De ce visezi să fii la nunta altcuiva

De ce visezi nunta altcuiva?

Majoritatea cărților de vis spun că a fi la nunta altcuiva ca invitat înseamnă o stare de spirit armonioasă. Visătorul se gândește la fiecare pas al său, drept urmare face doar lucrurile potrivite. Visul prezice că în curând va fi posibil să depășim toate problemele și obstacolele. Dacă un oaspete la vacanța altcuiva se dovedește a fi o persoană care face de fapt afaceri, atunci un astfel de vis promite o extindere a proiectelor de afaceri. Dar dacă o persoană visează că este un invitat de onoare la un eveniment de nuntă, atunci, în realitate, rudele visătorului au nevoie de ajutor.

Pregătirea pentru sărbătoare, însoțită de tam-tam, poate fi o reflectare a anxietăților care îl depășesc pe visător în realitate. Un astfel de vis înseamnă că este timpul să scapi de nehotărâre, să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale.

Ce înseamnă dacă doar oaspeții în vârstă sunt prezenți la o nuntă într-un vis? Un astfel de vis semnalează că nu trebuie să alergi înaintea vieții, să încerci să depășești evenimentele. Viața însăși va arăta calea, va pune totul la locul său.

De ce visezi la un cortegiu de nuntă? Un astfel de vis promite în curând legitimarea relațiilor cu persoana iubită.

Nunta rudelor sau prietenilor

Am visat la o nuntă a rudelor sau la pregătirea unui eveniment – în realitate, rudele sau prietenii au nevoie de sprijinul și îngrijirea visătorului. Nu uitați de cei dragi, ar trebui să le acordați măcar puțin timp liber.

Un vis în care se întâmplă să vezi o mamă în rochie de mireasă avertizează că mama visătorului este în realitate deprimată. Asigurați-vă că sunați pe cea mai dragă persoană, dar este mai bine să amânați afacerile și să stați acasă, să vă înveselească părinții.

Dacă o femeie căsătorită vede într-un vis că soțul ei se căsătorește cu altul, atunci, în realitate, visătorul va experimenta gelozie, dar nerezonabilă. Visul indică faptul că ar trebui să scapi de gândurile obsesive despre adulter, să începi să ai încredere în soțul tău. În caz contrar, femeia geloasă va strica relațiile de familie, ceea ce poate duce la divorț.

Dacă o femeie vede nunta fiicei sale, atunci, în realitate, va face față cu îndemânare tuturor problemelor și afacerilor supărătoare. Și dacă visezi la căsătoria unui frate sau a unei surori, atunci, în realitate, poți spera la succes în cariera ta.

Nunta cunoștințelor

O nuntă în vis, în care prietenii, colegii, cunoștințele sau vecinii sunt personajele principale, promite schimbări serioase în viață. Dacă mireasa se dovedește a fi o fată familiară, coleg de clasă sau coleg de clasă, atunci schimbările în viață vor fi atât de importante încât vor avea un impact mare asupra stării sufletești a visătorului.

Nunta străinilor

O nuntă în care străinii acționează ca mire și mireasă este un vis pentru o întâlnire timpurie cu colegii de clasă, colegii sau doar vechii prieteni.

Visând la nunta unui bărbat

Un bărbat care visează că este un invitat la o sărbătoare poate conta pe extinderea afacerii sau pe o carieră. Dar dacă un tânăr a visat la nunta altcuiva, atunci ar trebui să se aștepte la o înrăutățire a relației cu mama sau prietena lui. Cel mai probabil, problemele de relație vor fi asociate cu trădarea alesului.

Femeie care visează la o nuntă

Un vis în care o femeie căsătorită este invitată la un eveniment de nuntă avertizează asupra unei probleme de sănătate. Dar starea corpului poate fi normalizată dacă îți faci timp să faci exerciții fizice și să mănânci corect. Dacă o fată necăsătorită visează la sărbătoarea altcuiva, atunci, în realitate, va trebui să decidă cum să procedeze mai departe în relațiile cu iubitul ei iubit.

