Pauza de interpretare a viselor

Întrerupeți interpretarea cărții de vis

O pauză într-un vis este un semn care prezice apariția unui fel de situație ambiguă, al cărei rezultat va determina întreaga soartă viitoare a visătorului. Dacă stânca este completată de o vedere panoramică uluitoare, interpretarea somnului poate fi efectuată ținând cont de semnele, simbolurile și completările de pe stâncă. Senzațiile și sentimentele celui care doarme atât în ​​timpul somnului, cât și după trezire sunt un indiciu important care ajută la interpretarea cât mai corectă a visului și la înțelegerea la ce visează stânca.

Părerea lui Miller

Cartea de vis a lui Miller interpretează căderea în abis ca o șansă de a-și schimba propria viață.

Dacă cazi și ieși din abis, trebuie să-ți schimbi viața și atunci vei depăși necazul. Dacă doar ești agățat de o margine a unei stânci, incapabil să te cațări și abia ții ca să nu te desprinzi și nu există nicio asigurare în jur, atunci ai nevoie urgent de ajutorul prietenilor. Nu poți face față singur, spune cartea de vis.

Alte interpretări

Interpretarea de către astrologi, predictorii D. și N. Iarna stâncii este lipsită de ambiguitate: este o prăbușire sau o încetinire neașteptată. O pauză apare într-un vis ca un avertisment că o întreprindere, o afacere sau o întreprindere începută anterior este sortită eșecului și, cu cât cel care adormește mai devreme înțelege acest lucru și este capabil să ia unele acțiuni tampon, cu atât mai puține pierderi va putea să iasă. jocul. Dacă vă este greu să determinați la ce visează stânca, încercați să restaurați detaliile visului cât mai precis posibil și amintiți-vă locurile, imaginile care au fost în acel vis. În imagini sunt criptate indiciile care vor ajuta la evitarea eșecului și a lipsei de speranță.

locație stâncă

Încercând să restabiliți detaliile visului în care apare stânca și să interpretăm ceea ce visează, este în primul rând important să stabilim unde a fost situată stânca și ce era în jur.

Dacă într-un vis o stâncă se înălța peste un pârâu sau un râu cu un curent calm, apă limpede, fără pâraie clocotite, atunci acest lucru poate fi considerat un semn bun. Chiar dacă trebuie să spargi într-o astfel de stâncă, este mult mai plăcut să cazi în apă decât, de exemplu, pe stânci goale. Există o șansă de a supraviețui, iar asta înseamnă că pot apărea anumite circumstanțe care atenuează impasul și atenuează coliziunea cu realitatea.

Dacă mergi pe marginea unei stânci sau pur și simplu ești forțat să o mergi pe o singură potecă, dar în același timp observi o panoramă uimitor de frumoasă și te bucuri de ceea ce vezi, în realitate vei avea planuri uriașe, implementarea dintre care va necesita decizii și acțiuni foarte riscante din partea dvs. Dacă apoi cădeți de pe o stâncă în mare sau în râu și rămâneți în viață în același timp, cartea de vis sugerează că riscul dvs. într-o afacere reală va fi justificat.

stâncă și drum

Dacă observi un drum de pe o stâncă într-un vis și nu știi de ce visează, poți fi felicitat. Acesta este un semn foarte favorabil care vă prezice norocul și, în același timp, prevestește că vă veți realiza realizarea planurilor prin muncă foarte grea. Interpretarea visului asigură că principalul lucru în acest vis este că vei reuși.

Dacă într-un vis te afli pe marginea unei stânci și decizi să sari pe drum, nu disperat, ci plin de hotărâre și neînfricare, asta înseamnă că într-o situație reală ești plin de hotărâre și încredere în poziția corectă și propriile tale puncte forte.

După cum spune cartea de vis, stânca de la capătul drumului, pe care o observi în vis, poartă un avertisment. Poate însemna atât o anumită situație critică, a cărei sarcină este de a schimba viața visătorului brusc și irevocabil, cât și un avertisment cu privire la apariția unor probleme grave de sănătate sau de sănătate în viitorul apropiat.

