Picioarele goale într-un vis

Interpretarea picioarelor goale a cărții de vis

Vederea picioarelor goale într-un vis este interpretată de cărțile de vis în moduri diferite. Poate simboliza sărăcia, o existență modestă în viitor, dar și faptul că te vei întoarce în curând la viața normală, va exista un sentiment de libertate, de aici și picioarele goale. La nivel spiritual, să te vezi desculț într-un vis înseamnă că în viață ești o persoană modestă, ești în strânsoarea umilinței, iar aceasta este o trăsătură importantă de personalitate pe care ceilalți oameni o recunosc în tine și o respectă.

Eșecuri în viață

Dacă ți-ai văzut picioarele goale într-un vis, încearcă să nu vorbești despre secretele și planurile tale în timp ce vorbești cu prietenii.

Văzând picioarele unui străin – oamenii de afaceri nu ar trebui să încheie noi contracte pentru a nu eșua.

A vedea picioarele unei persoane moarte este un semn de singurătate; prietenii și rudele se pot întoarce de la tine.

ale cui erau picioarele?

Interpretarea viselor ia în considerare cine deținea picioarele goale văzute într-un vis:

 • a ta – aștepți o nouă iubire, care poate aduce multe momente plăcute și fericite;
 • străini – aveți grijă de proprietatea dumneavoastră;
 • dacă o femeie visează la picioare masculine, lăsați-o să vorbească cu îndrăzneală despre necazurile ei iubitului ei, știind dinainte că el va ajuta;
 • dacă un bărbat ar visa picioarele unei femei, tot ceea ce a visat în secret s-ar împlini.

necazuri personale

Dacă într-un vis vezi că mergi desculț, acesta este un semn de slăbiciune corporală pe care o suferi în prezent, dar poate prezice și nenorocirea în viitor.

Același simbol poate avertiza că cineva îți dorește rău și că pot apărea noi dușmani, mai ales dacă îți place să comunici cu străinii.

Dacă picioarele goale erau în apă murdară, acesta este un semn de boală.

De ce visezi să mergi cu picioarele murdare? Anulați imediat călătoria planificată.

Sănătate și viitor

Mersul desculț pe iarbă într-un vis sugerează că sănătatea ta va fi bună pentru o lungă perioadă de timp. Aceeași predicție dacă mergi desculț în apă rece și limpede. De asemenea, înseamnă că vei avea în curând o viziune clară și bună pentru viitorul tău.

La necaz

De ce visezi că mergi desculț și nu-ți găsești pantofii? A visa înseamnă că ți-e frică în prezent să nu-ți pierzi fundația vieții. Dacă într-un vis mergi desculț în haine rupte, aceasta prezice o posibilă suferință și sărăcie în viitor. Dacă, în timp ce mergi desculț, te doare piciorul pe o piatră, acesta este un semn de dificultăți pe viitor, mai ales în viața profesională.

Succes

De ce visezi că mergi desculț înainte de răsăritul soarelui? Asta înseamnă că oamenii te vor respecta foarte mult. Iar dacă mergi pe iarbă udă, acesta este un simbol foarte bun, adică ai oportunități promițătoare de care trebuie să profiti.

De ce visează alți oameni cu picioarele goale? Aceasta înseamnă că succesul va veni la tine dacă vei distribui totul corect în viață.

Sonnik Miller

Potrivit lui Miller, spălarea picioarelor murdare într-un vis – în realitate, cei răi vor împiedica visele tale să devină realitate, încearcă să nu spui nimănui despre planurile tale.

Dacă ți-ai văzut picioarele într-un vis – ia o decizie instantaneu. Nu lăsa sentimentele să prevaleze asupra rațiunii.

Alte interpretări

Un tânăr visează la un alt bărbat cu picioarele goale – la apariția unui adversar.

Ai visat la propriile tale picioare murdare? La problemele atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Dacă vedeți tălpile goale murdare ale picioarelor, așteptați obstacole în implementarea planurilor, avertizează cartea de vis.

