Pleacă de acasă într-un vis

Interpretarea viselor: Ce înseamnă să pleci de acasă?

12 decembrie 2019 la 20:47 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să plecați de acasă citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Plecarea de acasă într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea visului lui G. Rasputin

De ce visezi să pleci de acasă conform cărții de vis:

Pentru a părăsi urmărirea într-un vis – în realitate, ar trebui să te ferești de sfaturile care vor veni de la rudele tale. Un astfel de vis este deosebit de grav pentru fetele care ar trebui să aibă mai puțină încredere în relațiile cu străinii și mai puțină încredere în sfaturile prietenilor.

Interpretarea visului lui D. Mendeleev

Dacă visezi să pleci de acasă, pentru ce este:

Visul în care a trebuit să pleci de acasă într-o călătorie este un vis că tu însuți ești cauza tuturor nenorocirilor care ți se întâmplă.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Pentru a pleca de acasă pentru a vedea într-un vis:

Să te îndepărtezi de cineva sau ceva într-un vis înseamnă că te îndepărtezi de obiectiv.

Interpretarea viselor Danilova

De ce visezi să pleci de acasă conform cărții de vis:

Dacă visezi că pleci de acasă, atunci este timpul să te odihnești. De asemenea, un astfel de vis în care ai plecat de acasă poate simboliza dorința ta de a arunca o privire nouă asupra lucrurilor de zi cu zi.

Interpretarea visului lui O. Smurova

De ce visezi să pleci de acasă conform cărții de vis:

Visul în care decizi să pleci de acasă înseamnă că ți-e teamă că sufletul tău pereche te va părăsi, dar astfel de temeri nu sunt justificate. Pentru a vedea cum pleacă adversarul tău – afacerea ta va merge mai departe.

Interpretarea viselor Danilova

Dacă visezi să pleci de acasă, pentru ce este:

Adesea ne îndepărtăm de o anumită situație de viață, deoarece nu suntem capabili să înțelegem posibilele opțiuni de rezolvare a problemelor. Cu toate acestea, într-un vis, faptul de a pleca determină de obicei această decizie. Fiecare dintre noi are un arsenal de soluții, unde, din punctul nostru de vedere, există versiuni acceptabile și inacceptabile. Într-un vis, numărul de astfel de opțiuni este întotdeauna mai mare. Zona de care te îndepărtezi și spre care te înclini poate indica soluții pe care le ai în stoc pe care nu le-ai ținut cont înainte.

De exemplu, dacă visul tău este să părăsești locul de muncă, atunci următorul pas poate simboliza zona profesională care ți se pare cea mai potrivită. Să bei tequila pe plajă nu este deosebit de profitabil, dar o carieră ca agent de turism ar putea fi calea ta de carieră. Am visat că într-un vis vă părăsiți familia, acest lucru poate reflecta nevoia unei scurte pauze de la cei dragi. Acest lucru nu are nimic de-a face cu despărțirea efectivă de ei, ci mai degrabă, înseamnă că ar trebui să renunți la stereotipurile relațiilor stabilite și să găsești soluții noi, proaspete.

Un stil „stop the Earth, I’m off” de a pleca de la o viață familiară poate indica oboseala acumulată din încercările inutile. Acest lucru, la rândul său, poate însemna fie că viața nu este pregătită să coopereze cu tine, fie că trebuie să-ți reconsideri abordarea obișnuită a situațiilor de viață. Poate că aici se pândesc acele tipare distructive care vă subminează capacitatea de a funcționa corect.

Plecarea de acasă după cum au fost interpretate de experți

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să pleci de acasă pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Interpretare vis pentru a pleca de acasă

Publicat de admin la 28.06.2018

Dat afară din casă conform cărții de vis

De ce visezi să pleci

Plecând într-o carte de vis modernă

Dacă a trebuit să-ți părăsești persoana iubită, înseamnă că valorile pierdute nu pot fi returnate. Plecarea de acasă într-un vis este un act care se poate transforma într-un dezastru în realitate. Lasă un iubit (amant) – obține ceva prin moștenire. A lăsa copii înseamnă a pierde norocul, a cărui vină va fi propria ta nesăbuire. Părăsiți nava și ajungeți cu succes la țărm – nu vă afectați interesele.

