Spălați-vă picioarele într-un vis de murdărie

Spălați-vă picioarele într-un vis sau vedeți-le murdare: pentru ce este

Picioarele murdare nu sunt cea mai plăcută imagine. Cu toate acestea, apariția lor într-un vis poate provoca nu numai dificultăți, ci și schimbări în bine. Și la ce să vă mai așteptați de la o astfel de viziune nocturnă?

Picioare murdare și spălarea lor într-un vis: ce spun cărțile de vis despre asta

Cărțile de vis populare oferă o varietate de interpretări ale unei astfel de viziuni:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Un vis în care a trebuit să vă spălați picioarele avertizează despre o persoană ticăloasă înconjurată de un visător. Dacă într-un vis ți-ai șters picioarele murdare, înseamnă că te așteaptă o surpriză neașteptată sau o achiziție mult așteptată. Spălați-vă picioarele în apă curată – pentru a călători.
 2. Cartea de vis a lui Freud. Picioarele murdare indică faptul că visătorul nu vrea să se mulțumească cu puțin și este capabil să-și treacă peste cap pentru a-și atinge propriile obiective. Aceasta este o persoană carismatică, capabilă să câștige simpatia celorlalți.
 3. Cartea de vis a lui Wangi. Clarvăzătorul bulgar a considerat visul picioarelor murdare un semn al sărăciei iminente și al problemelor materiale.
 4. Interpretarea visului lui Tsvetkov. Somnul se așteaptă la boli și dificultăți în relațiile cu cei dragi. Interpretul de familie al viselor în care vă spălați picioarele explică modul în care prezența inamicilor și a personalităților înșelătoare în împrejurimile dvs.
 5. Cartea de vis musulmană. Picioarele murdare care apar într-un vis indică anxietatea visătorului cauzată de păcatele sale din trecut.

Care a visat la picioare murdare

O fată sau o femeie care își vede picioarele murdare într-un vis ar trebui să se pregătească pentru faptul că va avea dușmani care vor încerca să întoarcă un număr mare de oameni împotriva visătorului și să-i strice reputația. Picioarele murdare ale unui iubit, visate într-un vis, prevestesc dezamăgirea visătorului în partenerul ei. Cu toate acestea, ea nu va rupe relațiile cu el, fiindu-i frică să rămână singură. Pentru o doamnă căsătorită, o viziune de noapte în care visau picioarele murdare ale soțului ei devine un semn că doamna îi lipsește atenția bărbaților. De asemenea, un vis poate prevesti o trădare a unui soț.

Degetele îngrijite de la picioare în visul unei femei sunt un simbol al pierderilor materiale și al costurilor ridicate.

Dacă un bărbat a văzut un vis despre propriile picioare murdare, atunci îl așteaptă o întâlnire romantică. Cu toate acestea, relațiile care încep nu vor deveni fericite și se vor termina în necazuri.

Detalii de vedere pe timp de noapte

Un vis despre picioare murdare promite visătorului bogăție nespusă. Cu toate acestea, ei vor fi câștigați prin mijloace necinstite. Ce mai oferă o astfel de viziune poate fi aflat în funcție de detaliile care au fost văzute în vis.

ale cărui picioare s-au văzut

Dacă propriile picioare au fost văzute murdare într-un vis, ar trebui să vă așteptați la astfel de schimbări în viață:

 • apariția unor răi care vor încerca să facă rău visătorului prin cei dragi;
 • dezacorduri cu alte persoane;
 • bârfele care au apărut în jurul persoanei adormite.

O femeie care, într-un vis, spală picioarele unui bărbat necunoscut cu apă cu săpun, își va întâlni în curând viitorul iubit

De asemenea, este important ce parte a picioarelor a fost murdară:

 • picioare – cel care doarme a comis un act nepotrivit, iar acum trebuie să găsească o scuză demnă pentru sine;
 • toate picioarele – visătorul se va plonja într-o dragoste pasională, care se va încheia cu răni spirituale și o inimă frântă;
 • tocuri – dorința celui care doarme nu se va împlini, așa că nu ar trebui să irosești energie pentru realizarea ei;
 • degetele – visătorul nu este favoritul Fortunei, prin urmare el este forțat să realizeze totul pe cont propriu.

