Torturi de interpretare a viselor pentru a vedea

Care este visul tortului într-o carte de vis

10 octombrie 2019 la 16:06 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Tortul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce servește tortul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul tortului și ce înseamnă:

Tort – Tortul la care ai visat este un semn de lingusire si oportunitati ratate, nu crezi in idei fantomatice si rezultate rapide, fa-ti treaba asa cum stii si stii.

A coace prăjituri și a le mânca într-un vis înseamnă că vă puteți aștepta la probleme serioase în familie din cauza certurilor ridicole sau a unei neînțelegeri nefericite.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Tortul este o nouă pasiune de dragoste.

Noua și cea mai completă carte de vis din 1918

De ce visează Cake?

Tort – A vedea este o oportunitate ratată; sunt prăjituri – o scrisoare, știri.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la Tort?

A vedea un tort într-un vis – Plăcere și distracție. Imaginează-ți că te ajuți la prăjituri în compania tuturor celor mai apropiați prieteni.

Cântecul visurilor culinare

Caracteristicile unui vis despre un tort

Mâncatul unui tort într-un vis prezice că vei avea un nou prieten sau iubit (iubit) care te va face să uiți vechile obiceiuri și vechiul cerc de cunoștințe.

ABC-ul interpretării viselor

Să visezi Tort, ce înseamnă?

Tort – Un simbol al nevoilor care nu sunt vitale. Așteptări mari în viață. Reveniți la amintiri plăcute. Există prăjituri – veți obține o plăcere pe termen scurt. Văzând o mulțime de prăjituri care nu sunt disponibile pentru tine – visele tale vor eșua. Fericirea va rămâne la orizont.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul tortului în zilele săptămânii?

Există o prăjitură. Pentru o femeie – Un vis care a avut loc luni seara – pentru a îmbunătăți starea de spirit; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la vestea bună; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică, înseamnă că te vei distra cu prietenii tăi. Pentru un bărbat – Un vis care a avut loc luni seara – la știri plăcute, dar nesigure; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre vanitate; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică – la o ofertă tentantă, dar periculoasă.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Cake?

Dacă ai visat la un tort, asta indică faptul că alesul tău este destul de demn de tine și dacă intenționezi să ai un soț de la care să răsuci funii, atunci nu vei găsi un candidat mai bun pentru tine. A cumpăra prăjiturile tale preferate într-un vis prevestește primirea proprietății. Prajiturile proaspete cu biscuiti sunt un semn de prosperitate, prosperitate si iubire fericita. Faceți cremă pentru prăjituri într-un vis – pentru a obține un loc de muncă profitabil, coacerea prăjiturilor – în realitate, pierdeți timp prețios cu divertisment sau discuții goale.

Carte de vis modernă mare

Tort – de ce visează visătorul?

Tort – Se pare că ești bine dispus să coaci o prăjitură sau să o mănânci cu plăcere – în curând vei avea primele semne de stare de rău. Nu ai destui bani în magazin pentru o prăjitură – de fapt, ai destui bani pentru tot, pentru că vei avea o mulțime; dar mai întâi trebuie să lucrezi; totul va fi bine cu sănătatea. Este ca și cum ai fi otrăvit de o prăjitură – după ce te-ai ars în lapte, vei sufla în apă; după ce ai suferit de la cineva, vei vedea pericol la fiecare colț; Anxietatea pentru tine și pentru cei dragi te va lipsi de încredere. Este ca și cum oaspeții au venit la tine și atât – cu prăjituri – te vei afla într-o situație dificilă, iar câțiva dintre prietenii tăi se vor oferi să te ajute.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre un tort

A vedea un tort într-un vis este un semn favorabil, ceea ce înseamnă că în curând îți vei putea atinge toate obiectivele, îți vei îndeplini toate planurile. Singura excepție este tortul de nuntă, de regulă, a-l vedea în vis nu este bine.

