De ce visezi foarfece mari

Pentru ce sunt foarfecele?

Foarfecele sunt un simbol negativ. În multe cazuri, prezintă certuri și necazuri. Dar, uneori, un astfel de obiect într-un vis poate simboliza și lucruri plăcute: bani, o nuntă și completarea familiei. În ceea ce privește relația ta cu lumea, foarfecele reprezintă izolarea. Poate te simți detașat de lume și de alți oameni? Lucrează la asta, realizează-te pe tine și lumea în întregime.

Interpretări în diferite cărți de vis: certuri sau flirt

Potrivit lui Shuvalova, un astfel de vis poate însemna ostilitatea ta, atitudinea agresivă față de ceilalți, teama de a pierde puterea, influența. Poate că în mod subconștient vrei să-ți faci rău pe tine sau altei persoane. Cartea de vis a lui Esop avertizează despre o capcană de la unul dintre inamicii tăi.

Conform cărții de vis a lui Deniz Lynn, foarfecele într-un vis înseamnă că tu sau puterile superioare vei elimina ceea ce este de prisos și învechit din viața ta. Miller susține că acest articol poate însemna certuri în familie sau între îndrăgostiți din cauza geloziei.

Visarea foarfecelor poate avertiza despre certuri din cauza geloziei

Interpretarea din cartea de vis a lui Freud este diferită de toate celelalte. Se spune că în orice afacere pe care o întreprindeți, vă așteaptă bunăstarea și succesul. Înainte – dragostea și admirația celorlalți, vei întâlni oameni noi și vei cocheta mult.

Te aștepți la un plus în familie?

Pentru o femeie căsătorită, apariția acestui articol într-un vis poate însemna un plus la familie. Foarfecele sunt un simbol al separării, tăind cordonul ombilical, așa că dacă visul a fost în general pozitiv, poate că în curând veți fi mai mulți în familie.

Dacă o femeie căsătorită într-un vis a tăiat un cearșaf sau hainele soțului ei, acest lucru poate indica dorința de a scăpa de influența sa. Certurile sunt posibile. Pentru o femeie însărcinată, un astfel de obiect într-un vis simbolizează grijile ei cu privire la zestrea pentru copil, care se va naște în curând.

Pentru un bărbat căsătorit, foarfecele într-un vis avertizează despre gelozia soției sale. Încearcă să nu-i oferi un motiv să te îndoiești de sentimentele tale.

Pentru un tip sau o fată necăsătorită, foarfecele promit fericirea familiei, o nuntă rapidă. Sau vei întâlni o persoană cu care vei avea o prietenie strânsă pentru o lungă perioadă de timp.

La ce foarfece ai visat?

Tăierea unei pânze uriașe cu foarfece mici (inclusiv cele de manichiură) este un simbol al nemulțumirii sexuale. Este important pentru tine acum să înțelegi ce vrei: ce emoții, senzații și numai după aceea vorbește cu partenerul tău. Nu-l învinovăți, este mai bine să te oferi să experimentezi și să încerci ceva nou.

Foarfecele mari, dimpotrivă, înseamnă că poți fi acuzat pentru ceva. Fii pregătit să-ți aperi interesele și să-ți aperi punctul de vedere. Sadovye prevestește o deteriorare iminentă a situației financiare. Ar trebui să vă reconsiderați cheltuielile și să conduceți afacerile financiare cu mai multă prudență.

Dacă ați văzut în vis foarfece din aur, vă așteaptă evenimente vesele.

Foarfecele de aur într-un vis promit noroc și succes.

Cele ascuțite, bine ascuțite indică o activitate foarte neplăcută pe care trebuie să o faci. Rupe-le – oprește-le. Ai visat la foarfece ascuțite cu care te tai? Un astfel de vis semnalează teama ta de viitor. Ai încredere în soarta ta – tot ce se întâmplă va fi spre bine!

Ai visat la foarfece deja sparte? Acesta este un semn de dificultăți grave în afaceri. Trebuie să fii foarte atent cu fiecare pas pe care îl faci. Într-o familie poate exista pace și liniște, dar aceasta este doar o impresie externă. De fapt, nu va exista o înțelegere reciprocă între rude. Încercați să înțelegeți acțiunile și dorințele membrilor familiei dvs.

