Văzând o cumnata într-un vis

Interpretare cumnata a cărții de vis

Deoarece orice personaj poate apărea într-un vis, cumnata nu face excepție. Cu toate acestea, acest lucru este precedat de comunicarea cu ea în realitate. Se întâmplă că n-ai mai văzut-o de mult timp sau să nu ai deloc o astfel de rudă, dar ai visat la imagine. Conform indicațiilor cărților de vis, intriga are un sens distinctiv. Puteți înțelege de ce visează un astfel de invitat după discursul și comportamentul ei.

Interpretul lui Miller

Cartea de vis americană nu oferă o descriere exactă a ceea ce visează cumnata. Interpretul de vise Gustav Miller dezvăluie în acest fel sensul viselor cu prezența rudelor soțului ei.

Dacă o reprezentantă însărcinată dintre rudele soțului ei a vizitat într-un vis, să știți că în curând vi se vor spune vești proaste și va avea legătură și cu dvs. personal.

Cumnata decedată a apărut într-un vis? Vi se oferă un indiciu – iertați-i pe toți cei care au jignit, s-au supărat. O rudă a soțului a fost cu un copil – se așteaptă să obțineți profit. Cu cât copilul era mai mare, cu atât va fi mai mare.

La o ceartă

O ceartă cu sora soțului într-un vis este considerată un semn rău. O scenă asemănătoare cu o cumnata, pe care mama ei o susținea, ar fi un simbol foarte rău. Relațiile cu rudele apropiate ale soțului profețesc un conflict real în realitate.

Aflând într-un vis o relație cu o cumnata în cuvinte și nu în acțiune, cartea de vis a lui Tsvetkov este explicată ca complexitatea personajului tău, ceea ce vă face dificil să vă înțelegeți cu oamenii.

Soarta va da evenimente vesele

Care a fost visul scenei cu soacra și prin cunoașterea ei cu cumnata însărcinată, în timp ce ea nu există deloc? Multe cărți de vis sunt încurajatoare cu viitoarele cadouri vesele ale soartei.

Într-un vis, apariția în timpul nunții cu un alt bărbat a surorii fostului tău soț singură sau cu un copil mic în brațe înseamnă că ai primit brusc un cadou reprezentând obiectul unui vis vechi.

Sfaturi de evaluare

Într-un vis, soțul tău și ginerele său, soțul cumnatei, au vorbit pe un ton ridicat. Evenimentele care au loc în jur necesită atenție. Puteți afla informații interesante și importante, vă vor fi utile în viitor.

De ce visează scandalul tău cu soțul cumnatei tale? Conform asigurărilor cărților de vis, decodarea este un indiciu: acum este recomandabil să fiți atenți la sfaturile altora. Confruntările tale au inclus înjurături cu cuvinte mai mult decât puternice, așa că alege cel mai imposibil sfat care ți s-a părut „nebunesc” și urmează-l – vei avea un rezultat excelent.

Fii atent la comunicare

Vrei să știi de ce visezi la o comunicare drăguță cu cumnata ta? Poate că în realitate va exista o ceartă cu vreo persoană apropiată din vina și inițiativa ta. Prin urmare, mai întâi cântărește cât de prețioasă este relația cu mediul tău, uită de mândria personală, măcar pentru o vreme. Cedați în fața adversarilor chiar dacă aveți dreptate.

Într-un vis, se visează adesea conversația cu o fostă cumnată – la o încălzire a relațiilor care înainte mirosea a răcoare.

versiuni țigănești

În cartea de vis a țiganilor, un vis cu o cumnata este interpretat în felul său. Ești obișnuit să ai încredere în cartea lor de vis mai mult decât în ​​alții, apoi restabilește toate detaliile din memorie:

 • o ceartă între voi – veți descoperi noi adevăruri și cunoștințe;
 • nuditatea ei este o boală, o vătămare;
 • cumnata s-a întristat, ai liniștit – la o conversație neplăcută;
 • bucurie comună – primirea de vești vesele;
 • lucrat împreună în jurul casei – veniturile vor crește.

Dificultățile vor trece în curând

Interpretarea viselor avertizează asupra unei perioade dificile, dar scurte după somn, cu o imagine a morții unei cumnate în fața ochilor tăi.

Am visat că moartea cumnatei tale a venit din mâna unei rude de partea ta – soția fratelui tău, consideră asta un semnal al unei certuri interne în familie. Din fericire, va trece repede.