Ți-au fost picioarele goale în nisip într-un vis? În realitate, se așteaptă separarea de persoana iubită.

Mergi cu picioarele curate

Mersul într-un vis pe o podea curată cu picioarele goale – cartea de vis promite succes la locul de muncă și în viața personală.

Pe iarba verde – iubirii mult așteptate.

Ei bine, dacă mergi de-a lungul unui câmp arat, o dâră albă a apărut în viața ta. Întoarce-te și mergi cu îndrăzneală numai de-a lungul ei, recomandă cartea de vis.

picioarele goale

a vedea picioarele goale într-un vis este interpretat de cărțile de vis în moduri diferite. poate simboliza sărăcia, o existență modestă în viitor, dar și faptul că te vei întoarce în curând la viața normală, va apărea un sentiment de libertate, de aici și picioarele goale. la nivel spiritual, să te vezi desculț într-un vis înseamnă că în viață ești o persoană modestă, ești în strânsoarea umilinței, iar aceasta este o trăsătură importantă de personalitate pe care ceilalți oameni o recunosc în tine și o respectă.

eșecuri în viață

dacă ți-ai văzut picioarele goale într-un vis, încearcă să nu vorbești despre secretele și planurile tale în timp ce vorbești cu prietenii.

vezi picioarele unui străin – oamenii de afaceri nu ar trebui să încheie noi contracte pentru a nu eșua.

să vezi picioarele unui mort – spre singurătate, prietenii și rudele se pot întoarce de la tine.

ale cui erau picioarele?

cărțile de vis iau în considerare cine deținea picioarele goale văzute într-un vis:

 • a ta – aștepți o nouă iubire, care poate aduce multe momente plăcute și fericite;
 • străini – aveți grijă de proprietatea dumneavoastră;
 • dacă o femeie visează la picioare masculine, lăsați-o să vorbească cu îndrăzneală despre necazurile ei iubitului ei, știind dinainte că el va ajuta;
 • dacă un bărbat ar visa picioarele unei femei, tot ceea ce a visat în secret s-ar împlini.
 • a ta – aștepți o nouă iubire, care poate aduce multe momente plăcute și fericite;
 • străini – aveți grijă de proprietatea dumneavoastră;
 • dacă o femeie visează la picioare masculine, lăsați-o să vorbească cu îndrăzneală despre necazurile ei iubitului ei, știind dinainte că el va ajuta;
 • dacă un bărbat ar visa picioarele unei femei, tot ceea ce a visat în secret s-ar împlini.

Citeste mai mult:  De ce visezi multă apă în jur

necazuri personale

dacă într-un vis vezi că mergi desculț, acesta este un semn de slăbiciune corporală pe care o suferi în prezent, dar poate prezice și nenorocirea în viitor.

același simbol poate avertiza că cineva îți dorește rău și că pot apărea noi dușmani, mai ales dacă îți place să comunici cu străinii.

dacă picioarele goale ar fi în apă murdară – acesta este un semn de boală.

de ce visezi să mergi cu picioarele murdare? anulați imediat călătoria planificată.

sanatate si viitor

mersul desculț pe iarbă într-un vis sugerează că sănătatea ta va fi bună pentru o lungă perioadă de timp. aceeași predicție dacă mergi desculț în apă rece și limpede. înseamnă, de asemenea, că vei avea în curând o viziune clară și bună asupra viitorului tău.

la necaz

de ce visezi că mergi desculț și nu-ți găsești pantofii? a visa înseamnă că în prezent ți-e frică să nu-ți pierzi fundația vieții. dacă într-un vis mergi desculț în haine rupte, asta prezice o posibilă suferință și sărăcie în viitor. dacă, în timp ce mergi desculț, te lovești dureros cu piciorul de o piatră, acesta este un semn de dificultăți pe viitor, mai ales în viața ta profesională.

