Care este visul unei pisici alb-negru

De ce este îndepărtată pisica albă-neagră?

Interpretarea viselor pisica alb-negru

Ai un astfel de animal? Așadar, începeți să vă gândiți viitorul.

Prezentare generală

Pisicile sunt adesea asociate în cărțile de vis cu adevărații noștri dușmani.

Această predicție este potrivită mai ales dacă ai visat la o pisică neagră.

Semnificația unui vis despre o pisică neagră

A visat un animal cu blană neagră

Blana neagră a unei pisici vă poate spune despre partea întunecată a sufletului uman. În același timp, viziunea arată părerea oamenilor din jur cu privire la persoana adormită însuși.

Ca și în viața reală, o pisică neagră este considerată în vis o creatură care personifică influența forțelor întunecate asupra vieții tale. Gândiți-vă dacă ați observat lucruri ciudate în ultima vreme. Ce se întâmplă în jurul tău?

Potrivit interpretului Gustav Miller, un animal negru într-un vis este un semn foarte negativ. Ei bine, dacă într-un vis ai reușit să-l neutralizezi, să-l ucizi, să-l alungi de tine. Înseamnă că ești puternic în spirit și vei putea în cele din urmă să faci față tuturor necazurilor și obstacolelor de pe drum.

Viziunea unei pisici alb-negru

Conform cărții de vis, o pisică alb-negru arată că, în realitate, te afli într-o situație neplăcută și confuză pe care nu o poți influența și al cărei rezultat nu poate fi prezis.

Pentru a înțelege cum se va desfășura situația, merită să ne amintim ce culoare a predominat. Dacă este alb, atunci în cele din urmă totul va fi rezolvat cu succes. Negru – o serie de înfrângeri va continua.

Citim cărți de vis

Văzând un animal sălbatic într-un vis

Interpretarea viselor în care se găsesc pisicile poate fi adesea găsită în diverse surse. Trebuie doar să vă amintiți visul în detaliu și să alegeți interpretul care vă place.

interpret vedic

Această sursă consideră că chiar și o pisică care visează cu predominanța albului este un semn negativ. Visătorul așteaptă trădarea celei mai dragi persoane. Cu siguranță ai prea multă încredere în rudele tale, uneori fără să te gândești la modul în care acestea pot dispune de informațiile care le sunt date.

Sugrumă o pisică de această culoare – în viitorul previzibil, vei afla care dintre rudele tale a conceput răul împotriva ta. Vei avea suficient timp să întorci situația împotriva lui.

Micul interpret Velesov

Când într-un vis vezi o mulțime de pisici albe și negre, atunci în realitate te afli în compania unor oameni care își urmăresc doar propriile interese. Probabil este echipa ta de lucru. Dacă te împiedici, vei fi imediat predat autorităților.

Pisica care visează are cea mai mare parte a lânii unei nuanțe deschise – riști să ajungi într-o situație periculoasă.

Daca si pisoiul te-a zgariat, atunci s-ar putea sa afli ca sufletul tau pereche nu iti este foarte fidel.

interpret popular rus

Visând la un pisoi mic

Același simbol într-un vis poate avea o interpretare complet diferită. Totul va depinde de sexul visătorului:

 • dacă aceasta este o femeie, atunci această viziune îi promite o întâlnire cu un bărbat care va fi înclinat să comunice cu alte femei;
 • un bărbat care a văzut un astfel de vis va întâlni o femeie care va fi independentă.

O altă viziune despre un pisoi alb-negru poate fi primul clopoțel. O mare necaz se plange asupra ta, riști să-ți pierzi toată proprietatea.

În viitorul apropiat, visătorul nu ar trebui să ia parte la chestiuni dubioase.

interpretul lui Esop

Această sursă interpretează visul despre moartea unei pisici într-un mod interesant. Spre deosebire de alți interpreți, el o vede negativ. O persoană adormită va întâlni accidental o boală gravă a unei persoane dragi, este posibil să părăsească chiar această lume.