Zburând de pe o stâncă

Destul de ciudat, într-un vis atât de groaznic, de fapt, nu există nimic aproape de teribil. Deci, în orice caz, spune cartea de vis a lui Freud. Alunecarea freudiană a limbii despre căderea de pe o stâncă se referă la un act sexual încântător, amețitor. Știind despre asta cu o zi înainte, nu ai sări în miezul nopții, cuprins de groază și neliniște vagă. Dar acum, cu siguranță, vei dori ca visul tău să se repete de mai multe ori. Mai ales dacă se împlinește curând.

Dacă într-un vis cădeți într-un abis întunecat, cartea de vis spune că acest lucru indică posibile probleme cu finanțele. Pentru a nu cădea efectiv în abisul circumstanțelor înghesuite, va trebui să acționezi rapid, demonstrând voință și rezistență.

Dacă nu cazi tu în abis, dar o forță mare și necunoscută a decis să te arunce de pe o stâncă în întuneric, amintește-ți zicala „nu ai o sută de ruble” și fă-ți aprovizionare cu adresele și numerele de telefon ale o sută de prieteni. Pentru că visul tău indică clar că nu vei putea rezolva situația singur și fără sprijin și ajutor prietenesc, toate încercările tale de a face față intrigilor inamicilor care sunt în mod clar mai puternici decât tine sunt sortite eșecului total.

Cazi de pe o stâncă într-un vis și te înalțe imediat, ca și cum aripi necunoscute te purtau departe de un loc groaznic? Pentru tine, există o interpretare excelentă a ceea ce visează o cădere de pe o stâncă. Constă în faptul că în realitate te așteaptă o puternică înălțare spirituală, care te va ajuta să faci față în mod neașteptat cu ușurință obstacolelor și să finalizezi cu succes afacerea începută anterior.

Pe marginea unei stânci

Cartea de vis a lui Freud interpretează un vis în care stai la marginea unei stânci. Ca o manifestare a fricilor, fobiilor, fricilor care te bântuie în viața reală, ale căror rădăcini ar trebui căutate în trecut, chiar și în copilărie.

Dacă stai pe marginea unei stânci într-un vis, cartea de vis modernă vede în aceasta necesitatea de a face un fel de afaceri riscante în realitate. O persoană adormită nu are un astfel de comportament în realitate, prin urmare, într-un vis, înțelege și că riscul există, dar nu îl părăsește, ci continuă să stea și să aștepte.

De ce visezi o pauză

Pauza conform cărții de vis a lui Freud

A fi pe marginea unei stânci – simbolizează diferitele frici și fobii care te bântuie în viața din jurul tău.

Căderea de pe o stâncă simbolizează actul sexual.

Cliff conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

O pauză într-un vis simbolizează o oprire bruscă a afacerilor sau chiar colapsul. De obicei, astfel de vise sugerează că încercările de a continua unele afaceri sunt sortite eșecului și doar îți vor face rău. În același timp, acest vis, așa cum spune, sugerează să cauți un fel de soluție pentru a-ți rezolva problemele. Imaginile de vis însoțitoare pot sugera care ocol este cel mai benefic pentru tine.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor ce înseamnă sarcina într-un vis

Pauza conform cărții de vis de primăvară

Căderea de pe o stâncă – a comite o faptă rea.

Pauza conform Cartei de vis de vara

Văzând o stâncă într-un vis – până la moarte.

Pauza conform Cartei Viselor de Toamna

Să visezi că stai în vârful unei stânci și privești în jos – să fii într-o situație fără speranță.

Pauza de carte de vis de la A la Z

Un vis în care stai pe marginea unei stânci și privești în abisul fără fund de sub ea este un vestitor al nenorocirii din care nu există scăpare. Dacă o forță necunoscută te împinge pe o stâncă, în realitate nu vei putea rezista singur intrigilor inamicilor, iar prietenii vor fi întotdeauna gata să-ți vină în ajutor.

Dacă, căzând de pe o stâncă, înalți deasupra solului ca o pasăre și vei zbura din ce în ce mai departe de un loc periculos, în realitate vei găsi înălțare spirituală și vei finaliza cu succes lucrarea începută. Ruperea unui film sau a unei casete – prezice o discordie într-o relație de dragoste.

