De ce visezi să vorbești cu morții

Interpretarea viselor: de ce visezi să vorbești cu o persoană moartă într-un vis, o carte de vis explică vise dificile.

Din păcate, oameni apropiați și dragi nouă mor într-o zi. Cu toate acestea, uneori pot veni la tine într-un vis. Pentru ce?

Unii aduc dezamăgirialții avertizează asupra pericolului viitor, al treilea prezice evenimente viitoare. Cum să reacționezi la astfel de vise? Cu aceasta, este imperativ să înțelegeți toate detaliile.

Visând că mortul e la telefon

Chiar și într-un vis, o astfel de conversație poate fi foarte înfricoșătoare. Cu toate acestea, încercați să nu închideți, pentru că un astfel de vis semnifică schimbări majore în viață.

Dacă se apropie probleme, atunci există o oportunitate uriașă de a schimba evenimentele viitoare în bine.

Visând la o conversație cu defunctul, ca și cu un viu

Ai visat că comunici cu o persoană decedată, parcă cu una în viață? Apoi memorează fiecare detaliu al conversației. El poate explica ce acțiuni cere de la tine.

În plus, defunctul cere uneori să facă ceva. Răspundeți la aceasta cu consimțământ și, după ce vă treziți, duceți-vă la îndeplinire planul. Cel mai adesea, sarcinile stabilite de decedat sunt foarte simple. Dacă promisiunea nu este ținută, atunci defunctul va veni din nou la tine în vis și va cere mai insistent să-i îndeplinești cererea.

Cu cât trageți mai mult, cu atât tonul conversației va deveni de fiecare dată mai serios. Crede-mă, respingerea nu este bună.

Convorbire cu morții din cimitir

Oamenilor nu le plac cimitirele, pentru că lasă în suflet doar tristețe și tristețe. Există o mare probabilitate de a-l vedea în vis. Dacă în visul tău ai comunicat cu o persoană decedată într-un cimitir, atunci pregătește-te pentru faptul că tu s-ar putea să pierzi ceva în curând.

Asigurați-vă că vă amintiți exact ce a spus defunctul, acest lucru poate facilita foarte mult interpretarea somnului. În plus, această opțiune este și posibilă – vă aflați într-un cimitir, se aude vocea unei persoane decedate, dar nu îl vedeți. În acest caz, veți avea în curând noua cunostintacare îți va schimba complet destinul.

Vorbește în vis cu un tată mort

Când rudele noastre cele mai apropiate mor, nu avem decât amărăciune. La urma urmei, înțelegem că nu îi vom mai vedea niciodată. Cu toate acestea, există șansa ca cineva apropiat să-ți viziteze visul. De exemplu, un tată. Ce ar putea însemna așa ceva? Interpretarea viselor interpretează acest lucru în mai multe variante.

Cel mai probabil vrei să te întorci cu o perioadă de timp înapoi și schimba-ți complet acțiunile în acel moment. Cu toate acestea, nu fii chinuit de remuşcări din cauza a ceea ce s-a întâmplat deja.

Pe lângă dorul după tatăl decedat, un vis mai poate însemna schimbări rapide de viațăasta se va întâmpla în curând.

Cu o femeie moartă

Uneori, în visele tale poți întâlni oameni care au murit cu mult timp în urmă. De exemplu, există șansa de a vedea o femeie familiară decedată. Să vedem cum interpretează cărțile de vis o astfel de viziune.

Când imaginea femeii cu care vorbiți într-un vis devine palidă, atunci acesta este un semn foarte bun. Este probabil ca unii eveniment fericit.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller este unul dintre cei mai faimoși și autoritari interpreți ai viselor. Singurul dezavantaj este că nu are semnificații moderne prin care să se poată studia ce înseamnă cutare sau cutare vis. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, acest lucru nu este necesar. Interpretarea visului răspunde fără echivoc ce înseamnă să vezi o conversație cu morții într-un vis:

 • Dacă o persoană moartă este văzută într-un vis ca și cum ar fi în viață, atunci visătorul va primi un eveniment pentru care se pregătește de foarte mult timp.
 • Când decedatul este părintele tău și, pe lângă faptul că vorbești, îl și îmbrățișezi, poți obține în curând un premiu financiar.

