De ce visezi sânge pe podea

De ce visezi la Blood on the Floor?

Sânge interpretare vis pe podea

Interpretări generale

Am visat la o baltă de sânge, iar prima asociere care apare este rudele de sânge, o întâlnire cu ei sau vești de la ei. Dar interpreții viselor nu consideră astfel de vise atât de simplu, iar o carte de vis poate oferi o predicție mai detaliată și mai precisă. O baltă de sânge într-un vis poate fi a cuiva sau a altcuiva, în plus, este important unde a fost și ce a simțit visătorul însuși în acel moment.

propriul sânge

Este foarte important cum te-ai simțit când ai văzut o baltă de sânge pe podea. Sosirea rudelor poate fi atât un eveniment vesel, cât și dureros pentru tine. Vizitatorii pot aranja o confruntare și o confruntare cu visătorul.

Poate că familia ta a interzis subiecte și secrete care mai devreme sau mai târziu vor deveni evidente. Un accident, voința cuiva te va ajuta să afli despre existența rudelor de sânge. Un astfel de vis, în plus, poate prevesti apariția unor noi legături de familie.

Sânge din gură

O baltă de sânge s-a format din sângerare în gură, s-a turnat într-un șuvoi și ai putut să-l gusti. Un astfel de vis înseamnă că în curând va trebui să comunicați cu rudele, ceea ce se poate transforma într-o dezbatere aprinsă și o confruntare. Încercați să dați dovadă de reținere maximă pentru ca mai târziu să nu regretați acuzațiile aruncate în inimile voastre.

Am visat la o buză care sângera

 • Scuipă sânge într-un vis – fii atent la starea sănătății tale, salvează-te încă o dată de griji inutile. Un astfel de vis poate însemna și apatie și disperare, dorința ta subiacentă de a-ți justifica acțiunile care nu sunt complet corecte.
 • O buză sau o gingie sângerează – o amenințare reală planează asupra uneia dintre rudele tale, ar trebui să-i descurajezi pe cei dragi de la călătoriile lungi, iar copiii necesită în special o atenție deosebită.

Cap rupt

De ce să visezi sânge pe podea, care curge într-un figur din cap? Visătorul, evident, este sub presiune constantă din partea superiorilor săi și simte disconfort din cauza asta. Pentru femei, un astfel de vis prevestește o confruntare cu soțul ei, iar el va face afirmații despre aspectul ei, menajarea și creșterea unui copil.

Lacrimi de sânge

O baltă de sânge pe podea a fost creată de picăturile de sânge care i-au picurat din ochi. Un astfel de vis avertizează că în curând vei fi înșelat în cel mai rău mod și vei deveni foarte îngrijorat de acest lucru. Este de două ori jignitor dacă înșelătorul se dovedește a fi o persoană iubită în care ai avut deplină încredere.

Sângerare la ureche

O fată tânără poate visa că sângele curge din urechi. Un astfel de vis înseamnă că promisiunile admiratorului ei se pot dovedi a fi vorbărie goală și complimente rafinate – lingușire și înșelăciune. Încercați să nu vă faceți noi cunoștințe sau să mergeți la întâlniri cu străini.

O ureche care sângerează înseamnă că vă așteaptă vești bune de la rudele de departe, finalizarea cu succes a unei afaceri riscante.

Visând la o ureche rănită

Rană pe stomac

Într-un mod de neînțeles, sângele se scurge din buric – un astfel de vis avertizează despre o posibilă boală a celor dragi. Un bărbat care se îndoiește de fidelitatea soției sale îl va expune în curând pe mincinos, promite cartea de vis. Dacă sângele a curs pe podea dintr-o rană din stomac, vă așteaptă probleme grave de sănătate, precum și probleme financiare. Poate că este timpul să iei o pauză de la muncă și să ai grijă de tine. Un astfel de vis îți atrage atenția asupra faptului că te-ai îndepărtat de rădăcinile tale și ai dedicat foarte puțin timp rudelor mai în vârstă.