Dacă ai avut un vis în care urmează să cumperi o prăjitură, dar descoperi că nu ai destui bani, atunci în realitate va trebui să depășești o mulțime de obstacole pentru a obține bunăstare financiară.

Dacă ai visat un tort pe care îl mănânci cu mare plăcere, atunci în realitate ar trebui să te odihnești puțin, altfel poți face o mare greșeală, care va avea consecințe triste.

Dacă ai visat că ai mâncat o prăjitură și te-ai otrăvit de el, atunci, în realitate, ți-e prea frică de dificultăți și încercări, iar acest lucru nu face decât să-ți complice viața – încearcă să iei viața mai ușor și să nu iei cuvinte aleatorii prea aproape de inima ta și viața ta va deveni mult mai plăcută și mai confortabilă.

Dacă ai avut un vis în care un copil mănâncă doar prăjituri și produse de patiserie dulci, refuzând altceva, atunci în viața reală te simți în mod constant vinovat pentru că nu poți refuza să-ți satisfaci propriile capricii, de a-ți satisface slăbiciunile proprii și ale altora.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Tort – Pentru a te bucura de viață, la o dispoziție veselă.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Există un tort într-un vis – la o viață prosperă, conform cărții de vis – un predictor.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

De ce visează prăjiturile: despre ce vorbesc cărțile de vis ale lui Miller, Freud și alții. Am visat la prăjituri: așteptați schimbări în viața personală!

Un vis dulce este exact cazul când nu vrei să deschizi ochii pentru a nu speria impresiile plăcute.

Adesea astfel de vise devin profetice.

Astăzi vom vorbi despre vise dulci, mai exact, despre dulciurile la care putem visa. Deci, de ce visezi la prăjituri?

Văzând un tort într-un vis

Acest desert minunat este un simbol al nevoilor umane care nu sunt incluse în lista esențiale. Cert este că tortul, atât la scara valorilor materiale, cât și a plăcerilor, nu este altceva decât un articol de lux. Interpretările viselor despre astfel de vise vorbesc destul de curios.

Apariția unui tort într-un vis – semn de cereri excesive. Prin urmare, în viața reală, nu trebuie să fii condus de oferte tentante, cel mai probabil, vor doar să te înșele. Un astfel de vis promite, de asemenea, schimbări pozitive în afaceri și promovare.

Destul de bine, un astfel de vis vă va afecta viața personală: dacă ai vrut să găsești un partener de viață sigur și calm, atunci alesul tău actual va face față perfect acestui rol.

Cu toate acestea, nu toate cărțile de vis vorbesc despre vise cu prăjituri exclusiv pozitiv. Unele cărți de vis sunt extrem de negative cu privire la acest tip de vis și vă sfătuiesc cu tărie să nu zburați în nori și să continuați să faceți munca pe care o faceți cel mai bine și să nu pierdeți timpul cu vorbărie goală și lenevie. Cu această abordare, succesul nu va trebui să aștepte mult.

Mănâncă prăjituri în vis

1) Dacă într-un vis nu numai că ai văzut, dar și ai încercat acest desert delicios, acesta este un semn că în viața reală vei găsi schimbări care îți vor transforma viața într-o direcție pozitivă odată pentru totdeauna;

Citeste mai mult:  Ac de păr interpretare vis

2) să mănânci acest desert în timpul vizitei – asta înseamnă că ar trebui să te aștepți să cunoști oameni interesanți cu care te poți împrieteni apoi;

3) a trata pe cineva cu această delicatețe înseamnă că în viața reală vei fi generos;

4) mușcă o bucată mică din această dulceață – înseamnă că ești chinuit de îndoieli cu privire la corectitudinea deciziei tale;

5) dacă ești otrăvit de o prăjitură – acesta este un semn că circumstanțele din viață nu se vor dovedi bine pentru tine;

6) murdareste-te cu crema din acest desert – pentru o ocazie curioasa sau jena;

