Care este visul unei pisici cu pisoi

Care este visul unei pisici cu pisoi

Pentru a înțelege de ce visează o pisică cu pisoi, trebuie să deschideți o duzină de cărți de vis, să găsiți o interpretare potrivită și să încercați să o dați seama. Pentru ca tu să nu fii nevoit să faci asta, am adunat cele mai bune și mai fiabile prognoze în acest articol.

Interpretarea visului Hasse

În realitate, poza cu o pisică-mamă și cu pisicuțe mici este doar tandră. Dar despre ce poate spune un astfel de vis, interpretarea este întotdeauna pozitivă? Citiți previziunile pentru a înțelege.

Interpretare conform cărții de vis a lui Hasse:

 • Un astfel de vis nu promite nimic bun. Promite probleme în domeniul vieții care este cel mai important pentru tine în acest moment. Și cu cât erau mai mulți pisoi într-un vis, cu atât mai multe dificultăți vor trebui depășite. Iar sursa problemelor va fi o persoană din cercul tău interior care este geloasă pe tine, ascunzându-se în spatele măștii iubirii sau prieteniei.
 • Dacă într-un vis ai văzut doar o pisică adultă, iar copiii ei doar mieunau undeva în depărtare, acesta este și un semn nefavorabil. Vei intra într-o serie de necazuri și va trebui să depui mult efort, să cheltuiești multă energie pentru a rezolva totul.

  Important: în ciuda prognozei negative, nu vă pierdeți inima. Pisicile mici – la probleme mici, vor fi doar o mulțime. Dar vă puteți strânge mâinile și rezolva totul pas cu pas.

  Dream Vanga

  Cel mai misterios ghicitor al tuturor timpurilor interpretează negativ un astfel de vis.

  Iată previziunile ei:

 • O pisică cu pisoi este un simbol al negativității. În viața ta va apărea o persoană foarte influentă care te va răni și te va interfera cu toată puterea lui. Și cu cât sunt mai mulți pisoi, cu atât este mai mare riscul de a vă distruge complet reputația și de a experimenta rușine reală.
 • Daca pisica mama, printre altele, a fost si foarte agresiva fata de tine, inseamna ca in realitate va trebui sa faci fata geloziei unei persoane dragi. Cineva îi va da de mâncare pentru bănuieli, iar el va face o mulțime de pretenții împotriva ta, iar încrederea va părăsi relația.
 • Dacă o pisică te-a zgâriat sau a încercat să te muște, atunci în viața reală ești dependent de aprobarea unei persoane și nu poți trăi fără ea. O astfel de poftă nu va duce la nimic bun dacă nu vă trageți împreună și nu rezolvați situația.
 • Reprezentanții de culoare ai familiei de pisici, văzuți într-un vis, avertizează: în curând va apărea un inamic puternic în viața ta, care va începe să pună spițe în roți, să răspândească bârfe murdare despre tine. Fii atent.

  Sonnik Miller

  Gustav Miller nu numai că a dat interpretări ale viselor, ci a dat și recomandări. De exemplu, el credea că, dacă o persoană vede o pisică cu pisoi într-un vis, ar trebui să încerce să alunge animalul mental, să lupte cu el. Acest lucru va ajuta, în realitate, să faceți față problemelor mai rapid.

 • Pentru o femeie, un astfel de vis promite eșec în viața ei personală. Ea riscă să contacteze un bărbat care îi va distruge reputația și viața.
 • Dacă într-un vis o fată a luat în mâini un pisoi alb mic și a început să se joace cu el, atunci în realitate există riscul să fie prinsă în capcană de cei răi. Dar dacă rămâne vigilentă, va ieși din situație cu o victorie.
 • Dacă un antreprenor a visat la o familie de pisici, ar trebui să se ferească de concurenți. Au pus ceva rău. În viitorul apropiat, se pot înlocui în fața clienților, din cauza cărora puteți pierde profituri mari. Trebuie să fii în alertă pentru a dezvălui planul insidios la timp și pentru a respinge atacurile.

