Care este visul unui copil negru

copil negru

Interpretarea viselor Negru Baby a avut un vis despre de ce un copil negru visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un bebeluș negru într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Baby

Dacă copilul doarme profund – ești foarte strâns, îți este frică de tot, fii mai îndrăzneț.

Dacă copilul se târăște, în curând va trebui să iei o serie de decizii importante.

Dacă copilul plânge – așteptați-vă la probleme minore.

Dacă copilul alăptează, ai încredere numai în cei mai apropiați oameni.

Dacă visezi un bebeluș adormit sau un copil mic, ești în mod natural timid și încrezător.

Bebeluș târât – trebuie să te gândești rapid și să iei decizii.

Bebeluş care plânge – trebuie să rezolvi multe probleme mici.

Alăptarea unui copil sau vezi un copil alăptat – ar trebui să fii precaut să nu ai încredere în oamenii care nu sunt prietenii tăi apropiați.

Interpretarea viselor – Baby

În general, un copil într-un vis înseamnă o afacere nouă pe care ați început-o sau un fel de muncă care necesită mult efort și bani. Uneori, un vis despre el prezice surpriza.

A visa că protejezi un bebeluș pentru ca el să nu cadă înseamnă că te îndoiești de tine și te temi că afacerea ta nu va deveni realitate.

A vedea un copil vesel și sănătos într-un vis este un vestitor al sănătății, succesului, prosperității. Dacă visezi o asistentă cu un copil în brațe, atunci te așteaptă bunăstarea familiei.

Dacă visezi că copilul va fi învelit în scutece, atunci după un astfel de vis se poate îmbolnăvi.

Pentru femeile însărcinate, un astfel de vis prevestește o naștere prematură.

Pentru femei, un astfel de vis prezice boala soțului ei.

A vedea un copil bolnav într-un vis este un semn că nenorocirea îți amenință planurile de viitor.

A vedea un copil gol într-un vis este un semn de anxietate, nefericire.

Visul în care ai văzut o mamă hrănind un bebeluș, atunci știi că a sosit momentul pentru împlinirea unei dorințe prețuite.

Alinierea unui copil într-un vis este un semn de bucurie și pace în familie, pe care îl prețuiești foarte mult.

A auzi bolborosirea bebelușilor într-un vis înseamnă că în curând cineva te va deranja cu vorbăria lui goală. Uneori, un astfel de vis înseamnă că ai de-a face cu o persoană care nu știe ce face.

A te vedea ca un bebeluș într-un vis înseamnă că va trebui să faci multe pentru a te întoarce pe picioare în viață după o lungă perioadă de eșec sau pentru a câștiga respectul celorlalți.

A-ți vedea copilul ca un copil într-un vis înseamnă că are nevoie de sprijinul tău sau se poate îmbolnăvi și va avea nevoie de ajutorul tău pentru a se îmbunătăți.

Dacă copilul se dovedește a fi bolnav într-un vis și se grăbește în agonie, atunci vă așteaptă suferința, prăbușirea speranțelor, nevoia, lipsurile și singurătatea. Vezi interpretarea: bona.

Interpretarea viselor – Baby

Dacă visezi un bebeluș la sânul mamei tale, bunăstarea te așteaptă.

Dacă ții copilul de mână, visul promite finalizarea cu succes a unor afaceri riscante.

Un copil mort este o predicție că veți primi vești bune și, poate, vă veți îmbunătăți chestiunile legate de bani.

Interpretarea viselor – Baby

Văzând în vis un copil tocmai adus de la spital – în realitate vei primi un cadou neașteptat și plăcut.

Dacă copilul este băiat, atunci în dorința ta de a obține prosperitate, trebuie să te bazezi pe propriile forțe, iar dacă o fată, o căsnicie de succes te poate face fericit.

Dacă vedeți copii gemeni, atunci acesta este un semn de stabilitate în afaceri, precum și de pace și armonie în familie. Găsirea unui copil găsit într-un vis oferă profit, succes și prosperitate care vă vor veni în curând.

A face baie unui copil într-un vis oferă o ieșire fericită dintr-o situație dificilă. Sărutul unui copil înseamnă că îți vei păstra farmecul până la bătrânețe.