7) un tort uns bogat cu smântână sau smântână în vis este un semn că te așteaptă o călătorie romantică de neuitat;

8) dacă crema a fost prezentă în același timp, asta înseamnă că în adâncul sufletului ai sentimente grozave pentru un tânăr pe care îl cunoști bine;

9) crema de unt pe un tort într-un vis vă anunță că sunteți înconjurat de prieteni adevărați minunați;

10) dacă într-un vis mănânci prăjituri parfumate, delicioase – acesta este un semn că, în realitate, te poți găsi foarte curând într-o vacanță minunată și confortabilă, de exemplu, la mare;

11) a încerca un desert nu foarte plăcut într-un vis este un semn că pierzi timpul și efortul cu ceva.

Gătiți sau cumpărați prăjituri într-un vis

1) dacă cumpărați această cofetărie într-un vis, acesta este un prevestitor al faptului că foarte curând ar trebui să vă așteptați la schimbări iminente în viața personală. Daca desertul in acelasi timp ti s-a parut prea scump, asta inseamna ca te poti astepta la un fel de surpriza romantica despre sufletul tau pereche;

2) achiziționarea unui număr mare de deserturi într-un vis este un semn că dai speranță pentru reciprocitatea sentimentelor mai multor iubiți deodată;

3) a observa dulciuri pe vitrina – a fi foarte dezamăgit de ceva din viața reală;

4) pentru a vedea un desert frumos ambalat – pentru o întâlnire romantică;

5) cumpărați și mâncați imediat un tort – pentru o scurtă plăcere;

6) faceți acest desert într-un vis cu propriile mâini – la știri pozitive. Dacă produsul este ars, acesta este un semn că nu trebuie să vă lăudați atât de mult cu propriile realizări;

7) pentru a vedea dulceața pe masa festivă – la treburile de nuntă, pe podea – un semn de ceartă cu un partener;

8) gătit prăjituri cu cremă de biscuiți – spre succes și vești bune în viața reală;

9) decorați tortul cu cremă – pentru o afacere bună sau pentru a ajunge la o nouă slujbă bine plătită;

10) dacă vezi un vis în care nu poți ridica dulciurile tale preferate pentru o perioadă foarte lungă de timp, asta înseamnă că foarte curând vei primi o mare avere ca dar sau moștenire;

11) dacă o altă persoană a cumpărat un tort și a început să te trateze – asta înseamnă că în viața reală va avea nevoie de ajutorul tău foarte curând;

12) daca la tine au venit musafiri care au adus acest desert cu ei, asta inseamna ca vor sa iti ofere ajutorul lor;

13) achiziționarea unui tort cu cremă într-un vis este un simbol al greșelilor deja făcute în viața reală. Dacă s-au acumulat multe probleme pe tine, nu trebuie să cauți vinovații, mai întâi înțelege-te pe tine însuți;

14) să cumperi desert pentru o altă persoană – asta înseamnă că în viața reală îi dai multe bătăi de cap.

De ce să visezi un tort conform cărții de vis a lui Miller

– Dacă ai văzut această delicatesă într-un vis – acesta este un semn că alesul tău este mai mult decât un candidat demn și dacă ai intenția de a te căsători și, în același timp, să fii principalul din familie – el este cea mai buna alegere;

– dacă ați cumpărat dulciuri pentru dvs. într-un vis – acesta este un prevestitor al faptului că foarte curând veți primi un fel de proprietate;

– prăjiturile proaspete de biscuiți sunt un semn de sentimente pure, de bucurie și de prosperitate. Gătiți cremă pentru prăjituri într-un vis – obțineți un loc de muncă bine plătit, coaceți singur prăjituri – pur și simplu ardeți prin viață, schimbați pentru discuții goale și divertisment.

