Interpretarea viselor a cadavrelor umane

Cadavru de interpretare a viselor

Interpretarea visului cadavru, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi un cadavru într-un vis, poți afla în 17 cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „T”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera T.

Cadavru în cărți de vis

Valoare bună Dacă ai visat că ai găsit un cadavru, atunci în viitorul apropiat vei avea un fel de eveniment semnificativ. Pentru a face acest eveniment plăcut, găsiți cadavrul unui animal și Citește mai mult →

Cadavru – în vise cu o poveste de zi cu zi, dă un sens bun întregului vis, totul ar trebui interpretat într-un mod bun. Ridicarea unui cadavru este o bucurie. Sărutul unui cadavru este totul bine. Cadavrul va vorbi sau Citește mai mult →

Cadavrul visează din păcate. Perspective slabe de afaceri sunt posibile. Pentru tineri, un astfel de vis prevestește dezamăgire și lipsă de plăcere. Cadavrele pe câmpul de luptă visează la război Citeste mai mult →

Simbolul are sensul opus. Dacă visezi că ești un cadavru, fii sigur că te așteaptă o sănătate bună și o viață lungă și fericită. Dacă cadavrul este altcineva, veți avea un lung și Citește mai mult →

Dacă ai visat un cadavru, nu te teme. Visul tău este opusul. Ți se promite sănătate bună. Citește mai mult →

A vedea un cadavru într-un vis este nefericit, deoarece acest vis este un vestitor al unei vești triste. Perspective slabe de afaceri sunt posibile. Tânărul așteaptă dezamăgirea și absența Citește mai mult →

separare; multe cadavre și niciun sentiment rău – lucruri neașteptate, succes într-un loc neașteptat. Citește mai mult →

A vedea un cadavru într-un vis înseamnă că te vei căsători rapid și nechibzuit și vei fi nefericit. Citește mai mult →

Atenție la tăieturi și răni. Abcesele și infecțiile purulente sunt posibile. Citește mai mult →

Dacă ai visat un cadavru, asta înseamnă trădarea viitoare a partenerului tău. Pentru o femeie, un astfel de vis este un simbol că persoana iubită se bucură de încrederea ei și ingenuă Citește mai mult →

A vedea un cadavru înseamnă un proces. Citește mai mult →

Descoperit de tine – la o viață lungă și fericită. Cadavrul unei persoane familiare (native) este un prevestitor al evenimentelor triste asociate cu probabila boală a unei rude apropiate, a unui prieten. Dar poate Citește mai mult →

Dacă ai visat un cadavru, asta înseamnă trădarea viitoare a partenerului tău. Pentru o femeie, un astfel de vis este un simbol că persoana iubită se bucură de încrederea ei și ingenuă Citește mai mult →

Un cadavru este un cadavru mincinos, mort – dacă este un prieten, atunci acesta este pentru despărțire, plecarea acestei persoane, căsătoria sau succesul său. Dacă un cadavru necunoscut este capătul unui obstacol, o mișcare de bun augur Citește mai mult →

Un simplu simbol al deplasării.Corpul individului devine cadavru. Rigide interne, adică excesiv de stabile, principii care trebuie compensate prin spontaneitate și libertate Citește mai mult →

De ce visezi cadavre

Coșmarurile lasă adesea în urmă un sentiment chinuitor de frică care face dificil să te bucuri de bucuriile simple ale vieții. Cu toate acestea, dacă studiezi la ce visează cadavrele, s-ar putea să fii surprins de prezența interpretărilor pozitive ale viziunilor teribile.

Interpretarea viselor: a vedea cadavre într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller interpretează cadavrul ca un vestitor al unei vești triste. Dacă defunctul este îmbrăcat în haine negre, va fi foarte greu să ieși dintr-o depresie prelungită. Afacerile vor fi într-o situație dificilă. Corpurile de pe câmpul de luptă prevestesc o complicație a relațiilor internaționale.

