Vis mușcat de un câine de mână până la sânge

Mușcătură de câine: visează că mușcă un câine

Sonnik Miller

Miller este convins că o persoană mușcată de un câine într-un vis va deveni o „oaie neagră” în mediul său. În același timp, cu puterea gândului tău, poți abate soarta rea ​​de la tine: într-un vis, animalul trebuie alungat de tine.

Dream Vanga

Vanga crede că o mușcătură de câine într-un vis simbolizează direcția forțelor întunecate în direcția ta. Pentru a evita consecințele, ar trebui să apelați imediat la Dumnezeu. Dacă un animal manifestă agresivitate față de o altă persoană, încercând să te protejeze, aceasta simbolizează patronajul puterilor superioare și sprijinul prietenilor.

Vis Aesop

Dacă ați văzut o mușcătură de animal într-un vis, va exista cu siguranță o conversație neplăcută cu un prieten care va face pretenții.

Dacă animalul latră în direcția ta, merită să verifici sinceritatea și loialitatea camarazilor apropiați.

Cartea de vis Velesov

Este important de reținut: mușcătura a fost înainte de sânge sau nu. Dacă câinele mușcă înainte de apariția sângelui, necazurile vor veni de la un prieten. Dacă mușcătura a fost fără o rană vizibilă, străinii vor aduce probleme.

De ce să visezi că un câine mușcă până la sânge, o fată? La o cerere în căsătorie apropiată.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretarea a ceea ce un câine care mușcă într-un vis, conform acestei cărți de vis, vorbește despre fiabilitatea unui prieten. El va sta lângă tine și te va proteja de atacurile inamicilor.

Doar o luptă de câini, însoțită de mușcături, avertizează asupra unor necazuri și neînțelegeri minore.

Fiul lui Nostradamus

O mușcătură de animal vorbește despre o trădare neașteptată a celui mai bun prieten.

Dacă un câine fără stăpân dă dovadă de agresivitate, trebuie să te temi pentru bunăstarea ta materială. Poate fi, de asemenea, un semn că un prieten se află într-o situație financiară dificilă.

Cartea viselor moderne

Dificultăți financiare vor veni dacă propriul animal de companie este mușcat într-un vis.

Un câine care atacă furios încearcă să muște într-un vis – un semnal al intențiilor rele ale celor răi.

Mușcătura unui câine negru prevestește moartea. Merită să vă faceți griji pentru siguranța dvs. și să aveți grijă de cei dragi.

Interpretarea visului Hasse

Un câine care atacă, indiferent de rasă, înseamnă probleme în viitorul apropiat. Este posibil ca problemele să fie de natură materială. Dificultățile vor fi prelungite și severe dacă auziți animalul lătrând.

reclamație

Moderator, vă atrag atenția asupra faptului că textul conține:

Reclamație trimisă moderatorului

Pagina se va închide automat

după 5 de secunde

Utilizatorul site-ului Woman.ru înțelege și acceptă că este pe deplin responsabil pentru toate materialele publicate parțial sau complet de el folosind serviciul Woman.ru.

Utilizatorul site-ului Woman.ru garantează că plasarea materialelor transmise de acesta nu încalcă drepturile terților (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor), nu prejudiciază onoarea și demnitatea acestora.

Utilizatorul site-ului Woman.ru, prin trimiterea de materiale, este astfel interesat de publicarea acestora pe site și își exprimă acordul pentru utilizarea ulterioară a acestora de către editorii site-ului Woman.ru.

Utilizarea și retipărirea materialelor tipărite de pe site-ul woman.ru este posibilă numai cu un link activ către resursă.

Utilizarea materialelor fotografice este permisă numai cu acordul scris al administrației site-ului.

Amplasarea obiectelor de proprietate intelectuală (fotografii, videoclipuri, opere literare, mărci înregistrate etc.)

pe site-ul woman.ru este permis numai persoanelor care au toate drepturile necesare pentru o astfel de plasare.

Drepturi de autor (c) 2016-2019 Hirst Shkulev Publishing LLC

Publicația de rețea „WOMAN.RU” (Woman.RU)

Certificat de înregistrare în mass-media EL nr. FS77-65950, eliberat de Serviciul Federal de Supraveghere în Sfera Comunicațiilor,

tehnologii informaționale și comunicații de masă (Roskomnadzor) 10 iunie 2016. 16+

Fondator: Compania cu răspundere limitată „Hirst Shkulev Publishing”

De ce visezi la o mușcătură de câine pe mână. Interpretarea somnului cu o mușcătură într-o carte de vis modernă.