De ce să visezi un tort conform cărții de vis a lui Freud

Desertul care a apărut în visul tău, de exemplu, bezea, poate însemna manifestarea dorințelor tale sexuale. Pentru a le obține, sunteți gata să schimbați mai mulți parteneri la rând. Fiind intr-o continua cautare, treptat viata ta se va transforma intr-o necontenita cautare de noi senzatii. Problema constă în faptul că ești dominat de dorința de a trăi o viață fără obligații față de partenerii tăi sexuali care se schimbă în mod regulat. Totuși, această poziție nu este cea mai bună și cea mai potrivită, iar după ceva timp chiar tu vei ajunge la conștientizarea acestui fapt.

– Dacă ai fost tratat cu această dulceață într-un vis, fii pregătit pentru aventuri amoroase, care, totuși, nu vor continua. Va fi o emoție magnifică, dar care trece foarte repede;

– dacă coaceți o prăjitură în vis, aceasta este o oglindă a trăsăturilor dvs. de caracter: vă veți învinovăți doar pe dvs. și pe nimeni altcineva pentru toate problemele sexuale. Cu toate acestea, nu vă agățați de asta, problemele fiziologice periodice sunt inevitabile la orice persoană și nu faceți excepție.

De ce să visezi un tort conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

– Apariția unui tort într-un vis simbolizează nevoi care nu pot fi numite obligatorii. Acest desert simbolizează așteptări prea mari de la viață, reveniri frecvente la amintiri plăcute;

– gustați dulceața într-un vis – obțineți o scurtă plăcere în viața reală;

– să vezi într-un vis un număr mare de deserturi pe care nu le poți lua este un semn că toate visele tale se vor rupe cu realitatea dură a vieții.

De ce să visezi un tort conform unei cărți de vis moderne

– un tort într-un vis simbolizează un pământ bun pentru afaceri și muncă în general;

– dacă vrei să cumperi desert într-un vis, dar nu ai destui bani – acesta este un semn că în viitor vei avea oportunități de a câștiga independență materială;

– a mânca prăjituri delicioase în vis este un semn că, dacă este nevoie, îți poți lua o scurtă vacanță, de care ai lipsit de atâta timp;

– dacă ai mâncat o prăjitură și te-ai otrăvit de ea – asta înseamnă că în realitate te aștepți la pericole chiar și acolo unde nu sunt;

– dacă într-un vis au venit oaspeții la tine și au adus o cutie plină de dulciuri – asta înseamnă că în viața reală unii dintre cunoscuții tăi influenți îți vor promite un sprijin serios;

– dacă într-un vis copilul tău nu vrea să mănânce niciun fel de mâncare, cu excepția prăjiturilor, acesta este un semn că, în realitate, te învinuiești că ești condus de tine și de alți oameni.

După cum putem vedea, un vis în care există un tort, cu rare excepții, este un semn favorabil care promite fericire, prosperitate și apariția unui partener de viață demn pe frontul personal. În plus, apariția unui tort într-un vis poate însemna și plăcere pe termen scurt, satisfacerea nevoilor fiziologice, plăcere.

Văzând prăjituri într-un vis

Un tort într-o viziune de noapte este personificarea a ceva plăcut, vesel, fericit. Adesea, acestei imagini i se atribuie un sens pozitiv, indiferent pe care îl folosiți. cartea de vis. Tort poate prezice schimbări iminente în viață, noi cunoștințe. Dar, ca multe alte simboluri, acesta poate avea un sens neutru sau negativ. În acest articol, am adunat opinii din mai multe surse de renume pentru tine, astfel încât să-ți poți interpreta visul.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a vopsi părul într-un vis

Subconştient

Din punct de vedere subconștient carte de vis o mulțime de prăjituri indicați-vă pasiunea pentru plăceri frivole, bucurii simple. Nu-ți place să complici viața, dar preferă să o trăiești așa cum îți place. Pe de o parte, acest lucru este corect. La urma urmei, doar tu știi ce vrei. Pe de altă parte, încercați să nu faceți rău celor dragi. Atitudinea ta frivolă față de evenimentele curente îi poate răni.

