De ce visezi la o alegere între doi băieți

Alegerea între doi bărbați

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Alegerea unui partener sexual

În momentul de față te afli într-o etapă fatidică a existenței tale. Întrebarea clasică „A fi sau a nu fi?” se ridică cu o ascuţime nemaiauzită până acum. Tu, ca un erou epic, stai la o răscruce de drumuri, fără a îndrăzni să alegi vreo direcție anume. Gândirea la asta îți subminează starea emoțională – anxietatea cu privire la lipsa unei soluții gata făcute a găsit o cale de ieșire într-un vis.

Încercările de a cere un sfat de la alții v-au derutat și mai mult: sfatul pe care vi l-au dat este fundamental inacceptabil pentru dvs. și provoacă respingere și respingere mai degrabă decât dorința de a-l urma. Acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că ești o persoană foarte originală și viziunea ta asupra lumii este fundamental diferită de idealurile și valorile celor din jurul tău.

Nefiind o oaie neagră, încerci să păstrezi ceea ce îți este drag, dar situația, care a fost exprimată simbolic într-un vis, te pune în fața unei alegeri. Calea pe care o alegeți va avea un impact asupra restului vieții, așa că luați în considerare toate avantajele și dezavantajele înainte de a lua singura decizie corectă. Inflexibilitatea și rezistența ta trec printr-un test serios, depășind care vei dobândi o nouă vitalitate.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă ai visat la un bărbat, atunci vei avea un fel de plăcere. Dacă vezi un bărbat necunoscut într-un vis, asta prevestește un fel de aventură. A te vedea ca un bărbat într-un vis înseamnă să ajungi într-un fel de situație picant cu consecințe de amploare.

Dacă un bărbat văzut într-un vis este în închisoare, atunci acest lucru vă promite punerea în aplicare a planurilor dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.

A vedea un actor de sex masculin într-un vis înseamnă o ceartă viitoare cu prietenii sau pierderea cuiva apropiat. Resentimentele, lacrimile și durerea sunt posibile. Enervare, bătaie de cap.

Dacă bărbatul pe care l-ai văzut într-un vis era un obstetrician, asta înseamnă o boală iminentă.

A-l vedea pe bărbatul visurilor tale într-un vis și a te bucura să vorbești cu el înseamnă că va trebui să plângi mult și să-ți faci griji pentru fleacuri.

Dacă într-un vis un bărbat de statură mică încearcă să înceapă o ceartă sau să se lupte cu o persoană superioară în forță, aceasta înseamnă că nu faci schimb de nimic. De asemenea, un vis promite o cunoștință neașteptată, datorită căreia multe bucurii vor apărea în viața ta.

Apropo, diverse surse istorice oferă numeroase exemple de vise care au prezis evenimente care s-au întâmplat de fapt mai târziu. Astfel de fapte sunt citate în biografiile sale comparative de către scriitorul și istoricul grec antic Plutarh (c. 45 – c. 127), istoricul și scriitorul roman Gaius Suetonius Tranquill (c. 70 – c. 140) și mulți alți autori antici povestesc despre vise profetice.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce o fată visează la sarcină

Despre un vis profetic care a prezis nenorocirea, povestea lui Plutarh din celebrele sale „Biografii” a fost păstrată. Într-o noapte, în ajunul asasinarii dictatorului și comandantului roman Gaius Julius Caesar, soția sa Calpurnia s-a trezit plângând: a visat că își ține în brațe soțul ucis. Sentimentele ei erau atât de convingătoare încât Iulius Cezar intenționa să anuleze ședința Senatului programată pentru acea zi. Dacă ar fi dat importanță acestui avertisment de sus, dat soției sale, ar fi rămas în viață (în Senat a fost înjunghiat douăzeci și trei, la care au participat toți senatorii) și istoria ulterioară a Imperiului Roman ar fi s-a dovedit altfel.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă visezi un bărbat tânăr și frumos – în viața reală, te așteaptă anxietatea. Un bărbat în vârstă, cu părul cărunt, prevestește o viață lungă. Un om foarte obez, plin, cu o burtă mare – la evenimente și senzații plăcute.

Un bărbat cu barbă înseamnă boală în familie. Un bărbat în cămașă – semn al unei căsnicii nefericite, într-un costum elegant și scump – te vei bucura din plin de toate beneficiile vieții. Un bărbat urât cu trăsături respingătoare – spre dezamăgirea iubitului său.

Un bărbat posomorât și cu o dispoziție proastă înseamnă că vei întâmpina multe obstacole în calea realizării planului tău. Un bărbat vesel și sociabil prevestește că vei câștiga faimă datorită succeselor obținute.

Un bărbat agresiv care caută nepoliticos intimitatea cu tine înseamnă că vei avea experiențe neplăcute din cauza persoanei pe care o considerai prietenă. Să vezi un om mort într-un vis este o mulțime de bani.

Alegerea interpretării viselor

Interpretarea viselor nu poate spune fără echivoc pentru ce este alegerea. Când descifrați un astfel de complot, amintiți-vă cât mai multe nuanțe pe care le-ați văzut: ce anume a fost, dacă ați primit satisfacția dorită într-un vis sau ați greșit – toate acestea vă vor ajuta să faceți față dualității simbolului de vis.

Sonnik Miller

Interpretul american Gustav Miller sfătuiește să fii atent atunci când începi ceva nou dacă vezi în vis că trebuie să faci o alegere.

A văzut-o femeia alegând între doi bărbați? Dacă în realitate visătorul nu are o astfel de problemă, atunci aceasta înseamnă că va avea ocazia să se încerce într-un domeniu nou și să înțeleagă dacă ar trebui să facă această afacere sau nu.

