De ce visezi să săruți o persoană moartă într-un vis

Sărută și îmbrățișează morții într-un vis

Sărutul unei persoane moarte într-un vis este ciudat și chiar înfiorător. Un astfel de vis este plin de mai multe semnificații și interpretări, iar fiecare carte de vis specifică are propria sa opinie în acest sens.

De ce visează viziunea?

Sonnik Miller

Sărut un mort într-un vis înseamnă că, în realitate, oamenii apropiați, rudele au nevoie de ajutor sau sprijinul visătorului. Un astfel de semnal nu trebuie neglijat și imediat după trezire, luați măsuri active pentru a elimina problema.

Dacă defunctul însuși l-a sărutat pe visător, atunci ar trebui să fie atent în cuvinte sau acțiuniÎn caz contrar, poate agrava o situație deja dificilă.

Carte de vis rusă

Sărut o persoană vie într-un vis, dar o persoană moartă în realitate spune asta visătorul a jignit cumva pe defunct și nu știe cum să-și repare nelegiuirile. A săruta o persoană moartă într-un sicriu înseamnă a experimenta regrete legate de pierderea unei oportunități sau a timpului.

Dream interpretare Tsvetkova

Sărut cu morții într-un vis prefigurează un pericol grav în realitate – după trezire, visătorul trebuie să fie cât mai atent în timpul zilei, deoarece orice detaliu poate deveni fatal. Un sărut triplu înseamnă o despărțire timpurie de persoana iubită, un rămas bun forțat de la persoana iubită.

Sărutând o femeie moartă într-un vis, care în realitate este în viață, indică faptul că cel care doarme trebuie să fie mai precis și mai lizibil în cunoștințele lui. Sărutarea unui mort într-un vis promite necazuri și pierderi materiale.

Roma Cartea visurilor

Sărut o persoană moartă într-un vis ca și cum ar fi în viață prezice succes, bunăstare îmbunătățită și prosperitate în toate sferele vieții. Sărutul unei persoane moarte care este de fapt în viață prezice că visătorul va câștiga la loterie.

Sărută și îmbrățișează cu morții promite celui adormit schimbări viitoare. Îmbrățișarea unui tată mort într-un vis indică faptul că o persoană trebuie să se comporte cu îndrăzneală și hotărâre în realitate. Îmbrățișarea unei mame decedate într-un vis indică un pericol iminent, un dezastru care poate fi evitat dacă te comporți mai atent.

Interpretarea viselor Longo

Sărută o persoană moartă pe obraz vorbește despre o perioadă bogată, emoțională a vieții. Dacă într-un vis o femeie a fost sărutată de soțul ei decedat, atunci acest lucru indică faptul că dificultățile în realitate nu sunt atât de dificile pe cât par la prima vedere. Un astfel de vis poate indica, de asemenea, că defunctul își îngrijește și își susține soțul chiar și după moartea sa.

Interpretarea viselor Navi

Sărutul unei persoane moarte pe buze este indică probleme în viața personală, pe incapacitatea unei persoane de a construi o relație de dragoste sănătoasă. Visul indică, de asemenea, că în curând persoana adormită riscă să fie dezamăgită de viața sa intimă.

Dacă defunctul însuși l-a sărutat pe visător pe buze, aceasta indică boli fizice ascunse. Sărutarea defunctului pe frunte – la separarea de cei dragi, rude.

Est Dream

Sărut o persoană moartă într-un vis indică schimbări iminente ale vremii, schimbări climatice dramatice. Dacă defunctul l-a sărutat pe frunte pe visător, aceasta indică înțelepciunea și calitățile morale înalte ale celui care doarme, privilegiul său sigur care îl deosebește de mulțime.

Interpretarea visului rătăcitorului

A săruta mâna unei persoane moarte într-un vis înseamnă să depinzi de opiniile oamenilor din jurul tău, să încerci să faci o impresie pozitivă celorlalți. A linge puternic mâna celui decedat înseamnă să te simți vinovat, regret din orice motiv. Sărutarea picioarelor mortului indică credibilitatea excesivă a visătorului, tendința lui de a răspunde emoțional la orice mesaj de la alte persoane.