Dream Vanga

Ghicitorul bulgar era excelent și la interpretarea viselor. Oamenii s-au îndreptat către ea cu rugăminți să-i explice ce înseamnă acest sau acel vis pe care l-au văzut. Drept urmare, pe baza acestui fapt, a fost compilată o carte de vis. Este mai mică decât cartea lui Miller, dar are marele avantaj că toate visele sunt interpretate în detaliu. Prin urmare, să vedem ce înseamnă o conversație cu o persoană moartă în cartea de vis a lui Vanga.

O conversație cu defunctul promite avertizare cu privire la evenimentele neplăcute viitoare. Dacă o fată a văzut un astfel de vis, atunci persoana iubită o poate schimba.

Dacă un bărbat a vorbit cu un mort pe tema jocurilor de noroc și noroc în toate chestiunile, atunci ferește-te de dușmanii tăi. Poate că în acest moment îi pregătesc niște intrigi.

Pregătește-te pentru ce e mai rău dacă mortul te cheamă să-l urmezi. Este posibil ca el să tragă o persoană de mână undeva. Un astfel de vis înseamnă fie aspectul boală gravă sau deces.

Concluzie

Nu vă fie teamă în avansdacă într-un vis a venit la tine un mort și a început o conversație. Amintiți-vă toate detaliile sub care a avut loc. Probabil că defunctul nu a venit să te ia, ci să trimită un mesaj. Vești bune. O astfel de interpretare este de asemenea posibilă.

Ajutor de la un expert experimentat în interpretarea viselor

Fiecare vis este individual și poate aduce informații importante pentru tine. Completați formularul de mai jos și experții noștri vă vor interpreta visul GRATUIT. Află răspunsurile la toate întrebările chiar acum!

VORBIȚI GRATUIT CU EXPERTUL

Acum vă vom redirecționa către site și vă puteți autentifica sau reseta parola.

De ce visezi să vorbești cu o persoană moartă, ce interpretări are un astfel de vis. De ce visezi să vorbești cu rudele decedate

Visele despre morți sunt întotdeauna un avertisment. Sunt de mare importanță și trebuie să fii extrem de atent la astfel de vise. Este bine dacă visătorul își amintește detaliile visului, în special subiectul conversației. În cuvintele defunctului sunt conținute informații importante, iar în emoțiile pe care le simte visătorul, există o predicție a rezultatului unor afaceri.

De ce visezi să vorbești cu morții

Visele despre morți sunt în mare parte sentimentele și emoțiile noastre. Ele ar trebui interpretate neutru dacă defunctul a fost liniștit și deranjant. O conversație cu defunctul poate conține însă câteva informații importante. Cât de exact va fi posibil să vă amintiți cuvintele și care este situația visului, adesea depinde de modul în care se vor arăta circumstanțele în realitate.

De ce visezi să vorbești cu morții? Dacă într-un vis a venit la tine o rudă apropiată decedată, atunci, în realitate, trebuie să fii extrem de atent în a trata noile cunoștințe sau în eforturile de afaceri. Merită să reanalizați situația și să fiți mai atenți la luarea oricăror decizii. Este posibil ca criticii secreti raniti sau medici sinceri sa faca o incercare de a le frustra planurile.

Părinții decedați vin adesea la culcare pentru a avertiza despre dificultățile și încercările iminente. Dacă visătorul vorbește cu mama lui, îl așteaptă o boală sau probleme de sănătate. În plus, merită să aveți grijă de menținerea unei reputații. O conversație cu un tată decedat promite probleme de natură comercială sau materială. Pentru a le face față, trebuie să-ți mobilizezi voința și performanța. Poate că afacerea concepută este neprofitabilă și ar trebui abandonată.

De ce să visezi să vorbești cu o persoană moartă dacă acesta este bunicul visătorului? La o boală de urgență sau la unele probleme de sănătate. În plus, un vis indică tulburări mentale și anxietate severă care otrăvește viața. Trebuie luate măsuri pentru a corecta situația.