picioarele sângerând

Am avut șansa să văd sânge pe podea într-un vis care picura din picioarele mele – subconștientul tău avertizează că blocajul la locul de muncă și o mulțime de treburi casnice nu este un motiv să te grăbești. Încercați să vă concentrați și să vă rezolvați problemele una câte una.

sângele menstrual

A vedea sângele picurând pe podea într-un vis înseamnă că ești pregătit pentru reînnoire, pentru schimbări în viața personală și în carieră. O astfel de situație într-un vis simbolizează sănătatea și capacitatea de a concepe un copil sănătos, este probabil să vă întâlniți în curând cealaltă jumătate. Pentru un bărbat, un astfel de vis prezintă în realitate o pasiune nebună sau un conflict la locul de muncă, o mustrare din partea superiorilor săi, o pierdere de profit.

De ce visezi o baltă de sânge care curgea în timpul nașterii? O femeie în demolare poate avea un astfel de vis ca o pregătire subconștientă, morală pentru naștere, ca o reflectare a temerilor și fobiilor ei. Conform cărții de vis, un copil în sânge, abia născut, pentru o femeie însărcinată înseamnă a scăpa de povara. Pentru o fată necăsătorită, un astfel de vis prezintă probleme pe frontul dragostei – o cunoștință cu un tânăr proeminent va fi umbrită de vestea că este căsătorit.

sânge străin

Spălați petele de sânge

Ce interpretare a somnului va oferi cartea de vis? Sângele de pe podea la care ai visat nu era al tău. Ca una dintre opțiuni – un mare câștig, o descoperire.

 • De ce visezi să speli sângele într-un vis? Un astfel de vis poate însemna îngrijorări legate de faptul că nu vei putea ajuta persoana care a apelat la tine pentru ajutor.
 • Sângele animalelor este un semn pozitiv, prevestind implementarea planurilor și soluționarea problemelor acumulate.
 • Sânge stacojiu și strălucitor prezice o poveste de dragoste furtunoasă. Negru – refacere, aglomerat, ofilit – oameni a căror existență ai uitat-o ​​îți vor aminti de tine.
 • Cheaguri de sânge înseamnă probleme în familie și la locul de muncă.

Alte interpretări

Câți oameni, atâtea opinii, dar această afirmație nu se aplică interpreților viselor. Fiecare dintre ele oferă o evaluare particulară a visului, dar în același timp sunt similare în esență.

Sonnik Miller

O băltoacă sângeroasă pe podea, care a curs din rană, prevestește visătorului o deteriorare bruscă a bunăstării, până la o boală gravă. Un astfel de vis, visat de un om de afaceri, poate fi un avertisment privind erorile de calcul iminente și pierderea profiturilor.

Dream Vanga

În fața ochilor tăi, o băltoacă obișnuită s-a transformat într-una sângeroasă – un astfel de vis prevestește eșec. Dacă, printre altele, ești pătat de sânge, s-ar putea să fi fost blestemat.

Interpretarea visului lui Freud

Balta de sânge pe care ai văzut-o într-un vis înseamnă că nu totul merge bine în relația ta intima. Vestea trădării unui partener poate duce la o despărțire definitivă.

De ce visezi sânge pe podea

Un vis în care un soț tușește sânge îi spune unei femei că soțul ei o înșală într-un fel sau nu este complet sincer cu ea. Este posibil ca alesul să înceapă o relație de dragoste pe partea, sau să se fi gândit serios la trădare. Interpretarea visului sfătuiește să nu rezolve lucrurile cu soțul ei, ci să ia măsuri pentru a elimina problema care a apărut. Analizează situația, schimbă imaginea, mergi la sport, acordă mai multă atenție relației tale.

Citeste mai mult:  Văzând un avion prăbușindu-se într-un vis din lateral

Personalitatea simbolică are un prejudiciu din lipsa pe care o personifică, sau daune aduse demnității.

Un vis în care ai văzut că îți iese sânge din nas înseamnă pierderea fondurilor sau a poziției în societate.

