Văzând o imagine într-un vis

De ce să vezi imagini într-un vis?

Uneori este foarte greu de înțeles despre ce a fost un vis, dacă merită să-i acordăm atenție, dacă se va împlini.

Unele vise ne sunt amintite în toate detaliile, unele lasă în memorie doar imagini și imagini separate. Unele vise sunt înspăimântătoare, altele lasă sentimente plăcute. Dar toate înseamnă ceva, indică ceva către visător, iar aceste simboluri trebuie să poată fi interpretate cu ajutorul cărților de vis.

De exemplu, de ce imaginea visează – să vedeți sau să desenați, să cumpărați sau să luați în considerare într-un muzeu și alte opțiuni, dintre care există multe. Într-un vis, o imagine, o pânză, o pânză sau doar un desen este un simbol special, complex. Poate avea multe interpretări diferite și înainte de a înțelege la ce visează imaginea, merită să vă amintiți ce ați văzut exact în visele voastre.

 • Vezi propriul tău portret.
 • Portretul cuiva.
 • O pictură în ulei frumoasă într-un vis.
 • Văzând un tablou vechi într-un vis.
 • Vezi orașul, panorama din imagine.
 • Rama goală sau pânză albă.
 • Pânză publicitară.
 • Modele pe pânză.
 • Fii la o expoziție sau la un muzeu.
 • Deteriorarea sau degradarea unei opere de artă.
 • Cumpără, alege o pânză.
 • Deseneaza-te.
 • Introduceți poza în cadru.

Toate aceste opțiuni au un sens unic și, pentru a nu încurca nimic și a obține o interpretare veridică, luați în considerare și amintiți-vă totul.

Pictura in ulei

De o importanță deosebită este ceea ce exact a fost reprezentat (sau reprezentat de tine) pe pânză, pânză sau hârtie. Dacă reușiți să vă amintiți desenul, atunci încercați să-l descifrați separat, acest lucru vă va oferi de gândit important.

Portrete

De ce să visezi la propriul tău portret? Dacă ați văzut asta într-un vis, să știți că acesta este un semn foarte rar și bun. Acesta este un simbol că aveți protecție de încredere față de puterile superioare și vă vor oferi orice ajutor. Poți acționa cu îndrăzneală și să nu-ți fie frică de nimic, orice dificultăți va fi o lecție utilă pentru tine și nu va aduce pierderi.

Un portret al unui străin în vise este un indiciu că îți va lipsi și îți vei tânji după cineva. Poate că vei avea o scurtă separare de cineva apropiat și drag ție, o separare forțată și vei aștepta și vei rata.

Ce ai visat?

1. După cum spune cartea de vis, o pictură în ulei frumoasă indică apariția unui iubit bogat și influent. Este exact ceea ce promite cartea de vis și dacă crezi sau nu – decideți singuri. Dar nu rata șansa ta, ce se întâmplă dacă destinul tău te așteaptă?

2. O pânză veche, un tablou antic este un simbol al faptului că te străduiești cu toată puterea spre binele cel mai înalt. Ai o aristocrație înnăscută și un gust pentru o viață bună, iar sufletul tău tânjește după ea.

3. Dacă poza înfățișează un oraș sau o panoramă, veți primi o scrisoare, mesaj sau știri importante. Interpretul nu indică dacă vestea va fi tristă sau, dimpotrivă, te va bucura, dar dacă a venit un astfel de vis, este evident că mesajul va fi cel puțin important și neașteptat.

4. A vedea o ramă goală pe perete sau o pânză fără poză este un semn de vântură. Puterile superioare îți sugerează că ar trebui să fii mai serios și responsabil, să fii responsabil pentru propriile gânduri, cuvinte și fapte, să le cântărești și să înțelegi întotdeauna consecințele.

5. Un afiș publicitar visează la un fel de ofertă de natură dubioasă. Vi se va oferi să participați la o aventură proastă sau un eveniment care nu va duce la nimic favorabil. Ați primit un avertisment – aveți grijă, nu vă grăbiți să fiți de acord și gândiți-vă care vor fi consecințele.

6. Modelele visează la îmbunătățirea vieții și la schimbări bune. În curând, în realitatea ta, totul va începe să se schimbe în bine, nu-ți fie frică de schimbare și crede că totul va ieși în bine. În fața ta este o dungă albă!