  Interpretarea viselor lui Loff

  Autorul acestui tratat credea:

 • O pisică drăguță cu copii visează la probleme financiare. Riști să pierzi o sumă mare de bani din cauza unei decizii greșite. Pentru a evita o problemă, ghidați-vă după motto-ul: „Măsoară de șapte ori – tăiați o dată”.
 • Dacă pisicile într-un vis au o culoare neobișnuită, ceea ce nu se întâmplă în realitate, atunci visătorul este prea încrezător și este adesea distrat. Acest lucru poate provoca suferință emoțională, așa că trebuie să înveți să fii mai atent și mai precis. Privește mai atent mediul înconjurător – printre cunoscuții tăi sunt oameni necinstiți și răi.
 • Dacă în realitate aveți o pisică care a născut recent și ea a fost cea la care ați visat, acesta este un semn nefavorabil. El spune că ești prea îngrijorat de alegerea pe care trebuie să o faci. Vezi cum arată animalele: cele murdare și subțiri avertizează asupra unei posibile greșeli, cele curate și îngrijite oferă alegerea potrivită.

  Interpretarea viselor Longo

 • Animalele din curte promit dezamăgire față de persoana iubită. Alesul se va arăta din partea sa cea mai rea, pe care nici măcar nu ai bănuit-o. Ca urmare, vei înceta să ai încredere în el și vei realiza că te-ai îndrăgostit de o imagine care nu corespunde realității.
 • Dacă într-un vis nu vezi doar animale, ci le ucizi, aceasta este o proiecție a relațiilor tale de familie, care nu ți se potrivește deloc. Nemulțumirea ta crește și nu ai idee cum să remediezi situația.

  diferite parcele

  În multe privințe, prognoza depinde de complotul visului.

 • Dacă o femeie căsătorită a visat la o pisică cu pisoi, atunci merită să faci un test de sarcină. Este foarte posibil ca un nou copil să apară în familia ta în curând.
 • O fată tânără visează la pisoi pentru o viață fără griji și de succes. Întotdeauna va exista cineva care va avea grijă de tine.
 • Dacă șerpii se târăsc lângă pisoi, acesta este un semn de rău augur. Există un inamic în mediul tău care pune la cale ceva foarte neplăcut. Poate că aceasta este o persoană bolnavă mintal care ar trebui să se ferească.

  Urmăriți un videoclip pe această temă:

  Care este visul unei pisici cu pisoi: să fie atinsă sau să fie precaută?

  Toată lumea iubește pisicile. Și chiar dacă acum oamenii nu au nevoie să-și protejeze casele de șoareci și nu cred prea mult în spiritele rele – o creatură caldă care toarce aduce confort, bunătate și afecțiune. Dar o pisică atât de scumpă și drăguță într-un vis este adesea un simbol al forțelor inamice. Adevărat, nu toate cărțile de vis interpretează visele astfel: pentru a afla de ce visează o pisică cu pisoi, trebuie să ne amintim toate detaliile visului.

  Care este visul unei pisici cu pisoi: interpretare în cărțile de vis

  Miller nu a considerat pisica cu copii pe care o vedea noaptea un semn bun. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele vise când un animal se repezi asupra unei persoane, protejându-și pisoii. În viață, asta nu poate însemna decât un singur lucru: ai grijă, cineva din apropiere încearcă să-ți pună un porc.

  • În previziuni Wangi a visa la o păsărică înconjurată de mulți pisoi mici însemna rușine. Încercați să vă controlați comportamentul, mai ales la petrecerile corporative.
  • Fiul lui Nostradamus mai pragmatic: dacă un vis cu o pisică în rolul principal prezice o secetă sau o catastrofă pe scară largă, atunci o creatură pufoasă cu copii înseamnă o îmbunătățire a situației din țară.

  Aproape toate interpretările Freud conțin experiențe sexuale: o pisică cu copii nu face excepție. Visele frecvente cu un animal mângâietor explică dorința ta subconștientă de a găsi un partener mai tânăr pentru întâlniri intime.

  Pisici într-o carte de vis (video)

  Care este visul unei pisici cu pisoi pentru o fată, femeie, bărbat

  Interpretarea unui vis depinde, în special, de cine a visat o pisică care alăptează.

