De ce visează foștii iubiți

Dacă o fostă persoană iubită visează, ce va spune cartea de vis

Chiar și atunci când relația s-a încheiat, fostul iubit te poate vizita în vis de mai multe ori. De ce apar astfel de vise și ce poate însemna asta în viața reală? De fapt, fiecare astfel de vis poate avea mai multe semnificații și chiar și aceeași imagine de noapte poate avea semnificații diferite pentru oameni diferiți.

Dacă vrei să înțelegi la ce visează fostul tău iubit, acordă atenție următoarelor puncte: vremea, perioada anului și ziua, dacă este indicată într-un vis, cuvintele sale, faptele, diferitele acțiuni, dorința sau refuzul de a spune ceva, răspundeți la întrebări și luați legătura. Vremea din afara ferestrei, diferitele circumstanțe ale visului și multe fapte pot deveni, de asemenea, un indicator.

Aproape întotdeauna, cartea de vis scrie la ce visează fostul iubit, așa: la nivel mental, relația cu el nu s-a încheiat încă sau există un fel de problemă și sarcină care trebuie rezolvată. Aceasta înseamnă că nu a intrat încă complet în trecutul tău sau iluziile și visele încă nu s-au stins. La asta poate visa cel mai des și ce înseamnă un astfel de vis.

pauză recentă

De obicei, oamenii din trecut încep să viseze la ceva timp după despărțire și acest lucru este complet normal. Fata începe să se gândească la situație, amintiți-vă, nu crede că relația cu persoana iubită s-a încheiat deja atât de repede. Prin urmare, este destul de firesc dacă într-un vis începe să viziteze locuri vechi, să vadă imagini de dragoste, relații din trecut, sau iubitul ei din nou afectuos cu ea și zâmbitor.

Cu toate acestea, așa cum scrie cartea de vis, astfel de imagini din trecut nu înseamnă nimic în realitate și nu ar trebui să acorde o mare importanță unor astfel de vise. Doar atunci când psihicul se împacă cu ruptura sau ruptura sau continuarea este deja clar indicată în relație, visele unui astfel de plan se vor opri și totul va cădea la loc. Sensul mistic, profetic, nu trebuie căutat în astfel de picturi.

Totuși, dacă într-un vis a fost ceva nou, neobișnuit sau neașteptat, sau dacă fostul iubit continuă să te viseze, chiar dacă în realitate este clar că totul s-a terminat, așteaptă-te la surprize. De obicei, cartea de vis scrie că astfel de vise indică faptul că va exista o nouă rundă în relație, chiar dacă pare că s-au terminat pentru totdeauna. La asta visează un fost tânăr dacă te-ai despărțit recent, cel mai adesea.

Doar pentru a-l vedea, comunica cu el, dacă ai visat la fața lui – pentru a surprinde. Interpretarea visului scrie că un astfel de vis înseamnă bucurie dacă iubitul îți zâmbește, este prietenos și plăcut în comunicare. În unele situații, un astfel de vis înseamnă o întâlnire neașteptată cu el, o întoarcere sau faptul că poți sta cu prietenii cu el.

Visul vorbește despre ceea ce gândește și își amintește despre tine, mai ales dacă fata însăși l-a dat afară și vrea să întoarcă trecutul. Sau speră că refuzul primit nu este definitiv. Este posibil ca relația voastră să nu se fi încheiat încă și în curând va exista un fel de continuare în ei.

Care este visul unei foste persoane dragi dacă te-ai despărțit de el din inițiativa lui? Interpretarea visului scrie că relația ta cu el nu va fi cea mai bună. Un astfel de vis poate însemna o schimbare sau că va urma o nouă etapă după despărțire și pot exista, de asemenea, diverse necazuri sau că va veni în fire. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple imediat.

Dacă a trecut mult timp de la despărțire

Acest vis înseamnă cel mai adesea o nouă rundă în relația ta, mai ales dacă fostul tău iubit a avut un vis după foarte mult timp, când relația s-a stins și totul a trecut. Fii atent la modul în care a trebuit să-l vezi într-un vis.

Dacă tocmai i-ai văzut fața, s-a uitat la tine – aceasta este o întâlnire cu el sau o circumstanță care îți va aminti de dragostea ta din trecut.

Cartea de vis scrie că un astfel de vis înseamnă bucurie, vești bune pentru tine și, de asemenea, că va reapărea în viață. Dacă această persoană a zâmbit, a fost gata de contact, atunci, în realitate, nu îți dorește rău și poate fi pregătită pentru o schimbare în relații.

Un astfel de vis înseamnă adesea pentru tine o întâlnire cu el și faptul că o schimbare în dragoste este posibilă. Cu toate acestea, adesea un vis înseamnă o întâlnire cu el sau știri despre el. Sau revenirea unei circumstanțe legate de o poveste de dragoste.

Dacă se îndepărtează de tine, sărută o altă fată sau face ceva complet neobișnuit, atunci cartea de vis scrie că asta prezice probleme și diverse conflicte în relațiile personale pentru tine. Cel mai probabil, l-ai pierdut pentru totdeauna. De asemenea, un vis înseamnă separare, necaz și faptul că conflictul dintre voi poate escalada.

Văzând o persoană iubită beată, dar nu mult – spre îndrăgostirea sau succesul lui. Cel mai probabil, este foarte pasionat de sine, o nouă întorsătură în viața sau dragostea lui, dar nu vede adevărata întorsătură a evenimentelor.

Dacă era complet beat, neatrăgător – asta înseamnă suferință și boală. Un vis poate arăta atât suferința lui din cauza despărțirii de tine, cât și sentimentele din cauza problemelor cu o altă persoană. Uneori, un astfel de vis înseamnă boala lui mentală sau fizică.

Este bine să vă îmbrățișați și să vă sărutați împreună cu el. Visul spune că vei face pace și totul va fi bine. Cu toate acestea, pentru cei care au copii, un astfel de vis prezice suferință din cauza lor și chiar probleme.

Prin urmare, este important să îi protejezi de rău, deoarece li se poate întâmpla ceva rău. Cu toate acestea, cuplurile fără copii nu au de ce să se teamă. Acest vis prezice reconciliere și unificare.

Dacă o persoană iubită a murit, atunci visul prezice că acum va dispărea pentru totdeauna. Și nu vei regreta, pentru că împreună cu el va aduce gol în viața ta.

foști îndrăgostiți

Interpretarea viselor Foști iubiți ai visat de ce foștii iubiți visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  Visează la un cal

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți foști iubiți într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Iubit

Să-l vezi într-un vis pe iubitul tău, care, într-un halat negru, trece, uitându-te la tine cu reproș și tristețe, în realitate acest lucru prevestește o răcire a sentimentelor prietenești.

Dansează într-un vis cu iubitul tău – în viața reală, atrageți atenția multor bărbați. A vedea un iubit dansând cu altul – doar rezistența și un comportament plin de tact vă pot aduce succesul dorit.

Să-ți cântărești iubitul pe cântar într-un vis – în realitate pentru a descoperi noi virtuți în el și, cel mai important – pentru a te asigura de sinceritatea și devotamentul lui.

Pentru ca o tânără să-și vadă iubitul într-un vis îmbătrânit – la posibila pierdere a lui în realitate și imaginați-vă că îl veți pleca la război, ceea ce înseamnă că în viața reală îl veți recunoaște din partea negativă.

Dacă te tratează cu fructe exotice, atunci în realitate va încerca să te subjugă complet influenței sale. Dacă îl aștepți pe o peluză verde, atunci aspirațiile tale pentru bogăție și o căsnicie profitabilă se vor împlini.

Văzându-l într-un vis într-o formă inestetică – la o căsnicie de succes, dacă este scris frumos – în realitate, vei fi dezamăgit de alegerea ta înainte de a te lega în căsătorie. Să-l vezi bolnav sau suferind – în viața ta de familie, bucuriile și necazurile se vor înlocui într-o serie nesfârșită.

Văzându-l mort – în curând va apărea o serie de eșecuri și îndoieli în viața ta, care va dura mult timp.

Dacă visezi că iubitul tău îți dă perle, atunci acest lucru arată unei fete tinere că un mire iubitor și credincios va fi complet lipsit de gelozie, crezând că este o forță distructivă; pentru femeile căsătorite, un astfel de vis oferă distracție și o mare varietate de plăceri.

Să visezi la iubita ta în hainele unui prizonier – vei avea motive să te îndoiești de adevărul iubirii lui pentru tine. A visa că iubitul tău joacă cărți înseamnă a-i pune la îndoială bunele intenții față de tine.

Să visezi că te privește cumva cu nebunie – vei fi în pericol să-ți pierzi reputația. Dacă într-un vis pare foarte dulce și galant – la o căsnicie rapidă și de succes. Odihnindu-te într-un balansoar – raiul pe pământ te așteaptă.

Îmbrăcat în dantelă – fidelitate în dragoste și îmbunătățirea poziției tale în societate.

Dacă visezi că stai cu iubitul tău pe verandă, atunci te îndoiești implicit de decența lui. Consideră-l un mincinos în același timp – mai bine ai grijă de tine, indiferent de modul în care comportamentul tău duce la pierderea celui mai bun prieten al tău.

Dacă într-un vis returnează medalionul pe care l-ai dat, vei fi dezamăgit: bărbatul pe care îl iubești te va supăra cu actul său incorect în realitate.

A visa că se droghează, explicând că este dezamăgit de viață, înseamnă eșecuri viitoare în afaceri și pierderea unui prieten.

Pentru o fată tânără, a lua cina în compania iubitului ei înseamnă, dacă nu o rupere completă cu el, atunci o ceartă majoră.

Dacă te îmbrățișează, acesta este și un prevestitor al unei certuri sau al unei boli. Dacă îl îmbrățișați cu un sentiment de bucurie care debordează, un astfel de vis vă oferă fericire.

Dacă îndrăgostiții își văd într-un vis iubitul suferind de paralizie, asta înseamnă că nemulțumirea într-o relație le poate distruge fericirea.

Fiind cu iubitul tău într-o peșteră misterioasă – te vei îndrăgosti de o persoană dezonorantă și, prin urmare, vei submina încrederea prietenilor tăi în tine.

Dacă o domnișoară visează că iubitul ei fie ară pământul, fie sapă în el cu o lopată, va obține un soț minunat și demn, iar bucuria ei va fi profundă și de durată.

Să-ți săruți iubitul în întuneric prezintă pericol și flirt cu ceilalți, iar în lumină – nici măcar nu-i vei da un motiv să te îndoiești de dragostea ta pentru el.

Pentru a vedea că un rival îl sărută – ești în pericol să pierzi respectul iubitului tău.

Interpretarea viselor – Iubit

Interpretarea viselor – Iubit

Un bărbat vede o fată atrăgătoare și prietenoasă într-un vis și știe că este iubita lui – o căsnicie fericită îl așteaptă pe acest bărbat.

Iubitul într-un vis este neprietenos și nesimțitor, poate sumbru sau chiar sumbru – bărbatul a făcut o alegere greșită; acea fată sau tânără cu care își petrece acum timp se va plictisi de el înainte de a decide să-și conecteze soarta cu ea.

Iubitul pare să fie bolnav; este palidă, are o grimasă dureroasă – viața de căsătorie care-l așteaptă pe acest bărbat nu poate fi numită fericită; la început vor fi câteva zile de fericire, dar apoi se vor întinde ani lungi de dor; farmecul va trece rapid și amândoi își vor da seama că nu se potrivesc unul pentru celălalt și nu vor îndrăzni să rupă relația.

Citeste mai mult:  Dormi cu șerpi

Iubitul visează să fie mort – pentru o perioadă destul de lungă de timp vei fi chinuit de îndoieli cu privire la cutare sau cutare cont; îți va fi dificil să iei o decizie; afacerea ta va eșua.

Interpretarea viselor – Iubit

Iubit – Străin – ești nemulțumit din punct de vedere emoțional, dar este mai bine să nu-ți arunci sentimentele asupra unui animal de companie, ci să-l folosești în scopul propus.

O cunoștință în rolul unui iubit este o imagine a „prințului” tău imaginar, pe care nu ai văzut-o în realitate la cunoștința ta.

Iubit în viață – un vis amintește de unele probleme nerezolvate cu el (ea).

Interpretarea viselor – Iubit sau iubit

Dacă o femeie își visează iubitul într-o formă inestetică, va fi dezamăgită de el.

Dacă un bărbat își visează iubitul și într-o formă inestetică, aceasta este o căsnicie lungă și fericită.

Am visat la un fost iubit – aceasta este o ocazie de a căuta în cartea de vis

Nu toți dormitorii reușesc să-și amintească imaginile viselor. Dar jumătatea feminină a umanității se întâmplă adesea să vadă un fost iubit într-un vis. Pentru a vă da seama de ce visează o astfel de viziune, ar trebui să restaurați cele mai mici detalii din memorie. Numai după aceea, puteți căuta în cartea de vis pentru a clarifica semnele imaginii de noapte.

Aspecte generale ale interpretării imaginii nocturne

Natura viselor este încă dincolo de cunoștințele științei oficiale. Psihologii consideră imaginile iluziilor nocturne o descoperire în lumea necunoscutului și a misteriosului, o oportunitate de a realiza trecutul și de a privi în viitor. În general, un scenariu de vis în care o femeie s-a întâmplat să-și vadă fostul iubit este considerat un semn de nostalgie pentru relațiile din trecut. Sentimentele nu au dispărut încă, rănile inimii nu au crescut, lăsând întrebări nerezolvate în suflet.

Nu există un singur răspuns care să confirme realitatea viselor profetice. Un scenariu de noapte cu un fost bărbat poate fi considerat un semn de avertizare dacă poza a apărut în ajunul unui eveniment important.

Importanța detaliilor despre somn

Interpretarea viselor interpretează un astfel de scenariu în moduri diferite, pe baza acțiunilor visătorului și a iubitului ei:

 • despărțirea de un fost ales visează să piardă ceva sau pe cineva important în realitate;
 • o iluzie cu un sărut al unui fost iubit visează, în mod surprinzător, în realitate, sau acesta este un avertisment despre o viitoare ceartă cu un iubit actual;
 • un vis în care fostul iubit are o nouă pasiune indică disponibilitatea morală de a se despărți de el;
 • îmbrățișările unui fost iubit într-un vis semnalează nevoia visătorului de sprijin moral și protecție.

Potrivit psihologilor moderni, cu iluzii somnoroase, subconștientul arată întrebări importante pentru o persoană, încercând să dea un indiciu ce ar trebui schimbat în viața reală. Tratatele unor interpreți celebri ai viselor vor ajuta la interpretarea imaginii discrete a unui vis. Dacă viziunea de vis devine intruzivă, va trebui să contactați un psiholog.

Opțiuni pentru interpretarea imaginii din cărțile de vis

Pentru multe fete, despărțirea de o aleasă devine o lovitură crudă, care afectează starea de sănătate mintală. O serie de amintiri, planuri comune de viitor rămâne o legătură cu trecutul pentru o lungă perioadă de timp. Sentimentul de subestimare se transformă într-o dorință de a pune lucrurile în ordine în propriile sentimente, ceea ce duce la apariția unui fost iubit într-un vis.

Sfat: contemplatorul unei viziuni de vis ar trebui să fie distras de la gândurile obsesive despre un fost iubit. Cufundat în vârtejul noilor activități sau hobby-uri interesante, puteți găsi o revoltă de emoții vii care pot umbri dragostea anterioară.

Fiul lui Nostradamus

Potrivit interpretării celebrului profet, un vis cu un fost logodnic avertizează asupra interdicției de a apela la vrăjitori pentru ajutor. Semnul este deosebit de relevant dacă s-a visat că fostul iubit a izbucnit din nou cu fosta lui pasiune pentru visător. Fata nu poate apela la niciun truc magic. Poate că fosta ei aleasă încearcă să o returneze cu farmece de vrăjitorie.

Interpretarea visului lui Freud

Marele psihanalist a acordat o mare atenție analizei și interpretării viselor, considerându-le manifestări ale inconștientului, rezultat al interacțiunii subconștientului cu conștiința. Care este visul unui fost iubit, după Freud:

 • iluzia nu este considerată semnificativă dacă separarea a avut loc recent, acestea sunt ecouri ale modului obișnuit de viață;
 • dacă o viziune de vis vine pe fundalul unei noi relații, acesta este un prevestitor al unei certuri cu un iubit actual;
 • uneori, un astfel de vis avertizează o femeie că o nouă relație poate fi distrusă din cauza unor greșeli similare cu trecutul.

Fondatorul psihanalizei îl sfătuiește pe visător să fie atent la lucrurile mărunte, să analizeze legătura actuală. Dacă o femeie compară mental meritele ambilor bărbați, nu ar trebui să-ți împărtășești concluziile cu tovarășul tău actual, o astfel de „excursie” în trecutul tău va fi neplăcută pentru el.

Interpretarea visului Hasse

Apariția unei astfel de fantasmagorii ar trebui considerată un apel la schimbare, deoarece o femeie a avut o schimbare de priorități, ea se străduiește pentru ceva nou. Autorul cărții de vis, un mediu al secolului trecut, își propune să efectueze un „audit” intern după despărțirea de un fost iubit.

Dream interpretare Tsvetkova

Tratatul ezoteric al unui om de știință și ocultist modern este deosebit de popular printre femei. Cel mai voluminos volum de până acum oferă două direcții pentru interpretarea unui vis, în funcție de statutul visătorului:

 • pentru o fată necăsătorită, un vis de noapte cu un fost este considerat un semn al unui act frivol iminent în viața reală;
 • pentru o femeie căsătorită sau divorțată, o imagine de vis devine un semnal al unor probleme personale sau financiare neplăcute.

Interesant este că autorii cărții de vis englezești sunt solidari cu Nostradamus în problema descifrării somnului. Scenariul de noapte, în care doamna și-a văzut întâmplător fostul iubit, prevestește un efect magic asupra femeii de la bărbatul de care s-a întâmplat să se despartă.

Cartea viselor esoterice

Interpretul de vis oferă o interpretare destul de detaliată a visului.

 • O întâlnire iluzorie cu un fost ales indică ecourile unor decizii greșite din trecut, care se reflectă în situația de astăzi.
 • Dacă visătorul a avut șansa de a face dragoste cu un bărbat din trecut, în realitate ar trebui să aștepte agravarea unui conflict de lungă durată.
 • După o ceartă puternică într-un vis cu un fost iubit, în realitate ar trebui să se aștepte schimbări plăcute în viața personală.

Interpretarea viselor lui Loff

Simbolismul tratatului autorului se bazează pe percepția spirituală a evenimentelor și fenomenelor. Colecția nu profetizează, dar ajută la construirea corectă a vieții reale în lumina imaginilor de vis. Dacă visătorul visează că fostul soț s-a recăsătorit cu ea, în realitate ar trebui să se aștepte la circumstanțe negative. De ce visezi la moartea unui fost iubit? O astfel de întorsătură a scenariului oferă prosperitate și bunăstare în realitate, o căsătorie timpurie și apariția unui descendent.

Citeste mai mult:  De ce îmi trec picioarele înainte de culcare?

Dream Vanga

 • Dacă visătorul a avut șansa de a vedea o fostă dragoste într-un vis, atunci tânjește după revenirea relației.
 • Continuarea relației amoroase conform scenariului de vis indică faptul că vechile sentimente au fost depășite.
 • Dacă fostul iubit a fost beat în timpul visului, atunci în viața reală îi este dor de doamna care a văzut visul și așteaptă sprijinul ei.

Pentru o femeie divorțată, interpretul de vis a pregătit o versiune suplimentară a interpretării visului. Dacă fosta soacră completează panteonul de imagini ale viselor nocturne, situația indică faptul că regretele ei în legătură cu despărțirea ta de fiul ei.

Despre ce viseaza fostul tip?

Un vis despre un fost iubit înseamnă că, în realitate, îți este dor de el și visezi la o reuniune. De asemenea, un astfel de vis poate indica faptul că, în comunicarea cu alesul tău actual, experimentezi o neînțelegere și prevesti o pauză.

Dacă te îndoiești că despărțirea de un fost iubit a fost decizia corectă, reevaluează-ți relația și cântărește evenimentele pozitive și negative.

Sărut cu fostul iubit

Dacă ai avut un sărut cu un fost iubit, atunci în curând se vor întâmpla evenimente imprevizibile în viața ta. Surprizele vor fi pozitive și vă vor umple de bucurie.

Sex cu un fost iubit

Sexul cu un fost iubit visează la certuri și conflicte. Relația ta se va înrăutăți și se va transforma în dușmănie.

Încearcă să limitezi comunicarea cu fostul tău iubit. Acest lucru vă va scuti de rezolvarea relațiilor și a scandalurilor.

Reconciliere cu un fost iubit

Reconcilierea cu un fost iubit într-un vis, conform cărții de vis, înseamnă a primi vești de la el. Astfel de știri vor trezi vechi sentimente și te pot împinge la un act neplăcut.

Nu lăsa emoțiile tale să preia controlul. Evitați să faceți lucruri pe care le puteți regreta ulterior.

Căsătorirea cu un fost iubit

O nuntă cu un fost iubit într-un vis este un semn negativ. În viitorul apropiat, vă așteaptă necazuri și griji. Iubitul tău actual va deveni probabil sursa lor.

Conversație cu un fost iubit

O conversație cu un fost iubit într-un vis înseamnă că în curând se va face simțit și va cere reluarea relațiilor. De asemenea, un astfel de vis indică faptul că nu poți scăpa de gândurile despre fostul tău iubit, nu poți să te învinuiești că te-ai despărțit și să vrei să-l returnezi.

Încercați să scăpați de gândurile despre fostul iubit – vor fi un obstacol în drumul spre începerea unei noi relații și crearea unei familii.

Moartea unui fost iubit

Moartea unui fost iubit într-un vis este un semn bun. Un astfel de vis prezice o căsătorie de succes cu un bărbat demn și o maternitate fericită.

Fii deschis către o nouă iubire. Aruncă o privire mai atentă la fanii tăi – printre aceștia se află viitorul tău partener de viață.

Întâlnire cu un fost iubit

Întâlnirea unui fost iubit într-o carte de vis înseamnă că ești deschis către noi relații. În curând va apărea în viața ta o persoană dragă, lângă care te vei simți fericit.

Luptă cu fostul iubit

O ceartă cu un fost iubit într-un complot de vis oferă noroc în domeniul iubirii. Veți întâlni o persoană interesantă. Între voi vor apărea sentimente reciproce și vor apărea relații armonioase.

Fost iubit beat

Un fost iubit beat într-un vis înseamnă că acum trece printr-o perioadă dificilă și este în pragul epuizării emoționale.

Dacă încă ești prieten cu fostul tău, sună-l și oferă sprijinul tău. El va fi bucuros să vă ajute și vă va răspunde atunci când vă aflați într-o situație similară.

Fostul iubit conform cărții de vis a lui Freud

Un vis în care o fată își întâlnește fostul iubit poate fi un prevestitor al unei certuri sau discordie cu un iubit adevărat. O ceartă poate apărea și din cauza faptului că o fată, neconștientă de gravitatea unui vis, îi va spune iubitului sau soțului ei despre asta și pentru că bărbatul ei simte instinctiv că se gândește la altceva, chiar dacă inconștient.

Sexul cu un fost iubit într-un vis simbolizează dorințe sexuale ascunse, nemulțumire conștientă sau inconștientă.

Adesea, un fost iubit care visează simbolizează începutul unei noi relații pentru o fată, o căsătorie timpurie sau o cerere în căsătorie.

Fostul iubit conform cărții de vis a lui Vanga

Din punctul de vedere al lui Vanga, totul înseamnă că a dispărut. Adică ceva care nu poate fi returnat sau nu trebuie returnat. Aceasta va deveni o povară sau un obstacol în formarea unei vieți noi, mai fericite.

Fost – la dor, suferință, dorința de a întoarce o iubire trecută sau o persoană plecată.

Dacă ai un vis în care tu și fostul tău iubit sunteți împreună și din nou fericiți, l-ați lăsat complet să plece și nu aveți niciun sentiment. Un astfel de vis poate fi un prevestitor al unei noi relații care se va dezvolta în căsătorie.

Un fost iubit visează adesea să se despartă de un iubit actual sau un obstacol din partea rudelor.

Fostul iubit conform Modern Dream Book

A vedea într-un vis oameni sau obiecte care se potrivesc definiției „fostului” înseamnă că nu totul a mers fără urmă.

Dacă într-un vis îl vezi pe fostul tău iubit, mai este loc în inima ta pentru el.

Dacă în visul tău sunteți împreună, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat – în viața reală, durerea despărțirii a trecut în sfârșit.

Dacă ai visat că te întâlnești cu foștii colegi de clasă, colegi, colegi și așa mai departe, în viitorul apropiat vei auzi de la prietenul tău, care acum este departe.

Fostul iubit conform Cartea Viselor Femeilor

De ce o fată visează la un fost iubit care nu se gândește la el în realitate? Aceasta este o dorință subconștientă de a întoarce relația.

Dacă relația s-a încheiat din inițiativa ta, s-ar putea să te îndoiești dacă ai făcut ceea ce trebuie sau dacă motivul a fost suficient de bun.

Dacă motivul despărțirii a fost trădarea lui sau dorința de a te despărți de tine, experimentezi o dublă dorință de a fi din nou cu el și de a uita de el pentru totdeauna. În acest caz, este mai bine să acordați atenție vieții personale actuale, să faceți noi cunoștințe și să comunicați cu vechii prieteni.

Este de nedorit să rămâneți complet singur pentru o lungă perioadă de timp – acesta poate fi un imbold pentru a face o alegere greșită sau a lua o decizie care nu vă va afecta soarta în cel mai bun mod.