Scuipând dinți într-un vis fără sânge

scuipând dinți în vis

Interpretarea viselor oferă o gamă foarte largă de interpretări ale motivului pentru care cineva visează să scuipe dinți. Ceea ce vezi într-un vis simbolizează în egală măsură atât pierderea, cât și eliberarea fericită. În unele cazuri, un vis promite evenimente pozitive sau un moment al adevărului, uneori servește drept avertisment.

Ce va spune Miller?

Cartea de vis a lui Miller leagă în mod direct starea zâmbetului tău cu nivelul de rezistență la stres în acest moment. Pentru a vedea cum ai trebuit să pierzi și să-ți scuipi dinții se întâmplă în ajunul unei încălcări cu inamicii. Nu va fi ușor să ieși învingător.

Uneori, ceea ce ai visat reprezintă oameni neplăcuți cu care dormitorul este forțat să aibă de-a face. Cel mai probabil, la datorie – această împrejurare îi împiedică să fie răsplătiți în funcție de deserturile lor.

Gust de sânge

Dacă ai visat să scuipi dinții cu sânge, majoritatea cărților de vis nu oferă cea mai încurajatoare prognoză. Interpretul francez consideră că sfera relațiilor și sentimentelor este cea mai vulnerabilă. Temperatul fierbinte poate duce la separare pentru un fleac. Amână conversațiile pe subiecte alunecoase până la vremuri mai bune.

Când ai visat să-ți scuipi dinții cu sânge în cabinetul stomatologului, oracolul secolului XXI te sfătuiește să nu ignori nevoile corpului tău și să-ți asculți bunăstarea. Acum este momentul să vă oferiți puțin răsfăț.

Predicția lui Esop avertizează că totul va scăpa de sub control. Un simbol cu ​​sânge promite obstacole în afaceri, probleme majore la locul de muncă, calcule greșite în afaceri spre deliciul concurenților. Femeile ar trebui, mai mult ca oricând, să se ferească de cumpărăturile impulsive.

Fără sânge

Interpretarea somnului devine mult mai pozitivă dacă nu a existat sânge în vis. Scuipat dinții va fi cu puțin timp înainte de a scăpa de persoana enervantă.

Aceasta nu este singura explicație a motivului pentru care cineva visează să scuipe dinți fără sânge. Oracolul bunicii promite succes în orice demers, dacă ai norocul să vezi asta într-un vis. Tot ceea ce vei realiza va fi în întregime meritul tău.

Pentru visători, imaginea prevestește o sarcină reușită și nașterea unor copii fermecați și puternici.

Ce arată starea

Dacă ai visat să-ți scuipi dinții din gură, starea lor te va ajuta să prezici evenimente viitoare pentru a le face ajustări în avans, dacă este necesar.

 • După ce a aflat că erau putrezi, cartea de vis promite noroc în afacerea planificată;
 • Incisivii putrezi rupți din gură promit expunerea intrigătorilor și ipocriților;
 • Dacă ai visat cum zboară cele prăbușite, trebuie să simți o invidie puternică;
 • A vedea prăbușit se întâmplă în perioadele de oboseală extremă;
 • Când într-un vis ai reușit să-ți pierzi dinții albi, nu ai prea multă încredere în rudele tale;
 • Fălcile false care zboară într-un vis oferă un test personal de forță.

Atenție la cei dragi

Cartea de vis asociază adesea despre ce este vorba în episod rudele și relațiile cu acestea. Interpretarea viselor a vrăjitoarei Navi recomandă să se abțină de la revelații în viitorul apropiat. Conștientizarea excesivă a celor dragi se poate întoarce împotriva ta: neștiind ce fac aceștia, pot dăuna grav.

Interpretul vă va spune care dintre rude poate agrava relațiile. Amintește-ți ce fel de dinți ai văzut. Când într-un vis se întâmplă să vă scuipi rădăcinile, sunt posibile dispute cu părinții. Colții simbolizează frații și surorile, incisivii avertizează asupra problemelor cu copiii.

Ce a rămas?

În cartea de vis există o explicație la ce visează jetoanele rămase. Imaginea înseamnă o ceartă cu unul dintre prieteni fără drept la un armistițiu.

Dacă într-un vis ți-ai pierdut dinții, iar locurile goale sunt foarte dureroase, Cartea de vis ezoteric nu recomandă să mergi într-o călătorie lungă. Dacă călătoria este încă inevitabilă, ferește-te de colegii de călători dubioși.

