Găsirea banilor de hârtie într-un vis

De ce visezi să găsești bani?

Banii joacă un rol important în viața noastră reală. Bancurile și monedele într-un vis au propriul lor sens, care afectează viitorul. Interpretarea viselor dezvăluie secretul sensului banilor în moduri diferite. Deci de ce visezi să găsești bani?

Detalii de vis despre bani

Diferite nuanțe ale unui vis își oferă direcțiile în decodificarea acestuia. Care ar putea fi comploturile? Ce trebuie reținut?

 • Am găsit o mulțime de bani? Situația ta financiară va crește.
 • Suma era mică.? Așteptați-vă la mici probleme. Visul vorbește despre nemulțumirea ta față de situația financiară și de viață în general.
 • Visez bani de hârtie? Așteptați-vă la schimbări în afacerile financiare. Vor fi plăcute.
 • Monedele visează noroc. Norocul nu va aduce mare bucurie, deoarece va afecta o zonă diferită a vieții decât ți-ai dori.
 • A visat la monede vechi? Rezolvând problemele dureroase și vechi, puteți obține profituri mari.
 • Bani stricat – la probleme materiale.
 • Au găsit bani, dar i-au dat? Visul promite dezamăgire și mici pierderi.
 • Dacă o femeie a găsit bani și i-a dat unui prieten sau iubitei altcuiva, atunci ar trebui să aștepte o ceartă cu sufletul ei pereche.
 • bărbați somn – a crește sau a câștiga. Este important ca un bărbat să cheltuiască bani. Dacă dă bancnote sau monedeatunci fara noroc.
 • Monede din argint sau aur visează la împlinirea dorințelor.

Interpretarea viselor

Interpretarea viselor astromeridianului

multi bani promite noroc, bunăstare a familiei.

Sonnik Miller

găsi bani conform cărții de vis – la anxietate și schimbare. Astfel de schimbări vor aduce bucurie și fericire în viața ta. Am găsit o grămadă de bani? Activitățile tale de afaceri vor suferi pierderi, iar femeia cunoscută va fi vinovată.

Dream Vanga

Văzătorul a spus asta găsit bani simbolizează o conspirație împotriva ta. Bancnote rupte sau deteriorate simbolizează sărăcia și foamea.

Cartea de vis engleză

Găsiți bani? Așteaptă-te la succes în afaceri sau la o nuntă fericită reușită.

Cartea Dream Dream

Găsiți bani mici – spre tristete. bani de argint înseamnă profit și aur simbolizează plăcerea, bani de hartie – la știri.

Micul Weses carte de vis

Găsiți bani? Așteptați-vă profit. Ascunderea bancnotelor sau a monedelor găsite – avertisment: ai grijă, poți fi jefuit. Monezi de aur – la profit și faimă, prosperitate, chestiuni importante.

bani de argint promiteți schimbări sau călătorii, din care veți obține multă plăcere. bani de aramă vorbesc despre noroc în dragoste, dar pot însemna și lacrimi, tristețe, boală și necazuri. bani de hartie visează înainte de evenimente vesele, certuri și știri.

Cea mai nouă carte de vis

bani într-un vis atrage schimbări în viața reală. Găsiți o sumă – spre bunăstare și fericire. Monede sau bancnote găsite la răscruce promite o boală gravă.

Cartea Dream House

Dacă ai găsit baniapoi pregătiți-vă pentru griji minore și schimbări. La sfârșitul micilor griji, fericirea va veni.

The Snotcher

Interpretarea viselor spune asta găsiți sub formă de bani va aduce o mare bogăție în realitate.

Cartea viselor moderne

Găsiți bani într-o viziune, înseamnă că în curând vor fi treburi minore, dar vor aduce multă bucurie și fericire. Examinând descoperirea spre prosperitate și prosperitate. Fericirea va fi în mâinile tale.

Dacă într-un vis banii găsiți sunt solicitați de o femeie, apoi așteptați pierderi la întreprindere sau afacere. Cauza pierderii va fi prietenul tău. Fiți gata să cheltuiți, având cel puțin o sumă amânată.

