De ce visezi pește în frigider

De ce visezi la pește congelat: la ce să te aștepți

În mod constant oamenii văd vise, unii în culoare, alții în alb și negru. Nu excludeți capacitatea de a-și controla visele. Aceasta este o șansă grozavă de a călători și de a trăi o altă viață într-o altă lume, în care nu se poate intra doar căzând într-un somn adânc. Există vise complet diferite și, deoarece mulți oameni vor să înțeleagă ce înseamnă, trebuie să le interpretați. Să ne dăm seama de ce visează peștele congelat. Acest tip de vis este foarte des de interes pentru cei care îl văd. Acest lucru se datorează neobișnuitității și cotei sale de fantezie.

Pește înghețat într-un vis

Este important de înțeles că acest tip de vis trebuie luat în considerare din unghiuri diferite, deoarece pentru fiecare persoană, în funcție de cine vede peștele înghețat în gheață, apar diverse mesaje.

De exemplu, acestea pot fi împărțite în funcție de următoarele caracteristici:

 1. Cine visează – un bărbat sau o femeie.
 2. Ce factori suplimentari sunt prezenti.
 3. Componenta emoțională și senzuală a somnului.
 4. Acțiuni care sunt întreprinse într-un vis.

De asemenea, este necesar să ne amintim că fiecare carte de vis își poate da propria interpretare, așa că uneori tind să difere.

De ce visezi pește congelat: interpretare

Trebuie să luați în considerare sensul acestui vis puțin mai devreme. Un pește este un animal care trăiește în apă și își petrece întreaga viață doar acolo. Apa pentru o persoană simbolizează sfera emoțională a vieții, și anume, este cea mai supusă schimbării și instabilității. Toată lumea a observat cum starea de spirit se poate schimba în direcții diferite, în doar o zi lucrătoare.

Apa înghețată este un simbol al opririi, frânării sau schimbării activităților. Adică indică unei persoane că o așteaptă în viață niște probleme sau situații dificile, care nu vor fi ușor de rezolvat, de parcă ar fi în apă înghețată.

Prin urmare, pentru a înțelege mesajul exact al peștelui congelat, trebuie să combinați toate conceptele și să apelați la cartea de vis pentru informații finale. Foarte des, acesta poate fi un semn că este timpul să schimbi ceva în tine. De exemplu, un mod de viață, un comportament, cei din jurul tău sau ceva care te poate lega ca un pește în gheață. De obicei, o persoană se simte în astfel de situații precum „nici pește, nici păsări”.

Dacă luăm ca bază interpretarea cărții de vis a lui Freud, atunci puteți vedea următoarele:

 • se poate datora emoțiilor pe care persoana nu le eliberează și nu dorește să le arate;
 • destul de des problemele cu viața intimă a unei persoane sunt concentrate aici;
 • mai rar, poate indica prezența unor probleme pe care persoana nu dorește să le elimine fugă de a le rezolva;

Puteți găsi, de asemenea, o explicație pentru acest vis în cartea de vis a lui Vanga. Ea atrage atenția asupra faptului că pot apărea probleme de sănătate la persoana care a avut acest vis sau la una dintre rudele sale. Mai mult, această boală gravă poate fi depășită în cele din urmă.

Cartea de vis a lui Hasse spune că peștele înghețat este un simbol al momentelor plăcute, al cadourilor neașteptate de la soartă sau al ceva care îi va plăcea cu siguranță unei persoane. În ceea ce privește Miller și cartea sa de vis, într-un vis trebuie să observi evenimente complementare într-un vis. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine semnificația și mesajul acestuia. De exemplu, dacă un pește într-un vis este nemișcat sau zace tot timpul într-un singur loc, ar trebui să se aștepte ceva rău, momente neplăcute sau pierderi nedorite.

