sfat înțelept care a venit de la o persoană în vârstă.

mic șopârlele semnalează că un comportament frivol poate face mult rău. De asemenea, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra mediului, pentru că cineva nu are intențiile cele mai sincere.

Faptul că în realitate va exista o situație ambiguă, din care nu va fi ușor să ieși, avertizează verde soparla de vis. Când cauți o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, va trebui să te bazezi doar pe propriile forțe.

negru şopârla simbolizează cunoaşterea ocultă. Visul sugerează că uneori este mai bine să stai departe de periculos și necunoscut. Un amfibian alb visează la idei noi.

Socurile din toate domeniile sunt prefigurate de un vis galben şopârlă. Înainte de trădare, boală, pierdere financiară. Cu toate acestea, o reptilă cu o nuanță aurie elegantă are un sens pozitiv de a câștiga înțelepciune lumească.

O șopârlă maro drăguță este un simbol bun. Datorită experienței, toate obstacolele de întâlnit vor fi depășite.

Dorința de a face față vieții intime înseamnă fugind soparla de vis. Probabil trădarea unei persoane dragi.

șopârlă fara coada pentru femei – un semn de nemulțumire față de un partener sexual. Pentru bărbați, reptila profetizează o deteriorare a funcției sexuale.

Șopârlă moartă – nu trebuie să vă faceți griji. Bara neagră rămâne în trecut.

Unde a visat șopârla

Când o șopârlă visează in casa, majoritatea surselor interpretează intriga pozitiv. Situația financiară se va îmbunătăți.

șopârle în apartamentsituat în terariu, personificarea caracterului puternic al visătorului. Acesta este un simbol al capacității de a-și apăra propria opinie și de a-i convinge pe alții de corectitudinea acesteia.

șopârlă în mână, stând liniștit în palmă, simbolizează indecizia. Visătorul se gândește mult timp la luarea deciziilor, dar visul sugerează că nu ar trebui să prelungești prea mult perioada de reflecție, altfel un moment bun poate fi ratat.

Șopârla are o interpretare favorabilă pe piatră. Succesul va însoți în toate problemele.

O șopârlă care visează informează despre disponibilitatea de a-și asuma o mulțime de obligații suplimentare. în iarbă. Afacerile noi nu vor aduce profit, ci vor aduce satisfacție morală. Amfibian prea mic – eufemizare între cei dragi.

Dacă o șopârlă a înotat sau a fost în apă într-un vis, acesta este un simbol al norocului fără îndoială.

După ce ați învățat la ce visează șopârla, puteți planifica eficient acțiuni suplimentare. Vise dulci și noroc în realitate!