Cliff conform cărții de vis ezoterice

Prapastie – sa vezi realizari dificile la care trebuie sa mergi, depasindu-te pe tine insuti.

Urcarea pe o stâncă este o afacere periculoasă care necesită cea mai mare concentrare de atenție și forță.

Căderea de pe o stâncă este mai bine să nu-ți asumi riscuri, pericolul de „cădere” este prea mare.

Pauza conform Cartei Viselor Moderne

A sta pe marginea unei stânci într-un vis înseamnă că, în realitate, trebuie să-ți asumi riscuri, deși acest lucru nu este tipic caracterului tău.

Cădeți de pe o stâncă într-un abis – situația dvs. financiară va fi serios zguduită. Va trebui să arăți reținere și perspicacitate pentru afaceri pentru a îmbunătăți lucrurile.

Privind pietrele zburând de pe o stâncă este un semn că prietenul tău va avea nevoie de ajutor în curând. O femeie are un astfel de vis – spune că soțul ei are nevoie de sprijin psihologic.

Dacă ai visat că te uiți în jos de pe o stâncă, te simți amețit și ești atras să te grăbești în jos, va trebui să treci printr-o perioadă dificilă de depresie sau cădere nervoasă.

Ocoliți stânca – scăpați de pericol.

Cliff conform cărții de vis de Est

A sta pe marginea unei stânci este un semn că necazurile și nenorocirile te amenință.

Căderea într-un abis este rău. Fii extrem de atent în orice sau încearcă să previi un astfel de vis.

Cliff conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Cliff – Se pare că stai pe marginea unei stânci – necazurile se grăbesc spre tine; urmăriți fiecare pas dacă doriți să-l evitați; te decizi asupra unei aventuri riscante. Ai căzut de pe o stâncă într-un vis – te așteaptă un colaps complet; doar arătând miracole de inventivitate, ingeniozitate, folosind o puternică perspicacitate în afaceri, îți poți corecta situația. Este ca și cum ai privi în jos de pe o stâncă – totul în viața ta este atât de rău încât principala stare a sufletului tău pentru viitorul apropiat este depresia. Arunci cu pietre de pe o stâncă – un prieten va apela la tine pentru ajutor și tu îl vei oferi.

Cliff conform cărții de vis evreiești

Ce înseamnă o stâncă într-un vis – Stând la o stâncă – să simți dorința de a-ți schimba viața și de a uita de trecut.

Pauza conform cărții de vis a unei gospodine

Ce înseamnă o stâncă într-un vis – pregătirea pentru schimbare; frica de esec. A fi la fundul unei stânci este un obstacol de netrecut.

Pauza în cartea de vis a sloganelor

RUPA (abis) – „pe marginea prăpastiei” (pericol); „de la început” – o schimbare bruscă a evenimentelor; „ruperea liniei”, „ruperea relațiilor”, „viața întreruptă tragic”.

Pauza conform cărții de vis Masculin

Fii într-un impas. A sta pe marginea unei stânci și a ști că nu este un obstacol pentru tine înseamnă să eviți necazurile.

Cliff conform cărții de vis Idiomatic

„Pe marginea prăpastiei” – pericol; „de la început” – o schimbare bruscă a evenimentelor; „break in the line” – o ruptură în relații; „viața întreruptă tragic” – nenorocire.

Pauza conform cărții de vis online

Visul în care te-ai apropiat de marginea stâncii – trebuie să faci un act destul de riscant la care nimeni nu se aștepta de la tine.

Ai căzut din ea – fii pregătit pentru problemele planului financiar.

L-ați evitat în siguranță – faceți față oricăror probleme și amenințări.

Conform cărții de vis, căderea de pe o stâncă este un avertisment că nu ar trebui să te implici în nicio aventură, orice neglijență te poate duce la un colaps inevitabil.

Visul în care vei sări de pe o stâncă – nu-ți urmezi propriul drum, pierzi energie vitală și timp pentru ceea ce nu ar trebui să faci.

Cliff conform Cartei Universale de Vis

Nimic într-un vis nu provoacă o astfel de bătaie a inimii ca momentul în care stai pe o stâncă și pietrele se prăbușesc sub picioarele tale – într-un vis stai cu curaj sau simți pericolul? Simți că pierzi teren sub picioare?