Dacă ai visat o fată sau o femeie

O atenție deosebită este acordată acestui vis dacă reprezentantul sexului slab l-a văzut. Acest lucru se datorează faptului că explicația este complet diferită. Este general acceptat că, dacă o fată vede un astfel de vis, încearcă să suspende sau să înghețe dezvoltarea relațiilor romantice și amoroase cu iubitul ei. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că apariția absolută a oricărui pește într-un vis duce la activarea sau manifestarea părții amoroase a vieții, iar dacă peștele este înghețat, prin urmare, înghețarea lor.

Mai multe informații pot fi obținute dacă vă amintiți întregul complot al visului. De exemplu, dacă o femeie a visat la un pește întreg, congelat, fără tăieturi, aceasta înseamnă că ar trebui să acordați atenție relației dintre oameni și nuanțele lor. Acest lucru se poate datora izolării, lipsei de dorință de a dezvolta relații sau timidității.

Fetele tinere trebuie să fie atente cu vise. De exemplu, Miller în cartea sa de vis spune că sarcina este posibilă în viitorul apropiat și ar trebui să se aștepte o reîncărcare. Peștele este adesea asociat cu sarcina. Cu toate acestea, acest lucru poate avea sens dacă fata sau femeia nu a avut copii până în acest moment.

Dacă o mamă care are un copil a văzut un vis și ține un pește în mâini, ar trebui să se aștepte la o creștere financiară, succes, o întorsătură neașteptată și plăcută în partea iubită a vieții. Destul de des, acest lucru poate fi asociat cu realizarea unui vis sau obiectiv prețuit, la care o femeie are mult și greu de ajuns, sau continuă să lupte pentru scopul ei, deoarece mai sunt doar câțiva pași înaintea ei.

Dacă un bărbat vede un pește înghețat într-un vis

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, există și alte explicații pentru acest tip de vis. Ele pot fi caracterizate prin următoarele caracteristici:

 • acesta este un semn clar de lene și o oprire neașteptată în dezvoltarea unui bărbat;
 • acesta este un simbol al faptului că bărbatul a lăsat o afacere neterminată, la care a mers mult timp;
 • rudele, privind această situație, încep să-l compare cu peștele congelat;
 • acesta este un semn că este timpul să schimbăm acest stil de viață;
 • într-un vis există indicii despre cum poate fi corectată această situație;

Cumpărați pește congelat într-un vis

Este posibil ca visele să fie foarte detaliate și să semene cu filme. În același timp, există diverse teorii care pot explica metoda sau mărimea achiziției.

 1. De exemplu, interpretarea generală spune că, dacă o persoană a cumpărat pește proaspăt congelat într-un vis, atunci în realitate ar trebui să sacrifice ceva, este posibil să-i fie drag. Cu toate acestea, în viitor va exista doar un efect pozitiv din aceasta. Dacă cumpărați monede sau altă monedă mică pentru bani puțini, o persoană este obligată să se abțină de la obiceiul de a sfătui ceva. Acest lucru se aplică chiar și persoanelor apropiate, prietenilor sau familiei, deoarece sfaturile le pot dăuna. Banii mari sau o achiziție mare de pește spune că nu ar trebui să dezvolți relații amoroase și este mai bine să aștepți sau să nu te grăbești în ele.
 2. Achizitia poate avea loc in magazin, si nu numai in piata. Într-un astfel de caz, persoana se poate aștepta să se confrunte cu probleme legate de muncă sau de procesul de muncă. Cu toate acestea, nu va fi vina lui. Această persoană problematică poate fi înfățișată într-un vis și acesta este un simbol de care ar trebui să fie temut.

Văzând pește înghețat într-un vis

Alternativ, o persoană poate vedea într-un vis un pește care a murit recent sau proaspăt congelat. Pentru un astfel de caz, interpretarea acestui vis este oferită în cartea de vis a lui Miller. El spune că acest pește este un simbol al pierderii sau al momentelor neplăcute în viitorul apropiat.

Dacă cumpărați pește proaspăt congelat, trebuie neapărat să vă uitați la culoarea și aspectul acestuia. Explicația somnului și la ce să te aștepți în viitorul apropiat depinde direct de asta.