Carte de vis popular

Conform clasicului carte de vis, tort de văzut — personificarea cererilor și ambițiilor dumneavoastră. Uneori uiți de lumea reală și începi să crezi în planuri imposibile. Încearcă să te înfrânezi, deoarece cei nedoritori pot profita de naivitatea ta. De asemenea, un vis poate indica schimbări care vor avea loc în serviciu sau în viața personală. În funcție de circumstanțe, visul poate avea următoarea interpretare:

 • degustarea dulciurilor este un semn că schimbările globale vor veni în viața ta. Vor fi pozitive;
 • visează că ești tratat la o petrecere – de fapt, vei întâlni noi oameni interesanți;
 • trata-te cu tine – vei fi generos cu ceilalti;
 • a visat că au fost otrăviți – în realitate, circumstanțele se vor dezvolta împotriva ta;
 • murdareste-te cu crema – ceva neasteptat se va intampla in realitate. Poate că te vei face de rușine public;
 • într-un vis, gustul cofetăriilor a fost neplăcut – pregătiți-vă pentru dezamăgirea viitoare. Nu-ți pierde timpul și energia;
 • cumpără dulciuri – viața ta personală se va schimba în viitorul apropiat. Într-un sens bun sau nu, cartea de vis nu indică;
 • uitați-vă la prăjiturile afișate în vitrina magazinului – un simbol al dezamăgirii iminente;
 • a găti singur o cofetărie este un semn că vei avea succes;
 • decorați cu cremă – de fapt, vor exista schimbări pozitive în serviciu.

Interpretarea visului lui Freud

Freud a considerat și a indicat în a lui carte de vis ce să vezi o prăjitură cu smântână – personificarea ambițiilor și aspirațiilor tale sexuale. Probabil că doriți să vă satisfaceți pe deplin propriile nevoi și sunteți pregătit pentru orice pentru asta. Tu, fara ezitare, iti schimbi partenerul sau chiar mai multi daca nu ti se potrivesc in pat. Cauți doar senzații noi.

Psihanalistul credea că o astfel de poziție nu-l va aduce la bine pe visător. Vă va permite să experimentați emoții senzuale extraordinare, dar nu vă va permite să construiți relații puternice. Mai devreme sau mai târziu îți vei da seama că pierzi multe în căutarea plăcerii sexuale. Dar până în acest moment, nimic nu poate fi reparat.

В cartea de vis ești răsfățat cu prăjituri – un semn că o poveste de dragoste va avea loc în curând. Cel mai probabil, va fi o aventură plăcută, dar scurtă, după care vei avea amintiri bune. Pentru a găti singur desertul – în realitate, ar trebui să vă învinovățiți numai pentru toate problemele intime. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te cufundi în disperare și să te angajezi în autoflagelare. Poate că pur și simplu nu poți face nimic în privința asta.

Sonnik Miller

Tortul din cartea de vis a lui Miller este un simbol cu ​​care te vei căsători cu succes. Pentru o femeie, imaginea indică faptul că alesul ei este o persoană demnă. Vei face ceea ce trebuie dacă accepti cererea în căsătorie. Pentru a cumpăra un răsfăț pentru tine – vei dobândi în curând un fel de proprietate.

Dacă ai visat la dulciuri proaspete și gustoase, acestea personifică sentimente strălucitoare, fericire, succes. Bate de cremă pentru desert – vei ocupa o poziție bine plătită. Dacă ai copt un biscuit, atunci îți pierzi timpul. Nu vei reuși nimic dacă tot îți irosești viața.

Cartea generală de vis

Conform cu aceasta carte de vis, prăjituri sau produse de patiserie într-un vis prezice plictiseala și monotonia. Dacă ai mâncat un răsfăț, atunci se va întâmpla ceva neplăcut. Ea visează că altcineva mănâncă – de fapt, o invidiezi pe această persoană. Dar merită să depășești acest sentiment dăunător din tine.