Lasă în cartea de vis a lui Miller

Pentru a lăsa un prieten într-un vis – în realitate vei rupe legăturile de prietenie în căutarea a ceva mai interesant și mai impresionant. Plecând de acasă într-un vis – în realitate, experimentează nenorocirea care va fi cauzată de neglijarea ta a darurilor destinului. A pleca și a nu te putea întoarce acasă înseamnă a-ți pierde încrederea în oamenii cinstiți și de încredere. Plecarea de acasă pentru o fată este un prevestitor de bârfă perfidă în direcția ei. Îndepărtează-ți propriul copil pentru a ajunge într-o situație foarte dificilă din cauza vanității și nesăbuinței tale. A părăsi o navă care se scufundă înseamnă de fapt a participa la un proiect fără speranță. A părăsi spitalul în vis înseamnă a scăpa de inamici insidioși care îți provoacă multe necazuri. Să-ți părăsești propriul corp într-un vis este un vis care semnalează unei persoane adormite pericolul în care îl conduc propriile planuri. Dacă nu schimbi abordarea, onoarea ta poate avea de suferit, iar cei nedoritori te vor obliga să comiți acte egoiste. Să părăsești castelul – să te confrunți cu necazurile, bolile și chiar cu moartea unei persoane dragi.

Lasă în cartea de vis a lui Vanga

Pentru a lăsa oaspeții înfometați – pentru a face față trădării și promisiunilor goale în viață. A pleca de acasă și a merge în vizită pe cineva înseamnă a experimenta pierderi bănești în realitate.

Citeste mai mult:  Într-un vis, un bărbat necunoscut se îmbrățișează

Lasă în cartea de vis a lui Freud

Dacă încercați să coborâți din tren, dar nu funcționează, atunci este foarte posibil să aveți poftă de abateri sexuale. Vagonul este larg deschis și puteți pleca fără piedici – cel care doarme nu simte satisfacție din partea partenerului actual. A părăsi vârful dealului într-un vis înseamnă a subestima valorile, relațiile, bogăția care sunt disponibile în prezent. Ceea ce vezi la alesul tău acum este departe de tot ceea ce îți poate mulțumi în viață, dă-i timp și șansa să se dezvăluie complet.

Lalele, Tocană, Carcasă, Violet, Violet, Fotografie, Fotografie, Robă

Toți oamenii visează. În visele lor, oamenii devin participanți la evenimente neobișnuite, trec prin multe întâlniri diferite. Unii dintre noi nu acordăm atenție viselor, cineva încearcă să uite rapid ce a visat și să nu asculte îndemnurile subconștientului nostru. De fapt, visele sunt un indiciu, un farmec, aceasta este conștiința noastră profundă care izbucnește doar când dormim. De asemenea, vă va ajuta să vă descifrați și să vă înțelegeți visele, deoarece acestea au fost compuse de psihologi, oameni de știință și văzători care au studiat secretele somnului de mii de ani. Interpretarea viselor vă va ajuta să înțelegeți și să creați o imagine clară a ceea ce înseamnă visul dvs., care poate aduce atât vești bune, cât și un avertisment formidabil.

Secretele viselor au îngrijorat omenirea în toate etapele existenței sale – în cele mai vechi timpuri și în timpul Iluminismului. Emotionează mințile oamenilor de știință și ale consumatorilor obișnuiți chiar și astăzi…, interpretarea viselor ajută la reunirea imaginilor disparate ale călătoriilor nocturne într-o singură imagine și la citirea unui mesaj care poate conține atât vești bune, cât și un avertisment formidabil.

Conversația din cartea de vis cu morții este o colecție imensă a celor mai faimoși somnologi, oameni de știință, văzători și cel mai mare număr de interpretări ale viselor, astfel încât să vă puteți interpreta visul cel mai corect, alegând dintr-un număr mare de opțiuni mai asemănătoare cu ale dvs. Și astfel poți obține cea mai precisă decodare a visului tău.

Cel mai popular pe site-ul nostru

Despre Stimularea Creșterii Barbei

Cum să stimulezi creșterea părului facial? Adesea este necesar să renunți la o barbă groasă și luxoasă suficient de repede. Sau invers pentru a încetini creșterea părului.

Ce să faci, dacă

Cum îmi pot îmbunătăți relația cu soacra mea? 4 aprilie, Carolina Deci, te-ai căsătorit, dar pe lângă bărbatul pe care îl iubești, ai luat-o și pe mama lui.

Complexul bioenergetic Yarilo.