Dacă visezi un bebeluș cu un ulcer profund, adânc în oase, asta arată că incidentele neașteptate și nefericite îți vor strica planurile, iar bolile infecțioase amenință copiii.

A auzi bolborositul unui copil într-un vis înseamnă că în curând vei întâlni o persoană cu o soartă uimitoare și vei deveni un partener fidel al vieții sale.

A te vedea ca un copil într-un vis înseamnă că, în realitate, vei fi acuzat de mărturie mincinoasă și de a da mărturie falsă în favoarea persoanei dragi.

Interpretarea viselor pentru a da naștere unui negru

Vă sugerăm să vă familiarizați cu articolul pe tema: „cartea de vis pentru a da naștere unui copil negru” în paginile celei mai relevante cărți de referință despre vise în 2018.

Ce înseamnă să vezi un negru într-un vis?

Orice personaj neobișnuit din visele noastre oferă întotdeauna evenimente extraordinare în realitate. Care este visul unui negru, al unui bărbat cu pielea închisă la culoare?

Acest vis are multe interpretări diferite: poate indica bucurie și dificultăți, împlinirea viselor și probleme în afaceri. Pentru a înțelege semnificația exactă a somnului, va trebui să vă amintiți detaliile: cum era un negru, un adult sau un copil, ce a făcut, să zicem. Interpretarea viselor descrie un număr mare de opțiuni diferite:

  • Să văd un bărbat de culoare, o femeie.
  • Am visat un copil negru sau copii negri.
  • Vorbește cu el, comunică.
  • Sărută sau fă dragoste.
  • El însuși să fie negru într-un vis.

Desigur, într-un vis, o persoană de culoare este o metaforă. Dar ce înseamnă anume în cazul tău, poți afla fără probleme.

Întâlnire neașteptată

Ai văzut un negru într-un vis, dar nu l-ai contactat în niciun fel? Să vedem ce spune cartea de vis.

După cum spune cartea de vis, un bărbat de culoare într-un vis, un bărbat cu piele întunecată este un simbol al evenimentelor neobișnuite și uimitoare.. Dacă l-ai văzut și nu a provocat emoții neplăcute în tine, atunci așteaptă-te la aventuri neobișnuite, plăcute, care îți vor diversifica viața și vor lăsa amintiri foarte vesele.

Și de ce un bărbat de culoare visează la o tânără sau o fată? Interpretul spune că o așteaptă în realitate aventuri amoroase strălucitoare, o dragoste amețitoare sau o nouă rundă de relații cu persoana iubită.

Pentru un bărbat, acest vis poate însemna apariția unui nedoritor, dar numai dacă într-un vis un personaj cu pielea întunecată a provocat emoții negative, anxietate, neîncredere sau frică. Dacă emoțiile au fost neutre sau plăcute, atunci în realitate vor exista doar evenimente bune.

Dacă un bărbat de culoare a cântat sau a dansat în visul tău, te așteaptă evenimente plăcute, recunoaștere și atitudine excelentă a celorlalți. Te vei scalda literalmente în glorie și vei primi complimente, iar acest moment va veni foarte curând! În plus, un astfel de vis poate prevesti o călătorie fericită și mult așteptată.

Ai visat un copil negru? Acest negru a visat la bucurie, visele se vor împlini, dorința prețuită se va împlini în sfârșit, iar viața va fi mai strălucitoare și mai fericită.

Citeste mai mult:  Dacă un tip visează de miercuri până joi

Dacă în visul tău au existat copii mici negri, murdari și cerșetori, atunci așteaptă-te la obstacole și dificultăți în treburile curente. Dar aceste dificultăți vor fi mici, vor fi enervante, dar nu vor provoca un rău tangibil și va fi mai ușor să le faceți față. Principalul lucru este să rămâneți calm și optimist.

A fost o femeie sau o fată afro-americană frumoasă în visul tău? Această viziune vă oferă o mare fericire, bucurie și împlinirea unei dorințe secrete. Foarte curand!

Comunicare și contact

Ce înseamnă visul în care ai comunicat sau ai contactat cumva o persoană negroidă?

După cum descrie cartea de vis, bărbatul de culoare cu care ai vorbit pașnic prevestește o cunoștință cu o persoană remarcabilă. Această persoană te va interesa, va fi un interlocutor neobișnuit și extraordinar, va putea aduce ceva beneficii și va descoperi ceva nou pentru tine. Nu te închide de noile cunoștințe, acestea pot fi foarte interesante!

