De ce visezi să fumezi o țigară într-un vis

De ce visezi să fumezi

Fumatul conform cărții de vis de vară

Fumatul (țigări, țigări) – Cumpărarea de fum într-un vis – pentru a obține ceva nesănătos.

Fumatul conform cărții de vis de toamnă

Fumatul (țigări) – Cumpărarea de țigări într-un vis și fumatul în general – la schimbarea locului de muncă.

Fumatul conform cărții moderne de vis

Dacă ai visat că fumezi, atunci în realitate va trebui să faci multe eforturi pentru a-ți atinge scopul. Dacă într-un vis simți o dorință acută de a fuma, atunci în viața reală vei întâlni probleme care te pot speria. Cu toate acestea, nu vă fie teamă de acest lucru, pentru că sunteți capabil să depășiți totul. Visele despre fumat sunt adesea visate de persoanele care decid să se lase de fumat. În acest caz, un astfel de vis înseamnă că nu te-ai despărțit complet de obiceiul care este profund încorporat în subconștientul tău.

Fumatul conform cărții de vis orientale

Dacă ai visat că fumezi, înseamnă că toate problemele vor fi rezolvate foarte curând și cu succes.

Fumatul conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la fumat – vezi o persoană care fumează într-un vis – un eveniment îți va tulbura liniștea sufletească; te vei întoarce constant în gândurile tale dacă acționezi corect; îndoielile și anxietățile te vor învinge timp de câteva zile. Se pare că tu însuți fumezi și îți face plăcere – un vis avertizează că din cauza unui obicei prost poți avea probleme de sănătate. Visezi la o femeie care fumează – în curând vei fi informat că unul dintre prietenii tăi a încercat să se sinucidă.

Fumatul conform cărții de vis creștine

A vedea oameni care fumează oferă îndoieli lungi cu privire la corectitudinea acțiunilor tale, care se vor risipi atunci când stilul tău de lucru este dat ca exemplu. Cumpărarea produselor din tutun pentru un soț fumător înseamnă că, în realitate, îi vei supraviețui mulți ani. A vedea pe cineva fumând o pipă oferă o întâlnire cu un vechi prieten sau o împăcare după o lungă ceartă. Văzându-te fumând o pipă – vei ajunge într-o poziție respectabilă. Dacă fumatul ți se pare plăcut, iar tutunul este parfumat, te vei regăsi într-o societate în care vei avea succes. Daca fumatul te dezgusta, vei avea o mare nenorocire. Dacă vezi oameni fumând o narghilea înseamnă că vei primi în curând vești importante și plăcute.

Fumatul conform cărții de vis Acasă

Văzând trabucuri fumând – îmbunătățiți-vă sănătatea. Fumați singur un trabuc – la o deteriorare a bunăstării. A vedea un fumător cu o pungă este bucuria unei noi cunoștințe. Fumatul de țigări înseamnă că dorințele tale se reduc la un singur lucru: să-ți găsești liniștea sufletească și posibilitatea de a te răsfăța singur cu reflecții calme. Fumatul de țigări – un astfel de vis oferă apariția unor zvonuri ridicole despre implicarea ta într-un incident scandalos. Fumatul cu un muștiuc – vă așteaptă o surpriză plăcută. Fumatul de tămâie este un semn de evlavie, pace și succes în afaceri.

Fumatul conform cărții de vis evreiești

Ce înseamnă într-un vis Fumatul la – necaz. Fumatul unei pipe cu un chubuk lung – la o stare de indiferență față de tot ce este în lume.

Fumatul conform cărții de vis psihoterapeutic

Fumatul – Pace, relaxare, lenevie. Elemente de erotism oral, dar și un apel la Super-Eu (fumul sacru al țevii lumii), așa relatează interpretul despre esența visului la care visezi.

Fumatul conform cărții de vis italiene Meneghetti

Înseamnă lenevie, o scurtă oprire, stagnare sau liniște, dacă un bărbat fumează, stând cu înțelepciune și odihnindu-se după muncă.