Interpretarea viselor lui Felomen

Sărută morții într-un vis prezintă greutăți și obstacole serioase pe drum (mai ales în sectorul de afaceri). De asemenea, este posibilă exacerbarea relațiilor cu rudele sau partenerii de afaceri.

Sărutul mortului pe buze indică o boală gravă, stare de rău ascunsă. Sărutul pe obraz a unui mort ne prevestește o perioadă anxioasă în viață, plină de tristețe și griji, precum și de probleme financiare.

Sărută-l pe obraz pe bunica moartă prevestește o boală gravăexacerbarea unei boli cronice. Pentru a vedea cum bunica decedată sărută pe cineva – un vis indică un dușman secret al visătorului, posibilitatea trădării unui prieten apropiat.

Cartea de vis din Medea

Sărutarea unei persoane moarte pe buze într-un vis înseamnă în curând visătorul va fi cuprins de o boală gravă sau chiar moartea.

Soț mort într-un vis

Îmbrățișarea cu un soț mort sugerează că totul temerile și îndoielile în realitate vor fi nefondateși toate problemele groaznice sunt rezolvabile. Un visător treaz care să facă față tuturor problemelor și împrejurărilor care i se potrivesc.

Dacă într-un vis soțul decedat își îmbrățișează și sărută soția, aceasta indică o boală, o tendință la depresie, precum și neglijarea sănătății. Visătorul nu se protejează deloc, iar o astfel de atitudine poate avea consecințe dăunătoare.

Dacă într-un vis soțul decedat sărută pe obraz, atunci nu se așteaptă nicio schimbare în viața visătorului. O relație intimă cu un soț decedat prevestește o serie de eșecuri minore, pierderi bănești. Imbratisarea in pat cu un sot decedat prezice succesul in afaceri si bunastarea materiala.

Dacă visătoarea însăși își sărută soțul mort într-un vis, atunci în realitate o așteaptă un fel de truc, o aventură care se poate transforma atât în ​​succes, cât și în pierdere. Sărutul unui soț mort într-un vis oferă succes în afaceri și angajamente pentru o femeie de afaceri.

Sărutul bunicii

Adesea, rudele decedate visează înaintea evenimentelor importante – astfel de vise servesc ca un semn sau un avertisment. Răposata bunica prevestește schimbări iminente în viața visătorului, în cele mai multe cazuri în bine.

Un sărut de la o bunică întârziată către proaspetele mame indică atitudinea lor frivolă față de creșterea copiilor. Pentru fetele fără experiență, un astfel de vis indică neglijență, presupunerea unor greșeli în viață.

Dacă o bunica decedată sărută un visător într-un vis, atunci asta semn de sănătate precară, stare psihică instabilă a persoanei adormite. A vedea o femeie moartă sărutând pe cineva pe frunte înseamnă moartea unei persoane din cercul interior al visătorului.

Sărută bunica decedată, care trăiește într-un vis, înseamnă nu iubire reciprocă, nefericită a visătorului, inima lui frântă. Sărutul unei bunici întinsă într-un sicriu promite eliberarea de regrete și poveri, poveri din suflet, eliberare de datorii debilitante.

A vedea pe altcineva îmbrățișând și sărutând bunica decedată indică cheltuieli materiale rapide, o schimbare a statutului social în rău.

O bunica decedată își sărută nepoata într-un vis – acesta este un semn că visătorul trebuie să fie precaut față de un tânăr care se îndesă în pretendenții ei. Acesta este un tip nesigur, egoist, care poate profita cu nerăbdare și fără rușine de visător.

Sărut pe frunte pe răposata bunică înseamnă primi binecuvântarea unei rude pentru toate lucrurile si intreprinderile. Sărutând o bunică moartă care este în viață în realitate – un astfel de vis prezintă un pericol grav.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Pentru ce este visul decedatului?”:

Sărutarea morților

Interpretarea viselor Sărutarea morților ai visat de ce într-un vis săruți un mort? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  vezi o pană într-un vis

Acum puteți afla ce înseamnă să săruți o persoană moartă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Omul mort

Visul este de bun augur. Văzând un om mort – așteptați-vă la o schimbare a soartei.

