Care este visul unui pui de elefant pentru o fată

Elefant conform cărții de vis

Orice pui de animal în realitate este fermecător și dulce, dar dacă te vizitează în visele tale de noapte? În primul rând, ar trebui să acordați atenție copiilor, dacă există, din familie. Dacă nu sunt, atunci se așteaptă reaprovizionarea în viitorul apropiat. Cu toate acestea, merită luat în considerare faptul că diferiți pui poartă informații diferite. Să încercăm să ne dăm seama la ce visează elefantul.

Valoarea generală

Pentru a interpreta un vis în care locuitorii exotici din țările calde au fost oaspeți, merită să ne amintim cu atenție întregul vis. Cum anume a avut loc contactul cu animalul? Poate că era hrănit sau mângâiat. Amintește-ți locul de întâlnire, mai ales dacă ai visat la un animal mic (grădina zoologică, casă, pădure etc.) Analizează-ți amintirile unui vis, ce sentimente apar (anxietate, frică, bucurie).

Un animal adult visează la putere, poziții înalte în diverse domenii de activitate. Dar puiul poate simboliza nu numai copiii reali sau viitori, ci și succesul monetar probabil. Un pui de elefant alb, de exemplu, promite să urce pe scara carierei. Creșterea este posibilă numai cu sârguința și diligența observatorului. De ce visează o femeie la un pui de elefant dacă este alb? Când într-un vis un pui se află printre frații gri, acest lucru prevestește o situație dificilă din care vei ieși în frunte.

Copilul a visat cu mama

Dacă un pui de animal este văzut cu un elefant sub formă de figurină, atunci aceasta înseamnă nașterea unui nou proiect. Un astfel de vis dă încredere în abilitățile cuiva, nu trebuie ignorat. Toate angajamentele vor fi cu siguranță recompensate.

Dacă puiul aleargă în jurul elefantului sau se joacă unul cu celălalt, atunci un astfel de vis este extrem de pozitiv. Cel mai probabil, ești înconjurat de oameni amabili și iubitori, există pe cineva pe care să te bazezi în momentele dificile, vei veni mereu în ajutor.

Explicând de ce un mic elefant visează la o femeie, ar trebui să acorde atenție și viselor cu o mamă elefant. Pentru sexul frumos, astfel de vise nu sunt neobișnuite și sunt foarte informative. Dacă o mamă are grijă de un pui, atunci un astfel de complot vorbește despre o idilă senină a familiei. Și dacă copilul suge mama, atunci visul arată nevoia de a face față unei alegeri decisive în destinul tău în viitorul apropiat.

Comunicarea cu copilul

Contactul cu orice animal dintr-un vis arată nevoia de a lucra asupra ta și a neajunsurilor tale. Și, de asemenea, astfel de vise vorbesc despre un posibil ajutor pentru cei care se află într-o situație dificilă. Dacă într-un vis ești predispus la sentimente despre un animal, atunci în viitorul apropiat vor veni oaspeți care vor cauza multe probleme.

Puiul de elefant pe care îl ajutați să se nască prefigurează nevoia de a rezolva problemele altora în viitorul viitor și, eventual, dificultățile celor dragi. O astfel de îngrijire nu va oferi nimic în schimb și va fi petrecut mult timp, fiți gata pentru asta imediat.

Dacă într-un vis un mic elefant a fost mângâiat și reacția lui a fost pozitivă, atunci toate proiectele pe care le-ați planificat pentru viitorul apropiat vor fi implementate cu succes. Dar dacă copilul era agresiv, atunci un astfel de vis avertizează asupra inutilității tuturor acțiunilor.

Loc de întâlnire cu puiul

Când analizați, încercați să vă amintiți exact punctul de interacțiune cu puiul de elefant. Dacă acesta a fost habitatul natural al bebelușului, atunci familia ta, ca și tine personal, este asigurată cu liniște și stabilitate. O fiară pierdută profețește ambiguitatea treburilor tale și necazurile din relațiile de familie.