De ce să visezi că găurile goale nu provoacă deloc disconfort? Aceasta înseamnă că, în realitate, va fi posibil să scăpați de negativitate, să găsiți dragostea și armonia.

Alege-ți visul 👇

Falca căzută în vis

De ce visează dinții falși?

De ce visezi la o proteză?

Dinte rupt într-un vis

De ce visezi la o falsă falsă?

De ce visezi la dinți tăiați?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Like-urile se rotesc ⭐️

Horoscop pentru azi

Există vise asemănătoare

comentarii 5

Am visat că ceva îmi mănâncă dinții din interior. Ca un lichid, ca acidul sulfuric. La început scuipam bucăți de dinți cu salivație abundentă, apoi dinții mi-au putrezit din interior și păreau să se usuce. Mi-a fost foarte frică și am plâns literalmente în somn. Chiar am simțit că ceva în mine mă sfâșie. De parcă paraziții ar fi biochimici.

Am visat că încearcă să mă aresteze la vamă, mă certam cu ei, iar în acel moment au început să-mi strice și să cadă dinții, erau albi, dar știu că eram în vis.

Ieri am visat ca imi cad molari in gura, m-am jucat cu ei cu limba ca cu pietricele, si i-am scuipat in palma, sunt frumosi albi, fara dureri si fara sange. Pentru ce este? Ceva înfricoșător.

În noiembrie 2016, am visat că stau cu mama pe coridor și o masă de toaletă în stânga mea. Port o bandană roz. Și-a întins mâna la gură și și-a scuipat toți dinții în palmă. Fără sânge, fără durere. Tocmai am bătut cu gingiile goale și atât. Am fost surprins că mi-au căzut toți dinții. Nu deosebit de supărat, de parcă ar trebui să fie. Acum 2018, 14.01. În acest moment, mi s-a tăiat pieptul, am fost diagnosticat cu cancer în aprilie 2017 și am trecut prin 6 chimioterapie și 20 de raze. Și da, de când era cheală, a cusut și a purtat (întâmplător o bucată de țesătură a dat peste roz) o bandană toată vara.

Visul a venit dimineața. Dinții mi se prăbușeau. Le-am scuipat. Pesmetul dinților semăna cu coji de nucă. Și apoi am văzut o gaură uriașă în dinți. Și am crezut că se va îmbolnăvi.

De ce visezi să scuipi dinți

Adesea, într-un vis, o varietate de viziuni și vise vin la noi – unele poartă acest sau acela mesaj, altele nu. Dar dacă îți scuipi dinții într-un vis – ce promite o astfel de viziune într-un vis? Să încercăm să analizăm visul în detaliu.

De ce visezi să scuipi dinții interpretarea unui vis

În vastul regat al lui Morpheus, dinții sunt un simbol obligatoriu al longevității și al sănătății bune și, în principiu, ca și în lumea reală, pentru că o persoană fără dinți nu putea mânca pe deplin și în curând a murit. Dar dacă vorbim despre motivul pentru care cineva visează să scuipe dinții din gură și chiar și cu sânge, această viziune nu este cea mai bună.

Potrivit interpretării, pentru multe cărți de vis, o astfel de viziune poartă un mesaj negativ. Aproape fiecare carte de vis spune – a scuipa dinți într-un vis înseamnă a purta o anumită frică în tine, frica de a pierde ceva drag ție. La urma urmei, dacă o persoană este lipsită de dinți, primul sentiment este frica, amărăciunea pierderii, iar o persoană o experimentează destul de mult timp.

Tine minte! Pentru o interpretare mai detaliată a vederii nocturne, merită să ne amintim toate subtilitățile și nuanțele somnului nocturn.

Pierderea unui dinte într-un vis, când s-a întâmplat să-l scuipe, fie încă unul, este întotdeauna un precursor de schimbări cardinale în viața visătorului. Și toate pot fi atât pozitive, cât și negative – totul depinde de cele mai mici detalii ale complotului.

Citeste mai mult:  De ce visezi să fii însărcinată cu un băiat

Într-un vis, scuipă pumni de dinți

Adesea, cărțile de vis spun că dinții căzuți din maxilar înseamnă moartea uneia dintre rude și, în funcție de faptul că a fost cu sau fără sânge, putem vorbi despre gradul de consanguinitate. Dar, pe lângă asta, fii atent la câți dinți ai pierdut într-un vis.