În cartea de vis, să-ți cumperi un tort delicios este un semn că vei face o greșeală care te va costa scump. Cumpără și dăruiește cuiva apropiat – în realitate, vei deveni cauza necazurilor care se vor întâmpla cu persoana iubită.

Într-un vis, arunci desertul pe podea – în realitate vei fi bântuit de gânduri rele. Te vor bântui multă vreme. Încearcă să le faci față, chiar dacă nu este ușor. Am visat că îți cumpără dulciuri – cineva din mediul înconjurător îți va cere să oferi un serviciu. Îți va fi greu să refuzi, deși știi că cererea te va plictisi.

Interpretarea viselor Melnikov

În această carte de vis, prăjiturile dulci reprezintă armonie în viața personală. Probabil că tu și partenerul tău te descurci bine. A găti singur un răsfăț este un semn de fericire și bucurie în viața de familie. Dacă ai bătut frișca, poți conta pe succes în domeniul profesional. ÎN carte de vis pentru a vedea că cumperi un tort – semn că în viitorul apropiat vei deveni proprietarul proprietății.

Cartea viselor moderne

În viziunea acestui interpret, imaginea indică succesul în afaceri sau în serviciu. Dacă ai visat că vrei să cumperi dulciuri, dar nu ai suficienți bani pentru asta, în realitate îți poți îmbunătăți starea financiară. Probabil vei obține un venit impresionant.

В carte de vis pentru a vedea ce mananc tort – un simbol că ai nevoie de o odihnă lungă. Probabil că nu ți-ai permis să te relaxezi de mult. Dacă după ce ai mâncat desert ești otrăvit, atunci ești în pericol. Încercați să fiți mai circumspecți.

Într-o viziune de noapte, oaspeții au venit și au adus cadou o cutie plină cu un produs dulce – de fapt, poți conta pe ajutorul prietenilor care au un fel de influență. Este un vis că îi oferi unui copil să mănânce ceva, iar el refuză totul, cu excepția desertului – un semn că permiți altor oameni să te ghideze. Vă învinovățiți pentru asta, dar nu puteți face nimic în privința asta.

Cartea de vis lumească

În acest interpret, posibilele vise sunt descrise după cum urmează:

 • imaginea în sine prezice bunăstare, succes, implementarea tuturor planurilor. Poți conta pe obținerea tot ce îți dorești. Dar tortul de nuntă este o excepție de la regula generală. El arată spre necazuri și necazuri;
 • vrei să cumperi un tratament, dar înțelegi că nu sunt suficienți bani – vor apărea complicații neprevăzute pe drumul către obiectiv. Va trebui să muncești din greu dacă vrei să obții ceea ce îți dorești ca rezultat;
 • в carte de vis fericit să mănânce tort – un semn că trebuie să-ți permiti să te relaxezi. Riști să faci o greșeală gravă dacă continui să lucrezi la limită;
 • otrăvirea cu produse de patiserie este un simbol al faptului că îți complici viața. Trebuie să fii simplu pentru a reuși. Doar nu lua la inimă tot ce ți se spune.

Care este visul unui tort

Tort conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Tort – o conversație goală, inutilă, o pierdere de timp.

Tort conform cărții de vis de primăvară

Tort – pentru a te bucura de viață, la o dispoziție veselă.

Tort conform cărții de vis de vară

Există un tort într-un vis – la o viață prosperă.

Tort conform cărții de vis de toamnă

Există un tort într-un vis – la o viață dulce.

Citeste mai mult:  De ce visezi să furi un copil

Tort conform cărții de vis de la A la Z

Dacă ai visat la o prăjitură, asta indică faptul că alesul tău este destul de demn de tine și dacă intenționezi să ai un soț de la care poți răsuci funii, atunci nu vei găsi un candidat mai bun pentru tine. A cumpăra prăjiturile tale preferate într-un vis prevestește primirea proprietății.