Interpretarea viselor din secolul 21

Un fleac este visarea la cheltuieli bruște. Cupru promite înșelăciune și treburi goale, aur prezice profitul și argint visele înaintea certurilor. Bani de hartie – vestigii de știri sau profituri. A luat bani? Mare noroc este deja după tine.

Interpretarea viselor viitorului

Un fleac într-un vis simbolizează nemulțumirea vieții, dificultățile și grijile în serviciu. Cantități mari de bancnote sau monede prezice oferte profitabile. Găsiți bani grijile se vor atrage, dar fericirea va urma.

Interpretarea viselor îndrăgostiților

Visul în care bărbatul a găsit banii, iar tânăra încearcă să obțină găsirea, înseamnă că bărbatul va trebui să sufere pierderi. Inițiatorul cheltuielilor va fi iubitul lui.

Interpretarea viselor Daisy Lynn

Monedele visează a schimba. Visează unde a gasit banii prezice visătorului o îmbunătățire a situației financiare. Somnul este un semn că trebuie să acordați mai multă atenție finanțelor și treburilor în care sunt implicați banii.

Interpretarea visului pentru o cățea

găsi o mulțime de bani – la o mare fericire în familie, o creștere a bunăstării. Așteptați-vă la schimbări plăcute.

Interpretarea viselor de la A la Z

Bani vazuti prezice necazurile și grijile. Găsirea lor este noroc.

Ce înseamnă să găsești bani de hârtie într-un vis

O carte de vis modernă oferă unui astfel de vis mai multe semnificații diferite. Unele cărți scriu că a găsi bani de hârtie într-un vis înseamnă cheltuieli mari pe care realitatea le va cere de la tine. Această interpretare poate fi găsită în diferite cărți și surse.

Cu toate acestea, cartea de vis modernă scrie că banii înseamnă ceva mai mult decât valori materiale, pierderi, profituri și tot ce este legat de ele. Un lucru mic înseamnă de obicei lacrimi, griji, durere și evenimente mărunte care te vor supăra foarte mult.

Facturile mici pe care le puteți pierde și cheltui cu ușurință au aceeași semnificație. Cu toate acestea, găsirea de bani de hârtie mari într-un vis prezice adesea noroc sau un eveniment semnificativ din viața ta. Dar cartea de vis te sfătuiește să fii atent la modul în care au apărut exact în visul tău și unde se aflau.

Există și o categorie de vise pe care cartea de vis nu le interpretează. Astfel de viziuni sunt de natura compensației. Cartea de vis modernă scrie că nu ar trebui să acordați importanță viziunilor atunci când vedeți o sumă mare de bani de hârtie dacă aveți mare nevoie de ea.

Sau îți dă cineva, furi, sau poți găsi bancnote într-un loc retras când nu ai un ban în buzunar, și mai rău, dacă există datorii mari care îți absorb capacitățile materiale. Un astfel de vis este de natura compensației și nu înseamnă nimic. Pentru a distinge astfel de vise de cele care merită, acordați atenție următoarelor fapte.

Semnul unui vis gol, în care există bani de hârtie, este fie un decor fantastic nerealist, fie o situație care nu poate fi posibilă în realitate, fie dorința îți este îndeplinită întocmai. De exemplu, o fată începe să viseze că vrea să cumpere o haină de blană, dar nu există bani și nu sunt așteptate în viitorul apropiat. Și în vis, reușește să găsească milioane pe stradă sau la un bancomat.

Citeste mai mult:  Care este visul unui pui de elefant pentru o fată

Un astfel de vis nu înseamnă cu adevărat nimic și este doar o reflectare a viselor ei. Prin urmare, dacă într-un vis totul se dovedește prea frumos, fantastic și nerealist, iar dorința de a avea fonduri este îndeplinită întocmai, aceasta este doar compensarea nevoii. De obicei, dimineața, o astfel de persoană se trezește cu un sentiment de dezamăgire și gânduri de „da, această haină de blană”. Prin urmare, cartea de vis interpretează visele în care visezi bani de hârtie în mod neașteptat într-un moment în care nici măcar nu te gândești la ei.