Activitate

1. Dacă în vis ai vizitat o expoziție sau o expoziție de pictură, vei găsi un succes foarte semnificativ în afaceri. Poate că acum totul nu este în cel mai bun mod, sau nu vedeți niciun motiv pentru noroc, dar credeți în cartea de vis – în curând totul se va schimba brusc, veți primi recunoaștere și veți obține un mare succes. Crede în noroc, ea este acum de partea ta!

2. A deteriora, rupe sau strica o poză într-un vis este un semn că în curând, în realitate, va trebui să-ți aperi și să-ți aperi propriile drepturi. Dați dovadă de curaj și luptați cu îndrăzneală pentru dvs., mențineți demnitatea și nu vă aplecați, nu vă lăsați manipulat. O poți face, poți câștiga credibilitate și poți apăra ceea ce este de valoare pentru tine!

3. Dacă ai cumpărat sau ai ales cadou un tablou, asta înseamnă că confortul, pacea și armonia vor domni în casa ta. Acordați atenție și timp familiei și veți vedea cât de fericită va fi gospodăria.

4. Desenul pe pânză este un semn bun. Dacă ați experimentat plăcerea procesului creativ, aceasta întărește sensul pozitiv al somnului. Indică faptul că în viitorul apropiat vei putea să te realizezi, să atingi înălțimi semnificative în implementarea afacerii tale sau a proiectului.

5. Dacă ai visat că inserezi o pânză sau o pânză într-un cadru, acesta este un indiciu direct că în viață te limitezi într-un fel. Nu-ți dai ocazia să te deschizi la maxim, să-ți pui limite și bariere, constând în mare parte din prejudecăți.

Lăsați visul să vă ofere o mulțime de informații utile și răspunsuri pe care le puteți aplica în viața reală, în realitate. Credeți în cărțile de vis, dar puteți să le citiți cu atenție și să înțelegeți, aplicând totul în propria viață și situații. Soarta ta este doar în mâinile tale, amintește-ți asta! Autor: Vasilina Serova

Interpretarea viselor: la ce visează imaginea, pentru a vedea imaginea într-un vis, ceea ce înseamnă

De ce visezi și ce înseamnă imaginea:

A vedea că pictai un tablou înseamnă că ești prea impresionabil și că îți place să visezi.

Cu toate acestea, în realitate, visele voastre se prăbușesc ca morți de cărți, ceea ce vă aduce o mare durere.

Dacă escrocii sau escrocii au visat imagini, atunci se vor pocăi de păcatele lor.

Să vezi că ai fost la o expoziție de pictură – atunci în curând vei vizita o societate prea ipocrită.

Vezi și: care este visul expoziției, care este visul desenului, care este visul artistului.

Poza din cartea de vis:

Am visat la o imagine – apoi te așteaptă necazuri și înșelăciune.

Dacă într-un vis pictezi o pictură în ulei, atunci vei lua parte la o afacere foarte dubioasă și riscantă.

Citeste mai mult:  De ce visezi să ascunzi bani

De ce visezi să vezi cum a fost deteriorată imaginea – atunci va trebui să depui eforturi mari pentru a-ți proteja drepturile.

Pentru a vedea că ai cumpărat un tablou – atunci va trebui să faci față speculațiilor.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul de a picta din cartea de vis:

Am visat o poză – atunci te așteaptă tristețea din cauza prietenilor tăi ipocriți.

De ce să visezi să vezi o imagine atârnată pe perete în camera cuiva – atunci vei fi înșelat în zona intereselor tale de afaceri.

Pentru a vedea că te uitai la tablouri dintr-un muzeu sau la o expoziție, atunci nenorocirea te așteaptă în familie.

S-a visat o imagine deteriorată – atunci veți fi forțat să faceți toate eforturile pentru a vă apăra drepturile legale.

Care este visul imaginii în timpurile moderne:

Dacă ai visat la tapiserii scumpe, asta înseamnă că viața ta va fi plină de plăceri și vei fi destul de fericit.

Dacă o tânără a visat la o cameră atârnată cu tapiserii, atunci aceasta înseamnă că se va căsători cu o persoană de rang înalt.