Prajiturile proaspete cu biscuiti sunt un semn de prosperitate, prosperitate si iubire fericita. Faceți cremă pentru prăjituri într-un vis – pentru a obține un loc de muncă profitabil, coacerea prăjiturilor – în realitate, pierdeți timp prețios cu divertisment sau discuții goale.

Tort conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Pentru a vedea un tort într-un vis – la o viață plictisitoare și monotonă.

A mânca tort este o pacoste.

Într-un vis, ai văzut pe cineva mâncând un tort – ai grijă și amintește-ți, invidia este un sentiment foarte periculos.

Ți-ai cumpărat un tort – tu însuți ești de vină pentru necazurile tale.

Dacă ai visat că ai cumpărat un tort pentru unul dintre cei dragi, în viitorul apropiat îi vei aduce multe necazuri iubitului (iubitului).

Într-un vis, ai scăpat un tort pe podea – va trebui să faci multe eforturi pentru a scăpa de gândurile triste.

Un vis în care cineva ți-a cumpărat un tort – una dintre rudele tale apropiate îți va cere o favoare și astfel vei fi condamnat la o existență plictisitoare.

Tort conform cărții de vis moderne

Un vis despre prăjituri promite oportunități favorabile pentru întreprinderile comerciale și condiții bune de muncă.

Dacă doriți să cumpărați o prăjitură, dar nu aveți suficientă schimbare, aceasta vă aduce bogăție, care va fi atinsă cu mare efort.

Un vis în care mănânci prăjiturile tale preferate îți amintește că ai intenționat să-ți aranjezi o vacanță, în ciuda numeroaselor treburi neterminate.

Dacă ai mâncat o prăjitură și te-ai otrăvit, înseamnă că în realitate încerci să te convingi că în jurul tău sunt multe pericole, dar asta nu face decât să complice viața.

Dacă toți invitații au adus cu ei o cutie de prăjituri, acesta este un semn că mai multe persoane vă vor promite imediat sprijinul și ajutorul lor.

Dacă copilul tău nu vrea să mănânce altceva decât prăjituri, atunci te simți vinovat că ți-ai răsfățat slăbiciunile proprii și ale altora.

Tort conform cărții de vis a vindecătoarei Akulina

Ce înseamnă prăjiturile într-un vis – Plăcere și distracție. Imaginează-ți că te ajuți la prăjituri în compania tuturor prietenilor tăi cei mai apropiați.

Tort conform Cartei Marelui Vis

Tort – A vedea este o oportunitate ratată; există o scrisoare, un mesaj.

Tort conform cărții de vis a lui Artemidor

Ai visat Tort – Există un tort. Pentru o femeie – Un vis care a avut loc luni seara – pentru a îmbunătăți starea de spirit; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la vestea bună; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică, înseamnă că te vei distra cu prietenii tăi. Pentru un bărbat – Un vis care a avut loc luni seara – la știri plăcute, dar nesigure; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre vanitate; văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică – la o ofertă tentantă, dar periculoasă.

Tort conform cărții de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la o prăjitură – se pare că faci o prăjitură binedispusă sau o mănânci cu plăcere – vei avea în curând primele semne de stare de rău. Nu ai destui bani în magazin pentru o prăjitură – de fapt, ai destui bani pentru tot, pentru că vei avea o mulțime; dar mai întâi trebuie să lucrezi; totul va fi bine cu sănătatea. Este ca și cum ai fi otrăvit de o prăjitură – după ce te-ai ars în lapte, vei sufla în apă; după ce ai suferit de la cineva, vei vedea pericol la fiecare colț; Anxietatea pentru tine și pentru cei dragi te va lipsi de încredere. Este ca și cum oaspeții au venit la tine și atât – cu prăjituri – te vei afla într-o situație dificilă, iar câțiva dintre prietenii tăi se vor oferi să te ajute.

