Interpretarea viselor a visat la o mulțime de pisici

De ce au visat multe pisici: caracteristici de interpretare

De ce visează multe pisici și cum să înțeleagă un vis cu aceste animale pufoase și divine în unele țări. O pisica este un simbol al vatrei si confortului, in acelasi timp independenta si afectuoasa, capabila sa fie altruista si jucausa. Dacă o pisică nu-i place pe cineva, răzbunarea ei va fi sofisticată și eternă. Pisicile nu iartă greșelile, indiferența, trădarea, nu se grăbesc să îndeplinească poruncile sau să slujească cu bucurie, precum câinii.

În același timp, pisicile pot fi credincioase, devotate, sincere. Pisicile își protejează propriile lor – oamenii și alți membri ai haitei, chiar și cu prețul propriei vieți, sunt gata să lupte. De asemenea, vânează, ucid șoareci, șobolani și își împart prada cu plăcere – un șoarece dintr-o casă de vară sau iepurele unui vecin.

Inteligența acestor animale mici este mult subestimată – o persoană este de obicei pregătită să ia în considerare doar supunerea directă și respectarea strictă la comenzi ca un semn de inteligență. Care nu onorează o persoană, dar se potrivește destul de pisici. Nu fi surprins dacă visul nu are o interpretare clară.

Valori cheie

 • Pisicile te urmăresc pe călcâie, se uită în ochii tăi și evită cu îndemânare atingerile – un avertisment asupra unui pericol grav.
 • Te simți confortabil printre numeroasele pisici și pisoi – un noroc a venit celui care decide acum să-ți interzică calea sau chiar să nu fie suficient de respectuos.
 • Pisicile roșii visează la bani. O pisică roșie mare – la o sănătate excepțională.
 • Pisica neagră – recuperare după o boală mortală.
 • O pisică albă semnifică vulnerabilitatea în fața pericolului. O pisică albă înseamnă un prieten adevărat sau un membru decedat al familiei. Petrece-ți seara amintindu-ți doar lucrurile bune pe care cei dragi le-au făcut pentru tine.
 • Toarcele cenușii, dacă sunt binevoitori și situate față de tine, sunt obraznici și hoți din fire. Vor fura obiecte de valoare de la inamici și ți le vor aduce. Doar așa, pentru distracție.
 • Înecul pisicilor într-un vis este o acțiune extrem de ambiguă. Aceasta înseamnă că ești pregătit pentru cruzime și sacrificiu, mai ales în detrimentul celorlalți. Veți obține succes în afaceri, plătind pentru asta cu absența legăturilor emoționale reale, a prieteniei, a sentimentelor de familie. Nu te grăbi să fii de acord cu aceste condiții, acum prietenia și dragostea ți se par un atu de mică valoare care merită sacrificat de dragul unui câștig real. Va veni o zi în care vei fi gata să dai totul material doar pentru a încerca să inversezi această decizie. Din păcate, achiziția de bunuri materiale este mult mai ușoară.
 • Auzi pisici, dar nu le vezi, mergi la sunet, caută-l, ți se pare că pisicile sau pisoii cheamă ajutor. Fii atent, un manipulator cu experiență s-a strecurat în mediul tău, care te va face să faci tot ce vrei. Cu aceasta, vei fi aproape sigur că aceasta este propria ta decizie. Stai departe de organizații caritabile, asistență socială, oferte speciale, împrumuturi și achiziții în rate. Clarificați în avans toate detaliile financiare atunci când călătoriți și faceți drumeții cu prietenii. Afla cine plateste cina, nu accepta sa adapostesti un prieten cu multi copii din mila. Vei fi surprins, ca urmare a refuzului tău, autoritatea ta nu va face decât să crească.