Fumatul conform cărții de vis a lui Shuvalova

Dacă o femeie visează că fumează, aceasta indică lenevia ei, dorința de plăceri pe termen scurt sau de pace. Dacă un bărbat fumează într-un vis, aceasta simbolizează calmul în timpul muncii și chiar înțelepciunea.

Fumatul conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

Pace, relaxare, lenevie. Elemente de erotism oral, dar și un apel la Super-Eu (fumul sacru al țevii lumii).

Fumatul conform cărții de vis a secolului XXI

Fumatul – Fumatul – spre bunăstare, o viață liniștită fără griji, iluzii dulci, sănătate bună. A dori să fumezi este un semn de melancolie, melancolie. Dacă cineva fumează, atunci te vei găsi într-o societate în care va fi nevoie de forță și rezistență. Fumatul pipei este un hobby periculos. Fumatul unui trabuc – spre bucurie, bucurie de liniște; ține-l doar în gură – până la pierderea dinților; arde-ți buzele cu un trabuc într-un vis – la trădare, trădare. Cumpărând trabucuri într-un vis înseamnă că va trebui să vă răzgândiți drastic despre o persoană pe care o cunoașteți. Când fumați, eliberați cercurile potrivite de fum – pentru a obține profit datorită imaginației dvs. A vedea țigări înseamnă a ceda influențelor rele, a le fumat înseamnă a pierde sănătatea; dă-le cuiva – vei înșela, ei îți dau – te vor înșela. Fumatul de țigări într-un vis – pentru a câștiga liniște sufletească; a-i trata – la eliberarea de viciu. Dacă ai visat la un taș de țigări, înseamnă că ai acumulat o mulțime de probleme de zi cu zi nerezolvate, trebuie să le rezolvi în mod constant pe toate.

Vis: fumatul într-un vis. Interpretarea viselor: fumați o țigară. Interpretarea viselor

 • 10 noiembrie 2018
 • efect
 • Olga Ivanovna

Dacă sunteți foarte sensibil în ceea ce privește interpretarea viselor, încercați să vă amintiți numărul maxim, chiar și cele mai mici detalii ale visului dvs. Puteți nota totul pe hârtie. De exemplu, ți s-a întâmplat să fumezi într-un vis. Un vis reflectă cel mai adesea situația de viață a persoanei adormite. Să ne întoarcem la interpreți și, ținând cont de toate nuanțele, vom încerca să descifrăm ceea ce ai văzut în visele tale de noapte.

Interpretare conform cărții moderne de vis

În acest interpret, vom găsi o interpretare a decodării viselor, în funcție de cine s-a întâmplat să vadă persoana adormită.

 • Dacă ai visat că tu însuți ai fumat cu plăcere, acesta ar putea fi un prevestitor al posibilelor probleme de sănătate. Cel mai bine este să asculți cartea de vis și să fii testat.
 • Dacă te lași de fumat într-un vis, visul avertizează că în viața reală va trebui să-ți aperi convingerile și să lupți împotriva celor răi.
 • Am văzut o altă persoană cu o țigară – acesta este un semn al unei amenințări iminente care te va face să privești diferit unele lucruri.
 • Am visat la o femeie care fumează – aceasta este știrea că cineva din mediul tău a ajuns într-o situație neplăcută.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor omul familiar

Interpretare conform cărții de vis a secolului XXI

Această carte de vis oferă o gamă mai largă de interpretări ale viselor în care apare o persoană care fumează.