Visând pește în frigider

Există vise cu pește în frigider. În acest caz, trebuie să apelați la cartea de vis a lui Hasse, care spune că acesta este un semn clar de momente plăcute, cadouri, surprize neașteptate în viitor. Acest lucru poate fi de așteptat atât de la o persoană iubită, cât și de la un străin. Acest moment va fi mai plăcut dacă numărul de pești a fost foarte mare, atunci surprizele vor fi mai plăcute. Acest lucru este acceptabil dacă a fost doar în frigider.

Citeste mai mult:  Să văd oameni fără adăpost într-un vis

Cu toate acestea, dacă peștele a fost într-un fel de recipient, atunci ar trebui să se aștepte și surprize și momente plăcute de la soartă. Dar, vor fi mult mai mici.

De ce visează peștii (video)

De ce visezi mulți pești (video)

Rezumând, putem spune că un vis cu pește congelat și locația lui diferită (piață, magazin, frigider sau recipient) vorbește despre momente absolut diferite de viață, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De asemenea, caracteristica principală este semnele suplimentare de somn cărora trebuie să le acordați atenție.

pește la frigider

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Pește

A vedea un pește care înoată înseamnă bucurie și succes.

Prinderea unui pește este o boală în familie.

Dacă mănânci pește, înseamnă că te vei îmbolnăvi.

Dacă peștele este în apă, este norocos.

Dacă ai prins un pește, una dintre rude se va îmbolnăvi.

Mănânci pește – la boală.

Interpretarea viselor – Pește

O culoare și dimensiune diferită marchează pacientul cu o creștere a bolii sale și o ceartă sănătoasă, insultă și chin.

A vedea un pește care a murit în apă este un semn de speranță înșelată.

Prinderea unui pește mare aduce bucurie și profit.

Și prinderea peștilor mici înseamnă tristețe și ruină, vezi articolul iaz.

Mâncatul de pește prevestește fericire și bogăție; consumul de pește crud prevestește pierderea și pierderea timpului.

Hrănirea peștilor înseamnă triumf asupra unui inamic viclean.

Interpretarea viselor – Pește

Profit, bani, copil, sarcină, o fată care se va naște // ploaie, zăpadă, pierdere, moarte, melancolie, boală, sapă sub tine, treburi;

Mare – profit // ploaie, calomnie, discursuri proaste;

Micuta – fiica va fi (insarcinata) // boala, durere;

Viață – sănătate, noroc în afaceri, copiii vor trăi;

Adormit, putred, urât mirositoare – profit // vor muri copii, boală, la rău, pierdere, vreme rea de mult;

Prinde – ramane insarcinata, daruieste, profita, invinge inamicul // boala, vreme rea (peste alb – zapada, negru – ploaie);

Prinde în apă tulbure – boală, vreme rea, moarte;

A prinde peștișori – durere, ruină; a prinde pești mari – profit;

Multicolor – agravarea bolii (bolnav), ceartă;

Catch – o căsătorie de succes (cu o femeie); feed – învinge inamicul;

Proaspăt – știri; a alege – a primi bani de argint, profit, profit în casă // boală;

Întuneric (biban, lică, pisici) – bani, profit, deși nesemnificativ;

Carne de pește, mâncați fiartă, prăjită – griji, boală, pierdere;

Există mâncare crudă – o pierdere; violent – bine;

Curățarea peștelui este distractiv.

Interpretarea viselor – Pește

Nu degeaba, în basmele rusești, peștii aurii sunt cei care îndeplinesc cele mai intime dorințe.

Dacă peștele din visul tău este mort sau se sufocă în aer, acesta este un semn că norocul te poate schimba. Adesea, astfel de vise vorbesc despre debutul unei boli, dar pot, de asemenea, să prezinte prăbușirea unor planuri.

A vedea pești vii înotând în apă înseamnă că, în realitate, poți obține niște oferte tentante.