Dacă picioarele unui străin au fost văzute murdare, înseamnă că, în realitate, minciuna și trădarea te așteaptă de la cei dragi. Ai reușit să vezi cui îi aparțin picioarele? Astfel de vise au alte semnificații:

 1. Picioarele femeilor. În jurul omului adormit se împletesc intrigi și se pregătesc intenții rele. Detractorii sunt gata să acționeze prin orice mijloace, doar pentru a face rău visătorului.
 2. Picioarele bărbatului. Degetele murdare de pe picioarele unui bărbat prevestesc sărăcie și cheltuieli serioase.
 3. Picioarele copilului. Visul avertizează despre certuri și necazuri în relațiile cu propriul tău copil. Probabil, visătorul este supraprotector față de copilul său, deși nu există niciun motiv pentru acest lucru.
 4. Picioarele defunctului. Prima interpretare a unui astfel de vis susține că adormitul se va confrunta cu dificultăți la locul de muncă, care se vor termina cu o sănătate precară. Potrivit celei de-a doua versiuni, un vis este un prevestitor că visătorul va putea să-și corecteze propriile greșeli și să înceapă viața de la o pagină curată.

Ce picioare ai văzut

Pentru a interpreta corect visul, trebuie să vă amintiți cum arătau picioarele:

 1. Fără pantofi, picioarele goale. Un astfel de vis prezintă dificultăți și tot felul de probleme. De asemenea, visul avertizează asupra celor răi care vor încerca să facă rău persoanei adormite.
 2. Picioare goale. Oamenii apropiați și dragi vor începe să arate furie și furie față de visător. Tocuri murdare goale spun că este necesar să se schimbe planurile de viitor
 3. Picioare murdare în pantofi curați. Cel care vede un astfel de vis va face față cu siguranță tuturor dificultăților, deși acest lucru va necesita mult efort.
 4. Picioare murdare în pantofi murdari și neîngrijiți. Pentru a atinge obiectivul, cel care doarme va trebui să treacă prin multe obstacole. De asemenea, un vis prezice o situație conflictuală, în apariția căreia persoana adormită va fi acuzată.
 5. Picioare frumoase. Visul îl caracterizează pe visător ca pe o persoană lacomă.
 6. Picioarele erau umflate, neîngrijite sau bolnave. Un vis prevestește boală și suferință.
 7. Picioare rănite acoperite de noroi și sânge. Visătorul a ales calea greșită în viață și în curând își va pierde sprijinul.
 8. Picioare acoperite cu lipitori. Visătorul a fost subestimat la serviciu, nu este respectat și umilit. Ideile sale sunt folosite în mod activ, dar ele nu consideră acest lucru meritul unei persoane adormite și nu exprimă nicio mulțumire.

Ce s-a întâmplat într-un vis

Un rol important în descifrarea viziunii îl joacă acțiunile care au avut loc într-un vis:

 1. Au mers prin noroi și și-au murdarit picioarele. Un vis indică o ceartă iminentă cu o persoană iubită. Conflictul se formează din vina celui care doarme și se poate termina cu o ruptură a relațiilor.
 2. Picioarele murdare erau linsate. Cel care doarme își supraestimează propriile capacități. Unele dintre cazurile pe care le-a luat asupra sa se vor dovedi a fi neterminate, ceea ce va duce la o deteriorare a reputației visătorului.
 3. Am mers desculți pe drumul de pământ. Cel care doarme va face multe greșeli, din cauza cărora cei dragi vor opri orice comunicare cu el.
 4. Curățat călcâiele de murdărie. Dâra neagră din viața visătorului se apropie de sfârșit; în curând îl așteaptă noroc și succes.

Citeste mai mult:  De ce visează palma

Picioarele spălate

Cel mai comun complot de vise despre picioarele murdare este spălarea lor. Un astfel de vis indică faptul că dușmanii celui adormit nu îi vor putea dăuna nici vieții, nici reputației. Cel care vede o astfel de viziune își va da seama la timp despre inamicul și va putea scăpa de el.

Cum afectează locul de spălare a picioarelor interpretarea unui vis de noapte:

 1. În baie. Spre dezamăgirea unei promisiuni încălcate.
 2. Sub robinet. Visătorul este obosit atât fizic, cât și emoțional. Are nevoie de o odihnă urgentă, altfel persoana adormită va experimenta un stres sever.
 3. In lac. Un vis promite o relație armonioasă cu un iubit.
 4. Într-un râu. Dacă apa din râu era limpede, ar trebui să vă așteptați la schimbări plăcute în viață. Apa murdară și urât mirositoare promite durere și nenorocire.
 5. În pelvis. Visătorul va trebui să facă o alegere dificilă care îi va afecta cariera și bunăstarea financiară. Trebuie să alegi între onestitate și bani. Cu toate acestea, amintiți-vă, alegând bogăția, vă veți pierde camarazii și cei dragi.