Politica unui astfel de vis este sânge pur care iese dintr-o rană: dovada că o experiență profundă te va forța să-ți depui toată puterea în rezolvarea cutare sau cutare problemă. De ce să visezi la propriul tău sânge.

Sângerarea unui prieten este un semn că te vei simți vinovat în fața lui sau poți împrumuta bani de la el.

Sângerări nazale, din fericire.

Ce înseamnă visul tău prin zi din săptămână

 • Luni seara – pentru a vizita.
 • Marți seara – la longevitate.
 • Miercuri seara – până la ultimele cheltuieli.
 • Joi seara – trebuie să te bazezi pe intuiție.
 • Vineri seara – popularitatea te așteaptă.
 • Sâmbătă seara – tovarășii de călătorie vă vor înșela.
 • Duminică seara – cum, spre prosperitate.

Sângele menstruației are o importanță bună doar dacă o fată însărcinată a visat – acest lucru îi promite o naștere sănătoasă, fără complicații și dificultăți. De ce visează la sângele menstruației – o femeie își amintește timpul când a avut menstruație, deoarece în timpul sarcinii și-a pierdut obiceiul. Interpretarea viselor a Oracolului.

De ce visezi la sânge pe podea de joi până vineri

Picături de sânge pe pământ – spre satisfacție, urmează sângele – spre bogăție.

Sângerările nazale sunt frecvente la persoanele cu hipertensiune arterială, hipertensiune arterială și vase de sânge fragile. Dacă aparțineți acestei categorii, nu ar trebui să luați prea în serios un vis cu un astfel de complot – aceasta poate fi o simplă consecință a experiențelor de zi cu zi.

De ce visezi sânge pe podea. Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Visele în care o femeie își vede sângele în timpul menstruației sunt aproape întotdeauna asociate cu o stare de sănătate. În cele mai multe interpretări, ele nu au un semn bun, cea mai comună dintre ele este că bolile cronice pot afecta semnificativ starea actuală de lucruri. De ce visezi la sânge și la haine murdare – probleme grave în viitor, probleme cu organele de reproducere la femei.

Nu te mai sângera – tânjește după persoana iremediabil pierdută care ți-a fost dragă.

„a vărsa sânge” a suferi, a lupta, a realiza o ispravă.

De ce visezi sânge pe podea. Interpretare conform cărții de vis a lui Vanga

Sângele pe haine înseamnă că o legătură erotică cu o nouă cunoștință va fi de scurtă durată și nesigură, în timp ce sângele pe zonele goale ale corpului înseamnă o legătură strânsă cu persoana cu care a avut loc contactul. Sângele care formează o băltoacă pe podea sau pe pământ simbolizează un sentiment neîmpărtășit.

De ce visezi mult sânge.

În același timp, sânge pur curge din nas: un semn de mare emoție și anxietate. Cel mai probabil, îți irosești energia îngrijorându-te de evenimentele viitoare.

A vedea sângerarea în sine – a duce un stil de viață normal, sănătos, rezonabil / bunăstare / cheltuieli justificate, rezonabile. Pentru a vedea sângele curgând dintr-o tăietură – în realitate vei petrece ore distractive într-o companie prietenoasă. Sângele care a înghețat și a acoperit rana cu o crustă este un prevestitor al bolii uneia dintre rude. Sângele care curge din abundență dintr-o rană bolnavă prevestește probleme din cauza grabei nerezonabile. Sângele care se revarsă pe pământ este un semn al unor evenimente fericite.

De ce visezi sânge pe podea. Înțeles conform cărții de vis a lui Longo

Pentru a găsi o baltă uriașă de sânge pe podeaua dvs. – în realitate, o persoană este de așteptat să aibă o boală de la care va fi tratată destul de mult timp, dar totuși să-și poată depăși boala. Dacă o femeie a avut un astfel de vis, atunci ar trebui să fie verificată de un ginecolog, deoarece problemele în zona genitală nu sunt excluse. Pentru a vizita o prietenă și a descoperi că sexul ei este plin de sânge – în realitate, ea va fi foarte jignită de visător și își va da seama cum să se răzbune pe ea. În acest caz, ea nu ar trebui să comunice îndeaproape cu ea, poate pentru a evita răzbunarea, altfel va trebui să fie cu ochii pe ea.

