De ce visezi să urinezi într-un vis

De ce visează urina și ce reprezintă acest simbol?

Uneori suntem vizitați de vise destul de neobișnuite, a căror explicație rațională este destul de dificil de dat – de exemplu, visăm la urină. Ce ar putea însemna un astfel de vis? De ce visezi la urină?

De ce ai avut un astfel de vis?

Interpretarea viselor oferă o astfel de explicație pentru visul în care am văzut urină.

Wanderer’s Dreambook

Conform acestei cărți de vis, urină visată – este un simbol al energiei negative, influența negativă și asuprirea celorlalți asupra visătorului.

Carte de vis islamică

Urina văzută în vis – acesta este un semn bun, prevestind bogăție materială persoanei adormite.

Cartea generală de vis

Această carte de vis interpretează urina visată ca un semn că visătorul ar trebui să aibă grijă de sănătatea lui, care se poate agrava în viitorul apropiat. De asemenea, poate indica faptul că oamenii din jur provoacă dormitorului o supărare puternică cu comportamentul lor. Dacă un bărbat beat urinează într-un vis, aceasta promite o ceartă cu soțul ei.

Cartea de vis din Medea

Această carte de vis explică visul în care ai văzut urină, ca un semn bun, profețind eliberarea de necazuri mici, dar foarte enervante și ușurarea morală ulterioară a visătorului.

Carte de vis nobilă

Dacă ai visat multă urină – asta înseamnă că în curând în viața reală vei avea evenimente care îți vor aduce bucurie. Cu toate acestea, acest lucru poate indica și posibilitatea de a intra în societatea unor oameni imparțiali care vă pot face rușine. Fii atent la noile cunoștințe.

Sonnik Miller

Un copil urinează într-un vis – un vis simbolizează eliberarea iminentă a visătorului de necazuri – și în orice domeniu. Aceasta poate fi o îmbunătățire a relațiilor de familie, o schimbare a activității profesionale pentru una mai dezirabilă sau mai profitabilă.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Conform acestei cărți de vis, urină văzută într-un vis simbolizează neputința visătorului. Poate că în curând va cădea în ciclul problemelor, a căror rezolvare va fi o sarcină foarte dificilă pentru el.

Dream Vanga

Văzătorul Vanga a interpretat urina pe care a văzut-o un simbol al influenței negative asupra visătorului oamenilor din jurul lui și al problemelor viitoare. De asemenea, poate indica nemulțumirea celui care dormea ​​față de poziția sa.

Dream interpretare Tsvetkova

Visându-ți propria urină – este un prevestitor al bolii. Sănătatea dumneavoastră se poate deteriora – mai ales dacă urina era sângeroasă.

Dacă urinezi în somn?

Ce înseamnă visul în care urinezi? Pentru a face acest lucru, amintiți-vă detaliile visului:

  Urinați mult timp într-un vis și experimentați ușurare – acest lucru prevestește apariția emoțiilor pozitive în viața reală, scăpând de necazuri.

Faceți pipi în toaletă într-un vis – energia negativă te va părăsi. Veți fi deschis la experiențe plăcute.

Visând că urinezi într-un loc public în fața oamenilor – nu există armonie în sufletul tău, ești nemulțumit de starea actuală a lucrurilor, unele gânduri te asupresc.

Urinați în vis și vă aduce disconfort – in realitate, va trebui sa te confrunti cu probleme care nu vor fi usor de rezolvat singur. Nu vă fie teamă să ceri ajutor de la alții – în acest moment este foarte util.

adult face pipi în scutec – ai un prieten influent care te va ajuta intr-o situatie dificila.

 • Faceți pipi într-un vis în apă – acesta este un semn care arată o eliberare timpurie de treburile neplăcute de actualitate.
 • înapoi la conținut ↑

  urina altcuiva

  Urina unei alte persoane, un bărbat sau o femeie, visează la o cunoaștere rapidă cu o persoană care vă va interesa destul de puternic. Dacă știi că această persoană era de sex opus, te poți aștepta la o aventură amoroasă furtunoasă.