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de țigani într-un vis

Dacă a avut loc o conversație într-un vis cu un frate decedat, în realitate, un prieten sau o rudă se va adresa în curând la visător pentru ajutor. În niciun caz nu trebuie să refuzați, altfel circumstanțele vieții se vor schimba în rău. Un prieten decedat apare într-un vis pentru a avertiza despre vești importante. Nu poate fi ignorat: folosind informații, poți beneficia.

De ce visezi să vorbești cu o persoană decedată la telefon? Pentru informații importante. Dacă visătorul își amintește esența și detaliile conversației, acest lucru este foarte bine. Puteți folosi informațiile pentru a vă îmbunătăți viața personală sau de afaceri. A auzi vocea unui prieten decedat înseamnă a primi vești proaste în curând. Fiți pregătiți pentru o recesiune și mici eșecuri.

Înjurarea cu o persoană decedată este, de asemenea, un semn foarte rău. După un astfel de vis, fiți pregătiți pentru un conflict major. Reținerea, prudența, precauția extremă după un vis negativ vor ajuta la evitarea problemelor mari. O altă interpretare poate fi legată de influența trecutului, pe care visătorul nu vrea să o renunțe.

Dacă ai făcut vreo promisiune defunctului într-un vis, asta nu înseamnă că în realitate ar trebui întreprinse unele acțiuni legate de această persoană. Visul sugerează că sfatul oamenilor înțelepți din mediul tău este ceea ce este necesar în acest moment. În plus, criza actuală va trece în curând, trebuie doar să mai rezistăm puțin fără să pierdem optimismul.

Dacă într-un vis comunici cu oameni care au murit recent, înseamnă un pericol real pentru viață. Trebuie să te mobilizezi și să fii în alertă: circumstanțele pot să nu fie în favoarea visătorului. El va trebui fie să fugă, fie să se pregătească pentru o perioadă lungă de pierdere, dezamăgire și eșec.

De ce visezi să vorbești cu morții conform cărții de vis a lui Vanga

Morții, conform acestei cărți de vis, vin să avertizeze despre dezastre sau boli iminente. După un astfel de vis, trebuie să fii mai atent cu sănătatea ta. Dacă defunctul însuși arată foarte rău (bolnav, deprimat), atunci, în realitate, visătorul se va confrunta cu nedreptate, din care va dura mult timp să se recupereze.

De ce visezi să vorbești cu morții? Interpretul se crede că visătorul, care a vorbit cu un prieten decedat, se va confrunta cu mari schimbări. Trebuie să vă amintiți despre ce a fost conversația. Poate că cuvintele decedatului conțin un indiciu sau un avertisment care va ajuta în realitate să facă față unei situații dificile.

De ce visezi să vorbești cu morții conform cărții de vis a lui Freud

Visul de a vorbi cu defunctul este direct legat de emoțiile pe care visătorul le-a trăit pentru persoana decedată. Dacă a avut loc o conversație, trebuie să o tratați ca pe un avertisment. Cuvintele rostite de defunct trebuie luate la propriu, ca și cum ar fi spuse de o persoană vie.

De ce să visezi să vorbești cu o persoană decedată conform unei cărți moderne de vis de familie

Dacă decedatul a venit la casa visătorului, se înfurie, țipă, atunci în realitate ne așteaptă necazuri și pericole grave. Dacă visezi că decedatul se comportă liniștit, vorbind pe subiecte neutre, atunci ar trebui să te aștepți că vremea se va schimba în rău în realitate.

Dacă într-un vis a venit o persoană la tine, la a cărei înmormântare ai participat personal și dacă avertizează că un pericol te amenință pe tine sau pe altcineva, trebuie să ascultați aceste informații. Decedatul în acest caz oferă un sfat valoros: nu ar trebui să pleci în călătorii lungi, să faci pași importanți care pot avea un impact mare asupra vieții visătorului. Este deosebit de important să urmați acest sfat în primele zile și săptămâni după un vis: un vis poate avertiza despre un pericol real pentru viața visătorului.