Un râu curat și un pui alb sunt vestigii de profit și de dimensiuni mari. Dacă bebelușul își toarnă apă pe trunchi, atunci ar trebui să ne așteptăm la o moștenire bruscă. Un animal într-o grădină zoologică înseamnă nevoia de a-ți înțelege lumea interioară, unde sunt ascunse rezerve care nu trebuie reținute.

Un pui de elefant în deșert sau unul care și-a pierdut părinții promite necazuri pe care doar tu le poți face față. Și dacă se află în casa lui, atunci așteptați-vă la o perioadă destul de supărătoare, care va necesita mult timp și răbdare.

Ce au trăit într-un vis

Deci, merită să analizăm stadiul emoțional al somnului în care a visat puiul de elefant. Dacă ai fost atins de copil, al lui

frumusețe, apoi așteptați-vă laude pentru ceea ce ați făcut. Emoțiile pozitive, indiferent de toate celelalte componente, prevestesc o interpretare exclusiv pozitivă.Un vis plin de experiențe promite anxietate, îngrijire pentru cei dragi și mai ales pentru copii. Dacă vă este frică de masivitatea fiarei din casa dvs., ar trebui să vă reconsiderați programul de lucru. Călărea unui elefant și bucuria de el aduce visătorul la o poziție de conducere sau promovare.

Experiențele asociate cu moartea unui pui de elefant vor prezice pierderi semnificative, distrugerea planurilor și dificultăți probabile la locul de muncă. Este necesar să se acorde mai multă atenție sănătății rudelor, în special a copiilor.

Mai multe decodare

Visul în care ții copilul în brațe poartă doar o interpretare pozitivă. Acesta este un semn grozav că vei fi mai încrezător în abilitățile tale. Animalul gri este un simbol al înțelepciunii și experienței. Cel mai probabil, observatorul va primi vești excelente după o astfel de viziune.

Dacă alte animale au fost prezente în vis, atunci așteptați-vă la o întâlnire cu prietenii sau cunoștințele. Un bărbat poate spera la o întâlnire cu sexul frumos, care va juca un rol important în viața lui. Mai mulți elefanți care se toarnă apă pe ei înșiși sau sunt în ea prevestesc fericire și succes în orice efort.

Pentru o femeie, un pui de elefant poate fi un semn al posibilelor schimbări în viața ei personală. Ar trebui să vă așteptați la cineva cu care există șansa de a construi relații de familie puternice. Poate chiar și semne strălucitoare de atenție din partea masculină vor fi așteptate de femeie.

De ce într-un vis un elefant, pui de elefant sau elefanți – interpretarea cărților de vis pentru femei

Interpretarea visului unui elefant este interpretată ca un semn favorabil, prefigurand o întâlnire timpurie cu o persoană influentă, binevoitoare. Luați în considerare semnificația unui astfel de vis, în funcție de tipul de elefant și de comportamentul acestuia.

Citeste mai mult:  De ce visezi la pâine

Văzând un elefant într-un vis

Apariția acestui animal într-un vis are o interpretare diferită pentru un bărbat și pentru o femeie, deși în cele mai multe cazuri are o semnificație pozitivă. Să o luăm în considerare în detaliu.

Interpretarea viselor: elefant pentru o femeie

Pentru o fată, apariția unui elefant într-un vis poate însemna următoarele:

 1. Un cadou generos de la un om bogat, patron. Un elefant frumos sănătos este de o asemenea importanță.
 2. Noua cunostinta romantica, relatie sexuala. Doamnele ar trebui să se aștepte la ele, mângâind trunchiul unui animal în vis.
 3. Obținerea unei proprietăți mari ca urmare a unei tranzacții de succes. Această dezvoltare a evenimentelor este indicată de achiziționarea unui pui de elefant într-un vis.
 4. Pericolul asociat unei afaceri riscante. Acesta este sensul unui elefant mort.
 5. Disconfort, experiențe neplăcute. Așa este interpretat un vis în care o persoană vede un pui de elefant în propria casă.
 6. Amenințare la viață, pericol. O turmă de elefanți care a apărut într-un vis are o astfel de semnificație. Când un astfel de semn apare într-un vis, femeile trebuie să fie foarte atente atunci când lucrează cu companii, organizații publice, vizitează locuri aglomerate.
 7. Obține un loc de muncă bun. Ea este prezisă hrănind un elefant într-un vis.