succes

de ce visezi că mergi desculț înainte de răsăritul soarelui? înseamnă că oamenii te vor respecta foarte mult. iar dacă mergi pe iarbă udă, acesta este un simbol foarte bun, adică ai oportunități promițătoare de care trebuie să profiti.

de ce visează alți oameni cu picioarele goale? asta înseamnă că succesul va veni la tine dacă vei distribui totul corect în viață.

cartea de vis a lui Miller

conform lui Miller, spălarea picioarelor murdare într-un vis – în realitate, cei nedoritori îți vor împiedica visele să devină realitate, încearcă să nu spui nimănui despre planurile tale.

ți-am văzut picioarele într-un vis – ia o decizie instantaneu. Nu lăsa sentimentele să prevaleze asupra rațiunii.

alte interpretări

un tânăr visează la un alt bărbat cu picioarele goale – la apariția unui adversar.

ai visat la propriile tale picioare murdare? probleme atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

dacă vedeți tălpile goale murdare ale picioarelor – așteptați obstacole în implementarea planurilor, avertizează cartea de vis.

ai fost picioarele goale în nisip într-un vis? în realitate, despărțirea de persoana iubită așteaptă.

mergi cu picioarele curate

mersul într-un vis pe o podea curată cu picioarele goale – cartea de vis promite succes la locul de muncă și în viața personală.

pe iarba verde – iubirii mult asteptate.

Ei bine, dacă mergi de-a lungul unui câmp arat, o dâră albă a apărut în viața ta. întoarce-te și mergi cu îndrăzneală numai de-a lungul ei, recomandă cartea de vis.

De ce visezi să mergi desculț

Merge desculț pe cartea de vis a lui Miller

A rătăci noaptea desculț, în haine rupte, înseamnă că speranțele tale vor eșua. Unele forțe malefice îți vor împiedica fiecare acțiune.

Merge desculț în cartea de vis a lui Freud

A alerga desculț într-un vis înseamnă că în viața ta intimă nu te sfiește să-ți arăți sentimentele și emoțiile. Acest lucru face ca relația ta să fie deosebit de apropiată și de încredere.

Merge desculț pe cartea de vis a lui Hasse

A merge desculț într-un vis pentru a vedea – Veți dobândi o moșie.

Mergeți desculț în cartea de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

Să te vezi într-un vis cu pantofi pe tine (dacă te face să te simți inconfortabil) este un semn al nesiguranței tale și al multor dificultăți în viață. Un astfel de vis avertizează că în starea ta actuală ai foarte puține șanse de succes. Visul te încurajează să te asiguri cumva pentru a depăși incertitudinea interioară sau a amâna temporar orice afacere.

În același timp, dacă mersul desculț îți face plăcere, un astfel de vis promite că norocul te va însoți în toate.

Merge desculț pe cea mai recentă carte de vis a lui G. Ivanov

Văzându-te desculț într-o cameră – la înșelăciune, dezamăgire, pe iarbă – răcești; dacă ești bolnav, ți se sugerează una dintre modalitățile de recuperare: mergi mai mult fără încălțăminte.

Mergeți desculț pe Cartea de vis de primăvară

Mersul desculț într-un vis – la sărăcire; a vedea picioarele goale în noroi – la bani; a vedea picioarele goale în sânge – dușmanilor.

Merge desculț în Cartea viselor de vară

Mergând desculț – vă întindeți întregul suflet cuiva.

Mergeți desculț pe Cartea Viselor de Toamnă

Mers desculț – Hoinărire desculț pe iarbă – pentru a te bucura.

Merge desculț în cartea de vis a lui Simon Kananit

Mersul desculț – Achiziția unei case, succes în afaceri, profit.

Mergând desculț în cartea de vis a unei femei moderne

A alerga desculț într-un vis înseamnă că în viața ta intimă nu te sfiește să-ți arăți sentimentele și emoțiile. Acest lucru face ca relația ta să fie deosebit de apropiată și de încredere.