Dacă într-un vis decedatul a venit la tine și tace, înseamnă că îți face numai bine, fericire, bogăție, pe care el însuși le-a avut în timpul vieții. Un mort vesel într-un vis prezice că va primi o veste plăcută de la rude sau prieteni. Mortul trist avertizează asupra prezenței inamicilor și asupra primirii iminente a veștilor despre intrigile lor.

Dacă într-un vis mortul l-a chemat pe visător sau l-a luat cu el, atunci în realitate se va confrunta cu o moarte iminentă sau cu o moarte asemănătoare cu cea care s-a întâmplat cu decedatul. Dacă un astfel de vis apare în ceea ce privește rudele decedate sau cunoștințele bune, atunci în loc de moarte, visătorul se va confrunta cu multe greutăți, probleme și boli grave în viață.

De ce visezi să vorbești cu morții conform cărții de vis a lui Miller

Visele despre morți sunt interpretate de interpret ca un avertisment. O conversație cu tatăl decedat înseamnă că, în realitate, visătorul se va confrunta cu eșecul planurilor de afaceri, finalizarea nereușită a unei afaceri planificate sau deja în desfășurare.

O precauție extremă trebuie exercitată în conversațiile cu ceilalți: printre aceștia se numără dușmani ascunși care așteaptă doar să enerveze sau să distrugă viața visătorului.

De ce visezi să vorbești cu o mamă moartă? Un astfel de vis avertizează despre o boală iminentă, ca urmare a căreia visătorul va fi neliniștit pentru o lungă perioadă de timp. În plus, un vis ar trebui luat ca o recomandare pentru a fi mai restrâns în relațiile de afaceri și personale și pentru a nu arăta emoții negative în relație cu oamenii din jur.

Un vis despre a vorbi cu defunctul poate însemna, de asemenea, că defunctul așteaptă o promisiune semnificativă din partea ta și că această promisiune este cea care poate preveni o dezvoltare negativă a evenimentelor și poate preveni pericolul sau necazul real de la visător.

Dacă morții într-un vis se comportă relaxat, se distrează, râd și, în general, arată viu, atunci, în realitate, cineva are o influență puternică și negativă asupra visătorului. Acest lucru poate duce la pierderi financiare și la apariția iminentă a problemelor materiale. Va fi posibil să le rezolvați doar cu mare efort.

De ce visezi să vorbești cu morții conform cărții de vis a lui Longo

Decedatul, care a apărut într-un vis, este privit de interpret ca un semn al ceva neplăcut, rău, dureros, iar acest lucru este legat de familia visătorului. Un mort înviat care nu spune nimic este un semn că o problemă de mult uitată va reveni în viața lui foarte curând. Chiar dacă părea rezolvată, va trebui să rezolvi o problemă neplăcută sau să raportezi datorii de lungă durată.

Dacă într-un vis visătorul a fugit de decedat, atunci în realitate va rămâne blocat într-o situație pentru o lungă perioadă de timp. Dacă ai reușit să te coplești și să vorbești cu defunctul fără teamă, atunci poți găsi totuși o soluție.

De ce visezi să vorbești cu o persoană decedată pe un ton neutru? Acesta poate fi un prevestitor al unei schimbări a vremii, cel mai adesea în rău. O altă interpretare a unei conversații cu defunctul este un indiciu că o rudă sau o bună cunoștință a defunctului caută un visător pentru a auzi ceva important de la el sau pentru a rezolva o problemă semnificativă.

Vorbește cu morții

Interpretarea viselor Vorbește cu morții a avut un vis, de ce să visezi într-un vis Vorbesc cu o persoană moartă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vorbești cu o persoană moartă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Omul mort

Visul este de bun augur. Văzând un om mort – așteptați-vă la o schimbare a soartei.

Pentru ca o fată necăsătorită să vadă un bărbat mort – pentru o nuntă iminentă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor roagă-te într-un vis

Dacă decedatul era bătrân, atunci mirele va fi mult mai în vârstă decât ea.

Dacă este tânăr, își va găsi un egal.

