De ce visează diavolul în vis

De ce visează Diavolul

În viziunea majorității interpreților viziunilor nocturne, diavolul personifică un fel de ispită. Apariția lui în vise poate fi un avertisment pentru visător. Dar este important să ne amintim toate circumstanțele în care a apărut imaginea pentru a-i determina sensul. În acest articol, am adunat opinii din mai multe surse de renume pentru tine. Alegeți unul dintre interpreți pentru a determina de ce visează diavolul.

Subconştient

Din punct de vedere subconștient cartea de vis, diavolul simbolizează un fel de tentație, influența unei personalități mai puternice. Prin urmare, este necesar să vă amintiți ce a făcut exact în visul dvs. Dacă a tentat, a oferit ceva, atunci te-ai confruntat cu un fel de influență. A fi de acord cu propunerile lui este un semn de slăbiciune pe care o poți arăta în chestiuni importante.

Dacă ai visat că refuzi contactul, asta indică o luare a deciziilor categorice. Nu ești atât de ușor să duci în rătăcire, așa cum ar dori cei răi. De ce visezi să fugi de diavol – la faptul că nu cauți să rezolvi problemele, ci preferi să le transferi la alții. Însăși posibilitatea de a lua decizii importante te sperie.

Carte de vis popular

În viziunea interpretului clasic visul diavolului ar putea însemna următoarele:

 • imaginea în sine prezintă un fel de ispită, disperare și necaz;
 • dacă ai visat că ești într-o confruntare, cartea de vis spune să ucizi diavolul – un semn rău. Un vis prezintă prăbușirea tuturor speranțelor și planurilor;
 • a vorbi cu el foarte calm este un semnal al unei posibile trădari a unui partener;
 • urmărește și fugi – în realitate vor fi probleme în familie, iar un nedoritor puternic va încerca să deranjeze planurile;
 • dacă au existat o mulțime de demoni, acest lucru prevestește probleme, pierderi și boală;
 • de ce visezi să-l exorcizezi pe diavol de la o persoană familiară – la faptul că trebuie să ajuți o persoană dragă. Dacă expulzi de la un străin, atunci va trebui să te confrunți cu ceva neobișnuit. Evenimentele viitoare vă vor obliga să vă reconsiderați complet viziunea asupra lumii;
 • se instalează în tine – în realitate, înșelăciunea în relație cu ceilalți va ajunge la sfârșit;
 • в carte de vis sex cu diavolul – aceasta este personificarea fanilor care vor da semne de atenție. Dar, în același timp, interesul lor va fi exclusiv carnal;
 • el oferă o afacere, valori – trebuie să supraviețuiești tentației. Poate că nu te vei comporta în cel mai bun mod;
 • a încheia un acord este un semnal că vor încerca să te înșele. Acum trebuie să fim precauți;
 • Satana avea coarne – de fapt, unul dintre oamenii tăi dragi poate acționa în spatele tău.

Interpretarea visului lui Freud

După cum a subliniat psihanalistul, demon în vis pentru o femeie, acesta este un semn al unei atitudini negative față de un partener. Ți se pare că îți suprimă voința. În unele momente îți place, dar mai des simți frică. Emoțiile negative sunt prezente și în intimitate. Deși faci fără îndoială ceea ce ți se spune, uneori simți că nu-ți place.

Pentru un om, o astfel de imagine este dovada că el caută să posede puterea spiritelor rele. În lumea reală, ești prea invizibil pentru sexul opus, așa că simți că nu-ți poți realiza dorințele. Probabil că vrei să intri în contact cu femei care nu sunt potrivite pentru tine. Trebuie să privești viața mai realist.

Sonnik Miller

În acest demon de carte de vis în formă umană pentru cei care au legătură cu agricultura – un semn de pierderi iminente și o recoltă slabă. Dacă un atlet are un vis (în special unul care călătorește adesea în străinătate), atunci el sună să fie mai atent.

Părea că Satana arată ca un bărbat bine îmbrăcat care te cheamă la el acasă – de fapt, ar trebui să fii mai atent când ai de-a face cu ipocriții. Vor încerca să te ademenească într-o capcană. Pentru fetele tinere, acest vis este un avertisment serios că ar trebui să fii mai atent în acțiunile tale și să te bazezi doar pe prietenii apropiați.

Dacă a visat diavolul în formă umană, care v-a lovit imaginația, ceea ce înseamnă că există un risc mare de a cădea în pericol, într-o capcană pregătită de inamici. Comunicarea cu un demon este un semnal că vei comite un act neplăcut. Acum nu este cel mai bun moment să ai încredere în oamenii pe care abia îi cunoști.