Doliu la nuntă

Uneori este posibil să vezi un vis ciudat și tulburător în care oaspeții sunt în doliu la o nuntă. Un astfel de vis este nefavorabil. Dacă doliu de nuntă a fost visat în ajunul unei căsătorii adevărate, atunci acest vis prevestește o viață de căsătorie nefericită. În alte cazuri, un vis avertizează despre o călătorie nereușită, o călătorie întreruptă sau o călătorie de afaceri.

De asemenea, într-un vis despre o nuntă, este important să rețineți ce culoare purta mireasa. O rochie albă este, fără îndoială, un simbol pozitiv. Dar dacă mireasa purta o rochie roșie sau albastră, atunci, în realitate, va trebui să lupți împotriva oamenilor invidioși.

Vedeți o sărbătoare fastuoasă

O sărbătoare bogată și veselă, la care mesele sunt pline de preparate scumpe, promite în realitate o întâlnire mare și zgomotoasă cu prietenii. Mai mult, la această întâlnire amicală, cel mai probabil, va apărea o cunoștință, care va determina soarta viitoare a visătorului.

Dansul la o nuntă într-un vis semnalează că visătorul este în realitate înconjurat de persoane înșelătoare și insidioase de sex opus. Dacă la sărbătoare visătorul a fost zdrobit de o mulțime de oaspeți, atunci, în realitate, el poate deveni o victimă a propriilor sale intrigi.

Dar visul în care visătorul este expulzat de la evenimentul nunții are un sens pozitiv. Acest vis înseamnă că în viață nu vor fi probleme și probleme pentru o lungă perioadă de timp.

Sonnik Miller

A veni la nunta altcuiva într-un vis înseamnă a găsi o soluție la o problemă confuză. Invitații la nuntă în haine de doliu nu sunt un semn bun. Un astfel de vis prevestește boală sau dezamăgire. Dacă o fată vede într-un vis cum iubitul ei se căsătorește cu altul, atunci în realitate se îngrijorează și se îngrijorează prea mult. Visul sugerează că tânărul visător ar trebui să scape de fricile și grijile fără temei.

Cartea de vis din Medea

Nunta altcuiva într-un vis înseamnă că va trebui să arăți umanitate. O rochie de mireasă într-un vis este un vestitor al bolii și al unei existențe singuratice.

Interpretarea visului lui Freud

Pentru a primi o invitație de nuntă într-un vis – în realitate, vă puteți aștepta la o veste bună. Un eveniment de nuntă magnific înseamnă că visătorul are o relație intimă minunată cu persoana iubită. Dacă o fată inocentă necăsătorită sau un bărbat singur vede nunta altcuiva, atunci un astfel de vis este o reflectare a fricii de prima experiență sexuală și de viața căsătorită.

Dream Vanga

Dacă visătorul a primit o invitație la o nuntă, atunci în realitate se va relaxa și se va distra în compania prietenilor, unde își va întâlni soarta. Un vis în care se întâmplă să fie un oaspete de onoare înseamnă că este timpul să acordați atenție rudelor.

De ce visezi nunta altcuiva? Interpretarea viselor nunta altcuiva

Încercând să determinați de ce visează nunta altcuiva, trebuie să vă amintiți nu numai cât mai multe detalii ale complotului, ci și emoțiile pe care le-a experimentat însuși dormitorul într-un vis. Astfel de vise sunt interpretate în moduri diferite. Ele pot fi atât prevestitoare pozitive, cât și negative.

Citeste mai mult:  Fum de vis fără foc

De ce visezi nunta altcuiva: interpretare din cărțile de vis

În cartea de vis a lui Miller, nunta altcuiva este văzută ca un semn pozitiv dintr-un vis. Mai ales dacă o femeie sau un bărbat este prezent pe ea ca oaspete de onoare. Poți fi sigur că după un astfel de vis în viața reală, afacerea dormitorului va crește și se va dezvolta. Nu-ți face griji pentru propriul tău viitor.

Cartea de vis a lui Esop descrie că participarea la nunta străinilor simbolizează situația dificilă a visătorului în realitate. Persoana s-a săturat de grămada de necazuri care s-au adunat și nu are idee cum să le facă față singură. Dar ajutorul vine în curând. Cineva din exterior îl va ajuta pe cel adormit să facă față rapid problemelor și, în cele din urmă, să respire liber.

