Interpretarea visului unui bărbat căruia îi place

Omul căruia îi place cu adevărat

Interpretarea viselor Om căruia îi place în realitate a visat de ce într-un vis un bărbat căruia îi place în realitate? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis un bărbat care vă place în realitate, citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Ca

Interpretarea viselor – Omul

Dacă ai visat la un bărbat, atunci vei avea un fel de plăcere. Dacă vezi un bărbat necunoscut într-un vis, asta prevestește un fel de aventură. A te vedea ca un bărbat într-un vis înseamnă să ajungi într-un fel de situație picant cu consecințe de amploare.

Dacă un bărbat văzut într-un vis este în închisoare, atunci acest lucru vă promite punerea în aplicare a planurilor dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.

A vedea un actor de sex masculin într-un vis înseamnă o ceartă viitoare cu prietenii sau pierderea cuiva apropiat. Resentimentele, lacrimile și durerea sunt posibile. Enervare, bătaie de cap.

Dacă bărbatul pe care l-ai văzut într-un vis era un obstetrician, asta înseamnă o boală iminentă.

A-l vedea pe bărbatul visurilor tale într-un vis și a te bucura să vorbești cu el înseamnă că va trebui să plângi mult și să-ți faci griji pentru fleacuri.

Dacă într-un vis un bărbat de statură mică încearcă să înceapă o ceartă sau să se lupte cu o persoană superioară în forță, aceasta înseamnă că nu faci schimb de nimic. De asemenea, un vis promite o cunoștință neașteptată, datorită căreia multe bucurii vor apărea în viața ta.

Apropo, diverse surse istorice oferă numeroase exemple de vise care au prezis evenimente care s-au întâmplat de fapt mai târziu. Astfel de fapte sunt citate în biografiile sale comparative de către scriitorul și istoricul grec antic Plutarh (c. 45 – c. 127), istoricul și scriitorul roman Gaius Suetonius Tranquill (c. 70 – c. 140) și mulți alți autori antici povestesc despre vise profetice.

Despre un vis profetic care a prezis nenorocirea, povestea lui Plutarh din celebrele sale „Biografii” a fost păstrată. Într-o noapte, în ajunul asasinarii dictatorului și comandantului roman Gaius Julius Caesar, soția sa Calpurnia s-a trezit plângând: a visat că își ține în brațe soțul ucis. Sentimentele ei erau atât de convingătoare încât Iulius Cezar intenționa să anuleze ședința Senatului programată pentru acea zi. Dacă ar fi dat importanță acestui avertisment de sus, dat soției sale, ar fi rămas în viață (în Senat a fost înjunghiat douăzeci și trei, la care au participat toți senatorii) și istoria ulterioară a Imperiului Roman ar fi s-a dovedit altfel.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă visezi un bărbat tânăr și frumos – în viața reală, te așteaptă anxietatea. Un bărbat în vârstă, cu părul cărunt, prevestește o viață lungă. Un om foarte obez, plin, cu o burtă mare – la evenimente și senzații plăcute.

Un bărbat cu barbă înseamnă boală în familie. Un bărbat în cămașă – semn al unei căsnicii nefericite, într-un costum elegant și scump – te vei bucura din plin de toate beneficiile vieții. Un bărbat urât cu trăsături respingătoare – spre dezamăgirea iubitului său.

Un bărbat posomorât și cu o dispoziție proastă înseamnă că vei întâmpina multe obstacole în calea realizării planului tău. Un bărbat vesel și sociabil prevestește că vei câștiga faimă datorită succeselor obținute.

Un bărbat agresiv care caută nepoliticos intimitatea cu tine înseamnă că vei avea experiențe neplăcute din cauza persoanei pe care o considerai prietenă. Să vezi un om mort într-un vis este o mulțime de bani.

Interpretarea viselor – Omul

Interpretarea viselor – Omul

Dacă o femeie ar visa un bărbat frumos, bine construit, în viitorul apropiat s-ar bucura de o viață plină și s-ar bucura în dragoste și sex. Dar dacă bărbatul pe care îl vede este posomorât și urât, va fi dezamăgită și va avea probleme cu persoana iubită.