De asemenea, în cartea de vis a lui Esop, sunt date o serie de predicții care vor depinde de culoarea animalului văzut și, de asemenea, diferă foarte mult de cele general acceptate:

Văzând un roșu pufos într-un vis

 • pisică neagră – oamenii din jurul tău țin ranchiună;
 • alb – te vei confrunta cu înșelăciunea celor dragi;
 • roșu – situația în care te afli va fi de neînțeles;
 • alb-negru – o persoană adormită se va afla la o distanță de necaz, dar o va evita.

Dacă într-o viziune de noapte animalul se spală, atunci oaspeții vor veni în curând la tine. O pisică cu pisoi mici – copiii tăi sunt necinstiți cu tine.

Ce altceva promite un vis

Dacă visezi pisici albe și negre, atunci ar trebui să fii atent la aparatele electrice. Nu este exclusă o situație în care vei suferi din cauza neatenției tale.

Un pisoi alb-negru te poate avertiza că în curând vei pierde propriul tău lucru. Va fi un furt mărunt, dar îți va strica destul de mult starea de spirit.

Dacă credeți interpreții viselor, atunci un pisoi alb promite o cunoștință plăcută. Blana neagră avertizează că vei recurge la ajutorul forțelor întunecate. Astfel, răspunzând la întrebarea de ce visează un pisoi mic, în care sunt notate aceste două nuanțe, se poate argumenta că un vis dă un avertisment unei persoane adormite. În curând vei face cunoștință cu o persoană care va practica magia neagră. Interpretul iti promite sa nu te joci cu astfel de lucruri, pentru ca in orice moment situatia se poate intoarce impotriva ta.

Care este visul unei pisici alb-negru într-o carte de vis

Cu siguranță, măcar o dată toată lumea a visat la orice animal – câini, păsări, șoareci sau chiar gândaci. Și fiecare animal de vis are propriul său sens sacru. A ști care este una sau alta imagine poate fi foarte utilă în viața reală.

Cu toate acestea, dacă o pisică alb-negru visează, conform cărții de vis, interpretările pot fi diferite în funcție de detalii.

Informații generale

O pisică într-un vis este un simbol foarte complex și ambiguu. Depinde mult de vârsta animalului de companie, comportamentul acestuia, culoarea blanii și culoarea ochilor. Prin urmare, un animal grațios poate însemna lucruri diferite.

Dacă un pisoi alb-negru visează, conform cărții de vis, aceasta simbolizează o întâlnire care sa întâmplat deja sau doar o întâlnire viitoare cu o persoană minunată. Astfel de oameni sunt unici. La urma urmei, au reușit să supraviețuiască multor dificultăți, necazuri și alte răsturnări ale destinului, dar nu și-au pierdut încrederea în cele mai bune, speranța și deschiderea copilărească față de lume. Întâlnirea cu o astfel de persoană este o mare recompensă. Fiți amabili și atenți la o astfel de comoară: de regulă, sunt foarte vulnerabili.

Dacă visezi pisica alb-negru, simbolizeaza o femeie. Doar fetele și pisicile pot fi creaturi independente, mândre și frivole în același timp. Mai mult, majoritatea bărbaților asociază femeile cu feline.

Citeste mai mult:  Certe morții într-un vis

Uneori, o pisică într-un vis poate însemna pisica însăși și nimic mai mult. Amintiți-vă, în lucrările sale, Sigmund Freud spunea că visele sunt o reflectare a experiențelor reale.

Poate că în timpul zilei ați văzut o imagine interesantă, dintre care unul dintre participanți a fost nimeni altul decât un animal de companie. Și tocmai l-ai memorat, iar imaginea a fost transferată în visul tău.

Imagini întunecate

În cărțile de vis, se găsește adesea informații că pisicile din vise sunt o reflectare a dușmanilor noștri. Nu este întâmplător că există superstiții despre pisicile negre.

Dacă într-un vis ai văzut un câine alergând după o pisică, vânându-l, fii atent. Mai ales când comunici cu prietenii și familia. Poate că te confrunți cu o situație din viața ta când ești forțat să înșeli pe cineva drag. Acest vis spune că îți poți pierde persoana iubită după aceste acțiuni.