Vise care prevestesc noroc

Într-un astfel de vis, imaginile sunt de obicei foarte clare, aproape repetând realitatea. Și adesea visătorul poate găsi bani de hârtie într-un vis într-un loc neașteptat spre fericirea lui, va fi foarte fericit cu un astfel de noroc. Interpretarea visului scrie că totul aici depinde de cantitatea și numărul de facturi, precum și de denumirea lor.

Găsirea de bani mari în valută împrăștiată pe podea într-un vis sau într-un centru comercial nu prezice mari schimbări pentru tine. Mai ales dacă visătorul le ia și nu știe cum să le ducă sau nu o poate face. Un astfel de vis înseamnă adesea ambițiile tale, dorința de a deveni celebru cât mai curând posibil, de a câștiga bani frumoși. Cu toate acestea, un număr uriaș de bancnote, în special titluri mici, nu este de bun augur pentru tine și vorbește despre mișcare împrăștiată către obiectivul tău. Cel mai probabil, nu vei obține rezultatul dorit, vei fi dezamăgit în dragoste și te vei îngrijora că ai primit mai puțin pentru munca ta decât ai plănuit inițial.

Dar dacă într-un vis ați reușit să găsiți un număr mic de facturi pe care le puteți număra, cartea de vis scrie că un astfel de vis înseamnă noroc și realizare specifice. Iată cum să interpretezi bancnotele într-un vis.

Banii de hârtie mici, în special în cantități mari, sunt visați ca un semn de necaz, salarii mici, dezamăgire și rezultate nesatisfăcătoare ale muncii. Adesea, un astfel de semn înseamnă înșelăciune și că vi se va promite mai mult decât pot îndeplini efectiv.

A le găsi și a nu ști cum să le duci înseamnă necazuri minore și faptul că pierzi timpul cu oameni complet inutile. În dragoste, bancnotele mici, de origine rusă sau străină, prevestesc adesea necazuri pentru tine, dezamăgire și faptul că, făcând efort, vei avea mai multe probleme decât rezultatul real.

În psihologie, un astfel de joc se numește „dinam” – a cărui esență este să iei maximum, să nu dai nimic în schimb și chiar să dai vina pe partener pentru eșecuri. Dacă găsești bani de hârtie mici într-un centru comercial de pe jos, un salon de înfrumusețare, un magazin de îmbrăcăminte, produse cosmetice sau un bar, atunci un astfel de vis înseamnă că în viața ta personală vei primi mult mai puțin decât te-ai așteptat.

Cartea de vis scrie că visătorul va depune toate eforturile, va petrece mult timp pentru a-și atinge scopul, dragostea, iar rezultatul va fi mult de dorit. A lua bani de hârtie mici și a încerca să-i iei cu tine înseamnă un rezultat nesemnificativ al unei acțiuni pe care o pui în practică de mult.

Bancnotele în sine înseamnă zile, iar valoarea lor nominală este profit, atât material, cât și moral, rezultatul și valoarea sa reală doar pentru tine. Cu cât sunt mai multe, cu atât circumstanțele vieții tale vor deveni mai rele. A le lua cu tine înseamnă că în viitor vei face muncă de rutină, vei petrece mult timp pe locația persoanei care îți place, iar în final rezultatul va fi mult mai mic decât al tău.

Și asta înseamnă bani de hârtie mari. Interpretarea visului scrie că numărul lor uriaș nu prezice deloc mare noroc, mai ales dacă nu poți număra fondurile.

Un astfel de vis înseamnă pierderi majore, dezamăgiri și lacrimi. Visul te încurajează să nu te înălți în nori, ci să-ți faci planuri reale și să-ți atingi obiectivele. Găsirea unei sume uriașe de monedă de hârtie de o valoare mare înseamnă că ești gelos pe fericirea și succesul altcuiva. Mai ales dacă s-a întâmplat într-o casă bogată în care ai reușit să intri.