Clarvăzătorul bulgar Vanga interpretează complotul în discuție astfel: dacă o persoană a participat la nunta altcuiva și vede multe fețe cunoscute pe ea, atunci rudele sale vor avea nevoie în curând de ajutor. Furnizarea acestuia ar trebui luată în serios. Într-adevăr, în viitorul apropiat, visătorul va trebui să caute sprijin reciproc.

Pregătirea pentru nunta altcuiva

A trebuit să participi la pregătirea pentru sărbătoarea altcuiva? Acesta este un semn clar că, în viața reală, o persoană, din bunătatea sufletului său, își asumă în mod constant responsabilitatea altcuiva și rezolvă problemele chiar și ale unor oameni complet necunoscuti. Cel mai probabil, un alt motiv pentru acest comportament al celui care doarme este incapacitatea lui de a spune „nu”. Trebuie să faci un efort pentru a stăpâni această știință. Dacă nu o poți face singur, poți folosi o pregătire psihologică specială.

Dacă visătorul pregătește ținute pentru nunta altcuiva (rochie, costum) sau chiar îi ajută pe viitorii soți să încerce look-uri festive, atunci în realitate va avea un contact intim pasional, viu. Ambii parteneri vor fi mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat. Doar nu te aștepta ca o aventură trecătoare să se transforme în ceva serios.

Visează să fii oaspete

Dacă într-un vis persoana adormită se dovedește a fi oaspete la nunta altcuiva, atunci o astfel de sărbătoare simbolizează anumite obligații pentru el. În primul rând, trebuie să vă amintiți cât de distractivă și fericită s-a dovedit a fi vacanța.

Dacă sărbătoarea are loc exclusiv într-un mod pozitiv, atunci acesta este un semn că persoana este pe drumul cel bun. Nu vă puteți teme de obligațiile pe care i se oferă să le impună. Dar un eveniment trist plictisitor sugerează că este mai bine să refuzi categoric astfel de propuneri. O femeie sau un bărbat nu le va trage nici spiritual, nici fizic.

Să fii invitat la nunta prietenului tău și, în același timp, să te îmbraci într-un costum de doliu este un semn foarte rău. El promite unui prieten apropiat sau rudă a persoanei adormite o căsătorie nefericită nereușită. Dacă unul dintre cei din jur plănuiește o nuntă cu sufletul său pereche în viitorul apropiat, atunci ar trebui să-l sfătuiți să se mai gândească de câteva ori și să cântărească cu atenție decizia pentru a nu face o greșeală fatală.

Să visezi nunta altcuiva fără mire

Un semn foarte neobișnuit este un vis al unei căsnicii fără mire. Dacă un astfel de vis este văzut de o fată care intenționează să se căsătorească ea însăși în curând, atunci probabil că simbolizează pur și simplu fricile și experiențele ei interioare. Multe femei suferă de sindrom înainte de nuntă. Toată lumea își face griji că vacanța poate eșua, că ceva va merge prost sau chiar bărbatul iubit se va răzgândi brusc despre a se lega pe viață de sufletul său pereche. Dacă astfel de temeri sunt într-adevăr prezente, atunci complotul văzut nu necesită nicio interpretare specială.

Dacă o femeie într-un vis este foarte îngrijorată că nunta altcuiva are loc fără mire, aceasta înseamnă că femeia adormită are unele probleme într-o relație de dragoste. Sexul frumos înțelege că pune prea multă presiune asupra sufletului ei pereche, din gelozie limitează libertatea unui bărbat și face alte greșeli comune feminine. Probabil crede că își va pierde iubitul dacă își pierde controlul. Intriga văzută sugerează că trebuie să opriți presiunea. În caz contrar, un bărbat poate fugi cu adevărat de o relație incomodă pentru el.

De ce visezi la o fată necăsătorită, femeie?

O femeie care ea însăși nu a fost niciodată căsătorită visează adesea la nunta altcuiva.