Foarfecele vechi acoperite cu rugină înseamnă că poți ajunge într-o situație incomodă. Fii mai atent și mai prudent.

Interpretări privind amplasarea foarfecelor

Aruncă acest articol pe podea – oaspeților iminenți. Dacă într-un vis ai ținut foarfecele în mâini, acțiunile pe care le-ai efectuat cu ele sunt importante. Acest lucru depinde în mare măsură de interpretare.

Ai visat la această imagine în mâinile unuia dintre prietenii tăi? Cel mai probabil, ți se pare că relația ta este împovărătoare. Gândiți-vă dacă merită să o „tai”, scăpând de relațiile care au devenit învechite.

Într-un vis, foarfecele deschise stăteau pe masă – vorbești prea mult despre secretele altora. Dacă au fost închise, ți se pot încredința chiar și cele mai intime secrete. Ai visat la acest articol pe o față de masă frumoasă? Această imagine simbolizează schimbări pozitive. Vei putea reuși, iar viața ta va deveni mai colorată și mai vibrantă.

Ai visat să pui foarfece pe masa din bucătărie? În viața reală, merită să abandonați acțiunile active, să vă ascundeți și să așteptați un moment mai oportun pentru implementarea planului. Dacă acest articol a fost pe o foaie albă, în realitate vă veți strădui să vă corectați deficiențele anterioare și să începeți totul de la zero.

Acțiunile tale într-un vis

Ai visat cum ai tăiat? Un astfel de vis promite bunăstare materială, noroc și fericire în tot ceea ce ține de finanțe. Ne putem aștepta la schimbări pozitive. Doar tăierea hainelor este o problemă de familie. Ai tăiat ceva? Așteptați-vă la câștig material.

Dacă ai spart foarfecele într-un vis, fii pregătit să renunți la ceva care este neplăcut pentru tine. Ar putea fi slujba ta pe care o pleci sau o relație care și-a depășit utilitatea. Ucide pe cineva cu acest obiect – ești chinuit de frica cu privire la viitorul apropiat. Nu vă faceți griji, nu vă epuizați decât cu un chin inutil.

Ai decupat figuri de hârtie într-un vis? Subconștientul tău îți arată că încerci să scapi de propriile griji, mutându-le către alții.

Tăiați figuri de hârtie într-un vis – încercați să vă mutați grijile către alții

Ascuțirea sau pierderea foarfecelor este o sarcină neplăcută pe care trebuie să o îndeplinești. Dar această ocupație simbolizează talentul tău de a ocoli colțurile ascuțite. Împrumuți acest articol? Ai grijă în relațiile cu o persoană dragă, te poți certa cu el din cauza unei neînțelegeri minore.

Tăiați flori cu foarfece într-un vis – pentru o sărbătoare plăcută. Dacă tăiați iarbă verde, suculentă, un astfel de vis avertizează asupra dificultăților financiare iminente. Ghicitul cu foarfecele simbolizează că în viața reală faci o afacere care nu este profitabilă pentru tine și implică riscuri nejustificate.

Ai avut un vis despre cum ai găsit foarfece într-un vis? Atunci interpretarea depinde de tipul lor:

 • noi – cunoștințe plăcute și prieteni noi;
 • cele vechi înseamnă că nedoritorii tăi sunt activați;
 • cele ruginite simbolizează că în curând îți vei aminti vechile nemulțumiri;
 • găsește foarfece pe care le folosești cândva, dar le-ai uitat – pentru o aventură amoroasă de neuitat.

Dacă într-un vis îți tunzi părul cu foarfecele, atunci fii pregătit pentru cheltuieli neplanificate. Aceeași interpretare are o tunsoare cu mâinile altei persoane. Pentru a vedea cum o altă persoană este tăiată – la o întâlnire cu un adversar sau rival. Opoziția ta poate fi în viața personală sau în carieră, dar vei avea un avantaj clar.

Citeste mai mult:  Văzând cireșe într-un vis

Pentru a ucide o persoană cu foarfece într-un vis – o astfel de imagine nu are nimic rău pentru viața reală. Ești prea îngrijorat de viitor. Nu te chinui, este mai bine să te liniștiți și să continuați să vă îndreptați spre obiectiv.

În ciuda faptului că majoritatea interpretărilor unui vis cu foarfece sunt negative, amintiți-vă că vă construiți propria viață. Ai fost avertizat – ceea ce înseamnă că poți fi mai prudent și mai precis atât în ​​afaceri, cât și în relații.