Imaginea unui câine, atât în ​​realitate, cât și în vis, simbolizează prieten. Un prieten fidel și incoruptibil, precum Hachiko sau White Bim. Câinii manifestă agresivitate dintr-un motiv: fie protejează teritoriul, fie scapă de sub control și se transformă într-un lup.

Prin urmare, visul în sine că un câine te mușcă, majoritatea cărților de vis interpretează negativpentru că poartă umbra amenintatoare.

Pentru a înțelege și înțelege ce te așteaptă în viitor, hai să ne amintim toate detaliile visului tău.

Cum ai muscat?

Până la sânge

Sângele este un semn rudă de sângecineva din familia ta. Ferește-te de cel în care ai cea mai mare încredere din familie – indiferent cum ți-ar veni această încredere în lateral. În acest caz, funcționează zicala: „Există o oaie neagră în familie”. Interpretarea viselor clarifică faptul că, în căldura unei certuri majore, poți fi fatal jignesc. Cine, dacă nu rude, știe toate punctele tale slabe și asupra lor va cădea lovitura infractorului.

fără sânge

rând cu cineva din afara familiei: cu un prieten, o bună cunoștință.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Interpretarea rochiei viselor

pe deget

Uită-te bine și gândește-te. Există o persoană în mediul tău căreia încerci să-i dai o mână de ajutor. De la el vine pericolul: poate tăiați-vă toată mânacă te întinzi. Nu vă așteptați la recunoștință de la el, aceasta este esența lui și nu puteți face nimic în acest sens.

ca o gluma

Visezi că te joci cu un câine, iar în timpul jocului te-a mușcat de mână. Un astfel de vis nu este periculos în niciun fel: când ai nevoie de ajutor, prietenul tău vă va oferi cu plăcere.

Vrea să muște

 • Prietenul tău te va avertiza de un pericol grav, ar fi făcut-o acum dacă nu i-ar fi fost frică de reacția ta și de faptul că nu l-ai asculta. Ia seama către el!
 • O calomnie monstruoasă va fi răspândită în jurul tău, dar asta nu îți va cauza prea multe pagube, nu ar trebui să-ți faci griji: reputatia ta nu va fi rănit.

Muşcat, dar ai ripostat

Mare semn. Vei putea ieși cu demnitate dintr-o situație destul de dificilă și neplăcută. Atât în ​​realitate, cât și în vis, nu ar trebui să fugiți de un câine. Tu rezistaorice primesti.

Mușcat de moarte

Semn foarte rău. Poate un vis profetic. Atenție că acest lucru nu se întâmplă în realitate. Protejează-te pe tine și pe cei dragi cât mai curând posibil. S-ar putea să trebuiască să vă despărțiți urgent de locul familiar.

Muşcă-ţi inamicul

În acest vis apare câinele protector. Acest vis este un semn că veți avea norocul să ocoliți toate intrigile și intrigile pe care răiți le construiesc la spatele vostru. Îngerul tău păzitor este în alertă.

Ce câine?

Neprevăzut daune-interese, risipă, pierdere de bani.

rătăcit

Mușcătura unui câine necunoscut prefigurează o amenințare din exterior, adică ar trebui să fiți atenți la o amenințare străini, necunoscut. Fiți foarte atenți seara și plimbați-vă mai des pe porțiunile iluminate ale străzii.

minion

 • Mici griji, fapte, frământăricare se vor rezolva în curând.
 • Există zvonuri în spatele tău bârfă, șoptește. Nu reactiona! Toate acestea sunt doar o provocare, vor să te enerveze și să declanșeze un scandal.

mai mare

Ești ceva foarte puternic dezamăgits.

Nebun

 • Neprevăzutul va interfera cu planurile și visele tale pe termen lung. problemă. Iar soluția la această problemă va fi o alegere dificilă pentru tine: acționează conform conștiinței tale sau continuă să-ți atingi scopul.
 • Unul dintre prietenii tăi va avea probleme și asta îl va aduce la el nebunie. Ai grijă să-l ajuți.

negru

 • Probleme
 • În realitate, un prieten nu îți dorește bine deloc. Lup rău în haine de oaie. Îți va aduce multă durere.
 • avertisment nu mergeți pe străzi întunecate, nu comunicați cu persoane necunoscute, nu deschideți uși persoanelor suspecte.
 • În tradiția europeană, un câine negru este un prevestitor de durere și chiar de moarte: acesta este un demon care duce sufletele în lumea următoare. Sună-i pe cei dragi, află dacă totul este în regulă cu ei.

roșcată

alb

vești bune și fericire in viata personala.