Citeste mai mult:  Barba in vis pentru barbati

Merge desculț pe cartea de vis a lui Azar

mers desculț – ruină

Mergeți desculț pe Cartea Viselor Moderne

A rătăci desculț în haine rupte noaptea înseamnă că speranțele tale vor eșua. Unele forțe malefice îți vor împiedica fiecare mișcare.

Mergeți desculț pe cartea de vis de Est

Pentru o femeie tânără, un vis în care merge desculță de-a lungul coastei, stropind cu apă, prevestește un rezultat de succes al tuturor acțiunilor.

Pentru a vedea urma unui picior gol în nisip – pentru a triumfa și a reuși, totuși, vai, trece rapid. O femeie are un astfel de vis – îi promite un fulger de atenție din partea sexului puternic.

Merge desculț pe cartea de vis a lui Schiller-Schoolboy

mers desculț – succes în afaceri, profit și bogăție.

Merge desculț în cartea de vis a Ecaterinei cea Mare

Desculț – vezi o persoană desculță într-un vis sau te vezi desculț – niciuna dintre speranțele tale pe care le prețuiești în ultima vreme nu se va împlini; fiecare pas al tău este sub controlul celor răi; ești prea deschis față de dușmani, iar ei, anticipând pașii tăi, îi avertizează; dușmanii tăi sunt cu un pas înaintea ta

Mergeți desculț pe Cartea de vis combinată

Mersul desculț noaptea în haine ponosite simbolizează că planurile tale nu se vor îndeplini. Vei fi bântuit de eșecuri mistice.

Mergeți desculț pe Cartea Viselor Moderne

Mersul desculț – Noroc în afaceri

Mergeți desculț pe cartea de vis astrologic

Interpretarea somnului într-o carte de vis: Mersul desculț – la o boală gravă și rușine, mai ales dacă mergi prin noroi. Se răspândesc zvonuri groaznice despre tine care se dovedesc a fi adevărate.

Mergeți desculț pe Cartea de vis explicativă

A vedea un vis Desculț – Alergarea este o pacoste.

Merge desculț în cartea de vis a lui Stuart Robinson

Simbol al naturii umane naturale, sexualitate sănătoasă. Mersul sau alergarea desculță, acolo unde toată lumea poartă pantofi, înseamnă o ieșire pozitivă din regulile impuse. Comunicare bună cu pământul și spațiul. Alergați desculț – vă faceți griji pentru propria voastră lipsă de apărare. Nu vă faceți griji! Desculț în rouă este cea mai bună apărare împotriva tuturor bolilor. Succesul în afaceri, profit, bogăție, sărăcie, nevoie, necaz, prăbușirea tuturor speranțelor, obstacolele forțelor răului. Dacă într-un vis ai alergat desculț, atunci în viața intimă nu te sfiește să-ți arăți sentimentele și emoțiile. O astfel de deschidere și franchețe va face relația voastră deosebit de apropiată și de încredere.

Merge desculț în cartea de vis Acasă

Visul în care mergi desculț este un simbol al contactului strâns cu elementele de bază ale vieții. Dacă mergi cu visul tău desculț, deoarece ți-ai pierdut pantofii, atunci în realitate experimentezi adesea nesiguranță în tine și în abilitățile tale. Când visezi că mergi desculț pe pământ, în timp ce experimentezi senzații foarte plăcute, este un semn al prosperității tale în afaceri și dragoste. Dacă trăiești sentimente neplăcute din faptul că ești fără pantofi și mergi desculț, asta sugerează că îți amintești adesea greșelile din trecut și ele te chinuie. Dacă în visul tău mergi desculț pe apă, sau pe țărm, împlinirea tuturor dorințelor tale prețuite te așteaptă înainte. Mergând desculț – vă întindeți întregul suflet cuiva. A alerga desculț într-un vis înseamnă că în viața intimă nu te sfiește să-ți arăți sentimentele și emoțiile. Acest lucru face ca relația ta să fie deosebit de apropiată și de încredere. Să te vezi desculț – spre pierderea unui prieten apropiat. Să te vezi desculț într-un vis – spre sărăcie sau eșec.