Pentru ca o fată necăsătorită să vadă un bărbat mort – pentru o nuntă iminentă.

Dacă decedatul era bătrân, atunci mirele va fi mult mai în vârstă decât ea.

Dacă este tânăr, își va găsi un egal.

Decedatul era îmbrăcat prost – mirele nu va fi bogat.

Dacă ai văzut un mort într-un costum bun și scump sau un giulgiu bogat, viitorul tău soț va fi bogat.

Dacă un mort a visat la o doamnă căsătorită, ea va avea un admirator, care, totuși, își va păstra distanța. În timp, un interes romantic se poate transforma într-o bună prietenie. Dacă acest admirator va fi bogat sau sărac, depinde de modul în care era îmbrăcat defunctul.

Dacă un bărbat a visat un om mort, asta înseamnă că un prieten îl va ajuta să ia o decizie fatidică.

A vedea o femeie moartă într-un vis este o viață lungă și fericită. Sărutarea defunctului pe frunte – pentru recuperarea după o boală prelungită.

Văzând un sicriu cu un decedat, împodobit cu flori, o mulțime îndurerată în jur – pentru distracție în compania prietenilor.

Dacă ai visat că sicriul cu morții este dus la cimitir, un astfel de vis promite o călătorie lungă și incitantă în care îți vei face mulți prieteni noi.

Dacă te vezi stând deasupra unei persoane moarte, visul îți promite și o călătorie plăcută în țări îndepărtate.

A spăla morții este o plăcere binemeritată.

Îmbrăcarea unui mort pentru înmormântare – noroc va veni la tine datorită eforturilor unui vechi prieten.

Dacă decedatul este prietenul sau ruda dvs., sensul visului se referă la persoana pe care ați văzut-o moartă. Un astfel de vis îi promite o viață lungă, plină de bucurii și plăceri.

Dacă ai văzut mai mulți morți întinși în apropiere, cu ajutorul prietenilor vei face o carieră amețitoare sau vei da în judecată o mare moștenire.

Închideți sicriul cu morții – veți putea face o avere decentă într-un timp relativ scurt.

Imaginați-vă că puneți flori într-un sicriu pentru o persoană decedată.

Decedatul este îmbrăcat într-un costum luxos și scump haute couture sau învelit într-un giulgiu bogat decorat. Nu mai puțin luxos este sicriul, împodobit cu aur și pietre prețioase.

Interpretarea viselor – Morții

Visul în care îți vezi rudele moarte, le prevestește mulți ani de sănătate prosperă, dacă sunt cu adevărat în viață; dacă sunt deja morți, un astfel de vis prevestește o schimbare a dispoziției tale, care va depinde fie de vremea din afara ferestrei, fie de piciorul pe care te-ai ridicat.

Să-ți vezi iubitul ca fiind mort prevestește o despărțire tristă de el. Văzându-te mort – spre anxietate și dezamăgire, dacă ești îngropat modest și grăbit într-un vis și dacă solemn și cu mulți oameni – un astfel de vis sugerează că în curând cercul tău de prieteni se va extinde semnificativ și vei deveni cunoscut pe scară largă.

Un vis în care un mort care visează s-a sinucis prefigurează trădarea soțului sau iubitului tău.

Un mort executat ca infractor este un prevestitor de insulte și insulte care vor fi aduse de cei dragi într-o stare de entuziasm extrem, conform zicalului: „Ce are în minte un om treaz, apoi un bețiv pe limbă”.

A vedea o persoană înecată sau o victimă a unui accident înseamnă că ai o luptă disperată pentru a-ți menține drepturile de proprietate.

Un vis în care ești înconjurat de morți reînviați, care s-au transformat în ghouls, însetați să-ți bea sângele – un astfel de coșmar prezintă multe necazuri enervante în viața ta personală și o situație înrăutățită în societate.

A vedea un sicriu cu o persoană moartă în apartamentul tău prevestește ceartă în familie din cauza abuzului de alcool. Un mort vorbitor care îți cere să-l ajuți să se ridice din sicriu – la calomnii și calomnii răutăcioase.