A dona sânge într-un vis, conform cărții de vis, este o expresie a simpatiei și empatiei pentru o situație de viață neplăcută care s-a dezvoltat cu o persoană dragă.

Urmăriți sângele – semăna bine sau rău, în funcție de alte detalii. vărsând lacrimi sângeroase – intră într-o situație care este dureroasă pentru conștiința ta. Avem nevoie de primul nu este în valoare de propriul său, care și oferă.

Pentru a vedea vampiri beau sângele victimelor lor – speranțe bune se vor împlini, temerile serioase se vor risipi. Trănește un țânțar, o muscă sau o altă insectă care suge sânge – în realitate vei fi acuzat de neîncredere de oameni despre care îi cunoști ca fiind escroci și necinstiți.

Un avort spontan cu sânge într-un vis este interpretat de o carte de vis ca o schimbare în viața visătorului, reînnoirea ei, o nouă etapă, purificare, aruncarea a ceva inutil, care nu înseamnă nimic în viață.

4 puncte importante în interpretarea unui astfel de vis.

Când interesul femeilor este sigur că au apărut puncte și atenția este obosită, revoluția sensibilității este tocită.

Autor: Larionov E. P.

De ce visezi sânge pe podea, ce înseamnă într-un vis?

De ce visezi sânge pe podea

Din cele mai vechi timpuri, sângele a fost considerat personificarea legăturilor de familie, apărând visatorilor în vise pentru a-l avertiza asupra schimbărilor și evenimentelor viitoare legate direct de familia sa. Și pentru a înțelege exact la ce visează sângele de pe podea, se recomandă să folosiți interpretul de vise, din fericire, în fiecare dintre ele această imagine este descrisă mai mult decât în ​​detaliu. De exemplu, în Autumn Dream Interpreter, sângele pe podea și senzația că suprafața sa a devenit alunecoasă și lipicioasă simbolizează pierderea unui loc de muncă provocată de circumstanțele familiale. Este foarte posibil ca una dintre rudele visătorului să aibă nevoie de tutela lui, din cauza căreia va trebui să-și ia rămas bun de la cariera, precum și de la modul obișnuit de viață.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visezi la moarte

Să visezi la Polovtsy din lemn pătat cu sânge – la costurile bănești asociate cu ajutorul celor mai apropiați și dragi oameni. Lucrurile vor fi și mai rele dacă visătorul ar încerca să spele podeaua de sânge, pentru că atunci cheltuielile forțate vor deveni o adevărată lovitură și o povară grea pentru el în realitate. Dar nu intrați în panică și disperați dinainte, pentru că în Cartea de vis de vară această viziune este interpretată exact invers. Așadar, autorii acestei publicații au descris această imagine ca un prevestitor al păcii depline pentru cei dragi, în ciuda faptului că această pace poate fi precedată de cele mai negative evenimente. Și este posibil ca experiențele care preced pacea să fie asociate cu afecțiuni severe ale rudelor persoanei adormite.

Dacă visezi sânge pe podea

Visul „Sânge pe podea” este descris suficient de detaliat în Cartea de vis pentru femei. Conflicte cu rudele, o reputație deteriorată din cauza calomniei, răzbunării și urii lor față de cei mai apropiați oameni, precum și a dorinței încăpățânate a visătorului de a corecta situația actuală, cu toate acestea, nu este deloc un fapt că ea va putea depăși negativ și să-și atingă scopul. Nici să visezi la o gaură în podea în care sângele gâlgâiește în ea nu este, de asemenea, bine, pentru că atunci unul dintre cei nedoritori ai femeii adormite va dori să-și strice serios viața, fără a economisi timp sau resurse pentru asta. O interpretare extrem de negativă a imaginii indicate este dată și în interpretul de vis al ezotericului Tsvetkov, deoarece a descris în cartea sa de vis imaginea spălării podelelor ca un prevestitor al morții iminente.