De ce visezi o mulțime de pisici în cărțile de vis

 • Cartea de vis a țiganilor nu-i plac, sincer, pisicile și susține fără ambiguitate că aceasta este o pacoste. A alerga pisici înseamnă că au furat ceva. Ei stau și se spală – asigură-te că ai ordine în treburile tale, pentru că ceva nu este în regulă. Multe pisici – să se ceartă și să se lupte.
 • Interpretarea viselor Rătăcitorul consideră, de asemenea, toarcerea unui rău universal, în special certarea animalelor alb-negru. Dar Străinul dă sfaturi că răul poate fi alungat mângâind o pisică în vis sau în viața reală.
 • Cartea de vis engleză asigură că pisica visează la astfel de probleme precum voința de sine a femeii. Poate că soția ta va îndrăzni chiar să-și ascundă economiile de la soțul ei legal, sau chiar să-și lase soțul pe fasole și să înceapă ea însăși o afacere de succes.
 • Sigmund Freud este înclinat să considere pisicile o decodare secretă a sexualității umane. Tandrețea pisicilor înseamnă o dorință puternică de intimitate sexuală. Feline agresivă înseamnă o tendință la o anumită agresiune sexuală. Cumpărați cătușe de blană roz și o paletă amuzantă pentru o schimbare. Nu începe cu piele neagră și ham. Pentru majoritatea oamenilor, un flip-flop este suficient.
 • Vanga crede că pisicile în vis sunt un semn că dușmanii sunt aproape și aproape că se uită prin ferestre.

Concluzie

Să vezi o mulțime de pisici într-un vis este un semn bun dacă îți sunt favorabile, toarcă, comunică, te freci de picioare sau adorm cu tine. Într-un vis, asta poate însemna că ai dobândit o mulțime de spirite ajutătoare care te pot ajuta să ieși din orice situație. Pisicile binevoitoare îți vor aduce noroc, te vor ajuta să faci față problemelor de sănătate și vor putea câștiga oamenii pentru tine.

Dacă pisicile sunt neprietenoase, vei fi nefericit. Ați greșit ceva și trebuie să îl corectați de urgență cât timp există o oportunitate. Somnul este un avertisment, un semn. Nu există predestinare într-un vis. Dacă primiți un avertisment, aveți șanse mari să evitați problemele. Visul poate fi luat la propriu.

În acest caz, cumpărați o pungă mare de mâncare pentru pisici și mergeți la un adăpost pentru animale. Fă ceva frumos pentru copiii din curte. Îmbrăcați-vă o rochie elegantă și împărțiți bomboane sau faceți un spectacol cu ​​bule. S-ar putea să vă amintiți pe cine ați jignit și să obțineți reconciliere. Este extrem de nedorit să vă certați cu multe chiar și cu cele mai obișnuite pisici.

Pisica în sine este un semn puternic și depinde doar de tine cum te poți înțelege cu ea, dacă ești gata să construiești relații, respectând independența celorlalți și nu cerând supunere. Dacă reușești să găsești suficientă putere în tine, o pisică va deveni cel mai bun și mai pozitiv semn pentru tine.

De ce au visat multe pisici

Pisicile sunt personificarea vicleniei, capacitatea de a se transforma, inteligența rapidă. Animalele caracterizează dușmanii visătorului, îi înzestrează pe cei răi cu calitățile de mai sus. Pe de o parte, ele simbolizează furia și înțelepciunea feminină, pe de altă parte, răutatea masculină și dorința de independență.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului casa bunicii din sat

De ce visează multe pisici – o interpretare generală

Este adesea dificil de interpretat simbolismul pisicilor văzute într-un vis, în plus, astfel de vise de noapte nu vor fi niciodată unilaterale. Să încercăm să descriem sensul general.

 1. A vedea pisici și a simți tandrețe este o schimbare pozitivă. În caz de pericol, poți conta pe ajutorul celor dragi.
 2. Un număr mare de animale de ambele sexe visează – fiți vigilenți, deoarece inamicii cu prima ocazie vor provoca o înjunghiere dureroasă în spate.
 3. Se comportă agresiv, atacă, mușcă, zgârie – problemele vor veni pe neașteptate, nu pot fi evitate. Vor apărea noi dușmani. Situația va fi foarte tensionată, acțiunile celor răi vor duce la conflicte, numeroase certuri cu cei dragi.
 4. Pisicile, pisicile și pisoii visează simultan la numeroase necazuri de altă natură. Unele probleme se vor dovedi a fi nesemnificative și pot fi rezolvate rapid, altele vor necesita mult efort pentru a le depăși.
 5. Animalele își spală fețele împreună – oaspeții mult așteptați vor apărea în curând în pragul casei tale. Pot fi rude îndepărtate pe care ai visat de mult să le vezi sau prieteni devotați.
 6. Animalele de companie pufoase se joacă vesele – ferește-te de trădarea celor dragi. Una dintre rude a conceput ceva neplăcut, este posibilă o conspirație.
 7. Ea visează cum pisicile au început o luptă – trebuie luată o decizie dificilă. Gândindu-se la situația actuală, visătorul va cheltui multă forță mentală, se va scufunda în experiențe și va suferi.
 8. Animalele miaună tare – în mediul tău sunt oameni ipocriți care, ascunși sub masca prietenilor, împletesc intrigi de multă vreme. Cu tine lângă ei sunt doar din motive egoiste.
 9. Vânătorii cu blană sunt angajați în prinderea șoarecilor – pentru a obține un profit foarte bun. Dacă pisicile rămân fără nimic, eforturile tale nu vor aduce rezultate, bunăstarea financiară nu va fi atinsă.
 10. Pisicile au rahat în jurul tău – la numeroase necazuri care se vor întâmpla pentru mult timp.
 11. Este un vis pe care animalele îl urmăresc, se uită în ochi, dar în același timp nu se lasă mângâiate – sunteți în pericol grav. Dacă te simți destul de confortabil într-un mediu „păros” – un semn foarte bun. A venit o serie strălucitoare, ești plin de energie și vei putea să dai o respingere demnă oricui.