Pentru a înțelege ce înseamnă un elefant într-un vis pentru o femeie, trebuie să acordați atenție sentimentelor care sunt asociate cu apariția unui astfel de animal. Dacă provoacă senzații plăcute, fiara marchează un viitor bun, dacă te așteaptă frică, anxietate, necaz.

Interpretarea viselor: elefant pentru un bărbat

Pentru un bărbat, apariția unui mamifer mare în vise este, de asemenea, un semn favorabil:

 • elefantul alb promite o creștere în carieră, o creștere semnificativă a salariului;
 • un animal mare, în fața căruia tipul se teme, promite apariția în viața unui șef a cărui încredere trebuie câștigată;
 • un elefant uriaș care pășește singur oferă un beneficiu. A cumpăra un astfel de animal înseamnă a primi o mașină nouă, mașină sau altă achiziție majoră în condiții favorabile;
 • un elefant se scaldă într-un vis – vă puteți aștepta la o vacanță fără griji. Simțiți-vă liber să plecați în vacanță, lăsați-vă propriile afaceri – nimic nu le va opri.

Apariția unui animal bolnav, rănit este considerată un semn rău. Avertizează: fii atent, ești bântuit de necazuri, răi, probleme ascunse. Amânați deciziile importante, călătoriile de afaceri, verificați documentele. Numai așa poți evita pericolul.

Elefantul – carte de vis

Un mic elefant promite unei femei o cunoștință cu un bărbat interesant, o întâlnire cu logodnicul ei. Dacă vezi un pui în vis cu mama lui, te așteaptă schimbări cardinale în viață. Conform cărții de vis, un pui de elefant pentru o femeie promite și el să primească o sumă mare de bani. Puteți conta pe ea dacă într-un vis un pui de elefant se plimbă cu turma lui.

Adesea un bărbat visează la un pui de elefant cu mama lui făcând baie. Acest lucru prevestește fericirea familiei, confortul. Pentru o femeie căsătorită, apariția unui astfel de semn promite o maternitate fericită, apariția unui copil sănătos.

Apariția unui pui de elefant rănit în vise este considerată un semn rău. Acest lucru promite visătorului probleme de sănătate, avertizează împotriva călătoriilor lungi, a conducerii neglijente – pericolul vă așteaptă.

Dacă aveți întrebări – anunțați-ne Pune o intrebare

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller oferă diverse interpretări ale aspectului acestor animale în vise:

 1. Dacă o fată călărește un elefant, ea va putea să obțină onoare și premii, să țină o întreprindere mare în mâinile ei, să câștige autoritate în propria familie. Noroc o va însoți în diverse demersuri.
 2. Dacă într-un vis o doamnă ține în brațe un pui de elefant nou-născut, în viața reală va avea nevoie de ajutor.
 3. A vedea un elefant singuratic în depărtare înseamnă să te ridici deasupra celorlalți datorită propriei tale bunătăți și preocupări pentru ceilalți.

Un semn bun este apariția unei turme de elefanți în vise. Acest lucru simbolizează primirea unei sume mari de bani, dobândirea de avere, la care o persoană a visat de mult.

Fiul lui Nostradamus

Cu această carte de vis, un elefant într-un vis nu este interpretat în cel mai bun mod. Apariția unui astfel de animal poate însemna:

 • dobândirea înțelepciunii prin depășirea obstacolelor;
 • suspiciune, cruzime față de alte persoane;
 • dobândirea de lucruri inutile în viața de zi cu zi. O interpretare similară este folosită dacă o persoană a visat la un elefant alb.