  • Pentru o fată tânără, visează la o pisică cu pisoi
  • promit un număr mare de admiratori îndrăgostiți. Din nefericire, interpreții tac cu privire la seriozitatea relației.
  • Pentru un bărbat, un vis cu un prădător felin înseamnă în realitate o dorință de a face rău. Este posibil să fi jignit foarte mult pe una dintre doamnele tale apropiate.

  Pentru antreprenorii începători, o pisică cu copii este un vis urât: cel mai probabil, concurenții nu sunt mulțumiți de tine și vor încerca să te pună la punct în toate modurile posibile.

  Să visezi la o pisică neagră, albă, roșie cu pisoi

  De mare importanță este culoarea pisicii care visează.

  • Un animal și puii săi în negru pot însemna o trădare a unei persoane dragi sau o mare pacoste. Pentru o femeie, acest lucru poate servi ca un avertisment cu privire la apariția unui rival periculos.
  • O pisică albă poate promite o surpriză neașteptată, totuși, nu va fi plăcută: evenimentele ulterioare vor fi negative și cadoul nefericit va fi de vină.
  • O păsărică cu păr roșu cu pisoi promite o întorsătură bună a destinului în viața reală. Este posibil ca pisica să viseze să adauge o familie. În general, un astfel de vis promite o perioadă de viață ușoară, când totul se rezolvă fără prea multe bătăi de cap.
  • Pisicile tricolore sunt considerate speciale în viața reală: de regulă, sunt vânători excelenți și au darul vindecării. Un vis cu un animal atât de excepțional oferă o viață plină de diverse aventuri, poate undeva cu o părtinire aventuroasă. Nu ar trebui să vă faceți griji: totul se va termina cu bunăstarea dumneavoastră financiară.

  Pisicile pufosi, gri fumurii, prezic pacea si prosperitatea in familie.

  Dacă într-un vis o pisică hrănește pisoi

  O pisică albă care se hrănește este un vis bun. În viața reală, acest lucru poate însemna un cadou frumos de la un prieten apropiat. Apropo, surpriza nu va fi neapărat materială – probabil că persoana iubită va arăta dragoste și tandrețe autentice.

  Adevărat, pentru ca viziunea din regatul lui Morpheus să devină realitate, aveți nevoie de o convingere fermă că pisoii sunt copiii acestui animal anume.

  Care este visul unei pisici cu pisoi nou-născuți foarte mici

  Pisicii orbi nou-născuți pot spune persoanei adormite că în viața reală nu totul este atât de neted și corect. Este posibil să îți fie greu să iei o decizie responsabilă, iar tu ești ca un pisoi orb care împinge în direcții diferite și nu vede ieșire. Sentimentul de nesiguranță și frică trebuie depășit, doar în acest caz soarta poate fi schimbată.

  • Cel mai adesea, o grămadă de pisoi mici pufoși promite probleme și o deteriorare nesemnificativă a sănătății. Un astfel de vis nu va cauza prea multă îngrijorare, dar va fi totuși necesar să luăm unele măsuri. Rezolvarea în timp util a problemelor minore vă va salva de intrigile atacatorilor majori.
  • Somnul cu pisoi nou-născuți poate fi interpretat în funcție de starea emoțională a persoanei adormite. Dezgustul la vederea unui animal care naște poate însemna un drum dificil, cu multe obstacole și dușmani vicioși.Dimpotrivă, tandrețea și simțul compasiunii promit un rezultat favorabil în afaceri.

  Dacă într-un vis s-a întâmplat să vezi copii pursânge, atunci acest vis promite un cadou bun sau doar o dispoziție grozavă în viața reală. O picătură de gudron la un astfel de vis – este posibil ca ofranda să nu fi fost făcută dintr-o inimă curată, iar donatorul așteaptă un serviciu de returnare de la tine.