Vezi și: de ce visezi la un covor, de ce visezi la o poză, de ce visezi la țesut.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul de a picta din cartea de vis:

Dacă ai visat la tapiserii rafinate în interior cu luxul unei case mobilate, atunci te străduiești pentru o viață prosperă care pare a fi creată pentru tine, dar circumstanțele împiedică invariabil acest lucru.

Văzând că cumpărați o tapiserie fără a vă tocme cu prețul aduce un profit mare.

De ce visează imaginea – analiza visului:

Pentru a vedea o imagine într-un vis:

Dacă ai visat la tapiserii scumpe, atunci ești în mod clar creat pentru o viață de lux.

Dacă ați visat la tapiserii murdare și prăfuite – aceasta este pentru satisfacția completă a tuturor dorințelor.

Dacă o fată visa la o cameră atârnată cu tapiserii, atunci în curând s-ar căsători cu un bărbat bogat și nobil.

De ce visează imaginea, ce înseamnă:

Tapiserii vintage scumpe înseamnă că visezi la o viață de lux; dorintele tale vor fi indeplinite daca tapiseriile nu vor fi purtate, nu rupte.

Pentru a vedea că ai văzut o tapiserie veche sau ruptă, atunci perspectivele tale nu sunt cele mai bune. Dacă tapiseria din visul tău este nouă, curată, atunci asta înseamnă că îți vei putea realiza pe deplin planurile fantastice.

Numai pentru femei – Dacă o fată vede într-un vis o cameră de zi, ai cărei pereți sunt atârnați cu tapiserii, atunci se va căsători în curând cu un bărbat bogat care își va îndeplini toate dorințele.

De ce visează imaginea, ce înseamnă:

A vedea o poză este un semn foarte rău. De regulă, un astfel de vis sugerează că vei fi înșelat și nu doar înșelat, ci înșelat într-o situație dificilă de viață pentru tine.

Am visat la un tablou pe care îl pictezi în ulei, în curând te poți aștepta la o ofertă dubioasă și riscantă, pe care cu siguranță ar trebui să o refuzi, oricât de tentantă ar fi.

Dacă ai visat cum ai deteriorat accidental poza, în realitate un astfel de vis poate însemna că cineva te va denigra în ochii celor dragi și va trebui fie să te scuzi, fie, trântind ușa, să pleci. Pentru a vedea că cumperi un tablou, atunci cel mai probabil vei fi condamnat pentru acțiuni nedemne și/sau ilegale.

Pentru a vedea că ai fost la o galerie de artă, atunci viața ta personală va fi riscată să se prăbușească din cauza dezacordurilor tale cu partenerul tău. În același timp, vei face tot posibilul pentru a realiza împăcarea, iar tu însuți vei suferi din cauza lipsei de libertate și a voinței de a alege.

A vedea că în jurul tău se află picturi valoroase, vechi sau moderne înseamnă că te străduiești pentru ceva de neatins și, comparându-ți obiectivele cu realizările reale, îți câștigi un complex de inferioritate.

Interpretarea viselor împăratului Petru I

Care este visul imaginii într-un vis:

În general, să desenezi sau să vezi imagini într-un vis înseamnă că ești foarte impresionabil și îți place să visezi. Cu toate acestea, în realitate, visele tale se prăbușesc ca morți de cărți, ceea ce te întristează foarte tare. A te vedea într-o poză într-un vis este un semn de înșelăciune, lingușire și înșelăciune.

Pictarea unei imagini prevestește succesul în întreprindere. Cumpărarea unui tablou într-un vis înseamnă că nu ar trebui să intri în tranzacții dubioase, deoarece. sunt sortiți să eșueze. Oferă o poză scrisă de tine într-un vis, înseamnă că vei face o faptă nobilă care nu va trece neobservată.

Dacă ți se prezintă o imagine ca un cadou într-un vis, atunci în realitate vei primi un cadou generos sau o compensație bănească. Dacă, dimpotrivă, pictezi un portret din natură, asta prevestește o nouă achiziție pentru tine, poate o nouă cunoștință.

De ce să visezi să vezi că te afli într-o cameră de pe pereții căreia te privesc capodopere, atunci poate că ai o dorință arzătoare de a obține un succes și mai mare decât acum.