Interpretare vis pentru a pleca de acasă

Continuare. Probabil, mulți au observat cum s-a schimbat timpul, senzațiile din spațiul înconjurător. Oamenii au devenit mai tensionați, numărul depresiilor a crescut brusc și a apărut o nouă boală – sindromul de oboseală cronică.

carte de vis pentru a părăsi casa veche într-un vis

cartea de vis pentru a părăsi casa veche cartea de vis a avut un vis, de ce cartea de vis visează să părăsească casa veche într-un vis? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți o carte de vis într-un vis de a părăsi o casă veche, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi militarii intră în casă

Previziunea somnului Casa ta este într-o fântână

De ce să visezi la o casă mică sau la o casă în care s-a născut un individ

Corpul mamei, pântec: posibil o fantezie regresivă de evitare a problemelor.

Viață acasă stabilă.

Într-un vis, vezi un sanatoriu, o casă de odihnă

Predicția somnului Conduceți din casă (conduceți afară)

De ce visezi la distrugerea casei guvernamentale

Într-un vis, vezi Reparații acasă sau în casă

Lucrând la relațiile de familie, încercând să vindece rănile emoționale.

Reparația externă corespunde dorinței de a restabili relațiile în afara familiei.

Predicția somnului Prea bătrân pentru ară

O decizie importantă: un pas decisiv înainte, poate de la copilărie până la maturizare.

Un indiciu al mijlocului vieții, când evaluările individuale suferă schimbări drastice.

Trecerea de la viață la moarte.

Malul îndepărtat apare adesea în vise ca o țintă strălucitoare, în timp ce acest țărm poate fi adesea de neatins.

Acest vis poate fi însoțit de arhetipurile unui tânăr, al unui bătrân înțelept și mai ales al unui erou.

În visele unei femei, acesta este animul ei.

La trecere se poate ajunge cu pod, barca, înot sau vad.

Când moartea se apropie, visele oamenilor prezintă adesea o trecere în vad.

Visele pot indica cum să traversezi cu succes.

De ce visezi să împachetezi și să pleci cu morții

Într-un vis să-l vezi pe Vechi

Predicția somnului vechi

Care este visul Casei

Visele despre case înseamnă adesea aranjarea vieții, cursul treburilor. Starea locuinței tale determină ce te așteaptă în viitor. Uneori, aceste vise se repetă.

Mai ales dacă te gândești la viața ta și te aștepți la schimbări în rău sau, dimpotrivă, în bine. A vedea o casă strălucitoare sau acoperită cu aur este nefericit sau are probleme.

Cumpărarea, inspectarea unei case – realizarea de planuri pentru viitor. Un astfel de vis prezice și schimbări în viață și în poziție.

Fii atent la starea camerei, la mobilier, la iluminat si la sentimentele pe care le-ai avut cand te-ai uitat la casa in vis.

Construirea unei case într-un vis înseamnă că veți avea dificultăți pentru a obține o poziție stabilă în societate și prosperitate. Uneori, un astfel de vis prevestește plictiseală, nemulțumire față de poziția cuiva sau boală.

Pentru un pacient, un astfel de vis prezice moartea iminentă. A construi un hambar sau hambar într-un vis înseamnă că în curând îți vei obține propria casă și familie.

Vezi interpretarea: hambar, hambar.

A avea propria ta casă într-un vis, așa cum este, înseamnă că experiențele tale sunt în zadar și viața în casa ta se va îmbunătăți.

Dacă într-un vis reparați sau acoperiți o casă, atunci în realitate veți experimenta dezamăgire și pierdere.

A fi într-o cameră încuiată este un avertisment de vis că cineva complotează împotriva ta.

Să vezi o casă devastată, jefuită (a ta) într-un vis – să profiti și să faci schimbări mari.

Distrugerea în casă înseamnă necaz care îți amenință bunăstarea. Uneori, un astfel de vis poate însemna o boală prelungită (în funcție de gradul de distrugere), iar pacientul care vede un astfel de vis poate muri.

Să vezi reparații în casa ta într-un vis înseamnă că în curând va trebui să muncești din greu pentru a corecta greșelile pe care le-ai făcut sau pentru a-ți îmbunătăți situația.

A visa la o casă destinată distrugerii este un avertisment că acțiunile tale neplăcute îți vor dăuna bunăstării.

Schimbări și rearanjamente în casă pe care le faci într-un vis – pentru a schimba sau vizita unei persoane importante.