  Urina copiilor într-un vis spune că nu ai suficientă atenție din partea celorlalți. Cu toate acestea, motivul poate fi în tine – încearcă să întâlnești oameni la jumătatea cererilor lor. Dacă cineva apropiat este jignit, ar trebui să faci primul pas către reconciliere.

  Un vis de urină de câine prezintă probleme minore, la soluția cărora un prieten apropiat va ajuta. Am văzut urină de pisică într-un vis – asta înseamnă că în mediul tău există o persoană cu două fețe care se prezintă ca un prieten care îți poate crea treburi neplăcute.

  Alte detalii

  La ce altceva merită să fii atent pentru a interpreta corect visul în care ai văzut urină?

   Bea urina altcuiva într-un vis – ai o sarcina extrem de neinteresanta care nu iti aduce niciun profit sau satisfactie morala, dar pe care nu o poti refuza.

  Simțiți un miros puternic și înțepător de urină într-un vis – acesta este un avertisment, ceea ce înseamnă că oamenii necunoscuti te pot înșela.

 • vezi urina cu sânge – trebuie să ai grijă de sănătatea unuia dintre oamenii sau rudele tale dragi. Cu toate acestea, dacă ați văzut urină cu sânge într-un vas special, acest lucru vă oferă o sănătate bună.
 • Să fie udat în urină – acest vis prevestește o boală. Cu toate acestea, dacă în prezent ești bolnav de ceva, te așteaptă o recuperare rapidă.

  Udă-ți propriile pantofi într-un vis – pentru un bărbat, acesta este un semn că în viitorul apropiat va fi favoritul norocului. Va fi foarte norocos în chestiuni financiare.

  Văzând în vis un bărbat care urinează – un astfel de vis prezintă o situație conflictuală în familia visătorului.

  Visând o femeie care urinează – acesta este un avertisment care spune că ar trebui să te ferești de calomnii sau bârfe venite de la oameni care te invidiază.

  Citeste mai mult:  Într-un vis, să fii mireasă în rochie de mireasă

  Un vis în care vezi o găleată cu urină reflectă marea ta oboseală. Asigurați-vă că găsiți timp să vă odihniți – altfel vă poate amenința cu o pierdere a capacității mari de lucru sau chiar cu o boală.

  urină vărsată într-un vis prezice profituri pierdute. Vederea picăturilor de urină pe podea – un astfel de vis oferă necazuri pe care le poți face față destul de repede.

  Mai multe persoane urinează în toaletă – poti intra intr-o situatie care se va termina intr-o cearta.

  Visezi că urinezi în timp ce faci dragoste – în viața reală vei experimenta experiențe noi.

 • Face pipi într-o toaletă publică foarte murdară – un astfel de vis aduce bogăție visătorului.
 • Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visați să urinați?”:

  De ce visezi să urinezi

  Urși conform cărții de vis ezoterice

  A vedea pe cineva este pentru distracție, distracție.

  El însuși – spre ușurare. „Va cădea muntele de pe umeri”, problemele vor dispărea.

  Urși conform cărții de vis moderne

  Dacă ai visat că urinezi, în viitorul apropiat soarta îți va fi foarte favorabilă. Dacă într-un vis vezi un băiețel urinând, atunci în viața reală ai tendința să-ți urmezi dorințele contrar opiniei publice.

  Face pipi pe cartea de vis est

  Ușurați nevoia – spre prosperitatea iminentă.

  Un vis în care vezi un băiețel urinând este dovada că ești înclinat să-ți urmezi dorințele contrare opiniei publice.

  Urși conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

  Urina este personificarea principiului demonic într-o persoană, un vestitor al bucuriei, dacă îl vezi mult. A face pipi într-un vis este o lipsă de unitate în mediul tău, schimbări, pierderi, dificultăți. A face pipi în toaletă – o întâlnire de dragoste pentru a bea urină – o risipă de bani.