De ce visezi și ce înseamnă imaginea:

Imaginea visa – atunci te așteaptă resentimente și ridicol.

Vezi și: la ce visează imaginea, la ce visează desenul, la ce visează desenul.

De ce visează imaginea?

Imaginea visa – atunci nu te vor trata destul de corect. Este necesar să vă urmăriți cuvintele, astfel încât dușmanii să nu le pervertească și să înceapă să le folosească împotriva voastră.

Poza te visa – atunci asta înseamnă bârfă, agresiune și răspândirea zvonurilor ridicole despre tine.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce să visezi și de ce să vezi imaginea într-un vis:

Poza – Văzând că te uiți la imagini amuzante – atunci ai un mare simț al umorului.

A vedea Imagini într-o revistă înseamnă că cineva te va provoca la insulte.

Poză pe jumătate pornografică într-un vis – înseamnă că veți experimenta distracția în compania iubitului sau iubitului dvs.

Văzându-te reprezentat într-o imagine într-un vis vorbește despre o posibilă întâlnire cu o persoană batjocoritoare care nu intră în buzunar pentru un cuvânt.

Imaginează-te la ce visezi:

vei fi tratat incorect. Păzește-ți cuvintele pentru ca cei răi să nu le pervertize și să le folosească împotriva ta.

Interpretarea viselor: la ce visează imaginea, pentru a vedea imaginea într-un vis, ceea ce înseamnă

De ce visezi și ce înseamnă imaginea:

A vedea că pictai un tablou înseamnă că ești prea impresionabil și că îți place să visezi.

Cu toate acestea, în realitate, visele voastre se prăbușesc ca morți de cărți, ceea ce vă aduce o mare durere.

Dacă escrocii sau escrocii au visat imagini, atunci se vor pocăi de păcatele lor.

Să vezi că ai fost la o expoziție de pictură – atunci în curând vei vizita o societate prea ipocrită.

Vezi și: care este visul expoziției, care este visul desenului, care este visul artistului.

Citeste mai mult:  Care este visul unui tip necunoscut

Poza din cartea de vis:

Am visat la o imagine – apoi te așteaptă necazuri și înșelăciune.

Dacă într-un vis pictezi o pictură în ulei, atunci vei lua parte la o afacere foarte dubioasă și riscantă.

De ce visezi să vezi cum a fost deteriorată imaginea – atunci va trebui să depui eforturi mari pentru a-ți proteja drepturile.

Pentru a vedea că ai cumpărat un tablou – atunci va trebui să faci față speculațiilor.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul de a picta din cartea de vis:

Am visat o poză – atunci te așteaptă tristețea din cauza prietenilor tăi ipocriți.

De ce să visezi să vezi o imagine atârnată pe perete în camera cuiva – atunci vei fi înșelat în zona intereselor tale de afaceri.

Pentru a vedea că te uitai la tablouri dintr-un muzeu sau la o expoziție, atunci nenorocirea te așteaptă în familie.

S-a visat o imagine deteriorată – atunci veți fi forțat să faceți toate eforturile pentru a vă apăra drepturile legale.

Care este visul imaginii în timpurile moderne:

Dacă ai visat la tapiserii scumpe, asta înseamnă că viața ta va fi plină de plăceri și vei fi destul de fericit.

Dacă o tânără a visat la o cameră atârnată cu tapiserii, atunci aceasta înseamnă că se va căsători cu o persoană de rang înalt.

Vezi și: de ce visezi la un covor, de ce visezi la o poză, de ce visezi la țesut.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Care este visul de a picta din cartea de vis:

Dacă ai visat la tapiserii rafinate în interior cu luxul unei case mobilate, atunci te străduiești pentru o viață prosperă care pare a fi creată pentru tine, dar circumstanțele împiedică invariabil acest lucru.

Văzând că cumpărați o tapiserie fără a vă tocme cu prețul aduce un profit mare.

De ce visează imaginea – analiza visului:

Pentru a vedea o imagine într-un vis:

Dacă ai visat la tapiserii scumpe, atunci ești în mod clar creat pentru o viață de lux.

Dacă ați visat la tapiserii murdare și prăfuite – aceasta este pentru satisfacția completă a tuturor dorințelor.