Un vis în care îți vezi casa goală te avertizează despre o posibilă despărțire de persoana iubită, despre speranțe neîmplinite și despre pierderi materiale. Un astfel de vis sugerează, de asemenea, că ești nemulțumit de situația ta actuală și că cauți dureros o cale de ieșire din ea.

Un vis în care îți vezi casa în flăcări este un semn de eșec în afaceri, necazuri și durere. Un astfel de vis avertizează adesea despre pericol pentru viața locuitorilor acestei case.

O sufragerie sau o sufragerie care arde este un vestitor al veștilor neplăcute despre boala proprietarului casei. La fel și dacă vezi că mobilierul sau draperiile din casa ta ard și ard.

Cel mai rău dintre toate, dacă situația din casă arde până la pământ. În acest caz, așteptați-vă la dezastre mari și prelungite.

A vedea într-un vis cum arde și se prăbușește etajul superior al casei este un avertisment pentru cei care au văzut un astfel de vis, încât își pot pierde averea și pot fi supuși umilinței.

Prietenii necredincioși îl vor părăsi în momente dificile. În plus, un astfel de vis poate amenința un proces mare.

Cu toate acestea, dacă într-un vis casa arde cu o flacără limpede, fără distrugere și fum, atunci săracii se vor îmbogăți, iar bogații vor deveni nobili.

Copacii care ard în fața casei sunt un semn de pierdere pentru proprietarii acesteia.

A vedea într-un vis casa părinților (bătrâni) – a primi vești proaste despre nenorocirea în familie. Vezi interpretarea: chiriaș, incendiu.

A vedea o locuință cu aspect ciudat într-un vis înseamnă că viața ta reală nu este aranjată și ești profund îngrijorat de acest lucru.

Dacă vezi într-un vis transformarea locuinței din ciudat în normal, este un semn că același lucru ți se va întâmpla și în viață. Intrarea într-o astfel de locuință într-un vis este un prevestitor al faptului că în curând te vei implica într-o afacere neobișnuită.

Dacă visezi că cauți o cale de ieșire dintr-o astfel de casă și nu o găsești, atunci visul te avertizează că ar trebui să te abții de la aventuri riscante. A vedea o casă frumoasă de departe într-un vis înseamnă că te așteaptă un viitor minunat și fericit.

A intra într-o casă frumoasă și înaltă într-un vis înseamnă schimbări mari în bine. După un astfel de vis, poți conta pe un loc bun și profitabil, făcând oferte profitabile. Un astfel de vis îți promite adesea un patron bogat și puternic, care te va sprijini în toate eforturile tale.

A fi singur într-o cameră imensă dintr-o casă bogată sau a te simți ca un străin acolo înseamnă că în curând bunăstarea ta se va prăbuși ca un castel de cărți, iar apoi mulți dintre prietenii tăi, pe care i-ai ajutat foarte mult, se vor îndepărta de tine.

Schimbarea unei case (apartament) într-un vis înseamnă că vă așteaptă vești neplăcute despre trădarea sau trădarea celor dragi.

Visul în care ai văzut că măturai podelele din casă înseamnă că vei primi o vizită în curând. Vezi interpretarea: răzbunare, spălare, ordine.

Curățarea unei case într-un vis este un semn că ați dori să vă corectați greșelile și să vă ocupați de adversarii tăi.

A face ordine în casă, a pune lucrurile în ordine este un semn că în curând treburile tale vor reveni la normal, vei face o afacere profitabilă.

Pentru a spăla podelele din casă – până la moartea unei persoane dragi.

Găuri în podeaua sau acoperișul casei – la o despărțire strânsă de o persoană dragă sau în mișcare.

Să-ți vezi casa dărăpănată într-un vis este un semn de remuşcare, umilire, nevoie.

Visul în care ți-ai văzut casa înghesuită – la pierderi și pierderi, din cauza cărora vei fi foarte îngrijorat. Acest vis vorbește despre cât de greu cauți o cale de ieșire din această situație.

Stropiți casa cu apă – spre supărare.

Udarea casei cu apă într-un vis înseamnă compasiune pentru aproapele tău și corectarea treburilor tale.

Dacă visezi că rătăciți și căutați numărul de casă potrivit, înseamnă că puteți face pași greșiți, pe care îi veți regreta amarnic mai târziu.

Să-ți părăsești casa într-un vis înseamnă că vei face o greșeală, pe care o vei regreta mai târziu.

A saluta sau a săruta membrii gospodăriei într-un vis este un prevestitor al primirii de vești bune. Vând o casă în vis – spre ruină și adversitate.