Când un astfel de simbol apare într-un vis, cartea de vis vă recomandă să vă comportați prudent, cu atenție și să arătați mai multă răbdare cu ceilalți. Ar trebui să vă verificați propriile afaceri – ați putea uita de ceva important.

Interpretarea viselor lui Lofa

Această carte de vis consideră elefanții ca un simbol al înțelepciunii, al valorilor patriarhale, al sfințeniei relațiilor. Apariția unui astfel de semn într-un vis promite unei femei sprijinul bărbaților, o îmbunătățire a calității vieții și o dezvoltare spirituală.

De ce doar elefanții roz vin în vise

Elefanții roz sunt adesea visați de oameni prea practici, pragmatici. Ele simbolizează vise neîmplinite, vise. Ei obligă o persoană să se îndrepte către dorințe adevărate, fantezii vechi. Dacă ești puțin mai romantic în viața ta de zi cu zi, astfel de vise vor dispărea.

Simbolul prezentat are o altă semnificație pentru persoanele care sunt capabile să ofere sprijin dezinteresat celor dragi. El le promite o răsplată pentru faptele lor.

Interpretarea viselor: balon – elefant

Astfel de vise vorbesc despre vise și planuri neîmplinite. Este necesar să crezi în pământ, să faci lucruri reale – multe necesită intervenția ta imediată. Pentru fete, apariția unui balon într-un vis oferă o cunoștință goală, o poveste de dragoste nereușită.

Dacă apariția unui balon este însoțită de emoții bune, te așteaptă evenimente neașteptate. O sosire bruscă a rudelor, prietenilor, o petrecere distractivă este posibilă. Dacă vezi un balon în formă de elefant zburând spre cer, lucrurile vor merge în realitate.

Atacul de elefant într-un vis

Atacul unui animal atât de mare într-un vis indică un pericol real pentru viața umană. Semnificația specială a unui astfel de vis constă în faptul că situația din cauza căreia a apărut o astfel de amenințare a fost provocată de visător însuși în trecut, iar acum nu poate scăpa de ea din anumite circumstanțe. Când apare un astfel de vis, este recomandat să încerci să-ți rezolvi propriile treburi, să faci pace cu dușmanii tăi.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Interpretarea viselor de ce visează lupul

Atacul unui turmă de elefanți vorbește despre o boală gravă, riscul de rănire, dezastru. Verifică-ți starea de sănătate, urmează un tratament preventiv, pentru a nu te confrunta cu probleme mai grave pe viitor.

O încercare de a fugi de animalele furioase indică temerile unei persoane, o dorință de a-și apăra poziția. Poate că în viața reală simți prea multă presiune din partea celorlalți.

Călărește un elefant într-un vis

Acesta este un vis bun, care prevestește un viitor fericit. Poate fi asociat cu următoarele:

 1. Trebuie să te odihnești curând. Acest lucru este indicat de vise în care călărești un animal în timpul unui tur al Egiptului sau al unei alte țări exotice.
 2. Profituri mari, obținerea unei poziții înalte, moștenire, câștigarea la loterie. Această interpretare este folosită dacă într-un vis cel care călărește elefantul se simte ca un triumfător. Dacă ți-a venit un astfel de vis, grăbește-te să-ți încerci norocul, poți juca la loterie.
 3. Realizarea fanteziilor sexuale. Cartea de vis a lui Freud atribuie acest sens plimbare cu elefantul.

Dacă ai visat la un pui de elefant ca montură, e de așteptat să câștigi în afaceri, o promovare, un bonus. Oricare dintre angajamentele tale vor fi încununate cu succes.