Luarea lor cu tine și purtarea lor în realitate prezice o mare dezamăgire și sărăcie. Uneori – cheltuieli, datorii care mai trebuie plătite. Cu toate acestea, găsirea unui pachet sau a unei sume limitate de bani de hârtie într-un vis al oricărei monede este un vis de noroc și profit specific. Un astfel de vis poate prezice nu numai reaprovizionarea materială (muncă, salariu, achiziție, câștig la loterie etc.), ci și o achiziție valoroasă într-un sens complet diferit.

Poate fi o cunoștință, o prietenie, o relație, un nou iubit, iubită, dragoste, iubit și multe altele. Uneori, bani mari înseamnă succes, respect, recunoaștere a muncii tale, un bonus și o evaluare demnă a muncii și creativității tale. Prin urmare, a visa să găsești astfel de bani este un mare succes.

Cu cât poți găsi mai puține bancnote cu o valoare mare într-un vis, cu atât rezultatul tău va fi mai bun. Cartea de vis scrie că un vis cu un astfel de complot prezice noroc atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă. Și numai dacă s-au dovedit a fi false, vei fi înșelat și foarte dezamăgit. Banii de hârtie rupti într-un vis sunt un vis de oportunități ratate pe care le-ai trecut cu vederea sau necazuri, certuri.

Câteva cuvinte despre exact unde ați găsit facturile într-un vis. Dacă în propria casă, nu numai că poți găsi o nouă sursă de venit, ci și să obții respect, iubire sau să obții ceva foarte valoros, cu adevărat scump.

Uneori, cartea de vis scrie că visătorul are un talent sau un dar rar care îi va aduce mulți bani în viitor. Dacă ai găsit fonduri într-o casă ciudată, în special cunoștințe și ai luat-o pentru tine, ești subestimat sau visătorul vrea să obțină ceea ce au proprietarii casei.

Un astfel de vis înseamnă adesea resentimente, invidie, dar dacă ai reușit să găsești din greșeală bani mari într-un vis și facturi mari, atunci vei obține ceva valoros, de exemplu, experiență, comunicând cu acești cunoscuți.

Citeste mai mult:  De ce visezi greață într-un vis

Găsirea de bani mari într-un centru comercial, la o stație de autobuz sau pe stradă este un semn de împlinire a dorințelor, noroc sau achiziție.

Într-un spital, la o petrecere, un restaurant sau alt loc public – vei dobândi o experiență valoroasă sau vei putea găsi o nouă sursă de noroc și îmbogățire.

Obține bani într-un vis: pentru ce sunt

Visele joacă un rol foarte important în viața oamenilor. Conform semnelor, multe dintre ele simbolizează ceva. Dacă ați văzut bani într-un vis și cu atât mai mult dacă i-ați primit, atunci acest lucru poate fi de bun augur.

Gândurile pozitive sunt foarte importante, mai ales în zona banilor și a afacerilor. Legea atracției joacă un rol uriaș în a avea succes și a atrage bani și noroc. Cu această metodă, puteți evita problemele și vă puteți concentra atenția asupra lucrurilor potrivite, indiferent de vise pe care le aveți.

Bani de hartie

Bani de hartie într-un vis îi primesc pe cei care vor reuși în viitorul apropiat pe orizonturi creative. Cel mai probabil, o să vină în minte un gând interesant, un proiect nou va fulgeră înainte.

Acest lucru poate însemna că vei avea noroc în a te regăsi, în a-ți realiza locul în univers. În unele cărți de vis, obținerea de bani este un semn bun pentru cei care își caută un loc de muncă sau doresc să-l schimbe.

Merita teama primind sume imense. Dacă vi s-au dat sau vi s-au găsit mulți bani, atunci acest lucru indică faptul că unele probleme și dezamăgiri vă pot aștepta în viitorul apropiat. Poate că cineva îți va da speranțe false, așa că ar trebui să fii atent cu oamenii neverificați și cu cei pe care nu îi cunoști bine sau nu îi cunoști deloc.