Dacă într-un vis descoperi că pielea ta s-a întunecat și tu însuți ai devenit bărbat de culoare, nu te alarma. Acest vis nu este de bun augur, dar te sfătuiește să „sapi” în tine. Indică faptul că ascunzi partea întunecată a personalității tale de tine și încerci să pari un „înger”, dar toți suntem oameni și fiecare dintre noi are defecte. Acceptă-le, acceptă-te în totalitate și vei deveni nu numai mai armonios, ci și mai fericit.

Visezi la afro-americani și te numeri printre ei, un bărbat alb în mulțimea lor sau în țara lor? Judecând după vis, ești inconfortabil și inconfortabil în societatea în care trebuie să fii. Este fie un loc de muncă, fie o companie – știi mai bine. Gândiți-vă ce trebuie schimbat pentru a nu suporta acest disconfort? Dacă nu reușiți să schimbați compania, atunci încercați să vă schimbați atitudinea față de acești oameni.

Sărutul unui bărbat de culoare este un simbol al faptului că ești stresat și nu te va strica să te distrezi. Dacă ai făcut dragoste cu o persoană cu pielea întunecată, asta indică doar că, în realitate, te-ai plictisit de monotonia vieții și este timpul să aduci ceva în ea.

Nu-ți fie teamă dacă în visele tale ai un copil cu pielea închisă la culoare. Acest negru este un indiciu că ești foarte îngrijorat pentru viitorii copii, nașterea și creșterea lor și cheltuiește multă energie pentru asta. Relaxează-te, totul va fi bine!

După ce ai înțeles ce înseamnă un vis, tu însuți decizi cum să faci față interpretării. Crede-l, așteaptă sau uită și ignoră – știi mai bine. Și amintește-ți că doar tu ești sculptorul și artistul propriului destin în realitate! Autor: Vasilina Serova

Am văzut că casa mea a venit să văd (îmi vând casa în realitate) familia indiană. Erau îmbrăcați colorat. Erau copii și femei și un bărbat.. Toți erau foarte pozitivi și amabili.

Adauga un comentariu Anula răspuns

© Copierea cu un link activ către site. Harta site-ului

Care este visul lui Negro

Negru conform cărții de vis a lui Hasse

Negru conform cărții de vis de familie

Negru – Veți întâlni o persoană remarcabilă, foarte interesantă. Principalul lucru este să nu cazi sub puterea farmecului și puterii sale, atunci te poți bucura de comunicare. Dacă te vezi ca un negru, înseamnă că după un timp opinia publică va începe să te deranjeze.

Negru conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Un bărbat de culoare într-un vis este un semn că cineva din mediul tău poate adăposti răul sau resentimente împotriva ta.

Cu cât pielea negrului este mai întunecată, cu atât resentimentele sunt mai adânci.

Negru conform cărții de vis de primăvară

Negru – unui om înecat sau știri despre o moarte similară.

Negru conform cărții de vis de vară

A vedea un negru într-un vis înseamnă a uimi.

Negru conform cărții de vis de toamnă

A vedea un negru într-un vis – la celibat.

Negru conform cărții de vis de la A la Z

A visa la un bărbat de culoare care nu îți este simpatic înseamnă anxietate și teamă de probleme neașteptate.

Pentru a comunica cu un bărbat negru frumos, zâmbitor, de o statură enormă, a cărui celebritate a depășit toate granițele – un astfel de vis sugerează că marile speranțe se vor transforma într-o dezamăgire amară.

Dacă ai visat un negru gol, acesta este un eveniment trist cu un prieten apropiat sau o rudă.

Văzând un negru ca sclav al tău și pe tine însuți ca un conducător puternic – vei experimenta o atitudine ostilă din partea unui rival invidios.

Dacă o femeie de culoare a visat, te așteaptă un incident neobișnuit, în timpul căruia vei experimenta cele mai conflictuale sentimente.

Un bărbat de culoare într-un vis în rolul fiului tău prezice o atitudine agresivă față de tine din partea autorităților.

Negru conform cărții de vis a lui Simon Kananit

A vedea un negru – anxietate, frică; a vorbi cu el înseamnă a-ți pierde mari speranțe.