Dacă o fată visa la o cameră atârnată cu tapiserii, atunci în curând s-ar căsători cu un bărbat bogat și nobil.

De ce visează imaginea, ce înseamnă:

Tapiserii vintage scumpe înseamnă că visezi la o viață de lux; dorintele tale vor fi indeplinite daca tapiseriile nu vor fi purtate, nu rupte.

Pentru a vedea că ai văzut o tapiserie veche sau ruptă, atunci perspectivele tale nu sunt cele mai bune. Dacă tapiseria din visul tău este nouă, curată, atunci asta înseamnă că îți vei putea realiza pe deplin planurile fantastice.

Numai pentru femei – Dacă o fată vede într-un vis o cameră de zi, ai cărei pereți sunt atârnați cu tapiserii, atunci se va căsători în curând cu un bărbat bogat care își va îndeplini toate dorințele.

De ce visează imaginea, ce înseamnă:

A vedea o poză este un semn foarte rău. De regulă, un astfel de vis sugerează că vei fi înșelat și nu doar înșelat, ci înșelat într-o situație dificilă de viață pentru tine.

Am visat la un tablou pe care îl pictezi în ulei, în curând te poți aștepta la o ofertă dubioasă și riscantă, pe care cu siguranță ar trebui să o refuzi, oricât de tentantă ar fi.

Dacă ai visat cum ai deteriorat accidental poza, în realitate un astfel de vis poate însemna că cineva te va denigra în ochii celor dragi și va trebui fie să te scuzi, fie, trântind ușa, să pleci. Pentru a vedea că cumperi un tablou, atunci cel mai probabil vei fi condamnat pentru acțiuni nedemne și/sau ilegale.

Pentru a vedea că ai fost la o galerie de artă, atunci viața ta personală va fi riscată să se prăbușească din cauza dezacordurilor tale cu partenerul tău. În același timp, vei face tot posibilul pentru a realiza împăcarea, iar tu însuți vei suferi din cauza lipsei de libertate și a voinței de a alege.

A vedea că în jurul tău se află picturi valoroase, vechi sau moderne înseamnă că te străduiești pentru ceva de neatins și, comparându-ți obiectivele cu realizările reale, îți câștigi un complex de inferioritate.

Interpretarea viselor împăratului Petru I

Care este visul imaginii într-un vis:

În general, să desenezi sau să vezi imagini într-un vis înseamnă că ești foarte impresionabil și îți place să visezi. Cu toate acestea, în realitate, visele tale se prăbușesc ca morți de cărți, ceea ce te întristează foarte tare. A te vedea într-o poză într-un vis este un semn de înșelăciune, lingușire și înșelăciune.

Pictarea unei imagini prevestește succesul în întreprindere. Cumpărarea unui tablou într-un vis înseamnă că nu ar trebui să intri în tranzacții dubioase, deoarece. sunt sortiți să eșueze. Oferă o poză scrisă de tine într-un vis, înseamnă că vei face o faptă nobilă care nu va trece neobservată.

Dacă ți se prezintă o imagine ca un cadou într-un vis, atunci în realitate vei primi un cadou generos sau o compensație bănească. Dacă, dimpotrivă, pictezi un portret din natură, asta prevestește o nouă achiziție pentru tine, poate o nouă cunoștință.

De ce să visezi să vezi că te afli într-o cameră de pe pereții căreia te privesc capodopere, atunci poate că ai o dorință arzătoare de a obține un succes și mai mare decât acum.

De ce visezi și ce înseamnă imaginea:

Imaginea visa – atunci te așteaptă resentimente și ridicol.

Vezi și: la ce visează imaginea, la ce visează desenul, la ce visează desenul.

De ce visează imaginea?

Imaginea visa – atunci nu te vor trata destul de corect. Este necesar să vă urmăriți cuvintele, astfel încât dușmanii să nu le pervertească și să înceapă să le folosească împotriva voastră.

Poza te visa – atunci asta înseamnă bârfă, agresiune și răspândirea zvonurilor ridicole despre tine.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

De ce să visezi și de ce să vezi imaginea într-un vis:

Poza – Văzând că te uiți la imagini amuzante – atunci ai un mare simț al umorului.