Am văzut într-un vis capul tăiat al surorii unui soț, aruncat de dușmani la picioarele tale. O chestiune importantă va fi împiedicată de obstacole și cauze neașteptate. Veți putea remedia situația, deși va merita efortul și efortul.

vezi cumnata

Interpretarea visului cumnata pentru a vedea a avut un vis, de ce să visezi să vezi o cumnata într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a merge cu autobuzul cu un bărbat

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o cumnata într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Vezi

Pentru a vedea o creatură neplăcută din punct de vedere fizic, respingătoare.

Sfatul zilei: lasă deoparte toate lucrurile importante și dedică următoarele zile odihnei.

Pentru a vedea un peisaj pustiu, deprimant.

Sfatul zilei: faceți o plimbare în pădure sau în cel mai apropiat parc. Orice întâlnire întâmplătoare va fi semnificativă pentru tine. Ca prevestire. Luați în considerare acest mesaj.

Pentru a vedea o imagine plăcută a naturii.

Sfatul zilei: încercați să ajungeți la o întâlnire de dragoste. Promite a fi foarte romantic.

Să vezi un vechi prieten pe care nu l-ai întâlnit de mult.

Sfatul zilei: reveniți imediat la planul amânat, abandonat.

Să-i vezi pe cei pe care îi vezi în fiecare zi.

Sfatul zilei: nu vă certați cu această persoană.

Vezi semne grafice, modele.

Vedeți un film, jucați.

Sfatul zilei: sunați sau trimiteți prin e-mail prieteni vechi.

Vezi un concert, spectacol.

Sfatul zilei: participați activ la munca echipei. Familii, grupuri etc.

Interpretarea viselor – Vedere

Vedere la munte într-un vis – fără dificultate vei avea beneficii, profituri.

Vedere goală, pustie – anxietate și incertitudine.

Interpretarea viselor – Vezi

Un vis în care vezi pe cineva la mare distanță de tine înseamnă dificultăți în relația ta sau posibilitatea de a te întâlni abia după mult timp.

A te vedea foarte frumos este un pericol.

Să vezi o altă frumoasă este un pericol, ard pentru această persoană sau pentru tine din cauza lui.

Interpretarea viselor – Văzând părul gri

Avertisment împotriva cheltuielilor inutile.

Să visezi la o tânără fără păr la foame, sărăcie, boală.

A vedea un bărbat fără păr înseamnă abundență, bogăție, sănătate.

Dacă ai visat că corpul tău era acoperit de păr din cap până în picioare, asta îți prevestește un act laș, incapacitatea de a-ți gestiona soarta.

A visa la o bătrână fără păr înseamnă sărăcie, boală, foame, iar un bătrân chel, dimpotrivă, este noroc.

Dacă ați visat că nu vă puteți pieptăna părul și pieptene s-a rupt, acest lucru prevestește probleme.

Dacă visezi că îți radi capul (sau barba), visul te avertizează asupra pericolului de a-ți pierde averea, de a te îmbolnăvi sau de a-ți pierde cei dragi.

A vedea într-un vis cum îți cade părul este o bătaie de cap și pierderea proprietății.

Interpretarea viselor – Vedeți-vă părul

Interpretarea viselor – Vederi frumoase

Dacă într-un vis vezi un peisaj frumos inundat de soare cald și ești încântat să privești o astfel de imagine, atunci te așteaptă un viitor fericit. Uneori, un vis prezice o întâlnire secretă.

O priveliște mizerabilă sau un peisaj plictisitor nu promite nimic bun. Veți găsi deznădejde, dor și tristețe. Vezi interpretarea: peisaj, teren.

Interpretarea viselor – Văzându-te gol

Privarea de haine ca bază a unui vis poate fi interpretată ca o preocupare pentru starea sufletească. Chiar dacă nu bănuiești despre unele probleme, asta nu înseamnă deloc că acestea nu există. Ceva încă îți subminează sufletul, provocând anxietate, la care inconștientul reacționează în primul rând, apoi trimite semnale care ajung în conștiință sub formă simbolică.

Absența unui scop în viață este exprimată simbolic în goliciunea nedissimulata. Nascut astfel, in curand dobandim multe fire care ne leaga de lumea exterioara, devenim actori in teatru, al carui nume este societate. Căderea din acest teatru, ruperea firelor care ne leagă de lume este intriga centrală a visului. Merită să iei în considerare cât de justificată este plecarea ta de la realitate. Dezamăgirea este un însoțitor constant al oricărei persoane, chiar și în exterior de succes și fericită.

Principalul lucru de reținut este că totul este în mâinile tale. Puteți găsi întotdeauna puterea de a continua viața sau de a o îndrepta într-o direcție care va fi radical diferită de poziția anterioară.