Ca un bărbat să vadă un alt bărbat (prieten sau străin) într-un vis înseamnă că în curând va avea un rival care poate distruge armonia relațiilor cu femeia lui iubită și poate provoca gelozie.

Interpretarea viselor – Omul

„vorbește ca un bărbat cu un bărbat” o conversație serioasă, o confruntare.

„Fii bărbat” este o chemare la curaj, la noblețe.

„Voi face din tine un bărbat adevărat” (o persoană puternică, cu voință puternică). „Om” cuvântul poartă o conotație de simplitate, grosolănie, grosolănie.

Interpretarea viselor – Omul

Dacă imaginea unei femei simbolizează sfera sentimentelor, atunci un bărbat: este un simbol al activității active.

Să întâlnești un bărbat zvelt, cu aspect plăcut: prevestește fapte care îți vor face plăcere. Un astfel de vis este la fel de favorabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Un bărbat urât într-un vis: un semn de eșec în afaceri. Cel mai probabil, planurile tale pentru viitor trebuie revizuite.

O femeie are un vis în care își vede soțul: vă poate spune în ce stare se află afacerile și planurile ei curente.

A vedea un soț vesel și vesel este un semn de prosperitate în casă.

O ceartă cu soțul ei într-un vis oferă unele dificultăți, care, totuși, se vor încheia fericit.

Să-ți vezi soțul urât sau neplăcut este un semn de nemulțumire acută față de poziția ta.

Asemenea vise nu sunt de bun augur.

Dacă o femeie se vede pe ea însăși ca un bărbat: acest lucru indică faptul că este capabilă să facă față unei situații dificile și că se poate baza în siguranță pe propriile forțe.

Interpretarea viselor – Omul

Om chel – la respect și bogăție.

Un bărbat în cămașă a visat la o femeie – la probleme în căsătorie.

Să vezi un bărbat gol este noroc.

Un om mort pe stradă – la descoperirea de noi surse de venit.

Relație intimă într-un vis cu un bărbat – până la pierderea stării.

Interpretarea viselor – Omul

A face pipi în picioare – prevestește mare noroc, succes.

Cap neacoperit și păr slăbit – cineva complotează în secret împotriva ta.

Părul neacoperit și fața închisă – va fi un proces, un proces.

Citeste mai mult:  De ce visezi la o ceartă cu un fost iubit

Dacă tundeți părul viespei în față, va exista nenorocire în familie asociată cu gospodăria.

Te vezi cu sprâncene la egalitate cu o altă persoană – va fi o promovare.

Dinții cad singuri – nenorocire cu tatăl sau mama.

După ce au efectuat abluția, se ridică pe pat – din păcate, probleme.

Spălați praful și murdăria – prevestește recuperare.

Aveți relații sexuale cu un bărbat – prefigurează o pierdere a bunăstării.

O femeie se îmbracă cu hainele unui bărbat – indică nașterea unui descendent nobil.

Un bărbat sau un soț se transformă brusc într-o călugăriță – nenorocire.

Corpul gol al unui bărbat – prevestește noroc în soartă.

Interpretarea viselor – Omul

A visa la un bărbat frumos, bine făcut și abil înseamnă că te vei bucura din plin de viață și te vei stăpâni averea.

Dacă bărbatul văzut în vis este urât și sumbru, te vei confrunta cu dezamăgiri și multe dificultăți care te vor chinui.

Dacă o femeie visează la un bărbat foarte frumos, va câștiga faimă și îi va plăcea.

Dacă într-un vis este speriată de aspectul lui respingător, atunci va avea experiențe neplăcute din cauza persoanei pe care o considera prietena ei.

Cum să înțelegi de ce un bărbat căruia îi place visează

Un vis interesant care arată lumea simpatiei, a iubirii și a tot ceea ce ține de sentimente. Uneori, a vedea într-un vis un bărbat care este atractiv pentru tine înseamnă perspective într-o relație, adevărata lui locație.