Negru conform cărții de vis ezoteric

Un negru pentru o femeie este o poveste de dragoste.

Pentru un om – aspectul unui inamic.

O femeie de culoare pentru o femeie este o aventură amuzantă.

Pentru un bărbat – consecințele neplăcute ale unei aventuri amoroase.

Negru conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Negrul este un prieten invidios.

Negru conform cărții moderne de vis

A vedea un bărbat de culoare într-un vis este un semn că vei întâlni o persoană remarcabilă.

Dacă ai visat că ești negru – în viața reală vei suferi de invidia neagră a cuiva.

Ascultarea melodiilor interpretate de negri arată că în curând veți lua inițiativa în propriile mâini și veți îmbunătăți vizibil starea de lucruri.

Să vezi mulți negri în jurul tău înseamnă că lângă tine sunt mulți oameni invidioși care răspândesc bârfe despre tine.

Negru conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

succes în afaceri și promovare.

Negru conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Negru – Vei vedea un negru într-un vis – vei întâlni o persoană interesantă; este rezonabil să puneți lumina în umbră și întunericul în lumină.Visați că ești un negru – un bărbat care te invidiază dureros va încerca să facă totul pentru ca tu să suferi și el va reuși ceva ; nu te baza prea mult pe steaua ta norocoasă – uneori te poți proteja. Vezi un negru gol într-un vis – tristețea care te așteaptă nu poate fi numită lumină. Este ca și cum ai deține un sclav negru – acest vis te avertizează: inamicul este foarte aproape. Te vezi înconjurat de negri – în zilele următoare te vei regăsi într-o societate de răi; dacă gândești prost despre o persoană, nu lăsa părerea ta să meargă mai departe decât bucătăria ta. Visezi la negrii care își interpretează muzica – nu totul merge bine în treburile tale în ultima vreme, pentru că te-ai bazat prea des pe alții, inclusiv pe cei egoiști; luând inițiativa în propriile mâini, vei îmbunătăți situația.

Citeste mai mult:  Dormi delfinii în apă

Negru conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

Un negru este un eveniment neplăcut / știri de departe / înșelăciune / aceasta este o imagine a pasiunilor tale senzuale nerealizate, învelită într-un costum de decență.

Negru – niște circumstanțe ciudate.

Femeie de culoare – să aibă obiective egoiste scăzute.

Negru conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat un negru – O prietenie neobișnuită se poate termina într-o dragoste. Imaginează-ți că un neg îți dă ceva, cum ar fi o piatră prețioasă (vezi Piatra).

Negru după Marea Carte de Vis

Negru – Gol – spre tristețe; a vedea un negru ca pe sclavul tău înseamnă a avea un inamic aproape de tine.

Negru conform cărții de vis astrologic

Negru – Dacă ai visat la un rasist care este ostil negrilor, atunci în curând vei întâlni o persoană foarte crudă.

Negru conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Negru (arab) – Simbolizează acea parte a „eu-ului” nostru cu care nu suntem familiarizați. Te așteaptă o situație groaznică, despre care nu ai cunoștințe complete.

Negru conform cărții de vis a unei gospodine

Negru – dorințe instinctive.

Negru conform cărții de vis a sloganelor

NEGRO – un muncitor prost platit, un sclav; „negru” (întunecat) – vicios, rău; murdar, necurat; necunoscut, original, nu ca toți ceilalți.

Negru conform cărții de vis pentru bărbați

Veți întâlni o persoană remarcabilă, foarte interesantă. Principalul lucru este să nu cazi sub puterea farmecului și puterii sale, atunci te poți bucura de comunicare. Dacă te vezi ca un negru, înseamnă că după un timp opinia publică va începe să te deranjeze.

Negru după cartea de vis italiană a lui Meneghetti

Este un simbol ambivalent. Înseamnă cei care sunt diferiți și iau ceea ce ei consideră a lor; poate simboliza, de asemenea, instincte sănătoase care sunt considerate periculoase. Pentru negri, imaginea unui om din rasele albe și galbene are același sens; aceeași logică este valabilă și pentru chinezi.

Negru conform cărții de vis Idiomatic

Negro – un muncitor prost plătit, un sclav; „negru” (întunecat) vicios, rău; murdar, necurat; necunoscut, original, nu ca toți ceilalți.