 • dacă au căzut doi dinți, aceasta este o pierdere dublă în realitate.
 • Au căzut 3 sau mai mulți dinți – propriile pierderi sunt triplate și vor fi pur și simplu uriașe.

Tine minte! Dacă scuipi pumni de dinți într-un vis, vei pierde mulți oameni buni și dragi din viața ta.

În același timp, încercați să vă amintiți dacă dinții au căzut din rândul superior sau inferior. Dacă în visul tău ai pierdut dinții din rândul de sus – aceasta este pierderea unuia dintre bărbați, dacă ai căzut din rândul de jos – aceasta este pierderea unei femei.

Când cele din față au căzut în vis – vei rămâne fără cel care este lângă tine, dar dacă au căzut cele mai multe rădăcini – nenorocirea se va întâmpla departe de tine și nu te va afecta în niciun fel. Dacă a căzut cu rădăcina – aceasta este la carnea de cal a părinților sau a bunicilor săi, iar colțul căzut spune – vei rămâne fără protecție într-o situație dificilă de viață.

Dacă ai pierdut un moș de minte, vei comite un act absolut necugetat, eronat, ale cărui rezultate vor fi cele mai deplorabile în viitor. Când era negru și putred – în realitate, nu te vei confrunta cu cea mai bună situație, dar pentru tine se va transforma într-o situație profitabilă în viitor. Dar dacă era alb și sănătos, atunci, în realitate, visătorul se va confrunta cu o pierdere dureroasă. Dacă a fost un dinte de lapte în palmă, acest lucru este dezamăgitor, dar nu ar trebui să vă dezghețați, deoarece noi cunoștințe și prieteni vor veni la locul pierderilor și al oamenilor pierduți.

Dacă vedeți pierderea unui copil într-un copil, aceasta este pentru speranțe neîmplinite și planuri neîmplinite, necazuri minore și boli care sunt temporare. Dacă o femeie vede exact cum i-a căzut dintele și l-a scuipat din gură – nu vă fie teamă de bârfe și dușmani, ei înșiși vor eșua și vor suferi din cauza calomniilor lor.

Materialul din care a fost făcut dintele căzut este, de asemenea, important:

 • dacă au fost turnate dintr-un aliaj de aur și a căzut – aceasta înseamnă pierderi mari și pierderi care se vor întâmpla din vina visătorului însuși.
 • vezi cele de sticlă – aceasta este în pericol de moarte, dar dacă a căzut, înseamnă că poți trece peste toate necazurile, principalul lucru este să fii cât mai atent în orice.
 • dinții de ceară promit și ei moarte, dar dacă cad, înseamnă că necazul va atinge una dintre rude.
 • dinți de plumb sau de tablă au căzut – pierderea lor promite visătorului rușine umilință în realitate.
 • fierul a căzut – așteptați-vă la probleme în viața voastră, care vor veni pe neașteptate.
 • pierderea implanturilor de argint într-un vis este o cheltuială mare, dar numai pentru lucruri care sunt plăcute pentru visător.

Tine minte! Dacă dinții artificiali îți cad în viziune, ar trebui să te ferești de un mediu înșelător și de prietenii care se numesc prieteni.

Dacă vedeți pierderea și pierderea dinților, dar fără sânge de la o altă persoană, aceasta are și propriul mesaj. Dacă a fost una dintre rudele tale, o pisică neagră va alerga în curând între voi, deși, pe de altă parte, o astfel de viziune spune că are nevoie de ajutor, dar îi este frică să-l ceară.

Citeste mai mult:  Într-un vis ei spun că sunt însărcinată

Vezi cum inamicul tău și-a pierdut dintele – vei câștiga o victorie încrezătoare asupra lui, a intrigilor sale. Și dacă propriul tău fiu sau fiică a fost acolo, fii atent la sănătatea lui. Și dacă rezumăm tot ce s-a spus, putem spune că dacă scuipi dinții într-un vis fără sau cu sânge, acest lucru poartă aproape întotdeauna un mesaj negativ.

Fără îndoială, există excepții, dar sunt rare. Deși nu ar trebui să priviți o astfel de viziune prea categoric, pentru că acesta nu este un verdict final, ci mai degrabă un avertisment de sus. Dacă interpretați visul în timp util și corect, puteți preveni multe necazuri și greutăți.