Foarfece mari

Interpretarea viselor Foarfece mari a avut un vis, de ce să visezi foarfece mari într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Foarfecele Mari într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – foarfece

Apariția acestui simbol în visul tău poate fi interpretată în două moduri. Pe de o parte, foarfecele sunt considerate un element necesar în viața de zi cu zi, iar pe de altă parte, foarfecele sunt foarte ascuțite și pot răni o persoană.

Iubitorii de ghicitori știu că foarfecele sunt folosite nu numai în viața de zi cu zi, ci și pentru ghicire. Se gândesc la logodnica lor și cheamă spiritul morților pentru a le cere sfaturi.

Deci, dacă în vis ai văzut foarfece deschise, asta înseamnă că, în realitate, unul dintre cei nedoritori îți pregătește o capcană.

Aruncarea foarfecelor pe podea înseamnă că oaspeții se grăbesc spre tine de departe.

Într-un vis, ai decis să ascuți foarfecele contondente – acesta este un semn că în viața reală găsești întotdeauna o cale de a ocoli colțurile ascuțite.

Dacă într-un vis te rănești cu foarfecele ascuțite – în realitate simți frică și anxietate cu privire la viitor.

Un vis în care tăiați diverse figuri din hârtie înseamnă că, în viața reală, încercați să vă mutați grijile și problemele asupra celor din jur.

Dacă într-un vis ghiciți cu foarfecele, aceasta înseamnă că, în realitate, faceți afaceri prea riscante și neprofitabile pentru dvs.

Pentru a vedea într-un vis cum îți este tăiat părul cu foarfecele – în realitate, va trebui să suporti cheltuieli neprevăzute în numerar.

Văzând foarfece vechi și ruginite într-un vis – în realitate ar trebui să fii mai prudent pentru a nu intra într-o poziție incomodă.

Un vis în care ceri să împrumuți foarfece înseamnă că din cauza unei neînțelegeri nefericite te vei certa cu o persoană apropiată și dragă.

Dacă într-un vis ții ceva pe foarfece – în realitate trebuie să te ferești de un hoț.

Interpretarea viselor – foarfece

Dacă ai visat la foarfece pentru unghii, înseamnă că, în realitate, vei putea evita complicațiile grave în cazul unei boli periculoase. Tăierea hârtiei cu foarfecele este un semn de gelozie și suspiciune din partea unui soț sau a unui iubit.

Foarfece mare de croitor – la certuri și acuzații reciproce. Foarfece de grădină – înrăutățirea situației financiare, foarfece de metal – pierderea independenței.

Foarfece vechi sau ruginite – veți tăia cupoane și veți face baie luxoasă, atins un succes nemaiauzit. Foarfece de aur – bucurie în casă, completarea familiei. Foarfece sparte – îndepărtează prietenii cu comportamentul tău și provoacă dezaprobarea celorlalți.

Tăiere ascuțită, bună – gândiți-vă la propria afacere și suferiți pierderi; prost, lipsit de valoare – încercați să evitați compania persoanelor neplăcute pentru dvs. refuzând să mergeți în vizită.

Ascuți foarfecele – vei fi implicat într-o poveste scandaloasă și vei citi despre tine în presă. A înțepa cu foarfece ascuțite până la sânge – se vor răspândi bârfe despre tine, ca o amantă neglijentă și o amantă fără valoare.

Interpretarea viselor – foarfece

Foarfece obișnuite de uz casnic într-un vis: acesta este un avertisment despre posibile dispute și certuri. Atenție: conflictul poate merge prea departe, până la o ruptură completă a relațiilor! În același timp, dacă folosiți foarfece pentru o afacere necesară: un astfel de vis vă oferă beneficiile dezbaterii și discuțiilor comune.

Tăierea părului cu foarfecele: un semn al unui argument pierdut sau al respingerii gândurilor eronate.

Foarfece sparte: indică consecințele ireparabile ale disputelor.

Clippers într-un vis: ei spun că ar trebui să puneți lucrurile în ordine în planurile dvs. și, eventual, să abandonați orice idee. În caz contrar, din cauza dezordinei, afacerea ta poate cădea în decădere.

Foarfece pentru metal: semn de dificultăți foarte dificile și posibilă confruntare cu partenerii de afaceri.