Defunctul care a căzut din sicriu – la rănire sau stare de rău, cădea peste el – va primi în curând vestea morții unui apropiat. Găsirea unei persoane moarte în patul tău înseamnă succes într-o afacere inițial nepromițătoare. Spălarea și îmbrăcarea defunctului – la boală, îngropare – îți vor întoarce ceea ce nu sperai să primești înapoi.

Interpretarea viselor – Omul mort

Să te vezi pe o altă persoană sau pe tine însuți moartă este un noroc.

Să-ți vezi fiul mort este un eveniment vesel cu un plus.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Mortul mănâncă – o boală.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

Omul mort prinde viață – prevestește știri, o scrisoare.

Mortul plânge – prevestește o ceartă, o ceartă.

Mortul se prăbușește cu lacrimi – prevestește bunăstare.

Un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

Omul mort care stă în picioare – prevestește o mare necaz.

Interpretarea viselor – Omul mort

A vedea mortul înseamnă că el cere odihna sufletului său.

L-am văzut pe decedat – trebuie să puneți o lumânare în biserică și să o dați pentru restul.

Morții visează – la vreme rea.

Morții visează vara – la ploaie.

Morții iarna – până la zăpadă.

Dacă defunctul își sună, în spatele lui, sau spune: „Te voi ridica” – un semn foarte rău.

Părinți morți – până la moarte, părinții au venit după tine.

Interpretarea viselor – Morții

Următoarele opțiuni de interpretare sunt de obicei asociate cu apariția morților într-un vis: prezența obișnuită, rezolvarea întrebărilor și condamnarea.

Amintirea unui vis în care o persoană decedată te-a vizitat poate fi puțin înfiorător, dar în sine aspectul său nu are o mare încărcătură semantică pentru întregul vis. Acesta este un vis obișnuit în care cel care doarme îl vede pe decedat viu și nevătămat, doar un participant la situație.

În astfel de cazuri, de regulă, decedatul nu este un actor semnificativ în visele tale. Poate că imaginea lui este cauzată de amintirile unui eveniment, participanții cărora au fost odată atât persoana adormită, cât și defunctul. Este posibil ca într-un vis, tristețea și regretul ascuns să se manifeste astfel încât să nu mai existe o persoană în apropiere care ți-ar fi fost dragă.

Categoria de rezolvare a viselor include vise în care evenimente și acțiuni specifice sunt asociate cu morții. În acest caz, apariția morților devine evenimentul central al complotului care se desfășoară. Poate că nu ai ceea ce au nevoie, sau comportamentul lor îți provoacă anumite emoții (pozitive sau negative); în orice caz, acţiunea sau incapacitatea de a o îndeplini este oarecum legată de rezolvarea relaţiei.Depinde dacă relaţia este rezolvată sau nu, există un element de condamnare sau bucurie în astfel de vise.

Visele „condamnătoare” ne arată morții, fie doar morți, fie zombi. Astfel de vise provoacă sentimente dureroase, deoarece nu putem face nimic pentru a schimba situația.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează focile cu blană

Ce trăsături de caracter în timpul vieții au fost înzestrate cu morții? (De exemplu, unchiul Ioan era un sfânt; mătușa Agnes era rea ​​ca un șarpe etc.)

Comportamentul lor în vis s-a potrivit cu cel real sau a mers împotriva curentului? Poate ar trebui să încerci să înțelegi mai bine personalitatea defunctului, să înțelegi cum l-au văzut ceilalți.

Într-un vis, sărută morții

Visele în care a fost un sărut cu defunctul nu sunt întâmplător atât de vii și impresionante: subconștientul încearcă să dea un semnal în acest fel. De aceea, aproape fiecare carte de vis conține o interpretare a motivului pentru care se visează să sărute o persoană moartă. Astfel de imagini într-un vis conțin aproape întotdeauna un avertisment criptat sau un sfat valoros.