  Urși conform cărții de vis a prințului Zhou-Gong

  Pipi – Dacă un bărbat urinează pe picioare. – prevestește mare noroc, succes.

  Urși conform cărții de vis a lui A. Mindelle

  Ai visat să faci pipi, pentru ce este – se pare că urinezi, iar alții se uită la tine – de fapt, comportamentul tău sfidător va tulbura liniștea unei societăți din care nu ești membru; încercați să nu beți băuturi alcoolice în viitorul apropiat. Este ca și cum ai urina pe unul dintre prietenii tăi – în viața reală, te așteaptă o ceartă cu această persoană. Sunteți stropit cu urină într-un vis – dacă sunteți bolnav, vă veți recupera în curând; dacă până de curând totul a fost în regulă cu sănătatea ta, atunci în curând te vei îmbolnăvi.

  Urși conform cărții de vis psihoterapeutic

  Urina – În enurezisul nevrotic, individul visează adesea că urinează, apoi se întâmplă de fapt. Cel mai comun loc imaginar pentru a urina este propria ta toaletă sau o toaletă publică. În sens biologic, urinarea este asociată nu numai cu necesitatea de a elimina lichidul, ci și cu marcarea teritoriului, iar frecvența marcajelor este asociată cu anxietatea, restrângerea libertății. Prin urmare, la frații mai mari, după nașterea unui frate/surori mai mici, enurezisul poate apărea ca mijloc de a atrage dragostea maternă parțial pierdută. În simbolismul acestei acțiuni se remarcă și un sentiment de vinovăție și agresivitate.

  Urși conform cărții de vis italiene a lui Meneghetti

  Indică respingerea, refuzul a ceva, precum și erotism agresiv sau vampiric.

  Pipi conform cărții de vis psihanalitice italiene a lui A. Roberti

  Urinarea – o situație în care organismul elimină lichidul din sine, poate indica un sentiment de vinovăție, o dorință de a avea încredere în cineva. Această imagine poate fi văzută în același mod ca un refuz sau un semn de erotism agresiv, vampiric.

  Urși conform cărții de vis online

  Visul în care ai urinat indică faptul că vei fi fericit în viitor.

  Urinat pe o persoană – cu aceeași persoană veți începe să discordați.

  Urși conform cărții de vis medievale a lui Daniel

  Urși în pat sau într-un loc retras – până la anxietate.

  Urși conform cărții de vis chinezești a lui Zhou-gun

  Dacă un bărbat urinează în picioare, înseamnă mult noroc, succes.

  Face pipi pe interpretul de vis din 1829

  A face pipi pe cineva – prevestește o ceartă cu acea persoană; urina care trebuie stropită pe o persoană bolnavă prevestește recuperarea și o boală sănătoasă.

  Urși conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

  În enurezisul nevrotic, individul visează adesea că urinează – atunci acest lucru se întâmplă de fapt. Cel mai comun loc imaginar pentru a urina este propria ta toaletă sau o toaletă publică.

  În sens biologic, urinarea este asociată nu numai cu nevoia de a elimina lichidul, ci și cu marca teritoriului, iar frecvența semnelor este asociată cu anxietatea, restrângerea libertății. Prin urmare, la frații mai mari, după nașterea unui frate/surori mai mici, enurezisul poate apărea ca mijloc de a atrage dragostea maternă parțial pierdută. În simbolismul acestei acțiuni se remarcă și un sentiment de vinovăție și agresivitate.

  Faceți pipi pe cartea de vis a țiganilor

  Pipi – Căci cineva prevestește o ceartă cu acea persoană; urina care trebuie stropită pe o persoană bolnavă prevestește recuperarea și o boală sănătoasă.

  Urina

  Interpretarea viselor Pipi a avut un vis, de ce să visezi în vis să urinezi? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

  Acum puteți afla ce înseamnă să urinați într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

  Citeste mai mult:  Pod de interpretare a viselor

  Ați avut vreodată vise profetice?

