De ce visează pisicile

Atacuri, zgârieturi sau mușcături

Într-un astfel de vis, când o pisică atacă, ea reprezintă inamicul tău. Dacă câștigi, atunci obstacolele din viața reală care te deranjează vor fi depășite cu ușurință. Aceștia pot fi parteneri de muncă, rude care „pun bețe în roată” constant.

Dacă pisica te bate, ar trebui să iei în considerare cu atenție strategia de comportament în rezolvarea problemelor: acolo unde faci o greșeală, s-ar putea să nu observi ceva. În caz contrar, vei suferi pierderi bănești, autoritatea ta va scădea atât la locul de muncă, cât și în familie.

Un atac de pisică te poate descrie și ca pe cineva cu multe prejudecăți față de societate. Lucrează la comportamentul tău, încearcă să fii mai ospitalier, politicos și tolerant cu ceilalți.

Dacă animalul se zgârie sau mușcă, atunci există o analogie cu visul de mai sus – se apropie o furtună mare și, dacă nu te gândești de două ori înainte de a face ceva, cineva din afară te va ocoli și îți va lua locul cuvenit. Nu căscă, nu fi prea credul, folosește doar informații verificate. Acesta este exact cazul în care intuiția poate eșua și numai faptele de încredere te vor salva.

Dacă o pisică fuge de tine într-un vis, asta înseamnă că vei pierde bani. Visul este interpretat și ca probleme viitoare la locul de muncă.

Pisica albă și neagră

Visele despre o pisică albă indică pe cineva lângă tine care te rănește sau nu este complet sincer. O altă semnificație este cea referitoare la muncă: planurile tale de a face rău cuiva sau de a preda cuiva o lecție nu îți vor atinge scopul și vor avea consecințe negative la nivel financiar. Nu le dorești altora ceea ce tu nu îți dorești pentru tine.

 • O pisică albă doarme – o perioadă prosperă în viață.
 • Pisica mănâncă – arată economii în cheltuirea banilor.
 • Pisica a sărit în casa ta – o veste neașteptată sau o întâlnire cu cineva din vechii cunoștințe.
 • O pisică pe copac este o ofertă interesantă, creștere în carieră, promovare bonus.
 • Pisica alba suiera la tine – ai grija (pe strada, pe drum, pe trepte). Există pericolul unui accident.

O pisică neagră simbolizează adesea răi și necazuri în orice zonă.

 • Acest animal este de obicei asociat cu dragostea și implică probleme emoționale precum înșelăciunea și trădarea.
 • Dacă pisica dormea, inamicul s-a ascuns și așteaptă o clipă.
 • Dacă ai visat două pisici negre deodată – necazuri duble, eșecuri la locul de muncă, certuri în familie, neînțelegere a celorlalți.
 • Dacă o pisică neagră te mângâie, cineva are nevoie de ajutorul tău. Aruncă o privire în jur, nu poți ezita.
 • Dacă animalul șuieră și miaună furios – până la înșelăciune.
 • Dacă te mușcă, urmărește-ți sănătatea, somnul avertizează asupra unor boli grave.
 • A ucide o pisică neagră într-un vis înseamnă a scăpa de toate problemele.

Pisoii

Pisicile într-un vis indică de obicei nașterea unui copil, dorința de a-i proteja pe cei slabi, de a restabili dreptatea. Dar, nu totul este atât de simplu.

 • Un pisoi alb pufos este o înșelăciune a unei persoane dragi.
 • Majoritatea femeilor au încredere în intuiția lor, iar a vedea pisoi murdari și subțiri într-un vis este o consecință negativă din cauza indiscreției, neglijenței și a unei abordări frivole.
 • Pisicuțe roșii – pentru bani.
 • Gri – pentru treburile casnice, viața de zi cu zi, un stil de viață de rutină.
 • Pisicuțe bolnave – pentru sănătate.
 • Pentru doamnele necăsătorite – o căsnicie dificilă. Dacă lasă zgârieturi – soțul dominant.

