Există o rodie într-un vis

De ce visezi la rodie într-o carte de vis

26 iunie 2019 la 22:45 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Rodia citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Rodie într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Сонник XXI века

La ce visează Rodia și ce înseamnă:

A vedea o rodie într-un vis înseamnă să scapi de suspiciunile unuia dintre cei din jur, să o mănânci – să primești ceea ce s-a promis, să o cumperi – să faci probleme.

Sonnik Miller

De ce visează Rodia într-un vis?

Rodie – Acest vis înseamnă că îți vei folosi cu înțelepciune talentele pentru auto-îmbunătățirea morală și nu te vei răsfăța cu plăceri goale care dăunează sănătății mentale și fizice.

Dacă iubitul tău te tratează cu o rodie, atunci vei fi tentat de farmecele feminine insidioase și distructive, dar vei avea suficientă forță interioară pentru a evita captivitatea lor. Există o rodie într-un vis – înseamnă că vei ceda farmecul cuiva.

Cartea explicativă a viselor

Care este visul rodiei

Rodia în vise are semnificații atât pozitive, cât și negative. Mănânci rodie, te bucuri de gustul ei, este pozitiv. El spune că în curând vei primi ceea ce ți s-a promis.

Dar cumpărarea de grenade nu este un semn bun. Dacă vezi că cumperi garanți, asta prezice un fel de nenorocire în realitate. Poate că va fi un fel de accident. Ar trebui să fii atent și să fii mai atent la ceea ce faci.

Visul lui Azar

De ce ați visat să vă ospătați cu rodie conform surselor spirituale

Să vezi o rodie, să o cumperi este o predicție alarmantă. Spune că în realitate te așteaptă diverse nenorociri – răni, chin, asuprire. Poate ți se va întâmpla un fel de accident, te vei răni. Sau vei suferi foarte mult din cauza acțiunilor altei persoane care are putere asupra ta. Dacă ai visat că mănânci rodie, acesta este un semn că comiți acte erupții cutanate și nu asculți sfaturi rezonabile, neglijându-le.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează Rodia?

Visarea unei rodii prevestește o ceartă, abuz și atac. Fructe de rodie – în realitate, îți vei folosi cu înțelepciune talentele pentru auto-îmbunătățirea morală și nu te vei răsfăța cu plăceri goale care dăunează sănătății mentale și fizice. Culeg fructe de rodie necoapte – obțineți patronajul și ajutorul unor sponsori puternici.

A vedea rodii, fructe coapte stropite cu suc prevestesc nenorocire și boală, dar consumul lor este un semn complet sigur că vei petrece o zi minunată alături de o persoană fermecătoare care va face totul pentru a păstra amintirea acestui lucru în sufletul tău pentru totdeauna.

Tratezi pe cineva cu o rodie sau te tratezi – în realitate te vor ispiti cu tentația profitului rapid, dar nu îți vei ispiti soarta, iar evenimentele ulterioare vor confirma corectitudinea deciziei tale. >Cumpărați grenade – faceți surprinderea tuturor.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Rodia?

Rodia este un semn bun pentru tine. Dacă visezi la o rodie, el spune că vei avea o mare oportunitate de a-ți realiza toate talentele. Încercați să nu ratați această șansă. Pentru ca visul să devină realitate, vizualizați-l: imaginați-vă că tăiați o rodie, scoateți de acolo boabe suculente coapte, băgați-le în gură, bucurându-vă de gustul lor divin.

Cartea pentru visele copiilor

Până la lacrimi, așa cum spune cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Rodia, cum să dezlegeți simbolismul

Dacă o femeie visează la GRENADA, atunci nu ar trebui să-și facă griji nici pentru caracterul ei moral, nici pentru părerea altora despre persoana ei: își folosește talentele atât de înțelept. Cu toate acestea, una este să colectezi aceste fructe și alta să le mănânci. În acest caz, putem spune cu încredere că în curând adorabila doamnă va trebui să experimenteze un fel de tentație puternică, cel mai probabil de sexul opus. Dar, în ciuda tuturor eforturilor ei, nu va fi posibil să reziste presiunii puternice, iar visătorul va ceda farmecul unui străin misterios.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să strângi grenade

Rodia visată este un simbol al pasiunii și al plăcerii. Deci, a mânca o rodie într-un vis înseamnă că în curând vei avea șansa de a încerca sexul spontan, care îți va oferi o mare de emoții și plăcere.