O întoarcere la origini, la acea stare de nirvana în care am trăit cu toții înainte de a ne naște – așa este intriga visului însuși. S-ar părea că aici nu există un subtext ascuns. În ciuda acestui fapt, este încă prezent, doar într-o formă mai puțin criptată decât oricare alta. Pofta pentru o existență fericită, seninătatea copilărească și nepăsarea – acesta este principalul sens pe care îl investește inconștientul în acest vis.

Citeste mai mult:  De ce visezi un cimitir în apă

Visele despre a fi în pântece au prefigurat adesea nașterea unor oameni celebri. De exemplu, mama lui Alexandru cel Mare, cu puțin timp înainte de nașterea lui, și-a văzut viitorul fiu în pântecele ei sub forma unui șarpe uriaș. Ghicitorii de vise i-au prezis nașterea unui mare comandant.

Văzând o cumnata într-un vis

Puteți vedea orice persoană într-un vis, iar cumnata nu face excepție. Dar cel mai adesea acest lucru se întâmplă ca urmare a comunicării cu ea în realitate. Dacă nu ai vorbit cu sora soțului tău de mult timp, dar ai visat la ea sau ea nu există deloc, atunci unui astfel de complot ar trebui să i se acorde o importanță deosebită, sugerează cărțile de vis. Amintește-ți exact ce a spus sau a făcut femeia și vei înțelege de ce visează un astfel de vis.

Sonnik Miller

În interpretul americanului G. Miller, nu există o explicație specifică la ceea ce visează cumnata. Dar există o interpretare a visului despre ceea ce promit rudele soțului.

Așadar, amintiți-vă, dacă într-un vis ați văzut o rudă însărcinată a fostului tău soț, atunci în viitorul apropiat va trebui să aflați o veste neplăcută. Mai mult, această veste te va preocupa și pe tine.

Ai visat o cumnata moartă? Aceasta înseamnă că trebuie să-i ierți pe cei cărora le ții ranchiună sau rău. Dar o fată cu un copil promite profit. Și trebuie menționat că, cu cât copilul este mai mare, cu atât va fi mai solid „potul mare”.

Pregătește-te pentru lupte

Este foarte rău să vezi într-un vis cum te lupți cu cumnata ta. Și mai rău, dacă a visat că soacra ei a ajutat-o ​​să lupte cu tine. Astfel de relații cu rudele de sex masculin într-un vis pot „rezulta” într-un conflict serios în viața reală.

Interpretarea viselor lui Tsvetkov susține următoarele: dacă ai visat să te certați cu sora fostului tău soț, asta înseamnă că îți este dificil să găsești un limbaj comun cu oamenii din cauza caracterului tău.

Viața pregătește bucurii neașteptate

Ai visat că soacra ta îți prezintă fiica ei însărcinată, care nu există în realitate? Potrivit multor cărți de vis, o astfel de viziune sugerează că te așteaptă surprize plăcute.

Și dacă ai visat cum fosta cumnata a născut la nunta ta cu un nou partener sau a venit la ea cu un copil în brațe, atunci asta înseamnă că vei primi un cadou neașteptat la care ai visat.

Ascultă sfatul

A visa cum înjură un soț cu soțul cumnatei ei este un semn că trebuie să fii atent la ceea ce se întâmplă în jur. Există șansa să obțineți din greșeală informații interesante și foarte utile.

Dar descifrând la ce visează complotul în care ai avut șansa de a te certa cu soțul cumnatei tale, cărțile de vis asigură: în prezent, este mai bine să asculți sfaturile altora. Mai mult, fiți atenți, dacă abuzul a fost cu înjurături, atunci, în realitate, merită să acordați prioritate celor mai „nebuni”, la prima vedere, recomandări – ea este cea care va da cele mai bune rezultate.

Ai grijă de relații

Te interesează de ce visează poza, unde comunici frumos cu cumnata ta? Cel mai probabil, în viața reală, te vei certa cu cineva apropiat. Și reține că tu ești cel care vei fi instigatorul scandalului, așadar, dacă prețuiești relațiile, temperează-ți o vreme mândria și, chiar dacă ai dreptate, cedează disputei.

Dar dacă vezi adesea într-un vis cum vorbești cu fosta ta cumnată, atunci aceasta înseamnă începutul unei perioade de încălzire în relațiile care sunt „acoperite de răcoare”.

Va fi dificil, dar nu pentru mult timp.

Cărțile de vis vorbesc despre o perioadă dificilă, dar scurtă de viață, descifrând ceea ce visează în fața ochilor tăi moartea cumnatei.