Alte vise

Amprenta labelor unei pisici într-un vis – există un răuvoitor care vrea să vă facă rău, dar încercările lui nu ating scopul, face multe greșeli, expunându-și astfel fața. Fii mai atent și mai atent cu cei din jur, inamicul nu este suficient de inteligent, ceea ce îți oferă șansa să-l expui.

A vedea ochi de pisică într-un vis înseamnă că vei găsi o soluție la problema ta. Aceasta este aceeași problemă care te deranjează de mult timp. Tot ce trebuie să faci este să fii pozitiv pentru că capătul tunelului este aproape.

Hrănirea unei pisici într-un vis reflectă comportamentul tău necinstit la locul de muncă cu partenerii, manipulări monetare ilegale. Pisica reprezintă, de asemenea, un nou interes amoros. În termeni monetari, situația ta financiară se va stabiliza.

Dacă o pisică fără stăpân încearcă să intre în casa ta, ea personifică o persoană care încearcă să pătrundă în spațiul tău personal și să ia ceva de la tine. Atenție dacă pisica reușește să intre în casă – poți pierde totul. Nu fi credul.

Dacă ai visat la o pisică murdară, pregătește-te. În curând vei primi vești proaste despre o veche cunoștință. Ar putea fi o boală sau un accident care l-a adus în pragul morții.

Dar nu totul este atât de groaznic: dacă reușești să faci pisica să dispară din câmpul vizual în timpul somnului, asta înseamnă că persoana se va recupera după o perioadă lungă de recuperare.

Dacă o pisică trece pe lângă tine într-un vis, înseamnă că ești împrăștiat și neorganizat la locul de muncă. Trebuie să „iei taurul de coarne” și să navighezi mai bine în fluxul de lucru pentru a preveni eventualele probleme viitoare.

Dacă pisica nu numai că trece pe lângă tine, ci se freacă și de picioarele tale, o persoană dragă are scopuri egoiste și vrea să profite de tine sau de poziția ta.

Dacă ai visat la o pisică în poală, atunci la prima vedere se pare că un astfel de vis poartă ceva pozitiv în sine, dar nu este așa. Un astfel de vis este un semnal că vei fi influențat pentru a comite ceva rău (furt, trădare).

Un animal sălbatic într-un vis înseamnă că fie nu îți exprimi latura feminină la maxim, fie că ești într-o stare în care vrei să-ți îmbunătățești viața socială sau chiar să-ți activezi energia sexuală. În acest caz, nu uitați de măsurile de protecție contraceptivă, nu vă puteți pierde capul și continuați cu pofta.

Interpretarea obișnuită a unei pisici moarte într-un vis nu este foarte pozitivă. Moartea unui animal indică oboseala din cauza suferinței, rătăcirea constantă în căutarea hranei. Prin urmare, ar trebui să vă odihniți și să nu vă gândiți la chestiuni presante. Dacă într-un vis tu însuți ucizi o pisică, atunci vei scăpa de inamicul tău.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează un bebeluș

Pisici cu alte animale

 • Un vis în care o pisică prinde un șoarece sau o pasăre este de bun augur. Implică faptul că adversarii tăi vor lupta cu toată puterea lor, dar victoria va fi a ta.
 • Un vis în care o pisică trăiește cu un șarpe în pace înseamnă începutul unui război, protest, boicot.
 • Un vis în care o pisică se luptă cu un șarpe indică faptul că toate problemele vor dispărea.
 • Un vis în care o pisică atacă un papagal sugerează că îți vei depăși temerile și slăbiciunile.

Conform cărților de vis

Potrivit lui Miller, reprezentantul felinei vorbește despre posibilele probleme la care se poate aștepta o femeie. Dacă a reușit să o alunge, atunci dificultățile în așteptare te pot ocoli. De asemenea, imaginea unui animal înseamnă un mediu invidios. Dacă animalul arată bine, este bine îngrijit și sănătos, atunci acesta este un semnal că visezi în direcția corectă, dar mergi pe drumul greșit către obiectiv.