Curățarea unei rodii într-un vis – un vis indică faptul că în mod intim ai tendința de a întârzia plăcerea pentru a o spori în acest fel. Ești foarte priceput la asta și, prin urmare, sexul cu tine este o plăcere incomparabilă.

Cartea viselor esoterice

Există, pentru a vedea dragostea pasiune. Presarea sucului poate face o mulțime de prostii de dragul „iubirii”.

Manual de vis de David Loff

De ce ai visat să te tratezi cu o rodie

Culegerea grenadelor mature este patronajul persoanelor de rang înalt; imatur – nenorocire; mănâncă – ești surprins.

Cartea viselor moderne

Grenadele într-un vis înseamnă că vă veți dispune de talentele pentru auto-îmbunătățirea morală. A mânca o rodie într-un vis înseamnă că vei ceda farmecul cuiva.

Dacă iubitul tău te tratează cu o rodie, așteaptă-te la ispite de la o femeie insidioasă și seducătoare. Din fericire, vei avea suficientă forță interioară pentru a-i rezista.

Veche carte de vis

Am avut un vis – rodie

Pom de rodie – interferență în dragoste.

Carte de vis modernă mare

Rodie – de ce visează visătorul?

Vezi o rodie pe o creangă sau o ții în mână – afacerea cu care vei fi ocupat în zilele următoare va contribui foarte mult la îmbunătățirea ta; ești deja o persoană rafinată, înțelegând profund artele, înțeleaptă și chiar vizionară, dar nu există limită pentru perfecțiune; te irită felul în care mulți oameni își pierd timpul.

Se pare că mănânci o rodie – poate că cu greu poți fi numit tânăr; dar te vei simți din nou tânăr după ce ai petrecut o oră sau două în compania unui anumit tânăr; va fi fermecătoare și spontană; vei fi încântat să apari cu ea în public.

Citeste mai mult:  Oameni de interpretare a viselor din trecut

O femeie iubită te tratează cu o rodie – o femeie cunoscută are păreri despre tine, dar nu este interesată de tine; vei ocoli în siguranță plasele pe care le-a pus.

Carte de vis slavă

Rodie de ce visezi

Există o rodie – ai sânge rău, curăță-l de toxine, altfel te așteaptă o boală gravă.

Interpretarea visului Calvin Hall

Dacă vezi o rodie – pentru ce este?

Fructele coapte de rodie sunt patronajul personalităților strălucitoare. Există fructe – pentru a folosi capacitatea de a surprinde oamenii. Rodiile necoapte – o sete de glorie viitoare.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Ai copii sănătoși, ascultători și îngrijitori, conform cărții de vis, acest vis este descifrat în acest fel.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Văzând o rodie într-o tăietură într-un vis – o fată tânără se va îndrăgosti de tine.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

O rodie putredă visează la boală.

Rodia în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi la ce visează Pomegranate pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Care este visul rodiei (fructului)

interpretarea somnului conform a 17 de cărți de vis

1 Rodia (fructe) conform Interpretarii Viselor de Zile de nastere in ianuarie, februarie, martie, aprilie

Există o rodie – Ai copii sănătoși, ascultători și îngrijitori, așa că visul pe care îl visezi este descifrat ambiguu.

1 Rodie (fructe) conform Big Online Dream Book

A vedea un copac de rodie într-un vis prevestește o ceartă, abuz și atac. A vedea roadele unei rodii înseamnă că, în realitate, îți vei folosi cu înțelepciune talentele pentru auto-îmbunătățirea morală și nu te vei răsfăța cu plăceri goale care dăunează sănătății mentale și fizice. Culeg fructe de rodie necoapte – obțineți patronajul și ajutorul unor sponsori puternici. Rodiile coapte stropite cu suc prevestesc nenorocire și boală, dar consumul lor este un semn complet sigur că vei petrece o zi minunată alături de o persoană fermecătoare care va face totul pentru a păstra amintirea acestui lucru în sufletul tău pentru totdeauna. Dacă într-un vis tratezi pe cineva cu o rodie sau te tratezi, înseamnă că, în realitate, te vor ispiti cu tentația profitului rapid, dar nu îți vei ispiti soarta, iar evenimentele ulterioare vor confirma corectitudinea deciziei tale. Cumpărarea grenade într-un vis este o surpriză.