Decedatul era îmbrăcat prost – mirele nu va fi bogat.

Dacă ai văzut un mort într-un costum bun și scump sau un giulgiu bogat, viitorul tău soț va fi bogat.

Dacă un mort a visat la o doamnă căsătorită, ea va avea un admirator, care, totuși, își va păstra distanța. În timp, un interes romantic se poate transforma într-o bună prietenie. Dacă acest admirator va fi bogat sau sărac, depinde de modul în care era îmbrăcat defunctul.

Dacă un bărbat a visat un om mort, asta înseamnă că un prieten îl va ajuta să ia o decizie fatidică.

A vedea o femeie moartă într-un vis este o viață lungă și fericită. Sărutarea defunctului pe frunte – pentru recuperarea după o boală prelungită.

Văzând un sicriu cu un decedat, împodobit cu flori, o mulțime îndurerată în jur – pentru distracție în compania prietenilor.

Dacă ai visat că sicriul cu morții este dus la cimitir, un astfel de vis promite o călătorie lungă și incitantă în care îți vei face mulți prieteni noi.

Dacă te vezi stând deasupra unei persoane moarte, visul îți promite și o călătorie plăcută în țări îndepărtate.

A spăla morții este o plăcere binemeritată.

Îmbrăcarea unui mort pentru înmormântare – noroc va veni la tine datorită eforturilor unui vechi prieten.

Dacă decedatul este prietenul sau ruda dvs., sensul visului se referă la persoana pe care ați văzut-o moartă. Un astfel de vis îi promite o viață lungă, plină de bucurii și plăceri.

Dacă ai văzut mai mulți morți întinși în apropiere, cu ajutorul prietenilor vei face o carieră amețitoare sau vei da în judecată o mare moștenire.

Închideți sicriul cu morții – veți putea face o avere decentă într-un timp relativ scurt.

Imaginați-vă că puneți flori într-un sicriu pentru o persoană decedată.

Decedatul este îmbrăcat într-un costum luxos și scump haute couture sau învelit într-un giulgiu bogat decorat. Nu mai puțin luxos este sicriul, împodobit cu aur și pietre prețioase.

Interpretarea viselor – Morții

Visul în care îți vezi rudele moarte, le prevestește mulți ani de sănătate prosperă, dacă sunt cu adevărat în viață; dacă sunt deja morți, un astfel de vis prevestește o schimbare a dispoziției tale, care va depinde fie de vremea din afara ferestrei, fie de piciorul pe care te-ai ridicat.

Să-ți vezi iubitul ca fiind mort prevestește o despărțire tristă de el. Văzându-te mort – spre anxietate și dezamăgire, dacă ești îngropat modest și grăbit într-un vis și dacă solemn și cu mulți oameni – un astfel de vis sugerează că în curând cercul tău de prieteni se va extinde semnificativ și vei deveni cunoscut pe scară largă.

Un vis în care un mort care visează s-a sinucis prefigurează trădarea soțului sau iubitului tău.

Un mort executat ca infractor este un prevestitor de insulte și insulte care vor fi aduse de cei dragi într-o stare de entuziasm extrem, conform zicalului: „Ce are în minte un om treaz, apoi un bețiv pe limbă”.

A vedea o persoană înecată sau o victimă a unui accident înseamnă că ai o luptă disperată pentru a-ți menține drepturile de proprietate.

Un vis în care ești înconjurat de morți reînviați, care s-au transformat în ghouls, însetați să-ți bea sângele – un astfel de coșmar prezintă multe necazuri enervante în viața ta personală și o situație înrăutățită în societate.

A vedea un sicriu cu o persoană moartă în apartamentul tău prevestește ceartă în familie din cauza abuzului de alcool. Un mort vorbitor care îți cere să-l ajuți să se ridice din sicriu – la calomnii și calomnii răutăcioase.

Defunctul care a căzut din sicriu – la rănire sau stare de rău, cădea peste el – va primi în curând vestea morții unui apropiat. Găsirea unei persoane moarte în patul tău înseamnă succes într-o afacere inițial nepromițătoare. Spălarea și îmbrăcarea defunctului – la boală, îngropare – îți vor întoarce ceea ce nu sperai să primești înapoi.