Tort conform cărții de vis psihanalitice

Ce înseamnă prăjiturile într-un vis 1. Dacă visezi prăjituri de sărbători – precum prăjiturile de nuntă sau de ziua de naștere – ele ne indică existența unui motiv, dar care poate fi aranjat pentru o vacanță. Acest lucru se poate datora unei ocazii reale sau poate fi necesar să sărbătorim sărbătoarea mai târziu. (Lumânări pe tort – vezi Lumânări și numere.) 2. Gătitul prăjituri înseamnă nevoia noastră de a avea grijă de alții sau de a cultiva o nevoie interioară. 3. Prăjiturile de sacrificiu sau chiflele marcate cu o cruce simbolizează luna rotundă și cele patru sferturi ale ei.

Tort conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Prajituri (tort) – Un simbol al nevoilor care nu sunt vitale. Așteptări mari în viață. Reveniți la amintiri plăcute. Există prăjituri – veți obține o plăcere pe termen scurt. Văzând o mulțime de prăjituri care nu sunt disponibile pentru tine – visele tale vor eșua. Fericirea va rămâne la orizont.

Tort conform cărții de vis a lui E. Erickson

Ce înseamnă un tort într-un vis – o nouă pasiune de dragoste.

Tort conform cărții de vis online

Cake, conform cărții de vis, indică faptul că acum este momentul cel mai favorabil pentru unele realizări în afaceri sau avansare în carieră.

Te-au făcut să te simți rău – atitudinea ta pesimistă față de evenimentele care ți se întâmplă nu face decât să adauge problemele tale. Nu este atât de înfricoșător pe cât îți imaginezi.

Aruncarea unui tort – pentru a-ți depăși propria depresie, va trebui să faci o muncă psihologică extraordinară.

O dobândești – sursa tuturor problemelor tale ești doar tu însuți.

Am visat că te bucuri de prăjitură – în viitorul apropiat vei întâlni o persoană pe care o vei prețui într-o asemenea măsură încât îți vei sacrifica modul obișnuit de viață și acei oameni cu care obișnuiai să-ți petreci tot timpul liber.

Ați înțeles – acum este cel mai bun moment pentru a vă implementa toate planurile, aveți garantat succesul și, în același timp, beneficii materiale considerabile.

Examinând prăjiturile în vitrină pentru a le cumpăra

Tort conform cărții de vis pentru cățea

Prăjituri – vreun șmecher te va înșela.

Coace – fii sincer și sincer cu prietenii.

Există prăjituri – prieteni adevărați și devotați.

Tort conform cărții de vis a secolului XXI

Tortul la care ai visat este un semn de lingușire și de oportunități ratate, nu crezi în idei fantomatice și rezultate rapide, fă-ți treaba așa cum știi și cum știi.

A coace prăjituri și a le mânca într-un vis înseamnă că vă puteți aștepta la probleme serioase în familie din cauza certurilor ridicole sau a unei neînțelegeri nefericite.

Tort conform Noii cărți de vis 1918

Să vezi un tort este o oportunitate ratată; există o scrisoare, un mesaj.

Tort conform cărții de vis a țiganilor

Există un tort – vei pierde o întâlnire importantă. Te poți îmbolnăvi în cel mai inoportun moment.

Tort conform cărții de vis culinare

Există un tort într-un vis – îți prezice că vei avea un nou prieten sau iubit (iubit), care te va face să uiți vechile obiceiuri și vechiul cerc de cunoștințe.

Tort conform ABC-ului interpretării viselor

Prăjiturile sunt un simbol al nevoilor care nu sunt vitale. Așteptări mari în viață. Reveniți la amintiri plăcute.

Există prăjituri – veți obține o plăcere pe termen scurt.

Pentru a vedea o mulțime de prăjituri care nu sunt disponibile pentru tine – visele tale vor eșua. Fericirea va rămâne la orizont.