Merge desculț pe Cartea de vis pentru femei

Alergarea desculț – A alerga desculț într-un vis înseamnă că în viața ta intimă nu te sfiește să-ți arăți sentimentele și emoțiile. Acest lucru face ca relația ta să fie deosebit de apropiată și de încredere, aceasta este interpretarea mersului desculț într-o carte de vis.

Mergeți desculț pe cartea de vis psihoterapeutic

A alerga desculț este o pacoste.

Mergeți desculț în Dicționarul explicativ al viselor

A alerga desculț este o pacoste.

Merge desculț pe cartea de vis a viitorului

Mersul desculț – succes în afaceri, profit și bogăție.

Mergând desculț în cartea de vis a relațiilor

Dacă visezi că alergi desculț, asta înseamnă că ai tendința de a-ți arăta în mod deschis emoțiile.

Mergeți desculț pe o carte de vis online

Conform cărții de vis, mergând desculț într-un vis – în viața reală, nu vă sfiați de sentimentele voastre.

Dacă ai visat că mergi pe pământ fără pantofi, vei avea în curând mare noroc și o creștere rapidă a statutului social.

Visul în care ați văzut o amprentă pe nisipul umed vă oferă să cuceriți noi înălțimi și să realizați tot ceea ce ați planificat.

Merge desculț pe cartea de vis a lui Solomon

Mergi desculț – succes în afaceri, profit, bogăție.

Merge desculț pe Cartea de vis pentru femei

Dacă visezi că călătorești desculț pe malul mării, obținând o impresie de neuitat de apă, nisip și soare, o împlinire magică a tuturor dorințelor te așteaptă înainte.

Dacă observați o urmă de picior gol pe nisipul umed, fiți pregătiți pentru o atenție sporită din partea bărbaților a populației.

Citeste mai mult:  De ce visezi la pâine albă proaspătă

Mergeți desculț pe cartea de vis lunară

A alerga desculț este sărăcie.

Merge desculț în cartea de vis a lui Martyn Zadeki

Mersul sau alergarea cu picioarele goale este zgârcenie, dezonoare.

Mergeți desculț pe cartea de vis rusească

Să te vezi desculț – spre pierderea unui prieten apropiat.

Mergeți desculț în cartea de vis islamică

Și cine vede că merge desculț este semn că este un bun credincios și nenorocirile lui se vor sfârși. Și unii spun că acest vis pentru un bărbat prezintă o catastrofă sau o mare nenorocire cu soția sa, care va fi motivul divorțului lor.

Mergeți desculț pe cartea de vis slavă

Văzându-te desculț – până la sărăcie sau boală.

Merge desculț pe cartea de vis a lui Veles

Desculț – la furt, pierdere, vă vor fura sau vor lua drept hoț; a fi desculț – profit, bogăție, succes în afaceri / jefuiește, sărac, boală.

Mergeți desculț pe cartea de vis ucraineană

Desculț – la pierdere; respect; umbla pe roua – sanatate, intepaturi de roua – ai grija.

Mergeți desculț prin ABC-ul interpretării viselor

Desculț este un semn al contactului strâns cu pământul, cu bazele vieții.

Cu toate acestea, a fi desculț, a fi pierdut pantofii înseamnă să te simți nesigur.

Mersul desculț pe pământ, experimentarea unor senzații plăcute, este un semn de prosperitate în orice domeniu.