Interpretarea viselor – Omul mort

Să te vezi pe o altă persoană sau pe tine însuți moartă este un noroc.

Să-ți vezi fiul mort este un eveniment vesel cu un plus.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Mortul mănâncă – o boală.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

Omul mort prinde viață – prevestește știri, o scrisoare.

Mortul plânge – prevestește o ceartă, o ceartă.

Mortul se prăbușește cu lacrimi – prevestește bunăstare.

Un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

Omul mort care stă în picioare – prevestește o mare necaz.

Interpretarea viselor – Omul mort

A vedea mortul înseamnă că el cere odihna sufletului său.

L-am văzut pe decedat – trebuie să puneți o lumânare în biserică și să o dați pentru restul.

Morții visează – la vreme rea.

Morții visează vara – la ploaie.

Morții iarna – până la zăpadă.

Dacă defunctul își sună, în spatele lui, sau spune: „Te voi ridica” – un semn foarte rău.

Părinți morți – până la moarte, părinții au venit după tine.

Interpretarea viselor – Morții

Următoarele opțiuni de interpretare sunt de obicei asociate cu apariția morților într-un vis: prezența obișnuită, rezolvarea întrebărilor și condamnarea.

Amintirea unui vis în care o persoană decedată te-a vizitat poate fi puțin înfiorător, dar în sine aspectul său nu are o mare încărcătură semantică pentru întregul vis. Acesta este un vis obișnuit în care cel care doarme îl vede pe decedat viu și nevătămat, doar un participant la situație.

În astfel de cazuri, de regulă, decedatul nu este un actor semnificativ în visele tale. Poate că imaginea lui este cauzată de amintirile unui eveniment, participanții cărora au fost odată atât persoana adormită, cât și defunctul. Este posibil ca într-un vis, tristețea și regretul ascuns să se manifeste astfel încât să nu mai existe o persoană în apropiere care ți-ar fi fost dragă.

Categoria de rezolvare a viselor include vise în care evenimente și acțiuni specifice sunt asociate cu morții. În acest caz, apariția morților devine evenimentul central al complotului care se desfășoară. Poate că nu ai ceea ce au nevoie, sau comportamentul lor îți provoacă anumite emoții (pozitive sau negative); în orice caz, acţiunea sau incapacitatea de a o îndeplini este oarecum legată de rezolvarea relaţiei.Depinde dacă relaţia este rezolvată sau nu, există un element de condamnare sau bucurie în astfel de vise.

Visele „condamnătoare” ne arată morții, fie doar morți, fie zombi. Astfel de vise provoacă sentimente dureroase, deoarece nu putem face nimic pentru a schimba situația.

Ce trăsături de caracter în timpul vieții au fost înzestrate cu morții? (De exemplu, unchiul Ioan era un sfânt; mătușa Agnes era rea ​​ca un șarpe etc.)

Comportamentul lor în vis s-a potrivit cu cel real sau a mers împotriva curentului? Poate ar trebui să încerci să înțelegi mai bine personalitatea defunctului, să înțelegi cum l-au văzut ceilalți.

De ce visezi să vorbești cu o persoană moartă: interpretarea somnului din cărțile de vis

Comunicarea cu morții în viziuni nocturne este o întâmplare obișnuită, mai ales dacă defuncții sunt rude ale visătorului. Aceste povești înseamnă, în realitate, durerea unei persoane care a plecat într-o altă lume, precum și golul și lipsa de dorință de a se împăca cu pierderea. Multe cărți de vis explică în mod inteligibil de ce cineva visează să vorbească cu o persoană moartă într-un vis.