Sfaturi de la Miller

De ce visezi să săruți un om mort, cartea de vis a lui Miller explică destul de clar. Dacă ai visat la un astfel de simbol, următoarea sarcină a dormitorului ar trebui să fie să aibă grijă de cei dragi, de proprietate și de siguranța personală. Există o mare probabilitate de incidente supărătoare.

Vizită de dincolo

Unele cărți de vis explică mai detaliat de ce se visează astfel de atingeri neașteptate ale buzelor. De exemplu, interpreții se concentrează asupra modului în care personajul principal a visat: mort sau viu. Predictorul rus relatează că cei care, în realitate, cred că s-au făcut vinovați de decedat, trebuie să vadă un contact imposibil în realitate.

Dacă defunctul a visat viu și atât de iubitor încât un sărut triplu a avut loc într-un vis, predicția lui Tsvetkov prevestește separarea de unul dintre oamenii tăi dragi. Aceasta nu este singura explicație a motivului pentru care cineva visează să-l întâlnească pe cel înviat și să-l sărute. Este recomandat să fii deosebit de atent la ceea ce se întâmplă după trezire. Orice lucru mic îți poate deschide ochii la o oportunitate minunată.

Mai viu decât mort

O veche interpretare a unui vis vă va spune ce înseamnă să săruți o persoană moartă care este de fapt în viață. Dacă visătorul este o femeie, ar trebui să fie mai selectivă în a face noi cunoștințe. Unul dintre ei amenință să aducă dezamăgiri și necazuri continue.

Cartea de vis țigană oferă o prognoză mult mai optimistă, de ce visezi să săruți o persoană moartă care nu va muri cu adevărat. Ambii vor avea noroc: cel care doarme va avea un noroc incredibil, iar eroul visului va avea mulți ani de sănătate și prosperitate.

obnimashki

Săruturile în vis și în realitate sunt adesea însoțite de îmbrățișări. Interpretarea visului consideră că acest moment este foarte semnificativ, natura îmbrățișărilor și circumstanțele care le însoțesc vor ajuta la interpretarea mai precisă despre ce este visul, cum s-a întâmplat să îmbrățișezi și să săruți morții.

 • Dacă s-a întâmplat să îmbrățișezi defunctul din proprie inițiativă, vin schimbări;
 • Vederea și simțirea contactului fizic cu o persoană decedată se întâmplă în ajunul îmbolnăvirii;
 • Uneori, într-un vis, reușești să-l îmbrățișezi pe proprietarul calităților care îți vor fi de folos;
 • Dacă ai visat la îmbrățișări din viața de apoi, în realitate ceva ce părea imposibil se va împlini;
 • Vizita mamei decedate într-un vis amintește de prudență și prudență;
 • A trebuit să-l văd și să-l îmbrățișeze pe tatăl decedat? Fii mai îndrăzneț și mai activ;
 • Bucuria întâlnirii într-un vis promite evenimente neașteptate, adesea pozitive.

Atinge-ți obrazul

Pentru a determina de ce într-un vis a fost necesar să săruți omul mort pe obraz, este recomandabil să ne amintim cine a inițiat această acțiune. Dacă acesta ai fost tu, urmează o perioadă intensă din punct de vedere emoțional.

Când un sărut pe obraz i se dă văduvei de către fostul ei soț, magicianul Yuri Longo îi asigură că a venit pur și simplu să mângâie și să sprijine. Un vis înseamnă că situația reală a visătorului nu este atât de complicată pe cât ar părea.

Dacă ai visat cum o persoană iubită recent plecată și-a atins obrazul cu buzele, simbolul este adesea o reflectare a durerii și a dorului pentru această persoană.

sărut pe gură

Sărutul pe buze este interpretat de cartea de vis puțin diferit. Potrivit lui Vedunya Navi, imaginea dintr-un vis înseamnă probleme în viața personală. Uneori, un vis avertizează că partea intimă a unei noi cunoștințe poate fi dezamăgitoare.

Dacă ai visat că buzele defunctului ți-au atins buzele, cartea de vis a lui Hasse avertizează despre posibile boli în stadiul latent. Interpretarea vizează, în primul rând, văduve.