Imaginile interesante sunt:

 1. Dacă pisica a reușit să se urce pe acoperiș sau pe un copac, aceasta simbolizează repetarea situațiilor problematice. Odată ce ați reușit deja să vă ocupați de ele, dar aveți grijă – nu se știe dacă veți putea să le rezolvați de data aceasta.
 2. O pisică care te urmărește în vis este un simbol foarte neplăcut. Asta înseamnă că în viitor te vei confrunta cu situații periculoase. Fii vigilent, încearcă să nu te mai pui în pericol încă o dată.
 3. O pisică care vânează un șoarece este, de asemenea, un fel de simbol. Aruncă o privire mai atentă la cei dragi, poate că unul dintre ei încearcă să te înșele.

Dacă ai visat la o pisică mamă cu pisoi, aruncă o privire mai atentă la copiii tăi. Unii dintre ei încearcă să te înșele. Dacă pisoii sunt activi și veseli, atunci totul se va termina cu bine și relațiile cu copiii tăi se vor îmbunătăți în curând. Dar dacă par nesănătoase și slabe, ar trebui să vă sporiți vigilența.

Poate că copiii sunt acum într-o vârstă de tranziție. În această situație, nu poți evita micile conflicte și certuri cu ei.

Când vezi într-un vis o pisică mergând liber pe drum, aruncă o privire mai atentă la sufletul tău pereche. Cel mai probabil, cineva a început un joc necurat și țese o aventură la spatele tău.

Deosebit de atent și ar trebui să fii atent când pisicile se freacă de tine în vis și cere să fie mângâiat. Acest lucru simbolizează că oamenii răi s-au adunat în jurul tău. Să le recunoști nu este ușor. Aruncă o privire la împrejurimile tale.

Dar dacă ai visat la o pisică fără stăpân, te poți relaxa și expira. Asta înseamnă că oamenii care încearcă să-ți facă rău s-au enervat.

Dacă ai visat la o pisică neagră, atunci aceasta poate fi atât un semnal al unui inamic, cât și o manifestare a propriilor trăsături negative de personalitate. În cărțile de vis există informații că părul negru al unei pisici poate indica o atitudine negativă a oamenilor din jurul tău față de tine. În acest caz, merită să te gândești dacă faci totul bine în viața ta. Poate că cineva a fost respins de comportamentul său și intrigi sunt deja puse la cale la spatele tău.

Dacă ne întoarcem la misticism, atunci pisica neagră este un ghid către lumea morților. Nu e de mirare că spun că pisicile văd ceea ce ochiul uman nu poate detecta. În acest caz, ei vă sfătuiesc să vă priviți cu atenție viața – se întâmplă ceva neobișnuit, inexplicabil în jur…

Detalii importante

Dacă într-un vis ai reușit să scapi de o pisică neagră, să o alungi de tine sau să câștigi o bătălie, atunci acesta este un semn bun. Înseamnă că ești o persoană foarte puternică și vei putea face față celor răi, iar totul se va termina cu bine în cele din urmă.

Dacă ai visat o pisică albă și neagră, atunci semnificația somnului are un sens ușor diferit. Alb și negru, noapte și zi, lumină și întuneric – lupta a două opuse. O pisică alb-neagră indică faptul că vă aflați la o răscruce de drumuri. Vine un punct de cotitură în viața ta, ești confuz și nu știi exact cum să procedezi.

Situațiile dificile din viața oricărei persoane sunt destul de frecvente. Cum să ieși din ei și să stai în același timp pe un cal – aceasta este întrebarea.

Puteți prezice rezultatul unei astfel de situații dacă într-un vis acordați atenție culorii hainei. Aruncă o privire mai atentă și încearcă să-ți amintești care culoare a fost mai mult – alb sau negru. Cu siguranta oricine va intelege:

 • culoare neagră – o reflectare a unui rezultat negativ;
 • albul este pozitiv.

Dacă există mai mult negru, atunci cu un grad mai mare de probabilitate situația se va dovedi a nu fi cea mai plăcută parte pentru tine. Dacă culoarea a fost dominată de alb, atunci vă puteți calma și expira. În acest caz, totul se va termina în cel mai bun mod.