La ce a visat elefantul

Visele care implică elefanți sunt de interes real, deoarece imaginea acestui animal este mult mai neobișnuită decât animalele de companie obișnuite. Pentru cea mai precisă interpretare a somnului, ar trebui să încercați să vă amintiți locul întâlnirii cu fiara, comportamentul și aspectul acesteia, precum și sexul visătorului și emoțiile asociate cu evenimentele.

De ce visează un elefant – un sens general

O fiară mare și sănătoasă visează să primească un post înalt. Un copil mic visează la un început de succes la o carieră independentă. Un animal cu aspect bolnăvicios avertizează asupra necesității de a acorda mai multă atenție propriei sănătăți.

Un animal mort simbolizează eșecul, așa că este recomandat să abandonați investițiile neplăcute în numerar, tranzacțiile cu parteneri neverificați sau călătoriile în viitorul apropiat.

Semnificația somnului depinde și de culoarea pielii animalului:

 • lumină – pentru a obține slujba visurilor tale;
 • roz – la pierderi din cauza refuzului de a privi cu adevărat lucrurile;
 • întuneric – pentru a-ți atinge obiectivele fără prea mult efort;
 • multicolor – spre o surpriză a unei persoane dragi.

De ce un pui de elefant visează la o femeie, un bărbat

Descifrarea viselor pentru sexul frumos:

 1. Femeie tânără. Privirea elefanților care se zboară înseamnă întâlnirea cu o persoană influentă care poate deveni mentor și asistent în toate domeniile vieții.
 2. Femeie adultă. Pentru a fi speriat într-un vis de prezența unui animal în casă – implementarea planurilor va dura mult timp și pentru a obține un rezultat pozitiv, ar trebui depuse eforturi mari.
 3. O fată într-o relație. Un pui de elefant binevoitor simbolizează o sarcină timpurie și o naștere ușoară.

Dacă un bărbat matur a ucis o fiară cu propria sa mână într-un vis, în realitate va experimenta suferință mentală din cauza actelor sale neplăcute.

Este un vis că un pui de elefant se comportă agresiv și încearcă să schilodeze un tânăr – în realitate, vor apărea probleme grave din cauza greșelilor unei persoane adormite. Vânează un copil mare – frauda concurenților poate duce la faliment sau concediere.

Pentru un bărbat singur, imaginea simbolizează o întâlnire cu o doamnă care îi va crea condiții confortabile de viață. Pentru ca aceste relații să fie păstrate pentru o lungă perioadă de timp, este necesar să-i răspunzi alesului tău.

Elefantul a visat cu mama

Am visat la un pui de elefant care suge laptele mamei – în viitorul apropiat, visătorul va trebui să ia singur o decizie fatidică. Puștiul se zbuciumă lângă elefant – ești înconjurat de oameni iubitoare și sinceri care pot veni în ajutor în orice moment.

Pentru sexul frumos, să vezi un bebeluș îngrijit de un elefant – la o relație cu persoana iubită, plină de armonie, iubire și înțelegere.

Ea visează să urmărească nașterea unui pui de elefant – unul dintre prieteni sau membrii familiei are mare nevoie de ajutor de la o persoană adormită. Ridică o fiară nou-născută în brațe – pentru a scăpa de problemele existente în viață, va trebui să cauți ajutor de la cei dragi.

O figurină care înfățișează un elefant cu un bebeluș visează la succes într-un nou proiect. Noroc va însoți afacerile, regula principală este să nu te îndoiești de propriile abilități.

Comunicarea cu un elefant

Semnificația unui vis diferă, de asemenea, în funcție de comportamentul animalului sau al visătorului:

 • a juca – la apariția unui noroc în viață;
 • puiul de elefant te mângâie – pentru a te familiariza cu o persoană interesantă și misterioasă, capabilă să devină în viitor un prieten apropiat și chiar un suflet pereche;
 • urmăriți un vițel de elefant care mănâncă – pentru a intensifica acțiunile celor răi care vizează înrăutățirea reputației;
 • antrenează – încearcă să îmbunătățești situația dintre colegi;
 • visul de a conduce o promovare mult așteptată și îmbunătățirea relațiilor cu conducerea.