Obicei de înmormântare

Dacă, conform tradiției, la o înmormântare de vis a trebuit să săruți defunctul pe frunte, cartea de vis vorbește despre o separare iminentă de un prieten sau de o rudă iubită. În alte interpretări, acesta este un prevestitor al capricilor meteo.

Este curios să știi de ce este un vis că defunctul te-a sărutat pe frunte. Cartea de vis estică consideră un astfel de complot neobișnuit un semn de înțelepciune și dezvăluirea abilităților extrasenzoriale.

Alte părți ale corpului

Dacă s-a întâmplat să săruți mâna defunctului, cartea de vis a apostolului Simon Zelotul observă că ești prea dependent de opiniile altora sau ale unei singure persoane. Sărutarea mâinii defunctului se întâmplă celor care în realitate se simt vinovați în fața lui sau regretă ireparabilul.

Când se întâmplă să săruți o persoană moartă pe picioare, Cartea Viselor Moderne avertizează să nu fii prea credul: oamenii nu răspund întotdeauna la manifestarea unor sentimente puternice și sincere.

Identitatea defunctului

Dacă într-un vis ai avut șansa de a săruta un bunic culcat într-un sicriu, va veni o perioadă dificilă în viața unei persoane adormite când este nevoie de un sfat înțelept. A vedea un bunic înviat și a se bucura violent de un miracol se întâmplă în ajunul unei cariere sau a unui succes financiar.

Când o femeie a visat să sărute un bărbat mort, visătorul crede că visătorul are un truc dubios care este contrar principiilor ei. Pentru un om de afaceri, sărutul unei persoane moarte este un semn bun, un prevestitor de noroc în afaceri.

Alege-ți visul

Interpretarea visului sărut pe obraz

De ce visezi să săruți un copil?

Vis că o sărut pe mama

Sărut mâinile într-un vis

Într-un vis, sărută morții

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

4 комментария

Visez la un tip decedat constant, care a murit recent și mă sărută și mă îmbrățișează constant. Îl vreau atât de mult înapoi.

Și visez la soțul meu, de parcă ar intra în casă, în prag îl doborâm de bucurie, eu și fiica mea, ne sărutăm, ne îmbrățișăm, suntem fericiți. Dar îi spun în somn că te-am îngropat. Știu că e mort, într-un vis.

De asemenea, visez adesea la un soț mort, parcă în viață, dar sicriul nu este prea putred și un fel de insectă urca. Și era în viață și a spus că l-au îngropat de viu, m-a îmbrățișat, m-a sărutat ‍♀️ Și într-un vis era un fel de agresiv, apoi a zâmbit calm, m-am aplecat peste el, am vrut să-l sărut și acolo a avut un fel de miros neplăcut din gura lui, i-am spus Vova, hai să înotăm, să mâncăm și să ne întindem lângă mormânt în același fel îmbrățișându-l. Când m-am trezit, m-am gândit că poate era cu adevărat în viață ‍♀️ ‍♀️

AM VISAT, SUNT ÎN CASA PARINTIILOR SI INTRA ZEUL MORT, ATAT DE TANAR, GRAS, FRUMOS SI SPUNE SA SUTIM. CUM AM ÎNCEPUT SĂ ÎL IMPING, ȚIPÂND, AI FRICĂ, ȘTIU că E MORT. M-am trezit din groază.

Ce înseamnă să săruți o persoană moartă pe buze într-un vis

Potrivit credinței populare, o întâlnire cu o persoană decedată visează de obicei la o schimbare a vremii și nu este de bun augur. În același timp, sărutarea unei persoane moarte într-un vis este un semn rău, pe care majoritatea interpreților îl consideră un simbol al abordării bolilor și necazurilor majore. Cu toate acestea, interpretarea unui astfel de vis este ambiguă și depinde de o combinație de mulți factori.