Un animal alb într-un vis trebuie să se bucure. Un animal de companie este un simbol al succesului în întreprinderi și al combinațiilor favorabile de circumstanțe. Poate că vă aflați la o răscruce de drumuri și vă gândiți dacă ar trebui să vă ocupați de o nouă afacere.

Pisica albă este un semn a ceea ce este posibil. Renunțați la toate îndoielile! Vă puteți investi energia și resursele în afaceri noi fără teamă și fără riscuri.

De ce visează un pisoi alb-negru

Visele rămân un mister pentru oameni chiar și în secolul XNUMX. Cu ajutorul mesajelor lui Morpheus, oamenii continuă să caute răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări și să privească în viitor. Gândiți-vă la ce visează o pisică alb-negru. Animalele de companie cu blană au fost crescute în diferite părți ale lumii de sute de ani. Merită să ne bucurăm dacă în lumea viselor visătorul a întâlnit un animal alb-negru?

Care este visul unei pisici alb-negru, interpretarea unui vis

Una dintre numeroasele cărți de vis te va ajuta să înțelegi ce vrea să spună mesajul de noapte. Astăzi, există peste două duzini de surse din care să alegeți, gata să ajute la descifrarea viselor. Luați în considerare la ce visează un pisoi alb-negru în funcție de diferite versiuni:

 1. O pisică alb-negru a intrat în cartea de vis vedice ca un semn rău. În viitorul apropiat, visătorul va trebui să se confrunte cu trădarea celei mai apropiate și dragi persoane. Nu ai încredere în secretele tale nici măcar în cei mai apropiați. În caz contrar, există o probabilitate mare de a obține un boa constrictor în spate. Puteți pierde nu numai condiția și statutul material, ci și echilibrul moral. Trădarea va doborî pământul de sub picioarele unei persoane și nu îi va fi ușor să se ridice din punct de vedere moral. După ce ți-ai prins soția în trădare, nu ar trebui să-i urmezi exemplul și să crezi cuvinte frumoase, ar trebui să întrerupi imediat relațiile pentru totdeauna.
 2. Potrivit cărții mici de vis Veles, o pisică alb-negru este un semn rău. În realitate, o persoană este înconjurată de nedoritori, deși el însuși nu își dă seama. Este foarte probabil ca echipa de la locul de muncă să creeze impresia de oameni ospitalieri și simpatici, dar cu prima ocazie, fiecare dintre angajați este gata să înlocuiască o persoană în beneficiul său. Nu ar trebui să-ți încredințezi planurile și ideile niciunuia dintre colegii tăi. Merită să arătați atenție și vigilență, este suficient să faceți un pas greșit și visătorul va fi concediat sau privat de partea bonus. Ar trebui să țineți urechile deschise și să nu vă relaxați la serviciu.
 3. Interpretul lui Esop interpretează visul ca pe un semn rău. În viitorul apropiat, viața unei persoane va atârna de un fir. Atenția și ingeniozitatea celui care doarme vor evita un rezultat fatal. Nu ar trebui să vă relaxați și să vă pierdeți vigilența.

IMPORTANT! Conform celor mai multe interpretări, întâlnirea cu un animal de companie pufos în regatul lui Morpheus este un semn alarmant. Merită să aruncați o privire mai atentă la alții, este foarte probabil ca în apropiere să fie oameni cu două fețe care sunt gata să trădeze pentru propriile interese.

A vedea o pisică alb-negru într-un vis înseamnă pentru o femeie și o fată

La descifrare, trebuie luat în considerare și genul visătorului. Dacă o fată a visat la un pisoi, acesta este un semn rău. În viitorul apropiat, sexul frumos va întâlni un tânăr atrăgător, interesant cu care vrea să-și conecteze viața. Bărbatul va fi infidel și își va folosi în mod activ atenția în rândul sexului frumos. Merită să renunți la o relație serioasă cu un astfel de domn, ele vor duce doar la dezamăgire și suferință emoțională.

