Interpretarea viselor pisica se zgârie mâna

pisică zgâriind

adesea visele despre feline avertizează asupra necazurilor iminente, nevoia și ipocrizia celor dragi. dar dacă pisicuța domestică a reușit să se zgârie într-un vis, atunci cărțile de vis vor oferi comentarii foarte curioase, diverse asupra acestui complot.

înșelăciune și dragoste

când o femeie căsătorită visează că o pisică și-a zgâriat rău mâinile, acesta este un semn alarmant că cea mai bună prietenă a ei își face planuri rele. o prietenă insidioasă caută să distrugă fericirea familiei visătorului, seducându-și soțul.

o doamnă dulce și blândă, se preface doar că este îndrăgostită, de fapt, are un calcul rece în primul rând – asta visează o pisică care zgârie la un bărbat.

o domnișoară care are un vis că o pisică și-a zgâriat pielea feței și a mâinilor trebuie să fie pregătită pentru apariția unui rival experimentat și dibaci, care are păreri despre logodnicul visătorului.

și de ce ar putea un tânăr să viseze la un astfel de complot? acesta este un semn că în domeniul afacerilor are un concurent puternic, viclean, în persoana celei mai dulce persoane din sexul slab. ea, pretinzându-se a fi o oaie nevinovată, va face totul pentru a-l deruta și a deveni învingătoarea în lupta aprigă a profesioniștilor.

ai grija de nervii tai!

unele cărți de vis cred că un animal de companie care se zgârie este visat de oameni care se află într-o stare extrem de tensionată, „închis”. ce ar putea cauza această emoție? gandeste-te la asta cand te trezesti. după ce ați determinat cauza, încercați să vă calmați, deoarece nervozitatea provoacă diverse boli, vă împiedică să trăiți și să lucrați pe deplin.

totuși, există un indiciu: atunci când o pisică ți-a rupt picioarele sau o altă parte a corpului în sânge într-o viziune de noapte, atunci ești destul de îngrijorat de soarta unei persoane apropiate și dragi.

mașinațiuni de viclenie

într-o carte de vis universală modernă, este descrisă un complot în care o pisică se repezi în picioare, încercând să muște sau să rănească cu ghearele.

de ce visezi asa? această viziune este un avertisment că în apropiere se pândește un inamic viclean, care, cu ajutorul lingușirii, râiului, încearcă să se îngrățiască și apoi să profite de asta în scopuri egoiste, trădând pe cel adormit.

despre semnificația culorii

culoarea blanii animalului va ajuta la dezlegarea misterului visului. așa că cartea de vis generală explică că o pisică neagră agresivă visează că concurenții vor arăta o activitate fără precedent, dar dacă, în același timp, nu aveți nicio zgârietură pe corp, atunci este probabilă o surpriză plăcută, o ocazie fericită.

o pisică roșie, agățându-și ghearele de tine, visează că poți cădea o victimă a înșelăciunii, a fraudei, a uneia albe – pentru a iubi experiențele, dezamăgirile. pisicile malefice din coajă de țestoasă vin într-un vis la cei care sunt destinați să se gândească dureros la ceva și să se întristeze.

previziunile lui Miller

celebrul predictor Miller este sigur că felinele militante din vise sunt un semnal că vor apărea noi dușmani. în plus, vor încerca să ia persoanei adormite exact ceea ce prețuiește cel mai mult. dacă ați reușit să alungați un animal rău intenționat într-un vis, atunci puteți rezolva cele mai dificile probleme și, în plus, vă puteți consolida reputația.

Într-un vis, o pisică se zgârie

Apariția într-un vis a unui reprezentant al familiei de pisici avertizează o persoană adormită despre probleme, pierderi financiare, trădarea celor dragi. Dar ce visuri de zgâriere a unei pisici sunt interpretate de multe cărți de vis într-o varietate de moduri.

Fii vigilent cu cei apropiați

Pentru doamnele căsătorite să vadă cum pisica și-a zgâriat rău mâinile într-un vis înseamnă că un prieten apropiat intenționează să distrugă fericirea familiei visătorului. O viziune de vis pentru un bărbat avertizează asupra intereselor comerciale ale fetei pe care o place. De ce să visezi cum o pisică a zgâriat fața și mâinile unei domnișoare prezice printr-o carte de vis obișnuită apariția unui rival periculos care va încerca cu toată puterea să pună stăpânire pe inima unui bărbat care visează.