Freud vede în astfel de imagini viața privată a unei femei. Cu zgârieturi, el crede că visătorul ar trebui să acorde atenție înclinațiilor sale. Și dacă pisica se află pe mâinile unei fete și o mângâie, acest lucru indică faptul că își caută sufletul pereche.

Potrivit cărții de vis vedice, a vedea un reprezentant felin este un simbol al trădării. Potrivit lui Azar, un astfel de vis ar trebui interpretat cu accent pe bârfele care pot veni din societate. Potrivit lui Hasse, nici această imagine nu este de bun augur. Acesta este un avertisment despre negativitatea care poate veni de la oameni.

Vanga a spus că pisicile sunt un simbol al dezacordurilor, abuzului, despărțirii. Dacă animalul este negru, atunci acesta este un semn de pericol. Multe animale vorbesc despre posibile situații ridicole în care o femeie poate fi de rușine.

Ce face un pisic?

Mulți oameni se bucură de vise care implică pisici sau pisici, deoarece simbolizează prietenia și familia. Cu toate acestea, aceste animale care au venit în viziuni de noapte indică adesea prezența unui inamic serios în realitate care vă poate înrăutăți relația cu cei dragi sau poate duce la tulburări la locul de muncă.

Pentru o interpretare corectă a somnului, este necesar să se țină cont de detalii: sexul și starea civilă a persoanei adormite, aspectul și comportamentul animalului care a venit în vederea nocturnă.

De ce visează pisicile – un sens general

Semnificația generală a imaginii unei pisici în viziunea de noapte:

 1. A vedea pisicile este o frământare în viață.
 2. O creatură pufoasă agresivă – pentru a trăda un prieten, a răspândi bârfe despre persoana ta și a înrăutăți relațiile cu angajații.
 3. Hrăniți – în realitate, ajutați unul dintre prietenii sau rudele dvs., precum și întâmpinați dificultăți financiare.
 4. Conduceți – evitați problemele grave.
 5. Mângâiere – întâlnește un suflet pereche în realitate.
 6. Jocul cu un pisoi este un act erupție care a dus la o risipă de o cantitate semnificativă.
 7. Pisica ți-a adus un șoarece – într-o perioadă liniștită a vieții, fără situații dificile la locul de muncă, conflicte și bârfe de la cei răi.
 8. Am visat la o pisică care te încurajează pe stradă – vor veni în vizită rude cu copii care îți vor lua tot timpul liber.
 9. Dacă pisicile urmăresc șoarecii în vis și ei fug, nu puteți dezvălui planuri cunoștințelor, prietenilor și chiar celor mai apropiați, deoarece există un risc mare de implementare a acestora de către o altă persoană.
 10. Să vezi pisici plutitoare – ceartă-te cu o persoană dragă, care mai târziu va deveni inamicul tău.
 11. Multe pisici miaunate avertizeaza asupra unor complicatii pe plan personal sau de lucru in viitorul apropiat.
 12. Un număr mare de pisici de diferite rase și culori – pentru succes rapid și noroc în toate eforturile.

De ce visează o pisică – culoarea unui animal

În cărțile de vis, semnificația unei pisici care visează diferă în funcție de culoarea acesteia:

 • negru – pentru împlinirea celor mai interioare dorințe, trebuie să aveți răbdare;
 • alb – în curând vor avea loc schimbări pozitive la locul de muncă sau în viața personală;
 • alb-negru – în afaceri, visătorul va arăta distracție, iar în viață inexactitate, ceea ce poate duce la rănire;
 • roșu – în viitorul apropiat va fi primită o invitație la o sărbătoare la scară largă și îi va aduce visătorului o mulțime de emoții pozitive;
 • gri – un trădător a ajuns în cercul de prieteni și va încerca din toate puterile să-ți denigreze reputația;
 • verde – visătorul are o stimă de sine prea mare, ceea ce poate duce la o deteriorare a relațiilor cu cei dragi sau la locul de muncă;
 • roșu – o persoană iubită va comite un act care a dus la conflict și dezamăgirea ta;
 • albastru – cei nedoritori se pregătesc să lovească, așa că ar trebui să fii atent, să fii atent în afaceri și să nu faci înțelegeri cu parteneri neverificați.