Dacă a fost necesar să spălați podeaua de sânge, atunci este posibil ca pericolul să nu stea în visătorul însuși, ci într-una dintre imaginile sale apropiate sau îndepărtate. Imaginea podelei acoperite cu sânge este, de asemenea, interpretată destul de interesant în cartea de vis ucraineană, deoarece autorii ei o asociază cu soarta, soarta. Și ce rol vor avea de jucat rudele sale cele mai apropiate în viața visătorului, se poate doar ghici. Vederea sângelui pe podea într-un vis, conform versiunii cărții de vis Small Veles, prevestește separarea persoanelor căsătorite, în ciuda faptului că aceștia pot fi atât cei mai apropiați prieteni, cât și soții și chiar rude de sânge. În orice caz, visătorul se află într-o perioadă extrem de dificilă, constând doar din încercările și necazurile vieții.

Ce înseamnă sângele de pe podea?

Deci, în interpretul viselor Rătăcitorului, al cărui autor este celebrul psiholog Smirnova, imaginea unei podele pătate de sânge personifică relația din familia adormită. Și dacă s-a întâmplat să-l spele de pe podea, atunci, cel mai probabil, această relație va fi departe de a fi ideală. Foarte des, astfel de viziuni le apar acelor oameni care sunt forțați să se certe cu cei mai apropiați inimii lor în procesul de urmărire a unei moșteniri bogate. Trimițând astfel de vise unei persoane, puterile superioare încearcă să-i sublinieze că nici cei mai mari bani nu merită să-i strice relațiile cu familia din cauza lor.

În plus, un vis în care o persoană a observat sânge pe podeaua propriei case poate prevesti sosirea iminentă a rudelor îndepărtate pentru a le vizita. Și totul ar fi bine, dar numai acest eveniment poate schimba radical întregul mod de viață al persoanei adormite, obligându-l să privească lucrurile familiare cu ochi cu totul alți. Este de remarcat faptul că în interpretul de vis al faimoasei vrăjitoare albă Medea, imaginea sexului este comparată cu poziția de viață pe care o ia visătorul în realitate. Și dacă picioarele persoanei adormite au căzut în bălți sângeroase pe podea, asta înseamnă că, în realitate, este foarte dependent de rude și putem vorbi nu numai despre dependență materială, ci și despre dependență morală.

Care este visul sângelui într-un vis (interpretare din cartea de vis a lui Magini)

De ce visezi la sânge? Conform cărții de vis – la unele informații despre rudele de sânge.

De văzut multe sânge într-un vis – la un eveniment mare când multe rude se adună. Море sânge – pe lângă plăcerea de a comunica cu cei dragi, veți primi și multă anxietate și emoție în kit. râu sânge conform cărții de vis a lui Magini – viața cu rudele. La ce râu ai visat? Furtunos sau calm? O astfel de viață este așteptată în viitorul apropiat. Ванна visează cu sânge să reînnoiască legăturile de familie. Este posibil să găsiți un nou soț (soție). băltoacă sânge – să se bucure de comunicarea cu familia. O picătură sânge – din păcate, cei dragi primesc extrem de puțină atenție.

pete sânge – o anumită reputație. Spray sânge – oaspeți neaștepți cu care sunteți înrudit. urme sângeroase visează într-un vis – urmaș.

Mirosul de sânge (gust) – presentimentul tău nu te va înșela.

Ce sânge era într-un vis?

Visând în vis negru sânge – nedoritorii dintre cei mai apropiați și dragi. întuneric – așteptați probleme din partea lor. Stacojiu – sete de incest. Vedea albastru – sa fie marcat cu un semn de respect si admiratie.

Sânge gros (cheaguri) conform cărții de vis – chiar și numărul mic de rude pe care le ai este prea mare și dureros pentru tine. ofilit înseamnă a nu menține legăturile de familie.