  De ce visează pisoii morți

  A vedea un copil de pisică mort într-un vis este foarte neplăcut. Cu toate acestea, în realitate, acesta este un vis complet inofensiv: nu trebuie să așteptați mana din cer, dar vor trece și evenimentele rele.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a visat la un copil
  • Un pui de pisici promite necazuri, animalele moarte sunt o chestiune complet diferită – problemele se vor termina pe neașteptate, spre plăcerea ta.
  • Dacă un copil pufos moare în vis în fața ochilor tăi, nu ar trebui să vă fie teamă: toate dificultățile vor fi depășite cu ușurință. Cel mai probabil nu vei avea nevoie de multe probleme.
  • Pisicile morți din regatul lui Morpheus promit eliberare anticipată prizonierului în viața reală.
  • Pentru femeile aflate în poziție, somnul prezice o naștere ușoară, fără complicații.
  • Micii prădători uciși într-un vis în viața reală vor ajuta la rezolvarea celor mai complicate probleme și vor săpa o groapă pentru cei care ți-au pregătit-o.
  • Un semn bun sunt pisoii negri morți: dâra neagră din viața ta s-a terminat, pregătește-te să primești cadouri de la soartă.

  Dacă un copil pufos moare în vis în fața ochilor tăi, nu ar trebui să vă fie teamă: toate dificultățile vor fi depășite cu ușurință

  Pisicile înecate visează la bunăstare materială: este posibilă un bonus în bani sau o promovare.

  La ce altceva poate visa o pisică cu pisoi

  Dacă ai visat că într-un vis ai înecat pisoi, atunci acest lucru prevestește succesul în viața reală.

  • Am visat să ucid un animal cu propriile mele mâini – pregătiți-vă să vă rezolvați singur problemele: nu veți primi ajutor de la cei dragi. Dacă pisoiul rezistă, atunci vei avea o luptă lungă și obositoare.
  • Dacă un mic prădător te-a mușcat într-un vis, atunci când te trezești, încearcă să descoperi un ipocrit și un escroc în cercul tău.
  • Înmormântarea unui pisoi într-un vis te invită să uiți vechile nemulțumiri.
  • Cumpărarea unui pisoi mic vă poate avertiza asupra fraudei care vă amenință: aveți grijă la tranzacțiile financiare.

  Un pisoi prezentat este un vis trist, prevestitor de singurătate.

  De ce visează pisicile sau pisicile (video)

  Din păcate, în viața reală există un număr mare de pisici abandonate cu copii mici. Este posibil ca animalele văzute într-un vis să fie doar o ilustrare obișnuită a zilei tale. Dacă dintr-o dată vrei să neutralizezi interpretările proaste ale viselor, dă un cămin cald unui mic pisoi abandonat. Și apoi, indiferent la ce visezi, viața ta va fi plină de bunătate și afecțiune.

  Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a spăla geamurile în casa altcuiva

  Am visat la o pisică cu pisoi – nuanțele decodării din cărțile de vis

  Se dovedește că creierul unei pisici este biologic mai aproape de om decât creierul unui câine. Prin urmare, aceleași părți ale capului sunt responsabile pentru emoțiile noastre. Într-adevăr, aceste creaturi blânde care torcează sunt capabile să pătrundă în inimile noastre și să rămână acolo mult timp. Care este visul unei pisici cu pisoi, vom afla în celebrele cărți de vis.

  Cuvânt bun și pisica este mulțumită

  În timpul Inchiziției spaniole, pisicile au fost recunoscute ca ajutoare ale diavolului și mii de animale au fost arse. Interpreții moderni sunt împărțiți în opinii. Ei înzestrează acest animal de companie atât cu trăsături pozitive, cât și negative.

  Datorită capacității lor de a vedea în întuneric și de a se mișca rapid, în tăcere, sunt numite fiare misterioase care cunosc forțele secrete ale întunericului, în special pisicile negre.

  Principiul feminin al unei pisici îi oferă grație, viclenie, inteligență și fertilitate. În creștinism, se obișnuia să se lase mai întâi pisica să intre în casă. Se credea că aduce cu ea căldura vetrei, confort, liniște și armonie, atrăgând energie pozitivă.

  În filosofia Feng Shui, este considerat un simbol care atrage norocul. O figurină visată a unei pisici, cu laba ridicată, va aduce fericire și bogăție visătorului, protejându-l de forțele negative. Adică, aceste animale de companie ajută la circulația continuă a energiei pozitive și negative, filtrând și aliniind fluxurile.