  Interpretarea viselor – Pipi

  A face pipi undeva în secret într-un vis înseamnă că în viață vei face o faptă rea și nu vrei să știe nimeni despre asta. După un astfel de vis, ar trebui să ai grijă să nu faci prostii care îți vor complica relația cu cei dragi și colegii de muncă.

  Să faci pipi în fața unui număr mare de oameni este un vis urât. Îți spune că nu trebuie să desconsideri convențiile acceptate în societate, altfel se va întoarce de la tine. Poate că, după un astfel de vis, va trebui să vă schimbați locul de reședință sau locul de muncă. Uneori, un astfel de vis prezice că poți deveni un exilat și poți căuta fericirea pe partea greșită.

  A urina pe cineva într-un vis este un semn de ceartă cu această persoană. După un astfel de vis, ar trebui să evitați situațiile conflictuale. Vezi interpretarea: latrină.

  Interpretarea viselor – Pipi

  Un prevestitor al necazurilor minore și nesemnificative.

  Urși în toaletă – pentru o întâlnire de dragoste.

  Urina de băut – pentru a concepe o întreprindere nereușită.

  Vedeți așternutul – bani de vis și noroc în toate eforturile.

  Au văzut rahat – un profit bun așteaptă: vechii tăi datornici vor plăti cu tine și vor apărea bani noi.

  Interpretarea viselor – Pipi

  Interpretarea viselor – Pipi

  Interpretarea viselor – Pipi

  Căci cineva prevestește o ceartă cu acea persoană.

  Urina stropită pe o persoană bolnavă prevestește recuperarea și o boală sănătoasă.

  Interpretarea viselor – face pipi (pentru tine)

  Interpretarea viselor – Urina

  Efectuarea unui test de urină într-un vis prevestește o ușoară stare de rău care va dispărea de la sine.

  A fi tratat într-un vis conform metodei de urinoterapie cu propria urină oferă o bună sănătate și longevitate.

  A vedea un bărbat urinând într-un vis este o ceartă cu soțul ei.

  Să te faci pipi – oamenii invidioși și bârfele vor turna noroi asupra ta.

  Pentru a experimenta durere într-un vis din cauza faptului că copilul tău în vârstă urinează sub el însuși într-un vis – în realitate, vei primi o mustrare de la superiori și cenzură publică.

  Dacă într-un vis copilul pe care îl țineți în brațe v-a stropit în mod neașteptat cu urina lui, veți experimenta un șoc puternic în legătură cu incidentul tragic cu prietenii tăi.

  A simți mirosul de urină într-un vis înseamnă că te vei găsi într-o societate de oameni pentru care răutatea este norma de comportament.

  Interpretarea viselor – Urina

  Cine se vede urinând în vis, dacă are probleme sau griji, atunci va fi eliberat de ele, dacă are datorii, le va plăti, iar dacă este bogat, va deveni arogant.

  Cine vede în vis că urinează sânge, se va culca cu o soție sau o rudă divorțată, fără să știe.

  Și oricine vede că a urinat în locuința oamenilor sau în tabăra lor, el va stabili acolo relații de familie prin căsătorie.

  Și cine vede că a urinat mai mult decât ar trebui, sau s-a murdărit cu urină, sau că mirosul ei este foarte dezgustător, sau că emite urină în timp ce oamenii se uită la el, atunci acesta este un semn de nenorocire sau manifestare a răului, pentru că de care va fi dezonorat.

  Consumul de urină indică îndoiala cu privire la onestitatea profiturilor obținute sau a averii.

  Interpretarea viselor – Urina

  Urina este personificarea principiului demonic într-o persoană / un vestitor al bucuriei, dacă îl vezi mult.

  Urși în vis – lipsă de unitate în mediul tău / schimbarea dificultății.

  Urși în toaletă – se apropie o întâlnire de dragoste.

  Consumul de urină este o risipă.

  Interpretarea viselor – Urina

  A urina pe cineva într-un vis – a te certa cu cineva în realitate.

  A face pipi în public încalcă legea.

  Să vezi urină și să o mirosi – să intri într-o societate de oameni imorali, josnici.