Dacă într-un vis ajuți un pui de elefant să se nască, în viața reală va trebui să rezolvi problemele uneia dintre rudele sau apropiații tăi. Aceste lucruri vor dura mult timp, iar la final nu vei primi recunoștința pe care o meriti.

Location

Interpretarea somnului după locație:

 • animalul se plimbă în jurul grădinii zoologice sau al rezervației naturale – visătorul merită un loc de muncă mai bine plătit;
 • o fiară în haine strălucitoare într-un circ sau la un târg – la o călătorie informativă și foarte neobișnuită;
 • se scalda in rau – problemele il vor scoate pe visator din cursul obisnuit, dar sprijinul celor dragi
 • ajuta la evitarea problemelor grave;
 • rătăcirea prin deșert – pentru a rezolva în mod independent toate problemele, care vor afecta negativ starea psihologică;
 • un pui de elefant care se plimbă prin casă visează la vești și evenimente fericite.

Imaginea unui pui de elefant care merge pe o pajiște verde simbolizează întărirea unei poziții în societate cu ajutorul unor fapte dezinteresate și nobile.

Un pui de elefant într-o cușcă indică izolarea și constrângerea visătorului – aceasta este ceea ce nu permite progresul în planurile planificate. Majoritatea complexelor sunt exagerate și nu au nicio bază – depășiți-vă temerile interioare, acest lucru vă va ajuta să obțineți rezultate pozitive la locul de muncă și în viața personală.

Citeste mai mult:  Dormi o pisică roșie mare

Stenograme de la interpreți celebri

Semnificația imaginii unui elefant în diferite cărți de vis populare:

 1. Enigmă. Privirea unui animal sănătos înseamnă, în realitate, întâlnirea cu o persoană care își poate schimba radical viața obișnuită. Dacă o persoană care nu este într-o relație a văzut fiara într-un vis, în curând îți vei întâlni sufletul pereche. A vedea o mulțime de elefanți – pentru a primi o moștenire sau a câștiga la loterie. Mai multe animale se joacă între ele – în viață, visătorul va fi martor la un eveniment dulce și emoționant.
 2. Miller. Dacă visezi un mic elefant singuratic, un nou proiect de lucru va fi în siguranță și va aduce profituri mari. O turmă de animale nou-născute – pentru a câștiga în curând stabilitate financiară pentru o lungă perioadă de timp.
 3. Vanga. Călărit pe un elefant – în viață nu observi cum suprimi oamenii din mediul tău cu caracterul și autoritatea ta puternică. Încrederea în sine excesivă poate duce la faptul că într-un moment dificil din viața ta vei rămâne singur. Dacă într-un vis o turmă de animale se grăbește spre tine – din cauza riscului de erupție sau a comunicării cu personalități dubioase, o persoană adormită își poate distruge reputația sau poate pierde o sumă mare.
 4. Longo. A vâna un bebeluș – visătorul în viață dă dovadă de cruzime excesivă, mai ales în raport cu personalitățile mai slabe. Un elefant trâmbițând de durere avertizează despre munca grea care nu va fi plătită în mod adecvat.

Văzând într-un vis imaginea unui elefant, simțiți-vă liber să vă ocupați de lucruri noi – o abordare responsabilă față de ele și concentrarea deplină asupra a ceea ce doriți vă vor ajuta să obțineți succes. Cu toate acestea, nu uitați de cei dragi, deoarece un astfel de vis poate indica faptul că aceștia au mare nevoie de atenția dvs.

De ce visează o femeie la un pui de elefant?

Potrivit cărții de vis, un pui de elefant pentru o femeie, care visează, promite schimbări foarte mari în viață. Mai mult, ei vor fi asociați nu numai cu copiii, așa cum este de obicei cazul când puii visează, ci și cu multe alte domenii ale vieții. Și înainte de a începe să interpretați la ce visează acest „bebeluș”, amintiți-vă toate nuanțele pe care le-ați văzut într-un vis.