  Cu jocuri, ea neutralizează zonele stagnante stând în ele și lingându-se. Prin urmare, pentru o persoană adormită, un astfel de complot promite multă putere, idei și entuziasm pentru a schimba ceva în viața sa. Activitatea se va manifesta în orice: muncă, familie sau hobby preferat. Și sărind de sus, pisica într-un vis treaz îndepărtează barierele în calea persoanei adormite, deschizându-i ușile încuiate anterior.

  Bucurii pisici pentru femei

  O pisică cu pisoi este personificarea tandreței, îngrijirii pentru urmași. Un astfel de vis va permite femeilor să-și armonizeze aspirațiile prin identificarea gândurilor care trebuie ajustate.

  Dacă pisoii încearcă să te împiedice să faci treburile casnice în vis, atragându-te în jocurile lor, în viața reală te anunță că ai stat prea mult acasă. Ești inteligent, educat, ceea ce înseamnă că este timpul să urmezi o carieră.

  Pisicuța interferează cu o întâlnire romantică mieunandu-te și necăjindu-te – acesta este un indiciu de concentrare excesivă a aspirațiilor amoroase care vă dăunează îndatoririlor oficiale.

  Un pisoi roșu a fugit peste drum către o doamnă necăsătorită – aceasta este o șansă bună de a-ți găsi sufletul pereche și de a scăpa de singurătate. Principalul lucru pentru tine este să înțelegi la timp că acesta este singurul și să nu-l ratezi.

  O pisică tricoloră însărcinată bătută în cuie în casa unei domnișoare – înseamnă că natura îți va oferi în curând fericirea feminină, vei cunoaște dragostea unui bărbat, maternitatea și bucuriile familiei.

  Am visat la o pisică cu un pisoi – în realitate trebuie să arăți respect față de rudele sau părinții tăi în vârstă. Fii atent la ei, vorbeste. Poate că ești singurul lor sprijin și speranță, este important să-ți amintești cât de mult îi iubești și îți sunt dragi.

  Am văzut în prag un coș cu pisoi albi – așteptați-vă la mare bucurie, profit financiar și tot felul de binecuvântări de la soartă. Dar acesta este și un semn că trebuie să muncești din greu. Urmează schimbări mari și, odată cu ele, noi griji, treburi pe care nu le cunoșteai înainte și, poate, ocolite. Vă va ajuta să vă schimbați stilul de viață, atitudinile, valorile. Ceea ce mai înainte părea necesar va deveni lipsit de importanță, iar ceea ce nu i s-a acordat atenție va căpăta o semnificație specială în prezent.

  Un om mândru nu va avea o pisică pe piept

  Pisicile vin în viziuni asupra unor personalități luminoase și intenționate, ca ei înșiși. Prin urmare, pentru o predicție de succes, culoarea animalului de companie, culoarea lui, este importantă pentru visător.

  Pisica neagră va aduce o mulțime de momente pozitive în viața reală celor care au succes, încrezători în abilitățile lor, toate mișcările sunt calculate și verificate. Îți va întări poziția activă cu evenimente strălucitoare, după care vei deveni recunoscut și popular.

  Oamenii ghinionişti, sedentari aşteaptă doar probleme de la un astfel de vis. Pentru că culoarea neagră atrage acele energii care sunt deja lângă ea.

  A visat animale de companie gri pentru o persoană angajată într-o profesie periculoasă – acesta este un avertisment împotriva pericolului. Te bazezi prea mult pe noroc și șansa să-ți riști viața. Poate fi o modalitate de autoafirmare, iar pe de altă parte, o provocare pentru colegi, dovada că ești cel mai bun în afacerea ta.

  Pentru a vedea cât de frumosi pisoi pufosi ies din coș în direcții diferite – în realitate nu te poți decide asupra unui scop în viață. Du-te la muncă, dormi, mănâncă, iubește și totul pare să fie bine, dar uneori apare o întrebare la care îți este greu să răspunzi. Iar scopul este cu siguranță necesar pentru a deveni stăpânul vieții, pentru a obține succesul, pentru a dezvălui talente, pentru a scăpa de concentrarea asupra problemelor cotidiene, pentru a câștiga independență, putere, libertate, pentru a deveni respectat, iubit.

  Pisicile care se deplasează în direcții diferite acționează ca oportunități trimise de soartă. Dar trebuie să te înțelegi pe tine însuți și să te decizi asupra pisoiului care îți place.