Citeste mai mult:  De ce visezi tunet

Dacă o femeie căsătorită visează la o pisică, acesta este un avertisment din lumea viselor. Soțul va avea o amantă, pe care va încerca să o ascundă de soția sa legală. După ce ați condamnat un bărbat pentru trădare, nu ar trebui să tolerați un astfel de comportament. Ignorarea problemei nu va face decât să o agraveze. Merită să rupeți relațiile cu trădătorii și să începeți o nouă viață. Sexul frumos are încă șansa să o ia de la capăt cu o față curată și să-și găsească dragostea adevărată, prietena de încredere și credincioasă.

Interpretarea somnului in functie de detalii

Detaliile joacă un rol important în descifrarea mesajelor din regatul lui Morpheus. La interpretare, fiecare lucru mic trebuie luat în considerare – circumstanțele în care o persoană a întâlnit un animal de companie, acțiunile visătorului, timpul și locul.

A visat o pisică alb-negru

Care este visul unei pisici alb-negru? Potrivit multor cărți de vis, un vis este un semn rău. În curând, o persoană se va confrunta cu dificultăți în afaceri. La locul de muncă, visătorii vor fi încărcați cu un număr mare de sarcini, iar colegii pot pune o spiță în volan. Pentru a obține o poziție nouă, mai promițătoare și mai plătită, angajații pot crea sau răspândi zvonuri neplăcute. Problemele vor ajuta să apară într-un nou proiect de afaceri. Concurenții vor încerca în toate modurile posibile să forțeze o persoană să iasă de pe piață și să-i strice reputația. Merită să fii perseverent și atent. Visătorul va putea deveni celebru cu necazuri dacă nu renunță și își pierde cumpătul. Caracterul puternic și încrederea în sine vă vor ajuta să depășiți cele mai dificile obstacole.

A visat un pisoi alb-negru

Dacă în regatul lui Morpheus am întâlnit un pisoi alb-negru, atunci, în realitate, o persoană va pierde un lucru care îi este drag. Trebuie avut grijă. În caz contrar, există o mare probabilitate de a deveni o victimă a escrocilor. Nu lăsați obiectele de valoare nesupravegheate.

IMPORTANT! Un vis cu un pisoi servește drept avertisment pentru cel care doarme. Este timpul să acordați atenție valorilor și economiilor financiare.

Conform mai multor cărți de vis, a vedea un pisoi drăguț în vise poate indica faptul că în curând o persoană va trebui să întâlnească o persoană neobișnuită. O nouă cunoștință va folosi în mod activ magia neagră pentru a-și atinge obiectivele. O astfel de practică poate fi nesigură nu numai pentru persoana însăși, ci și pentru oamenii din jurul său. Ar trebui să fii atent când ai de-a face cu o astfel de persoană.

Alte opțiuni de vis și interpretarea lor

Sugrumarea unui semn de animal într-o lume de vis este un semn că în viața reală va fi posibil să expuneți oameni cu două fețe. Va fi posibil să dezvăluiți planurile secrete ale unei persoane dragi care a plănuit răul.

De ce visează pisicile (pisicile) – diferite interpretări ale somnului

Pisicile au visat la fiecare dintre noi. Cel puțin o dată în viață ai văzut în vis pufos și mustaș. Dar despre ce sunt ele un prevestitor? Dacă ai visat la o pisică – ce înseamnă?

Despre asta vom vorbi în acest articol. Vom lua în considerare câteva cărți de vis și interpretări ale somnului.

Pisicile sunt creaturi uimitoare, în legătură cu care se manifestă în mod clar toată variabilitatea naturii umane.

Egiptenii venerau pisicile și se temeau de ele, chiar și unele zeități din Egiptul Antic aveau capete de pisică. Și doar oamenii foarte bogați și educați puteau ține o pisică în casă.

Câteva secole mai târziu, totul s-a schimbat dramatic după ce a fost scrisă o carte care l-a depășit în cruzime pe miticul (sau real) Necronomicon. Vorbim despre crearea lui Heinrich Kramer, datorită căreia toate femeile și pisicile negre erau în pericol – Ciocanul vrăjitoarelor.

