De ce visează o femeie la un pepene verde

De ce visează pepenele?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează pepenele verde

Un bărbat să vadă un pepene verde într-un vis este un semn de probleme mari în afaceri. În plus, îl așteaptă și refuzul iubitei sale femei.

Dacă o femeie vede un pepene verde într-un vis, atunci în curând poate rămâne însărcinată. Dacă pepenele este imatur, atunci sarcina ei se poate termina prematur sau va avea un avort.

Dacă o fată visează la un pepene verde, atunci o așteaptă mari schimbări în bine în viața ei personală. Dacă este suficient de prudentă și își abandonează obiceiurile frivole, atunci va putea evita multe greșeli, iar atunci reputația ei în ochii tânărului pentru care are sentimente tandre va crește dramatic. Dacă pepenele verde din visul ei se dovedește a fi imatur, atunci va fi înșelată și dezamăgită în dragoste.

O persoană bolnavă pentru a vedea un frumos pepene verde suculent într-un vis prezice o recuperare rapidă.

Există un pepene verde într-un vis – un semn al obstacolelor în afaceri și al speranțelor zadarnice în dragoste și prietenie.

Printre altele, a vedea un pepene verde într-un vis și a fi surprins este un prevestitor al unei plecări timpurii și neașteptate. Vezi interpretare: fructe.

Văzând pepene verde într-un vis

Pepenele verde într-o carte de vis islamică oferă o sarcină pentru o femeie și o căsătorie iminentă pentru o fată.

Dacă o persoană într-un vis își întinde mâna spre cer și mănâncă un pepene verde în același timp, atunci în curând va primi ceea ce dorește să dobândească.

Pepenele galben este o boală, iar pepenele verde este destinul pământesc.

Dacă o persoană aruncă pepeni în casă, atunci fiecare pepene abandonat este la moartea uneia dintre rude.

Ce înseamnă somnul pepene verde

Visează la pepene verde

Ce înseamnă visele Pepene verde

Visează la pepene verde

Văzând un pepene verde pe masă – faceți o călătorie neașteptată, dar plăcută. Dacă o tânără visează că cineva îi dă un pepene verde, aceasta poate însemna o sarcină care va avea drept rezultat nașterea unui copil sănătos.

Imaginați-vă că împărțiți un pepene verde cu persoana iubită.

Ce înseamnă pepene verde într-un vis

Înțelesul viselor Watermelon

Există un pepene verde într-un vis – în viitorul apropiat va trebui să fii trist, poate dezamăgire de unul dintre oamenii din jurul tău.

Dacă acesta a fost un vis vineri, atunci nu se va împlini curând.

Pentru a vedea cum cineva mănâncă un pepene verde, dar nu tu – vei fi jignit de cineva.

Pentru a fi prezent atunci când tăiați un pepene verde – vă puteți certa cu persoana iubită.

Daca tai singur un pepene verde si il mananci, va fi o cearta cu femeia ta iubita.

Ce înseamnă pepene verde într-un vis

Semnificația somnului Pepene verde

Interpretarea somnului Pepene verde

Pepene verde – o căsnicie de succes.

Există un pepene copt – o casă bună, prosperitate și dragoste.

Ceea ce într-un vis prezice pepene verde

Pentru femei, un astfel de vis poate promite o sarcină timpurie, dar nu este de bun augur pentru un bărbat, deoarece o pulpă apoasă și friabilă se ascunde sub o coajă puternică de pepene: perspectivele pot fi prea vagi. După un astfel de vis, îți va fi util să-ți reconsideri planurile din nou, făcându-le mai realiste.

Dacă o persoană bolnavă visează la un pepene suculent și copt și îl mănâncă: aceasta poate însemna că criza a trecut și recuperarea va începe în curând.

Dacă pacientul visează pepeni verzi imaturi, visul avertizează că criza urmează să vină și este prematur să se oprească tratamentul.

Ce înseamnă să vezi un pepene verde într-un vis

Interpretarea somnului Pepene verde

Un semn de obstacole și necazuri minore. La o creștere a familiei sau la o plecare neașteptată.

Pentru un bărbat, un astfel de vis poate prevesti probleme.

Cumpărarea unui pepene verde – pentru o fată tânără, vă avertizează asupra unui act erupție cutanată care va poate face mai mult rău decât bine.

Mâncați pepene verde – aveți o perioadă dificilă în viață, un astfel de vis promite pacientului recuperarea.

Pepeni împrăștiați cu pepeni verzi – un vis bun – un astfel de vis simbolizează abundența. S-ar putea să vă prezinte că primiți o sumă suficientă din fondurile sau bunurile necesare, unele vești bune.

De ce visează o femeie la un pepene verde?

Pepenele verde este o boabă roșie mare, suculentă. Toate fructele roșii / fructele de pădure din vise au un anumit simbolism – sentimente de dragoste și relații. De ce visează o femeie la un pepene verde? Interpretarea depinde de complotul visului și de starea pepenelui însuși – în ce formă l-a văzut visătorul.

Valoarea generală

Pepenele roșu copt oferă plăceri și delicii senzuale. Multă apă în boabe este un simbol al pasiunii, bogată și profundă. Un făt imatur vorbește fie despre sentimente în curs de dezvoltare, fie despre sentimentele încă imature. O nouă relație poate dispărea rapid dacă visătorul a văzut o boabă necoaptă. Pepenele verde copt sau putrezit vorbesc despre dezamăgire în dragoste, despre sentimente care se estompează. De asemenea, fructele de pădure putrezite pot fi un avertisment despre o boală ginecologică.

Interpretarea somnului variază în funcție de personalitatea visătorului și de circumstanțele ei de viață. Femeile tinere căsătorite visează la pepeni verzi pentru sarcină, gospodine mai în vârstă – pentru respect în familie, femei preocupate de creșterea carierei – pentru promovare. Fetele tinere visează la pepeni verzi pentru profit material. Dacă o fată visează la o nuntă, acest eveniment va avea loc în curând.

Un pepene verde putred sau fermentat promite mari necazuri în viață – o rupere a relațiilor, distrugerea unei familii, dezamăgirea unei persoane dragi.

Activități cu pepene verde

Într-un vis, puteți vedea doar un pepene verde sau puteți efectua anumite acțiuni cu acesta:

 • mânca;
 • trata pe cineva;
 • tăiați cu un cuțit;
 • cumpara de pe piata;
 • purtați în mână;
 • vezi câmp de pepeni.

Citeste mai mult:  Ceas de mână alb interpretare vis

Se consideră un vis tulburător tăierea unui pepene verde cu un cuțit de către o femeie însărcinată: Copilul dumneavoastră este în pericol. Ar trebui să contactați imediat un ginecolog și să fiți examinat. Simbolismul pepenelui verde împreună cu cuțitul poate prevesti o sarcină neplanificată și un avort ulterior pentru femeie. Tăierea unui pepene verde – la un conflict cu colegii sau familia.

Mănâncă o boabă suculentă într-un vis – cartea de vis oferă o interpretare ambiguă. Acest complot poate aduce noroc în afaceri și probleme cu rinichii din cauza tulburărilor de echilibru hidric în organism. Un pepene verde împărțit în bucăți oferă un profit din investițiile investite anterior, precum și returnarea datoriilor vechi.

Cumpărați pepene verde din piață – cartea de vis promite profit. Cu toate acestea, dacă în timpul achiziției visătorul s-a îndoit de alegerea uneia sau alteia boabe, șansa de îmbogățire va fi ratată în viață. A transporta un pepene gras din magazin este o mare problemă în viață, îndatoriri împovărătoare.

Vedeți un câmp mare cu pepeni verzi – un semn foarte favorabil pentru visător. Aceasta profetizează împlinirea dorințelor prețuite și atingerea prosperității în viață.

Pepene verde înmuiat/sărat prevestesc o aventură neobișnuită, tentații și riscul de a comite un act neplăcut. Dacă ați mâncat astfel de fructe de pădure, aveți grijă în viață: nu vă pierdeți capul pentru a nu regreta mai târziu timpul furtunos petrecut.

Semănat semințe de pepene verde pe un câmp de pepeni – către un viitor vesel și prosper. Soarta ți-a pregătit o adevărată surpriză – plăceri, schimbări fericite și evenimente. Bucură-te de viață cu înțelepciune.

Interpretarea cărților de vis

Freud interpretează acest vis din punct de vedere erotic: un pepene verde simbolizează un orgasm. Dacă o femeie taie o boabă în vis, îi lipsește orgasmul în viață, le imită pentru plăcerea partenerului ei. Pentru a colecta pepeni pepeni – pentru a primi plăcere de la un partener. Mănâncă pepene dulce – așteaptă-te la surprize de la partenerul tău în pat.

Interpretarea viselor de la A la Z crede că un pepene verde promite unei fete o înșelăciune, iar unei femei o sarcină. Să ții un fruct copt și greu în mâini este o corvoadă împovărătoare și griji. Să cumperi un pepene verde înseamnă să asumi grijile altora.

Сонник XXI века crede că pepenele verde visează la obstacole și necazuri minore. Pentru femeile tinere, o boabă coaptă prevestește sarcina, pentru bătrâni – o plecare neprevăzută, pentru fete – o nuntă. Cumpărarea unui pepene verde este o greșeală în viață. Există o boabă – la o dungă neagră în viață, pentru a vedea un câmp de pepene galben – pentru a profita și a bucura.

Carte universală de vis interpretează viziunea boabei la schimbări mari. Tăiați o boabă cu un cuțit – la iubirea nefericită, alegeți un pepene verde – la probleme, o bucată de fructe de pădure – la dezamăgirea unui partener, un pepene rupt – la distrugerea relațiilor / divorțului, pentru femeile însărcinate acest vis este gol, tratați cineva cu pepene verde – la schimbări pozitive în viață.

Care este visul de pepene verde

Cultura pepenilor într-un vis este un simbol al multor evenimente, prin urmare, pentru a înțelege la ce visează un pepene verde și pentru a elimina interpretările eronate, este necesar să analizați cu atenție ceea ce vedeți.

Interpretarea viselor: să vezi pepeni într-un vis

Sonnik Miller sugerează că, dacă visezi la o boabă mare de zahăr, inspirația îți va veni în realitate. Mâncatul unui pepene verde necopt înseamnă o complicație într-o relație, iar spargerea accidentală a unei boabe de zahăr înseamnă returnarea unei vechi datorii.

Oamenii de știință visează la un pepene verde ca prevestitor al unei mari descoperiri, așa susțin Cartea de vis a lui Wangi. Tăierea unei fructe de pădure cere să fii mai generos și mai generos cu ceilalți, iar dacă carnea s-a dovedit a fi doar ușor roz, merită să amâni implementarea unor idei noi.

Conform cărții de vis a secolului XXI o castană în vis, pe care boabele se coc în cantități uriașe, înseamnă abundență. Singurul pepene nu este tratat atât de roz. Pentru bărbați, aceasta este o problemă, pentru fete – o căsătorie forțată și grăbită.

Interpretarea visului lui Evgeny Tsvetkov interpretează pepenii verzi ca pe o călătorie bruscă. Plecarea va fi asociată cu probleme minore.

Cartea Dream House sugerează că pepenii copți, pe care persoana adormită îi mănâncă cu plăcere, înseamnă dezamăgire pentru cei dragi. Tăierea unei fructe de pădure prevestește certuri din cauza neînțelegerilor și a diferențelor de temperamente.

Cartea de vis a Ucrainei consideră pepenii visați un bun augur. Datorită vigilenței, va fi posibil să se prevină furtul și să se evite pierderea de bani sau bunuri. Cu toate acestea, consumul de pepene verde, conform acestei surse, înseamnă stare de rău.

Est Dream interpretează pepenii din grădină ca un simbol al muncii cinstite și al succesului binemeritat în viață. Dormitul va putea obține rezultate uimitoare.

Visarea la pepeni verzi și pepeni care cresc pe pepeni în același timp oferă un profit fenomenal. Consumul de pulpă dulce și suculentă este un curs bun, cumpărarea unei fructe de pădure în dungi este o moștenire.

Cartea viselor esoterice interpretează prozaic un pepene verde în vis. Corpul celui care doarme suferă de deshidratare, iar pentru a-și restabili puterea, este necesar să bei apă curată sau o băutură cu vitamine.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud interpretează fructele de pădure ca personificarea orgasmului. Tăierea unui pepene verde este un semn al suferinței din cauza incapacității de a experimenta adesea vârful plăcerii.

Dacă ai visat pepeni mari, visătorul nu are probleme să obțină un orgasm și să ofere plăcere unui partener.

Старый Cartea de vis ruseasca raportează că, dacă un pacient visează la un pepene verde, în curând va exista o îmbunătățire a sănătății. Pentru restul visătorilor, consumul unei fructe de pădure vorbește despre probleme legate de împlinirea dorințelor.

Conform cărții imperiale de vis a găti semințe de pepene verde pentru semănat într-o viziune înseamnă a apropia eșecul cu propriile mâini. Planurile actuale ar trebui revizuite pentru a identifica o eroare fatală.

Citeste mai mult:  Bărbat beat în vis

De ce visează o femeie la un pepene verde

Boabele de zahăr pentru sexul frumos este un simbol ambiguu.

Pepene verde visat căsătorit o femeie înseamnă o posibilitate crescută de concepție. Este, de asemenea, un semnal pentru a verifica starea de sănătate.

Când un pepene verde visează fată, o interpretare favorabilă înseamnă o căsătorie timpurie. Contextul tulburător al complotului constă în posibila înșelăciune.

Pepene Verde gravidă o femeie este un semn pozitiv. Ea nu numai că va putea naște un copil frumos, dar va putea și obține iluminarea spirituală.

Cumpărarea unei fructe de pădure și spargerea accidentală a acesteia este un vis de avertizare. Un astfel de complot înseamnă o sarcină nedorită și a scăpa de ea.

De ce visează un bărbat la un pepene verde

Un număr mare de probleme viitoare prevestește multe pepeni verzi pentru un bărbat. Anxietatea va însoți perioada următoare.

La încălcarea planurilor concepute visele cumpăra pepene verde pentru un bărbat. Antreprenorii și persoanele care participă la diferite licitații și competiții ar trebui să se pregătească mental pentru înfrângere în avans. În sfera personală, acest complot înseamnă lipsa sentimentelor reciproce în persoana iubită.

Interpretarea somnului prin acțiuni cu pepene verde

Se apropie vremuri grele la locul de muncă, dacă ai avut un vis alege pepene. Va trebui să intri într-o confruntare cu colegii și să înduri reproșurile autorităților.

Cum se interpretează săvârșirea unui act spontan cumpăra pepene verde într-un vis Cu toate acestea, o boabă mare coaptă în mâini înseamnă, de asemenea, victorie în afaceri și o creștere a salariilor.

De unul singur să taie un pepene verde într-un vis este un semn de avertizare. Certurile cu cei dragi sunt posibile.

Pentru visătorii bolnavi mânca pepenele verde și să te bucuri de dulceața lui este un simbol excelent. În curând, starea de sănătate se va îmbunătăți semnificativ. Restul acestei intrigi prefigurează o perioadă de schimbare.

Daca visezi ca mananci pepene verde cu paine sau chifla, atunci trebuie sa ai grija de propriul aspect. Schimbările de imagine vor ajuta la obținerea succesului în toate domeniile vieții.

Culegând pepeni verzi în grădină într-un vis, atunci în realitate trebuie să muncești din greu. Lucrurile nu vor fi prea dificile, dar vor consuma mult timp. A trata pe cineva cu o felie de boabe zaharoase este un semn bun. În față este o întâlnire cu străini care vor aduce multe beneficii celui care doarme.

Merită să aveți grijă să vă salvați propriile finanțe dacă ați visat să tranzacționați pepeni verzi. Se apropie perioada în care cheltuirea excesivă este plină de ruine.

Semnificația somnului după tipul de pepene verde

Pentru a interpreta corect la ce visează un pepene verde, merită să luați în considerare toate nuanțele. Ceea ce contează este aspectul și gradul de maturitate.

Greu большой pepenele verde înseamnă bunăstare. Principalul lucru este că într-un vis nu provoacă neplăceri.

Totuși, dacă visezi mare un pepene verde greu de purtat este un semn al dificultăților vieții. Este posibilă și o călătorie care nu va aduce bucurie.

Raportează o pauză cu ceva deja irelevant putred pepene verde într-un vis Aceasta poate fi despărțirea finală de o persoană iubită cândva sau concedierea de la o slujbă plictisitoare.

Copt roșu pepenele verde într-un vis este un simbol favorabil. Se va putea duce la finalizarea cu succes toate cazurile concepute.

suculent pepene verde înseamnă împlinirea tuturor dorințelor. În cele din urmă, toată munca grea va fi răsplătită.

dulce pepenele verde prevestește succesul la locul de muncă. Viața personală va încânta și o comunicare plăcută cu membrii de sex opus.

Când visezi a tăia pepene verde, care nu provoacă apetit în aparență, merită să aveți grijă de îmbunătățirea sănătății. Un astfel de simbol avertizează asupra unei scăderi a apărării organismului.

visând verde pepenii verzi reflectă starea de rău în realitate. Este de dorit să acordați cea mai mare atenție rinichilor și zonei urogenitale.

necoaptă un pepene verde într-un vis este, de asemenea, un avertisment de griji neplăcute.

Un simbol bun pentru bărbați este spart pepene. Aceasta este primirea de fonduri pe care dormitorul nici nu a contat: o datorie veche, un bonus brusc.

sare pepenii verzi semnifică plăceri senzuale. Cu toate acestea, visul avertizează și asupra necesității de a fi prudent și de a nu te complați cu tot ce este serios.

Când visează o boabă suculentă, este recomandabil să ne amintim toate nuanțele, deoarece acest simbol este unul dintre cele mai bogate în diferite interpretări. Cu toate acestea, chiar dacă valoarea pare nefavorabilă, nu este nevoie să intrați în panică. Modificarea comportamentului va ajuta la reducerea consecințelor situațiilor negative din realitate.

De ce visezi un pepene verde: cea mai exactă interpretare

Pepenele verde este o delicatesă foarte gustoasă și sănătoasă. Probabil că nu există oameni care să nu știe ce gust are. Totul în el este neobișnuit: în exterior – verde, iar în interior (dacă este copt) – roșu și zahăr. Acesta este cel mai mare dintre toate fructele de pădure. Cel mai probabil, un pepene verde sau kavun, văzut în vis, ar trebui să fie un semn foarte favorabil. După ce am studiat mai multe cărți de vis, este sigur să spunem la ce visează un pepene verde.

Pepene verde într-o carte de vis: toate semnificațiile

Există un număr mare de cărți de vis, pentru a face o judecată generală despre un fel de vis, trebuie să parcurgeți câteva dintre ele.

 1. O carte de vis modernă spune că pepenii verde cresc pe pepeni. Și visătorul observă acest lucru, apoi, de fapt, tot ceea ce este planificat poate fi realizat datorită diligenței proprietarului visului.
 2. Interpretarea viselor lui Tsvetkov prezice o călătorie neplanificată dacă ai visat la un pepene verde.
 3. Interpretarea viselor Feng Shui oferă o prognoză foarte optimistă: dacă vedeți această boabă mare în viziunile voastre, așteptați-vă la bunăstare materială. Dar aventurierii și cei care își asumă riscuri visează adesea la un pepene verde.

Nu te încrede în interpretarea visului tău doar într-o singură carte de vis.

Pepene verde într-o carte de vis (video)

De ce să visezi un pepene pentru o femeie, fată, bărbat căsătorită

Uneori, factorul decisiv în explicarea viselor este cine visează.

De exemplu, cartea de vis a lui Azar oferă următoarea interpretare:

 1. O femeie căsătorită a visat un pepene verde – ceea ce înseamnă că în curând va avea un copil. Cel mai probabil, ea este deja în stadiile incipiente ale sarcinii. Și dacă vede mulți pepeni, va avea mai mulți copii.
 2. O femeie mănâncă un pepene fără gust – planurile ei nu sunt destinate să devină realitate.
 3. Dacă vedeți doar o astfel de boabă – acesta este noroc în sectorul financiar, poate vă vor oferi un bonus la serviciu.
 4. Un vis „pepene verde” înainte de nuntă înseamnă doar toate cele mai bune lucruri care sunt de obicei așteptate de la căsătorie: dragoste și căldură în relațiile cu soțul și prosperitatea în casă.
 5. Este foarte bine să-l vezi pe cel căruia visătorul îi dă un pepene verde – poți afla în sfârșit cine este rivalul ei.
 6. Există o mulțime de tărtăcuțe într-un vis – nașterea copiilor, respect la locul de muncă, bunăstare în afaceri.
 7. O fată care a văzut un astfel de vis poate fi înșelată cu cruzime.
 8. Și dacă o fată nu numai că a văzut un pepene verde într-un vis, ci și-a mâncat cu plăcere pulpa roșie suculentă, atunci foarte curând va fi găsită logodnicul ei și vor apărea cele mai pure sentimente puternice.
 9. Când un bărbat a reușit să vadă vise asemănătoare, pentru el aceasta este o supărare și tristețe.
 10. Și în cazul unei delicatese necoapte și neîndulcite, un bărbat se va confrunta cu dificultăți în relațiile cu sexul opus.
 11. Dacă un bărbat mănâncă un pepene roșu și suculent, atunci o existență confortabilă îl așteaptă în viitor.

Merită să ai încredere în sentimentele tale care au apărut după somn. O fată ar trebui să fie mai atentă cu bărbații.

A mânca pepene verde într-un vis: ce înseamnă

Dacă visezi că mănânci pepene verde în vis, înseamnă că vor veni zile grele foarte curând, pot apărea obstacole în afaceri. Dar, după cum se spune, caracterul și voința sunt temperate în dificultăți. Alte variante ale cărților de vis interpretează o astfel de viziune ca pe o boală.

Prezența unui număr mare de oase – intrigi sunt țesute în apropiere.

Văzând un pepene tăiat într-un vis

În realitate, tăierea unui pepene mare este un lucru obișnuit, altfel această boabă nu poate fi mâncată.

 • Visează că este tăiat în bucăți – cel mai probabil, visătorul nu este o persoană foarte generoasă, foarte prudentă, nu diferă în dragoste pentru oameni.
 • Este dificil să alegi un pepene verde în realitate, nu poți ghici și alege nu foarte roșu în interior. Aceeași situație poate apărea într-un vis. Dacă pepenele verde tăiat în bucăți este verde și necopt, atunci este mai bine să amânați începutul unor lucruri importante.
 • Uneori, într-un vis, se vede doar jumătate din delicatesa de pepene galben. Doar pentru a o vedea – dispute de bani.
 • Jumătate, iar carnea este roșie – intrigi în dragoste.
 • Există o mulțime de semințe albe necoapte într-o jumătate de pepene și nu, ca întotdeauna, semințe negre obișnuite – lacrimi rapide.

Dacă sunt multe oase negre – certuri.

Cumpărarea unui pepene verde într-un vis: pentru ce este

Mulți oameni merg la piață să cumpere dulciuri cu pepene galben. Dacă acest lucru se întâmplă într-un vis, visătorul alege fructul mai bine, mai dulce, atunci sunt posibile conflicte în cadrul echipei la locul de muncă.

Citeste mai mult:  Care este visul unei pisici fără coadă
 1. Și dacă ați reușit deja să cumpărați, atunci în viața reală se așteaptă o moștenire sau un profit material.
 2. Dar cel mai adesea, cumpărarea unui tratament delicios într-un vis poate avertiza împotriva unei decizii luate în grabă.
 3. Cu cât produsul achiziționat este mai mare, cu atât beneficiul este mai mare, ceea ce înseamnă că va exista un câștig neașteptat.
 4. Pentru a obține o boabă mică – la dificultăți financiare.

Cu cât este mai mare articolul pe care îl cumpărați, cu atât este mai mare beneficiul.

L-au cumpărat, bucurându-se de pulpa sa coaptă și gustoasă – sănătatea va fi puternică, succesul în toate eforturile ar trebui să însoțească viața.

Pepene roșu, copt într-un vis

 1. Este de fapt bucuros să vezi, după tăierea unei fructe de pădure, că în interior are carne coaptă și sfărâmicioasă. Și să vezi un astfel de vis înseamnă că te poți aștepta la noroc și succes la întreprinderea pe care ai început-o.
 2. Miller sugerează interpretarea unui vis de pepene verde cu o boabă mare ca un zbor de inspirație și apariția unei muze, dacă proprietarul visului este o persoană creativă.
 3. Când un pepene verde se rupe și se destramă într-un vis, în curând toți debitorii vor returna ceea ce au împrumutat.
 4. Soluția la toate problemele poate fi văzută într-un vis sub formă de pepeni în creștere.
 5. Iar cartea de vis a lui Freud spune că un pepene verde suculent, roșu și copt este pentru pasiunea amoroasă.
 6. Alte cărți de vis spun că saturația culorii, suculenta și maturitatea promit un viitor fericit pentru reprezentantele femeilor.
 7. A culege, a aduce un fruct bun din pepeni în casă – pentru a aduce acasă bogăție și succes în afaceri.
 8. Dacă visezi că visătorul, ca un semănător pe câmp, împrăștie semințe, el însuși își creează probleme.
 9. O recoltă bună a crescut în grădină – toate obiectivele vor fi atinse, bunăstarea financiară va veni.
 10. O recoltă proastă visează foarte des la venituri instabile, la lipsă de fonduri.
 11. Dacă se visează fructe de pădure rupte pe un pat de pepene galben, datoria va fi rambursată în curând.
 12. Visătorul riscă să experimenteze discordie în viața de familie dacă vede pepeni necoapți în grădină.

Gărcile putrede sunt incompletitudinea relațiilor sexuale.

Care este visul de pepene verde (video)

Iată o astfel de boabă non-standard. Atunci când interpretați un vis folosindu-l, trebuie luate în considerare multe detalii. Abia atunci explicația va fi completă, atunci puteți spune cu siguranță de ce visează astfel de fructe de pădure de peste mări. Indiferent de semnificația somnului, o persoană își decide propriul destin. Nu poate decât să asculte acele explicații ale viselor pe care le oferă cărțile de vis.