Cadavrele de câini sunt, de asemenea, un simbol negativ. Sănătatea va fi zguduită, iar mediul de afaceri se va înrăutăți.

Conform cărții de vis a lui Vanga dacă cadavrele visează, în realitate persoana adormită va asista la o nedreptate flagrantă. Cu toate acestea, nu există suficientă forță și hotărâre pentru a influența situația.

Cartea viselor moderne sugerează că a mirosi clar un cadavru într-un vis este un semn de avertizare. Afacerile neterminate vă vor aminti din nou de necesitatea de a o aduce în finală.

Cartea de vis din Medea sugerează că accidentul cu cadavrele care sunt familiare celui care dormea ​​este o reflectare a sentimentelor sale pentru ele. În realitate, acești oameni provoacă iritare și agresiune ascunsă.

Interpretarea visului a ezotericului Tsvetkov interpretează cadavrele visate ca o separare involuntară de cei dragi. Multe corpuri care nu au provocat emoții negative înseamnă un succes neașteptat.

Conform cărții de vis feminine cadavrele într-un vis simbolizează vești triste în realitate. Oamenii de afaceri ar trebui să se pregătească pentru turbulențe financiare și profituri mai mici. Pentru a acoperi ochii defunctului cu monede – cineva va încerca să înșele în realitate. Scopul va fi banii visătorului, iar ea trebuie să fie mai atentă.

În realitate, partenerul se va schimba, la asta visează cadavrele animalelor, conform versiunii cărții de vis erotice. După un astfel de vis, femeile ar trebui să știe că motivul constă în credulitatea și lipsa ei de a admite evident. Un astfel de complot caracterizează un bărbat ca fiind un om gelos.

În cartea de vis franceză interpretarea cadavrelor visate este paradoxală. Visătorul poate să nu se teamă de sănătate.

De ce visezi cadavre umane

Avertismentul este multe cadavre de oameni. În realitate, problema cu o stare depresivă în curs de dezvoltare trebuie rezolvată.

uman cadavrele dintr-un vis sugerează că motivul constă în nemulțumirea față de viață și îndoielile cu privire la securitatea propriului viitor. Să fii îngrozit de ceea ce vezi într-un vis – la o deteriorare a bunăstării.

O interpretare diferită a tristei povești, dacă munte cadavrele umane l-au lăsat pe visător indiferent. Va trebui să ne schimbăm rapid planurile.

Cadavru bărbați necunoscut – un avertisment. Urmează cheltuieli financiare serioase.

Cadavru străin fără cap sau cu urme de răni – ar trebui să fiți atenți la un conflict complex. Se va întâmpla din cauza unui conflict de interese.

Cadavru femei, care este familiar celui care doarme, înseamnă că, în realitate, relația va deveni mult mai rece. Motivul va fi comportamentul și acțiunile ei.

Cadavru fete nefamiliar simbolizează dificultățile vieții. Ei pot supăra vestea pe care o va anunța o persoană de sex feminin.

Cadavru девочки, care este fiica visătorului, este interpretată ca o experiență puternică pentru ea în realitate. Un copil decedat necunoscut înseamnă o veste uimitoare.

vezi cadavrul copil într-un vis – nu cel mai favorabil semn. Trebuie să treci printr-o serie de teste de viață.

Citeste mai mult:  Zboară într-un vis

Dacă visezi cadavrele unor străini atinse de degradare, dar fără un miros specific, semnificația complotului este pozitivă. În afaceri, succesul așteaptă.

Cadavrul altcuiva, care emană duhoare, servește drept avertisment. Problemele trecutului nerezolvate în timp își vor aminti din nou de ele însele.

propriu cadavrul prezinta sfarsitul unei anumite etape de viata. Ghicitorul Vanga, atunci când interpretează acest simbol, se concentrează pe genul persoanei adormite. Pentru femei, un vis promite fericirea familiei, pentru bărbați – sănătate.