Dream Vanga

După cum a subliniat ghicitorul, această imagine poate avea una dintre următoarele semnificații:

 • visând că auzi o voce diavolească, te închini lui Satana – în realitate, fă o acțiune neplăcută. Deciziile trebuie luate cu atenție, luându-le în considerare. În caz contrar, va trebui să regreti serios acțiunile tale;
 • vorbește cu diavolul în vis, să te ții suficient de încrezător și hotărât – semn că soarta te va favoriza. Nu este exclusă dobândirea de avere, pentru care nici măcar nu trebuie să depui mult efort;
 • un om de afaceri visează că face o înțelegere cu un demon – de fapt, ar trebui să fii atent când ai de-a face cu partenerii de afaceri. Este posibil ca ei să profite de slăbiciunea ta în propriile lor scopuri;
 • в carte de vis pentru a-ți vinde sufletul diavolului – un avertisment despre desfrânare și plăceri dubioase care vor fi prezente în viața ta. Cu toate acestea, acest lucru nu vă va aduce satisfacție.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul a crezut că aceasta este o imagine foarte neobișnuită și interesantă pentru interpretare. Cel mai adesea, reflectă o percepție negativă a realității, deși nu neapărat. Este important să ne gândim ce efect a avut Satana asupra celorlalți participanți la vis prezenți în el.

În cele mai multe cazuri, această imagine provoacă dezvoltarea fricii sau a tentației. O obligă să încalce normele morale și sociale general acceptate. Uneori el întruchipează răzbunarea, participarea la unele afaceri. Ființele supranaturale pot interveni sau, dimpotrivă, pot ajuta o persoană în realizarea planului său.

Amintește-ți exact ce a făcut demonul. Dacă ați ajutat la finalizarea unui proiect, atunci acesta indică modul în care îl percepeți. Dimpotrivă, să simți că el este în cale este un simbol al faptului că ai obstacole în drumul către obiectiv. Voința rea ​​a cuiva nu îți permite să obții ceea ce îți dorești. Satana i-a amenințat pe cei dragi – în realitate te lupți. Cauți să-i protejezi pe oamenii dragi de influențe rele și rele. Realizează că cu ajutorul unei ființe supranaturale ai dobândit ceea ce consideri interzis – încearcă să-ți analizezi propriile motive. Pot fi atât bune, cât și urâte.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului pentru a vedea o femeie goală

Cartea de vis veche franceză

În acest interpret, imaginea care apare de obicei prefigurează disperare și necazuri, mai ales dacă demonul apare într-o formă teribilă (cu coarne, gheare etc.). Dacă visezi că ai intrat într-o luptă cu el, de fapt ești în pericol. Să conduci un dialog, să nu-ți fie frică de nimic – de fapt, vei câștiga bogăție.

Am visat că Satana te târă departe – vei obține prosperitate. Dacă el locuiește în tine, atunci vei găsi fericirea. El urmărește, iar tu fugi – semn că oamenii puternici te vor persecuta. Litigiile nu sunt excluse. A vedea un număr mare de diavoli cu bice pentru bolnavi înseamnă ceva rău, iar pentru tineri – o nouă iubire.

Dream interpretare Tsvetkova

De ce să visezi un diavol în chip masculin, după părerea ezotericului – până la moartea unuia dintre membrii familiei.

Ce să faci dacă Diavolul a visat? Interpretăm din cărțile de vis

Te-ai trezit cu o sudoare rece aseară pentru că ai visat despre diavol? Calmează-te, întâlnirile cu eroi fantastici sunt destul de comune în lumea viselor. Este real să vezi orice spirit rău într-un vis, fie că este vorba despre o vrăjitoare, o fantomă sau Satan. De ce există un vis atât de teribil, ciudat și în același timp neobișnuit? Cartea de vis vă va ajuta să interpretați visul dacă vă obosiți să vă amintiți chiar și cele mai mici detalii ale imaginii visului.

Îți amintești cum arăta diavolul? Avea coarne? Poate era ca in poza? A fost un personaj de desene animate, sau o persoană și poate chiar o creatură?

Merită în mod deosebit să ne amintim dacă un demon a locuit pe tine sau pe rudele tale.

În ciuda situației neobișnuite în care a trebuit să-l vezi pe Satan într-un vis în propria sa formă, cartea de vis, în unele cazuri, îți va oferi explicații foarte prozaice. Recunoaște-te, ai abuzat de alcool? Este posibil ca demoni să ți se pară în realitate.

De ce visează diavolul: Cartea de vis mitică

Interpretarea visului diavolului în conformitate cu mitologia slavă:

Duhul rău – diavolul, este adesea imaginea unui bătrân în vârstă, dar atotputernic și nestăpânit, în haine negre, posibil cavalerești – poate fi interpretat ca o capcană spirituală, o capcană interioară, o fundătură cotidiană, distrugere sau moartea sufletului, o imensă ispită pentru ceva interzis.

Interpretarea viselor pentru întreaga familie: de ce visează diavolul?

Demonul prezentat în vis prezice intrigile lingușitorilor; este foarte posibil ca o persoană apropiată să te fi trădat. Dacă ai vrut să pleci în străinătate, să lași biletele deoparte pentru o vreme, un vis prezice un posibil colaps al speranțelor și eșecul planurilor tale.

De ce visează demonul – interacțiunea cu Satana într-un vis – vor încerca să te înșele cu ochii lor. Feriți-vă de carierişti și nu vă încredeţi „pe cuvânt” nimănui.

Dacă în visul tău un demon se luptă cu un înger și câștigă, încearcă să fii mai atent în discuțiile cu superiorii tăi. Ele nu vă vor oferi oportunitatea de a avea mai mult succes.

Dacă diavolul s-a mutat în tine într-un vis, oamenii înșelați de tine vor înțelege totul, toate mașinațiile derulate la spatele lor se vor sfârși.

Diavolul într-un vis: de ce? Cartea de vis franceza

 • Dacă într-un vis l-ai văzut pe Diavolul în toate înfățișările sale – cu gheare, coarne și furci – asta te prorocește chin și descurajare. Dacă într-un vis ai avut șansa de a te lupta cu Satana, atunci ești în pericol.
 • Dacă într-un vis comunici frumos cu diavolul, asta înseamnă prosperitate spirituală și succes în toate eforturile.
 • Dacă într-un vis un demon te-a târât departe, în acest vis este un simbol al fericirii supreme de la puterile superioare.
 • Dacă ați visat că fugiți de diavol cu ​​frică, atunci aceasta este o predicție a posibilelor probleme cu poliția sau cu urmărirea penală.

Văzând Diavolul într-un vis, interpretare a cărții de vis a lui Miller

 1. Dacă diavolul a venit la tine într-un vis, fermierul, care l-a văzut pe Satana în vis, se așteaptă la moartea recoltei, la boli ale animalelor și la alte pierderi.
 2. Dacă demonul apare în vis sub forma unui aristocrat bogat îmbrăcat, un domn care te invită în propria casă, trebuie să te ferești personal de capcanele pregătite de personalități ipocrite. Un vis este deosebit de periculos pentru domnișoarele tinere, un vis te avertizează împotriva cunoștințelor nedorite, precum și a avea încredere în sfaturile prietenilor tăi.
 3. Demon – un astfel de vis este foarte periculos, deoarece anunță că ești blestemat de Dumnezeu! Cu toate acestea, dacă în propriul tău vis te străduiești să te lupți cu demonul, provocându-i orice daune, acesta este un semn bun.
 4. Visul în care îl distrugi pe Satana – fii sigur – succesul pe care îl ai acum nu se va pierde de-a lungul anilor.
 5. Dacă într-un vis cedați în fața diavolului, sunteți sortit să vă blocați în curvie și vulgaritate. Anumiți interpreți de vise stabilesc că expresia într-un vis a datoriei tale față de un demon și a dispoziției tale de a-l asculta înseamnă că ai o atracție pentru dependența criminală, s-ar putea să nu o recunoști.
 6. Dacă îi oferi Diavolului un cadou – proprietatea ta a fost dobândită într-un mod dezonorant, poate ai delapidat sau ai furat proprietatea altcuiva, fii pregătit, secretul se va împlini în curând!

Interpretarea unui vis cu un demon după Freud

 • Sărutul diavolului într-un vis este considerat un prevestitor al unei cărți de vis despre trădarea unei persoane dragi.
 • Dacă într-un vis ai făcut sex cu Diavolul, în realitate te vei confrunta cu mulțimi de fani, admiratori care te vor considera doar Idealul fanteziilor lor sexuale.

Dacă ai auzit vocea lui Satan într-un vis și te-ai închinat în fața lui, i-ai cedat, atunci cartea de vis te avertizează despre luarea unor decizii pripite. Fiecare acțiune întreprinsă în căldura emoțiilor poate duce la un rezultat imprevizibil, fatal.

De ce visezi un dialog cu diavolul? Dacă, schimbând opinii cu demonul, te îndrepți către el cu îndrăzneală, arătându-ți hotărârea și disperarea, atunci în realitate soarta îți va fi favorabilă. Poate că portofelul tău va deveni „mai plin” lovind jackpot-ul sau moștenirea.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o casă veche

Pentru un om de afaceri, încheierea unui acord cu Satana într-un vis este un semn neplăcut. Cartea viselor avertizează că nici măcar partenerii de afaceri de încredere nu trebuie să aibă încredere. În curând lucrurile se vor dovedi, astfel încât eșecul tău va deveni un succes pentru alții.

De ce visezi la o înțelegere cu diavolul? Dacă într-un vis ți-ai vândut sufletul unui demon și ai semnat un contract cu sângele tău, atunci te așteaptă o viață înșelătoare, plină de depravare și dorințe animale, dar nu vei fi fericit cu asta.

Care este visul Diavolului într-o carte de vis

27 iunie 2019 la 23:52 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Diavolul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Diavolul într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visează Diavolul în vis?

Un fermier care vede diavolul în vis se așteaptă la pierderi de recolte, boli ale animalelor și alte pierderi.

Pentru sportivi, în special pentru cei care călătoresc în afara statului, acest vis este un stimulent pentru a fi atenți. Pentru un preot, acest vis este un semn că este prea zelos și că ar trebui să slujească lui Dumnezeu încetând să-și defăimească aproapele.

Dacă diavolul apare în visul tău ca un domn frumos îmbrăcat, ale cărui trup și mâini sunt atârnate de bijuterii și te cheamă la casa lui, în realitate ar trebui să te ferești de capcanele întinse de oamenii ipocriți. Un astfel de vis este deosebit de grav pentru fetele tinere, care după el ar trebui să fie prudente în acțiunile lor și să se bazeze mai mult pe prieteni și, de asemenea, să evite atenția străinilor, în special a celor căsătoriți.

Nu te încurca cu diavolul nici în somn. Întotdeauna prevestește disperare. Dacă ești uimit de puterea lui, atunci în viața reală poți cădea într-un fel de capcană. Pentru un iubit, acest vis înseamnă că va deveni o curvă.

Cartea viselor mitologice

Satana, un analog al demonului descris, dar de rang superior, ia adesea forma unui bărbat în vârstă, puternic, dominator, un bătrân în haine întunecate stricte, medievale sau moderne, indică o capcană spirituală, influențe sectologice sau un mort. sfârşitul vieţii; distrugere de sine; moartea sufletului sau mare ispită.

Vis pentru întreaga familie

Văzând Diavolul, cum să deslușești simbolismul somnului

Diavolul – Diavolul văzut într-un vis prezintă mașinațiunile lingușitorilor; poate că o persoană apropiată îți joacă un joc dublu la spatele tău. Dacă ai de gând să călătorești în străinătate, amână-ți călătoria, visul îți prevestește eșecul și prăbușirea speranțelor.

De ce visează diavolul – Comunicarea cu diavolul într-un vis – în realitate, ei vor încerca să te înșele în jurul degetului. Feriți-vă de sicofanți și nu credeți pe cuvântul nimănui. Dacă în visul tău diavolul se luptă cu îngerul și îl învinge, încearcă să fii mai atent în discuțiile cu conducerea. Nu vă vor aduce succes, nu vă veți putea dovedi calitățile de afaceri.

De ce visează diavolul – Dacă într-un vis te vezi sub înfățișarea unui diavol, înșelăciunea ta va fi dezvăluită, iar mașinațiile care aveau mari speranțe vor eșua.

Dream interpretare Tsvetkova

Simbolizează – Moartea în familie (una dintre semnificații).

Cartea de vis veche franceză

De ce visează diavolul, interpretare:

Diavolul – A vedea în vis un diavol cu ​​coarne, gheare, o coadă, cu o furcă este un vestitor de chin și disperare. Dacă într-un vis te lupți cu diavolul, înseamnă. Pericolul te așteaptă. Dacă într-un vis vorbești fără teamă și ușor cu el, în curând te vei îmbogăți.

De ce visează diavolul – Dacă visezi că diavolul te-a târât, atunci acest vis este un semn de fericire supremă. Dacă diavolul s-a mutat în tine într-un vis, atunci vei avea o viață lungă și fericită și, eventual, favoruri regale.

De ce visează diavolul – Dacă visezi că diavolul te urmărește și ești îngrozit de el să fugă, atunci acest lucru prevestește persecuție din partea puternicilor acestei lumi sau persecuție legală. Dacă visezi la mulți diavoli cu bici, atunci acesta este un semn trist pentru bolnavi, dar pentru tineri – un astfel de vis promite dragoste.

ABC-ul interpretării viselor

Diavolul visează, ce înseamnă?

Simbolizează suprimarea sentimentelor biologice naturale. Începutul întunecat și răul în omul însuși. A vedea diavolul înseamnă ispită și ispită. Uneori prefigurează (pentru femei) actul sexual cu un bărbat sau sarcină.

Manual de vis de David Loff

De ce au visat Forțele Necurate

Diavolul este o imagine interesantă în vise. Indiferent de modul în care îl percepeți – ca o imagine psihologică sau o reflectare de rău augur a realității – însăși apariția acestui personaj înfiorător într-un vis este deja un eveniment semnificativ. Subtextul pe care îl aduce în vise este interpretat prin prisma influenței sale asupra celorlalți participanți la visele tale. Diavolul evocă într-o persoană sentimente de tentație și teamă de violență, forțându-l să încalce TABUUL socio-cultural și etic. Poate fi un simbol al răzbunării sau al complicitatei la unele afaceri și atunci vedem cum FORȚELE SUPERNATURALE ne împiedică sau ne ajută în căutările și cuceririle noastre morale sau personale. Dacă diavolul te ajută să completezi ceva, atunci aceasta reflectă percepția evenimentului de către Supraeul tău. Diavolul care te împiedică să obții ceva este personificarea răului care îți stă în cale în viața reală. Dacă diavolul amenință oamenii dragi ție, atunci aceasta este o reflectare a luptei tale de a proteja și proteja pe cei dragi în această lume ostilă. Dacă cu ajutorul diavolului reușești să obții sau să realizezi ceea ce consideri interzis, încearcă să descoperi motivele care te-au determinat să faci asta: sunt seducătoare sau mai degrabă dezgustătoare?

Cartea de vis persană a lui Khubaishi Tiflisi

De ce visează Diavolul – Acest vis este extrem de nefavorabil, deoarece anunță că ești blestemat de Domnul! Cu toate acestea, dacă în visul tău încerci să te împotriviți diavolului, să lupți cu el și chiar să provoci o rănire sensibilă, vei fi binecuvântat. Un vis în care îl ucizi pe diavolul promite că nu te vei rătăci niciodată de pe calea virtuții.

De ce visează diavolul – Dacă cedați și cedați în fața lui – sunteți sortit să vă tăvăliți în desfrânare și să fiți blestemat. Unii interpreți de vise subliniază că manifestarea într-un vis a supunerii tale față de diavol și pregătirea ta de a-l sluji este un indiciu fără îndoială că, în realitate, ai o pasiune criminală pentru o anumită persoană.

Citeste mai mult:  De ce visezi la lămâi într-un vis

De ce visează diavolul – Dacă îi dăruiești diavolului ceva – proprietatea ta a fost dobândită necinstit și se va deschide în curând! Când accepți un dar de la diavol, credința ta în Domnul se va pierde.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Văzându-l pe Diavol – fiind ispitit – vorbind cu el – oamenii falși te vor înșela.

Cartea de vis vedica a lui Sivananda

Sensul somnului despre Satana

Acest vis indică faptul că a sosit momentul când ar trebui să te perfecționezi. Faceți fapte bune și nu lăsați răul.

Veche carte de vis rusească

A visat la Diavol

Diavolul – A vedea în vis este un semn rău, însemnând o persoană astfel încât să se pocăiască și să nu moară în păcate; a-l vedea pe diavolul cu picioare, gheare și coadă prevestește chin și disperare, a-l învinge înseamnă moarte completă; De ce visează diavolul – vorbirea amiabilă cu diavolul marchează trădare, disperare, pierderea proprietății sau viața însăși; De ce visează diavolul – a fi dus de diavol este un semn al celor mai mari nenorociri; a fi persecutat de diavol și a fugi de el cu groază prevestește persecuția unei persoane nobile, o chemare la curte și, în general, ostilitatea unui dușman puternic; De ce visează diavolul – să învingă și să-l răstoarne pe diavolul într-un vis prevestește triumf asupra dușmanilor, glorie și răzbunare asupra celor puternici; a vedea mulți diavoli împreună este un semn rău pentru pacient, iar pentru alți oameni prevestește plictiseală, tristețe, furie puternică și boală.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Diavolul – Vezi – vei fi ispitit; vorbește cu el – oamenii falși te vor înșela.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Diavolul – Pericol pentru copilul tău.

De ce visează Diavolul – La ispita dușmanului.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Diavolul – Văzând diavolul în vis – ai băut până la punctul în care par a fi dracii.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Diavolul (Satana) – Ai păcătuit deja atât de mult încât îți va fi foarte greu să-ți ierți păcatele.

Diavolul în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce Diavolul visează la o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Diavolul de interpretare a viselor

Interpretarea viselor diavolului, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi diavolul într-un vis, poți afla în 21 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „D”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera D.

Diavolul în cărțile de vis

O luptă internă între acea parte a sufletului tău pe care ai numit-o „bună” și cea pe care ai etichetat-o ​​drept „rea”. Este important să te uiți în fața acestei esențe – fie într-un vis, fie în realitate, cu Citiți mai mult →

Diavolul, Satana, spiritul răului într-o imagine fantastică – antipodul tău – un dublu, întruchipând calitățile tale negative, atracția ta pentru rău etc. Liniște, gândire – ispite viitoare și Mai mult →

Dacă ai văzut într-un vis diavolul sub prefața unui domn elegant, atunci, în realitate, ferește-te de capcanele întinse de oameni ipocriți. Un astfel de vis este deosebit de grav pentru fetele tinere: le urmăm Citește mai mult →

Dacă l-ai văzut pe diavolul într-un vis (în „beng”) țigan, atunci asta înseamnă că prietenii tăi nu sunt sinceri cu tine. Citește mai mult →

A vedea într-un vis diavolul cu coarne, gheare, o coadă, cu o furcă este un vestitor de chin și deznădejde. Dacă într-un vis te lupți cu diavolul, înseamnă. Pericolul te așteaptă. Dacă într-un vis ești neînfricat și Citește mai mult →

Acesta este cu adevărat un vis teribil. poate visa la acea persoană care, abătându-se de la virtute, a uitat de pericol și l-a lăsat pe Satan să se apropie prea mult de el. visul îți amintește că a venit Citește mai mult →

Acest vis este extrem de nefavorabil, deoarece anunță că ești blestemat de Domnul! Cu toate acestea, dacă în visul tău încerci să te împotriviți diavolului, luptați cu el și chiar provocați Citește mai mult →

Un țăran care vede diavolul într-un vis se așteaptă la scăderea recoltelor, boli ale animalelor și alte pierderi. Pentru sportivi, în special cei care călătoresc în afara statului, acest vis este Mai mult →

moartea în familie (unul dintre sensuri). Citește mai mult →

Acest vis spune că a sosit momentul când trebuie să te autoperfecționezi. Faceți fapte bune și nu lăsați răul. Citește mai mult →

Diavolul este o imagine interesantă în vise. Indiferent de modul în care îl percepeți – ca o imagine psihologică sau o reflectare de rău augur a realității – însăși aspectul acestui ciudat Citește mai mult →

Să vezi – vei fi tentat; vorbește cu el – oamenii falși te vor înșela. Citește mai mult →

diavolul – vei fi ispitit, un pericol teribil de a vorbi cu diavolul, oamenii mincinoși te vor înșela Citește mai mult →

Boala capului de origine necunoscută, dar leziuni, ochiul rău, precum și debutul bolilor mintale, inclusiv alcoolismul, nu pot fi excluse. Diavolul semnează un contract cu tine – pentru a Citi mai mult →

Diavolul, care a visat la o fată tânără sub forma unui tânăr frumos care o cheamă la casa lui, înseamnă că trebuie să se ferească de noile cunoștințe care îi pot provoca necazuri. Citește mai mult →

DIAVUL – Satana, un analog al demonului descris, dar de rang superior, ia adesea forma unui bărbat în vârstă, puternic, dominator, un bătrân în haine întunecate stricte, medievale sau Citește mai mult →

Diavolul (Iad). impulsuri sexuale; inconștientul sau instinctele reprimate. Umbra sau Magicianul Negru. Tatăl concurează cu fiul pentru dragostea mamei. Frica care decurge din infantil Citește mai mult →

Diavolul văzut într-un vis prezintă mașinațiunile lingușitorilor; poate că o persoană apropiată îți joacă un joc dublu la spatele tău. Dacă urmează să călătorești în străinătate, amână-ți călătoria, dormi Citește mai mult →