Interpretarea viselor – foarfece

Posibilă împărțire a valorilor materiale, bârfe de dragoste.

A tăia ceva cu foarfecele este un câștig material.

Tăierea hainelor cu foarfecele – din păcate cu soția ta.

Tăierea cu foarfeca – din fericire, bunăstare materială, schimbare.

Foarfece sparte – la o atitudine exterioară pașnică în familie, dar o lipsă completă de înțelegere reciprocă în ea.

Pentru o femeie singură, un vis cu foarfecele sparte poate fi un prevestitor al fericirii familiei, al unei căsnicii de succes sau al întâlnirii cu o persoană care îi va deveni prietenul apropiat timp de mulți ani.

Pentru foarfece căsătorite, rupte – pentru a mări familia.

Interpretarea viselor – foarfece

Foarfecele într-un vis sunt un semn neplăcut: soțiile vor fi geloase și pretențioase în privința soților lor, iubiții se vor certa și se vor chinui reciproc cu acuzații reciproce. Perspectivele de afaceri vor fi foarte vagi.

Dacă visezi la foarfece ascuțite, bine șlefuite, înseamnă. Trebuie să faci ceva care este profund dezgustător pentru tine.

Spărgerea foarfecelor într-un vis înseamnă că te vei strădui să scapi de sarcinile care sunt neplăcute pentru tine.

Visarea foarfecelor te poate face zgârcit și neprietenos cu prietenii.

Dacă visezi foarfece deja sparte, înseamnă că ești în pericol de a-ți pierde prietenii și poziția din cauza unor maniere excentrice ciudate.

Interpretarea viselor – foarfece

Foarfecele nu visează la bine. Soțiile devin geloase și pretențioase, îndrăgostiții încep să se ceartă pentru fleacuri. În ceea ce privește perspectivele de afaceri, acestea vor fi foarte vagi.

Am visat la foarfece ascuțite, bine șlefuite – vă veți găsi o ocupație neplăcută. Au spart foarfecele într-un vis – încearcă să scapi de această activitate.

În general, foarfecele văzute în vis te pot face lacom și neprietenos.

Dacă ai văzut în vis foarfece mici cu care ai încercat să tai niște pânze mari, atunci în realitate nu ești mulțumit de viața ta. Adevărat, ce anume nu-ți place, tot nu poți înțelege. Nu da vina pe soțul tău pentru nimic – nu va duce la nimic.

Citeste mai mult:  Sora a murit în vis

Interpretarea viselor – foarfece

Nici foarfecele într-un vis nu sunt un cadou! Iubitorii care au văzut foarfece într-un vis se vor certa și se vor chinui.

Toate afacerile planificate pot eșua din cauza inconsecvențelor, neînțelegerilor și certurilor.

Spărgerea foarfecelor într-un vis este o dorință de a scăpa de obligațiile plictisitoare, de rutină.

Visul este teribil și neprimitor. Și nu numiți foarfece într-un vis foarfece. Spune: „două inele, două capete, garoafe în mijloc”. Visul nu va înțelege nimic, se va încurca și apoi se va înveseli.

Interpretarea viselor – foarfece

Visul foarfecelor are aproape același sens ca și cuțitul. Pentru a le ascuți într-un vis – la o ceartă și proceduri. Cu toate acestea, tăierea a ceva cu foarfecele într-un vis este un semn de profit, primire de bani sau un fel de beneficiu. Vezi interpretarea: cuțit.

Spărgerea foarfecelor într-un vis prevestește pierderi. Daca visezi ca tii in maini foarfece foarte ascutite si iti este frica sa nu te tai, atunci in realitate vei gasi stiri sau evenimente care te vor lovi repede.

Interpretarea viselor – foarfece

Visați despre foarfece – un semn de discordie în familie, gelozie, declin în afaceri.

Foarfecele ascuțite, bine ascuțite înseamnă o activitate care te va dezgusta.

Foarfece sparte – la o pauză cu prietenii, divorț.

Există, de asemenea, o veche interpretare a viselor care implică foarfece: pentru oamenii din familie – pentru a crește familia.

Văzând foarfece într-un vis

Foarfecele vă pot reprezenta dorința de a scăpa de ceva. Acesta este un simbol dual, pe care interpreții îl interpretează cel mai adesea într-un mod negativ. În articol vă vom spune ce explicații sunt oferite de celebrele cărți de vis și de ce vezi foarfece într-un vis.