A vedea Imagini într-o revistă înseamnă că cineva te va provoca la insulte.

Poză pe jumătate pornografică într-un vis – înseamnă că veți experimenta distracția în compania iubitului sau iubitului dvs.

Văzându-te reprezentat într-o imagine într-un vis vorbește despre o posibilă întâlnire cu o persoană batjocoritoare care nu intră în buzunar pentru un cuvânt.

Imaginează-te la ce visezi:

vei fi tratat incorect. Păzește-ți cuvintele pentru ca cei răi să nu le pervertize și să le folosească împotriva ta.

Imagini de interpretare a viselor

Cum determină carte de vis, tablouri cel mai adesea reflectă realitatea în care există o persoană sau la ce aspiră. Prin urmare, pentru a interpreta imaginea, este necesar să țineți cont de modul în care ați tratat pânzele și de ceea ce a fost reprezentat pe ele. În articol, am adunat cele mai comune opinii din mai multe surse autorizate.

Citeste mai mult:  Omul de somn pester

Subconştient

Pentru a interpreta o viziune, nu este suficient să vă amintiți ce ați făcut cu obiectul de artă. Mai important este ceea ce a fost desenat. În majoritatea cazurilor pe pictând în vis înfățișează complotul care este mai aproape de om. Cei cărora le lipsește pacea și armonia văd imagini cu natură, păduri și alte peisaje idilice. Dacă ai o mare furtunoasă în fața ta, atunci poate indica o perioadă dificilă, depresie, lipsă de perspective.

Dar merită să luați în considerare cum ați procedat cu pânza. ÎN cartea de vis pictează o imagine – un semn că îți creezi propriul viitor. Știi exact ce vrei și nu îți este frică să-ți asumi riscuri pentru propriile tale scopuri. Ruperea cadrului, ruperea pânzei este un semnal al unei grave discordie psihică, al dorinței de schimbare și al lipsei de dorință de a-și trăi propria viață.

Carte de vis popular

În interpretarea interpretului clasic, aici care este visul unei imagini într-un cadru:

 • a visat că te desenezi – vei deveni un participant la un proiect riscant care nu ar aduce profit;
 • distruge pânzele – va trebui să folosești nu cele mai plăcute metode pentru a-ți implementa planul;
 • dacă ai făcut acest lucru nu intenționat, ci din întâmplare, reputația ta va fi în pericol, din cauza căreia oamenii apropiați se vor gândi prost despre tine;
 • a dobândi o pânză – un simbol că vei face ceva nedemn, iar acțiunile tale vor deveni publice;
 • o poză a fost furată într-un vis – în realitate riști să pierzi ceva foarte important;
 • a visat că pictați o natură moartă – în realitate, va apărea o nouă idee interesantă. Dar nu te grăbi. Mai întâi gândiți-vă la totul bine pentru punerea în aplicare a planului;
 • mergeți la galeria de artă – vor exista dezacorduri cu persoana iubită. Dacă doriți să păstrați relația, atunci procedați cu atenție și încercați să înțelegeți ce este greșit;
 • într-un vis ți-au dat cărțiinu – primiți știri neașteptate și importante în viitorul apropiat;
 • dacă cadrul era gol, aceasta indică o lipsă de seriozitate în raport cu viața. Mai întâi gândește, apoi acționează;
 • Scene biblice au fost prezente pe pânză – vine o vizită a unor invitați neaștepți.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul a subliniat că vezi imagini în vis – aceasta este personificarea unei femei și a sistemului ei reproducător. Prin urmare, viziunea ar trebui interpretată din această poziție. O pânză mare este întruchiparea unei doamne adulte, iar una mică simbolizează o adolescentă.

Dacă ai visat la o imagine mare lângă cele mici, aceasta personifică maternitatea. ÎN imagini de carte de vis de luat în considerare pentru un tânăr – un simbol că vrea o experiență sexuală cu o femeie. Pentru a fura o operă de artă – de fapt, el este pregătit pentru orice de dragul intimității, chiar și pentru acte ilegale. Pentru o fată, privirea la pânze este un semn al dorinței de relații între persoane de același sex.