De ce multe pisici visează la o femeie, un bărbat

Interpretarea somnului este în mare măsură influențată de genul visătorului.

O femeie

 • Un număr mare de pisici visează – la o distracție plăcută înconjurată de bărbați. Un vis promite visătorului o mare armată de admiratori și admiratori.
 • O tânără a văzut un vis – la trădare. Poate că a apărut o rivală care încearcă din toate puterile să-și ia o persoană dragă și o face bine.
 • Ea visează la pisici care miaună tare sub fereastră – la scandaluri în familie. Dacă o operațiune feline te împiedică să adormi, în realitate, un astfel de vis promite pretendenți obsesivi, a căror atenție va fi doar o povară.
 • Văzând animale albe – ferește-te de mașinațiunile inamicilor. Au pus la cale o capcană insidioasă, cândva în care este foarte greu să ieși.
 • Visând animale de companie frumoase, bine îngrijite – la mici, dar numeroase probleme care vor provoca iritații. Adesea, un vis promite invidie din partea celorlalți, fluxuri de energie negativă.
 • O femeie a hrănit pisicile într-un vis – la dezacorduri cu un partener, probleme într-o relație.
 • Ea visează cum muștașii și-au înconjurat și și-au îndreptat ghearele spre tine – ferește-te de prietenii falși. Bunăvoința lor este temporară – în curând își vor arăta adevăratele culori.

bărbaţi

 • Pentru reprezentanții sexului puternic, un vis care implică pisici promite atenția femeilor.
 • Pentru un burlac, un vis promite o întâlnire cu o fată. Pasiunea tânără în viitor va avea o influență puternică asupra visătorului.
 • Pisicile afectuoase visează la un tânăr într-o relație – la numeroase cunoștințe cu fete, crescându-și propriul magnetism, încredere în sine.
 • Ea visează la modul în care reprezentanții lumii feline luptă pentru atenția persoanei adormite – la rivalitatea dintre mai multe fete în realitate. Fiecare va încerca să vă atingă locația.
 • Văzând într-un vis o mulțime de pisici roșii care arată prietenie – pentru a obține profesia dorită. Visătorul își va putea arăta abilitățile la maximum, primind în schimb un profit foarte bun.
 • Musața neagră avertizează asupra apariției răului. Viața celui care doarme este plină de intrigi și necazuri. Oamenii din mediul imediat acționează în secret și încearcă să facă rău.
 • Dispersați pisicile – scăpați de tentații, refuzați o ofertă dubioasă, protejați-vă de multe necazuri, învățați să distingeți răul de bine și acordați atenție principalului lucru.
 • Pentru a hrăni o mulțime de animale ponosite într-un vis – pentru a agrava relațiile în familie. Rudele vor începe să stabilească condiții stricte, să limiteze visătorul în acțiuni.
 • Văzând pisici bolnave care sunt dezgustătoare – la o deteriorare a situației financiare și certuri din cauza situației actuale.
 • Mângâind reprezentanți ai lumii feline – să se întâlnească sau să intre într-o relație cu o specială vântoasă de sex opus.

Multe pisici de culoare închisă – condițiile pe care o femeie le va pune în fața ta se vor dovedi a fi imposibile, animalele cu păr deschis prezic afirmații și nemulțumiri nesfârșite.