Ce ai visat la un cadavru într-un vis

La încălcarea planurilor într-un vis apare plin de viață cadavru ridicându-se din sicriu. Este recomandabil să ajustați rapid proiectele.

Dacă reînviat cadavrul rânjește sau face muțe, recurgând la metode necinstite în realitate poate fi plin nu numai de remușcări, ci și de pedepse. Mortul înviat calm simbolizează un eveniment strălucitor.

amorțit un cadavru este un semn rău. Există pericolul de a contacta o persoană care mai târziu va dezonora.

Înfricoșător disecat cadavrul are, dimpotriva, o interpretare linistitoare. Visătorul este ocupat cu auto-sapă excesivă, care nu are un motiv serios.

Un val de vitalitate prevestește un cadavru care visează în sânge. În viitorul apropiat, se vor putea realiza idei îndrăznețe.

Unde a visat cadavrul

Cadavru adormit necunoscut in apa înseamnă schimbări drastice. Un bărbat înecat familiar oferă vești șocante. Când visezi cadavre care plutesc pe râu, interpretarea complotului este favorabilă. Circumstanțele care au avut un impact negativ vor dispărea din viață.

Cadavru pe drum afişează simbolic obstacole în împlinirea dorinţelor. Poticnirea de un cadavru este un avertisment de necaz.

Cadavru care visează in casa prefigurează situații de urgență. Antreprenorii ar trebui să reconsidere termenii contractelor.

Cadavru in patul tau poate supăra serios, chiar dacă a avut doar un vis. Un astfel de complot în realitate prezice tristețe și durere, cărora nu trebuie să cedeze.

Cel care doarme tânjește să-și păstreze secretul, la asta visează cadavrele în saci. O interpretare alternativă este oboseala din rutină.

Nu e bine să vezi cadavre în morgă. Urmează multe situații neplăcute.

Cadavru într-un sicriu, visat pe fundalul unei zile senine, frumoase, înseamnă finalizarea favorabilă a unei chestiuni importante. Dacă vremea rea ​​a făcut furie în jur, prognoza nu este cea mai roz.

Acțiuni cu cadavre într-un vis

Secret ascunde un cadavru în pământ, aruncat într-o groapă, acoperit cu gunoi sau altceva – un avertisment. Secretul visătorului poate deveni în curând public. Aruncarea corpului în apă – este indicat să schimbați proiectul care a fost început. Nu va aduce rezultate bune.

Îngropa cadavrul unui străin – din păcate, dacă ar exista o mulțime de cadavre, situația financiară va provoca serioase îngrijorare. Pentru a depăși o persoană familiară în ultima sa călătorie – în realitate, el este destinat unei vieți lungi și prospere.

S-a întâmplat într-un vis îngropa cadavrul este un avertisment. Cel care dormea ​​a acumulat cazuri nerezolvate, iar ignorarea în continuare va duce la consecințe dezastruoase.

găsi un cadavru într-un loc neașteptat și să nu te sperii în același timp – un complot favorabil. Vor fi schimbări fericite în viață.

Diseca sau măcelar cadavru – un indiciu că dormitorul este în mod constant angajat în introspecție. Este timpul să scazi nivelul de pretenții față de tine.

Pregătirea unui cadavru pentru înmormântare este un avertisment despre o perioadă dificilă. Trezirea va trebui să treacă prin evenimente neplăcute, să experimenteze greutățile singurătății.

Sărutul unui cadavru este un semn bun. În realitate, o faptă bună făcută va aduce satisfacție.

Este destul de firesc ca cadavrele dintr-un vis să sperie. Un astfel de simbol saturat emoțional este dificil și nu trebuie ignorat. Luând în considerare recomandările, este posibil să ocoliți situațiile dificile și să profitați de șansele destinului.

De ce visezi cadavre într-o carte de vis

Pentru a afla de ce visează cadavrele, citiți acest articol. În ea, am pregătit interpretări ale cărților de vis populare, la care mă îndrept eu însumi când vreau să știu ce mă așteaptă în viitor. Profită de ele și tu pentru a afla despre evenimentele viitoare.