Scuipă dinții într-un vis cu și fără sânge: interpretarea cărților de vis

Adesea visele sunt ciudate: informațiile care vin din subconștient suferă metamorfoze semnificative în viziunile nocturne.

Dacă o persoană a avut șansa de a-și scuipa dinții într-un vis, nu are cele mai plăcute impresii. Pentru a înțelege mesajul unor astfel de vise, este necesar să țineți cont de diferitele lor detalii. Atunci interpretarea va fi mai exactă și mai veridică.

Valoarea generală

În lumea lui Morpheus, dinții sunt un simbol al longevității și al înțelepciunii profunde. Conform legilor logice, pierderea lor are o valoare negativă. Dar nu totul este atât de simplu.

Psihologii explică un astfel de vis după cum urmează: a scuipa dinții înseamnă să ai o frică puternică, lipsa de dorință de a pierde ceva valoros și scump, rezistență la schimbarea ceva în viață. La urma urmei, atunci când un adormit se simte lipsit de dinți, primul lucru pe care îl experimentează este amărăciunea pierderii, vrea să readucă totul la locul său. Fiind treaz într-o stare de experiență acută de mult timp, o persoană transferă aceste suferințe în lumea viselor. Dar merită să te trezești pentru a face față problemei, cum se vor opri astfel de vise.

Pierderea dinților este un precursor al unor schimbări dramatice care pot fi atât pozitive, cât și negative. Depinde de cele mai mici detalii ale visului.

Prolaps fără sânge

A scuipa dinți într-un vis fără sânge înseamnă schimbare pozitivă. O persoană care a fost bolnavă de mult timp se va îmbunătăți. O femeie însărcinată va naște cu succes un copil sănătos. Negocierile dificile se vor încheia favorabil. Un conflict de lungă durată cu cineva își va găsi rezolvarea în cel mai prosper mod.

Scuipa cu sânge

Dacă dinții au căzut și, în același timp, persoana adormită a văzut și a simțit sânge, atunci asta semn rau. Visul îl avertizează pe adormit despre pericolul iminent care atârnă asupra relației cu persoana iubită – soț, soție, iubit, iubită.

Când apare o cadere în cabinetul dentistului – un vis este un apel pentru a acorda atenție sănătății tale. Este mai bine să consultați un medic și să faceți analize generale pentru a fi calm.

Cu și fără durere

Dacă prolapsul a fost absolut nedureros, nu a fost însoțit de un flux de sânge și nu a provocat emoții violente în visător, atunci în viața reală va primi vești despre moartea unei persoane, dar nu a unei rude și, poate, puțin cunoscută. . Acest lucru nu va provoca sentimente puternice.

De ce visezi să scuipi dinți și să experimentezi dureri în același timp – o astfel de viziune este pozitivă, înseamnă rămas bun de la anxietăți și temeri, rezolvarea unor probleme de lungă durată.

Daca in acelasi timp dintii au fost putreziti, negri, stricati, sanatatea se va imbunatati. Pentru a scuipa dinții care au intervenit – în realitate, visătorul va avea victoria asupra dușmanilor și va scăpa de răi.

Interpretarea cărților de vis

Mulți oameni au încercat să rezolve vise, printre care se numărau psihologi, filozofi, ezoterişti. Există în prezent cărți de vis ai căror autori au o autoritate binemeritată:

 1. Miller, în cartea sa de vis, interpretează negativ o astfel de viziune: cel care doarme se va confrunta cu mari dificultăți în realitate, ceea ce va aduce schimbări semnificative. Visătorul va trebui să uite de mândrie și să devină mai flexibil. Acest lucru vă va ajuta să treceți mai ușor peste momentele dificile.
 2. Vanga interpretează pierderea ca un semn că o persoană va avea nevoie în curând de ajutorul celor dragi. Pierderea de sânge înseamnă deteriorarea sănătății.
 3. Cartea de vis modernă: pierderea mai multor dinți simbolizează bolile corporale. A scuipa întreaga falcă înseamnă a scăpa de povara morală care te deranjează de mulți ani. Reconstruiește într-un mod nou, începe să trăiești din nou.
 4. O colecție de interpretări ale viselor lui Longo: pierderea dinților înseamnă înrăutățirea relațiilor cu cei dragi. Dacă într-un vis sunt prezenți oameni familiari, ar trebui să le acordați atenție în viața reală.
 5. Cartea de vis Tsvetkova: scuipat dinții cu sânge – pentru a primi vești despre moartea unei rude de sânge. Dacă au căzut după ce au fost bătuți de cineva, viața se pregătește pentru un test de somn, va începe o dâră neagră care trebuie suportată cu răbdare. Deprivarea fără sânge promite o mare ceartă cu o rudă.