Cine visează?

fată

 • Dacă o fată a avut un astfel de vis, ea în curând să se căsătorească. A-i mușca mâna înseamnă a-i lua mâna, a se căsători.
 • Există o interpretare că o fată visează la așa ceva pentru curtarea unui periculos cavaler: criminal sau instabil emoțional.

Gravidă

Într-o stare de sarcină, o femeie este mai vulnerabilă, iar un astfel de vis este și un avertisment pentru ea. Pericol din partea unei persoane dragi te așteaptă pe tine și pe copilul tău. Cercul tău social nu mai este în siguranță, cineva este foarte jignit de tine. Revizuiește-ți relația cu cei dragi, poate că acum trebuie să pleci. Fii pregătit să te bazezi doar pe tine pentru a te proteja pe tine și pe copilul tău de pericol.

Cap

Dacă ești într-o poziție de conducere, fii atent: unul dintre angajați va dori stai jos. Simțiți-vă liber să verificați și acasă: câinele este cel în care aveți cea mai mare încredere. Îți amintești proverbul „Mușcă mâna care hrănește”? Aici este exact aceeași situație.

Prezentare generală a cărților de vis

Dream Vanga

Viitorul te așteaptă linie neagra. Intri într-o regiune a întunericului. Mușcat tare – o schimbare în viață în rău, cere ajutor de la Forțele Superioare. Un astfel de vis este un avertisment. Veți avea nevoie de mult sprijin moral pentru a trece peste această perioadă.

Sonnik Miller

Te vei trezi străin în „turma” lui: în familie, în echipă.

Cartea de vis chinezească

eșecuri în viață vei fi mulțumit cu cei răi.

Interpretarea viselor rușilor

Nemeritat acuzații în furtul şi delapidarea de fonduri publice.

Roma Cartea visurilor

 • Lovit de la cineva din familie.
 • scandaluri acasă.

Cartea visurilor musulmane

Atenție: dușmanii tăi au început deja să acționeze. Ei pot lovi în orice moment fii pregătit pentru toti.

Citeste mai mult:  Autobuzul de carte de vis al lui Miller

Cartea Dream House

 • Больше atenție Devotați-vă celor dragi, o atitudine de nesocotire nu va duce niciodată la bine.
 • Unii dintre prietenii tăi preferați nu va trece testul pentru loialitate.
 • Cineva din mediul tău pe care îl enervezi. Poate că acestea sunt obiceiurile tale, acțiunile sau o neînțelegere a cuvintelor tale. Reține-ți emoțiile, nu-ti irosi nervii pe argumente de la zero, altfel te asteapta un conflict major si foarte neplacut.
 • Ai o mulțime de oameni resentimente puternice: Promiți prea mult și livrați prea puțin.

Vise bune pentru tine!

Ajutor de la un expert experimentat în interpretarea viselor

Fiecare vis este individual și poate aduce informații importante pentru tine. Completați formularul de mai jos și experții noștri vă vor interpreta visul GRATUIT. Află răspunsurile la toate întrebările chiar acum!

VORBIȚI GRATUIT CU EXPERTUL

Acum vă vom redirecționa către site și vă puteți autentifica sau reseta parola.

De ce visezi că un câine mușcă – 40 de interpretări ale somnului

Dacă un câine mușcă într-un vis, atunci aceasta înseamnă incertitudinea în propriile decizii sau o ceartă cu membrii familiei. Un astfel de vis poate aduce, de asemenea, obstacole în drumul către un vis.

Interpretarea somnului in functie de detalii

În funcție de locul unde a mușcat câinele:

 • în coapsă – la succes în afaceri;
 • în mână – la o exacerbare a unei boli cronice;
 • în zona inghinală – pentru a îmbunătăți relațiile cu rudele;
 • în cap – la un accident care implică o persoană dragă;
 • lateral – a primi iertare;
 • în spatele ochiului – a face muncă grea;
 • de gât – la noi aventuri romantice;
 • pentru piept – pentru a face probleme cu părinții;
 • pe buze – la pierderi mari;
 • pentru stomac – pentru o călătorie interesantă;
 • pentru fund – la cadouri de la colegi;
 • de încheietura mâinii – la o declarație de dragoste;
 • de genunchi – a înșela o persoană dragă;
 • pentru un pumn – la un accident în timpul unei călătorii de afaceri;
 • pentru mâna stângă – la realizarea unui vis vechi;
 • în spatele frunții – să vă faceți griji pentru sănătatea unei rude;
 • de cot – pentru a ascunde informații la locul de muncă;
 • de picior – la o răceală;
 • de nas – la demiterea din propria voință;
 • pentru ambele mâini – la probleme în relații;
 • pentru haine – până la stagnare în afaceri;
 • de deget – a efectua o muncă fără sens;
 • peste umeri – la respectul reciproc în relațiile cu un partener;
 • în spatele spatelui inferior – la problemele cu legea;
 • în spatele călcâiului – la odihna mult așteptată;
 • pe cale orală – să mărească salariile;
 • de maneca – la o achizitie placuta;
 • pentru degetul arătător – la un conflict la locul de muncă;
 • în spatele urechii – la sărăcie;
 • în jurul gâtului – pentru a îmbunătăți sănătatea;
 • pentru pantaloni – la o viață liniștită;
 • pentru degetul mic – la munca grea;
 • pe obraz – la neînțelegerile de familie;
 • pentru limbaj – la dezamăgirea unei persoane dragi;
 • pentru ouă – să bârfească despre visătorul în echipa de lucru;
 • de palmă – pentru a îmbunătăți starea de bine.

În funcție de ce mușcătură de câine:

 • fără dinți – la schimbări pozitive în viața personală;
 • fără adăpost – la o călătorie interesantă;
 • alb – la experiențe zadarnice;
 • maro – pentru a rezolva probleme;
 • gri – la dezvoltarea unei boli grave;
 • nebun – a perturba o afacere importantă;
 • pacientul – să primească un bonus la locul de muncă;
 • shaggy – să se defecteze fără probleme;
 • caine ciobanesc – sa fie concediat din cauza noilor sefi;
 • pursânge – la o întârziere a salariilor;
 • vecin – spre o surpriză neplăcută;
 • mic – la o căsnicie reușită;
 • mare – la speranțe zadarnice;
 • întuneric – la o scădere a statutului social;
 • imens – la independența financiară;
 • roscata – vesti bune;
 • negru – până la lacrimi;
 • propriu – la dezamăgire în sine;
 • galben – pentru sosirea unui vechi prieten;
 • lumină – la o lungă despărțire de persoana iubită;
 • acasă – la finalizarea cu succes a unui proiect dificil;
 • amabil – să se despartă de o persoană dragă.

În funcție de cine a fost mușcat de câine:

 • gravidă – la mașinațiunile dușmanilor;
 • o persoană iubită – la succes cu sexul opus;
 • frate – la profituri mari;
 • fosta iubita – la o cearta;
 • soție – la un conflict cu o rudă apropiată;
 • nepot – a întâlni un prieten;
 • fiică – pentru o călătorie lungă de afaceri;
 • pisoi – la probleme din cauza propriei neatenții;
 • mama – la nevoia de protectie;
 • copil – la cumpărături scumpe;
 • relativ – la înșelăciune de către colegi;
 • fiu – la o ceartă cu un prieten;
 • o pisică – a comite o faptă ticăloasă;
 • vecin – la realizarea unui vis;
 • un prieten – să lucreze la un proiect promițător;
 • stăpânul său – la necazuri minore;
 • catelus – la un conflict cu un concurent;
 • prietena – a flirta cu un coleg;
 • soră – la o ceartă cu rudele îndepărtate;
 • soț – la o situație dificilă la locul de muncă;
 • copii mici – la profituri neașteptate;
 • iubit – la necaz din cauza credulității;
 • o fată – la muncă fizică grea;
 • o femeie în vârstă – să participe la un eveniment interesant;
 • prieten – pentru a rezolva o situație confuză și dificilă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează peștii

În funcție de modul în care mușcă câinele:

 • fără sânge și durere – la o ceartă cu un prieten;
 • în spate – la probleme la locul de muncă;
 • puternic – unei cunoștințe neplăcute;
 • ușor – până la depresie prelungită.

În funcție de câți câini mușcați într-un vis:

 • 2 – la o situație stresantă;
 • trei – la o deteriorare a bunăstării;
 • pack – a divorța;
 • mult – să se îndoiască de sine.

În funcție de cine altcineva a mai mușcat:

 • lup – la vești neașteptate de la o rudă îndepărtată;
 • un șarpe – la treburile neplăcute.