1 Rodie (fructe) conform interpretării viselor lui Simon Kananit

Rodie (fructe) – Smulge matur – patronajul oamenilor înalți – necoaptă – nenorocire – mănâncă – ești surprins

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Rodie (fructe) conform cărții de vis creștine

Grenade – Veți avea ocazia să vă realizați toate talentele. Imaginați-vă că tăiați evantaiele și scoateți boabe suculente și coapte.

1 Rodie (fructe) conform interpretării viselor Ninei Grishina

Rodie – Smochin – interferenta in dragoste.

1 Rodie (fructe) conform cărții de vis a lui Loff

Granat (Piatră) – Aceasta este o piatră de concentrare și ordine. Găsirea sau primirea unei astfel de pietre în dar promite rezolvarea multor probleme. Această situație vorbește și despre capacitatea de a arăta calm și claritate a minții atunci când luați o decizie importantă.

Visarea de rodie (fructe) – Smulgerea celor mature – patronajul persoanelor de rang înalt; imatur – nenorocire; mananca – esti surprins.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Rodie (fructe) conform Cărții de vis pentru copii a lui Danilova

Rodie – Până la lacrimi, așa se descifrează ceea ce visezi în vis.

1 Rodia (fructe) conform Interpretarii Viselor de Zile de nastere din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Rodie – O rodie putrezită visează la boală.

1 Rodie (fructe) conform Cartei Viselor Moderne

Există o rodie – O boală gravă, moarte; lupta – doar moartea dușmanilor.

Pomul de rodie visează – prevestește o ceartă, abuz și război.

Visând de ce visează fructele de rodie – Rodiile într-un vis înseamnă că vă veți dezvălui talentele pentru auto-îmbunătățire morală. A mânca o rodie într-un vis înseamnă că vei ceda farmecul cuiva. Dacă iubitul tău te tratează cu o rodie, așteaptă-te la ispite de la o femeie insidioasă și seducătoare. Din fericire, vei avea suficientă forță interioară pentru a-i rezista.

1 Rodia (fructe) conform cărții de vis a lui Freud

Rodia – O rodie visată este un simbol al pasiunii și al plăcerii. Deci, a mânca o rodie într-un vis înseamnă că în curând vei avea șansa de a încerca sexul spontan, care îți va oferi o mare de emoții și plăcere. Curățarea unei rodii într-un vis – un vis indică faptul că în mod intim ai tendința de a întârzia plăcerea pentru a o spori în acest fel. Ești foarte priceput la asta și, prin urmare, sexul cu tine este o plăcere incomparabilă.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

1 Rodia (fructe) conform Cartei Viselor de Familie

Rodie – Dacă o femeie visează la GRENADA, atunci nu ar trebui să-și facă griji pentru caracterul ei moral, nici pentru părerea altora despre persoana ei: își folosește talentele atât de înțelept. Cu toate acestea, una este să colectezi aceste fructe și alta să le mănânci. În acest caz, putem spune cu încredere că în curând adorabila doamnă va trebui să experimenteze un fel de tentație puternică, cel mai probabil de sexul opus. Dar, în ciuda tuturor eforturilor ei, nu va fi posibil să reziste presiunii puternice, iar visătorul va ceda farmecul unui străin misterios.

1 Rodie (fructe) conform cărții de vis a lui Miller

De ce să visezi rodii (fructe) – Visând rodii înseamnă că îți vei folosi cu înțelepciune talentele pentru auto-îmbunătățirea morală – și nu te vei răsfăța cu plăceri goale care dăunează sănătății mentale și fizice. Dacă iubitul tău te tratează cu o rodie, asta înseamnă că vei fi tentată de farmecele feminine insidioase și distructive, dar vei avea suficientă forță interioară pentru a scăpa din captivitatea lor. A mânca o rodie într-un vis înseamnă că vei ceda farmecul cuiva.

Citeste mai mult:  De ce visezi să prinzi un porumbel cu mâinile tale

1 Rodie (fructe) conform cărții de vis ezoterice

Rodie – Da, pentru a vedea pasiunea de dragoste. Presarea sucului poate face o mulțime de prostii de dragul „iubirii”.