Totul este posibil într-un vis, așa că poate în visul tău te apropii fără teamă de o stâncă și decolazi ca un vultur? Sau poate că tu, dimpotrivă, ești atât de înfiorător încât te „lipești” literalmente cu picioarele pe pământ? – un astfel de vis poate indica faptul că ezitați să faceți un pas important în viață.

Dacă într-un vis stai pe marginea unei stânci, dar nu cazi, înseamnă că o anumită întreprindere sau afacere din viața ta este destul de riscantă, dar te simți în siguranță și încrezător că te poți descurca.

Ce este la poalele stâncii: stânci ascuțite sau un ocean frumos? – asta va determina dacă ești în pericol înainte, sau ești în siguranță: știi că trebuie să faci un pas, dar oceanul îți va înmuia căderea.

Dacă ești la poalele unei stânci, ai o urcare dificilă până în vârf? Sau vezi un drum pitoresc și plan care te va duce direct la destinație? – astfel de stări într-un vis reflectă percepția ta asupra vieții în acest moment. Ești îngreunat de un rucsac greu plin de lucruri sau mergi ușor și poți alerga cu ușurință în sus pe munte?

Cliff conform cărții de vis erotice a lui Danilova

Dacă într-un vis stai pe marginea unui abis, în viața reală ești amenințat cu certuri pe care persoana iubită le va provoca din cauza geloziei.

O pauză într-un vis – nuanțele decodării conform cărților de vis populare

A te găsi în vârful unei pelerină sau a unei stânci și a te uita în abis pare vrăjitor. Dar cei cărora le este frică de înălțimi vor experimenta groază și frică din acest mod de a contempla împrejurimile. La ce visează stânca, vom afla în cărțile de vis dovedite.

Interpretare generală

Faleza este un simbol al unor reforme din viața visătorului. Cât de pozitive vor fi acestea depinde de sentimentele visătorului și de starea lui după trezire. În orice caz, astfel de scenarii nocturne indică faptul că aveți nevoie urgentă de o schimbare. Te afli într-o vază a creșterii sau căderii tale ulterioare. Dar nu poți da înapoi, asta e un fapt.

Citeste mai mult:  M-am îndrăgostit de un străin într-un vis

Privește cu mândrie și fără teamă în abis – în realitate, fii hotărât. Nu sunteți pregătit să suportați status quo-ul și veți face tot ce vă stă în putere pentru a vă crește șansele de câștig. Aceste realizări dificile te vor ajuta să depășești capacitățile tale așteptate, dacă într-un vis ai urcat independent un deal și te-ai apropiat de marginea unei stânci. Asta înseamnă că nu îți este frică să-ți asumi riscuri, iar pericolul te ajută doar să-ți concentrezi atenția asupra obiectivului cât mai mult posibil. Probabilitatea de succes poate să nu depindă de puterea fizică, de experiență. Resursa ta interioară va fi importantă aici: curaj, determinare, îndrăzneală, curaj, pozitivitate.

Pentru o femeie să se simtă în vârful unei stânci înseamnă să se simtă fără speranță în unirea cu un bărbat. Motivul pentru aceasta poate fi gelozia excesivă, neîncrederea și agresivitatea. Priviți înapoi într-un vis – în realitate înțelegeți cât timp și efort ați petrecut pentru ceva ce acum nu contează. Aceasta înseamnă că ați ajuns într-o stare în care nu doriți să împărtășiți o vatră de familie cu el. Dar ești depășit de îndoieli înainte de a pune capăt relației.