Apropo, avem un articol despre cum să recunoști o vrăjitoare într-o femeie. Această carte a fost deja menționată.

Ei bine, Ciocanul vrăjitoarelor spune că o vrăjitoare trăiește în fiecare pisică neagră. Exterminarea în masă a femeilor a rămas în istorie, dar se vorbește puțin despre pisici. Dar nefericitele animale au fost torturate și distruse în număr nenumărat.

Înainte de începerea acestor evenimente, o pisică care visează era considerată un vestitor al norocului, un vis cu pisici spunea că decizia ta a fost corectă și înțeleaptă. În Evul Mediu, visele erau interpretate diferit, o pisică, mai ales una neagră, simboliza că diavolul ți-a apărut în visele tale și ți-a oferit o afacere.

Astăzi, pisicile trăiesc în multe familii și sunt animale de companie. S-a schimbat și interpretarea viselor.

De ce visează pisicile?

Conform cărții de vis, pisicile pot fi:

Citeste mai mult:  Somnul mușcă un șarpe de mână

Nu este clar cum astfel de animale drăguțe și pufoase pot promite atât de multe lucruri neplăcute. Pentru a descifra corect visul, acordați atenție lucrurilor mici și detaliilor, multe depind și de culoarea pisicii.

A visat la o pisică neagră

Statisticile sunt necruțătoare, cel mai adesea pisicile negre visează. Este un simbol al viselor și al viselor. Dacă ai un vis sau o dorință prețuită, pisica neagră dă răspunsul la întrebarea dacă visele tale vor deveni realitate și cât de curând se va întâmpla acest lucru.

Dacă ai fost zgâriat sau mușcat de o pisică neagră, atunci așteaptă ca visul tău să devină realitate.

O pisică calmă și adormită indică faptul că va trebui să încerci din greu pentru a-ți îndeplini visul.

Dacă ați văzut o pisică cu pisoi într-un vis, atunci puteți apela la prieteni și familie pentru ajutor, ei vă vor ajuta să vă îndepliniți dorința. Cu cât ai văzut mai mulți pisoi, cu atât mai repede vei realiza ceea ce îți dorești.

Dacă o pisică a traversat drumul într-un vis, aveți grijă, vor fi probleme într-o călătorie lungă.

Văzând o pisică albă într-un vis

Pentru a înțelege la ce visează pisicile albe, amintiți-vă de animal cât mai precis posibil. O pisică curată și îngrijită visează la schimbări plăcute, iar un animal obosit și epuizat avertizează asupra eșecurilor amoroase și a trădărilor.

Dacă au fost multe pisici albe, așteptați-vă un cadou valoros de la sufletul pereche, dacă sunt pisici în casa voastră, atunci vor sosi în curând oaspeți de departe.

O mustață pufoasă care se urcă într-un copac este pentru mișcare, iar dacă încerci să îndepărtezi un animal care rezistă cu disperare, este mai bine să nu-ți schimbi locul de reședință.

Performanța pisicilor albe de circ visează la o promovare sau la o ofertă de un loc de muncă nou și profitabil.

Animalul a miaunat tare și s-a jucat cu tine? – Așteptați-vă la o creștere a salariului sau la un bonus bun.

Pisica roșie sau pestriță

Cel mai controversat simbol este o pisică roșie sau multicoloră. Să văd un animal pentru distracție, o petrecere și o cantitate imensă de emoții pozitive.

Mai mulți pisoi roșii – pentru o sărbătoare familială iminentă, probabil că una dintre rude se va căsători sau se va naște un nou membru al familiei.

Pisicile mici, zgomotoase și amuzante oferă o vacanță bună și de neuitat cu prietenii.

Dacă pisica era murdară, cu urechea ruptă sau cu laba zdrobită, aveți grijă. Există o persoană în mediul tău care complotează și încearcă să te pună la punct.

De ce visează pisicile conform lui Tsvetkova

Pisicile pete, colorate sau neobișnuite îți promit o mulțime de griji și griji.

Daca ai visat un animal ireal, cu 5 labe sau alte membre in plus, vei gasi o multime de griji si griji.