Cu toate acestea, cartea de vis evidențiază mai multe vise care poartă informații. Cel mai adesea, cărțile moderne scriu ceea ce visează omul care îți place, așa: lumea simpatiilor și a iluziilor va fi în curând plină de conținut nou. Într-un astfel de vis, așa cum indică cartea de vis, fiecare lucru mic și detaliu contează.

De obicei, visele profetice din această categorie sunt specifice și atitudinea este ușor de citit în ele. Tipul se poate uita în ochii tăi, zâmbește. Și unii chiar visează la un dans sau la propria nuntă. Iată ce scriu cărțile moderne dacă ai visat la un bărbat frumos care să-ți placă în diverse situații. Acordați atenție decorului viziunii, gesturilor, acțiunilor, privirii și zâmbetului lui.

Atitudine și emoții. Care este diferența dintre un vis profetic și vise

Simpatia, îndrăgostirea și dragostea dau speranță și umplu frumos viața cu culori noi. Prin urmare, nu este deloc surprinzător că poți visa la un bărbat frumos care sărută și îmbrățișează. Mergi cu el într-un leagăn, încercuiești în ritmul unui vals, aprinzi o discotecă sau faci împreună scene din filmul tău preferat.

Merită să crezi aceste vise și cum să interpretezi un vis plăcut? Cartea de vis scrie că linia dintre un vis profetic și vise goale este destul de subțire. Cu toate acestea, există semne prin care este posibilă separarea dorită de real chiar și în vis. Iată câteva semne ale unui vis profetic care s-ar putea să nu devină realitate imediat. Intriga viselor este de obicei neclară, neclară și se poate desfășura într-un loc care pur și simplu nu există în realitate. Un vis profetic conține fundaluri și imagini care pot fi repetate în realitate. Sunt mai clare și al șaselea simț este inclus în ele.Poți avea, de asemenea, senzația că acest lucru se va întâmpla cu adevărat și atunci un astfel de vis devine realitate.

Și, dacă aceasta este soarta, atunci îl vei vedea lângă tine, îmbrăcat într-o rochie de mireasă, una care să fie în limitele tale, nu fantastică romantic, ci frumoasă și așa cum îți place. Aceasta este principala diferență dintre un vis favorabil pe care îl veți vedea de fapt și visele care pur și simplu se transformă în dezamăgire în realitate.

Cartea de vis vă sfătuiește, de asemenea, să acordați atenție atitudinii unei persoane dragi. Adesea o oglindește pe cea pe care ai văzut-o în visul tău. Iată câteva intrigi care pot arăta perspectiva romanului tău.

Un bărbat îți zâmbește într-un vis, vrei o relație prietenoasă și caldă, dar arată doar interes sexual – un semn nefavorabil. Se pare că tânărul are doar opiniile potrivite despre tine și relațiile de prietenie cu el vor fi imposibile.

De asemenea, cărțile moderne, așa cum scrie cartea de vis, indică faptul că poate este încă prea tânăr pentru a-și găsi o prietenă sau pentru a alege o relație serioasă. Așa că numai cei care au contat să dobândească un amant plăcut, după un astfel de vis, norocul poate zâmbi.

De ce să visezi că o persoană dragă îți zâmbește, arată sentimente, emoții și, de asemenea, privește cu tandrețe? Cartea de vis scrie că acesta este un vis favorabil, cu excepția cazului în care dorești. Este posibil ca el chiar să simpatizeze cu tine și acest lucru nu a fost încă arătat. Este foarte bine dacă o persoană dragă face un pas spre tine, zâmbește, cântă melodii și este vizibilă locația lui, atunci un vis înseamnă construirea de relații.

Dacă într-un vis visătorul îl tratează cu băuturi, în special alcoolice, iar această persoană se îmbătă, atunci cartea de vis scrie că îl vei face să se îndrăgostească și să se îndrăgostească de pasiune. În același timp, el însuși nu va înțelege ce face, deoarece va fi foarte îndrăgostit. Dacă o persoană dragă îți toarnă vin, o băutură alcoolică dulce, atunci tu însuți te vei trezi în curând captivat de farmecul lui.