Semn bun, dacă bancnotele sunt uniforme și noi. Dacă sunt mototolite și vechi, atunci un astfel de vis vorbește despre abordarea problemelor în afaceri. Poate fi necesar să vă actualizați garderoba, să vă schimbați imaginea, să plecați într-o călătorie neplanificată.

Ia-o o factură de hârtie într-un vis – acesta este un test de forță. Dacă cineva ți-l dă și tu îl iei, atunci foarte curând s-ar putea să ai mari probleme financiare.

Monede

Găsirea de monede într-un vis este un mare succes financiar. Monedele sunt un simbol al bogăției și succesului, prin urmare, în majoritatea cărților de vis, o astfel de descoperire promite victorii financiare. Nu contează deloc ce fel de monede ai avut într-un vis.

Găsirea unei monede este o cheltuială mare neașteptată. Este posibil ca în viitorul apropiat să fii nevoit să cheltuiești destul de mulți bani din cauza unei defecțiuni a mașinii sau a pierderii unor lucruri. Experții site-ului dailyhoro.ru vă sfătuiesc să fiți atenți. Folosește șoaptele pentru noroc.

Alte cazuri

Când o persoană este într-un vis găsește bancnote sau monede de hârtie și apoi le pierde, aceasta indică apropierea marilor necazuri. Poate că foarte curând planurile ambițioase pe care le-ați construit de luni sau săptămâni vor fi în pericol. Merită să te uiți la amândouă.

Este foarte important să înțelegeți cine vă oferă exact banii. Dacă le găsești singur, atunci asta înseamnă că foarte curând vei putea rezolva o problemă foarte importantă, pentru a obține rezultate bune. Ia bani de la sef într-un vis – și acesta este un mare câștig. Poate că trebuie să faci ceva util pentru alții. Pentru asta te vor astepta anumite dividende, laude sau mare noroc. Obțineți bani din mâinile unui inamic sau a unui nedoritor – asta se datorează tensiunii tot mai mari dintre voi.

Dacă ați au găsit sau au primit bani, dar apoi i-au cheltuit și au fost dezamăgiți, atunci acest lucru indică faptul că trebuie să fii cât mai atent posibil. Poate că îți vei pierde unele drepturi, noi treburi vor apărea acasă, la serviciu.

Când îți dau bani și nu îi poți lua, acest lucru poate promite probleme în relațiile cu cineva apropiat. Vă puteți aștepta la dificultăți și la noi încercări care vă vor învăța ceva important.

Când într-un vis tu trebuie să faci ceva pentru a obține bani, acesta este un mare succes. În viața reală, vei putea întâlni o persoană care îți va oferi câteva recomandări utile. Poate fi și un eveniment care vă va permite să învățați ceva important.

Sa fii platit într-un vis – acesta este un semn foarte bun. Chiar dacă vi se dau bani în monede, acest lucru indică succesul viitor la locul de muncă și în afaceri. Același lucru este valabil și atunci când banii vin pe card.

Când ai fost dat Portofel cu bani, atunci ar trebui să așteptați deservirea. Cineva din echipă sau din familie va dori să ajute, dar asta nu va duce decât la noi probleme. În zilele următoare, merită să faci lucrurile singur, fără speranță de ajutor din afară.

Visele în care se visează bani pot fi aproape întotdeauna interpretate foarte precis. Ei visează la mulți dintre noi și au visat mereu oameni din toate generațiile. În cazul în care ai un vis nefavorabil, folosește afirmații pentru succes, noroc și prosperitate. Spune-ți mai des că ești norocos, bogat și vei deveni și mai bogat. Succes vouă, vise plăcute și nu uitați să apăsați butoanele și

Găsiți bani într-un vis: interpretare din diferite cărți de vis

Nu toate visele se dovedesc a fi profetice, dar dacă ceea ce vezi noaptea te bântuie în timpul zilei, forțându-te constant să-ți întorci gândurile la imaginea visului, atunci este timpul să te gândești la semnificația sa ascunsă. De exemplu, dacă o persoană s-a întâmplat să găsească bani într-un vis și se gândește la asta tot timpul, atunci devine evident că în acest fel puterile superioare încearcă să-l avertizeze despre schimbările viitoare.