Ce altceva înseamnă o pauză într-un vis

 • lipit cu picioarele și mâinile de pământ, ca să nu te desprinzi – îți este frică să faci primul pas în necunoscut, care te sperie. Nu sunteți pozitiv cu privire la schimbările viitoare, deoarece vă pregătiți pentru eșec în avans;
 • cineva te împinge în jos de pe bungee – există o persoană care te va ajuta să devii mai îndrăzneț și mai hotărât;
 • stai pe margine și bucură-te de priveliștile împrejurimilor – accepți pozitiv tot ceea ce te favorizează soarta. Percepția ta adecvată a realității te va ajuta să reușești în multe feluri și să iei o poziție de lider;
 • ești împovărat cu un rucsac mare și lucruri străine care te împiedică să urci în vârful stâncii – îți asumi prea multe obligații. Nu sunteți înclinat să vă măsurați punctele forte și capacitățile cu responsabilitatea propusă. Am visat să arunc o încărcătură suplimentară – vă veți înțelege adevăratul scop în timp și veți elimina problemele inutile;
 • a coborî din vârful unei pelerini stâncoase până la frânghii în jos – abordați rațional soluția sarcinilor primare, mobilizându-vă toate forțele și capacitățile;
 • cădeți accidental, dar bucurați-vă de zborul de la înălțime – luați o decizie pripită care nu vă este caracteristică. Această spontaneitate doar va beneficia și îți va permite să extinzi orizontul viselor tale;
 • Zburați peste o stâncă ca o pasăre – experimentați o creștere incredibilă a puterii, energiei și optimismului, finalizați cu succes toată munca pe care ați început-o.

Cărțile de vis ale autorului

Gustov Miller

Faleza reprezinta un punct de cotitura in viata visatorului, cand se afla intr-o situatie extrem de dificila, este in pericol, iar necunoscutul il face sa aprecieze fiecare moment al existentei. În astfel de zile, soarta te poate obliga să-ți asumi riscuri nejustificate, pentru că îți va fi dificil să evaluezi amploarea dezastrului și capacitățile tale.

Pentru unii, astfel de comploturi într-un vis se transformă în succes și schimbări favorabile, deoarece sunt atrași și entuziasmați de o astfel de atmosferă de intriga, frică, iar viața începe să se joace cu alte culori. Astfel de situații atipice te fac mai puternic, te fac să cauți și să iei decizii non-standard, să-ți depășești și să-ți stingi propriile fobii.

Cei care s-au simțit incomod stând pe marginea prăpastiei – în realitate trebuie să facă un pas responsabil. În această perioadă, este important să-ți pornești inteligența emoțională, să înveți să-ți controlezi emoțiile și comportamentul altor persoane. Este important să rețineți că orice acțiuni întreprinse de dvs. vor fi cele mai corecte și optime. Învață să ai încredere în propria experiență, intuiție și să asculți vocea inimii tale.

Am visat să văd o mașină sau un tren deplasându-se în abis – soarta altor oameni poate depinde de acțiunile tale. Nu încercați să implicați rudele apropiate sau prietenii în aventuri riscante. Credința ta în succesul amețitor se poate termina cu un eșec complet, aducând doar dezamăgire și pierdere familiei.

Căderea de la înălțime și ieșirea dintr-un defileu este un semn al depășirii cu succes a tuturor circumstanțelor dificile ale vieții. Veți avea șansa de a schimba perspectivele viitoare, adversitatea va fi lăsată în urmă și rapid uitată pe fundalul unei vieți prospere și libere.

Sigmund Freud

Pauza poate avea două sensuri. Totul depinde de sentimentele interioare ale visătorului și de detaliile viziunii. A sari de sus in jos, a simti libertatea deplina si fericirea din zbor inseamna sa experimentezi un orgasm de neuitat in urma unui contact sexual accidental. Această conexiune ocazională poate să nu conducă la o uniune familială puternică. Dar cu această persoană, ești cu adevărat capabil să înțelegi ce sunt adevărata plăcere și pasiune.

A muri de frică, a sta pe marginea prăpastiei – în realitate, fiind foarte dependent de fobiile și dorințele tale neîmplinite. Energia sexuală, care se acumulează în tine, nu poate găsi o ieșire. Acest lucru te transformă într-o persoană foarte tensionată, nervoasă și agresivă. Nu-ți fie frică de fanteziile tale, ai încredere în cel care te vede ca pe un amant, plonjează-te pe deplin în lumea viselor erotice.

Evgeny Tsvetkov

Pauza simbolizează pericolul. Căderea accidentală este un prevestitor al faptului că nu puteți schimba circumstanțele propuse. Nu vei putea controla situația dificilă în care te afli.

Un vis va fi un semn bun, în care te-ai dovedit ca prin minune să fii în viață după o cădere incredibilă. Necazurile și nenorocirile vor fi depășite. Momentul renașterii tale va veni când îți poți schimba complet opiniile și valorile. Veți dori să apreciați acele lucruri mici amuzante din viață care fac o persoană obișnuită fericită.