Cu toate acestea, dacă peștele din acest vis se îndepărtează de tine sau nu l-ai putut prinde: fii atent, oferta poate fi goală.

Dacă într-un astfel de vis vezi obiecte de pescuit de încredere, în realitate șansele tale de succes în anumite afaceri sunt destul de mari, deși nu sută la sută.

Prinderea unui pește într-un vis este un vestitor de noroc.

Pește mic: înseamnă necazuri mari și cărnoase: venituri bune pești răpitori: ceartă cu concurenții și așa mai departe.

Interpretarea viselor – Pește

O femeie visează că a prins un pește – în curând va rămâne însărcinată.

O femeie va prinde caras, lic, biban sau alți pești cu nume masculin – se va naște un băiat.

O femeie va prinde pești cu nume feminine – se va naște o fată.

O femeie vede un pește viu – copiii vor trăi, cel mort va muri.

Mănâncă pește – la boală.

Interpretarea viselor – Pește

Văzând pești în apă limpede – soarta ți-o va oferi cu generozitate;

Pește mort – dureri, pierdere;

Pentru un tânăr – pește viu – iubire fericită;

Prinderea și prinderea peștilor sunt încercări serioase pe care le vei îndura cu statornicie, păstrându-ți prezența sufletească;

Merge pe apă cu prostii – în curând vei putea obține prosperitate datorită întreprinderii tale;

Privirea pescuitului este un val de energie și o utilizare pricepută a circumstanțelor favorabile;

Nu prinde nimic și lasă râul cu mâinile goale – avertizându-te despre vanitatea dorințelor tale;

Mersul la piața de pește este prosperitate și bucurie;

Vederea unei plase de pescuit – achizitii;

Rețeaua este ruptă – durere enervantă;

Ridică cârlige de pescuit – ai toate motivele să-ți faci propriul destin.

Vezi și apă, piață, plase, anghilă, păstrăv, viermi.

Interpretarea viselor – Pește

Pește – Dacă ai visat cum prindei pește, atunci în viața reală cu greu te poți deconecta de la gândurile despre afacerile curente în timpul dragostei.

Și acest lucru, la rândul său, duce la faptul că nu te poți relaxa până la capăt și nu poți obține (precum să oferi) plăcere.

Cel puțin pentru o vreme, uită de toate problemele și inconsecvențele care sunt prezente în viața ta și predă-te iubirii.

În caz contrar, riscați să deveniți o persoană cu vicii sexuale în cel mai scurt timp posibil, pentru că, nefiind capabil să vă predați și să vă relaxați complet, subminați astfel foarte mult capacitățile propriului corp.

Tratându-te într-un vis cu un pește pentru un bărbat – un vis indică faptul că în viața ta intimă acționezi conform principiului „Maurul și-a făcut treaba. „.

Nu ești deloc preocupat de cum se simte partenerul tău și de cum să-i oferi maximă plăcere.

Principalul lucru pentru tine este satisfacerea propriilor instincte.

Prinderea peștilor într-un vis și nu prindeți nimic – acest lucru indică faptul că, în viața reală, vă este frică în mod subconștient să nu vă faceți rușine în pat.

Este posibil ca eșecul primei încercări de experiență sexuală să fie considerat vina acestor temeri. Tratați filozofic ceea ce sa întâmplat cândva – a fost și a trecut.

Interpretarea viselor – Pește

Dacă ai visat la un pește într-un acvariu, atunci în viitorul apropiat totul va fi bine cu tine. Pentru a prelungi acest timp, atârnă o poză cu un pește în fiecare cameră.

Dacă ai visat la un fel de mâncare de pește, atunci cineva vrea să-ți tulbure liniștea. Pentru a preveni o persoană să reușească, mâncați o bucată de pește crud și beți o ceașcă de cafea dintr-o înghițitură.

Interpretarea viselor – Pește

Dacă visezi un pește care înoată în apă limpede, așteaptă-te la o dragoste foarte fericită cu bărbatul sau femeia visurilor tale.