Cărțile contemporane indică pasiune și eclipsă. Cel mai probabil, copleșit de sentimente, pur și simplu nu îi vei vedea avantajele și dezavantajele reale. O carte de vis modernă indică faptul că ar trebui să fii atent la băutura pe care a turnat-o pentru tine sau pe care ai băut-o împreună.

Vin dulce, lichior înseamnă farmec, îndrăgostire, pierderea controlului asupra sinelui într-o stare de mare iubire sau iubire. Uneori vin roșu, foarte tare, visează la pasiune, la perspicacitate, după care va fi greu sau se va dovedi fatal pentru tine sau pentru el. Ulterior, relațiile pot duce la pasiune, vinovăție și sinucidere sau beție din durere.Șampania, vinul spumant visează la flirt ușor, sentimente superficiale și relații de pat care vor fi plăcute, ca o vacanță, fără a lăsa sentimente și regrete profunde. Cartea de vis prezice dezamăgirea sau că îndrăgostirea va trece rapid, ca și sentimentele, dar nu va duce la consecințe rele.

Citeste mai mult:  Vedeți o valiză într-un vis

Consumul de vodcă și băuturi foarte tari, tonice, gin sau coniac – la relațiile de afaceri și la faptul că un bărbat va pune presiune asupra unei femei.

Amărăciune în timpul și după relații. Ei bine, bea lapte cu el, sau dacă te tratează cu un milkshake, consideră sentimentele frivole și copilărești. În unele situații, această băutură înseamnă sentimentele sale paterne pentru tine și o dispoziție prietenoasă. Dacă o astfel de diferență de vârstă ți se potrivește, atunci poate că va deveni un bun partener, un bărbat adevărat care te iubește și te protejează.

Dacă o persoană dragă te tratează cu fructe, legume sau doar mâncare, fii atent la gustul acesteia. Ce va fi, aceasta va fi relația dintre voi sau va fi rezultatul a ceea ce veți obține până la urmă.

Uneori, un făt întreg înseamnă sarcină. Cadourile de la el sub formă de animale de companie, fructe mari, de exemplu, mango, pește și multe altele, pot sugera ea.

Boabele mici, cireșele, prunele prevestesc lacrimi și necazuri, necazuri care vor pune capăt relației.

Un semn rău poate fi numit faptul că o persoană dragă îți întoarce spatele, nu răspunde la întrebări sau pur și simplu tace, nu deschide ușa, te dă afară și te alungă. Pe lângă probleme, în realitate nu vei primi nimic de la el.

gelozie

Multe fete încep să-și vadă persoana iubită lângă o altă persoană. Ei pot visa că se va căsători, merge doar în compania prietenilor în compania unei femei, îmbrățișează pe cineva și sărută.

În acest caz, obiectul iubirii poate fi fie cunoștințele, colega de clasă sau iubita, fie o femeie complet necunoscută. Merită să crezi astfel de vise și ce înseamnă ele?

În cele mai multe cazuri, o altă femeie își arată antipatia față de tine, căutarea unui partener de viață. Uneori, într-un vis, imaginația unei fete începe să se pulverizeze, ceea ce spune ce fel de partener de viață caută iubitul tău și vede un rival îndrăgostit într-un vis. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, astfel de povești se dovedesc a fi o născocire a imaginației și nu vă oferă nimic în realitate. Prin urmare, un rival îți poate prezice adesea că în acest moment o persoană dragă nu este interesată de tine sau este îndrăgostită.

În unele cazuri, o amantă într-un vis poate fi impresionant de diferită de pasiunea sa în realitate. Interpretarea visului scrie că iubirea poate fi realizată doar arătând răbdare și complezență, stabilind priorități și evaluându-ți în mod realist șansele de succes în această situație.

Am visat la un tip căruia îi place – ce surprize pregătește soarta

Adesea subconștientul nostru prezintă surprize neașteptate, proiectând în vise acele imagini de care visătorul va fi foarte mulțumit. Dar este totul atât de lin? Merită să vă dați seama: care este visul tipului care vă place, conform cărților de vis celebre.