Negru conform cărții de vis pentru întreaga familie

Negru – vei întâlni o persoană remarcabilă, foarte interesantă. Principalul lucru este să nu cazi sub puterea farmecului și puterii sale, atunci te poți bucura de comunicare.

Dacă te vezi ca un negru, înseamnă că după un timp opinia publică va începe să te deranjeze.

Negru conform cărții de vis online

Interpretarea visului interpretează negrul – ca o prefigurare a unei întâlniri cu o personalitate extraordinară.

Văzându-te cu pielea foarte închisă la culoare – succesul tău va deveni un os în gât, iar ei îți vor trimite o încărcătură puternică de energie negativă.

Dacă este drăguț și prietenos – ceea ce așteptai și te așteptai să beneficiezi de asta, nu ți-a adus decât durere.

Ai visat un negru complet gol – un fel de necaz s-ar putea întâmpla unuia dintre oamenii tăi dragi.

Ai născut un mulat – vei cădea în dizgrație extremă față de conducere.

Văzând un servitor negru în propria ta casă – concurenții tăi vor fi extrem de negativi față de tine, ceea ce cu siguranță îl vei simți.

Un bărbat de culoare conform unei cărți de vis pentru o cățea

Negru – succesul și norocul în afaceri vor aduce o promovare binemeritată și o creștere salarială.

Negru conform cărții de vis slave

Negru – pentru a întâlni oameni de departe. De asemenea, un bărbat de culoare într-un vis poate simboliza un demon. Lună neagră.

Negru conform cărții de vis a lui Longo

Văzând un bărbat de culoare într-un vis – în realitate, fii atent, deoarece vor încerca să-ți ascundă adevărul și să te înșele pentru a beneficia de el.

Negru în conformitate cu Noua Carte de Vis din 1918

Naked Negro – spre tristețe; a vedea un negru ca pe sclavul tău înseamnă a avea un inamic aproape de tine.

Negru pe ABC-ul interpretării viselor

Negro – simbolizează acea parte a „eu-ului” nostru cu care nu suntem familiarizați. Te așteaptă o situație groaznică, despre care nu ai cunoștințe complete.

De ce visezi? :: Interpretarea viselor

Dacă visezi un negru și vrei să știi la ce visează negrul, atunci în primul rând trebuie să te referi la sensul cuvântului negru:

NEGRO, Negro, pl. Negru, sărac, m. Copil-negr.

Negro – interpretare a somnului

Negrul visează – vă așteaptă schimbări în viața personală. Într-un vis, negrul înseamnă că în curând o persoană va apărea în viața ta, o legătură cu care îți va aduce multe minute fericite și îți va umple viața cu un nou sens.

Pentru o femeie, un vis în care este prezent negrul înseamnă că i se va da semne clare de atenție. Pentru un bărbat, asta înseamnă că va întâlni în curând o fată care va fi o gospodină bună, capabilă să creeze confort în casă.

Dacă există oameni în vis în care negrul visează, atunci poate că în curând vei participa la o sărbătoare de nuntă sau la o petrecere de aniversare magnifică. Dacă negrul visează cu animale, atunci ți se promite o întâlnire cu un vechi prieten sau prietenă.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru de carte de vis, pentru toți cei pe care îi oferim interpretare online gratuită a viselor pe bază individuală. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți descrii visul cât mai detaliat posibil în formularul de mai jos. Nu uitați să indicați cele mai mici detalii ale visului – interpretarea detaliată și exactă a ceea ce visează negrul depinde de ele. Este obligatoriu să indicați numele dumneavoastră și adresa de e-mail, la care vom trimite interpretarea (E-mail-ul dumneavoastră nu este folosit nicăieri și nu este afișat pe site). Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

21 comentarii Negro &rdquo –> ;

Buna ziua.

într-un vis m-am văzut pe jumătate goală până la brâu. Apoi m-am îmbrăcat. Și văd că fiica mea mănâncă, este negru și eu sunt negru și ne jucăm cu ea.