 • Ai fumat vreodată în somn? Pentru ce este? Interpretarea visului promite bunăstare, o viață fără griji, sănătate bună.
 • Am visat că vreau doar să fumez – în realitate ești nemulțumit de ceva, ceea ce te face să mori.
 • Au văzut pe altcineva fumând – se întâmplă să fii într-o societate în care trebuie să-ți arăți toată puterea și rezistența.
 • Am cumpărat trabucuri în visele noastre de noapte – în realitate, acțiunile unei persoane cunoscute te vor face să-ți schimbi radical părerea despre el.
 • Am avut șansa să fumez o pipă într-un vis – un vis simbolizează nevoia de a fi vigilent, deoarece noul tău hobby poate fi periculos.
 • Ei au scos cercurile potrivite de fum din tigara lor – imaginatia ta iti va permite sa-ti construiesti afacerea in asa fel incat sa iti aduca profit bun.

Interpretarea viselor de la A la Z

Acest interpret are interpretări interesante ale viselor, în funcție de ce fel de produse din tutun ai văzut în visele tale de noapte.

 • Am visat oameni care fumau trabucuri – vă puteți îmbunătăți sănătatea.
 • Dacă tu însuți ai fumat un trabuc, un astfel de vis poate însemna stare de rău.
 • Am visat că fumam o pipă – acesta este un semn bun care promite să obțină o poziție respectabilă în societate.
 • În viziunea ta de noapte, ai văzut pe altcineva cu o țeavă – în curând vei întâlni un vechi prieten sau vei face pace cu cineva după o ceartă prelungită.
 • Dacă într-un vis ai văzut că un fumător ținea o pungă de tutun într-un vis, în realitate vei fi încântat de o nouă cunoștință.
 • A te vedea fumând țigări descrie starea ta interioară ca o dorință de a-ți găsi liniștea sufletească.
 • Am avut șansa să fumez o țigară într-un vis, cartea de vis explică acest lucru după cum urmează – în realitate, cineva va răspândi zvonuri că ar fi fost văzut într-un fel de incident scandalos.
 • Un muștiuc a fost pus pe o țigară sau pe o țigară – o astfel de viziune a fost o surpriză plăcută.
 • Fumatul de tămâie – un astfel de vis promite pace și succes în afaceri.
 • Am visat oameni care inhalează fum printr-o narghilea – pentru visător, acest lucru simbolizează primirea de știri importante și plăcute.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Psihologul american Gustav Miller explică vise în care cel care doarme fumează tutun.

 • Am visat că fumatul este un simbol al prieteniei puternice.
 • Dacă ai fumat o pipă în visele tale de noapte, asigură-te că ai întâlnit un vechi prieten. Și un astfel de vis poate promite reconciliere oamenilor care sunt într-o ceartă.
 • Tocmai am văzut tutunul într-un vis – afacerea ta va merge mai departe cu succes. Și pentru îndrăgostiți, un astfel de vis poate promite eșec.
 • Am visat cum crește tutunul – aceasta este o activitate antreprenorială de succes.
 • Dacă frunzele de tutun erau deja uscate, fermierul se va bucura de o recoltă bună, iar comerciantul se va bucura de un profit mare.

Interpretare conform cărții de vis a Rătăcitorului

Această carte de vis consideră că visul în care s-a întâmplat să fumați are cel mai adesea un sens pozitiv, ceea ce înseamnă că, dacă este necesar, prietenii vă vor sprijini întotdeauna.

 • Ne-am văzut în visele nopții de a fuma în compania unei persoane – în realitate aveți cu adevărat o conversație caldă, confidențială cu el. Acest vis poate fi înțeles și în așa fel încât prietenii și cunoștințele să aibă o dispoziție sinceră față de tine.
 • Dacă într-un vis ai fumat singur, acesta este un semnal pentru tine că trebuie să te gândești cu atenție la rezolvarea unei probleme importante.

Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Diferite cărți de vis oferă, de asemenea, interpretări interesante ale situației în care cineva s-a întâmplat să fumeze într-un vis. Visul fiecărui interpret poate avea propria sa explicație.