O pisică tricoloră sau o pisică visează la un reprezentant al sexului slab – o femeie a apărut înconjurată de iubitul ei, făcând toate eforturile pentru a-l seduce. Rivalul are un aspect plăcut și o mentalitate extraordinară, așa că ar trebui depuse eforturi considerabile pentru a menține relațiile.

Dacă o pisică tricoloră pufoasă visează, în viață vor avea loc evenimente vesele care te vor ajuta să uiți de probleme și să aducă doar emoții pozitive.

De ce pisicile visează la o femeie

Semnificația viselor care implică pisici pentru femei:

 1. Am visat o pisică – aceasta simbolizează apariția în viața unui bărbat care încearcă din toate puterile să-ți atragă atenția, dar în realitate urmărește obiective egoiste.
 2. A lua acasă un animal murdar înseamnă a visa la căsătorie la nivel subconștient. Pentru a realiza ce vrei, ar trebui să petreci mai mult timp înconjurat de prieteni și să fii deschis către noi cunoștințe. De asemenea, un vis în care aduci acasă un animal de pe stradă avertizează asupra posibilelor probleme de sănătate sau apariția unei dungi negre în viață.
 3. O pisică frumoasă și afectuoasă visează – ar trebui să te uiți cu atenție la împrejurimile tale, deoarece există oameni în ea care construiesc planuri insidioase împotriva visătorului.
 4. Un animal turbat, care încearcă din toate puterile să te muște și să te zgârie – la locul de muncă, se vor răspândi zvonuri false despre tine, care îți pot distruge reputația și îți pot submina autoritatea. Dacă pisica a reușit să-l zgârie pe visător, vor apărea obstacole la locul de muncă, ceea ce duce la pierderea unor profituri mari.
 5. A bate și a speria o pisică într-un vis înseamnă a experimenta schimbări pozitive în realitate, a vindeca bolile existente și a rezolva conflictele cu cei dragi.
 6. A primi un pisoi cadou inseamna a pierde ceva important in realitate sau a intra in conflict cu un strain.

Citeste mai mult:  Interpretare vis țânțar mare

De mare importanță pentru interpretarea corectă a visului este starea civilă a doamnei:

 1. Dacă o femeie căsătorită visează la o pisică afectuoasă și torcătoare, în mediul ei există o rivală care va încerca să-și ia soțul departe de familie. Joacă – află despre infidelitatea soțului ei.
 2. O pisică într-un vis al unei fete necăsătorite într-o relație avertizează despre înșelăciune din partea iubitului ei.
 3. Dacă o femeie însărcinată mângâie o pisică bine hrănită într-o vedere de noapte, sarcina și nașterea vor trece fără complicații.

Un număr mare de pisici într-un vis visează să cadă într-o situație foarte neplăcută și chiar rușinoasă în viitorul apropiat. De asemenea, multe pisici pot indica infidelitatea unui iubit cu mai multe doamne.

De ce pisicile visează la un bărbat

Interpretarea viselor pentru sexul puternic:

 • dacă o pisică visează la un bărbat tânăr și necăsătorit care a avut recent o iubită, este recomandat să o priviți mai atent, deoarece este cel mai probabil o persoană cu două fețe și relația dvs. nu va aduce fericire;
 • pentru oamenii de afaceri, o pisică văzută într-un vis prezintă dificultăți financiare, furt de la colegi, probleme cu partenerii de afaceri și cheltuieli neprevăzute;
 • o pisică la locul de muncă – la trădarea de către colegi și la conflict cu liderul;
 • familie de pisici – bărbații visează să se căsătorească cu o doamnă neiubită, adesea din cauza unei sarcini neplanificate.

O pisică însărcinată care visează avertizează bărbații cu privire la reorganizările iminente la locul de muncă, al căror rezultat va depinde direct de acțiunile tale.

Pentru a vedea o pisică care s-a urcat în casă, furând mâncare de pe masă – până la pierderea unei surse permanente de venit sau întâlnirea cu o persoană influentă, ceea ce va duce la probleme de afaceri.