Anxietatea legată de a nu purta pantofi – greșelile din trecut te vor duce la eșec.

la ce visau picioarele goale într-un vis

la ce visau picioarele goale cartea de vis a visat de ce într-un vis la ce visau picioarele goale? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți într-un vis la ce visau picioarele goale, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi Plantarea ceva în pământ

Predicția somnului Plantați ceva în pământ

De ce visezi să dai tot ce ai

Într-un vis, vezi Lay something

Predicția viselor Frica de a nu găsi calea de întoarcere

Obținerea accesului la anime.

Dorința de incest cu mama.

De ce visează Bosoy

Acesta este un semn al contactului strâns cu pământul, cu fundamentele vieții.

Totuși, să fii desculț, să-ți pierzi pantofii înseamnă să trăiești nesiguranță.

Mersul desculț pe pământ, experimentarea unor senzații plăcute, este un semn de prosperitate în orice domeniu.

Anxietatea legată de a nu purta pantofi – greșelile din trecut te vor duce la eșec.

Vedeți Desculț într-un vis

Predicția visului desculț

De ce visează Bosoy

Dacă într-un vis te vezi desculț, atunci te așteaptă o mulțime de necazuri și griji, sărăcie și pierderea mijloacelor de trai.

Dacă încerci să pășești cu atenție pentru a nu te răni picioarele, atunci prietenii tăi te vor sprijini în momentele dificile și vei putea evita în siguranță un mare scandal.

Cu toate acestea, un vis poate avea un cu totul alt sens dacă visezi că ai mers desculț într-o călătorie lungă.

Un astfel de vis vă oferă bogăție, prosperitate, dobândirea unei proprietăți, succes în afaceri și profituri mari.

Uneori, un vis prezice succesul într-o afacere dubioasă și riscantă.

A fi desculț și în zdrențe într-un vis este un semn de pierderi și pierderi din cauza unor circumstanțe care nu vor depinde deloc de tine.

Mersul desculț pe stradă și să-ți fie frică să călci pe cioburi de sticlă este un semn că ai făcut o greșeală din care reputația ta poate fi grav afectată.

Vezi interpretarea: pantofi, alergare.

Într-un vis, pentru a vedea Tot ce este mai sus, de sus – partea superioară a clădirii, corpul.

În depărtare, un drum lung înapoi.

Mic (nesemnificativ), mare (semnificativ).

Predicția somnului Mobilier și ce se întâmplă cu el

Adesea înseamnă starea psihologică a visătorului sau starea organelor sale interne, inclusiv a organelor genitale.

De exemplu, obiectele voluminoase pot indica uneori către organele sexuale feminine, iar obiectele lungi alungite către cele masculine (deși simbolismul freudian aproape că nu funcționează sau funcționează atunci când este pe deplin acceptat).

Mobilierul într-un vis este, de asemenea, o pierdere (certe) sau prosperitate (pace) în familie (mobilier spart sau solid).

Mobilierul poate simboliza și o anumită persoană din mediul persoanei care doarme (de exemplu, există astfel de metafore: „este mare și dur ca un dulap”, „este grațios și zvelt ca spătarul unui fotoliu”).

Rearanjarea mobilierului se referă la dorința de schimbare, sau direct de a se schimba.

Mobilierul specific indică aspecte mai restrânse ale existenței umane. De exemplu: faima „covor”, bani, succes; odihnă „la pat”, intimitate, boală; loc „scaun”, funcție oficială; „masă” bunăstarea materială a familiei („masa bogată, săracă”) etc.

Care este visul Piciorului

Lupul devorează carnea de pe picior – vorbește despre o situație defavorizată.

O înțepătură de albină străpunge piciorul – va exista bucurie asociată cu câștigul material, achiziția.

Sângele sau puroiul apare pe mâini și picioare – cu mare noroc.

Spălarea mâinilor sau a picioarelor – spune că trece o boală veche.

Spălarea picioarelor este o recuperare rapidă.

Dacă un bărbat urinează sub picioare – noroc, succes.

Ești dat cu piciorul – dobândirea bogăției.