 • Cartea Viselor de Est spune că o persoană care se vede fumând într-un vis își va finaliza foarte curând toate treburile și cu mult succes.
 • Potrivit cărții de vis a trecutului, dacă un reprezentant al sexului puternic a fumat într-un vis, în realitate el este capabil să ia decizii importante într-un mod echilibrat și să își facă treaba cu încredere. Dar de ce o femeie visează să fumeze într-un vis – cartea de vis spune că duce un stil de viață inactiv, are suficiente plăceri pe termen scurt.
 • Interpretarea viselor domnișoarei medii Hasse îi promite dormitorului că va întâlni în curând oameni care au fumat în visul său.
 • O carte de vis ezoteric avertizează un visător care fumează narghilea că într-o călătorie sau într-o călătorie de afaceri, el poate oferi altora un motiv de ridicol.
 • Cartea de vis universală explică de ce un nefumător visează să fumeze într-un vis – cel care doarme își va putea atinge scopul, în ciuda obstacolelor serioase.

Ce înseamnă fumul de tutun și cenușa văzute într-un vis?

Fumul dintr-o țigară într-un vis caracterizează relația ta cu ceilalți.

 • Dacă scoți fum în fața cuiva, vei avea o ceartă fie cu această persoană, fie cu altcineva.
 • A fost neplăcut pentru tine să fii într-o cameră în care era foarte fum – asta te caracterizează ca o persoană care nu îi înțelege pe ceilalți. Toate problemele care apar din aceasta cauza trebuie sa le rezolvi singur, fara ajutorul nimanui.
 • Am visat că norii de fum s-au ridicat sub formă de cercuri concentrice – întreprinderea ta va avea succes.
 • Dacă în viziunea ta de noapte era o țigară cu cenușă mocnind pe scrumieră, acesta este un avertisment că nu ar trebui să te angajezi în cooperare comercială cu oameni pe care nu îi cunoști și să nu ai încredere în tovarășii cu o reputație proastă.
 • Am avut șansa să văd cum ai lăsat cenușa în vânt – scăpa de gândurile că ceva nu a funcționat pentru tine în trecut, ai noi realizări în față.

Interpretarea viselor în funcție de unele nuanțe

În visele tale de noapte, nu poți doar să te fumezi sau să vezi oameni fumând, dar să întâlnești și alte situații legate de produsele din tutun. Astfel de vise au și ele propriile lor explicații.

 • Dacă visătorul s-a aprins și a tusit din cauza fumului, acesta este un avertisment că ar trebui să se aștepte la un fel de truc de la inamicii săi, așa că trebuie să fii atent.
 • Ne-am văzut într-un vis strângând mucuri de țigară – asta înseamnă că ceva poate merge prost în implementarea planurilor tale, iar rezultatul va fi mai rău decât se aștepta.
 • S-au ars cu o țigară când au fumat – cineva din cercul tău interior te poate trăda.
 • Cineva i-a dat o lumină visătorului – în curând pot apărea evenimente neplăcute.
 • Dacă într-un vis decizi să renunți la un obicei prost, în realitate te străduiești să iei poziția corectă, în ciuda faptului că cineva încearcă să te încurce.
 • Dar de ce visează un nefumător să fumeze într-un vis: o persoană se poate confrunta cu o situație dificilă neprevăzută și nu își va da seama imediat cum să procedeze cel mai bine, deoarece o va lua prin surprindere. Prin urmare, trebuie să cântăriți cu atenție totul înainte de a lua decizia corectă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă tort cu mâinile

fumand tigari

Interpretarea viselor Fumatul de țigări a visat de ce într-un vis Fumează țigări? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să fumați țigări într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – țigară

Vedeți o țigară aprinsă într-un vis – cele mai frumoase impresii pot fi cele mai înșelătoare; ai tendința de a idealiza oamenii – de aceea ești atât de des dezamăgit.

Este ca și cum ai fuma o țigară – un vis sugerează că te vei împiedica de mai multe ori pe calea succesului.

Ți o țigară în gură – vei avea probleme cu dinții, va trebui să vizitezi un stomatolog.