Care este visul unei pisici dispărute

A vedea pierderea animalului tău de companie într-un vis pentru fete înseamnă să nu vrei să fii într-o relație cu un bărbat și să faci toate eforturile pentru a deveni o persoană independentă.

De asemenea, pierderea unui animal de companie înseamnă rezolvarea unor probleme care, la nivel subconștient, vor continua să deranjeze visătorul. Pentru ca noile afaceri să aibă succes, este necesar să scapi de temerile nefondate.

A depune toate eforturile pentru a găsi un animal dispărut înseamnă a provoca o ceartă cu un adversar, ceea ce va duce la o cădere nervoasă.

De ce să vezi o pisică într-un vis?

O pisică într-un vis prezintă imprevizibilitatea situațiilor din realitate, ghinion. Pentru ca „bara neagră” să nu vină, trebuie să alungi animalul. O astfel de interpretare ne este oferită de cartea de vis conform Felomen, dar nu este singura. Restul cărților de vis vă vor spune și descrie toate combinațiile posibile cu pisici într-un vis.

Interpretarea viselor lui Felomen

Pentru a înțelege fără ambiguitate la ce visează pisica pentru tine, trebuie să vă amintiți detaliile visului, acestea vor da un răspuns la întrebare.

Ce culoare are pisica?

Alb. Raportează situații de neînțeles la locul de muncă. S-ar putea să fii nevoit să faci o alegere în favoarea banilor sau a unei conștiințe curate. Dacă o pisică albă a venit la tine într-un vis, visul simbolizează participarea în situații cu consecințe complexe.

Negru. Vorbește despre un inamic sau un rău care este prezent în tine. Asociat cu o femeie înșelătoare, insidioasă. Nu participați la escrocherii și tranzacții dubioase.

Gri. Simbolizează oboseala din viață, epuizarea morală, începutul depresiei. Poate că o situație din viața ta te-a scăpat de sub control.

Tricolor. Pentru o femeie, acesta este un semn al unui rival.

alb-negru. Aveți grijă când lucrați cu aparate electrocasnice, pe drumuri etc.

Multicolor – un mesager al necazului și dungi – noroc neașteptat sau cunoștință cu o persoană ciudată.

 • Albastrul este un simbol al energiei puternice, al abilităților extrasenzoriale. Cel mai probabil, dacă are sens să se dezvolte în această direcție.
 • Descifrarea detaliilor unui vis conform Felomen

  Dacă ai visat un purice într-o pisică, cartea de vis interpretează acest lucru ca începutul dezacordurilor, certurilor cu prietenii. Puricii care sar pe lână – nu știi cum să-ți aloci rațional timpul și efortul.

  Am visat la trei pisici – să vă fie frică de invidioși.

  Un animal rănit – cineva are nevoie de ajutorul tău.

  Care este visul unei pisici care moare? Ea avertizează că vei putea rezolva toate problemele dintr-o singură lovitură. În plus, ar trebui să acordați atenție animalului dvs. de companie.

  A vedea o pisică însângerată este un simbol al unei personalități obstinate, care nu este obișnuită să se supună nici măcar autorităților.

  A bate o pisică într-un vis – în realitate, vei afla despre trădarea unei persoane dragi ție și a o sugruma înseamnă a scăpa de sub o influență neplăcută. A îneca o pisică înseamnă a vedea un adversar în față.

  Interpretarea visului

  Conform cărții de vis a lui Meridian, pisicile moarte într-un vis sunt interpretate în moduri diferite: dacă un animal de companie al unei persoane dragi a murit într-un vis, merită să rupă relațiile cu el. Dacă ții animalul în brațe, iar sufletul tău pereche îl bate, această persoană și-a dorit de mult să se despartă de tine, dar nu poate spune. Cadavrul unei pisici plasat într-o cutie – te vor face de rușine.

  Cartea de vis interpretează o pisică însărcinată ca bârfă și conspirații în jurul tău, reconsideră-ți cercul de contacte. Dacă aveți o pisică acasă, poate că va aduce urmași. Dacă nu există animale în casă, cel mai probabil un animal de companie va apărea în curând. Pentru o femeie, un vis poate însemna un resentiment ascuns, complexe asociate cu ea însăși.