Fii dat afară din casă

Una dintre interpretări leagă un astfel de complot cu o recuperare rapidă. Putem vorbi atât despre visătorul însuși, cât și despre ruda sa cea mai apropiată, care în prezent se confruntă cu probleme grave de sănătate.

A expulza pisicile din propria ta casă înseamnă, în realitate, să faci un efort pentru a rezolva o sarcină dificilă. Și dacă într-un vis ai reușit să scapi de societatea neplăcută a animalelor, atunci în viață vei putea găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

Alungă o mulțime de pisici sălbatice – cartea de vis promite să scape de rivali. Dacă în același timp mânuiai o mătură, în realitate vei demasca prietenii falși. Animalele aveau părul negru – acum nu trebuie să le spui tuturor despre succesele tale, realizările și treburile actuale. Detractorii vor încerca să folosească informațiile primite împotriva ta.

Citeste mai mult:  De ce visezi căderea părului

O mulțime de pisici și pisici

Interpretarea viselor Multe pisici și pisici a visat de ce într-un vis există multe pisici și pisici? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o mulțime de pisici și pisici într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Cat

Pisica este unul dintre cele mai dificile simboluri de tratat atunci când descifrați visele.

Chestia este că imaginea unei pisici poate apărea într-un vis din atât de multe motive și aproape niciodată nu este posibil să stabilim exact cum a funcționat subconștientul nostru în momentul în care am văzut un pisoi mic, o pisică siameză sau o pisică afectuoasă. .

Poate că în realitate am întâlnit o persoană uimitoare care, în ciuda tuturor dificultăților, a reușit să evite un pericol aparent iminent. La urma urmei, privind doar astfel de oameni, ne amintim de înțelepciunea populară: „Cade ca o pisică în picioare”.

Apariția unei pisici într-un vis poate fi facilitată și de o întâlnire cu o femeie independentă, independentă și ușor frivolă. Și aceasta nu este o coincidență, pentru că în viața reală o numim o astfel de femeie „o pisică care merge singură”.

Sau poate că imaginea unei pisici într-un vis a apărut ca urmare a faptului că amintirile despre cum s-a spălat pisica s-au depus în subconștientul nostru: semnul popular „Pisica se spală la oaspeți” nu este un secret pentru nimeni.

O pisică poate apărea și într-un vis când suntem fericiți să vedem un tânăr mângâindu-se și jucându-se cu o pisică: la urma urmei, rareori ne vine în minte o înțelepciune populară în acest moment: „Cine iubește pisicile își va iubi soția”.

Dar dacă am visa o pisică ca un avertisment asupra unui pericol iminent (la urma urmei, după-amiaza eram foarte îngrijorați când o pisică neagră ne trecea în cale)?

Cât despre acele calități umane care caracterizează o pisică, ele sunt, fără îndoială, cunoscute de toată lumea. Aceasta este viclenie, înșelăciune și răutate.

Dar, în același timp, nu trebuie să uităm că în cele mai vechi timpuri pisicile erau zeificate și considerate animale speciale. Și asta înseamnă că orice vis în care ai văzut o pisică este profetic. Cel mai important, trebuie să fii capabil să-l descifrezi corect.

Privind o pisică de spălat în vis – pentru oaspeți. Este posibil să vă întâlniți vechi prieteni buni alături de care vă veți distra de minune.

Privind într-un vis cum un câine vânează o pisică este un avertisment că în niciun caz nu ar trebui să-ți înșeli prietenii. După ce află de înșelăciunea ta, prietenii se îndepărtează de tine pentru totdeauna.

Să visezi un pisoi mic care se ascunde într-un copac de un câine furios este un semn că în viața reală ar trebui să fii foarte atent.

Dacă ai visat un pisoi care, observând un câine în depărtare, aleargă imediat să se ascundă pe acoperiș, atunci ar trebui să te ferești de pericolul pe care ai reușit deja să-l eviți o dată.

Dacă într-un vis ai văzut o pisică vânând șoareci, atunci în viitorul apropiat viața ta va fi neliniștită și nu pe deplin fericită. Pe drumul tău vor apărea diverse probleme din cauza înșelăciunii și mașinațiunilor malefice ale inamicului tău secret.

Dacă într-un vis te-a zgâriat o pisică, atunci în realitate te vei confrunta cu mari probleme, din cauza cărora vei fi foarte îngrijorat.