Interpretarea viselor: un tip căruia îi place

Pentru a vă da seama ce înseamnă apariția acestui tânăr într-un vis, trebuie să vă amintiți numărul maxim de detalii, să le adunați într-o singură imagine și să aflați semnificația visului în interpretul de vise.

 • Dacă în visele de noapte te cearți cu acest bărbat, atunci în realitate totul va fi exact invers. Aveți o oportunitate reală de a vă apropia unul de celălalt, care, poate, în viitor se poate dezvolta într-o relație amoroasă lungă și puternică;
 • În fanteziile tale de noapte, ai văzut un concurent. În viața reală, ea nu revendică deloc acest tânăr. Ori nu e genul lui;
 • Să vezi un tip care îți place într-un vis, dar el este supărat de ceva și pare supărat. În realitate, un bărbat complet diferit este interesat de tine. În curând vă va anunța despre intențiile lui. Interpreții recomandă să nu o respingi imediat, dar măcar să te gândești la asta. Poate că această persoană este mult mai potrivită pentru tine decât tipul Regatului lui Morpheus;
 • Un sărut pasional cu un tip care îți place în Regatul lui Morpheus. Oricât de frumoasă este această imagine, acesta este un mesaj foarte negativ pentru visător, care marchează necazuri continue în realitate. Interpreții recomandă evitarea tot felul de conflicte și mai înțelegător. De ceva vreme, chiar și cea mai mică neînțelegere cu o persoană dragă te poate costa scump;
 • Situat singur într-un cadru romantic. Această imagine avertizează despre bârfe la spatele tău. Dușmanii vor încerca să te tulbure, dar tu te vei ține tare pe calea vieții tale;
 • Dacă tipul care îți place te îmbrățișează într-un vis, atunci în viața reală această persoană simte și simpatie și afecțiune pentru tine. Interpretarea viselor vă sfătuiește să „forjați fierul fierbinte” și să începeți să acționați. Atunci poți rata ocazia și poți intra într-o lungă depresie;
 • Dacă într-un vis obiectul adorației tale s-a transformat brusc în altcineva, atunci în realitate, subconștient, te sperie cu ceva. Visul tău indică în mod direct că vrei să corectezi și să schimbi ceva în el. Dar nu ar trebui să faci asta, deoarece nu a dus niciodată la nimic bun. Este, de asemenea, un simbol al faptului că sentimentele se pot răci în curând;
 • Un tip într-un vis apare în fața ta sub forma unui prinț pe un cal alb (sau ceva similar cu acesta) – în viața reală îl idealizezi prea mult. Această imagine indică, de asemenea, stima de sine scăzută a visătorului. Interpreții de vise recomandă să vă scoateți ochelarii de culoare trandafirie și să nu mai alegeți.

Interpretarea imaginii conform cărților de vis celebre

Interpretul de vis al lui Miller

Miller recomandă să acordați atenție emoțiilor care însoțesc visul:

 • Dacă experimentați emoții plăcute într-un vis, atunci în realitate ar trebui să vă gândiți de mai multe ori înainte de a avea încredere în el. Această persoană poate fi unul dintre cei care doar se joacă cu sentimentele. Cu o astfel de persoană, nu ar trebui să te bazezi pe o relație pe termen lung, ci doar vei aduce durere, dezamăgire și o povară grea asupra sufletului tău în viața ta;
 • Dar dacă tipul care îți place îți provoacă emoții neplăcute într-un vis, se comportă sfidător și prost, atunci există o oportunitate de a stabili o relație romantică bună cu o astfel de persoană;
 • De asemenea, imaginea unui om care te face simpatic, Miller o interpretează drept succes în afacerile financiare. În viitorul apropiat, puteți obține o promovare bine meritată, care nu se va limita la o singură treaptă pe scara carierei.