Pentru o femeie, o astfel de viziune poate sugera o criză în relația cu iubitul ei. Dacă o tânără doamnă a visat să-și privească soțul stând pe marginea unei pelerine, înseamnă că are nevoie urgentă de ajutorul și sprijinul tău. Iar izolarea și depresia se explică prin lipsa de speranță a situației sale.

Care este visul lui Breakage

În vise, abisul este cel mai adesea un simbol negativ. Dar unii interpreți descriu semnificații neutre și chiar pozitive ale a ceea ce de ce visezi o pauză. Atunci când interpretezi, este necesar să ții cont de circumstanțele în care a fost văzută imaginea, dacă ai căzut sau pur și simplu ai stat pe margine, precum și de sentimentele tale în acel moment. Folosiți una dintre sursele autorului, ale cărei păreri le prezentăm în articol.

Subconştient

La nivel subconștient, o pantă poate simboliza fricile interioare și complexele unei persoane. Dacă visezi că ești pe margine și experimentezi panică, atunci în lumea reală ești și îngrijorat de ceva. Poate fi probleme la locul de muncă sau în viața personală. Poate că există ceva care îți provoacă o frică sălbatică (de exemplu, obligații serioase, nevoia de a lua o decizie importantă etc.).

Citeste mai mult:  De ce visezi la o nuntă eșuată

Cădeți de pe o stâncă într-un vis este un indicator al modului în care te descurci cu propriile temeri. Dacă ai căzut din întâmplare și îți dai seama că ți-e frică să nu cazi, atunci, în realitate, preferi să transferi responsabilitatea asupra altor oameni. Nu cauți să iei decizii importante, dar vrei să fugi de ele. Nu ești pregătit să-ți înfrunți propriile temeri.

Dimpotrivă, să pășiți singur în gol este un semn că priviți cu îndrăzneală evenimentele care au loc și sunteți gata să le întâlniți. Indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Ești o persoană hotărâtă care reușește în tot ceea ce își asumă.

Carte de vis popular

După cum este interpretat de această sursă, aici de ce visezi la o spargere de râu sau alt decalaj:

 • în sine, această imagine simbolizează pericolul pentru visător, probleme și situații neplăcute;
 • căderea rapidă în gol este un semnal că au luat decizia greșită, care în curând va fi regretată;
 • dacă cazi încet, atunci ești în iluzii care nu-ți permit să-ți faci o imagine corectă a ceea ce se întâmplă;
 • a cădea în mare într-un vis, într-o stâncă, dar a fi capabil să te apuci de un pervaz este un semn al unei poziții precare. Cu toate acestea, aveți șansa să remediați totul;
 • dacă părea că au sărit din propria voință, atunci urmau schimbări în serviciu. Este posibil să vi se ofere o promovare, sau să decideți să vă schimbați locul de muncă;
 • aterizați cu mare succes – puteți rezolva toate dificultățile care au apărut, veți găsi fericirea;
 • nu a putut ajunge la fund – de fapt, situația pare fără speranță, ceea ce poate provoca o depresie îndelungată;
 • ieșiți din abis – în viitorul apropiat urmează schimbări semnificative. Puteți începe totul de la capăt și uitați de necazuri.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit fondatorului psihanalizei, rupe în vis personifică de obicei fricile și fobiile visătorului care îl bântuie în realitate. Dacă visezi că ești la margine și trăiești o panică sălbatică, atunci în realitate ești captiv de fricile tale. De asemenea, Freud credea că, în acest caz, o persoană acumulează energie sexuală nerealizată. Ea nu găsește o cale de ieșire, care poate duce la consecințe ireparabile pentru tine și pentru ceilalți. Te transformi într-o persoană agresivă și retrasă. Prin urmare, ar trebui să găsești un partener cu care să-ți realizezi fanteziile.

Căderea într-un abis este de obicei un simbol al actului sexual. Sari de pe o stâncă într-un vis – Acesta este un indicator că vă veți bucura de intimitatea ocazională. În cele mai multe cazuri, visul sugerează că sexul va fi spontan și nu va duce la o relație de durată. Cu toate acestea, îți vei aminti pentru totdeauna sentimentele tale după el.