Deci, de exemplu, dacă ai visat că nora ta – soția fratelui tău – a ucis-o pe cumnata ta, atunci acesta este un semnal al unui conflict în familie, care, totuși, va fi rezolvat rapid.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă ananas

Și dacă ai văzut în vis capul ei tăiat, pe care dușmanii l-au aruncat sub picioarele tale, atunci vor apărea obstacole și întârzieri bruște într-o chestiune foarte importantă. Veți putea face față lor, dar va trebui să vă cheltuiți toată puterea pentru asta.

Interpretări țigane

Țiganii au propriile lor interpretări ale viselor despre o cumnata. Dacă aveți încredere în această carte de vis mai mult decât în ​​altele, atunci amintiți-vă toate detaliile. Asa de:

 • a te certa cu ea este un semn al descoperirii de noi adevăruri și cunoștințe;
 • a o vedea goală – la boală sau răni;
 • consola-o în durere – te așteaptă conversații neplăcute;
 • râdeți împreună – vă veți bucura de vești;
 • face treburi casnice pentru un cuplu – pentru a crește veniturile.

Alege-ți visul 👇

Interpretarea viselor sora soțului

De ce visează soacra?

Într-un vis, atingeți burta unei femei însărcinate

De ce visează sora mea?

La ce visează rudele fostului?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Cum să interpretezi un vis despre o cumnata – 25 de sensuri detaliate

Cumnata visează la pace și prosperitate în familie. Un astfel de vis poate aduce și o veste bună sau o surpriză plăcută.

Interpretarea unui vis despre o cumnata în funcție de detalii

În funcție de ce fel de cumnată a visat:

 • gravidă – la un eveniment vesel cu cei dragi;
 • viitor – pentru vacanța cu familia;
 • ex – la o întâlnire cu fostul soț;
 • în lacrimi – la un pericol grav;
 • într-o rochie de mireasă – la începutul unei perioade favorabile în viață;
 • în negru – din păcate;
 • într-o haină de blană – la punerea în aplicare a planurilor;
 • cu stomacul bolnav – la bogăție și prosperitate;
 • furios și viu – la trădarea de către cel mai bun prieten;
 • frumos – să se întâlnească cu rudele;
 • fumatul – până la stagnarea în afaceri;
 • beat – la o ușoară stare de rău;
 • cel mai mare – la sărăcie;
 • mort – la vești proaste.

În funcție de cine a fost cumnata într-un vis cu:

 • cu o fiică – la vestea bună;
 • cu un fiu – spre succes;
 • cu un copil – la începutul unei noi etape în viață.

În funcție de acțiunile dintr-un vis:

 • a bate cumnata fostului soț – la înșelăciune de către cei dragi;
 • a vedea o cumnata care plânge – a face cunoștință cu o persoană influentă;
 • mângâind-o – la dezamăgirea unui partener/partener;
 • lupta – la demiterea din propria voință;
 • a regreta – la înțelegerea reciprocă cu rudele;
 • a iubi – a sprijini de la părinții soțului;
 • ceartă – la tristețe;
 • vorbind cu o cumnata moartă – la un pericol grav;
 • a ucide – a se certa cu alții;
 • pentru a vedea cumnata decedată vie și mai slabă – la nevoia de odihnă;
 • tratați cumnata – cu evenimente plăcute;
 • sărut – a participa la un eveniment solemn.

În funcție de ceea ce face cumnata:

 • batai – spre sanatate;
 • se căsătorește – pentru a rezolva probleme de lungă durată;
 • s-a certat cu cineva – la patronajul oamenilor influenți;
 • a venit în vizită – la înșelăciune și trădare de către rude;
 • a zâmbit – a primi o moștenire.

În funcție de evenimentul la care ai visat:

 • scandal – răutate din partea unei persoane dragi;
 • moartea – pentru sănătate și longevitate;
 • ceartă – a intra în conflict cu subordonații;
 • nunta – la o conversație neplăcută cu părinții;
 • o luptă – la probleme din cauza sincerității excesive.

În funcție de câte cumnate au visat:

 • doi – la nevoia de a face o alegere dificilă.

În funcție de unde să o vezi pe cumnata:

 • departe – la treburi zadarnice.

În funcție de cine a mai visat:

 • nora – la evenimente vesele;
 • defunctul – la deteriorarea situației financiare;
 • socrul – pentru a depăși dificultățile pe drumul spre obiectiv;
 • soacra și fiica ei – la dispute și conflicte cu rudele;
 • familie – pentru a crește veniturile.