Dacă un tip i s-a întâmplat să vadă cum un animal pufos și-a zgâriat rău fața și mâinile, înseamnă că există o persoană de sex feminin în sfera afacerilor care încearcă să-l încurce prin orice mijloace.

Ai grijă de armonia spirituală

Nu e de mirare că există o expresie printre oameni – „pisicile zgârie sufletul”. Unele cărți de vis, un vis în care o pisică zgârie visătorul, sunt interpretate pe baza acestui sens. Așadar, un animal care zgârie visând într-un vis mărturisește starea de anxietate a personajului, dor de cineva, emoție inexplicabilă. A vedea o pisică scarpinându-și picioarele sau o altă parte a corpului până când sângerează este o reflectare a anxietății pentru o persoană dragă.

Citeste mai mult:  Urmărește dragonul de vise

Nu ceda lingușirii

O carte de vis universală modernă interpretează ce înseamnă un vis în care o pisică zgârie sau mușcă picioarele personajului. Acest incident avertizează asupra lingușitorilor care vor să prindă încrederea visătorului prin discursuri măgulitoare și să-l trădeze în cel mai neașteptat moment.

Acordați atenție culorii animalului

Cartea generală de vis crede că înainte de a-ți da seama despre ce este un vis, cum se zgârie o păsărică, trebuie să-ți amintești culoarea animalului care visează.

 • o pisică neagră mușcă într-un vis – pregătește-te pentru atacurile rivalilor sau concurenților;
 • dacă atacă un pufos negru, dar nu aveți nicio zgârietură, așteptați-vă la o ocazie fericită;
 • animal de companie roșu zgâriat – la înșelăciune;
 • mușcă o fiară albă – va trebui să îndurați dezamăgirea în dragoste;
 • agresiunea unei pisici țestoase – promite gânduri grele.

Miller și interpretarea lui

Orice manifestare de agresiune din partea pisicilor într-un vis este interpretată de cartea de vis a lui Miller ca un semn alarmant. Interpretarea somnului prezice apariția de noi dușmani care intenționează să ia de la visător ceea ce el apreciază cel mai mult. Alungă sau depășește animalul – promite o rezolvare cu succes a situațiilor dificile, o creștere a autorității.

Pisica ta se zgârie – în bine sau în rău?

Un animal de companie care visează, care se comportă agresiv față de personaj, conform noii cărți de vis a familiei, sugerează probleme în familie sau conflicte cu rudele.

Alege-ți visul

Într-un vis, o pisică mușcă

Interpretarea viselor atacuri de pisici

De ce visează pisica roșie?

O pisică atacată în vis

De ce visează șobolanii și pisicile?

De ce visează o pisică moartă?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Care este visul în care visătorul a fost zgâriat de o pisică

În mod tradițional, apariția unei pisici în vise este considerată un semn negativ. Dacă animalul atacă, atunci persoana adormită după trezire ar trebui să se aștepte la probleme. Desigur, multe depind de detaliile poveștii de noapte, pentru că fiecare detaliu pe care ți-l amintești te va ajuta să obții o interpretare exactă. Dacă o pisică s-a zgâriat într-un vis, cartea de vis vă va permite să aflați interpretarea.

Partea corpului zgâriată

Este important să fiți atenți la ce parte a corpului a suferit din cauza ghearelor unui prădător. Sunt posibile o varietate de opțiuni:

 1. Mână. Trebuie să fii atent, deoarece inamicii îți vor distruge reputația. Dacă visătorul nu își pierde inima, atunci va fi capabil să facă față tuturor dificultăților și să-și consolideze propria poziție. Se așteaptă noroc la locul de muncă, în multe cazuri dormitorul va fi pur și simplu de neînlocuit.
 2. Picior. O persoană va putea face chiar și cele mai dificile sarcini care anterior i se păreau de nerezolvat. Propunerile de afaceri trebuie tratate cu prudență. Nu ar trebui să vă ascundeți sentimentele de cei dragi – aceștia vor trata cu înțelegere și nu vor condamna. Probabil, cel care doarme vrea să scape de povara obligațiilor, dar în curând o astfel de dispoziție va trece. În viitorul apropiat, o persoană va fi fericitul proprietar al darului persuasiunii. După ce s-a aruncat cu capul înainte în treburile curente, el va experimenta satisfacție interioară.
 3. Stomac. Acum trebuie să vă concentrați pe muncă, activitatea principală va aduce mulți bani și mare plăcere. Nu uita de relaxare. Se așteaptă o călătorie fascinantă în viitor, care vă va permite să vă înveseleți și să întâlniți oameni interesanți. Este recomandat să-i acceptați pe ceilalți așa cum sunt. Nu este nevoie să ne oprim asupra defectelor lor minore, pentru că nimeni nu este perfect. Prietenii iubesc și apreciază visătorul.
 4. Gât. Cel care doarme se teme de responsabilitate, dar temerile lui sunt zadarnice. În curând va exista o mare oportunitate de a-ți demonstra talentul celor dragi și de a le surprinde plăcut. Multe lucruri vor reuși pur și simplu prin inerție, așa că are sens să preiei tot ceea ce poți ajunge. Companiile zgomotoase sunt cel mai bine evitate.
 5. Față. Data viitoare va trebui să se dedice muncii grele. Dacă o persoană dă dovadă de conservatorism rezonabil, averea îi va zâmbi și va obține succes în activitățile sale profesionale.

În cartea de vis, o pisică care se scarpină la spate indică faptul că agitația excesivă și graba sunt acum contraindicate. Se recomandă să respectați o strategie de așteptare, aceasta va obține rezultate uimitoare. Situația financiară se va îmbunătăți în curând. Este posibil să fii nevoit să folosești sprijinul moral al celor mai apropiați oameni.

Previziunile lui Vanga

Pentru a afla de ce visează o pisică care zgârie, ar trebui să te uiți în cartea de vis a lui Vanga. Această carte spune că un astfel de complot prezintă probleme în viața lui personală. Dacă un reprezentant al sexului frumos a văzut un vis, este foarte probabil ca o prietenă să-și bată bărbatul iubit. Pretinzând că este o oaie nevinovată, va face totul pentru a-și atinge scopul. Trebuie să fii pregătit mental pentru faptul că trebuie să lupți pentru cel ales.

Citeste mai mult:  Taurul negru atacă într-un vis

Dacă pielea este zgâriată de un pisoi mic, după scurt timp situația problemă va deveni mai favorabilă. Se preconizează o creștere a bunăstării materiale și apariția de noi oportunități la locul de muncă. Există o mare probabilitate ca schimbări să apară în favoarea celui care doarme. Nu ultimul rol va fi jucat de farmecul și inteligența lui.

Dacă o persoană le spune colegilor despre ideile sale, va putea să le implementeze cu succes și să primească o lovitură de la conducere. Cel care doarme are șanse mari să facă o descoperire la noi înălțimi. Ajutorul prietenilor sau doar al cunoștințelor va fi de neprețuit, în niciun caz nu trebuie să îl refuzați.

Conform cărții de vis, dacă o pisică zgârie una dintre rude, atunci este posibilă o nouă ofertă profitabilă, pe care este mai bine să nu refuzi. Zilele următoare pot reprezenta o oportunitate excelentă pentru o schimbare de peisaj. Sfera profesională va necesita o atenție deosebită și o participare directă. Pentru a nu pierde controlul asupra situației, ar trebui să fie înțelept și să urmeze finalizarea la timp a lucrării. Este indicat să vă calmați mândria și să nu intrați în conflict cu familia.

culoarea animalului

Ghicitorii recomandă, de asemenea, să acordați atenție culorii animalului. Ca și în viața reală, o pisică de orice culoare se poate zgâria într-un vis:

 1. Prădătorul negru anunță că se apropie o perioadă bună pentru avansarea în carieră. Va trebui să fim activi, în ciuda circumstanțelor dificile și a barierelor. Se recomandă evitarea anxietății. Cel mai probabil, cei dragi vor fi amabili cu cel care doarme și vor să-i susțină ideile. Relațiile cu un partener romantic pot fi frustrante. A doua jumătate va comite un act, din cauza căruia va trebui să-l înveți dintr-o latură nouă.
 2. Un animal alb indică faptul că un ritm tensionat la locul de muncă poate afecta negativ sănătatea. Dacă la responsabilitățile actuale se adaugă noi responsabilități, nu va fi ușor să faci față acestui lucru. Nu ar trebui să vă implicați în intrigile colegilor – acest lucru nu va adăuga liniște sufletească și nu va duce la nimic bun. Dacă este nevoie să vă relaxați și să faceți o pauză din agitație, cel mai bine este să o faceți singur în natură. Când o persoană lucrează din greu, poate dezvolta oboseală cronică, care nu va fi ușor de făcut față.
 3. Pisica roșie sugerează că este timpul să te bucuri de viață. Toate schimbările care au avut loc se vor dovedi a fi în bine, în curând visătorul se va convinge personal de acest lucru. În serviciu, dormitorul va putea obține cu ușurință aprobarea conducerii. Comunicarea cu copiii și rudele va aduce o mulțime de emoții pozitive și vă va face să uitați de toate necazurile și necazurile.

Conform cărții de vis, dacă o pisică de culoare cenușă s-a zgâriat, planurile planificate vor fi implementate într-un ritm rapid. Relațiile cu familia se vor îmbunătăți semnificativ. Prietenii vă vor oferi sprijinul necesar și vă vor ajuta să obțineți ceea ce doriți.

Visele vă spun adesea la ce să vă așteptați din viitorul apropiat și îndepărtat.

Dacă viziunea sa dovedit a fi vie și memorabilă, cu siguranță ar trebui să te uiți în cartea de vis și să vezi ce înseamnă. Cu cât vă amintiți mai multe detalii ale intrigii, cu atât sunt mai mari șansele de a obține o interpretare corectă.

O pisica se scarpina intr-un vis. Ce înseamnă

Apariția unei pisici în viziuni de noapte este considerată în mod tradițional un semn nefavorabil. Și dacă o pisică te zgârie sau te atacă într-un vis, ar trebui să te aștepți la probleme. Visătorul trebuie să ia în considerare un astfel de vis și să fie cât mai atent posibil, deoarece cineva din cercul său interior poate deveni cauza necazurilor iminente. Și cu cât vă amintiți mai multe detalii, cu atât le puteți descifra mai mult.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Psihologul american Gustav Miller a acordat atenție acestei povești interesante în cartea sa de vis:

 • Am avut ocazia să văd cum te zgârie o pisică într-un vis – fii vigilent cu partenerii tăi de afaceri sau concurenții, deoarece datorită intrigilor lor poți obține un profit la o scară mult mai mică decât te așteptai de fapt.
 • Dacă ai văzut acest animal blănos atacându-te, acesta este, de asemenea, un semnal să fii mereu în alertă, deoarece dușmanii tăi și cei nedoritori vor lua măsuri pentru a vă afecta reputația. Ai avut curajul să-l alungi – în realitate, face față tuturor obstacolelor și întărește-ți poziția.

Într-un vis, o pisică mușcă și zgârie. Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Diferiți interpreți au atribuit, de asemenea, un loc în cărțile lor de vis viziunilor în care a apărut o pisică agresivă:

 • Conform Cărții Moderne de Vis, dacă ai fost mușcat de o pisică ciudată într-un vis, nu fii sincer cu stăpânii ei, deoarece, ca răzbunare pentru ofensa pe care au purtat-o ​​împotriva ta, acești oameni vor răspândi bârfe despre tine.
 • Cartea de vis din secolul XNUMX vorbește despre o viziune în care ai fost mușcat de o pisică – un astfel de vis poate simboliza o boală viitoare.
 • Cartea de vis a familiei crede că dacă simți că un animal te-a mușcat în vis, acesta poate fi un semnal pentru o situație financiară înrăutățită, pentru evenimente neplăcute care te vor face să te îngrijorezi, iar trădarea de către cineva din mediul tău nu este exclusă.
 • Văzătorul bulgar Vanga crede că dacă o pisică te zgârie într-un vis, aceasta simbolizează gelozia ascunsă, teama de o posibilă separare.
 • În Cartea Universală de Vis, o viziune a unui animal care scărpină sau mușcă picioarele unei persoane adormite indică faptul că lângă ea sunt lingușitori care vor să se înmulțească, astfel încât să îi poată trăda atunci când se ivește ocazia.