Rece – răcirea atașamentelor anterioare. Fierbinte – dimpotrivă, la o pasiune aprinsă, poate chiar una interzisă.

Sânge lunar (ciclu menstrual) pentru a vedea în vis – un vis vă vorbește despre sănătate (este important ca doamnele să acorde o atenție deosebită ginecologiei). Dacă sângele menstruației este visat pe chiloți – adesea un astfel de vis promite sarcină și apariția moștenitorilor în familie. tampon de sânge în timpul menstruației – dorința de a fi conștienți de intimitatea rudelor, este posibil să ajuți în ceva, să sfătuiești.

De văzut altcineva este sângele este interpretat ca informații referitoare la rude și prieteni, dar evenimentele te vor afecta și pe tine. Sânge propriu (propriu) – visul va preocupa direct persoana ta. Sânge relativ – un vis despre un membru al familiei tale. Sânge animal visul eșecului.

De unde?

Am visat că există sânge dintr-un deget – vorbim despre copii, sau rude tinere, pentru a descifra visul mai detaliat – cautati o interpretare a simbolurilor care insotesc visul. Există sânge din gură – dispute și certuri cu cei dragi, poate un fel de împărțire neloială a proprietății sau a proprietății imobiliare. Visând, curgând sânge de la ureche (de la urechi) – auzi știrile despre rude. vezi sângele din nas merge – pentru a fi la curent cu toate suișurile și coborâșurile legate, pentru a ține treburile de familie sub control. Din ochi – Ești urmărit îndeaproape. Există sânge din abdomen – ajutor familiei. Din capul rupt curge – un act erupție va duce la o mare frustrare. Din anus picurare – acțiunile rudelor vă vor da unele dificultăți. Visând la sânge din gât – cel pe care ai încercat va aduce el însuși probleme considerabile. Sânge dintr-o venă curge într-un vis – o persoană iubită vă va „seta vagonul”. Din piept – ghinion. Din gumă picurare – legături de familie puternice. Sânge din rană curge conform cărții de vis a lui Magini – așteptați-vă la o lovitură de la cercul dvs. de familie.

Citeste mai mult:  Văzând o casă nouă mare într-un vis

Unde și pe ce ai visat?

sânge pe fata – atitudinea dumneavoastră față de familie. Pe mâini în cartea de vis are o interpretare – afaceri, afaceri la care vor participa persoane înrudite. picioare în sânge – rudele apropiate vor interveni în planurile tale. Sânge pe buze – a fi interesat de o rudă de sânge. Pe corp – starea ta financiară sau bunăstarea fizică va depinde de cineva apropiat. Pe cap – frivolitate. visat buton de burtă în sânge conform cărții de vis – părinți și comunicare cu ei.

Bărbat în sânge (bărbat sau femeie) – relația ta cu cineva din familia ta. Copil în sânge într-un vis – noi rude vor apărea în realitate. soț în sânge – cineva apropiat va interveni în relația ta. fiu în sânge conform cărții de vis – oportunitățile și angajamentele tale vor fi asociate cu legăturile de sânge.

Pe haine sângele prevestește – succesul în afaceri depinde direct de sănătate. Conform cărții de vis, sângele pe o rochie simbolizează o relație cu o rudă de sex masculin. Rochie de mireasa în sânge – noilor cunoștințe prin legăturile de familie.

Cadavru acoperit de sânge (decedat) – așteptați ca rudele să vină în vizită.

vezi sânge Pe podea – Familie de încredere. Pe perete – te ferești de oamenii care nu îți sunt deloc străini. Dar în zadar. Pe tavan – o rudă va lua un post înalt, dar dacă sângele picură din tavan, atunci cel mai probabil își va pierde postul sau poziția solidă va fi zguduită.

E sânge pe pat (pe pat, cearșafuri) conform cărții de vis a lui Magini – una dintre rude vrea să se amestece în relația ta intima. Dacă ești vinovat că ai înșelat cealaltă jumătate, cu siguranță vei fi „așternut”.