Citeste mai mult:  Visează la un avion

Dacă peștele înoată în ape tulburi, nu vei putea întâlni partenerul sexual ideal.

Dacă visezi că pescuiești, visul prevestește o ofertă profitabilă de „mâini și inimi”.

Interpretarea viselor – Pește

Un pește care visează înotând în apă limpede promite pace și dragoste.

Dacă o fată visează la un pește viu, o căsnicie fericită o așteaptă. Peștele mort, dimpotrivă, prevestește amărăciunea despărțirii și a singurătății.

Dacă ai visat la un pește înghețat, ce se va întâmpla în viață?

De ce visezi la pește congelat

Unele viziuni sunt considerate profetice, deoarece, dacă sunt corect descifrate, anumite evenimente pot fi prezise. A vedea pește înghețat într-un vis este un semn favorabil care nu prevestește nimic negativ.

Peștele congelat este un simbol al unui stil de viață măsurat și relaxat. Destul de des, ea visează în acele cazuri în care o persoană nu poate decide asupra ceva mult timp, viața lui este plictisitoare și monotonă. Un astfel de vis oferă visătorului posibilitatea de a schimba soarta, de a aduce culori strălucitoare în viața de zi cu zi gri sau de a comite, în cele din urmă, un act pe care o persoană nu a decis de mult timp.

Dacă un pește înghețat a venit la un om de afaceri într-un vis, la ce ar putea duce o astfel de viziune? Experții sunt de părere că cel care doarme ar trebui să acorde atenție modului în care face afaceri. Nu vă fie teamă să încheiați noi contracte, explorați orizonturi necunoscute. La urma urmei, adoptarea la timp a deciziilor importante garantează o creștere a profiturilor.

De ce o femeie sau o fată tânără visează la pește congelat? Dacă visătorul este tânăr, cel mai probabil ea încetinește în mod deliberat relația cu tipul pe care îl place. Femeia adormită ar trebui să-și analizeze comportamentul și să înțeleagă dacă are nevoie de cineva care se află în prezent în apropiere. Dacă simte o simpatie profundă pentru alesul ei, nu ar trebui să-l respingi. Relațiile ar fi trebuit să atingă un alt nivel de mult timp, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza timidității naturale și a nehotărârii fetei, a lipsei ei de a schimba ceva în viața ei. Există posibilitatea ca femeia adormită să se teamă pur și simplu de condamnarea altora, părerea celor din afară este prea valoroasă pentru ea.

Dacă visezi la pește congelat

De ce să visezi un pește înghețat pentru o femeie căsătorită? Este acceptat în mod tradițional că peștele este un simbol al sarcinii și un produs congelat nu face excepție. Este foarte posibil ca în viitorul apropiat visătorul să afle că va deveni mamă. Această veste va veni ca o surpriză completă pentru ea.

Unii experți în vise cred că peștele congelat poate simboliza un frig într-o relație. O femeie ar trebui să se gândească cum să returneze dragostea soțului ei. Acest lucru este valabil mai ales dacă ea simte cu adevărat o oarecare distanță.

De ce să visezi un pește înghețat dacă visătorul reușește să-l găsească în frigider în viziunea lui de noapte? Produsul găsit în congelator simbolizează bunăstarea materială. Cel mai probabil, unul dintre membrii familiei așteaptă o promovare sau o creștere semnificativă a salariului. Uneori, astfel de vise vin în așteptarea primirii unei surprize neașteptate care are o valoare materială ridicată.

A hrăni pe cineva într-un vis cu pește înghețat înseamnă a învinge un adversar în realitate. Dacă în viața unei persoane adormite există o persoană cu care relațiile nu se adună și pentru o lungă perioadă de timp, totul se va rezolva foarte curând. Doi adversari vor putea găsi o cale de ieșire din această situație, iar visătorul va fi foarte mulțumit de rezultat.