Citeste mai mult:  Scufundați-vă în apă într-un vis

De ce o pisică agresivă visează la o femeie

În acest caz, un astfel de vis este interpretat aproape în același mod, indiferent de starea civilă a domnișoarei:

 • Dacă într-un vis o pisică zgârie mâna unei doamne căsătorite, acesta este un prevestitor al faptului că o prietenă apropiată are păreri foarte serioase despre soțul ei adormit. Avertizată printr-o astfel de viziune de noapte, o femeie, pentru a-și salva familia, ar trebui să fie mai puțin sinceră cu un astfel de prieten.
 • O fată tânără a avut șansa să vadă într-un vis cum o pisică își scarpină mâinile și fața – în viața reală, ea poate avea un rival periculos, care nu este indiferent față de iubitul visătorului și contează pe reciprocitatea lui. În acest caz, tânăra însăși trebuie să fie mai vigilentă, precum și să aibă încredere în bărbatul ei.

De ce să visezi un animal agresiv pentru un bărbat

Reprezentanți ai sexului puternic, astfel de viziuni avertizează asupra intențiilor nepotrivite ale doamnelor:

 • Dacă un bărbat i s-a întâmplat să vadă că o pisică îl zgâria într-un vis, acesta este un avertisment că fata căreia i-a plăcut visătorul are doar interese comerciale în legătură cu el.
 • Un tânăr a avut un vis similar – trebuie să știe că în afaceri are un adversar care vrea să-i facă rău cu toată puterea ei.

Interpretarea viselor în funcție de culoarea animalului

Interpretarea visului tău poate depinde direct de culoarea animalului pufos:

 • au văzut o pisică neagră – rivalii sau concurenții pregătesc un atac asupra ta;
 • o pisică neagră a atacat, dar nu a reușit să te zgârie – aceasta este o ocazie fericită;
 • un roșu pufos zgâriat – poți fi înșelat;
 • ai fost mușcat de o pisică albă – vei fi dezamăgit de persoana iubită;
 • am văzut o pisică tricoloră – la reflexie serioasă.

Interpretarea viselor în funcție de detalii

Pentru ca interpretarea vederii nocturne să fie cât mai detaliată posibil, este important să vă amintiți cât de aproape ați văzut animalul, cât de agresiv a fost, dacă a fost o pisică sau o pisică:

 • Dacă locul în care te-a mușcat pisica era bine luminat, cei răi își exprimă deschis intențiile josnice.
 • Dacă era întuneric într-un vis, ar trebui să vă așteptați la răutate de la cei mai apropiați prieteni, de la care nu aveți secrete.
 • Dacă un animal furios a sărit dintr-o dată, inamicii au nevoie de momentul potrivit pentru a te lovi pe neașteptate.
 • Într-un vis, o pisică își scarpină mâinile – ar trebui să fii atent la intrigile celor răi.
 • S-a întâmplat să văd cum o pisică te mușcă de mână – colegii îți pot crea probleme.
 • Dacă piciorul visătorului s-a dovedit a fi mușcat, în viața reală el poate fi trădat de persoana cu care plănuia să facă o afacere comună.
 • Ai fost mușcat de un mic prădător până la sânge – aceasta este o insultă din partea unei rude de sânge.
 • Și dacă pisica visătorului s-a zgâriat până la sânge – acest vis poate reflecta anxietatea lui față de persoana iubită.

Este necesar să aveți în vedere astfel de nuanțe. Dacă ați văzut o pisică agresivă – așteptați-vă intrigi de la femeie. Dacă a fost o pisică, reprezentantul sexului puternic vrea să-ți facă rău. Visătorul a reușit să respingă atacul animalului – în realitate, el va putea, de asemenea, să depășească toate necazurile.