Un alt detaliu important în descifrare este locația inițială a acelor dinți care au căzut.

Maxilarul superior este feminin, maxilarul inferior este masculin.. Dinții din față sunt cei mai apropiați, rude de sânge: mame, tați, frați. Cu cât mai departe de centrul maxilarului, cu atât oamenii sunt mai departe de sânge.

De ce visezi să scuipi dinți rupti: în căutarea unei interpretări a somnului în cărțile de vis

Dinții într-un vis sunt un simbol al longevității și sănătății. Problemele cu dinții într-un vis se reflectă în sănătatea unei persoane din viața sa reală. Este de remarcat faptul că nu toate semnificațiile sunt negative pentru visător, deoarece multe detalii ale acestui vis joacă un rol imens. Pentru a răspunde la întrebarea de ce dinții visează, este necesar să analizăm toate nuanțele visului.

Visele dinților pierduți – interpretări generale

Pentru a înțelege de ce visează dinții căzuți, trebuie să studiați cu atenție toate detaliile viziunii. Un astfel de vis apare adesea într-o perioadă de schimbări cardinale, iar aceste schimbări nu sunt întotdeauna negative și, uneori, chiar și invers. Dacă un dinte rău și deteriorat cade într-un vis, atunci acesta este un semn favorabil. Pentru o persoană bolnavă, un astfel de vis profetizează o recuperare rapidă, iar pentru o persoană sănătoasă, schimbări pozitive în termeni financiari sau apariția unor prietenii.

Citeste mai mult:  De ce visezi să sapi cartofi

Aproape toate cărțile de vis consideră un vis negativ în care o persoană cade din dinții sănătoși albi ca zăpada. Nu poate avea decât o valoare neutră pentru copii și adolescenți, mai ales dacă o mână întreagă dintre ei a căzut, iar aceasta nu a fost însoțită de durere. Un vis poate prezice schimbări grave în viața unui copil asociate cu maturizarea sexuală, apariția primei simpatii sau a iubirii. Pentru adulți, o astfel de viziune nocturnă va aduce pierderea unei persoane dragi, o boală gravă sau separarea de cei dragi.

Este mult mai favorabil să vedem cum dinții cad în mână – asta înseamnă că unele necazuri pot fi corectate, iar pierderile bănești pot fi compensate.

Cel mai negativ vis este în care sângele este prezent atunci când dinții cad, deoarece un astfel de vis avertizează despre moartea unui fel de rudă de sânge. Pierderea unui dinte din față cu sânge – un vis prezice rușine, dezvăluirea unui secret, precum și o reputație proastă în rândul colegilor sau colegilor. Un astfel de vis avertizează o tânără despre amenințarea violenței, agresiunii sau prevestește o maternitate neplanificată.

Ce înseamnă visul că dinții au fost tăiați?

De obicei, un vis în care un dinte este doborât este un prevestitor al unui ghinion. Aceasta este o interpretare complet corectă, dar, în orice caz, ar trebui efectuată o analiză detaliată a somnului. Un vis poate avertiza asupra apariției îndoielii de sine ca urmare a influenței unei persoane sau a anumitor factori de viață, precum și despre o separare iminentă de persoana iubită.

Pentru a evita problemele, după un astfel de vis, trebuie să vă analizați acțiunile și este posibil să observați necesitatea oricăror schimbări urgente. Un vis poate indica prezența unor oameni invidioși și răutăcioși în mediu. Dacă o persoană visează că el însuși dă un dinte cu limba, atunci visul aduce noroc și noroc.

Un vis în care unii dintre dinți sunt tăiați, iar restul sunt foarte slăbiți, avertizează despre un accident sau o stare de rău bruscă. A scoate singur dinții slăbiți este un vis foarte urât, un prevestitor de pericol, privare severă și chiar moarte iminentă.