  De ce visezi să scrii

  Procesul de urinare într-un vis poate indica probleme care amenință o persoană. În cele mai multe cazuri, interpreții privesc această imagine dintr-un punct de vedere negativ. În acest articol, am colectat opinii pentru dvs. din mai multe surse autorizate, astfel încât să puteți determina dacă de ce visezi să scrii în vis. Amintiți-vă detaliile viziunii și contactați unul dintre autorii populari.

  Subconştient

  La nivel subconștient carte de vis de scris într-un vis poate însemna lucruri diferite. În primul rând, acest lucru poate indica o dorință reală de a vizita toaleta. Astfel, creierul trimite semnale că trebuie să te trezești și să te ușurezi.

  Dar aceasta nu este singura interpretare posibilă a simbolului. În unele cazuri, indică dorința de a marca teritoriul. Adesea, astfel de viziuni sunt vizitate de oameni care simt rivalitatea. O altă semnificație a somnului este dorința de a scăpa de gândurile apăsătoare, de amintiri, de a depăși problemele. Această dorință de a ușura, de a vorbi și de a începe viața din nou.

  Carte de vis popular

  În viziunea interpretului clasic, aceasta este ceea ce poate însemna procesul de corectare a unei nevoi, precum și ceea ce de ce visezi să descrii într-un vis:

  • dacă ai visat că urinați direct pe podea, atunci puteți conta pe stabilitatea materialului;
  • scrie într-o carte de vis de găleată consideră un simbol că ți-e frică de ceva. Probabil, ceva nu tocmai plăcut s-a întâmplat în realitate;
  • dacă ai fost la toaletă să faci pipi, atunci ai o întâlnire romantică plăcută;
  • a face nevoile pe stradă – semn de discordie mentală, instabilitate mentală;
  • dacă te hotărăști să urinezi când ai înotat într-un râu sau alt corp de apă, începe în realitate o perioadă nouă și foarte reușită pentru tine;
  • somn scris mult timp în locul greșit pentru asta și încercând să-l ascundeți – de fapt, faceți ceva nedemn. Actul tău va provoca un lanț de consecințe groaznice;
  • dacă nu ați intrat în toaletă și urina s-a vărsat pe podea, veți face o alegere greșită;
  • într-un vis ați experimentat disconfort sau durere în timpul procesului – în lumea reală puteți obține o nouă poziție și responsabilități. Totuși, pe drumul tău va trebui să înfrunți intrigile colegilor, obstacolele și necazurile. În plus, o astfel de viziune indică adesea boli ale zonei urogenitale, așa că nu ar fi de prisos să consulți un medic;
  • dacă te-ai ușurat în fața altor oameni (la serviciu), atunci ai ambiții. Te străduiești să ocupi o poziție înaltă, să obții un salariu bun. Dacă cineva ți-a urmărit urinarea acasă, atunci vrei să iei ceva care nu-ți aparține. Atenție la consecințele propriilor acțiuni – acestea pot fi teribile;
  • dacă ați făcut pipi, atunci aceasta simbolizează de obicei o dorință acută de a vizita toaleta și de fapt. Asemenea viziuni se pot repeta la persoanele cu dizabilitati psihologice;
  • в carte de vis pentru a scrie pe pat – un semnal că te simți vinovat pentru ceea ce ai făcut mai devreme. Este necesar să se ocupe de motivele care au provocat disconfort intern;
  • dacă într-un vis au urinat pentru a colecta urină și a o duce la spital pentru analiză, înseamnă că sănătatea se va deteriora. Totuși, nu te grăbi să te superi, pentru că te vei recupera destul de repede;
  • femeia a visat că urmărește un bărbat care se ușurează – de fapt, a trebuit să rezolve lucrurile cu sufletul ei pereche;
  • dacă simți acut miros de urină, aceasta indică o cunoștință sau o întâlnire cu persoane neplăcute. Îți pot da o mulțime de probleme, așa că fii atent;
  • ținerea în brațe a copilului care te-a descris este un semn că un accident teribil i se va întâmpla unei persoane cunoscute. Vei fi foarte supărat și chiar șocat;
  • visează că nu poți merge la toaletă în niciun fel, deși chiar vrei – de fapt, nu poți face față evenimentelor pe cont propriu. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor de la cei dragi.