A mânca singur pește congelat într-un vis înseamnă să treci peste tine, să împlinești voința altcuiva, în timp ce te simți vinovat față de tine și de cei dragi. Poate că visătorul ar trebui să înceteze să se concentreze pe opiniile celorlalți și să facă ceea ce îi place numai lui. Gătirea alimentelor din pește congelat – în realitate, faceți un act neașteptat.

Ce înseamnă pește congelat?

Dacă un bărbat a visat la un pește înghețat, pentru ce este acesta? Această viziune are mai multe interpretări. Când într-un vis o persoană trebuie să urmărească cum peștele înghețat se întinde pe haine – aceasta este apariția unui adversar. Cel care doarme ar trebui să fie atent la cercul social al iubitului său. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei arată un interes neechivoc pentru ea.

Pește înghețat întins pe patul conjugal – la răcire în relații, certuri. Dacă visătorul nu face toate concluziile necesare la timp și nu își schimbă comportamentul, discordia în familie se poate termina cu divorț.

Să visezi la un pește congelat foarte mare – la știri neașteptate. Cel care doarme trebuie să învețe ceva foarte important și aceasta se va dovedi a fi o surpriză neplăcută pentru el.

Dezghețați peștele în viziunea de noapte – pentru a vă dezgheța în relațiile cu prietenii și rudele. Este posibil ca visătorul să poată stabili contactul cu unul dintre foștii iubiți.

Aruncarea peștelui congelat din casă – la pierderi, mici pierderi financiare. Unii interpreți consideră că o astfel de viziune ar trebui să-l facă pe visător să se gândească la oportunitatea cheltuielilor. Poate că este prea pasionat de cumpărături și multe achiziții ajung să fie complet inutile.

Punerea peștelui congelat în congelator – în realitate, să ne fie frică de nu cele mai bune vremuri. Există posibilitatea ca ei să vină într-adevăr. Dar visătorul nu are de ce să-și facă griji, deoarece nu sunt așteptate probleme financiare grave în viitorul apropiat.

carte de vis de ce visezi pește în frigider într-un vis

carte de vis de ce visezi pește în frigider carte de vis a visat de ce într-o carte de vis de ce visezi pește în frigider? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți o carte de vis într-un vis, de ce visați la un pește în frigider, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi Plantarea ceva în pământ

Predicția somnului Plantați ceva în pământ

De ce visezi să dai tot ce ai

Văzând un frigider într-un vis

Cumpărarea unui nou frigider într-un vis este un precursor al unor cheltuieli neprevăzute care vor submina în mod semnificativ bugetul familiei.

A afla într-un vis că frigiderul tău nu este în funcțiune înseamnă a primi un reproș complet corect pentru răceală și neatenție.

Frigiderul din camera ta este un semn că îți vei jigni nemeritat prietenul sau una dintre rudele tale apropiate.

Frigider cu predicție de somn

Care este visul frigiderului

Văzând un frigider într-un vis

Frigider cu predicție de somn

Care este visul frigiderului

Un frigider de vis avertizează că îi poți jigni pe cei dragi cu neatenție, indiferență sau nesocotire față de munca lor modestă și cinstită.

Cumpărarea unui frigider nou înseamnă cheltuieli neprevăzute anterior care îți vor submina bugetul.

Defecțiune a frigiderului – pentru a reproșa rudelor dumneavoastră indiferența față de ei.

Văzând un frigider într-un vis

Daca ai visat la un frigider (un atribut indispensabil al unei locuinte moderne): asta nu inseamna deloc ca este timpul sa cumperi un model nou, mai avansat al acestui miracol al tehnologiei.

Acest vis îți face să știi că generozitatea ta spirituală îți poate face o glumă crudă.