Dacă ai visat că pisica și-a înfipt ghearele chiar în piept, atunci te așteaptă dorul spiritual, tristețea și durerea.

Privind o pisică moartă pretinzând că stă întinsă lângă o gaură pentru șoarece înseamnă că în viitorul apropiat cineva apropiat va încerca să te înșele.

Privind într-un vis cum o pisică a prins un șoarece și l-a purtat pentru a-și arăta prada altor pisici este un semn că în viața reală ești o persoană foarte vanitoasă.

Poate că un astfel de vis sugerează că în mediul tău există oameni îngâmfați care îți vor aduce o mare nenorocire.

Dacă într-un vis ți-a traversat calea o pisică neagră, atunci în realitate ar trebui să te ferești de pericole. Un astfel de vis indică, de asemenea, că îți supraestimezi puterea și, prin urmare, nu ar trebui să refuzi ajutorul prietenilor.

Pentru a vedea o pisică cu pisoi într-un vis – la probleme cu copiii. Poate că copilul tău te minte.

Mângâierea unei pisici care stă în poală într-un vis este un semn că în mediul tău există o femeie nu în totalitate decentă, frivolă, care te va dezamăgi prost, profitând de încrederea ta.

Privind într-un vis cum un tânăr sau un bărbat singur mângâie o pisică înseamnă că, după ce s-a căsătorit, își va iubi foarte mult soția.

Hrănirea unei pisici într-un vis este un semn că este timpul să încetezi să „planezi în nori” și să te ocupi de treburile tale.

Vizionarea mai multor pisici care se luptă într-un vis este o dovadă că te așteaptă o serie de eșecuri minore, așa că fii răbdător și curajos.

Dacă într-un vis o pisică necunoscută te mângâie, înseamnă că una dintre noii tale cunoștințe a decis să profite de bunătatea și încrederea ta. Atenție.

A vedea o pisică moartă într-un vis este un semn rău. Cel mai probabil, vei afla despre boala cuiva apropiat.

Am visat multe pisici: care este natura visului?

De ce visează multe pisici

Și, în primul rând, trebuie remarcat că o analiză mai detaliată a acestui vis va avea sens numai dacă o persoană nu păstrează de fapt un număr mare de aceste animale de companie, ocupându-se constant și având grijă de ele, pentru că atunci subconștientul obișnuit este de vină, care de multe ori continuă să funcționeze chiar și în timpul de odihnă profundă. Dacă adormitul a visat dintr-o dată la o mulțime de pisici și, în realitate, nu a fost în contact cu aceste animale în ultima vreme, atunci este timpul să fie serios nedumerit cu privire la viitorul său, deoarece pisica este personificarea ticăloșiei, minciunii și trădării. . Bineînțeles, interpretarea înrăutățește și nuanța că există o mulțime de pisici, pentru că atunci devine evident că nu vorbim despre un nedoritor, ci despre o societate sau echipă ostilă visătorului.

Citeste mai mult:  Este posibil să trăiești fără somn?

Pentru o interpretare mai detaliată, ar trebui să utilizați cartea de vis în care este descrisă această imagine. De exemplu, în vechiul interpret al lui Veles, imaginea unui haită de pisici este asociată cu trădare, lacrimi, conflicte prelungite și chiar o luptă care se poate solda cu răni fizice grave pentru visător dacă aceste animale l-au atacat în vis. Dacă adormitul s-a întâmplat să vadă o mulțime de pisici în vis și să guste din carnea lor, atunci, în realitate, va putea nu numai să returneze ceea ce a pierdut mai devreme, ci și să-și mărească averea. Restaurarea dreptății, triumful adevărului, denunțarea trădării și a minciunii – așa poate fi interpretată altfel această imagine ciudată de vis.

În Family Dream Interpreter, un număr mare dintre aceste animale sunt descrise ca un prevestitor al diferitelor tipuri de dificultăți la locul de muncă și probleme grave în familie, care vor apărea pe baza multor ani de neînțelegere și a unui fel de înțelegere între soți. Autorii acestei cărți de vis încearcă, de asemenea, să trădeze culoarea blănii animalelor care au apărut într-un vis, considerând pisicile negre un prevestitor al unui pericol grav și o amenințare pentru sănătatea și viața persoanei adormite.