Subconştient

Psihologii cred că acest articol semnalează dorința unei persoane adormite de a întrerupe legăturile emoționale existente. Prin urmare, este important să vă amintiți exact ce ați tăiat într-un vis. Poate nu tu ai făcut-o, ci altcineva. În acest caz, viziunea poate indica faptul că această persoană a rupt relațiile cu tine, ceea ce te doare.

Pentru persoanele care se află într-o relație romantică, un vis poate indica dorința de a consolida uniunea. O altă posibilă interpretare a ceea ce ai văzut este legată de realizările tale în carieră. În acest caz, faci ceva greșit. Ai multe ambiții, dar nu te poți concentra pe sarcini importante. Atenția ta este concentrată asupra lucrurilor mărunte care nu înseamnă nimic.

Uneori, un lucru personifică o parte din personalitatea visătorului. Trebuie să-ți amintești cât de ușor a fost pentru tine să acționezi într-un vis. Au fost decisive sau ți-ai făcut griji pentru fiecare piesă tăiată? A vedea mai multe foarfece într-un vis înseamnă ca nu esti reciproc. În acest caz, subconștientul sugerează că este necesară întreruperea conexiunii emoționale, de la care nu există întoarcere.

Dacă folosești un obiect pentru a tăia părul cuiva – în realitate ești gata de acțiune decisivă pentru a realiza ceea ce îți dorești. Nu vă va fi teamă să jucați un joc greșit cu un adversar pentru a-l învinge. O altă interpretare posibilă este legată de indecizia ta. Amânați să luați o decizie importantă.

Carte de vis popular

La interpretul clasic, imaginea văzută poate sugera visătorului că sunt necesare unele schimbări. De asemenea, el poate avertiza că vor avea loc evenimente negative în viața lui:

 • s-au deschis foarfecele – în realitate ai dușmani și se pregătesc să ia măsuri împotriva ta;
 • le-ai scăpat – așteaptă oaspeți;
 • ascuțirea unui obiect contondent – nu vă plac certurile și scandalurile și încercați întotdeauna să găsiți o cale pașnică de ieșire din situație;
 • tăiați o bucată din ceva – vor exista separare și schimbări serioase;
 • vedeți deja tăiate părți ale țesăturii sau tăiați ceva singur – va fi posibil să scăpați de dificultăți;
 • dacă ai visat la foarfece pentru unghii, vei întâlni o boală, dar te vei descurca relativ repede;
 • tăierea hârtiei – trebuie să te confrunți cu gelozia și suspiciunea;
 • ceri cuiva un lucru – se va întâmpla o situație stupidă, din cauza căreia te vei certa cu persoana dragă;
 • un obiect vechi și ruginit simbolizează pericolul la care ești expus. Poți ajunge într-o situație incomodă;
 • într-un vis, părul este tuns – pentru cheltuieli neplanificate viitoare;
 • decupați figuri de hârtie – în lumea reală, nu doriți să vă rezolvați propriile probleme, ci preferați ca altcineva să o facă pentru dvs.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit cunoscutului psihanalist, vis de foarfece în mână este un simbol bun. El prezice unei persoane finalizarea cu succes a afacerilor. În plus, această imagine promite începutul unei noi relații romantice. Dacă încercați să tăiați țesut cu un obiect mic, atunci acest lucru semnalează nemulțumirea față de modul în care decurge viața sexuală.

Nu intelegi pe deplin ce nu ti se potriveste. Încercați să vă analizați propriile sentimente, astfel încât împreună cu partenerul dvs. să puteți decide cum să le remediați. Poate că trebuie să experimentezi mai mult. Dacă ceva nu merge, nu te grăbi să dai vina pe partenerul tău. El încearcă, dar nu întotdeauna totul merge prima dată.