Dacă într-un vis o persoană este eliminată în același timp întreaga dentiție, aceasta poate însemna prăbușirea bunăstării materiale. O astfel de viziune poate fi un avertisment cu privire la întâlnirea cu escrocii și tâlharii, așa că visătorul ar trebui să fie cât mai atent cu putință la lucrurile care îi sunt dragi.

scuipând dinții din gură

Indiciul despre semnificația somnului depinde direct de starea dinților care sunt scuipați într-un vis:

 • se poate aștepta un test de rezistență individual după o vedere nocturnă în care dinții falși sunt scuipați;
 • scuipă incisivi putrezi – expunând ipocrizia și punând capăt intrigilor;
 • un vis în care dinții prăbușiți sunt scuipați sugerează că visătorul va experimenta foarte curând o invidie puternică, un astfel de vis semnalează adesea și oboseală severă.

Cu sânge

Dacă o persoană scuipă dinții împreună cu sânge, atunci multe cărți de vis interpretează o astfel de viziune ca fiind foarte nefavorabilă. Sfera sentimentelor și a relațiilor este atacată. Un dinte însângerat într-un vis duce adesea la separarea de persoana iubită în viața reală. Emoționalitatea excesivă poate determina despărțirea de un partener, așa că interpreții sfătuiesc să amâne conversațiile pe subiecte controversate până la vremuri mai bune. Pentru oamenii de familie, un astfel de vis înseamnă certuri iminente, dezacorduri și divorț.

Dacă scuipi un dinte cu sânge în cabinetul dentistului, atunci ar trebui să acordați o atenție deosebită sănătății dumneavoastră. Sângele într-un astfel de vis avertizează despre obstacole în afaceri, probleme mari în afaceri sau la locul de muncă. Femeile ar trebui să încerce să nu facă cumpărături impulsive.

fără sânge

Cu sau fără durere

Multe cărți de vis interpretează un vis în care un dinte este scuipat fără durere și sânge, ca un avertisment despre moartea unei persoane cunoscute, dar nu a unei rude. O persoană care își scuipă dinții răi într-un vis, în realitate, va fi eliberată de anxietăți și unele griji agravante. A scuipa dinții răi și care interferează este un semn al victoriei asupra dușmanilor și al depășirii adversităților vieții. O durere de dinți experimentată în timpul somnului promite pace și înțelegere în relații.

Interpretarea somnului de către diferite cărți de vis

 • Potrivit interpretului lui Miller, pierderea dinților într-un vis este o perioadă dificilă care poate distruge roadele muncii și zdrobi mândria. Dacă o persoană visează că își scuipă dintele, atunci, în realitate, el sau familia lui sunt în pericol de îmbolnăvire. Dinții strâmbi cu tot felul de defecte este cel mai urât vis care amenință cu sărăcia, prăbușirea speranțelor și diverse dezastre.

 • Conform cărții de vis a lui Esop, dinții care au căzut cu sânge înseamnă că, indiferent de cât de mult efort s-ar depune, nu va fi posibilă atingerea scopului dorit. În plus, cei nedoritori vor interveni cu succes cu tine. Dacă dinții din față cad într-un vis, aceasta profetizează moartea rudelor și pierderi mari (recomandăm să citiți: de ce cad dinții într-un vis fără sânge?). Îndepărtarea unui dinte bolnav într-un vis în viața reală este întruchipată într-o alegere mult așteptată și foarte importantă.
 • Cartea de vis a lui Tsvetkov promite prosperitate, noroc și bogăție celor care visează la fălci sănătoase fără cusur. Incisivii stricat, putreziti promit boli, certuri si necazuri. Un vis în care o persoană vede sânge după ce cade un dinte – la știrea morții unuia dintre rudele apropiate. Un dinte pierdut într-o luptă, potrivit lui Tsvetkov, este un motiv pentru a avea răbdare, deoarece o perioadă de eșec așteaptă o persoană. Dacă cade singur, întreg și curat, fără sânge, acest vis este interpretat ca o înstrăinare sau o ceartă cu rudele.

Conform interpretării multor surse, sensul final al unui vis în care dinții sunt tăiați depinde de locul în care se află, deoarece fiecare dintre ei are propriul său sens. Deci, dinții din față pot reprezenta rudele cele mai apropiate din prima linie – frați, surori, copii, mamă și tată, cu rândul de sus simbolizând sexul feminin, iar rândul de jos – jumătatea masculină a familiei.