Citeste mai mult:  Vărsați apă într-un vis

Detalii importante

Există credința că un prieten sau o rudă care a apărut într-un vis trebuie să fie amintit prin distribuirea dulciurilor prietenilor și colegilor. Dar acest lucru se aplică doar situațiilor în care defunctul a comunicat cu visătorul la distanță, fără să-l atingă. Interpretările viselor de noapte, în care a apărut un contact apropiat (în special, un sărut), sunt determinate de diverse detalii:

 1. Identitatea decedatului. Se crede că rudele apropiate (mame, bunici), care au tratat bine persoana adormită în timpul vieții și după moarte nu îi doresc rău. Sărutul tatălui decedat servește drept cuvânt de despărțire pe care visătorul trebuie să-și dedice mai mult timp familiei sale și să aprecieze principalul lucru din viața lui. Mama și bunica decedată îndeamnă să învețe să vadă indiciile de sus. Visele care îl implică pe răposatul bunic simbolizează o situație dificilă de viață din care se va putea ieși cu pierderi minime. Dar sărutul unui străin mort promite persoanei adormite probleme grave de sănătate.
 2. Emoții. Dacă contactul cu decedatul a lăsat în urmă un sentiment de calm și liniște, visul ar trebui interpretat ca un semn de protecție sub care se află visătorul. Frica și entuziasmul indică mașinațiunile insidioase ale dușmanilor. Panica și dezgustul promit probleme – până la moartea cuiva apropiat.
 3. Vedere sărut. O atingere ușoară a buzelor mortului pe mână simbolizează câștigul financiar. Dacă visătorul însuși este aplicat la mâna decedatului, în realitate el este excesiv de dependent de opiniile celorlalți și este complet incapabil să-și apere punctul de vedere. O persoană care sărută defunctul pe obraz caută să cunoască ceva nou și necunoscut în viață. Un sărut pe frunte este un semn bun, simbolizând înțelepciunea, sprijinul și iertarea vechilor nemulțumiri. Atingerea buzelor mortului de gât îl avertizează pe cel care doarme că ar trebui să acorde mai multă atenție relațiilor cu sufletul său pereche. Un mort care se străduiește să-l sărute pe visător pe buze simbolizează o boală iminentă.
 4. Podeaua dormitorului. Pentru bărbați, un vis oferă succes în afaceri și creșterea carierei, iar pentru fetele necăsătorite promite o întâlnire rapidă cu viitorul soț. În același timp, acesta din urmă va fi strict și zgârcit cu emoțiile, cu toate acestea, dragostea lui va fi exprimată nu în cuvinte, ci în fapte. Visul femeilor avertizează asupra probabilității de a deveni victima unui jaf sau fraudă în viitorul apropiat.

Interpretări comune

Contactul cu decedatul într-un vis poate indica abordarea dificultăților și deteriorarea relațiilor cu membrii gospodăriei. Pentru a evita situațiile conflictuale, cel care doarme ar trebui să fie mai tolerant și să încerce să netezească colțurile ascuțite, evitând ciocnirile directe. Interpreții renumiți descifrează astfel de vise după cum urmează:

 1. Potrivit psihologului Gustav Miller, un sărut cu defunctul înseamnă că, în realitate, cei dragi au nevoie de sprijinul și ajutorul visătorului. În plus, visele de noapte cu participarea defunctului solicită prudență – cuvintele și faptele neplăcute pot aduce probleme persoanei adormite.
 2. Conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov, sărutarea pe buze a unei persoane moarte într-un vis este un semn rău care avertizează asupra unui pericol grav. În decurs de o zi după un astfel de vis, trebuie să aveți maximă precauție – orice detaliu poate deveni fatal. Un sărut triplu simbolizează despărțirea de o persoană iubită. Contactul cu o femeie moartă care este de fapt în viață îl încurajează pe cel care doarme să devină mai selectiv în relații.
 3. Yuri Longo interpretează optimist visele despre morți, argumentând că sărutul defunctului înseamnă declanșarea unei perioade pline de evenimente. Atingerea buzelor soțului decedat simbolizează dragostea și sprijinul acestuia și înseamnă, de asemenea, că, în realitate, dificultățile nu sunt deloc atât de insurmontabile pe cât par.
 4. Sigmund Freud asigură că o persoană care sărută un mort într-un vis este împovărată de nemulțumirea sexuală în viață.