  Citeste mai mult:  Ce înseamnă căpșuni într-un vis

  Interpretarea visului lui Freud

  După cum a subliniat psihanalistul în a lui carte de vis, scrie în toaletă și experimentează o mare plăcere în același timp – semn că vei face față complexelor și fricilor. În viitorul apropiat, vei găsi o modalitate de a interacționa cu alte persoane fără probleme.

  Sonnik Miller

  Spre deosebire de majoritatea altor interpreți, Miller credea că imaginea are o conotație pozitivă. Mărturisește reînnoirea la care mergi de mult. Este timpul să arunci tot ce este de prisos din viața ta și să o iei de la capăt.

  Dacă într-un vis încă nu ai putut urina, deși ai încercat, în realitate te comporți așa cum te sfătuiesc alții. Nu ai propria ta opinie. Aveți încredere în intuiția dvs. – vă va spune ce acțiune va fi corectă în această sau acea situație. Și ascultați mai puțin pe ceilalți.

  В carte de vis pentru a scrie cu sânge – un semn negativ. Prezintă boala uneia dintre rudele apropiate. Dacă urina era tulbure, atunci visătorul însuși riscă să se îmbolnăvească grav.

  Dream Vanga

  Ghicitorul credea că o vizită la toaletă poate spune multe despre ceea ce se străduiește o persoană în lumea reală. De exemplu, scrie pe jos într-un vis este un semn că vă marcați propriul teritoriu. Se pare că încerci să câștigi ceva pentru tine, să ocupi un loc.

  Este un vis că urmăriți cum este corectată nevoia – de fapt, doriți să luați ceea ce încă nu vă aparține. Poate că este un lucru sau ceva intangibil. Am visat că altcineva te urmărește – în realitate vrea să împartă ceva cu tine.

  Dacă ați visat că urinați la locul de muncă, aceasta indică ambiție și dorința de a urca pe scara carierei.

  Interpretarea viselor lui Loff

  Interpretarea lui Loff a fost în multe privințe similară cu cea dată de Vanga. Potrivit autorului, urină într-un vis, pentru ce este – la dorința de a pune mâna pe orice teritoriu, de a-l obține. Prin urmare, încercați să vă amintiți exact unde v-ați ușurat – acest lucru va ajuta la interpretarea mai precisă a sensului visului.

  Dream Grishin

  În opinia acestui interpret, este necesar să ne amintim cine a urinat exact și cum s-a întâmplat totul. De exemplu, a vizita singur toaleta este un simbol al unei esențe întunecate, motivele ascunse ale visătorului. Dacă procesul a avut loc cu un număr mare de oameni, indică o lipsă de înțelegere cu ceilalți. Probabil că există unele dificultăți în a le face față.

  Dacă faci pipi în toaletă, singur, atunci totul nu este pierdut și te poți conecta cu cei din jur. Dacă ai ceva murdar cu urină, vei primi vești pozitive în viitorul apropiat. Dar să simți un miros ascuțit neplăcut este un semn rău care indică un inamic în mediul tău.

  Dream interpretare Tsvetkova

  Interpretul a crezut că imaginea în cele mai multe cazuri are o interpretare negativă, prefigurează o boală iminentă. Valoarea exactă va depinde de culoarea urinei. Daca era transparenta, de culoare normala, atunci trebuie sa suporti o boala usoara. Vă puteți întoarce pe picioare destul de repede.

  Cu toate acestea, să vezi urină tulbure amestecată cu sânge este un semnal că boala te va lovi pentru o lungă perioadă de timp. Nu va fi ușor să rezistați, așa că încercați să acordați atenție oricăror semne de avertizare. ÎN carte de vis copil pis, iar tu îi examinezi urina – boala amenință copilul.