Sonnik Miller

A vedea un cadavru într-un vis este, din păcate. Vestea tragediei va ajunge la tine, ceea ce va fi foarte trist. De asemenea, un astfel de vis poate promite probleme în chestiuni financiare. Și pentru un bărbat, un vis prezintă o dezamăgire globală în dragoste.

 1. Un mort îmbrăcat în haine negre este un semn al morții iminente a unui prieten, în unele cazuri – la probleme la locul de muncă care pot duce la concediere. Dificultățile vor fi atât de mari încât va fi foarte greu să le faci față.
 2. Cadavre pe câmpul de luptă – până la începutul războiului în țara în care trăiește visătorul. O confruntare militară va începe din cauza relațiilor acre dintre facțiunile politice.
 3. Cadavrul unui animal – treburile tale se vor înrăutăți din cauza sănătății precare. Multă vreme, nu vă veți putea îndeplini pe deplin îndatoririle cu calitate înaltă, din care veți suferi pierderi. Situația se va îmbunătăți abia în câțiva ani.
 4. A vedea o rudă ca pe o persoană moartă este o ruptură a relațiilor cu persoana iubită. Trebuie să te confrunți cu o trădare serioasă, după care nu mai poți avea încredere în nimeni.
 5. O femeie ar trebui să se ferească de un astfel de vis, pentru că așteaptă trădarea iubitului ei, în care avea încredere. El o va trata necinstit și o va face să se îndoiască de bărbați mult timp. Chiar dacă iartă trădarea, nu va putea niciodată să uite actul dezonorant.
 6. Văzându-ți șeful în sicriu – spre pierderea unei persoane dragi. El se va îndepărta de tine, iar relația se va termina în timp, ceea ce te va face să fii foarte îngrijorat și chinuit. Dar amintiți-vă că locul eliberat va fi luat de o persoană mai credincioasă și mai devotată vouă.
 7. Pentru a vedea cum se desprinde capul unui cadavru – se împletesc intrigi împotriva ta, al căror scop este să facă rău. Ai grijă să nu-i lași pe inamici să-și îndeplinească planurile viclene și să nu sufere din cauza acțiunilor lor.

Sfat pentru cartea de vis: pentru ca previziunile proaste să nu devină realitate, evitați actele neplăcute, evaluați-vă cu sobru fiecare acțiune.

Carte intimă de vis

Aceste interpretări merită citite pentru persoanele care doresc să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în viața lor sexuală.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului delfin alb

 1. Cadavrul visează la o trădare pe care o va comite persoana iubită. Dar nu-l învinovăți pentru trădare. De asemenea, ești responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat. Analizează-ți comportamentul astfel încât situația să nu se repete în viitor.
 2. Pentru o femeie, un astfel de vis nu este de bun augur. Acesta este un semn că partenerul ei profită adesea de credulitatea și dezinteresul ei. Se poate întâlni cu ea pentru câștig personal, fără să experimenteze deloc sentimente.
 3. Dacă un bărbat visează animale moarte, înseamnă că nu are încredere în femei. De aceea atrage în viața lui fete care îl înșală și îl trădează. Ar trebui să-și schimbe modul de a gândi și să lucreze asupra credințelor negative în legătură cu sexul feminin.

Carte de vis nobilă

Dacă previziunile proaste ale cărților de vis din secțiunile anterioare ale articolului te sperie, uită de ele și studiază-le. Potrivit tratatului Nobil despre vise, visarea cadavrelor este un semn favorabil.