Dacă există o mulțime de pisici care visează

Dar nu vă grăbiți să intrați în panică, deoarece interpretarea imaginii se poate schimba dramatic în funcție de momentul exact în care persoana a văzut acest vis. De exemplu, o viziune care a apărut în atenția lui în noaptea de joi spre vineri este considerată goală și lipsită de sens, în timp ce un vis care a avut loc în ajunul zilei de marți este într-adevăr un avertisment foarte semnificativ. Văzând într-un vis o mulțime de pisici care erau întinse în liniște pe covor – la o inacțiune temporară din partea inamicilor, care se poate termina în orice moment.

Atacul unui stol de animale agresive cu colții dezgoliți în vederea nocturnă, dimpotrivă, sugerează că confruntarea cu cei răi se mută într-o fază fierbinte și în viitorul foarte apropiat va fi extrem de dificil pentru visător, deoarece un un număr mare de inamici i se vor opune imediat, drept urmare el va deveni slab și vulnerabil. În același timp, există o nuanță care face instantaneu orice analiză a situației în care s-a întâmplat să văd pisici într-un vis fără sens. De ce, de exemplu, există un vis despre pisici albe și/sau negre, în care visătorul a reușit să observe niște accesorii atrăgătoare, fie că este vorba despre guler, arc, lesă și așa mai departe? Răspunsul este simplu – nimic, deoarece astfel de bibelouri anulează automat semnificația imaginii, făcând-o goală.

Visul, în care au apărut un număr mare de pisoi, are o dublă interpretare, într-un caz promițând dormitorului un profit destul de tangibil, iar în celălalt, indicând fricile și fobiile sale, care devin și mai puternice și mai periculoase pentru psihic cu fiecare dată. zi. Nu uitați de cartea de vis a secolului douăzeci și unu, dacă se întâmplă să vedeți o mulțime de pisici. A vedea aceste animale într-un vis ca fiind afectuoase și prietenoase, potrivit interpretului menționat, prevestește o mare nenorocire în casa visătorului, al cărei vinovat va fi o persoană vicleană, perfidă. În același timp, pisica miaunând într-un vis ar trebui să fie privită ca false convingeri ale unui ticălos insidios, care va deruta complet persoana adormită.

Ceea ce prevestește o mulțime de pisici

Dacă o persoană s-a întâmplat să vadă într-un vis o mulțime de pisici care mieunau plângător, atunci, în realitate, cineva mai slab și mai vulnerabil va apela la el pentru ajutor, dar satisfacerea acestei cereri va fi o povară insuportabilă pentru visător. Prinderea unui număr mare de pisici în propria ta viziune nocturnă este un denunț al bârfelor murdare și al calomniatorului însuși, care le răspândea în realitate. Dacă adormitul a avut șansa de a vedea un vis în care pisicile s-au luptat între ele, atunci, în realitate, va trebui să-și facă griji serios pentru o afacere sau un eveniment important din viața sa.

Jocurile cu pisici, de asemenea, nu sunt de bun augur pentru visător, deoarece se crede în mod obișnuit că acest vis simbolizează incidente neplăcute pe frontul personal. Trădare, trădare, răcire a sentimentelor, schimbări în rău în relații – aceasta este ceea ce se poate aștepta de la soartă după acest tip de comploturi de vis. Dacă dormitorul a avut șansa de a vedea o mulțime de pisici într-un vis, ai căror proprietari îi cunoaște bine în realitate, atunci în realitate va fi foarte jignit de acești oameni. Un număr mare de pisici moarte într-un vis par de obicei să indice unei persoane stilul de viață greșit pe care este obișnuit să-l ducă în viața sa reală.

Și totul ar fi bine, dar doar o nerespectare a sinelui și a propriei sănătăți poate, mai devreme sau mai târziu, să facă o glumă foarte crudă cu persoana adormită, plata pentru care va fi exorbitantă. Este de remarcat faptul că această imagine de noapte are o dublă interpretare, prefigurand uneori plecarea visătorului din viața sa a tuturor oamenilor și dușmanilor neplăcuți pentru el. Dacă, dintr-un motiv oarecare, o persoană a trebuit să tortureze animale într-un vis, atunci, în realitate, conștiința lui va fi otrăvită de un act slab de care își va aminti pentru tot restul vieții. Dar un vis în care pisicile au vânat cu succes șoareci, dimpotrivă, este considerat foarte bun, deoarece promite visătorului o creștere rapidă a bunăstării și a succesului în toate domeniile vitale.