1 Rodie (fructe) conform interpretării viselor lui Azar

Grenade – Potrivit lui Artemidorus, o rodie într-un vis prezintă răni, chin, opresiune. O altă interpretare: există o rodie – nu ascultați sfaturi rezonabile și acționați cu nesăbuință.

1 Rodie (fructe) conform interpretării viselor secolului XXI

A vedea rodii (fructe) într-un vis – A vedea o rodie într-un vis înseamnă a scăpa de suspiciunile cuiva din jur, a o mânca – a primi ceea ce a promis, a cumpăra – a face probleme.

1 Rodie (fructe) conform interpretării ABC a viselor

Există grenade – Obținerea promisiunii; a le cumpăra este ghinion.

Sfaturi utile

Dacă într-un vis cineva se cutremură, atunci această persoană crește.

1 Rodia (fructe) conform Interpretarii Viselor de Zile de nastere in mai, iunie, iulie, august

Pentru a vedea o rodie într-un vis – Pentru a vedea o rodie într-o tăietură într-un vis – o fată tânără te va iubi.

mănâncă rodie

Interpretarea viselor Mănâncă rodie ai visat de ce într-un vis să mănânci rodie? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să visați să mâncați o rodie citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – rodie

Colectarea acestor fructe într-un vis înseamnă că cineva influent vă va ajuta să vă consolidați poziția în societate și să vă îmbogățiți. Rodiile necoapte și acre sunt într-un vis – un semn de stare de rău și de anxietate din cauza celor răi. Grenadele putrede într-un vis prevestesc pierderi și nenorociri care se pot întâmpla cuiva apropiat. A mânca o rodie într-un vis înseamnă că prietenii tăi vor fi surprinși. Stropirea cu suc de rodie într-un vis este o boală. Rodiile acre sau putrede sunt într-un vis – la o boală gravă. Vezi interpretarea: fructe, grădină.

granat (piatră prețioasă)

A vedea sau a purta bijuterii cu granat într-un vis înseamnă că va trebui să tragi o existență mizerabilă pentru o lungă perioadă de timp și să muncești pentru bănuți. Să vezi bijuterii cu granat pe alții înseamnă că ar trebui să te gândești la viitorul tău. Vezi interpretare: bijuterii, pietre prețioase.

Interpretarea viselor – Grenade

Aruncarea grenadelor armatei într-un vis – în realitate răspândind zvonuri neplăcute. A vedea o grenadă care explodează înseamnă a evita pericolul, a ajuta pe cineva care are nevoie.

A vedea un copac de rodie într-un vis prevestește o ceartă, abuz și atac. A vedea roadele unei rodii înseamnă că, în realitate, îți vei folosi cu înțelepciune talentele pentru auto-îmbunătățirea morală și nu te vei răsfăța cu plăceri goale care dăunează sănătății mentale și fizice.

Culeg fructe de rodie necoapte – obțineți patronajul și ajutorul unor sponsori puternici. Rodiile coapte stropite cu suc prevestesc nenorocire și boală, dar consumul lor este un semn complet sigur că vei petrece o zi minunată alături de o persoană fermecătoare care va face totul pentru a păstra amintirea acestui lucru în sufletul tău pentru totdeauna.

Dacă într-un vis tratezi pe cineva cu o rodie sau te tratezi, înseamnă că, în realitate, te vor ispiti cu tentația profitului rapid, dar nu îți vei ispiti soarta, iar evenimentele ulterioare vor confirma corectitudinea deciziei tale. Cumpărarea grenade într-un vis este o surpriză.

Interpretarea viselor – Fructe de rodie

Dacă ai visat la grenade, îți vei folosi talentele corect și nu le vei irosi în zadar.

Dacă într-un vis iubitul tău te tratează cu o rodie, atunci în realitate vei rezista farmecelor insidioase ale femeilor.

Rodia este considerată un simbol al pasiunii și al plăcerii.

Dacă l-ai visat, atunci este în față sexul spontan, care îți va oferi un abis de plăcere.

Am curățat rodiile într-un vis – în sex vă place să amânați plăcerea pentru a o întări în acest fel. Ești foarte priceput în relațiile amoroase, nimeni nu se va certa.