Am visat că am plecat din cafenea să fumez și am auzit ceva scârțâind în apropiere pe un loc abandonat, m-am dus și sunt o mulțime de bebeluși negri nou-născuți abandonați și unul încă în viață (l-am prins, l-am târât, l-am rugat pe soțul meu să-l ia). pentru mine. În general, el a crescut, ca și propriul meu fiu, și că al meu, că negrul mă numea mamă. Negrul a crescut inteligent și talentat. Pentru ce sunt toate acestea? Mulțumesc mult anticipat

Dacă ai deja un fiu și ai visat că îi ceri soțului tău să ia un copil negru în plasament, care apoi devine o persoană bună, înseamnă că 1. vrei un alt copil 2. ceva te sperie în fiul tău și tu subconștient visează la un complet diferit, special, spre deosebire de el, sau mai ales de soțul ei, un copil care să-ți fie aproape și să crească așa cum ți-ai dori.

Am visat un copil negru cu sân

nok fata

Am mers de-a lungul unui coridor întunecat, iar copiii negri au fugit spre mine și m-am retras într-un fel sau altul, ca să nu mă lovească.

mulțumesc

Am mers de-a lungul unui coridor întunecat, iar copiii negri au fugit spre mine și m-am retras într-un fel sau altul, ca să nu mă lovească.

Visul tău înseamnă că îți este frică de neobișnuit, de nou și că încerci să stai departe atunci când ceva nou apare în viața ta. Este frica de schimbare

Într-un vis, am văzut o fată care a fost condamnată de toată lumea pentru că a născut un copil negru. Stătea cu el la stația de autobuz, ținându-l în brațe. Eram supărat pe oameni pentru condamnarea lor, m-am apropiat de ea să vorbesc, să o susțin moral. M-a lăsat să-l țin în brațe, era un băiat. I-am oferit bani, ea a refuzat inițial, dar apoi a fost de acord. Îmi amintesc că îi dau 200 de ruble, tot ce aveam ca! Ce înseamnă acest lucru? Vă mulțumesc anticipat

Am visat la un copil negru care, într-o zi însorită, se ascundea într-o zonă muntoasă într-o peșteră, îi era frică să părăsească UMBRA acestei peșteri. (cu o zi înainte de culcare am văzut un filmuleț cu o zonă muntoasă). Părea nefavorabil, iar când se ascundea până la brâu, se cățăra în APA noroioasă a acestei peșteri și se lipi de perete. Se ascundea de o familie de 3 persoane, oameni care nu-mi erau familiari, asemănători privitorilor-turiști. Senzații din somn – îmi făceam griji că cei de care se ascundea îl vor observa și chiar îi dădeau semne când era mai ales necesar să se calmeze.

Visul a avut un vis de luni până marți, 27 iulie. Am 28 ​​de ani, femeie, nascuta in ianuarie.

Te temi pentru un mister, secret sau aspect neobișnuit al vieții tale care riscă să fii expus sau chiar mai rău, detractori. Ați dori să evitați acest lucru.

Buna ziua!Am visat la un apartament in care sunt negrii, iar o fetita neagra de 5 ani iese in fuga pe palier sa-si vada tata la munca.O vecina alba cu sanii goi se ridica de jos, o vede pe fata, este jenat si spune: „Natasha, inainte de a alerga la santier, trebuie sa te asiguri ca nu este nimeni acolo, si urca scarile. Ii spun fetei ca vecina greseste, ea insasi trebuia sa se asigure ca nu e nimeni pe coridor.Natasha nu este in mediul meu.Ce poate insemna acest vis?Va multumesc anticipat.

Astăzi am 16 ani, într-un vis am văzut un negru care avea cel mult trei ani și era atât de drăguț și de bun, și m-am îndrăgostit imediat de el și am început să mă împrietenesc cu el. La început i-a fost teamă că nu mă voi îndrăgosti de el pentru că era negru, dar am acceptat imediat copilul și m-a sărutat de câteva ori pe obraz. Lucrul ciudat era că nu putea vorbi ca un copil. Era amuzant și îndrăzneț și l-am luat în brațe