 1. Ridicarea unui mort de la sol sau purtarea lui în brațe este o bucurie neașteptată. Se va întâmpla un eveniment, datorită căruia vei experimenta emoții pozitive și vei putea din nou să privești viitorul cu speranță.
 2. Sărutul unui cadavru este un semn bun. Acesta este un semn că ești o persoană foarte bună, există multă dragoste în inima ta. Și de aceea poți obține cu ușurință tot ce vrei din viață. Pune-ți o dorință și cu siguranță se va împlini.
 3. Un mort care vorbește sau dansează visează la distracție. Vei deveni participant la un eveniment în care te vei distra de minune. Este posibil ca acolo să vă întâlniți viitoarea a doua jumătate.
 4. Dormit lângă morți – spre tristețe din cauza unei boli îndelungate. La început, medicii vor spune că boala ta este incurabilă, dar foarte curând se va dovedi că totul nu este atât de rău. După câteva luni, vei fi complet vindecat.
 5. A pune haine pe o persoană moartă – în casa ta există un lucru fermecat, cu ajutorul căruia răuvoitorul a provocat daune. Din cauza ei ți s-au întâmplat nenorociri și necazuri în ultima vreme. Trebuie să găsiți acest articol și să scăpați de el cât mai repede posibil.
 6. Cadavrele plutind pe râu – acțiunile tale din trecut vor determina prezentul și viitorul. Dacă ai trăit în pace și armonie cu oamenii, ai împărtășit cu generozitate dragostea ta cu ei, atunci prosperitatea și fericirea te așteaptă. Dacă au comis o conduită greșită, atunci așteptați-vă la probleme mari.
 7. Cadavru zburător – îți vei atinge foarte ușor scopul. Dacă nu aveți încă unul, decideți urgent ce doriți să realizați în viitorul apropiat. Și împrejurările se vor dovedi într-un mod favorabil.
 8. Un cadavru care a prins viață și s-a ridicat dintr-un sicriu – schimbările pe care le așteptai nu se vor întâmpla. Viața va continua ca de obicei. Dar nu regreta, ceea ce te străduiești cu siguranță se va întâmpla. este nevoie doar de puțin mai mult timp și efort.
 9. Cadavrul care te urmărește este o dâră neagră în viață care se va termina în curând. Va fi înlocuită de o stare de fericire absolută. Vei trăi în armonie cu tine și cu lumea din jurul tău.
 10. Zombi zâmbitori – te înșeli adesea și trăiești în iluzii. Merită să înveți să evaluezi în mod adecvat realitatea și să crești puțin.

Urmăriți un videoclip pe această temă:

Cadavrul unui străin

Interpretarea viselor Cadavrul unui străin ai visat de ce cadavrul unui străin visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți cadavrul unui străin într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – cadavru

Cadavru – în vise cu un complot de zi cu zi, dă un sens bun întregului vis, totul ar trebui interpretat într-un mod bun

a ridica un cadavru este o bucurie.

Să săruți un cadavru este bine.

Cadavrul va vorbi sau se va ridica – fericire, distracție.

A dormi lângă el, a dormi între cadavre – tristețe sau boală.

A îmbrăca un cadavru este moartea unui prieten.

Purtarea unui cadavru este un indiciu al unui lucru fatal care îți va aduce nenorocire.

A muta un cadavru – a face lucruri nebunești.

Un cadavru – poate fi și o imagine a corpului tău, pe care o observi în vis, ca din lateral.

Un cadavru în mișcare – consecințe rele sau neprevăzute ale acțiunilor tale sau ale altcuiva.

Cadavrele plutesc pe râu – ceva opresiv va fi îndepărtat din viața ta.

Să vezi un cadavru zburător este ușor, fără dificultate să realizezi totul / ceva depășit în mediul înconjurător te cântărește.

Cadavrul se ridică din sicriu noaptea – schimbările la care te aștepți nu se vor întâmpla / este prea devreme pentru a-ți îngropa sentimentele și gândurile.

Cadavrul te bântuie – sfârșitul grijilor grave / nu poți fugi de durerile conștiinței.

Cadavrul s-a lipit de tine, călărește pe tine – constanța norocului și a fericirii lumești, care interferează cu dezvoltarea ta spirituală.