Interpretarea viselor – Grenade

A visa grenade înseamnă că îți vei folosi cu înțelepciune talentele pentru auto-îmbunătățirea morală – și nu te vei răsfăța cu plăceri goale care dăunează sănătății mentale și fizice.

Dacă iubitul tău te tratează cu o rodie, asta înseamnă că vei fi tentată de farmecele feminine insidioase și distructive, dar vei avea suficientă forță interioară pentru a scăpa din captivitatea lor.

A mânca o rodie într-un vis înseamnă că vei ceda farmecul cuiva.

Care este visul rodiei

Rodiile sunt personificarea plăcerii, bucuriei, evenimentelor pozitive. Dar, în ciuda semnificației pozitive a imaginii, în vise apare uneori ca un avertisment pentru o persoană adormită. Prin urmare, este important să acordați atenție multor circumstanțe ale viselor. La interpretare, vă sugerăm să luați în considerare opiniile mai multor interpreți cunoscuți ai viziunilor nocturne pentru a determina despre ce a fost visul. vezi o rodie în vis.

Subconştient

La nivel subconștient, un simbol poate fi asociat cu plăceri inaccesibile. Boabele fructelor nu sunt atât de ușor de obținut, în plus, nu este foarte convenabil să le mănânci. Dar, în același timp, fructele sunt foarte gustoase și suculente, iar majoritatea oamenilor îl iubesc.

Dacă aveți un vis care implică un produs copt, vă străduiți să achiziționați ceva ce nu este ușor de obținut. Poate că este vorba despre construirea de relații cu sexul opus. Este posibil ca obiectul adorației să nu fie reciproc, dar asta nu te oprește. Dar poate fi vorba și despre lucruri care în prezent nu funcționează pentru tine.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, este descris după cum urmează: de ce visezi la o rodie în vis:

 • dacă ai visat să cureți un fruct și să desprinzi boabele, în realitate poți învăța ceva nou și foarte interesant. Ești curios din fire, așa că vei încerca să înveți cât mai multe informații noi;
 • visezi că tai produsul în bucăți – în realitate te afli în pericol grav. Vei putea face față numai dacă faci toate eforturile;
 • Visez că suc roșu s-a stropit pe tine în timpul tăierii – un semnal al unui posibil accident. Acum trebuie să fii foarte atent;
 • sparge fructul si vezi ca a putrezit la mijloc – in viitorul apropiat va trebui sa te cearta cu unul dintre prietenii sau membrii familiei tale. Dacă nu doriți să puneți capăt relației complet, atunci încercați să rețineți. Declarațiile neglijente pot duce la resentimente pe termen lung;
 • într-un vis au cumpărat un produs – de fapt, riscați să pierdeți proprietatea;
 • într-un vis să vezi fructe de rodie iar consumul ei este un semn că munca ta va fi în sfârșit apreciată. Vei primi recunoaștere pentru tot ceea ce ai făcut;
 • dacă nu l-ai mâncat tu, ci altcineva, în lumea reală vei suferi din cauza acțiunilor unui inamic secret. Poate că va fi unul dintre colegi. Atenție la această persoană, pentru că din cauza ei poți suferi pierderi grave;
 • Am visat că culegeți fructe dintr-un copac – în realitate, arătați singuri neglijență și luați o decizie pripită. Din aceasta cauza, te vei afla intr-o pozitie dificila care te poate priva de avere. Este posibil să împrumutați unei persoane care nu va returna fondurile;
 • în viziunea de noapte erau o mulțime de fructe, erau în cutii – simbol că dușmanii vor încerca să-ți strice reputația. Dar ei vor eșua, pentru că îți folosești cu pricepere darul elocvenței pentru a-i convinge pe alții de nevinovăție;
 • boabele coapte s-au dovedit a fi în pumni – în realitate, se va întâmpla o situație foarte favorabilă pentru tine. Autoritățile își vor îmbunătăți opinia despre tine, iar acest lucru va ajuta la atingerea unor înălțimi de carieră și bunăstare fără precedent;
 • stoarcerea sucului din cereale este un avertisment pentru visător. Puteți face o acțiune neplăcută de dragul unei persoane dragi. Dar rezultatul acțiunilor nu vă va mulțumi.