Citeste mai mult:  De ce visează peștii

Sensul viselor

Dacă într-un vis există o conversație cu mortul, atunci persoana este îngrijorată, mai ales când defunctul încearcă să-i spună informații foarte importante, dar nu le poate auzi. De mare importanță în interpretare sunt circumstanțele și locul în care are loc comunicarea. Pentru a înțelege corect intriga, trebuie să încercați să vă amintiți totul până la cel mai mic detaliu:

 1. Dacă în visele de noapte a trebuit să vorbesc cu un soț sau o soție decedată, atunci pentru o femeie această viziune înseamnă probleme mari, iar pentru un bărbat promite lipsa de dorință de a renunța la morți, frica de viitor și panică.
 2. Vorbind la telefon cu o persoană moartă într-un vis – la nivel subconștient, visătorul dorește să păstreze legătura cu decedatul.
 3. Vorbind singur cu defunctul – în viitorul apropiat, dormitorul va experimenta schimbări incredibile în diverse domenii ale activității sale. Dar dacă mortul l-a descurajat de la ceva, atunci trebuie să-i asculți cuvintele cu o atenție deosebită.
 4. Comunicarea cu mai multe rude plecate în altă lume este un semn că în curând persoana adormită va avea probleme în relațiile cu prietenii sau colegii. Merită să faceți noi cunoștințe cu mare grijă.
 5. Într-un vis, îmbrățișarea și vorbirea cu o bunica decedată pentru o fată înseamnă o mare tristețe pentru decedat, lipsa de dorință de a se împăca cu această pierdere și de a continua să trăiască.
 6. Pentru a avea o conversație într-un cimitir cu străini morți – un vis indică faptul că cel care doarme se confruntă cu tristețe, anxietate și dor. Locul acțiunii, poate, personifică refugiul pentru sufletul uman, pe care nu îl poate găsi în realitate.
 7. O viziune de noapte în care un om de afaceri visa să vorbească cu un tată decedat promite dificultăți materiale. Pentru femei, un astfel de complot prezintă deznădejde și tristețe, precum și o nevoie urgentă de protecție împotriva oamenilor răi.
 8. Vorbind în viziuni de noapte cu o mamă decedată – pentru tineri, un vis indică faptul că trebuie să găsească sprijin în fața unei persoane apropiate și dragi. Pentru fete, un astfel de vis prezintă dificultățile vieții.
 9. O conversație lungă cu bunicul decedat înseamnă că, în realitate, persoana adormită este confuză și nu poate găsi soluția potrivită. Ar trebui să ascultați cu atenție cuvintele decedatului, acestea pot ascunde un indiciu.
 10. Dacă într-un vis observați pur și simplu defunctul care vorbește, atunci acest vis prezintă schimbări mari pentru visător, al căror sens va depinde de percepția emoțională a visului.
 11. A vedea în viziuni de noapte un soț decedat care vorbește cu alte persoane care au decedat este un semn că femeia nu i-a putut spune despre ceva important înainte de moartea soțului ei, iar acum conștiința ei o chinuie.
 12. Comunicarea cu o rudă îndepărtată și blestemată cu el – în viitorul apropiat, vor urma schimbări nedorite, care vor fi percepute negativ de persoana adormită. Cu toate acestea, visătorul poate influența aceste circumstanțe.
 13. Vorbind cu un copil mort care era sănătos și viu într-un vis – în realitate, problemele și problemele de familie îl așteaptă pe persoana adormită.

Anxios și periculos este un vis în care o persoană urmărește o rudă decedată care încearcă să spună ceva, dar visătorul nu poate desluși un singur cuvânt. De obicei, un astfel de complot indică faptul că, în realitate, o persoană face greșeli în mod constant și nu este capabilă să înțeleagă unde greșește.

Explicația cărților de vis

Foarte des, interpreții moderni ai viselor nu oferă o explicație exactă. În acest caz, trebuie să apelați la diferite cărți ale psihologilor., astrologi și ghicitori. În acest caz, merită luate în considerare evenimentele care însoțesc conversația cu defunctul.