Ești o persoană emoționantă și îți este greu să-ți înfrânezi pasiunile, dar nu ar trebui să-ți demonstrezi atât de ușor cele mai bune calități spirituale tuturor și tuturor, pentru că sunt mulți oameni nedemni în lume care nu vor renunța să profite de lățimea sufletului tău în scopuri egoiste.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a fi bătut în față

Dacă deschizi frigiderul: în realitate, vei fi foarte dezamăgit, vei fi trădat de un prieten apropiat în care ai avut încredere ca în tine și nici nu ți-ai putea imagina un astfel de rezultat al evenimentelor.

Dar în viață totul este posibil și nu trebuie să fii surprins de nimic.

Trebuie să te pregătești pentru această lovitură a destinului și să încerci să te asiguri că nu-ți rupe spiritul.

Frigider cu predicție de somn

Care este visul frigiderului

Văzând un frigider într-un vis

Frigider cu predicție de somn

Care este visul frigiderului

Simbolizează reținerea. Adesea, astfel de vise sugerează că ar trebui să fii mai calm cu privire la bunăstarea ta, altfel grijile și grijile excesive vor avea un efect negativ asupra afacerilor tale și nu îți vor permite să reușești.

În același timp, dacă alimentele din frigider sunt înghețate și arată neplăcut: acest vis te încurajează să fii mai activ și mai grijuliu în a face afaceri.

Într-un vis, vezi Lay something

Pește de predicție a somnului

A vedea un pește mare jucându-se în apă limpede este un dar al destinului și al mare noroc.

Pește mort, cu burtă sus – speranțele tale nu se vor împlini.

Pescuitul în apă limpede: pentru o fată – dragoste fericită, care va duce la o căsnicie de succes, pentru o femeie – pentru sarcină, pentru un bărbat – pentru profit.

Daca pescuiesti cu plase, asta inseamna ca in realitate spiritul tau antreprenorial iti va aduce venituri considerabile.

Dacă ai prins un pește, dar ți-a alunecat din mâini, visul te avertizează că neatenția ta poate provoca o greșeală nefericită.

Vederea peștilor în timpul depunerii – vi se va oferi o afacere care vă va oferi nu numai dvs., ci și copiii dvs.

Un râu plin de pești – spre bunăstare pe termen lung, întâlniri cu prietenii și divertisment cu familia.

Eviscerarea peștelui și scoaterea caviarului din el – afacerea pe care o începeți vă va aduce super profituri.

Mănâncă pește bine prăjit – pentru a îmbunătăți sănătatea și starea de spirit. Dacă peștele a fost crud sau pe jumătate copt, te poți îmbolnăvi.

Dacă ai visat pește prost prăjit sau crud, imaginează-ți că îl dai bucătarului și el îl prăjește corect.

Peștele putred visează la probleme la locul de muncă. Dacă cineva te-a tratat cu pește putrezit într-un vis, înseamnă că, în realitate, încearcă să-ți facă rău.

Imaginează-ți că te-ai prefăcut doar că mănânci pește putred, dar de fapt l-ai aruncat.

Măcelărirea peștelui – trebuie să faci o treabă neplăcută, dar rezultatul te va mulțumi.

Dacă ai pregătit un fel de mâncare din acest pește, înseamnă că vei finaliza o chestiune importantă de care depinde soarta multor oameni.

Mănâncă pește sărat – pentru sănătate.

Poți spori energia pozitivă a unui astfel de vis imaginându-ți că bei pește sărat cu vin alb sau bere (vezi Băutură, Bere).

Peștele auriu – dorința ta cea mai secretă se va împlini.

Micii pești de acvariu visează la sănătatea și bunăstarea copiilor.

Dacă ai visat că un pește de acvariu a murit, copilul tău s-ar putea îmbolnăvi grav.

Imaginați-vă că atingeți peștele cu o baghetă magică – și acesta prinde viață.

Semnificația somnului poate depinde și de ce fel de pește ai visat.

Care este visul lui Fish

A se vedea interpretarea: după numele de pești, precum și plase, o capcană.

Peștele într-un vis simbolizează răceala, boala, indiferența.