Apa cu gheață într-un vis îi aduce visătorului doar o sănătate precară și o boală gravă; uneori astfel de vise vorbesc despre o răcire a sentimentelor între îndrăgostiți

Spălarea picioarelor în apă curată, indiferent unde s-ar afla, este un obstacol care trebuie rezolvat rapid și competent. Va fi nevoie de multă forță pentru a rezolva problema, dar situația se va termina în favoarea visătorului.

Picioarele văzute într-un vis sunt întotdeauna asociate cu calea vieții unei persoane adormite. Prin urmare, membrele murdare indică dificultăți în atingerea dorită. Dar visele despre picioare murdare nu promit întotdeauna probleme, uneori ele par să-i sublinieze visătorului greșelile sale și să le corecteze.

Cum va afecta viața reală visul în care visezi că te speli pe picioare?

De ce visezi să te speli pe picioare

Uneori, femeile trebuie să facă anumite acțiuni în visele lor și nu înțeleg ce înseamnă visul, se spală picioarele, de exemplu – pentru ce este?

Interpretarea viselor a lui Nostradamus consideră că dacă vă spălați picioarele într-un vis, înseamnă că urmează o călătorie lungă, pentru care trebuie să vă pregătiți foarte bine. Într-un vis, oamenii de afaceri își spală picioarele – până la apariția unui partener decent cu care vor dezvolta relații de prietenie. Interpretul asigură că dacă visătorul încearcă și reușește să-și demonstreze profesionalismul, atunci problema va demara rapid și va da un profit bun.

Pentru ca o femeie să-și spele picioarele într-un vis – până la apariția unui patron puternic, dar dacă visătorul efectuează procedura pentru o altă persoană, atunci relația pe care se baza va deveni treptat învechită.

Dacă într-un vis persoana adormită descoperă brusc că picioarele sale sunt murdare și decide să le spele, atunci trebuie să fie mai atent, deoarece viclenia și lăcomia altcuiva îi pot dăuna foarte mult. Probabil, printre cunoscuții apropiați ai dormitorului se află o persoană care îl intrigă în mod deliberat, invidiându-și prosperitatea.

Cartea de vis modernă știe și de ce se visează să se spele picioarele proprii sau ale altei persoane. A-ți spăla propriile membre înseamnă că în curând cel care doarme va trebui să se confrunte cu o problemă care va necesita o acțiune imediată din partea lui. În același timp, trebuie amintit că situația nu va fi rezolvată rapid, va dura mult timp și efort. Cu toate acestea, dacă visătorul reușește, atunci aceste abilități îl vor ajuta foarte mult în viață.

Un vis în care persoana adormită spală picioarele unui străin este interpretat ca pocăință. Probabil, visătorul era atât de dornic să atingă scopul, încât a uitat de sentimentele altor oameni, dar acum a sosit momentul în care soarta însăși îi va aminti de greșelile sale. Pentru a nu cădea în astfel de situații, interpretul recomandă ca visătorul să nu treacă linia a ceea ce este permis în comunicarea cu alte persoane.

Dacă visezi să te speli pe picioare

Conform cărții de vis a lui Grishina, spălarea picioarelor într-un vis este o întâlnire rapidă cu răi insidioși. Probabil, dormitorul va trebui să lucreze la un proiect neprofitabil, care este puțin probabil să fie ridicat, mai ales dacă cei mai apropiați colegi, în loc să ajute, îi vor reproșa visătorului lenea, deși ei înșiși vor încerca să profite de realizările lui. În acest caz, interpretul recomandă ca adormitul să nu fie prea supărat de eșecuri, deoarece acest proiect îl va pune în continuare în fața superiorilor într-o lumină favorabilă, demonstrându-și dorința de a munci. Comunicarea cu oamenii ipocriți este de dorit pentru a minimiza și a nu acorda atenție atacurilor lor.

Cartea de vis a lui Miller recomandă să acordați o atenție deosebită locului în care au fost spălate membrele. De exemplu, dacă o persoană adormită și-a spălat picioarele într-un râu curat, atunci soarta îi va oferi un cadou plăcut, principalul lucru este să nu ratați momentul. Dacă rezervorul era cu apă noroioasă, atunci vor urma în curând evenimente neplăcute care vor lăsa o amprentă lungă asupra soartei visătorului.