Există mai multe interpretări ale acestei versiuni a visului:

 1. Pentru o doamnă foarte tânără, un astfel de complot promite împlinirea unei dorințe prețuite în viitorul apropiat. Întrucât sărbătoarea este a altcuiva, se va desfășura cu ajutorul unor străini. Poate chiar complet străini.
 2. Pentru o femeie care a fost deja căsătorită și divorțată, visul în discuție este un prevestitor al unei cunoștințe timpurii cu un bărbat interesant. Va începe o dragoste furtunoasă, care va dura destul de mult timp. Adevărat, el nu va crește într-o nouă căsătorie. Dar visătorul nu ar trebui să-și facă griji pentru acest lucru, este mai bine să se bucure doar de noua ei relație, care îi va aduce o mulțime de emoții pozitive.
 3. Se întâmplă ca o reprezentantă necăsătorită a sexului frumos să se vadă invitată la nunta iubitului ei cu o altă femeie. În acest caz, îl puteți percepe ca un precursor al conflictelor, certurilor și altor necazuri într-o relație de dragoste. Cel mai probabil, omul va fi vinovat. Pentru a nu pierde o persoană iubită, trebuie să încercați să rezolvați singur conflictul și să oferiți un compromis competent.

Dacă o fată visează la o nuntă solemnă frumoasă, atunci sărbătorile altora pot visa la ea fără prea multă semnificație. Este doar o continuare a viselor cu ochii deschisi. În astfel de condiții, nu trebuie să fii nedumerit de o interpretare detaliată și să cauți o semnificație specială în complot.

O nuntă ciudată a visat un bărbat

Ceva mai rar, dar totuși, reprezentanții sexului puternic visează la o nuntă. Asta nu înseamnă deloc că cel care doarme vrea să-și aranjeze o vacanță zgomotoasă în realitate. Interpretările unor astfel de comploturi pentru un bărbat sunt complet diferite.

O nuntă foarte zgomotoasă și veselă a unui coleg sau șef prevestește un bărbat să urce pe scara carierei. În cele din urmă, va putea să ocupe locul la locul de muncă la care a visat de mult. Un complot similar promite uneori împlinirea unei dorințe care a fost deja uitată. Poate că bărbatul a decis că nu va fi posibil să-și atingă scopul și a încercat să nu se mai gândească la asta. Și dintr-o dată doritul se materializează instantaneu pentru el.

Dacă un bărbat acționează ca un toastmaster la vacanța altcuiva, un astfel de complot îl avertizează împotriva divertismentului excesiv în viața reală. Trebuie amintit că primul lucru pe care ar trebui să-l faci întotdeauna este să lucrezi și abia apoi să te scufunzi cu capul înainte în distracția nelimitată. Obiceiul visătorului de a face opusul îl duce adesea la probleme cu superiorii săi și nu îi permite să urce în mod activ pe scara carierei.

Citeste mai mult:  Văzând un spânzurat în vis

Doliu la nunta altcuiva este un semn negativ. Un bărbat în viitorul apropiat ar trebui să renunțe la călătoriile lungi și la orice zbor.

Nunta altcuiva visează: descifrarea simbolismului

Dacă nunta altcuiva visează, trebuie să acordați atenție contextului visului pentru a înțelege mai exact sfaturile criptate în el. Unele cărți de vis interpretează astfel de vise în mod pozitiv, în timp ce altele oferă interpretări negative. De mare importanță în acest caz este sexul și starea civilă a visătorului, precum și identitatea mirilor care visează.

Nunta altcuiva visează: descifrarea simbolismului

Interpretare în diferite cărți de vis

Interpretarea viselor oferă interpretări diferite. În unele puncte converg, dar uneori oferă transcrieri contradictorii.

Atunci când alegeți o interpretare, trebuie să vă concentrați pe contextul cel mai apropiat de visul dvs. și, desigur, să vă conectați propria intuiție.

Potrivit lui Miller

Conform acestei cărți de vis, a viziona nunta altcuiva într-un vis sau a merge pe ea este o schimbare în viață.

Caracterul poate fi atât pozitiv, cât și negativ. Dar dacă acum visătorul se află în circumstanțe dificile, în curând toate problemele vor fi rezolvate în siguranță.

Dacă o fată a visat la căsătoria unui bărbat iubit cu o altă femeie, ar trebui să fie mai puțin geloasă și să nu-și facă griji pentru fleacuri.