Este ca și cum ți-ai ars degetele sau buzele cu o țigară – în curând vei suferi de trădarea cuiva. Țigara pare să se fi stins în mâinile tale – îți vei odihni sufletul în compania vechilor prieteni.

Interpretarea viselor – țigări

A vedea o țigară aprinsă într-un vis înseamnă că impresiile tale sunt înșelătoare, iar noaptea intensă de dragoste petrecută recent nu înseamnă nimic. Nu ar trebui să ai încredere într-o nouă cunoștință atât de nechibzuit.

Dacă țigara se stinge, un astfel de vis este un semn de comunicare plăcută cu o veche cunoștință sau un prieten bun.

A te vedea fumând într-un vis înseamnă că pe calea succesului te așteaptă obstacole și dificultăți pentru a-ți îndeplini dorințele dragi, dar le poți depăși cu ușurință.

A stinge o țigară într-o scrumieră înseamnă să afli vești proaste despre o persoană dragă și să fii nervos din cauza asta.

Daca ai visat ca stai intr-o camera plina de fum de tutun si iti era neplacut si greu sa respiri, in realitate vei avea o intalnire neplacuta cu o fosta cunostinta care iti poate strica starea de spirit amintindu-ti de fosta ta relatie intima. în prezența unei persoane dragi care îți este drag în acest moment.

Interpretarea viselor – țigări

A vedea țigări sau a fumat înseamnă că visătorul are nevoie de odihnă și de o schimbare a situației de viață.

Fumatul într-un vis este o viață tulbure.

Aprinderea țigărilor este o afacere nouă de deschis.

Interpretarea viselor – țigări

Dacă ai visat că fumezi, atunci în viitorul apropiat îți vei întâlni vechea iubire. Pentru a face întâlnirea plăcută, fumați o țigară timp de o săptămână înainte de a merge la culcare.

Dacă ai visat că cumperi țigări, atunci în viitorul apropiat totul te va face nervos. Pentru a fi în siguranță, purtați niște tutun cu dvs. într-o pungă de piele timp de o săptămână.

Interpretarea viselor – Fumatul

Dacă într-un vis un bărbat fumează – la o viață prosperă, bogăție.

O femeie fumează – din păcate.

Negustorul fumează – la profituri mari în străinătate.

Infractorul fumează – pentru o eliberare anticipată.

Muncitorul fumează – la un salariu mare în ziua următoare.

Interpretarea viselor – Fumatul

Spre bunăstare, o viață liniștită fără griji, iluzii dulci, sănătate bună.

A dori să fumezi este un semn de blues, melancolie.

Cineva fumează – te vei regăsi într-o societate în care va fi nevoie de forță și rezistență.

Fumatul pipei este un hobby periculos.

Să fumezi un trabuc – spre bucurie, să te bucuri de liniște sufletească, doar să-l ții în gură – să-ți pierzi dinții, să-ți arzi buzele cu un trabuc – la trădare, trădare.

Pentru a cumpăra trabucuri – va trebui să vă răzgândiți drastic despre o persoană cunoscută.

Pentru a elibera cercurile potrivite de fum atunci când fumați – pentru a obține profit datorită imaginației dvs.

Interpretarea viselor – țigări

Fumatul – la pierderea sănătății, cumpărarea – la înșelăciune.

Imaginează-ți că arunci țigările în foc și ard.

Interpretarea viselor – țigări

Pentru a vedea cum iese fumul dintr-un horn sau dintr-un foc – te vei bucura de o scurta perioada de bucurie.

Fumul dintr-o țigară sau pipă înseamnă că ești prea încrezător în tine, ceea ce, poate, nu are nicio bază.

Interpretarea viselor – Fumatul

Fumatul într-un vis – în realitate poți fi înșelat.