Mușcătură de câine: visează că mușcă un câine

Sonnik Miller

Miller este convins că o persoană mușcată de un câine într-un vis va deveni o „oaie neagră” în mediul său. În același timp, cu puterea gândului tău, poți abate soarta rea ​​de la tine: într-un vis, animalul trebuie alungat de tine.

Dream Vanga

Vanga crede că o mușcătură de câine într-un vis simbolizează direcția forțelor întunecate în direcția ta. Pentru a evita consecințele, ar trebui să apelați imediat la Dumnezeu. Dacă un animal manifestă agresivitate față de o altă persoană, încercând să te protejeze, aceasta simbolizează patronajul puterilor superioare și sprijinul prietenilor.

Vis Aesop

Dacă ați văzut o mușcătură de animal într-un vis, va exista cu siguranță o conversație neplăcută cu un prieten care va face pretenții.

Dacă animalul latră în direcția ta, merită să verifici sinceritatea și loialitatea camarazilor apropiați.

Cartea de vis Velesov

Este important de reținut: mușcătura a fost înainte de sânge sau nu. Dacă câinele mușcă înainte de apariția sângelui, necazurile vor veni de la un prieten. Dacă mușcătura a fost fără o rană vizibilă, străinii vor aduce probleme.

De ce să visezi că un câine mușcă până la sânge, o fată? La o cerere în căsătorie apropiată.

Dream interpretare Tsvetkova

Interpretarea a ceea ce un câine care mușcă într-un vis, conform acestei cărți de vis, vorbește despre fiabilitatea unui prieten. El va sta lângă tine și te va proteja de atacurile inamicilor.

Doar o luptă de câini, însoțită de mușcături, avertizează asupra unor necazuri și neînțelegeri minore.

Fiul lui Nostradamus

O mușcătură de animal vorbește despre o trădare neașteptată a celui mai bun prieten.

Dacă un câine fără stăpân dă dovadă de agresivitate, trebuie să te temi pentru bunăstarea ta materială. Poate fi, de asemenea, un semn că un prieten se află într-o situație financiară dificilă.

Cartea viselor moderne

Dificultăți financiare vor veni dacă propriul animal de companie este mușcat într-un vis.

Un câine care atacă furios încearcă să muște într-un vis – un semnal al intențiilor rele ale celor răi.

Mușcătura unui câine negru prevestește moartea. Merită să vă faceți griji pentru siguranța dvs. și să aveți grijă de cei dragi.

Interpretarea visului Hasse

Un câine care atacă, indiferent de rasă, înseamnă probleme în viitorul apropiat. Este posibil ca problemele să fie de natură materială. Dificultățile vor fi prelungite și severe dacă auziți animalul lătrând.

reclamație

Moderator, vă atrag atenția asupra faptului că textul conține:

Reclamație trimisă moderatorului

Pagina se va închide automat

după 5 de secunde

Utilizatorul site-ului Woman.ru înțelege și acceptă că este pe deplin responsabil pentru toate materialele publicate parțial sau complet de el folosind serviciul Woman.ru.

Utilizatorul site-ului Woman.ru garantează că plasarea materialelor transmise de acesta nu încalcă drepturile terților (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor), nu prejudiciază onoarea și demnitatea acestora.

Utilizatorul site-ului Woman.ru, prin trimiterea de materiale, este astfel interesat de publicarea acestora pe site și își exprimă acordul pentru utilizarea ulterioară a acestora de către editorii site-ului Woman.ru.

Utilizarea și retipărirea materialelor tipărite de pe site-ul woman.ru este posibilă numai cu un link activ către resursă.

Utilizarea materialelor fotografice este permisă numai cu acordul scris al administrației site-ului.

Amplasarea obiectelor de proprietate intelectuală (fotografii, videoclipuri, opere literare, mărci înregistrate etc.)

pe site-ul woman.ru este permis numai persoanelor care au toate drepturile necesare pentru o astfel de plasare.

Drepturi de autor (c) 2016-2019 Hirst Shkulev Publishing LLC

Publicația de rețea „WOMAN.RU” (Woman.RU)

Certificat de înregistrare în mass-media EL nr. FS77-65950, eliberat de Serviciul Federal de Supraveghere în Sfera Comunicațiilor,

tehnologii informaționale și comunicații de masă (Roskomnadzor) 10 iunie 2016. 16+

Fondator: Compania cu răspundere limitată „Hirst Shkulev Publishing”