Citeste mai mult:  Mi-am pierdut geanta într-un vis ce înseamnă?

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea unui cunoscut psihanalist, această imagine este personificarea plăcerii, a pasiunii, a plăcerilor amoroase. Văzând grenade într-un vis iar consumul lor este un semn că în viitorul apropiat vei avea o intimitate spontană, din care vei avea cele mai plăcute amintiri.

Am visat că te peeling – de fapt, preferi sexul lung. Îți place să întârzii procesul de primire a plăcerii pentru ca acesta să fie mai intens. Partenerii apreciază doar această caracteristică a ta.

Imaginea poate prezice începutul unei noi romante pasionale. Dacă îi apare unei persoane care este deja într-o relație amoroasă, atunci el spune că pasiunea dintre voi nu va face decât să crească. Dar stoarcerea sucului din cereale nu este cel mai pozitiv simbol. El spune că îți vei pierde capul din pasiune, din cauza căreia riști să faci fapte rele. Încercați să ascultați argumentele rațiunii pentru a evita necazurile.

Sonnik Miller

Interpretul a subliniat că vezi rodii coapte într-un vis este un semn că știi exact ce vrei. Îți folosești talentele și abilitățile pentru a-ți perfecționa abilitățile și pentru a învăța cât poți de mult. Datorită acestui lucru, mergi cu încredere pe calea auto-îmbunătățirii.

Dacă ai visat că iubitul tău te tratează cu un produs, chiar trebuie să experimentezi ispita. O femeie va încerca să te scoată de pe calea morală, dar va eșua. Într-un vis, ai mâncat un fruct – în lumea reală, cedează farmecul altei persoane.

Cartea de vis a lui Pușkin

În reprezentarea acestei cărți de vis, imaginea poate avea următorul sens:

 • doar a vedea un fruct este un semn că îți vei îndrepta eforturile către îmbunătățirea morală. Nu o vei pierde doar pentru a avea plăceri fără sens;
 • o femeie îți înmânează un produs (poate să o cunoști sau nu) – de fapt, va trebui să treci un adevărat test al propriei tale morale. O vei suporta cu onoare;
 • dacă îl iei și îl mănânci, nu vei putea face față cu adevărat testului care se află în fața ta;
 • tânărul a visat că numără sau sortează semințe de rodie – în realitate ar trebui să fii atent. Visul spune că nu ar trebui să vorbiți despre victoriile din trecut în dragoste. În caz contrar, riști să pierzi locația iubitului tău;
 • a cules din copaci sau a cumpăra fructe este un semn că te vei distra în compania oamenilor care îți plac. Dar, ca urmare a acestui fapt, riscați să auziți calomnii neplăcute. Încercați să vă protejați reputația;
 • Am visat că fructul a fost stricat – de fapt, în viața ta personală nu vei avea noroc. În plus, lucrurile vor merge prost la locul de muncă și în comunicarea cu cei dragi.

Interpretarea visului din 1918

În această carte de vis, ei spun că arborele de rodie prezice certuri care se pot transforma într-o luptă. Dacă culegi fructe coapte din el, vei primi de fapt patronajul unor oameni puternici și influenți. Cu ajutorul lor, poți realiza tot ce vrei.

Dacă sucul roșu bătea din fructe, în realitate riști să te îmbolnăvești. Dacă le mănânci, acesta este un semn că vei avea o distracție foarte plăcută într-o companie interesantă. Cumpărarea grenade este un simbol că vei face ceva uimitor. Alții nu vor ști cum să se raporteze la comportamentul tău.

Interpretarea viselor Lagutina

Cartea de vis indică faptul că imaginea în sine personifică setea ta de cunoaștere și dezvoltare. Dacă visezi că ai mâncat fructele – în realitate, cedează farmecul unei persoane. Pentru un bărbat să vadă că o femeie îi întinde o rodie este un semnal că va trebui să lupte cu ispitei. Nu ceda, altfel riști să pierzi totul.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit ezotericului, cumpărarea unui fruct într-un vis sau primirea unui fruct cadou este un simbol că vei primi un fel de patronaj. Văzând fructe de rodie într-un vis pentru o femeie – de fapt, îi vor face o cerere în căsătorie.