În realitate – cu siguranță, aceasta nu este altceva decât probleme. Vă rog să nu fumați! Niciodata si niciodata.

somn fumat

De ce visezi să fumezi o țigară într-un vis – această întrebare poate apărea chiar și pentru persoanele care nu au avut niciodată un obicei prost. Părerile interpreților în această privință variază. Unii consideră că apariția unei imagini într-un vis este un semn al încercărilor viitoare, în timp ce alții, dimpotrivă, o percep dintr-un punct de vedere pozitiv.

În articol vă vom spune de ce un nefumător, o femeie sau un bărbat visează să fumeze în vis, precum și modul în care psihanaliştii interpretează astfel de viziuni nocturne.

Subconştient

De obicei, fumatul unei țigări este un semn că, în realitate, ai reușit să faci față necazurilor care te bântuie de mult timp. Perioada dificilă a trecut și poți respira liber. Un vis este asociat cu o percepție subconștientă a unui obicei prost, la care mulți apelează pentru a se calma. În cazul tău, acesta este un semn că experiența este acum în spatele tău.

Imaginea indică, de asemenea, că ați atins deja armonia spirituală și sunteți într-o stare relaxată. Nu neapărat o perioadă de calm va dura mult timp, dar acum ai dreptul să te calmezi și să aduni puteri pentru lupta viitoare cu circumstanțele externe. Visele în care nu folosiți țigări obișnuite, ci tutun de înaltă calitate, au un sens bun. Vorbește despre lupta pentru ce este mai bun.

Citeste mai mult:  De ce visezi morții

Carte de vis popular

Interpretul clasic conține o transcriere detaliată a tuturor imaginilor care apar:

 • simți o dorință irezistibilă de a fuma – în realitate vei căuta un nou loc de muncă;
 • să-ți vezi fiul sau fiica cu o țigară – la grijile viitoare pentru ei;
 • suflați fum în fața unei persoane din apropiere – spre un scandal;
 • fumul iese sub formă de inele uniforme – spre îmbogățire;
 • tu însuți simți că fumul se sufocă – va trebui să te lupți cu răufăcătorii secreti care țes numeroase intrigi;
 • tigara sparta – te gandesti prea mult la ce parere iti dai despre ceilalti;
 • fumați mai multe țigări deodată – vă veți confrunta cu încercări dificile;
 • aprindeți o țigară de la cineva – nu veți cunoaște probleme;
 • un trabuc este un semn al vieții de lux la care aspiri. Pentru a dobândi avere, trebuie să acţionăm hotărât;
 • ține o țigară în mână – la boală, la durere de dinți;
 • ți-a căzut țigara din mână – munca ta nu aduce nici satisfacții, nici venituri substanțiale;
 • ai luat un muc de țigară pentru a termina de fumat – spre umilința care va urma și experiențele interioare dificile.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, imaginile văzute sunt asociate cu relații intime dintre un bărbat și o femeie. Interpretarea visului spune că fumatul unei țigări într-un vis unei fete nefumătoare este un semn că ea preferă sexul oral. Pentru reprezentantul sexului puternic, un vis înseamnă că se străduiește doar pentru propria sa plăcere, fără să se gândească la partenerul său.

Dacă un bărbat fumează ultima țigară, atunci acesta este un avertisment că poate întâmpina impotență sexuală. A trata pe cineva este o dorință subconștientă de a participa la sex cu mai mulți parteneri în același timp.

Sonnik Miller

Potrivit interpretului lui Miller, visul poate fi interpretat după cum urmează:

 • sa vezi ca cineva fumeaza langa tine – in realitate vei fi chinuit de indoieli cu privire la actiunile pe care le faci. Trebuie să-ți analizezi cu atenție acțiunile pentru a trăi calm;
 • ai visat că ai cumpărat un pachet pentru soțul tău – în realitate, vei trăi mai mult decât el;
 • fii atent la ce fel de produs fumezi. Dacă ții un telefon în mâini, asta prezice o întâlnire cu o persoană dragă care nu a mai apărut în viața ta de mult timp. De asemenea, această imagine este asociată cu o posibilă îmbunătățire a afacerilor și o modificare a situației financiare. Să simți că folosirea tubului îți face plăcere – la apariția în mediul tău a unor oameni cu care vei găsi un limbaj comun. Dacă nu vă place procesul de fumat, aveți grijă de pericol și de tot felul de necazuri;
 • fumezi tigari – in realitate preferi singuratatea. Sunteți asuprit de întâlniri zgomotoase și mari companii de oameni;
 • țigările sunt un simbol că cineva bârfește despre tine. Vor încerca să vă atribuie cele mai nepotrivite acte;
 • piesa bucală indică faptul că un eveniment brusc, dar plăcut se va întâmpla în viața ta;
 • tămâia este un simbol al evlaviei și al norocului în afaceri.

Dream Vanga

Clarvăzătorul era sigur că a vedea un vis în care fumezi noaptea este un semn rău care avertizează că te vei confrunta cu o boală gravă. Atenție la sănătate, deoarece boala poate fi fatală. Cumpărați un pachet – la pierderea de fonduri. Această imagine prezice și că poți face o achiziție pe care o vei regreta în curând.

O țigară spartă este un simbol al unui trădător în mediul tău. El acționează cu precauție, aducându-te treptat la linia dincolo de care nu există întoarcere. Ca urmare a influenței sale, vă puteți pierde proprietatea sau vă puteți distruge propria familie.

Interpretarea viselor lui Loff

În înțelegerea lui Loff, un obicei prost este o imagine negativă care este asociată cu vătămarea sănătății și cu incapacitatea de a te nega ceva. Dar are de-a face și cu relaxarea. În subconștient, oamenii percep o țigară ca pe un fel de obiect relaxant care poate calma nervii zdrobiți.

Pentru a interpreta corect un vis, este necesar să înțelegem dacă persoana adormită are de fapt acest obicei prost. Dacă da, atunci visul poate fi asociat cu stresul după o zi de lucru. În acest caz, subconștientul pur și simplu trimite un semnal despre necesitatea unei pauze.

Dacă fumezi rar, iar în vederea nocturnă fumezi țigară după țigară, atunci asta indică un șoc mai grav pe care îl experimentezi. Poate că ești în pragul unei căderi nervoase și ai nevoie serioasă de odihnă. Să te vezi fumând pentru o persoană care nu este predispusă la un obicei prost este un semn că este în pericol. Vei face ceva care va distruge tot ce a fost creat anterior.

Interpretarea visului Hasse

Interpretul descrie ceea ce a văzut astfel:

 • te fumezi – vei deveni participant la un eveniment distractiv;
 • dacă un nefumător fumează – să comită o infracțiune pe care o vei regreta;
 • pentru o femeie însărcinată, un vis sugerează mai mult timp pentru a petrece în aer liber;
 • sa vezi un prieten fumand – iti ascunde problemele pe care le-a intampinat;
 • a visat un tată cu o țigară – ești în pericol;
 • mama fumează – la posibila ei boală;
 • dacă o femeie căsătorită vede că soțul ei, care anterior nu a fost supus unui obicei prost, a început să fumeze, se prevăd dificultăți materiale în familie.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretul este de părere că imaginea este asociată cu eșecul în afaceri. Acest lucru va duce la costuri materiale, dar problema nu va fi vina ta. Fumatul pe balcon – nu vă sfiește manifestarea deschisă a sentimentelor, cu toate acestea, vă etalați nu numai părțile bune, ci și cele rele ale caracterului dvs.

Fumezi într-un dormitor sau altă cameră de zi – oameni dragi suferă de pe urma acțiunilor tale. Daca nu consumi tutun, ci niste droguri pentru fumat, atunci in realitate esti in pericol de imbolnavire, tulburare psihica. Dacă în realitate nu suferi de dependențe, dar într-un vis ai luat țigări, atunci abandonează proiectul pe care l-ai început, care ți-ar putea aduce beneficii semnificative.