Cadavrul din sicriu zâmbește – să trăiască veșnic într-o stare de înșelăciune.

Cadavrul își arată limba – fericire necinstită.

Cadavrul te amenință cu pumnul – să-ți îngropi amăgirile.

Călărește sau zboară într-un sicriu – dobândește o nouă înțelepciune; totul este bine.

A vedea un cadavru albastru este stagnarea vieții spirituale, răceala ta spirituală.

Pentru a vedea un cadavru purpuriu – vin neliniște și anxietate.

Verde, acoperit de mușchi – viață necugetă și risipă / veselie și încredere în față

cadavru înnegrit – melancolie profundă.

Mortul zace pe masa de sufragerie – succes in afaceri.

Cadavrul se uită în cameră sau intră – vei căpăta vigoare spirituală și încredere.

Rănile sângerează pe cadavru – un val de energie și vitalitate.

Un cadavru fără cap este îngreunat de viața rațională.

Un cadavru umflat este un rău de la lăcomie.

A smulge o inimă dintr-un cadavru – există o luptă cu sentimentul; imi pare rau pentru inamic.

Citeste mai mult:  Văzând roșu într-un vis

Să găsești o inimă de piatră într-un cadavru – să înfrunți oameni insensibili.

A tăia un cadavru, a diseca – a-ți împovăra viața cu săpături inutile în tine.

A tăia sau a rade un cadavru – a beneficia de moartea sau nenorocirea cuiva.

Interpretarea viselor – cadavru

A vedea un cadavru într-un vis este nefericit, deoarece acest vis este un vestitor al unei vești triste. Perspective slabe de afaceri sunt posibile. Tânărul așteaptă dezamăgirea și lipsa de plăcere.

A vedea defunctul îmbrăcat în negru este un semn al morții iminente a unui prieten sau al unei situații disperate de dificile în afaceri.

Vederea cadavrelor pe câmpul de luptă prefigurează un război și, în general, o complicare a relațiilor dintre țări și grupuri politice.

Vederea cadavrului unui animal prevestește o situație nesănătoasă în afaceri, o deteriorare a bunăstării.

A vedea pe cineva mort dintr-un membru al familiei tale prevestește o boală pentru cineva din rude apropiate sau o ruptură a relațiilor din familie. Pentru îndrăgostiți, acesta este un semn sigur că nu își vor putea ține jurămintele sacre unul față de celălalt.

A închide ochii defunctului cu monede într-un vis înseamnă că dușmanii fără scrupule te vor jefui, profitând de impotența ta temporară. Dacă puneți o monedă doar pe un ochi, veți putea recupera bunurile pierdute după o luptă aproape fără speranță.

Pentru o tânără, acest vis prevestește durere după ce are încredere în oameni dezonorați.

Dacă o tânără îl vede pe proprietarul magazinului în care lucrează în sicriu, visul prevestește răcirea fanului ei față de ea.

Dacă într-un vis capul unui cadavru este separat de corp și cade – visul este un semn al viitoarelor intrigi împotriva acestuia. Dacă un sicriu cu un cadavru se află în holul magazinului, visul prevestește pierderi și necazuri care îi vor afecta atât de mulți.

Somnul încurajează o evaluare mai sobră a acțiunilor lor.

Interpretarea viselor – cadavru

Interpretarea viselor – cadavru

vezi și Omul mort.

Văzând un cadavru – soarta ta se va schimba. Într-un mod bun sau rău – depinde de modul în care a fost îmbrăcat defunctul.

Imaginați-vă că cadavrul este îmbrăcat șic: mortul este o persoană de rang înalt. Dacă era prost îmbrăcat, să se schimbe cadavrul.

Interpretarea viselor – cadavru

Cadavrul visează din păcate. Perspective slabe de afaceri sunt posibile. Pentru tineri, un astfel de vis prevestește dezamăgire și lipsă de plăcere.