  Cartea de vis modernă a secolului XXI

  Pentru a vedea o pisică în vis – la certuri mari în casă, pisoi – la profituri neașteptate.

  Mângâind o pisică – în sufletul tău ai îndoieli și neîncredere față de persoana iubită.

  A traversat drumul – pregătește-te să întâlnești inamicul, o persoană vicleană.

  Frecarea picioarelor – nenorocire în casă.

  A auzi un miaunat puternic este o mărturisire falsă, a vedea că este un apel la ajutor.

  Mușcat și zgâriat de o pisică – calomnie, calomnie de la stăpâni.

  Jocuri cu pisici – pentru a deranja „pe frontul personal”.

  Văzând o pisică zdrobită – stilul de viață pe care îl duceți are consecințe groaznice.

  Citeste mai mult:  De ce mă doare coloana vertebrală după ce dorm?

  A jigni un animal înseamnă a avea o piatră în inimă.

  O pisică a venit la un bărbat în vis – el este în centrul atenției femeilor; o astfel de viziune avertizează o femeie despre un rival.

  Prinderea șoarecilor cu pisici promite bogăție.

  Sonnik Miller

  La ce să te aștepți dacă vezi o pisică într-un vis:

  Acest animal este un prevestitor al eșecului, dar alungându-l, puteți depăși cu ușurință obstacolele. Dacă s-a repezit spre tine, dorind să muște sau să zgârie – pregătește-te să te întâlnești cu cei răi, eventual cu dușmani. Confruntat cu o pisică slabă și epuizată – unul dintre prietenii / colegii tăi este bolnav, astfel încât boala se retrage, animalul trebuie alungat. Un animal neîngrijit, murdar sau bolnav – așteaptă-te la o veste proastă, iar dacă își târăște piciorul din spate – tristețea se va instala în suflet, sănătatea ta se va deteriora. Auzind, dar nu văzând, țipetele și miaunatul unei pisici – prietenul tău imaginar se pregătește să-ți ofere o surpriză neplăcută.

  Dacă o pisică te-a zgâriat, pregătește-te pentru faptul că cei nedoritori vor priva o mare parte din profit.

  Pentru ca o fată să țină o pisică în brațe – în curând va fi implicată în lucruri neplăcute. O pisică albă ca zăpada este o confuzie în afaceri care va atrage durere. Pentru o persoană care lucrează în comerț, o pisică înseamnă că trebuie să lucrezi cinstit, cu dăruire deplină.

  Însumând-up

  Pentru a înțelege de ce visează pisicile, acordați atenție zilei săptămânii și numărului de somn. Încercați să vă amintiți cât mai multe detalii posibil. La urma urmei, chiar și starea de spirit a animalului afectează interpretarea. Deci, pisicile agresive într-un vis sunt un simbol al dușmanilor, al răului și al celor răi – folosiți toate mijloacele pentru a obține bogăția materială.

  Pisica nebună – pregătește-te să te lupți cu o femeie specială obsesivă. Dacă o pisică a pătruns într-un vis, fiți pregătit să vă apropiați de o persoană care vă enervează. Un astfel de vis al unei pisici vorbește și despre certuri mărunte, omisiuni. Dar dacă pisica s-a înecat într-un vis, o încercare a rivalilor / rivalilor de a vă perturba relația va eșua.

  De ce visează pisicile?

  Fiecare persoană, mergând la culcare, merge în regatul lui Morpheus, în speranța că va vedea vise frumoase. Uneori oamenii visează la acele momente pe care le-au trăit deja, iar uneori poți vedea în vis o copilărie îndepărtată și lucruri fantastice la care doar poți visa.

  Unii oameni cred că un vis nu este doar un joc al imaginației și al subconștientului, ci și un semn sau un avertisment. Prin urmare, multe familii au cărți de vis.

  Uneori, prietenii noștri cu patru picioare devin eroii viselor și ce înseamnă asta, vei afla mai departe.