Simbolism ascuns și fundal psihologic

Încercând să înțelegi de ce visezi să găsești bani de hârtie, nu ar trebui să te bazezi pe evenimente similare în realitate, deoarece imaginile de noapte au rareori o interpretare literală. În plus, ar trebui să țineți cont dacă au existat astfel de gânduri cu o zi înainte, deoarece uneori ceea ce vedeți într-un vis este doar o reflectare a unor probleme din realitate (în acest caz, putem vorbi despre lipsa banilor), apoi experți nu recomandăm să luați în serios astfel de simboluri.

Citeste mai mult:  Văzând bunici morți într-un vis

Lucrurile vor fi complet diferite dacă o persoană visează să găsească bani des sau acest vis îi iese în atenție destul de brusc, fără să se gândească la asta. Din păcate, psihologii nu împărtășesc entuziasmul pentru astfel de viziuni, referindu-se la faptul că banii reprezintă aproape întotdeauna niște fapte murdare, precum și încheierea unei înțelegeri care va aduce venituri, dar, cel mai probabil, va păta onoarea.

Printre altele, bancnotele într-un vis pot acționa ca un fel de referință la rudele apropiate în realitate, cu care visătorul este departe de a fi în cei mai buni termeni. Descoperirea bancnotelor pătate de sânge poate indica o întâlnire viitoare cu acești oameni, pe care cel care doarme încearcă să o amâne în toate modurile posibile. Uneori, astfel de imagini profetizează împărțirea moștenirii, care are toate șansele să se dezvolte într-un adevărat război.

Căutarea sensului de către interpreți

Căutarea și găsirea de bani într-un vis și nu înțelegerea semnificației a ceea ce vedeți în realitate este un fenomen destul de comun, așa că are sens să apelați la cărțile de vis pentru ajutor, în care această imagine a primit cea mai detaliată decodare.

Interpretarea viselor lui Miller și astromeridianului

Unul dintre cei mai autorizați interpreți este cartea de vis a finanțatorului și omului de afaceri englez Gustav Miller. Potrivit lui, a găsi bani înseamnă:

 • Micile treburi nu prea plăcute și schimbări neașteptate, care în final vor aduce o mare fericire.
 • Succes mare în toate demersurile (relevant dacă visătorul a găsit dintr-o dată mulți bani și, recalculând suma descoperită, și-a dat seama că sunt chiar mai mulți decât se așteptase inițial).
 • Dacă bancnotele găsite întâmplător s-au dovedit a fi false, atunci, în realitate, persoana adormită se va confrunta cu o trădare severă și o dezamăgire față de ceva sau cineva foarte important.

O interpretare mai detaliată a imaginii poate fi găsită în colecția de sensuri secrete de vis ale Astromeridianului, care este, de asemenea, foarte populară printre cei pentru care propriile lor vise nu sunt o frază goală. Și dacă o persoană visează brusc să găsească bani, atunci, potrivit acestui interpret, astfel de evenimente pot aștepta:

 • Risc serios, vești neașteptate de la distanță (rele sau bune).
 • Un fleac pe stradă – la cheltuieli neprevăzute.
 • Bancnote murdare pe pământ – pentru o aventură de veghe care va îmbogăți o persoană otrăvindu-i conștiința.
 • Billurile mari găsite dintr-o dată sunt un prevestitor al sfârșitului dungii negre și al începutului celei mai fericite perioade din viața celui care doarme.
 • Găsirea de monede de aur sau argint este de obicei un vis pentru un jackpot mare în realitate, care îi va oferi visătorului un statut mai de invidiat.

Pentru a înțelege ce înseamnă o astfel de descoperire în complotul vederii nocturne, este necesar să ținem cont de sentimentele trăite de persoana care a făcut-o. Și dacă banii pe care i-a văzut i-au adus bucurie, atunci în realitate îl așteaptă evenimente bune.