Pisica din grădina zoologică este simbolul unei întâlniri care îți va schimba întreaga viață.

Animalul a vorbit cu tine sau a râs – așteaptă-te la o veste bună, problemele care atârnau cu sabia lui Damocles vor dispărea.

Hrănirea pufos într-un vis este o mare înșelăciune.

Văzând o pisică din cartea de vis a lui Loff

Visele despre animale reflectă imaginea reală a lumii și avertizează asupra viitorului. Ele ne ajută să înțelegem ce este valoros și important, să despărțim grâul de pleava.

Ceea ce părea important și interesant se va dovedi de fapt gol, iar lucrurile mărunte îți pot schimba întreaga viață.

Dacă într-un vis o pisică te urmărește și este agresivă, se străduiește să te muște sau să te zgârie, un astfel de vis înseamnă succes rapid în afaceri.

Dacă animalul a vorbit cu tine, așteaptă-te de noi știri și injecții materiale. Poate vei primi o moștenire, vei câștiga la loterie sau pur și simplu vei primi un bonus.

O pisică bine îngrijită și frumoasă visează la o căsătorie timpurie, după care te așteaptă o viață fericită și prosperă.

Uciderea unei pisici într-un vis este o mare problemă și o boală gravă. Trebuie să te afirmi, iei prea mult la inimă micile eșecuri ale rudelor mai tinere.

Potrivit lui Freud

Interpretările psihologilor sunt întotdeauna asociate cu intimitatea, iar aceste animale nu fac excepție.

Pisica este un simbol al senzualității și al dorinței, iar dacă s-a așezat în genunchi, s-a lăsat mângâiat sau frecat de picioare, atunci așteptați-vă la o întâlnire de dragoste timpurie cu o continuare plăcută. Probabil, acesta va fi începutul unei relații serioase.

Jocul cu o pisică pe stradă sau jocurile în aer liber în casă este un simbol al faptului că îți lipsește intimitatea cu partenerul tău și foarte curând vei începe să compensezi lipsa trădării sau căutarea unui nou partener de viață.

La ce se gândea Vanga?

Ghicitoarea și clarvăzătoarea îi era frică de vise cu pisici, era sigură că promiteau doar necazuri.

certuri cu cei dragi

probleme la locul de muncă și trădare.

Dacă ai mers pe stradă și ai văzut mai multe pisici, așteaptă-te că rușinea, zvonuri false și josnice vor începe să se răspândească despre tine.

Când o pisică ți-a sărit în genunchi într-un vis, ești prea credul și există o persoană ticăloasă în mediul tău care vrea să te denigreze. Partenerul tău de viață te înșală, probabil că te înșală.

Articol similar: Pentru a vedea un urs într-un vis, pentru ce este?

Conform cărții de vis a lui Hass

Acesta este un semn rău! Dacă într-un vis totul a fost limitat la o pisică care a trecut pe lângă tine, vor fi multe obstacole în calea ta.

O pisică năpustă este un simbol al dificultăților la locul de muncă sau în viață, dacă te-a rănit și rana este adâncă, în curând poți afla despre moartea sau boala unei persoane dragi.

Mângâind un animal spre trădare și ingratitudine neagră.

Multe pisici spun că toți prietenii tăi sunt falși și sunt prieteni cu tine doar din motive egoiste.

Interpretarea lui Miller

Și aici nu vă așteptați la nimic bun, dar dacă ați ucis sau alungat animalul, există șansa de a evita necazurile majore. Imaginea unei pisici simbolizează dualitatea și ipocrizia. Nu ai încredere în nimeni decât în ​​familia ta.

Pisica șuieră și se repezi spre tine – asta indică faptul că o întreagă companie este purtată împotriva ta, ai devenit ținta unui inamic foarte serios.

Dacă ai alungat o pisică curată și bine îngrijită, te-ai putut proteja de necazuri și probleme.

O pisică murdară vorbește despre o boală secretă a unei persoane dragi.

Auzind un miaunat puternic – la problemele din viața personală, alesul tău te minte și trișează.