Să vezi un bărbat în haine negre la o petrecere este un semn rău. Adesea, el avertizează despre boală sau necaz care se poate întâmpla cu cineva apropiat.

Potrivit lui Vanga

Pentru ca o fată să se vadă la nunta altcuiva sau la o vacanță cu ocazia lui – la noi cunoștințe și schimbări pozitive. Ceea ce visează visătorul se va împlini cu siguranță, chiar dacă nimic nu promite succes acum.

Pentru un bărbat, acest vis promite o companie zgomotoasă și distracție.

Dacă visătorul este prezent la nuntă ca invitat de onoare sau martor, foarte curând cineva apropiat va avea nevoie de ajutor. Fă tot posibilul pentru a ajuta această persoană.

Dacă ai visat la o ceremonie de nuntă frumoasă, în viitorul apropiat există o șansă imensă să-ți întâlnești destinul.

Potrivit lui Freud

Participați la nuntă – pentru a primi vești favorabile.

O sărbătoare distractivă într-o vacanță promite unei persoane multă plăcere în viața intimă. Cel mai probabil, în viitorul apropiat va fi activ și furtunos.

Potrivit lui Loff

Sensul somnului constă într-un eveniment important care se va întâmpla în curând.

Probabil, va fi asociat cu o responsabilitate suplimentară și trebuie să ne pregătim pentru noi obligații.

Cei care au visat la o nuntă veselă vor face față cu ușurință situației. Dacă se întâmplă să vezi o vacanță tristă, eșecul în afaceri este posibil.

Potrivit lui Tsvetkov

Ezoteristul interpretează visul pe scurt și destul de categoric.

Dacă ai visat la nunta altcuiva, te poți aștepta la evenimente negative. Dar ce fel de probleme nu va explica cartea de vis.

Conform Cartei Viselor Moderne

Semnificația somnului este pozitivă dacă sărbătoarea nunții este văzută ca fiind magnifică și veselă.

În acest caz, se așteaptă noroc și prosperitate. O vacanță tristă simbolizează vești proaste, discordie în relații, trădare.

Să vezi un invitat trist la o nuntă este o problemă pentru cineva apropiat.

Văzându-te ca un toastmaster – spre succese neașteptate în sfera dragostei și în afaceri. Cu toate acestea, este mai bine să tratați aceste victorii fără euforie – moderat.

Conform cărții de vis pentru femei

Pregătirea pentru nunta unui prieten promite probleme viitoare.

Pe de o parte, promit o mulțime de lucruri plăcute, dar, pe de altă parte, dacă te lași purtat de ei, poți rata ceva important.

A fi oaspete la o vacanță, a te distra, a felicita mirii – pentru succes în afaceri, investiții de succes și achiziții profitabile.

Nunta iubitei vorbește despre necazuri

Dacă visătorul este o femeie

Căsătorit

Dacă o femeie este căsătorită, visul căsniciei altcuiva promite o vacanță în familie.

Poate fi o mare sărbătoare sau o întâlnire confortabilă cu rudele apropiate. În orice caz, evenimentul va aduce emoții și impresii plăcute.

Dacă un soț vine în rolul unui mire care se căsătorește cu o altă fată, acest lucru este asociat cu gânduri de adulter.

Nu se știe dacă gelozia este justificată, dar există o mare probabilitate ca aceasta să aducă discordie în relație.

Necăsătorit

Pentru o femeie necăsătorită, nunta altcuiva într-un vis oferă o nouă cunoștință și o dragoste romantică.

Totuși, dacă își recunoaște iubitul în imaginea mirelui, iar rivalul ei în mireasă, visul vorbește despre neîncrederea subconștientă și despre obiceiul de a fi gelos.

Uneori, un astfel de complot promite dezamăgire în dragoste și o pauză timpurie.

Participarea la pregătire înseamnă adesea dificultăți și obstacole.

Să te vezi într-o ținută albă la sărbătoarea cuiva este un semn rău pentru o fată necăsătorită, avertisment de boală sau probleme majore.

Dacă visătorul este bărbat

O nuntă veselă a unui prieten apropiat într-un vis – ar trebui să vă pregătiți pentru schimbări pozitive în viață. Adesea se referă la un nou domeniu de activitate cu perspective excelente.