O întâlnire care lasă o amprentă…

Dacă într-un vis ai văzut un pui de elefant care a făcut o mare impresie asupra ta, atunci asta înseamnă că în viața reală vei întâlni o persoană pentru care vei mulțumi soartei pentru întâlnire.

Poate că va fi dragostea vieții, sau poate veți găsi un consilier și un mentor înțelept care vă va putea schimba pe tine și viziunea asupra lumii, cartea de vis a pastorului Loff spune unei femei la ce visează acest mini-gigant.

Vei fi responsabil

Cartea de vis de Est susține că, dacă un pui de elefant visează la o femeie, atunci se așteaptă un fel de decizie de la ea. Mai mult, nu numai succesul ei, ci și oamenii din jurul ei vor depinde de ceea ce va decide visătorul.

Într-un vis, vezi un pui de elefant cu o turmă? Conectați-vă pentru a găsi soluții pentru a vă normaliza fluxul de lucru. Și dacă s-a jucat cu alte creaturi vii, atunci cel mai probabil va fi necesar să rezolve problemele legate de vecini.

Fericirea familiei și deliciile maternității

Este rar ca cineva să aibă îndoieli cu privire la ce visează un pui de animal care își suge mama. Elefanții nu fac excepție. Ai visat să hrănești un pui de elefant? Experimentează bucuria maternității.

Ai deja copii? Atunci un astfel de complot sugerează că ar fi frumos să acordăm mai multă atenție bucuriilor și necazurilor lor. Nu-i lăsa pe copiii tăi să creadă că ai uitat de ei. Înconjurați-i cu atenție.

A vedea într-un vis o femeie cu un elefant și un elefant este un simbol al fericirii și armoniei familiei puternice, practic, indestructibile, asigură cărțile de vis.

Mare noroc

Un semn bun, conform celor mai multe cărți de vis, este un vis în care o femeie călărește pe un pui de elefant.

Dacă elaborezi planuri sau ești încântat de ideea unui nou proiect, atunci acum este cel mai bun moment pentru a-ți implementa planurile. Norocul te va urma în jur. Nu rata momentul!

Cartea de vis a lui Miller promite un mare câștig doamnei care a visat cum hrănește puiul de elefant din mâna ei.

Necazuri, griji, obligații

Este imposibil să ocoliți interpretările negative despre ceea ce visează o femeie. Din păcate, sunt câteva.

Ai văzut un elefant bolnav sau rănit? Încercați să nu faceți nimic pentru o perioadă, pentru că nu veți avea altceva decât probleme și o durere de cap.

Într-un vis, ai vânat o turmă de elefanți și ai ucis un pui de elefant? Cu declarațiile tale, poți răni dureros un prieten apropiat.

Dar viziunea în care ai văzut un pui de elefant încărcat cu baloți și saci vorbește despre povara grea a obligațiilor asumate. Nu vă supraestimați capacitățile.

Cruzime, ambiție, înțelepciune – ce este inerent în tine?

Explicații interesante pot fi obținute întrebându-ne ce promite puiul de elefant unei femei, aflându-se în locuința unei persoane adormite. Iată ce spun cărțile de vis despre asta:

 • tu însuți îl lași să intre – nu te vei ocupa de înțelepciune și prudență;
 • „Bebeluș” a venit ca o surpriză pentru tine – cineva îți pregătește o surpriză;
 • l-ai luat ca animal de companie – ai ambiții mari;
 • a adus un animal în casă pentru a crește și a mânca – ești prea crud;
 • cumpărat de la un antrenor crud – tu, dimpotrivă, ești prea moale.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor femeie cu un copil

De ce visează o femeie?

De ce tigrii visează la o femeie?

Care este visul unei femei necunoscute?

Văzând o femeie care plânge într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.