Transcrieri alternative

În Orient, visul sărutării morților este considerat un simbol al iertării păcatelor și al curățării spirituale.

Potrivit unei interpretări alternative, un astfel de vis poate însemna înțelepciune dăruită de sus.

Există o serie de alte decriptări:

 1. Cartea de vis țigănească susține că sărutul defunctului oferă succes și prosperitate în toate domeniile vieții. Dacă o persoană moartă este de fapt în viață, visătorul se va aștepta în curând la un mare câștig. Îmbrățișările defunctului avertizează asupra schimbărilor iminente și îl îndeamnă pe cel care doarme să se comporte mai atent pentru a evita necazurile.
 2. Potrivit cărții de vis rusești, o persoană care sărută un mort într-un vis se simte vinovată în fața lui și nu știe cum să-și descurce răul.
 3. Potrivit lui Felomen, sărutul defunctului este un semn rău care avertizează asupra dificultăților și problemelor din toate domeniile vieții. Uneori, un vis poate semnala patologii ascunse care trebuie identificate cât mai repede posibil prin supunerea unui examen medical.
 4. Interpretarea lui Navi spune că un mort care sărută visătorul pe buze simbolizează incapacitatea acestuia din urmă de a construi o relație de dragoste sănătoasă. În plus, un vis servește ca un avertisment că în curând o persoană va fi dezamăgită într-o viață intimă. Sărutarea defunctului pe frunte – la despărțirea de cei dragi.
 5. Potrivit cărții de vis din Est, orice contact cu o persoană decedată înseamnă o schimbare bruscă a vremii. Dar dacă defunctul îl sărută pe frunte pe bărbatul adormit, aceasta indică calitățile morale înalte ale acestuia din urmă și un anumit privilegiu care îl deosebește de mulțime.
 6. Medea susține că sărutarea defunctului pe buze într-un vis este un prevestitor al unei boli grave sau chiar al morții visătorului.
 7. Potrivit cărții de vis a rătăcitorului, îmbrățișările și săruturile defunctului simbolizează o dependență puternică de opiniile celorlalți și dorința de a face întotdeauna o impresie favorabilă celorlalți. Dacă cel care doarme sărută picioarele unui mort, în viață are exces de încredere și tinde să ia la inimă tot ce se întâmplă.

Interpretări non-standard

Dacă visătorul este un om de afaceri sau un antreprenor, visele de noapte despre sărutarea unei persoane decedate capătă un sens favorabil. Decedatul, care îl sărută pe buze pe bărbatul adormit, simbolizează profitul maxim din implementarea unui nou proiect. Dacă visătorul însuși a inițiat contactul, în viitorul apropiat ar trebui să fie mai atent la propunerile de afaceri – una dintre ele se va dovedi a fi foarte profitabilă și va îmbunătăți semnificativ statutul întreprinderii.

Sărutările, transformându-se fără probleme în intimitate, prevestesc persoana adormită să primească în curând o recompensă binemeritată. Complotul sugerează că, în curând, participantul la vis va simți un val de putere, iar munca lui grea va fi apreciată.

Pentru persoanele în vârstă, un vis poate prevesti certuri cu ceilalți (în primul rând cu copiii). Dar dacă defunctul a fost în relații bune cu visătorul în timpul vieții sale, sărutul lui promite vizita unui vechi prieten. Cu o boală prelungită, un vis despre decedat prevestește o moarte rapidă.

Un sărut pe buze cu un străin dezgustător – la o boală periculoasă a pielii sau remușcări. Dacă omul mort este de același sex și vârstă ca și visătorul, acesta din urmă ar trebui să-și reconsidere prioritățile și să evite promiscuitatea – altfel se va confrunta cu probleme grave, până la o boală incurabilă.

Să-și ia rămas bun de la morți, sărutându-și telul pe frunte – schimbărilor globale în viață. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, dormitorul va trebui să-și schimbe locul de muncă, să se mute în altă țară sau să se căsătorească cu o persoană dragă. Pentru cei care au experimentat recent o ceartă cu prietenii apropiați, visul promite o restabilire a relațiilor.