Cadavrele de pe câmpul de luptă visează la un război sau pur și simplu la o complicare a relațiilor dintre țări sau grupuri politice.

Cadavrul unui animal văzut într-un vis prezintă un declin al afacerilor și o deteriorare a bunăstării.

Interpretarea viselor – cadavru

Dacă ai visat că ai găsit un cadavru, atunci în viitorul apropiat vei avea un fel de eveniment semnificativ. Pentru a face acest eveniment plăcut, găsiți cadavrul unui animal și îngropați-l.

Dacă ai visat că ai aruncat un cadavru în apă, niciuna dintre acțiunile tale nu va avea succes. Pentru a preveni acest lucru, mâncați o bucată de carne crudă.

Interpretarea viselor – cadavru

Interpretarea viselor – cadavru

Cadavrul pe care l-ai găsit – la o viață lungă și fericită.

Cadavrul unei persoane familiare (native) este un prevestitor al evenimentelor triste asociate cu probabila boală a unei rude apropiate, a unui prieten.

Poate însemna și începutul unei boli cronice a celui care vede acest vis.

Interpretarea viselor – cadavru

Ai o viață lungă în față.

Dacă visezi că ești un cadavru – fii sigur – te așteaptă sănătate bună și o viață lungă și fericită.

Dacă cadavrul este altcineva, vei avea o viață lungă și interesantă, totuși, nu neapărat fericită și sănătoasă.

Interpretarea viselor – Străin

A vedea un bărbat necunoscut într-un vis prevestește o sarcină nedorită. Dacă un străin îți oferă un loc în transportul public – în realitate vei întâlni o persoană plăcută și politicoasă.

Un străin agresiv care te necăjește pe stradă într-o stare de bătătură – vei începe o afacere riscantă care nu va aduce profit. Îmbrățișarea într-un vis cu un străin – pentru oaspeți neaștepți.

Un străin frumos care ți-a atras atenția într-un vis prevestește o schimbare în bine în treburile tale. O persoană necunoscută cu o înfățișare feroce sau cu o fizionomie urâtă este un semn al unei întorsături nefavorabile a evenimentelor.

Un străin care s-a dovedit a fi tovarășul tău într-o călătorie lungă – nu vei fi mulțumit de cursul afacerilor tale, care va cădea în decădere de ceva timp.

Dacă ai visat că un cal care coboară cu o parașută din cer s-a transformat brusc într-un străin care încearcă să te muște cu al lui, un astfel de vis promite un eșec grav, speranțe irealizabile și incapacitatea ta de a stăpâni situația într-o ceartă de familie.

Dacă într-un vis găsești brusc un străin gol lângă tine în pat și ai contact sexual cu el – nemulțumirea ta cu literalmente totul va aduce anxietate în viața rudelor tale; dacă fugi de el, în realitate interesele mercantile vor prevala clar asupra celor spirituale, ceea ce îl va îndepărta pe iubitul tău de la tine.

Dacă într-un vis un străin te sărută și nu ai nimic împotrivă, în viața reală, acest lucru prevestește o pierdere a respectului din partea alesului tău. Un străin chel sau bătrân care încearcă să flirteze cu tine – o persoană enervantă îți va provoca durere în realitate.

Un vis în care te trezești într-o cameră necunoscută înseamnă că vei fi vizitat în mod neașteptat de prieteni pe care nu i-ai văzut de mulți ani.

A te vedea într-un vis într-un oraș necunoscut înseamnă că în curând va trebui probabil să-ți schimbi rochia, jobul, iubitul, înmatricularea sau modelul de mașină, dar cu siguranță pentru unul mai nou și mai bun.

Vizionarea într-un vis a acțiunii unui dispozitiv sau dispozitiv necunoscut sau studierea acțiunii acestuia – un vis atât de ciudat înseamnă, totuși, un lucru complet de înțeles: va trebui să auzi tot cel mai inestetic adevăr despre tine.