Să-ți cauți casa este o mare dezamăgire și o existență slabă. A trăi într-o pirogă într-un vis este un semn de umilință și sărăcie.

Neavând o casă – la eșecuri și pierderi, din cauza cărora îți vei pierde pacea. Vezi interpretarea: clădire, cameră, cameră, apă, cheie.

Interpretare vis pentru a pleca de acasă

Publicat de admin la 28.06.2018

Dat afară din casă conform cărții de vis

De ce visezi să pleci

Plecând într-o carte de vis modernă

Dacă a trebuit să-ți părăsești persoana iubită, înseamnă că valorile pierdute nu pot fi returnate. Plecarea de acasă într-un vis este un act care se poate transforma într-un dezastru în realitate. Lasă un iubit (amant) – obține ceva prin moștenire. A lăsa copii înseamnă a pierde norocul, a cărui vină va fi propria ta nesăbuire. Părăsiți nava și ajungeți cu succes la țărm – nu vă afectați interesele.

Lasă în cartea de vis a lui Miller

Pentru a lăsa un prieten într-un vis – în realitate vei rupe legăturile de prietenie în căutarea a ceva mai interesant și mai impresionant. Plecând de acasă într-un vis – în realitate, experimentează nenorocirea care va fi cauzată de neglijarea ta a darurilor destinului. A pleca și a nu te putea întoarce acasă înseamnă a-ți pierde încrederea în oamenii cinstiți și de încredere. Plecarea de acasă pentru o fată este un prevestitor de bârfă perfidă în direcția ei. Îndepărtează-ți propriul copil pentru a ajunge într-o situație foarte dificilă din cauza vanității și nesăbuinței tale. A părăsi o navă care se scufundă înseamnă de fapt a participa la un proiect fără speranță. A părăsi spitalul în vis înseamnă a scăpa de inamici insidioși care îți provoacă multe necazuri. Să-ți părăsești propriul corp într-un vis este un vis care semnalează unei persoane adormite pericolul în care îl conduc propriile planuri. Dacă nu schimbi abordarea, onoarea ta poate avea de suferit, iar cei nedoritori te vor obliga să comiți acte egoiste. Să părăsești castelul – să te confrunți cu necazurile, bolile și chiar cu moartea unei persoane dragi.

Lasă în cartea de vis a lui Vanga

Pentru a lăsa oaspeții înfometați – pentru a face față trădării și promisiunilor goale în viață. A pleca de acasă și a merge în vizită pe cineva înseamnă a experimenta pierderi bănești în realitate.

Lasă în cartea de vis a lui Freud

Dacă încercați să coborâți din tren, dar nu funcționează, atunci este foarte posibil să aveți poftă de abateri sexuale. Vagonul este larg deschis și puteți pleca fără piedici – cel care doarme nu simte satisfacție din partea partenerului actual. A părăsi vârful dealului într-un vis înseamnă a subestima valorile, relațiile, bogăția care sunt disponibile în prezent. Ceea ce vezi la alesul tău acum este departe de tot ceea ce îți poate mulțumi în viață, dă-i timp și șansa să se dezvăluie complet.

Lalele, Tocană, Carcasă, Violet, Violet, Fotografie, Fotografie, Robă

Toți oamenii visează. În visele lor, oamenii devin participanți la evenimente neobișnuite, trec prin multe întâlniri diferite. Unii dintre noi nu acordăm atenție viselor, cineva încearcă să uite rapid ce a visat și să nu asculte îndemnurile subconștientului nostru. De fapt, visele sunt un indiciu, un farmec, aceasta este conștiința noastră profundă care izbucnește doar când dormim. De asemenea, vă va ajuta să vă descifrați și să vă înțelegeți visele, deoarece acestea au fost compuse de psihologi, oameni de știință și văzători care au studiat secretele somnului de mii de ani. Interpretarea viselor vă va ajuta să înțelegeți și să creați o imagine clară a ceea ce înseamnă visul dvs., care poate aduce atât vești bune, cât și un avertisment formidabil.

Secretele viselor au îngrijorat omenirea în toate etapele existenței sale – în cele mai vechi timpuri și în timpul Iluminismului. Emotionează mințile oamenilor de știință și ale consumatorilor obișnuiți chiar și astăzi…, interpretarea viselor ajută la reunirea imaginilor disparate ale călătoriilor nocturne într-o singură imagine și la citirea unui mesaj care poate conține atât vești bune, cât și un avertisment formidabil.