Părerea lui Miller

Acest celebru psiholog american a avut propria înțelegere a unor astfel de vise și a considerat semnificația lor în detaliu în cartea sa de vis. Interpretare ținând cont de circumstanțe specifice:

 1. Vorbind cu părinții decedați într-un vis – vin boli grave pentru persoana adormită sau pentru cei dragi. Merită să acordați atenție sănătății dumneavoastră și să tratați bolile cronice.
 2. În visele nocturne, a înjură tare cu un bunic mort înseamnă a lupta cu ceva în realitate, dar fără prea mult succes.
 3. A vedea o persoană moartă în viață într-un vis și a vorbi cu el este un avertisment despre pericole, ar trebui să te gândești la mediul tău imediat.
 4. Un vis în care un străin visa, zăcea într-un sicriu și vorbea cu o persoană adormită, personifică îndoielile și incapacitatea de a ieși din această situație.
 5. Îmbrățișarea strânsă a unei rude decedate și vorbirea cu el este un semn că sănătatea visătorului se va deteriora în curând.
 6. Omul mort într-un vis este în viață și vorbește la telefon – o persoană adormită nu poate da drumul defunctului și protejează comunicarea cu el.
 7. Dacă ai visat să te vezi stând lângă sicriul cu morții și ascultând discursul lui, atunci visul prevestește o călătorie plăcută și incitantă.

Un vis în care dormitorul a comunicat cu decedatul în cimitir și a primit o invitație de la acesta să meargă cu el este un semn alarmant. Trebuie să fii atentdeoarece persoana este în pericol. În acest caz, este important să ne amintim dacă visătorul a răspuns invitației, dacă a urmat persoana decedată.

interpretarea lui Freud

Sigmund Freud era sigur că visele care implică rude decedate sau persoane necunoscute prevăd adesea diverse schimbări în viața unei persoane. Este important să ne amintim starea de spirit a defunctului și conținutul aproximativ al cuvintelor sale:

 1. Într-un vis, să vezi o rudă neînsuflețită în mormânt și, în același timp, să vorbești cu el – visătorul, în realitate, are incertitudine cu privire la problemele importante viitoare.
 2. A avea o conversație cu o persoană decedată imediat după moartea sa este un semn că în viitorul apropiat o persoană va avea mari probleme de sănătate.
 3. Dacă în visele de noapte, bunicul decedat avertizează despre pericol, atunci persoana adormită are răi care îi pot provoca durere și rău.
 4. Îmbrățișând-o pe regretata bunica, vorbind cu ea și plângând – o persoană va începe în curând o serie strălucitoare în viață. Puteți planifica orice întreprindere.
 5. Din exterior, urmărirea comunicării mai multor oameni morți – amintirile proaste ale evenimentelor din viața visătorului nu îi permit să înceapă să trăiască din nou.

Dacă visele cu oameni morți se repetă prea des, iar semnificația lor nu se schimbă niciodată, atunci este necesar să se evalueze cu atenție acțiunile pe care le-a întreprins cel care doarme în ultimii ani.

Interpretarea lui Tsvetkov

Ezoteristul descifrează astfel de viziuni nocturne, pe baza stării emoționale a persoanei adormite.. În același timp, merită să înțelegeți ce emoții experimentează o persoană după trezire:

 1. Într-un vis, să vorbești cu o bunica decedată și, în același timp, să plângi este un dor puternic pentru defunct. Uneori, complotul nocturn prezintă dificultăți în realitate.
 2. Îmbrățișând defunctul și vorbind cu el – în realitate, visătorul a reușit să supraviețuiască pierderii unei persoane dragi și continuă să trăiască.
 3. Comunicați cu o rudă decedată într-un costum negru – un prieten sau un vecin va muri în viitorul apropiat.
 4. Cererea decedatului pentru o mulțime de bani – obținerea de profit financiar în viitorul apropiat.
 5. Omul mort este în viață și vorbește în vis – cel care doarme va trebui să se confrunte cu nedreptatea.
 6. Pentru a vedea un străin mort și a vorbi cu el – condițiile meteo se vor schimba în zilele următoare.

Vise în care visul mort provoacă întotdeauna senzații și emoții nu prea plăcute. Deși destul de des astfel de vise înseamnă doar o schimbare a vremii. Pentru a înțelege exact de ce visează o conversație cu o persoană decedată, trebuie să țineți cont de toate circumstanțele visului, precum și de starea de spirit a visătorului.