Dacă un bărbat căsătorit visează că soția sa se căsătorește cu o altă persoană – destul de ciudat, dar un astfel de vis prevestește o îmbunătățire a relațiilor de familie.

Și dacă o fiică adultă este căsătorită, acest lucru trebuie înțeles în sensul literal. Poate că o nuntă adevărată este chiar după colț.

Dacă un bărbat singur își vede fata iubită căsătorită, acesta este un semn trist care vorbește despre sfârșitul iminent al romanului.

Pe de altă parte, dacă într-un vis este prezent la sărbătoarea lor și nu simte disconfort, decalajul nu va fi dureros și foarte curând va întâlni dragostea adevărată.

O sărbătoare bogată înseamnă un profit bun în viitorul foarte apropiat.

Dacă la vacanță se adună persoane de un singur gen, în realitate este posibil un conflict sau o ceartă puternică cu cineva.

Nunta unui prieten căsătorit

Dacă o prietenă căsătorită într-un vis se căsătorește din nou (pentru un fost iubit, prieten sau străin) – în realitate, pot apărea neînțelegeri și certuri cu cei dragi.

O nuntă luxuriantă și veselă în acest caz promite multe mici probleme, dar, ca urmare, nu va fi dificil să le faci față.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să vezi ciuperci într-un vis

Dacă sărbătoarea s-a dovedit a fi tristă și plictisitoare, semnificația somnului capătă o conotație pozitivă și prezintă evenimente plăcute.

Dacă o prietenă merge pe culoar într-o rochie neagră, acesta este un vis important care te sfătuiește să te ocupi urgent de priorități.

Merită să reconsiderăm valorile personale și viziunea asupra lumii, deoarece în această perioadă ele pun bazele unei vieți viitoare.

În viitorul apropiat, va trebui să faceți o alegere dificilă sau să luați o decizie fatală – trebuie să abordați acest lucru în mod responsabil.

Cum să înțelegeți un vis dacă altcineva a avut un vis și cum să găsiți interpretarea corectă

Nunta este o zi solemnă pentru a anunța lumii întregi că doi oameni au decis să-și lege viața de un destin comun. Din acest motiv, nuntile sunt intotdeauna un eveniment zgomotos si aglomerat, pentru ca trebuie sa anunti toate rudele, prietenii si cunostintele si, astfel, sa-ti pecetluiesti uniunea in opinia publica.

Nunta altcuiva într-un vis, o cavalcadă de mașini care trec pe lângă – o amintire a familiei, a căminului, a îndatoririlor față de cei dragi. Poate că acesta este un apel la conștiință, un semn că te-ai îndepărtat de rudele tale. Luați în considerare de ce nunta altcuiva este visată în cărțile de vis.

Valori cheie

Nunta altcuiva înseamnă întotdeauna invidie. Puteți asigura tot ce doriți că planuri matrimoniale și poze de familie idilice –

nu este vorba despre tine că nu visezi să întâlnești bătrânețe cu cineva, să împărtășești bolile altora și să-ți împărtășești slăbiciunile. Poți chiar să spui că acum este un moment complet nepotrivit pentru a-ți întemeia o familie, că ești prea tânăr sau ai depășit deja iluziile romantice. Toate acestea sunt neadevărate, deoarece visul trădează dorințele tale prețuite, pe care s-ar putea chiar să le ascunzi de tine.

Visezi la o casă caldă, dar încă nu ești dornic să ai grijă de ea. De aceea nunta din visul tău este a altcuiva. Despre asta vorbește cortegiul de nunți care trece. Nu ești pregătit pentru viața de cuplu în acest moment.