Părea că desenezi ceva tu însuți – de fapt, străduiește-te pentru sex cu elemente de cruzime și violență (pentru bărbați). Dacă o viziune i-a apărut unei femei, atunci aceasta indică o dorință de autosatisfacție. Distrugerea imaginilor în orice fel este un semnal că vrei să rupi relația în care te afli. Nu te mai atrag, ci doar te fac nefericit.

Sonnik Miller

Prezentând aceasta carte de vis, picturi pe pereți – acesta este un semn că veți avea probleme mari și, de asemenea, veți deveni o victimă a înșelăciunii. În plus, imaginea poate avea următorul sens:

 • pictarea unui tablou în ulei este un simbol al faptului că vei participa la un proiect riscant. Fii atent sau nu;
 • deteriorați o operă de artă – în lumea reală trebuie să vă protejați propriile drepturi. Acest lucru va necesita mult efort;
 • a visat la propriul tău portret pe arborele genealogic – de fapt, vei obține prosperitate și bogăție. Dar, în același timp, relațiile cu cei dragi vor aduce o dezamăgire completă;
 • в carte de vis pentru a cumpăra o poză vise de speculații, acte necinstite;
 • părea că în jurul tău erau tablouri scumpe ale artiștilor celebri – în realitate, străduiește-te să obții toate beneficiile imaginabile. Ambițiile voastre se extind foarte departe;
 • într-un vis vizitezi o galerie de artă – vor exista dispute cu cei dragi. Rămân multe eforturi de făcut pentru a restabili înțelegerea și a restabili relațiile.

Dream Vanga

a subliniat văzătorul de ce visezi să pictezi un tablou cu vopselepentru a crea capodopere mondiale. Aceasta înseamnă că cei din jurul tău vor fi puși împotriva ta. Te vei simți singur și inutil. Dacă încerci să desenezi ceva pe pânză, dar nu iese nimic, poți repara tot ce s-a întâmplat. Vei depăși adversitatea, vei face față dușmanilor și vei deveni responsabil de propria viață.

Am văzut o operă de artă extraordinară care a făcut o impresie de neșters asupra ta – de fapt, vei întâlni o persoană uimitoare. Această cunoștință va avea o influență puternică asupra ta și va fi amintită mult timp.

Dream Grishin

În reprezentarea acestei surse, imaginea personifică tristețea sau dorul. Iată cum ar putea arăta pânza:

 • a-l pune într-un cadru este un semn că nu vei realiza ceea ce îți dorești. Îți creezi obstacole artificiale;
 • un cadru gol simbolizează o femeie frivolă;
 • dacă ai în vedere o imagine publicitară, atunci ar trebui să te ferești de ofertele riscante, deși atractive;
 • semn – întruchiparea unor evenimente neașteptate;
 • să fie prezent la expoziție – norocul va însoți afacerile.

Interpretarea viselor de la A la Z

Acest interpret descrie sensul negativ al imaginilor care apar. Simbolul însuși întruchipează tristețea, trădarea. Dacă visezi că pânza atârnă undeva, înseamnă că partenerii de afaceri te vor înșela. Am visat că ești prezent într-un muzeu sau într-o galerie – de fapt, se prevăd probleme cu membrii familiei.

Am văzut o pânză deteriorată și prost restaurată – în realitate, trebuie să petreci mult timp pentru a realiza ceea ce visezi. De ce visezi la tablouri scumpe artiști celebri – la faptul că vei primi vești bune. Dar a privi o copie a unei imagini celebre este un semn rău, prevestind pierderea unei persoane dragi.

Faceți un tur al galeriei – de fapt, vor exista neînțelegeri între membrii familiei sau colegi. Va trebui să acționați ca un pacificator. Dacă ai achiziționat o pânză, atunci vei întâlni o persoană neplăcută care caută să te înșele și să te folosească în scopuri personale.

Vând opere de artă – în realitate vei înțelege că ești obișnuit să-ți realizezi propriile ambiții. Să te desenezi – vei reuși dacă totul a funcționat. Dacă imaginea nu are succes, atunci toate planurile vor eșua.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit ezotericului, imaginea simbolizează bucurie, amintiri sau speranțe. Dacă ai visat la propriul tău portret, atunci acesta indică planurile pe care le construiești. Imaginea cu membrii familiei prevestește separarea. Atârnă poze într-un vis – un semn că vei câștiga faimă.