Un vis în care dormitorul își spală picioarele în lighean nu îl caracterizează din partea cea mai bună. De regulă, această viziune spune că o persoană a uitat de valorile spirituale, preferându-le bogăția materială. Poate că în viața persoanei adormite va apărea o situație, datorită căreia acesta își va putea îmbunătăți situația financiară, dar nu va face acest lucru în întregime legal, fără a ține cont de interesele oamenilor din jurul său. Dacă vrea să-și păstreze numele bun și să evite condamnarea celor dragi, ar trebui să fie mai amabil și uneori să se gândească nu numai la el însuși.

Citeste mai mult:  De ce o fată însărcinată visează la un șarpe

Problemele de sănătate sunt promise unei persoane printr-un vis în care își spală picioarele în apă cu gheață. În plus, această viziune poate vorbi despre răcirea sentimentelor. Poate că cel care doarme este atât de obișnuit cu iubita lui încât nu o mai percepe ca pe un obiect al pasiunii. Pentru a întoarce dragostea într-o relație, cartea de vis recomandă schimbarea situației sau alegerea unor activități de agrement care le-ar interesa pe amândouă.

Ce prevestește să vă spălați picioarele

Un vis în care o persoană se vede spălându-și picioarele într-o băltoacă îl caracterizează ca fiind o persoană cu voință slabă, infantilă și nesăbuită. În realitate, el nu se gândește la ceea ce face și la cum trăiește, doar mergând cu fluxul. Cu toate acestea, pentru unele dintre acțiunile sale în viitor, oamenii complet nevinovați vor trebui să plătească. Interpretul recomandă celui care doarme să devină o persoană mai responsabilă și să nu uite că acțiunile erupții pot duce la mari probleme.

Cartea de vis a lui Felomen prezintă propria sa interpretare a ceea ce a văzut. Potrivit lui, spălarea picioarelor într-un vis îi aduce visătorului să participe la o scenă neplăcută și va acționa ca un pacificator. Datorită comportamentului imparțial al celui care doarme, situația se va rezolva în mod pașnic. Dacă o persoană își spală picioarele nu pentru sine, atunci, în realitate, va trebui să se încline în fața unei persoane neplăcute pentru el.

Interpretarea visului lui Vanga crede că, dacă o persoană adormită își spală picioarele într-un vis, atunci în viața reală va trebui să-și apere onoarea și demnitatea de atacurile celor răi. De asemenea, poate indica faptul că un secret al visătorului va deveni cunoscut publicului și îl vor condamna. Dacă vrea să-și salveze propria reputație, atunci trebuie să spui totul cu sinceritate, pentru că o minciună nu a adus niciodată bine.

Dacă cel care doarme a spălat membrele altora, atunci aceasta vorbește despre pocăință. Probabil, în trecut, o persoană a comis un act pe care îl regretă foarte mult, dar nu îl poate recunoaște. Interpretul îi recomandă să-și adună toată puterea de voință și să spună victimei despre ceea ce a făcut. Altfel, remușcarea îi va otrăvi viața și nu-i va permite să se bucure din plin de fericire.

Un vis în care o femeie spală picioarele bărbaților îi oferă o întâlnire rapidă cu idealul ei. Totuși, după un timp își va da seama că pur și simplu și-a inventat un basm pentru ea, de fapt, alesul ei nu reprezintă nimic și este de dorit ca ea să-și ia rămas bun de la el.

Ce înseamnă dacă visezi să te speli pe picioare – 47 de interpretări exacte

Spălarea picioarelor este un vis de dificultăți materiale și pierderi de muncă. Dacă ați visat că spălați picioarele unui străin, atunci aceasta promite bogăție și faimă, care vor fi obținute în mod necinstit.

Interpretarea somnului in functie de detalii

În funcție de cine să-și spele picioarele într-un vis:

 • bunica – la o invitație la un eveniment solemn;
 • unei persoane bolnave – la finalizarea cu succes a tratamentului;
 • frate – pentru a crește stima de sine;
 • fată – la apariția de noi hobby-uri;
 • prieten – nevoia de a-l ajuta în viața reală;
 • soție – spre o surpriză plăcută;
 • o femeie – să bârfească în echipa de lucru;
 • iubit – la dezamăgirea unui partener de afaceri;
 • băiat – a întâlni o persoană neplăcută;
 • mama – la înțelegerea reciprocă în familie;
 • soț – la trădare în timpul sărbătorilor;
 • mort – la corectarea cu succes a erorilor la locul de muncă;
 • seful – la dificultati financiare;
 • tată – nevoia de a se justifica în fața unei persoane cu două fețe;
 • iubita – la succes cu sexul opus;
 • copil – la tutela excesivă din partea propriilor copii;
 • la o rudă – la o perioadă de sărăcie;
 • soacra – la pierderea unui lucru de valoare;
 • soră – pentru nunta iminentă a unui copil sau a unui prieten apropiat;
 • fiul – la un conflict cu el.