A vedea un schelet de pește roade într-un vis este un prevestitor de nenorocire, prăbușirea planurilor și dezamăgiri.

Prinderea peștelui într-un vis este un semn de ingratitudine, muncă inutilă, o pierdere de timp și efort.

A visa la un pește prins de alții prevestește boală, iar pentru femei, sarcină.

Dacă într-un vis urmăriți plutirea undiței, care se leagănă în liniște pe apă, atunci împlinirea dorinței tale este întârziată.

Dacă într-un vis plutitorul se zvâcnește și prinzi un pește, atunci poți conta pe îndeplinirea planului tău.

Prinderea unui pește mare într-un vis înseamnă că te așteaptă o căsnicie profitabilă. Uneori, un astfel de vis prezice o afacere mare și profitabilă.

Privind peștii pe care îi prindeți înseamnă că veți avea în curând planuri serioase pentru viitor.

A prinde o mulțime de pești cu un delirior într-un vis este un semn de profituri mari. Cu cât peștele este mai mare, cu atât primești mai mulți bani.

Prinderea multor pești mici într-un vis este un semn de mare necaz, de la care vor fi puține beneficii sau puțini bani.

Dar a pescui cu plase, momeală sau plasă înseamnă că ar trebui să te ferești de activitățile riscante. Cu toate acestea, un astfel de vis oferă succes acelor oameni care au pierdut ceva (sau pe cineva) și încearcă să-l găsească.

A nu prinde nimic într-un vis înseamnă că planurile tale nu se vor împlini.

Cârligele de pescuit într-un vis prevestesc pericol. Un astfel de vis poate însemna că dușmanii tăi ți-au pregătit o capcană vicleană.

Un pește pestriț, viu colorat într-un vis vă avertizează asupra pericolului de otrăvire sau înșelăciune. Pentru pacienți, un astfel de vis prevestește moartea. Un astfel de vis poate prevesti și o insultă sau o ceartă.

Un pește roșu într-un vis prezice experiențe grozave, inflamație sau descoperirea unui secret.

Dacă visezi că ridici un pește și îți scapă din mâini, atunci vei avea de-a face cu o persoană atât de vicleană pe care nu o vei putea prinde sau demasca niciodată.

De asemenea, se crede că un pește de lac văzut într-un vis oferă fericire și prosperitate.

Visul în care ai prins un pește osos prezice obstacole în afaceri și eșec în implementarea planurilor.

Mâncatul de pește într-un vis este considerat un semn bun, cu excepția cazului în care este crud.

A mânca pește crud într-un vis înseamnă că te așteaptă pierderi, obstacole în afaceri și dezamăgiri. Dar dacă este și plin de oase, atunci vei fi dezamăgit sau fără succes.

Peștele mort care plutește pe apă prezice că dorințele tale nu se vor îndeplini.

Privirea unui pește stropind în apă oferă un cadou sau o veste foarte bună. Uneori, un astfel de vis prezice anxietatea și problemele asociate cu munca ta.

Hrănirea peștilor într-un vis este un semn de împăcare cu inamicii pe care îi vei fermeca cu farmecul tău.

A vedea un pește în patul tău într-un vis este un semn de boală. Pentru cei care merg într-o călătorie pe apă, un vis prezintă pericolul unui naufragiu sau al unei alte nenorociri.

Pentru ca femeile însărcinate să viseze că au născut pești, visul prezice că copilul lor nenăscut va avea o sănătate precară și nu va trăi mult. Uneori, un astfel de vis le prevestește un avort spontan.

Se crede că peștele putrezit într-un vis oferă eșec în afaceri sau în viața personală.

Dacă într-un vis ai văzut obiecte de pescuit, atunci ar trebui să te ferești de înșelăciune sau de un fel de capcană vicleană.

Peștele gras într-un vis este un semn al bolilor asociate cu tumori sau inflamații.

Pescarii într-un vis sunt un semn al prietenilor nesiguri, pe care nu ar trebui să se bazeze.