  Hotărât și ridicați fericirea miaună roșie – o alegere excelentă. O perspectivă bună de a câștiga rapid capital inițial, care va deveni o platformă pentru tranzacții financiare mari și dezvoltarea de succes a afacerii.

  Să acordați atenție într-un vis unui animal de companie colorat, dar apoi să treceți la unul alb – în realitate este prea frivol să tratați relațiile amoroase.

  Nu trezi o pisică adormită, cărțile de vis ale autorului

  Gustov Miller

  Aderarea la o interpretare negativă oferă o pisică care are pisoi cu agresivitate și ostilitate. Avertizând visătorul să fie foarte atent în această perioadă, un astfel de complot înseamnă atacurile cuiva, presiunea și teroarea în direcția ta.

  Dar, pe de altă parte, poate că tu însuți ai devenit motivul acestui comportament. Uneori le oferim altora un motiv să se gândească la noi, nu la ceea ce reprezentăm de fapt. Încearcă să-ți înțelegi inamicul, motivul lui pentru comportament. Luarea contactului și aflarea motivelor dezacordului ar fi o decizie rezonabilă.

  Citeste mai mult:  Prăbușire de avion online de interpretare a viselor

  Wang

  O mulțime de animale de companie, de diferite vârste și dimensiuni într-un vis, vorbesc despre legăturile discreditante ale visătorului. Acest lucru nu se aplică neapărat sferei intime. Poate exista magie neagră și o relație cu forțe din altă lume, spirite.

  În orice caz, acest lucru poate reduce indignarea oamenilor asupra persoanei adormite, poate provoca situații conflictuale și ruperea relațiilor, urmată de expulzarea din locurile lor de reședință.

  Nostradamus

  Un reprezentant sălbatic al familiei de pisici poate personifica viitoarea catastrofă, epidemie, secetă. Dar dacă ai visat la un coș cu pisicuțe, pacea și bunătatea vor domni în viitorul apropiat.

  Care este visul unei pisici cu pisoi

  Pentru a înțelege de ce visează o pisică cu pisoi, trebuie să deschideți o duzină de cărți de vis, să găsiți o interpretare potrivită și să încercați să o dați seama. Pentru ca tu să nu fii nevoit să faci asta, am adunat cele mai bune și mai fiabile prognoze în acest articol.

  Interpretarea visului Hasse

  În realitate, poza cu o pisică-mamă și cu pisicuțe mici este doar tandră. Dar despre ce poate spune un astfel de vis, interpretarea este întotdeauna pozitivă? Citiți previziunile pentru a înțelege.

  Interpretare conform cărții de vis a lui Hasse:

 • Un astfel de vis nu promite nimic bun. Promite probleme în domeniul vieții care este cel mai important pentru tine în acest moment. Și cu cât erau mai mulți pisoi într-un vis, cu atât mai multe dificultăți vor trebui depășite. Iar sursa problemelor va fi o persoană din cercul tău interior care este geloasă pe tine, ascunzându-se în spatele măștii iubirii sau prieteniei.
 • Dacă într-un vis ai văzut doar o pisică adultă, iar copiii ei doar mieunau undeva în depărtare, acesta este și un semn nefavorabil. Vei intra într-o serie de necazuri și va trebui să depui mult efort, să cheltuiești multă energie pentru a rezolva totul.

  Important: în ciuda prognozei negative, nu vă pierdeți inima. Pisicile mici – la probleme mici, vor fi doar o mulțime. Dar vă puteți strânge mâinile și rezolva totul pas cu pas.

  Dream Vanga

  Cel mai misterios ghicitor al tuturor timpurilor interpretează negativ un astfel de vis.