În funcție de unde să vă spălați picioarele într-un vis:

 • în baie – pentru a căuta venituri suplimentare;
 • într-o mlaștină – nevoia de a-ți proteja reputația;
 • în baie – la neîndeplinirea promisiunii date de celălalt;
 • într-o găleată – la o mustrare din partea autorităților;
 • într-un iaz – la grijile zadarnice despre rudele apropiate;
 • departe – a acte erupții;
 • în suflet – la scandaluri cu vecinii;
 • în apă clocotită – pentru a exacerba o boală cronică;
 • în fântână – la împlinirea unui vis;
 • în apă cu gheață – la o deteriorare a bunăstării;
 • in rusty – a incercari zadarnice de a lua pozitia altei persoane;
 • în apă limpede – a călători într-o companie plăcută;
 • în noroi – din păcate;
 • în sfânt – la pierderea credinței în sine după eșecuri la locul de muncă;
 • în apă cu săpun – la o întâlnire de afaceri importantă;
 • într-o băltoacă – la iubire neîmpărtășită;
 • în lapte – spre bucurie neașteptată;
 • pe mare – la emoții pozitive strălucitoare;
 • în lac – la armonie în relațiile cu membrii familiei;
 • în iaz – la o răsplată bună pentru munca depusă;
 • în chiuvetă – la o investiție nereușită a fondurilor;
 • în râu – la schimbări pozitive în viață;
 • pe stradă – până la lacrimi;
 • primăvara – la mici treburi casnice;
 • într-un castron de bere – nevoia de a face o alegere dificilă;
 • în sare – la pierderea reputației în cercurile de afaceri;
 • în toaletă – la trădarea unei persoane dragi;
 • în biserică – spre pace și liniște.

În funcție de modul în care vă spălați picioarele:

 • in the rain – a se racori intr-o relatie cu o persoana iubita;
 • sub duș – la veștile bune;
 • sub coloană – la depresiune;
 • sub robinet – până la oboseală severă și probabilitatea unei căderi nervoase;
 • sub flux – din fericire în viața personală;
 • de la un furtun – la cheltuieli mari;
 • zăpadă – pentru o viață lungă;
 • nisip – spre dezamăgire în profesia aleasă.

Citeste mai mult:  Apă murdară într-un vis ce înseamnă

În funcție de picioarele la care ai visat:

 • desculț – la problemele din familie;
 • murdar – a se certa cu cei dragi;
 • care sunt în sânge – la falimentul propriei afaceri;
 • învinețit – cu riscul de a deveni victimă a violenței;
 • umed – spre o pierdere de timp.

Pe baza acțiunilor:

 • spălați și bărbieriți – pentru a rezolva rapid o problemă dificilă;
 • spălați murdăria și ștergeți-vă picioarele cu un prosop – la o dragoste pasională;
 • udă-le în apă – la dezacorduri cu ceilalți;
 • spălați-vă degetele de la picioare – la o serie de pierderi;
 • spălați-vă călcâiele – la dificultăți în drumul către obiectiv;
 • spălați murdăria de pe picioare – a săvârși o faptă rea.

De ce visezi la picioare murdare

Adesea vise în care trebuie vezi picioare frumoase de femeie, visează la reprezentanții sexului puternic și simbolizează o întâlnire cu o iubită și chiar o nuntă rapidă. Cu toate acestea, se întâmplă ca picioarele văzute într-un vis să nu fie cel mai plăcut sens. Astfel de viziuni ar trebui interpretate pe baza detaliilor și detaliilor complotului visului.

A-ți vedea propriile picioare pătate de noroi înseamnă schimbări pe frontul dragostei: o întâlnire romantică. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă amăgiți. Astfel de relații nu vor duce la nimic bun, iar un sentiment strălucitor, brusc fulgerător, va lăsa în urmă un gust neplăcut și o dezamăgire.