Pe zăpadă visând la sânge – oaspeți complet neaștepți. Pe pământ – influența rudelor asupra viziunii tale asupra lumii și asupra percepției vieții.

Нож pentru a vedea în sânge într-un vis – conflicte agravate cu ale lor. seringă cu sânge – o rudă de sânge are nevoie de ajutor medical.

carne cu sânge – ceva rău se va întâmpla rudelor. Carne crudă cu sânge conform cărții de vis a lui Magini – cineva apropiat se va îmbolnăvi.

avort cu sânge – pierdere, tragedie în familie.

Dintele cu sânge – ruda cea mai apropiată. Un dinte a căzut fără sânge – a visa la căderea dinților înseamnă pierderi, iar faptul că nu a existat sânge calmează doar faptul că vei pierde rude care nu sunt de sânge.

câine Am visat în sânge – atât prietenul cât și ruda s-au rostogolit într-unul. Pisica in sange (pisica) – un inamic pândește printre cei dragi. Visând la un pește în sânge – una dintre rude se va îmbolnăvi.

lapte cu sânge în vis, dimpotrivă, promite sănătate. Apă cu sânge – viață cu rudele (atenție la puritatea apei, asta vă va spune dacă veți conviețui bine împreună, sau prost).

vărsături cu sânge (vărsături de sânge) – afecțiuni și eșecuri în rândul rudelor. urină cu sânge – rudele te vor lăsa în pace.

Alte vise

Tușirea cu sânge (scuipat sânge, tuse), de regulă, are o interpretare în cartea de vis că vor ieși la iveală secretele de familie. Lacrimi de sânge (sânge plâns) – o întâlnire fericită cu familia. Face pipi sânge (scrie) – respinge rudele. Scuipă sânge (scuipă, scuipă) conform cărții de vis a lui Magini – să simtă un sentiment de nemulțumire față de rudele lor.

A bea sânge – să accepte atât fizic cât și moral pe cele din sângele tău consanguin. O altă interpretare a acestui vis este folosirea legăturilor de familie/atitudinea consumatorului față de ceilalți.

dona sânge (donează sânge) într-un vis – o investiție de forță și energie într-un eveniment care nu va avea randamentul așteptat. Predarea de la un deget pentru analiză – toate acestea vor fi legate de copii. Donează dintr-o venă – va aduce multe bătăi de cap și stres de neconceput.

Lua sânge de la un deget – pentru a deveni o cauză pentru experiențele altora.

Preluați sânge dintr-o venă (luat pentru analiză) – cineva te mângâie intenționat pe nervi.

Transfuzie sânge conform cărții de vis a lui Magini – o sursă de venit sau informații valoroase va apărea la dispoziție, desigur, dacă nu tu însuți ai acționat ca donator într-un vis, altfel binecuvântările vieții vor fi de la persoana ta. desenat.

sângerare (pierdere de sânge) – Epuizare, atât fizică, cât și psihică.

murdareste sânge într-un vis cu sângele altcuiva – căsătorie cu cineva. În interacțiunea lui cu rudele. Spălați sângele (ștergeți, spălați-vă pe mâini) – scăpați de legăturile de familie inutile și de comunicarea excesivă.

Câinele mușcă de sânge (mușcă) – așteaptă-te la o lovitură dureroasă de la o rudă în care ai avut foarte multă încredere. Sânge de la o mușcătură – consecințele dureroase ale trădării unei persoane dragi.

sânge de la crimă conform cărții de vis – o crimă comisă de una dintre rudele tale va fi o lovitură pentru tine.

Sânge și vampiri – cineva dintre cei mai apropiați vă folosește în propriul interes.

Sânge și naștere – în implementarea planurilor tale grandioase, poți conta pe ajutorul unei persoane conectate cu tine prin legături de sânge.

luptă cu sânge este interpretat ca – luptă, conflicte, o încercare de a realiza ceea ce îți dorești, iar rudele tale vor fi implicate în toate acestea.

Sânge și prăbușire într-un vis – o ciocnire de interese a două personalități complet diverse care au o relație de familie.