Conversația din cartea de vis cu morții este o colecție imensă a celor mai faimoși somnologi, oameni de știință, văzători și cel mai mare număr de interpretări ale viselor, astfel încât să vă puteți interpreta visul cel mai corect, alegând dintr-un număr mare de opțiuni mai asemănătoare cu ale dvs. Și astfel poți obține cea mai precisă decodare a visului tău.

Cel mai popular pe site-ul nostru

Despre Stimularea Creșterii Barbei

Cum să stimulezi creșterea părului facial? Adesea este necesar să renunți la o barbă groasă și luxoasă suficient de repede. Sau invers pentru a încetini creșterea părului.

Ce să faci, dacă

Cum îmi pot îmbunătăți relația cu soacra mea? 4 aprilie, Carolina Deci, te-ai căsătorit, dar pe lângă bărbatul pe care îl iubești, ai luat-o și pe mama lui.

Complexul bioenergetic Yarilo.

Interpretare vis pentru a pleca de acasă

Continuare. Probabil, mulți au observat cum s-a schimbat timpul, senzațiile din spațiul înconjurător. Oamenii au devenit mai tensionați, numărul depresiilor a crescut brusc și a apărut o nouă boală – sindromul de oboseală cronică.

Evaluare articol:
Se încarcă …

Pleacă de acasă într-un vis Link către postarea principală

Publicații similare

Lasă un comentariu

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

  Abonează-te  

Notificarea de
” name=”wpdiscuz_subscription_button”>

Articole populare

Somnul a căzut din proteză
Somnul a căzut proteze dentare proteze dentare în vis, …
0

De ce visezi bani de hârtie rupti
De ce visezi bani de hârtie rupti De ce visezi bani de hârtie rupti…
0

De ce visează tipul nou
Care este visul unui tip nou Om nou Interpretarea viselor Om nou …
0

articole recente
 • De ce credem în horoscoape?
  De ce credem în horoscoape? Horoscoapele sunt populare și…
  0

 • Numerologia și Matricea Destinului
  Numerologia și matricea destinului Cum să-ți cunoști viitorul? Toata lumea,…
  0

 • De ce să visezi la o petrecere cu străini
  De ce visezi la o petrecere cu străini De ce visezi…
  0

 • Văzând înmormântarea unui soț într-un vis
  Văzând înmormântarea unui soț într-un vis De ce visezi la înmormântarea unui soț? …
  0

 • Dormi sora însărcinată
  Dormi sora însărcinată Sora este însărcinată Interpretarea viselor Sora este însărcinată a avut un vis că…
  0

 • Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni
  Interpretarea viselor a fi în vizită la prieteni Ce înseamnă asta conform cărții de vis…
  0

 • De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă
  De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă De ce visezi la o nuntă…
  0

 • De ce visezi la un magazin mare
  De ce visezi la un magazin mare Magazin pentru a vedea într-un vis Vizitează…
  0

Secțiuni ale site-ului
 • Uncategorized
 • Interpretarea viselor litera B
 • Interpretarea viselor pentru litera G
 • Interpretarea visului pe litera K
 • Litera de interpretare a viselor L
 • Interpretarea viselor pentru litera M
 • Interpretarea visului pe litera N
 • Litera de interpretare a viselor O
 • Interpretarea visului pe litera P
 • Interpretarea viselor pentru litera R
 • Interpretarea viselor pentru litera C
 • Interpretarea visului pe litera T
 • Interpretarea viselor pe literele A B
 • Interpretarea viselor pe literele D E
 • Interpretarea viselor pe literele Zh Z I
 • Interpretarea viselor pe literele U F X C
 • Interpretarea viselor pe literele H Sh Shch E Yu Ya
 • Articole

© 2023 Toate drepturile rezervate. Copierea materialelor este permisă numai dacă există un backlink activ
okytfbgptwinvk

Русский

X
Afrikaans Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Esperanto Eesti Filipino Suomi Français Frysk Galego ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Gaeilge Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latin Latviešu valoda Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский Samoan Gàidhlig Српски језик Sesotho Shona سنڌي සිංහල Slovenčina Slovenščina Afsoomaali Español Basa Sunda Kiswahili Svenska Тоҷикӣ தமிழ் తెలుగు ไทย Türkçe Українська اردو O‘zbekcha Tiếng Việt Cymraeg isiXhosa יידיש Yorùbá Zulu

wpDiscuz Adblock

detector