Nostradamus, Vanga și Esop

Cărțile de vis antice nu sunt mai puțin populare decât interpreții moderni, deoarece valorile date în ele au reușit deja să treacă testul timpului, dovedind semnificația și acuratețea lor ridicată. Și dacă doriți să găsiți o explicație pentru ceea ce ați văzut noaptea, atunci ar trebui să o căutați în următoarele publicații:

 • Predicțiile lui Nostradamus. Potrivit unui predictor binecunoscut, descoperirea bruscă a banilor într-o sticlă, tezaur sau cufăr sugerează că visătorul va primi în mod destul de neașteptat ceea ce s-a străduit de atâta timp. Singura excepție va fi imaginea, după complotul căreia i s-a întâmplat să numere banii și să le descopere lipsa, pentru că atunci va trebui să aibă mare nevoie.
 • Interpretarea viselor a vindecătorului Vanga. Celebrul vindecător a interpretat imaginea banilor găsiți dintr-o dată într-un vis ca un semn sigur al generozității persoanei adormite și al autorității sale de nezdruncinat în societate. Dacă facturile au fost rupte sau murdare, atunci, în realitate, visătorul va suferi de o lipsă de fonduri, ceea ce îl va forța să se angajeze pe o cale criminală. Printre altele, acest vis poate prezice unei persoane mari greutăți și faliment. Un fleac descoperit accidental într-un vis sugerează că, în realitate, cercul interior va condamna persoana adormită pentru prudența și lăcomia sa excesivă.
 • Alegorii de vis ale scriitorului Esop. Potrivit anticului înțelept, o comoară cu monede fragile găsite în vis, transformându-se în praf în fața ochilor noștri, simbolizează poziția precară a persoanei adormite și toată natura iluzorie a speranțelor și aspirațiilor sale. Și cel mai probabil, cel pe care s-a bazat în viață, până la urmă, nu se va ridica la nivelul acestor așteptări. Un vis în care aurul a fost prezentat atenției visătorului, dimpotrivă, este un prevestitor al îmbogățirii iminente într-un mod neașteptat.

Încercând să înțelegeți sensul ascuns al imaginii, se recomandă să acordați atenție zilei în care a visat. Se crede că visele profetice apar oamenilor doar în anumite zile (cel mai adesea în noaptea de luni spre marți și de sâmbătă până duminică).

Ediția secolului XXI

Cea mai modernă colecție de interpretări a fost compilată de cei mai buni experți în astrologie și psihologie, prin urmare, merită luate în considerare și valorile date în acesta:

 • Doar banii de aur promit celor care dorm, bogăție și succes, deoarece monedele de argint sunt interpretate ca certuri și confruntări viitoare, iar monedele de cupru ca lacrimi amare și nevoi.
 • Facturile mari într-un vis simbolizează cheltuieli care nu pot fi evitate.
 • Strălucirea nefiresc de strălucitoare a monedelor descoperite într-un vis prezice o mare înșelăciune pentru cel care doarme în realitate. Dacă le-ar fi turnat în mâini, ascultând sunetul monedelor, atunci afacerea pe care a început-o s-ar dovedi în cele din urmă a fi neprofitabilă.
 • A strânge bani din pământ într-un vis – pentru un noroc neașteptat de mare în realitate.
 • Bancnote contrafăcute într-o sticlă sau cufă – la participarea involuntară la o înșelătorie, care se poate transforma într-un mare dezastru pentru cel care doarme.
 • Banii pătați de sânge nu sunt buni, pentru că, cel mai probabil, în viitorul foarte apropiat visătorul va trebui să rupă relațiile cu una dintre rudele sale cele mai apropiate pe baza unor dezacorduri materiale.

În plus, unii psihologi interpretează această imagine ca pe un obicei al persoanei care a văzut-o, de a trăi peste posibilitățile lor și de a visa la imposibilul. În orice caz, după astfel de viziuni, merită să vă reconsiderați atitudinea față de bani și cheltuielile curente.