Bună ziua) spune-mi, te rog, în interpretarea visului, am visat un băiețel negret, prima dată când l-am văzut în vis, în timp ce ținea o sticlă de apă și o turnam undeva, dar când am văzut-o, L-am dat unui negret, si apoi visez ca eu si prietenii mei suntem undeva apoi mergem in vacanta, il vad printre multi copii si vrea sa bea, am avut si eu apa, am alergat la el sa o dau, a cazut. de neputință, l-am ridicat și i-am dat apă, dar am început să-mi scutur mâinile, că erau murdare pentru că le-am ridicat, și mi-a fost puțin rușine că au văzut-o lumea, ceea ce nu m-a mulțumit și m-am strâmbat și mi-am curățat mâinile .. Ajută-mă să interpretez visul, v-aș fi foarte recunoscător … Vă mulțumesc anticipat))

Am avut un vis ciudat. A existat o nouă aplicație pe IOS – Time Machine. Cel mai interesant lucru este că am fost doar eu. Ei bine, așadar, l-am activat și acolo am avut ocazia nu doar să mă întorc în altă dată, ci și să văd ce era acolo. Și acolo mi s-a adus aminte că acum vreo 3 ani, vara, am stricat o viață, îndreptându-mă spre magazin. Am hotărât să repar jamba și m-am întors. Acolo, mama îmi dă bani pentru pâine și mă trimite la magazin. Mă duc, mă uit cu atenție în jur. Și apoi văd un astfel de negru flămând și gol. El, văzându-mi ochii pe el, s-a apropiat și a început să ceară ceva. L-am luat de mână și am intrat în magazin. Nu-mi amintesc ce, dar am cumpărat apă și ceva de mâncare. I-a dat. A zâmbit, apoi am ieșit și mi-am luat rămas bun de la el.

Am visat că mi-au dat un copil mic și negru nou-născut în brațele mele în prezența soțului meu și a tuturor celorlalți, în timp ce zăceam în secție, se spune că acesta este fiul meu, era atât de creț)) ?

Am visat la propria naștere (în realitate, nu sunt însărcinată și nu sunt căsătorită, 22 de ani). Livrarea a fost rapidă, ușoară și nedureroasă. Drept urmare, am văzut că am născut un copil cu pielea închisă la culoare, mai probabil un mulat decât un negru. Și ceea ce este cel mai interesant, are părul alb sau chiar argintiu pe cap în formă de mohawk.

Ce ar putea însemna asta? Mulțumesc!

Am visat că copilul negrului a fost bătut (cunoscutii mei l-au bătut), și au început să alerge după el, apoi s-a dovedit că avea un frate mai mic negru, care era fără adăpost și flămând, le-a părut foarte rău pentru ei, cumva au decis să ajute. Și înainte de asta, am visat că acest prieten și cu mine urcăm înălțimi și ne asigurăm unul pe altul să coborâm de la înălțime și era foarte înfricoșător

Buna ziua, intr-un vis am nascut o fata negra, asa de frumoasa.. cu sotul ei ne uitam la ea, suntem surprinsi, dar copilul are un par foarte placut, ochi cret, zambind, ce inseamna asta?

Buna ziua!Astăzi am visat la doi copii negri (un băiat și o fată).Am visat că stau cam ca pe stradă, m-am apropiat de ei și erau atât de fericiți, deși în ochii lor era clar că sunt un putin timida.Fata stătea mai aproape, era mai înaltă Băiatul era clar mai mare, băiatul avea 3 ani.Copilul se îmbrăca ușor, ca vara, parcă era îngrijit.De ce le-am spus că vreau să adopt întunericul multă vreme.Și visul s-a încheiat.

Buna ziua!Astăzi am visat la doi copii negri (un băiat și o fată).Am visat că stau cam ca pe stradă, m-am apropiat de ei și erau atât de fericiți, deși în ochii lor era clar că sunt un putin timida.Fata stătea mai aproape, era mai înaltă Băiatul era clar mai mare, băiatul avea 3 ani.Copilul se îmbrăca ușor, ca vara, parcă era îngrijit.De ce le-am spus că vreau să adopt o neglijență de multă vreme.Și acesta este visul lui Konchils.

Buna ziua!Azi am visat la doi copii negri (un baiat si o fata).Era o zi insorita.Am visat ca stau cam pe strada.Ea era mai inalta decat baiatul si clar mai mare,baiatul avea 3 ani. Copilul era usor imbracat, ca vara, parca era ingrijit.De ce le-am spus ca imi doresc de mult (sau visez) sa adopt intunericul.Si visul s-a terminat.in timpul somnului am avut calm, pozitiv.