  Iată previziunile ei:

 • O pisică cu pisoi este un simbol al negativității. În viața ta va apărea o persoană foarte influentă care te va răni și te va interfera cu toată puterea lui. Și cu cât sunt mai mulți pisoi, cu atât este mai mare riscul de a vă distruge complet reputația și de a experimenta rușine reală.
 • Daca pisica mama, printre altele, a fost si foarte agresiva fata de tine, inseamna ca in realitate va trebui sa faci fata geloziei unei persoane dragi. Cineva îi va da de mâncare pentru bănuieli, iar el va face o mulțime de pretenții împotriva ta, iar încrederea va părăsi relația.
 • Dacă o pisică te-a zgâriat sau a încercat să te muște, atunci în viața reală ești dependent de aprobarea unei persoane și nu poți trăi fără ea. O astfel de poftă nu va duce la nimic bun dacă nu vă trageți împreună și nu rezolvați situația.
 • Reprezentanții de culoare ai familiei de pisici, văzuți într-un vis, avertizează: în curând va apărea un inamic puternic în viața ta, care va începe să pună spițe în roți, să răspândească bârfe murdare despre tine. Fii atent.

  Sonnik Miller

  Gustav Miller nu numai că a dat interpretări ale viselor, ci a dat și recomandări. De exemplu, el credea că, dacă o persoană vede o pisică cu pisoi într-un vis, ar trebui să încerce să alunge animalul mental, să lupte cu el. Acest lucru va ajuta, în realitate, să faceți față problemelor mai rapid.

 • Pentru o femeie, un astfel de vis promite eșec în viața ei personală. Ea riscă să contacteze un bărbat care îi va distruge reputația și viața.
 • Dacă într-un vis o fată a luat în mâini un pisoi alb mic și a început să se joace cu el, atunci în realitate există riscul să fie prinsă în capcană de cei răi. Dar dacă rămâne vigilentă, va ieși din situație cu o victorie.
 • Dacă un antreprenor a visat la o familie de pisici, ar trebui să se ferească de concurenți. Au pus ceva rău. În viitorul apropiat, se pot înlocui în fața clienților, din cauza cărora puteți pierde profituri mari. Trebuie să fii în alertă pentru a dezvălui planul insidios la timp și pentru a respinge atacurile.

  Interpretarea viselor lui Loff

  Autorul acestui tratat credea:

 • O pisică drăguță cu copii visează la probleme financiare. Riști să pierzi o sumă mare de bani din cauza unei decizii greșite. Pentru a evita o problemă, ghidați-vă după motto-ul: „Măsoară de șapte ori – tăiați o dată”.
 • Dacă pisicile într-un vis au o culoare neobișnuită, ceea ce nu se întâmplă în realitate, atunci visătorul este prea încrezător și este adesea distrat. Acest lucru poate provoca suferință emoțională, așa că trebuie să înveți să fii mai atent și mai precis. Privește mai atent mediul înconjurător – printre cunoscuții tăi sunt oameni necinstiți și răi.
 • Dacă în realitate aveți o pisică care a născut recent și ea a fost cea la care ați visat, acesta este un semn nefavorabil. El spune că ești prea îngrijorat de alegerea pe care trebuie să o faci. Vezi cum arată animalele: cele murdare și subțiri avertizează asupra unei posibile greșeli, cele curate și îngrijite oferă alegerea potrivită.

  Interpretarea viselor Longo

 • Animalele din curte promit dezamăgire față de persoana iubită. Alesul se va arăta din partea sa cea mai rea, pe care nici măcar nu ai bănuit-o. Ca urmare, vei înceta să ai încredere în el și vei realiza că te-ai îndrăgostit de o imagine care nu corespunde realității.
 • Dacă într-un vis nu vezi doar animale, ci le ucizi, aceasta este o proiecție a relațiilor tale de familie, care nu ți se potrivește deloc. Nemulțumirea ta crește și nu ai idee cum să remediezi situația.

  diferite parcele

  În multe privințe, prognoza depinde de complotul visului.

 • Dacă o femeie căsătorită a visat la o pisică cu pisoi, atunci merită să faci un test de sarcină. Este foarte posibil ca un nou copil să apară în familia ta în curând.
 • O fată tânără visează la pisoi pentru o viață fără griji și de succes. Întotdeauna va exista cineva care va avea grijă de tine.
 • Dacă șerpii se târăsc lângă pisoi, acesta este un semn de rău augur. Există un inamic în mediul tău care pune la cale ceva foarte neplăcut. Poate că aceasta este o persoană bolnavă mintal care ar trebui să se ferească.

  Urmăriți un videoclip pe această temă: