Visează sfârşitul lumii ce înseamnă

De ce visezi la sfârșitul lumii conform cărții de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Sfârșitul Lumii citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Sfârșitul lumii într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Cartea viselor esoterice

Sfârșitul lumii – Rupere dureroasă a relațiilor amoroase; ruina pentru un om de afaceri; ca cea mai mare măsură cantitativă a încântării, a surprizei, a ceva bun (ex: „ei bine, doar sfârșitul lumii, risipă!”)

ABC-ul interpretării viselor

A visa la Sfârșit, ce înseamnă?

Sfârșitul Lumii – Evenimentele teribile asociate cu sfârșitul lumii reflectă teama de eșec a visătorului. Acesta marchează sfârșitul unei faze speciale a vieții. Așteptați-vă la debutul unei noi șiruri fericite.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat sfârșitul lumii

Văzând Apocalipsa, sfârșitul lumii, cataclisme într-un vis – Distrugerea finală a lumii este un subiect care este atins în multe CULTURE, culte și RELIGII din lume. La unele dintre ele, sfârşitul lumii este urmat de o reînnoire şi reorganizare a ordinii mondiale, care presupune supremaţia unui anumit grup de oameni. Alte viziuni asupra lumii prevăd reîncarnarea fiilor aleși ai omenirii într-un paradis structurat pe pământ, iar cele mai pesimiste învățături descriu o distrugere irevocabilă și un haos nemilos pe pământ. Uneori tratăm visele despre sfârșitul lumii ca pe un avertisment teribil. Avem un sentiment ciudat (sau chiar o vagă certitudine) că ceea ce tocmai s-a întâmplat în țara viselor este pe cale să se întâmple în realitate.

Sfârșitul lumii poate fi văzut în diferite moduri – imaginea exactă depinde de viziunea personală, individuală asupra lumii – dar sentimentul general cauzat de astfel de vise se rezumă la aproximativ un singur lucru: zilele universului sunt numărate. Semnificația unor astfel de vise poate fi căutată folosind diverse abordări.Aceste abordări depind de personalitatea persoanei, de convingerile culturale, de nevoile spirituale și de credințele religioase. A simți că viața ta scăpa de sub control poate duce la vise despre sfârșitul lumii – APOCALIPSA. Motivele pot fi activitatea hormonilor în tinerețe, moartea unei persoane iubite (în special a unuia dintre părinți), divorțul sau alte rupturi și pierderea relațiilor care sunt semnificative pentru tine.

Acesta este un fel de mecanism de apărare la care recurge subconștientul nostru pentru a evita starea devastată și problemele cauzate de noile circumstanțe. În astfel de vise, cel care doarme este de obicei singur printre oameni pe care nu îi cunoaște. Aceasta este o reflectare a faptului că persoane apropiate lui au murit. Din punct de vedere cultural, visele despre sfârșitul lumii se datorează temerilor generale legate de fragilitatea planetei și a umanității noastre. Este frica de ceea ce nu ar trebui să se întâmple. Astfel de vise sunt caracteristice perioadelor de deznădejde generală și imprevizibilitate. Unele astfel de vise apar adesea la începutul mileniului. Pentru unii, ele sunt inspirate de mesaje despre starea catastrofală a Pământului, încălzirea globală sau posibilele coliziuni cosmice. Pentru alții, visele apocalipsei sunt rezultatul incertitudinii economice. În general, stările de deznădejde și incertitudine sunt aproape inevitabil însoțite de vise apocaliptice.

Când interpretezi astfel de vise, răspunde la întrebarea: cum vine sfârșitul lumii și cine este vinovat pentru asta? Un vis poate fi o chemare de a te proteja de o amenințare exterioară; un apel pentru o activitate mai mare în cazuri concrete; un apel la regândirea raționalității temerilor tale. O imagine puternică este o revelație religioasă sau spirituală care marchează sfârșitul lumii. De regulă, cel care doarme visează cum stâlpii credinței sale sunt inițiatorii distrugerii sau i se opun. Iată o altă opțiune: adepții misticismului rezistă distrugerii datorită solidarității lor.

Astfel de vise simbolizează reorganizarea ordinii mondiale. Ele apar, de regulă, în astfel de momente din viața unei persoane când i se pare că întreaga lume s-a ridicat împotriva lui și doar o asociere cu ceva mai puternic poate arăta calea spre succes în lupta împotriva necazurilor pământești și poate acesta este un semn al rezultatului acestei păci.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează sfârșitul lumii

Dacă ați visat la sfârșitul lumii – nu vă alarmați, un vis de obicei nu prevestește evenimente teribile. Cel mai adesea, un astfel de vis este doar un indicator al unei stări interne. Sfârșitul lumii de la potop – schimbări semnificative sunt planificate în viața ta. Sfârșitul lumii de la explozia soarelui – mental nu ești pregătit să faci un pas decisiv în ceva important. Sfârșitul lumii cu zombi peste tot – experimentați incertitudinea, frica de necunoscut. Apocalipsa din foc se explică prin fenomene importante, incitante, uneori tragice în realitate. Visătorul se simte neajutorat, singur, iar situația actuală de viață este percepută ca fără speranță, imprevizibilă, fără speranță. Văzându-ți propria moarte în timpul sfârșitului lumii într-un vis – un vis indică faptul că vei trăi mult timp.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți sfârșitul lumii, cum să dezlegați simbolismul

Dacă o femeie a avut un vis, atunci va deveni în curând mamă sau bunica. Dacă un bărbat a avut un vis, atunci în viitorul apropiat vei avea probleme financiare majore. Pentru a le evita, îngropați o mână de sare și boabe de cafea la miezul nopții în cimitir. Sfârșitul lumii într-un vis profețește schimbări grandioase ale soartei. Un vis despre sfârșitul lumii îți indică anumite goluri karmice în energia unei persoane. Situația de viață din încarnarea trecută s-a dezvoltat în așa fel încât persoana nu a primit o experiență socială de joc de rol. De ce visezi că persoana iubită moare într-o astfel de catastrofă, aceasta este o dovadă clară că această persoană va avea o viață lungă și fericită.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Sfârșitul lumii – Râzi de prostia ta.

Interpretare vis pentru întreaga familie E. Danilova

De ce să visezi la Sfârșitul Lumii, cum să înțelegi?

Sfârșitul lumii este o schimbare internă; teama de moarte; pierderea controlului asupra situației; scapa de devastarile cauzate de noile circumstante (divort, deces).

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la sfârșitul lumii?

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor femeie sărutând o femeie

Sfârșitul lumii – Schimbări globale ale soartei. Imaginează-ți că după sfârșitul lumii începe o nouă viață interesantă. Concentrează-te pe bucuria că ai fost martorul unei noi vieți!

Sfârșitul lumii în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la sfârșitul lumii pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

De ce să visezi la sfârșitul lumii

Sfârșitul lumii conform cărții de vis a lui Hasse

Sfârșitul lumii – râde de prostia ta.

Sfârșitul lumii conform cărții de vis a lui Azar

sfârşitul lumii – râde de prostia ta

Sfârșitul lumii conform cărții moderne de vis

Dacă ai văzut sfârșitul lumii într-un vis – în viitorul apropiat, ceartă-te cu o persoană iubită, această ceartă va avea cele mai neplăcute consecințe, te vei despărți pentru totdeauna de cei care îți sunt dragi.

Sfârșitul lumii conform cărții de vis a lui Stuart Robinson

Dacă ați visat la sfârșitul lumii – nu vă alarmați, un vis de obicei nu prevestește evenimente teribile. Cel mai adesea, un astfel de vis este doar un indicator al unei stări interne. Sfârșitul lumii de la potop – schimbări semnificative sunt planificate în viața ta. Sfârșitul lumii de la explozia soarelui – mental nu ești pregătit să faci un pas decisiv în ceva important. Sfârșitul lumii cu zombi peste tot – experimentați incertitudinea, frica de necunoscut. Apocalipsa focului se explică prin fenomene importante, incitante, uneori tragice din viața reală. Visătorul se simte neajutorat, singur, iar situația actuală de viață este percepută ca fără speranță, imprevizibilă, fără speranță. Văzându-ți propria moarte în timpul sfârșitului lumii într-un vis – un astfel de vis indică faptul că vei trăi mult timp.

Sfârșitul lumii conform cărții de vis acasă

Sfârșitul lumii într-un vis – Dacă o femeie a avut un vis, atunci ea va deveni în curând mamă sau bunica. Dacă un bărbat a avut un vis, atunci în viitorul apropiat vei avea probleme financiare majore. Pentru a le evita, îngropați o mână de sare și boabe de cafea la miezul nopții în cimitir. Sfârșitul lumii într-un vis profețește schimbări grandioase ale soartei. Un vis despre sfârșitul lumii îți indică anumite goluri karmice în energia unei persoane. Situația de viață din încarnarea trecută s-a dezvoltat în așa fel încât persoana nu a primit o experiență socială de joc de rol. Dacă ai visat că persoana iubită moare într-o astfel de catastrofă, atunci aceasta este o dovadă clară că această persoană va avea o viață lungă și fericită.

Sfârșitul lumii conform cărții de vis Maya

Valoare bună Dacă o femeie a avut un vis, atunci ea va deveni în curând mamă sau bunica. Faceți o fotografie veche, înfășurați în ea un ornament auriu și puneți-o într-un loc întunecat până când apare copilul, atunci va fi o viață fericită și lungă.

Înțeles rău Dacă un bărbat a avut un vis, atunci în viitorul apropiat vei avea probleme financiare majore. Pentru a le evita, îngropați o mână de sare și boabe de cafea la miezul nopții în cimitir.

Sfârșitul lumii conform cărții de vis online

Dacă ai visat la sfârșitul lumii, înseamnă că ți-e frică să faci o greșeală fatală, acum ești în pragul unei noi etape în viața ta, în care totul se va dovedi cât mai favorabil pentru tine. Mai multe interpretări Dacă cartea noastră de vis s-a dovedit a fi utilă pentru dvs., atunci adăugați-o în browserul dvs., astfel încât să fie întotdeauna la îndemână. Folosită deja de peste 450 de utilizatori! © Autor-compilator: Alexey Krivenky. Foto: depositphotos.com

Sfârșitul lumii conform interpretării viselor lui Loff

Apocalipsa, sfârșitul lumii, cataclisme – Distrugerea finală a lumii este un subiect care este atins în multe CULTURE, culte și RELIGII din lume. La unele dintre ele, sfârşitul lumii este urmat de o reînnoire şi reorganizare a ordinii mondiale, care presupune supremaţia unui anumit grup de oameni. Alte viziuni asupra lumii prevăd reîncarnarea fiilor aleși ai omenirii într-un paradis structurat pe pământ, iar cele mai pesimiste învățături descriu o distrugere irevocabilă și un haos nemilos pe pământ. Uneori tratăm visele despre sfârșitul lumii ca pe un avertisment teribil. Avem un sentiment ciudat (sau chiar o vagă certitudine) că ceea ce tocmai s-a întâmplat în țara viselor este pe cale să se întâmple în realitate.

Visarea Sfârșitului Lumii poate fi văzută în moduri diferite – imaginea exactă depinde de viziunea personală, individuală asupra lumii – dar sentimentul general cauzat de astfel de vise se rezumă la aproximativ un lucru: zilele universului sunt numărate. . De ce visul la sfârșitul lumii – Semnificația unor astfel de vise poate fi căutată folosind diverse abordări.Aceste abordări depind de personalitatea persoanei, de convingerile culturale, de nevoile spirituale și de credințele religioase. A simți că viața ta scăpa de sub control poate duce la vise despre sfârșitul lumii – APOCALIPSA. Motivele pot fi activitatea hormonilor în tinerețe, moartea unei persoane iubite (în special a unuia dintre părinți), divorțul sau alte rupturi și pierderea relațiilor care sunt semnificative pentru tine.

Sfârșitul lumii este un fel de mecanism de apărare la care recurge subconștientul nostru pentru a evita starea devastată și problemele cauzate de noile circumstanțe. În astfel de vise, cel care doarme este de obicei singur printre oameni pe care nu îi cunoaște. Aceasta este o reflectare a faptului că persoane apropiate lui au murit. Din punct de vedere cultural, visele despre sfârșitul lumii se datorează temerilor generale legate de fragilitatea planetei și a umanității noastre. Este frica de ceea ce nu ar trebui să se întâmple. Astfel de vise sunt caracteristice perioadelor de deznădejde generală și imprevizibilitate. Unele astfel de vise apar adesea la începutul mileniului. Pentru unii, ele sunt inspirate de mesaje despre starea catastrofală a Pământului, încălzirea globală sau posibilele coliziuni cosmice. Pentru alții, visele apocalipsei sunt rezultatul incertitudinii economice. În general, stările de deznădejde și incertitudine sunt aproape inevitabil însoțite de vise apocaliptice.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Bunicul defunctul a visat viu

Sfârșitul lumii – Când interpretezi astfel de vise, răspunde la întrebarea: cum vine sfârșitul lumii și cine este de vină pentru asta? Un vis poate fi o chemare de a te proteja de o amenințare exterioară; un apel pentru o activitate mai mare în cazuri concrete; un apel la regândirea raționalității temerilor tale. O imagine puternică este o revelație religioasă sau spirituală care marchează sfârșitul lumii. De regulă, cel care doarme visează cum stâlpii credinței sale sunt inițiatorii distrugerii sau i se opun. Iată o altă opțiune: adepții misticismului rezistă distrugerii datorită solidarității lor.

Sfârșitul lumii – Astfel de vise simbolizează reorganizarea ordinii mondiale. Ele apar, de regulă, în astfel de momente din viața unei persoane când i se pare că întreaga lume s-a ridicat împotriva lui și doar o asociere cu ceva mai puternic poate arăta calea spre succes în lupta împotriva necazurilor pământești și poate acesta este un semn al rezultatului acestei păci.

Sfârșitul lumii conform ABC-ului interpretării viselor

Sfârșitul lumii – evenimentele teribile asociate cu sfârșitul lumii reflectă teama de eșec a visătorului. Acesta marchează sfârșitul unei faze speciale a vieții. Așteptați-vă la debutul unei noi șiruri fericite.

De ce visezi la sfârșitul lumii: interpretarea somnului conform diferitelor cărți de vis

Dacă te-ai trezi în miezul nopții cu un sentiment de frică pentru că ai văzut apocalipsa? De ce visezi la sfârșitul lumii? Dacă dimineața nu poți uita toate evenimentele pe care ai reușit să le trăiești ca pe bune, atunci un astfel de vis este un semn serios. Să vedem ce înseamnă și dacă visul sfârșitului lumii este într-adevăr atât de teribil. În primul rând, trebuie să vă amintiți detaliile și detaliile somnului, precum și atitudinea dumneavoastră față de ceea ce se întâmplă.

Un vis despre sfârșitul lumii poate fi înfricoșător, dar adesea este un vestitor al schimbărilor pozitive. Dâra neagră din viața ta a luat sfârșit.

Interpretarea somnului despre sfârșitul lumii, în funcție de detaliile sale

Dacă ai visat la sfârșitul lumii, atunci din punct de vedere al psihologiei, asta indică moralul tău tulburător. Adesea, experimentezi un sentiment de depresie sau există o experiență puternică în tine de care nu poți scăpa. O analiză mai detaliată a unui astfel de vis neobișnuit te va ajuta să înțelegi esența tuturor anxietăților tale.

Dacă ai visat la o catastrofă globală – incendiu, inundație, cutremur

Sfârșitul lumii într-un vis din cauza unui potop vorbește despre bogăția pe care o vei primi foarte curând. În muncă, vei fi promovat pe scara carierei, precum și aprobarea candidaturii tale de către superiori. Dacă apa te acoperă cu valuri uriașe și te doboară, atunci norocul, din păcate, nu este de partea ta, nu vei putea obține rezultatul dorit. Învață să te stăpânești și să nu dai drumul la emoții, pentru a nu te rătăci spre scopul urmărit.

Cel mai favorabil vis despre o inundație este un complot în care ești doar un observator și nu un participant la cataclism. Aceasta nu poate însemna decât buna dezvoltare a tuturor ideilor, precum și primirea unei sume mari de bani.

Un vis despre sfârșitul înfocat al lumii îți promite noroc în dragoste.

Să vezi totul în jurul tău arzând cu o flacără strălucitoare de foc este un foarte bun augur pentru visător, în viața reală vei avea un succes extraordinar și norocul nu te va face să aștepți. Relațiile de dragoste se vor dezvolta rapid, ceea ce va duce la crearea unor relații de familie puternice și de încredere.

Un meteorit uriaș care a căzut pe Pământ profețește fericirea pe care o vei găsi destul de neașteptat, precum și o poveste de dragoste cu o persoană care nu este încă familiară. Relațiile vor arde de pasiune, dar vor fi de scurtă durată, dar în inima voastră veți păstra doar amintiri frumoase unul despre celălalt.

Un vis despre o explozie promite schimbări bruște care nu vor duce la nimic bun. Vei suferi opresiune și dezamăgire în oamenii din jurul tău. Dacă ai simțit valul de explozie care te-a aruncat în aer, așteaptă-te la eșecuri în afaceri și, de asemenea, fii atent: zvonuri foarte neplăcute se răspândesc în spatele tău.

Un vis în care te afli în epicentrul unui cutremur puternic indică posibile probleme în sfera personală și de afaceri. Citiți mai multe despre ce înseamnă cutremurul într-un vis aici.

Ați văzut Apocalipsa – ce poate însemna povestea biblică?

De ce să visezi la Apocalipsă sau la sfârșitul lumii din motive biblice? Un astfel de vis este un prevestitor al schimbărilor în viața personală. Vei întâlni o persoană care îți va schimba radical viața, o va umple cu noi culori, sentimente și emoții.

  • Dacă o femeie visează la apocalipsă, în realitate poate conta pe popularitatea fanilor care vor începe să-i dea semne de atenție în toate modurile posibile pentru a o cuceri;
  • Pentru bărbați, un astfel de vis promite să întâlnească o fată care va deveni o soție fidelă, o gospodină bună și o mamă grijulie pentru copilul tău nenăscut.

Un vis în care vezi multă lume în timpul Apocalipsei denotă o sărbătoare care se apropie, care va fi foarte aglomerată și distractivă, doar amintirile bune îți vor umple memoria. Am văzut animale în această Zi a Judecății – așteptați-vă vești de la vechii prieteni pe care nu i-ați văzut de foarte mult timp, vă așteaptă o întâlnire plăcută.

De ce visezi la sfârșitul lumii – o interpretare detaliată

Când interpretăm întrebarea de ce visează sfârșitul lumii, personalitatea visătorului este importantă – sentimentele sale de bază, viziunea asupra lumii, ideile culturale și religioase, vârsta. De exemplu, tinerii simt adesea că drumul lor de viață este scăpat de sub control, sunt depășiți de dorințe conflictuale.

Toate acestea sunt inspirate de un dezechilibru hormonal, motiv pentru care în vise apare o viziune asupra sfârșitului lumii, care acționează ca simbol al schimbărilor bruște de dispoziții și vederi. La persoanele în vârstă, visele nocturne despre apocalipsă se întâmplă din cauza șocului cultural experimentat, a lipsei de înțelegere a proceselor sociale moderne și a altor factori similari.

Citeste mai mult:  Dormi oamenii goi

Subconștientul uman cu viziunea apocalipsei include un fel de mecanism de apărare care vă permite să salvați conștiința de la devastarea morală. În consecință, interpretarea unor astfel de vise se rezumă la nevoia de a vă schimba stilul de viață, de a începe să obțineți informații mai relevante, mai veridice. Desigur, mult depinde de trăsăturile strălucitoare văzute în vise. Exploziile, focul, revolta unuia sau altui element natural, un meteorit care cade din cer, trăirea unor emoții puternice – frica, disperarea, toate acestea vor ajuta la decodarea viselor nocturne.

Sfat! Dacă ați vizionat un film dezastru înainte de a merge la culcare, citiți ficțiune plină de acțiune, apoi, cu un grad ridicat de probabilitate, creierul dvs. pur și simplu „digeră” într-un vis informațiile primite. În acest caz, nu are rost să cauți cunoștințe secrete în vise, încercând să găsești semne ale Sorții în ele.

Apocalipsa este însoțită de explozii, incendii

Dacă viziunea sfârșitului lumii a fost însoțită de explozii, fulgerări de foc, incendii globale, atunci este necesar să ne concentrăm asupra acestor imagini vii. Dacă o explozie are loc brusc, are loc în locuri diferite, din care totul se prăbușește, atunci aceasta indică prezența unei persoane în mediul tău față de care te simți supărat. Acest individ te enervează literalmente, ceea ce va duce în cele din urmă la o ceartă și dușmănie. O evoluție deosebit de negativă a evenimentelor va urma în cazul în care exploziile au fost însoțite de reflexii de flăcări, foc aprins – ostilitatea se va transforma rapid într-un pericol real.

Văzând explozii printre mulțime, transport – la un scandal la locul de muncă. Cineva are sentimente ostile față de tine și pentru o lungă perioadă de timp colectează informații care compromit visătorul. În viitorul apropiat, toate acestea vor cădea asupra ta, așa că are sens fie să te împaci cu cei nedoritori, fie să schimbi locul de muncă înainte de a fi prea târziu. Privirea exploziilor în case este un scandal de familie. Fii cu sânge rece, nu cedează provocărilor soțului tău și atunci conflictul va fi evitat.

Visele de noapte, unde sfârșitul lumii este luminat de o flacără, visătorul simte căldura focului, prezice boli. Cu cât focul și căldura sunt mai puternice, cu atât boala va fi mai dificilă. Cel mai probabil, ar trebui să fiți atenți la răceli și alte boli însoțite de febră. Prin urmare, ar fi înțelept să se ia o serie de măsuri preventive, să se supună unui examen medical.

Sfârșitul lumii cu inundații, cutremur

O apocalipsă globală însoțește adesea o inundație, un cutremur. În ciuda grandiozității, puterii distructive a acestor elemente, în vise ele nu sunt adesea vestigii de ceva rău. În special, următoarele interpretări pot fi găsite despre cutremure în cărțile de vis:

  • simți tremurul pământului – subconștientul personifică astfel teama persoanei de a pierde stabilitatea dobândită în viață;
  • pentru a vedea cum se împarte pământul – la pierderea priorităților de viață, la o schimbare a viziunii asupra lumii;
  • pământul de sub casă se împarte – ar trebui să ne așteptăm la un deficit în bugetul familiei, există o probabilitate mare de a pierde un loc de muncă permanent;
  • totul în jurul visătorului se prăbușește de la un cutremur – la bani și cu cât distrugerea este mai semnificativă, cu atât suma primită va fi mai semnificativă.

Pentru finanțatori, oameni de afaceri, visele nocturne de cutremure sunt un semn rău. Lanțul de evenimente se va desfășura în așa fel încât să apară circumstanțe de forță majoră nefavorabile care nu pot fi prevăzute și le afectează cursul.

Viziunea potopului se referă la vise pozitive – atunci când rezolvi diverse tipuri de probleme, te obișnuiești să te bazezi doar pe propriile forțe, care în cele din urmă vor duce la un rezultat favorabil. Cazurile pe care visătorul le-a făcut în ultima vreme vor ajunge la concluzia lor logică. Vă așteaptă liniște și confort în familie, probabil că vor apărea noi cunoștințe plăcute.

Urmărirea inundațiilor ca un observator extern – la noi conexiuni de afaceri. Pentru a vedea cum apa inundă străzile – la un val de emoții, va avea loc un eveniment care va ridica brusc sau, dimpotrivă, va strica starea de spirit. În acest caz, polaritatea somnului depinde de natura fluxului, dacă predomină apa murdară, noroioasă – așteptați-vă la probleme, apă curată – soarta ți-a pregătit un cadou minunat.

Important! Dacă într-un vis ești un observator exterior, iar personajele principale sunt cei dragi, atunci interpretarea trebuie efectuată în raport cu aceștia.

Apocalipsa conform cărții de vis a lui Miller

Interpretarea viselor Miller pentru cei care au văzut ziua Judecății de Apoi în visele lor nocturne prezice începutul unei linii strălucitoare în viață. Sunteți în stadiul de a finaliza o afacere importantă și vă va aduce succes și chiar faimă. Dar toate acestea se vor întâmpla numai dacă visătorul s-a simțit calm în procesul de observare a acțiunilor distructive. În caz contrar, finala nu poate fi numită reușită, deși nu vor exista consecințe catastrofale ca urmare a acestui fapt.

Pentru fetele tinere, viziunea sfârșitului lumii prezice o serie de evenimente neplăcute. Va primi niște acuzații fără temei, va încerca să o infirme, dar nu este deloc un fapt că acest lucru va fi posibil. Pe viitor, fii mai prudent când alegi prietenii, prietenele.

Visând la sfârșitul lumii de la impactul unui meteorit

Un meteorit în visele de noapte simbolizează darul raiului, care poate fi atât bun, cât și nedorit. Deci, dacă meteorul a provocat daune grave ca urmare a căderii, visătorul va avea o întâlnire importantă care va avea un impact semnificativ asupra soartei sale viitoare. Nu simți frica de moarte în timpul toamnei, ci dimpotrivă, experimentează încântare, inspirație – spre perspective strălucitoare pentru viitor.

Căderea unui meteorit în picioare este un semn favorabil pentru bărbați și femei. Acest lucru îl va ajuta pe sexul puternic să capete curaj și, în sfârșit, să-și ceară iubita. Doamnele își vor putea recunoaște cavalerul printre cunoscuții lor și vor începe o poveste de dragoste furtunoasă care se încheie cu o nuntă.

Atenţie! Printre altele, un meteor poate acționa ca un simbol al trecutului. Pot fi oameni, anumite evenimente, acțiuni, încercați să vă amintiți emoțiile pe care le-ați trăit ca urmare a căderii meteorului. Frica – trecutul depășit va aduce nenorocire, bucurie – meritele tale vor aduce în sfârșit beneficii.