 • O nuntă străină, complet extraterestră, în realitate, este întotdeauna norocoasă. Strict vorbind, se consideră noroc să vezi mireasa în haine de mireasă. Cu cât mai multe mirese – cu atât mai mult noroc vei întâlni în viitorul apropiat.
 • Plimbarea la o nuntă ca invitat – la împlinirea dorințelor, întâlnirea cu prietenii. Dacă visezi că ești un prieten oficial al mirelui sau o domnișoară de onoare, vești bune sunt foarte posibile în viața ta personală. Nu contează dacă îi cunoști pe miri în viața reală. Visele au propriile lor legi.
 • Festivități luxuriante cu o mulțime de oameni care se distrează în natură sau într-o sală spațioasă, într-un palat, într-o vilă cochetă – se pare că ai noroc. Bucură-te de viață și prinde-ți norocul.
 • A fi în rolul unui lider – un vis avertizează că adesea confundați munca și divertismentul. Încercarea de a te distra la locul de muncă și la muncă în timpul sărbătorilor. Organizați-vă și concentrați-vă pe sarcinile pe care le aveți la îndemână. Dacă mergi la muncă, lucrează. Și având timp alocat pentru divertisment – nu vă lăsați distras de muncă.
 • Să vezi nunta tânărului tău sau a iubitei tale într-un vis nu mai este o nuntă complet ciudată, dar, de fapt, acesta este un semn că în curând vei deveni complet străini. Un astfel de vis – la despărțire din cauza diferențelor ireconciliabile, a oboselii unul de celălalt, a nepotrivirii opiniilor asupra vieții viitoare.
 • A fi invitat la o căsătorie secretă, care se desfășoară fără a anunța rudele, într-un cerc restrâns de prieteni, este pericolul de a fi atras într-o afacere dubioasă. Nefericitul este că, dacă afli detaliile cazului, îți va fi mai greu să refuzi, chiar dacă nu ești complet de acord, pentru că vei fi privit cu suspiciune. Riști să pierzi prietenia și locația unor bune cunoștințe.
 • O ceremonie scandaloasă cu o mireasă sau un mire fugit înseamnă o situație ridicolă în realitate. Nu vei primi ceea ce ți s-a promis, dar dacă încerci, poți obține o compensație bună care să se potrivească tuturor. Nu te grăbi să recunoști înfrângerea sau să fii dezamăgit. Protejați-vă interesele ferm și persistent.
 • Scandalul pe care îl porniți singur – la necazurile celor dragi.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Miller interpretează nunta altcuiva cu complet străini, în care te-ai dovedit accidental a fi oaspete, fără să înțelegi cum – la o neînțelegere la locul de muncă. Dacă sărbătoarea îi privește pe prietenii tăi, aceasta este o creștere a afacerilor, noi oportunități și cunoștințe interesante. Nu refuzați să comunicați cu oamenii și încercați să nu arătați retras pentru a nu rata o ofertă grozavă. Miller le asigură fetelor că căsătoria unui tânăr într-un vis nu contează, aceasta este o manifestare de gelozie și anxietate.
 • Cartea de vis a lui Vanga cere ajutor rudelor și prietenilor care se pot găsi într-o situație dificilă. Acest lucru este valabil mai ales pentru un vis în care te găsești în cel mai onorabil loc după cei tineri.
 • O carte de vis feminină interpretează nunta altcuiva într-un vis ca un semn de a te grăbi cu a ta sau de a o abandona. Dacă iubita ta se căsătorește – aceasta este gelozie. Dacă un prieten se căsătorește cu soțul sau tânărul tău, este foarte posibil ca gelozia să aibă o anumită bază.
 • Cartea de vis chineză interpretează visul în care ai fost dat afară din sărbătoare ca un semn că tot ce e mai rău s-a întâmplat deja într-un vis. În realitate, nu este nimic de care să vă faceți griji.
 • Cartea de vis persană spune că vei întâlni o femeie lacomă care va bea toate sucurile vieții din tine, îți va capta inima și va încerca să ia toți banii. Pentru o femeie, situația se oglindește, ar trebui să se ferească de un tânăr frumos care va înșela cu discursuri false, va seduce și va încerca să ruineze.

Concluzie

A vedea nunta altcuiva într-un vis este obișnuit pentru persoanele cu o viață personală neliniștită. Încerci să preiei partea solemnă a acțiunii, dar realizezi că ești mai confortabil să stai ca oaspete.

Aceasta este o decizie bună, plăcerile și mâncarea delicioasă vor primi nu mai puțin decât eroii ocaziei, dar fără îndatoriri și conturi ruinătoare. Visul promite plăcere și noroc în toate eforturile, vești bune, succes în afaceri și scandaluri ușoare în viața personală.