Sonnik Miller

În cartea de vis a lui Miller, foarfece – acesta este un simbol extrem de negativ:

 • doar să-i vezi într-un vis este un semn că totul va merge prost. Acest lucru prevestește o ceartă în familie, gelozie nerezonabilă și acuzații reciproce. Și în afaceri există o discordie. În relațiile cu prietenii, trebuie să nu arăți cele mai bune calități ale tale;
 • chestia a fost ascuțită brusc – trebuie să faci o muncă care nu-ți va provoca altceva decât dezgust;
 • ai spart un obiect – în realitate vei încerca să refuzi să faci o muncă neplăcută;
 • visează că foarfecele au fost deja rupte înaintea ta – gândește-te la comportamentul tău. Pentru alții poate părea ciudat, din cauza căruia oamenii apropiați se vor îndepărta de tine, iar situația se va înrăutăți.

Dream Vanga

Clarvăzătorul a susținut că tăierea țesăturii cu foarfecele în vederea nocturnă este un semn că trebuie să acționezi decisiv în viața reală. Doar asta îți va permite să obții ceea ce îți dorești. Fii rănit de un lucru ascuțit – cineva îți va provoca dureri emoționale severe. Dacă în vis arunci un obiect pe podea, în realitate vei demonstra trăsături slabe de caracter.

Am visat că foarfecele erau vechi și deja ruginite – cineva vă va aminti de nemulțumirile care au fost în contul dumneavoastră. Dacă visezi că ghiciți cu ajutorul lor, Vanga a considerat acest lucru un semn al unui puternic dar de previziune. Ar trebui să te gândești cum să întărești legătura cu lumea cealaltă. Dacă poți face acest lucru, nu numai că vei vedea viitorul, ci și îl vei influența.

Citeste mai mult:  Văzând o persoană celebră într-un vis

Interpretarea viselor lui Loff

În mintea interpretului, această imagine este asociată cu dualitatea, dar și cu viața. De fapt, cele două părți ale obiectului acționează indisolubil legate între ele, dar pot tăia firul vieții. Dacă visezi că încerci să ascuți un obiect contondent, atunci în realitate vei încerca să netezi conflictul într-o relație.

Tăiați-vă – în realitate, experimentați frică și chiar groază de ceea ce vă așteaptă. A tăia ceva este un semn că o ceartă serioasă este planificată în familia ta. Dacă în viziunea ta foarfecele au fost bine ascuțite, atunci riști să pierzi tot ce este de valoare pentru tine. Aveți grijă să evitați acest lucru.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Interpretul stabilește că imaginea are un sens negativ. Dacă apare în vise, atunci vei avea conflicte cu ceilalți. Va fi o mare ceartă în familie, prietenii vor considera că te comporți nepotrivit, iar colegii că nu-ți îndeplinești îndatoririle cu zelul cuvenit.

Un obiect ascuțit este un simbol al activității care nu aduce bucurie. Prost – nu vă veți putea îndeplini în mod corespunzător sarcinile zilnice. A o rupe singur este o încercare de a transfera munca grea pe umerii altei persoane. Un lucru deja stricat este să visezi – vei face totul pentru a-ți schimba viața. Adevărat, celor din jurul tău nu le va plăcea noul tău stil de comportament.

Interpretarea visului lui Meneghetti

În această carte de vis, imaginea simbolizează un fel de dorință vagă a visătorului de a răni pe alții sau pe sine. Se vorbește și despre dorința de a acționa în limitele restricțiilor existente. Meneghetti nu a exclus ca simbolul să avertizeze asupra ostilității și agresiunii ascunse, precum și asupra fricii că alți oameni vor dori să scape de influența ta.

Cel mai adesea, bărbații visează că o femeie îi taie hainele. În subconștient, el crede că aceasta vorbește despre dorința ei de a-și reduce puterea și puterea și, de asemenea, semnalează frigiditate.

Această imagine poate fi asociată cu dorința de a întrerupe un fel de relație sau de a vorbi despre teama că acest lucru se va întâmpla. O persoană adormită se teme că nu poate influența astfel de evenimente.

Ce înseamnă un vis despre foarfece – 34 de interpretări exacte

Foarfecele visează, de regulă, să facă o muncă care îl va determina pe visător să urască sau să dezguste. De asemenea, un astfel de vis prezintă obstacole în drumul către obiectiv.