Citeste mai mult:  Un copil de 5 ani scrâșnește din dinți în somn

Dar dacă un tip alege între două fete, atunci, de fapt, aceasta vorbește despre îndoiala lui.

Afișarea realității

Foarte des, o alegere de vis este o reflectare a îndoielilor reale care roade o persoană. De exemplu, când o fată visează cum crede căruia dintre cei doi băieți să-i acorde preferință, asta înseamnă că ea chiar nu are nevoie de unul sau de altul, asigură Eastern Dream Book.

Ai încercat să te gândești într-un vis ce cadou să cumperi unei persoane dragi care va avea o sărbătoare în curând? Așa că ești foarte îngrijorat de cum să faci pe plac unui prieten.

Dar alegerea unui cadou fără un motiv real este un semn al „tonului greșit” în relații. Așadar, subconștientul spune clar: relațiile ar trebui să fie construite nu pe o bază materială, ci pe apropierea spirituală.

Visele devin realitate

Acele femei care sunt interesate de ceea ce visează alegerea unei rochii de mireasă sau a unui inel de logodnă, cărțile de vis le vor mulțumi cu stenogramele. Dacă visătorul este într-adevăr preocupat doar de achiziționarea unui inel de logodnă, atunci un astfel de vis poate prezice fericirea familiei.

Doamnele căsătorite, care se uită la rochii de mireasă în vis, ar trebui să se gândească: visează la asta? Îți amintești clasicul? „Ai grija ce iti doresti. Ele tind să devină realitate.” Ei bine, acesta ar putea fi doar un astfel de caz.

Perspective luminoase vă așteaptă

Un semn bun este să trimiți bărbații sau bărbații într-un vis, dar, în cele din urmă, să faci alegerea corectă. Veți câștiga, indiferent de ceea ce ați întreprinde, cartea de vis a rătăcitorului mulțumește cu interpretarea visului.

Interesat de care este visul complotului în care ai fost pus înainte de alegerea unui soț, sugerând străini drept candidați? Dacă vedeți că „alesul” provoacă simpatie și încredere, atunci amintiți-vă cum arată – o persoană care arată ca el vă va ajuta să obțineți succes.

Abțineți-vă de la recomandări și comentarii

Nu ar trebui să dai sfaturi și să comentezi nimic dacă ai visat să alegi un nume pentru un copil, sugerează cărțile de vis. Mai ales urmăriți cuvintele dacă vedeți într-un vis cum alegi un nume pentru copilul altcuiva. Există șansa de a trece pentru o bârfă.

Și când vă dați seama de ce alegerea drumului este de vis, amintiți-vă dacă ați greșit întâmplător? Acest lucru este important pentru că traseul greșit, visarea, profetizează luarea unei decizii greșite și pierderea autorității.

Greșeli din trecut și din prezent

De ce visezi să alegi o casă sau un apartament? Interpretarea viselor lui Tsvetkov oferă mai multe explicații pentru un astfel de complot. Dacă sunteți mulțumit de achiziție, atunci foarte curând veți avea șansa să corectați unele greșeli vechi. Și dacă te simți inconfortabil într-o casă nouă, atunci fii vigilent, pentru că te poți răni din nou.

Citeste mai mult:  Bate un bărbat într-un vis

A vedea o alegere de ceasuri într-un vis este un semn că vrei să dai timpul înapoi pentru a schimba ceva. Un vis are aproximativ aceeași interpretare, în care este posibil să aveți îndoieli cu privire la alegerea pantofilor – sunteți nesigur pe picioare, pentru că vă simțiți vinovat pentru ceva.

Merită să obțineți sprijin

Dacă ați visat cum participați la alegerile prezidențiale, atunci amintiți-vă cine a fost exact candidatul, sfătuiesc cărțile de vis.

Te vezi cand aplici pentru acest post? Îți prețuiești prea mult propria demnitate și nu ești obișnuit să primești respingeri. Dar votul pentru o altă persoană este un simbol al faptului că este foarte periculos să luați decizii responsabile fără a consulta pe cineva care are mai multe cunoștințe în aceste chestiuni.

Cele mai importante caracteristici

Alegerea este o parte integrantă a vieții noastre. Ceea ce pur și simplu nu alegem: pornind de la ce stil de pantofi să acordăm preferință, terminând cu modul în care simțim despre dragostea între persoane de același sex. Și trebuie remarcat că fiecare dintre situațiile dintr-un vis va avea propria sa explicație despre ceea ce visează. Să trecem peste câteva „lucruri”. Iată ce înseamnă alegerea:

  • inele de argint – îți pasă de siguranța ta;
  • haine la modă – vrei varietate în viață;
  • culori de pantofi – îți dorești dragoste și popularitate universală;
  • cărucior pentru copii – gândurile de maternitate nu te părăsesc;
  • parfum sau colonie – ceva sau cineva te irita;
  • ciocolata sau dulciuri – ai idei nerealizate;
  • genți, valize – e timpul să pornești la drum;
  • feluri de mâncare – sunteți o persoană foarte economică și gospodărească;
  • un cadou de nuntă – îți place să faci stropi;
  • paturi, canapele – visezi la calm si confort.

Alege-ți visul 👇

Alegeți un inel într-un vis

De ce visezi să alegi o rochie de mireasă?

De ce visezi la treburi de nuntă?

Interpretarea viselor pentru a cumpăra o rochie de mireasă

Care este visul unei iubite într-o rochie de mireasă?

De ce visezi două inele?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.