Dacă într-un vis s-a acordat o atenție deosebită călcâielor visătorului, care erau în noroi, planurile pentru viitorul apropiat ar trebui schimbate. Și este mai bine să refuzați călătoria lungă viitoare pentru o perioadă, deoarece nu va aduce rezultatele dorite.

Murdărie într-un vis pe degetele de la picioare – vorbesc despre personalitatea visătorului, în viața reală nu poate fi numit o persoană de succes care are noroc. Viața personală și treburile la locul de muncă sunt pline de dificultăți și situații problematice.

De asemenea, merită să acordați atenție visului în care trebuie mergeți în noroi și ungeți-vă bine picioarele. Viziunea prevestește o ceartă cu cei dragi și chiar o ruptură a relațiilor, în plus, din vina visătorului însuși. Prin urmare, în realitate, este indicat să nu intrați în lupte verbale și să vă abțineți de la declarații zgomotoase adresate vreunuia dintre rude.

Picioare străine murdare

Oamenii spun că într-un vis am văzut picioarele altora în noroi – asteptati-va la vorbe murdare si judecata. Într-adevăr, un astfel de vis prezice bârfe și certuri. Dar cel mai surprinzător va fi faptul că unul dintre prietenii apropiați va țese intrigi la spatele visătorului. Prin urmare, este necesar să se reconsidere cu atenție cercul de contacte și să se reducă contactele cu persoane „nesigure”. Și prudența și o evaluare restrânsă a evenimentelor curente în orice conversație vă vor ajuta să vă protejați de calomnie și să evitați multe probleme.

spala-le

Spălați picioarele murdare într-un vis – înseamnă cu demnitate să rezolve problemele apărute în realitate. Un astfel de vis simbolizează apariția în viața reală a ipocriților insidioși, care intenționează să „aruncă noroi” pe visător și să-i discrediteze bunul nume în ochii celorlalți.

Cu toate acestea, visul, mai degrabă, are un sens pozitiv, deoarece este un avertisment cu privire la apariția unor situații enervante. Știind despre necazuri, visătorul va avea timp să se pregătească și să le răspundă corect. După cum se spune, prevenit înseamnă înarmat … De asemenea, un vis poate vorbi despre starea de sănătate a unei persoane. Spălați-vă picioarele de murdărie – pentru o recuperare rapidă și îmbunătățirea condiției fizice generale.

În orice caz, sensul somnului se rezumă la faptul că necazurile, dificultățile și problemele vor fi rezolvate, iar atingerea scopului prețuit va fi răsplata eforturilor depuse.

soț

Dacă o femeie vede într-un vis, picioarele murdare ale propriului ei soț, – deci, în realitate, îi lipsește atenția masculină și căldura. Fiind din fire o persoana amoroasa si pasionala, doamna sufera de singuratate si confuzie, admitand gandul ca soțul ei o înșală.

Pentru a evita un scenariu negativ pentru dezvoltarea evenimentelor în familie, este mai bine să vorbiți sincer cu soțul dvs. și să vorbiți despre răni. Situația se stabilizează doar după ce soții discută cu calm relația și găsesc împreună o soluție la problemă.

Copilul are

Picioarele murdare ale copilului într-un vis – simbolizează necazurile în relațiile cu copilul lor. Adesea, o astfel de viziune vizitează părinții adolescenților care, cu grija și tutela lor excesivă, provoacă situații conflictuale cu copiii.

Visul prevestește dezvoltarea unor evenimente care vor scăpa de sub controlul părinților și îi vor face complet nervoși. Merită spus că problemele viitoare vor fi inventate în principal de părinții înșiși. Tații și mamele excesiv de grijulii ar trebui să-și amintească de primii ani și să le ofere puilor mai multă libertate. Acest lucru va permite copiilor să devină mai independenți, iar părinților să-și pună ordine în sistemul nervos.

La mortul

Uneori, într-un vis, trebuie să vezi o persoană moartă cu picioarele murdare. Această viziune are două interpretări. Unele cărți de vis susțin asta picioarele murdare ale defunctului – promite visatorului mari probleme la locul de munca, care il pot costa o reputatie pozitiva. Este posibil ca problemele din serviciu să afecteze negativ starea de sănătate și să provoace o boală gravă.

Alte surse spun că acest vis are un sens pozitiv și simbolizează capacitatea de a corecta greșelile trecutului. Visătorul va primi o șansă unică de a schimba ceva în viața lui pentru a scăpa definitiv de vechile probleme și începe viața de la zero.