Interpretarea somnului despre foarfece în funcție de detalii

În funcție de ce foarfece sunt într-un vis:

 • alb – la invitația la sărbătoare;
 • mare – a primi un cadou;
 • murdar – la încercările vieții;
 • închis – la un conflict deschis cu inamicul;
 • frumos – la bunăstarea în casă;
 • copii – pentru a completa în familie;
 • cei mici – noroc;
 • aur – la schimbări plăcute în viață;
 • roșu – pentru a stresa;
 • rupt – la speranțe zadarnice;
 • imens – până la gol experiențe;
 • îndoit – la nemulțumirea față de împrejurimile lor;
 • donat – să se odihnească în bună companie;
 • acută – pentru a îmbunătăți sănătatea;
 • ruginit – la un conflict cu un prieten;
 • gradina – vesti bune;
 • vintage – la o întâlnire fericită cu un vechi prieten;
 • argint – a primi o moștenire;
 • negru – a comite acte erupții;
 • albastru – la o ceartă cu rudele;
 • croitorie – a crește la locul de muncă;
 • chirurgical – la perioada de eșecuri;
 • manichiura – la dificultăți la locul de muncă.

În funcție de acțiunile dintr-un vis:

 • luați foarfecele în mână – la resentimente față de cei dragi;
 • fură-i – la întristare;
 • alege – la armonie în viața personală;
 • arunca – din pacate;
 • acordarea – nevoii de a dedica mai mult timp familiei;
 • caută și găsește – la victoria asupra unui adversar;
 • aruncați-le la perete – a risipi;
 • transfer – pentru a profita dintr-o afacere recent începută;
 • pauză – spre singurătate;
 • ascunde – la relații intime dezordonate;
 • curăță în dulap – la resentimente împotriva prietenilor;
 • ascuți – la achiziții valoroase;
 • cere – la faliment;
 • spălare – la încrederea în sine;
 • primi cadou – pentru a incheia o afacere profitabila;
 • cumpără – din fericire și bucurie;
 • dăruiește unui vecin – la împăcarea cu inamicul;
 • lupta cu foarfeca – la răutatea concurenților;
 • răni – la necaz;
 • apără-te – să comunici cu o persoană ipocrită;
 • tăiați țesătura cu ele – pentru profit;
 • picătură foarfece – regrete pentru greșeli;
 • înghiți – a lua decizia greșită;
 • a amenința inamicul cu foarfece ascuțite – să se teamă de dificultăți;
 • tăiați-vă unghiile cu foarfecele – pentru a scăpa de obiceiurile proaste;
 • a vedea foarfecele în mâini greșite – la oboseală de la munca monotonă;
 • înjunghie un șarpe cu foarfece – pentru a lua decizia corectă;
 • lipiți foarfecele în stomacul unei persoane – la împărțirea proprietății.

În funcție de ce să tăiați cu foarfecele într-un vis:

 • jachetă – să se odihnească cu familia;
 • piele – la un proiect eșuat;
 • hârtie – la gelozie din partea unui partener;
 • degetul – să-ți faci griji pentru copii;
 • bani – la realizarea planului;
 • lucruri vechi – la o întâlnire fatidică;
 • o rochie nouă – cunoștințelor plăcute;
 • păr – la o nouă afacere profitabilă.

În funcție de locul în care se află foarfecele într-un vis:

 • în apă – pentru o aventură;
 • în pământ – la veștile mult așteptate de la cei dragi;
 • într-o cutie – pentru a primi un cadou;
 • pe drum – spre o călătorie de afaceri de succes;
 • pe pat – la o odihnă bună;
 • pe podea – la o viață confortabilă;
 • pe masă – la implementarea cu succes a proiectului;
 • în mormânt – la longevitate;
 • în buzunarul visătorului – la oboseală fizică și morală;
 • într-o pungă – noroc.

În funcție de locul în care foarfecele au fost lipite de visător:

 • în ochi – nevoia de a rezolva problemele celor dragi;
 • în cap – la anxietate fără cauza;
 • în gât – la o pierdere a controlului asupra unei situații de viață;
 • în piept – la o încercare de a ascunde trădarea;
 • în picior – la o conversație neplăcută cu părinții;
 • în inimă – la iubirea neîmpărtășită;
 • în spate – la riscul de a suferi din cauza acțiunilor escrocilor.

În funcție de cine a visat la foarfece:

 • gravidă – pentru a rezolva probleme;
 • fată – a se căsători;
 • un bărbat – la grijile zadarnice despre cei dragi.

În funcție de ceea ce ai visat cu foarfecele:

 • un ac și săpun – la o lipsă de atenție din partea unei persoane dragi;
 • fire – pentru a dezvălui un secret important.