  Visuri despre pisici, adică conform Cărții de vis a lui Miller

  În aproape toate cărțile de vis ale lumii și există multe dintre ele, se spune că a vedea o pisică în vis este o pacoste. Vor fi mari sau mici, în funcție de ceea ce ai visat și de cum s-a comportat pisica.

  Cea mai populară este Cartea de vis a lui Miller, iar el interpretează visele despre pisici după cum urmează:

  • Dacă ai visat că o pisică se grăbește asupra ta, atunci, în realitate, s-ar putea să ai un inamic care nu numai că va încerca să-ți strice reputația, ci și să dorească să ia în stăpânire toate proprietățile tale. Dar dacă conduci sau ucizi un animal într-un vis, atunci toate adversitățile te vor ocoli.
  • Să vezi o pisică slabă și torturată într-un vis – la boala unei persoane dragi. Dacă alungați pisica, atunci boala se va retrage cu siguranță.
  • Dacă visezi o pisică care miaună, dar animalul în sine nu este vizibil, ai grijă, vei avea un prieten „fals” care îți poate face rău.
  • Dacă o pisică zgârie o persoană într-un vis, atunci aceasta înseamnă că afacerea sau o afacere foarte importantă, pentru care s-a petrecut mult timp, va merge către concurenți.
  • Dacă o femeie visează la o pisică, atunci aceasta înseamnă că va fi atrasă în fapte rele.

  De ce visează pisicile, în funcție de culoarea blanii lor?

  Este posibil ca aceste animale să nu o facă într-un vis, dar culoarea hainei afectează, de asemenea, un eveniment sau altul.

  • Dacă de luni până marți o persoană a visat o pisică neagră, atunci acesta este un avertisment despre pericol. Și dacă ați avut un astfel de vis de vineri până sâmbătă, atunci așteptați-vă la o sumă mare de bani. Pentru un bărbat, o pisică neagră promite trădarea unei persoane dragi.
  • O pisică roșie care visează îți promite o minciună și o înșelăciune de la o persoană dragă în realitate. Prin urmare, încearcă să nu ieși în evidență printre prieteni și cunoștințe.
  • O pisică cenușie într-un vis avertizează că concurenții tăi te pot pune la cale. Așa că aveți grijă la locul de muncă.
  • Pisica roșie indică faptul că ești prea mândru. Prin urmare, pentru ca oamenii să te trateze mai bine, schimbă-te.

  Semnificații generale despre visele cu pisici

  De ce visează pisicile? Nu există un răspuns cert la această întrebare, amintiți-vă visul și comparați-l cu următoarele date:

  • Dacă o persoană vede o pisică mergând spre el, atunci aceasta înseamnă o întâlnire care se apropie cu inamicul.
  • Dacă pisica unui prieten te mângâie, atunci cineva din mediul tău este în pericol.
  • Dacă mângâi și mângâi o pisică într-un vis, atunci asta înseamnă că la nivel subconștient nu ai încredere în cineva.
  • Dacă într-un vis te distrezi jucându-te cu o pisică, atunci fii pregătit pentru faptul că partenerul tău de viață te înșală.
  • Torturarea unei pisici într-un vis înseamnă că ai o conștiință proastă.
  • Prinde o pisică într-un vis – dezvăluie bârfe despre tine.
  • Dacă într-un vis există o pisică cu pisoi, atunci acest lucru prevestește probleme și necazuri minore.
  • Mulți oameni își pun întrebarea: de ce visează pisicile la o femeie? Există un singur răspuns, un astfel de vis promite probleme cu cel ales. O pisică adultă înseamnă prezența unui rival puternic, o pisică mieunată indică faptul că nu poți avea încredere în cuvintele bărbatului tău iubit.

  Pisicile drăguțe și pufoase visează cel mai adesea la necazuri și necazuri minore. Cu toate acestea, dacă o persoană visează la propriul animal de companie, atunci nu este nimic de care să vă faceți griji și să vă fie teamă, deoarece înseamnă doar că îl iubești și îl apreciezi.