Sonnik Miller

După cum a subliniat interpretul, această imagine simbolizează un punct de cotitură în viața unei persoane adormite. Poate indica un pericol iminent, apariția unei situații dificile care te va face să acționezi nepăsător și riscant. Pentru a nu agrava și mai mult situația, trebuie să acționați cu atenție, să cântăriți posibilele consecințe ale propriilor acțiuni.

Autorul a considerat că în marginea de vis a unei stânci poate personifica dobândirea bogăției, atingerea succesului și o poziție puternică în societate. Cel mai adesea acest lucru se aplică acelor oameni cărora le place atmosfera de intrigi și frică. În acest caz, nu vă este frică, ci colectați resurse interne pentru a face față problemelor. În situații periculoase, talentele și abilitățile tale sunt pe deplin dezvăluite.

Dacă într-un vis simți că este neplăcut pentru tine să stai pe margine, atunci trebuie luată o decizie importantă. Dar pentru aceasta trebuie să aduni voință și să fii prudent. Alegerea ta ar trebui să se bazeze pe logică și analiza datelor, și nu pe ceea ce spun alții. Va fi util să ascultați intuiția, care vă va spune cum să acționați.

În acest carte de vis o mașină care cade de pe o stâncă, sau alcătuirea trenului – dovadă a pericolului și riscului de a suferi de aventuri dubioase. Nu sari la concluzii. Dacă ai visat că ai căzut de la înălțime, dar ai reușit să supraviețuiești și să ieși, atunci vei depăși toate necazurile pe care le va trimite soarta.

Dream Vanga

În această sursă, imaginea este descrisă în funcție de următoarele circumstanțe:

 • stai pe o stâncă într-un vis – un semn rău. Vederea nocturnă avertizează asupra pericolului de moarte care vă amenință. Doar prudența și ajutorul lui Dumnezeu vă vor ajuta să o evitați;
 • Am visat că cazi într-un abis – o profeție care se referă la sensul vieții tale. Sunteți destinat să stabiliți pacea și armonia pe planetă. Trebuie să uniți oamenii și să devii conducătorul unei singure țări în care va domni armonia;
 • este o râpă de mică adâncime – de fapt, nu ar trebui să contați pe faptul că conducerea vă va favoriza. Dimpotrivă, va trebui să-ți demonstrezi de multe ori propria importanță pentru a fi remarcat și promovat;
 • visând cum adormi în abisul cu pământul – un semn pozitiv. Simbolul spune că vei face față tuturor dificultăților viitoare, vei depăși toate adversitățile și vei realiza ceea ce visezi. În plus, visul avertizează că nu trebuie să uiți de ceilalți atunci când ajungi la succes.

Cartea de vis lumească

În acest pauză de carte de vis considerat un simbol prost. A sta la margine și a experimenta groază este un semn că te vei afla într-o situație dificilă. Va trebui să iei o decizie dificilă care te va îngreuna. Dacă nu experimentați emoții neplăcute, atunci există șansa să depășiți cu succes toate încercările viitoare și să ieși victorios din situație.

Am visat că încercați să vă aruncați în abis – personificarea dificultăților și problemelor psihologice. Experiențele emoționale duc la o stare instabilă, pot duce la o defecțiune gravă și o criză. Nu vă puteți reține sentimentele atât de mult timp, trebuie să găsiți o cale de ieșire pentru ele.

Dacă într-un vis conduceai o mașină și cădeai în gol, atunci riști să te implici într-o afacere dubioasă, a cărei soluție va necesita ajutorul celor dragi.

Cartea viselor moderne

Această sursă descrie, de asemenea, semnificațiile lui de ce visezi o stâncă cu apă sau golul, în ceea ce privește emoțiile. Frica și panica vorbesc despre incapacitatea de a face față problemelor. Iar calmul și calmul indică faptul că totul se va termina cu bine.

Dream interpretare Tsvetkova

Abisul din această sursă reprezintă pericol. Căderea accidentală în el este un semn al unor probleme pe care nu le poți controla. Dar a rămâne în viață după aceea este un semn de noroc și fericire.