Citeste mai mult:  Bărbatul vine în somn

Tipul care-ți place este interpretul de vis al lui Vanga

 • Clarvăzătorul bulgar crede că, dacă acest bărbat a apărut în fața ta sub forma unei persoane beate și neglijentă, atunci asta indică stima de sine scăzută și complexele excesive. De asemenea, ar trebui să vă deschideți către lume, astfel încât lumea să se deschidă înaintea voastră;
 • Imaginea „prințului pe un cal alb” – Idealizați puternic această persoană. Într-o zi, s-ar putea să-ți facă o glumă crudă;
 • A vedea un tip bătut este o mare dezamăgire în dragoste pe care această persoană o va aduce în viața ta. Pentru a iubi un astfel de bărbat trebuie să fii extrem de atent să nu te arzi;
 • O ceartă într-un vis marchează un scandal cu acest tip în realitate. După aceasta, sentimentele se vor răci brusc și imperceptibil. Ce consecințe va aduce asta depinde de tine;
 • Indiferența în visele nocturne – la simpatia în realitate. Dacă tipul care îți place nu dă semne de atenție într-un vis, în viața reală este foarte atașat de tine.

Interpretarea imaginii conform interpretului de vise Tsvetkov

Interpretarea viselor lui Tsvetkov nu recomandă să acordați o mare importanță acestor vise dacă, înainte de a merge la culcare, vă gândiți mult timp la această persoană.

 • Un sărut cu un tip pentru care ai sentimente, în realitate, aduce puține probleme și probleme asociate cu o carieră și treburile casnice. Cu toate acestea, puteți face față rapid cu ele și nu vor aduce prea multe daune. De asemenea, acest simbol prevestește dezamăgirea prietenilor;
 • Este frumos să petreci timp singur cu un tip care îți place. Această imagine nu are nicio interpretare pozitivă. Interpreta de vise Evgenia Tsvetkova avertizează despre posibilele boli care vor ajunge în familia ta. Merită să treceți printr-o examinare de rutină cu un medic pentru a evita acest lucru.

Care este visul unui tip căruia îi place

Un iubit într-un vis reflectă satisfacția față de mediul înconjurător. Nu aveți plângeri cu privire la cei dragi, vă simțiți confortabil să comunicați cu ei și să rezolvați cazuri comune. Apreciază această stare de lucruri și încearcă să o păstrezi cât mai mult timp.

Amintește-ți situația în care ai văzut un bărbat drag ție. Dacă te-ai sărutat în întuneric, atunci tu sau relația ta vei deveni obiect de bârfă, te vei confrunta cu condamnarea. Dar dacă sărutul a avut loc în lumină, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji – înseamnă că totul va fi bine în afaceri și relații.

Nu vă faceți griji când un tip care vă place visează la o altă femeie: în realitate nu există motive de gelozie. Dacă ai văzut direct momentul trădării, gândește-te dacă alesul tău abuzează de încrederea și dispoziția ta față de el? Un bărbat drag este garantat să te folosească pentru câștig personal dacă visezi cum îți dă fotografia lui. Dacă îți oferă un cadou scump, căsnicia ta va fi prosperă atât din punct de vedere material, cât și spiritual. O interpretare similară are un vis în care te plimbi cu persoana iubită.

Aleasa te ignora in vis? Te vei confrunta cu o alegere dificila: o relatie deschisa sau o nunta cu toate obligatiile asociate. Dimpotrivă, ea acordă multă atenție, iubește profund și pur și simplu idolatrizează – viața de familie se va dezvolta, iar natura îi va răsplăti pe copii cu inteligență și talente.

O cină comună (sau orice altă masă) visează la o ceartă. Dacă nu te oprești la timp, conflictul poate duce la despărțire. Cu cât cina este mai plăcută și confortabilă, cu atât neînțelegerea și consecințele acesteia vor fi mai puțin grave.

Să-ți ia rămas bun de la un tip care-ți place într-un vis – să te despart în viața reală. Dacă nu regreti acest lucru, atunci nu vei ajunge cu iubiți.

Un vis despre un iubit se pregătește pentru încercările vieții. Va trebui să te confrunți cu tristețea, anxietatea, grijile.

Apariția unei persoane respectate și influente în viața ta este indicată de un vis în care obiectul sentimentelor tale are un aspect incredibil de frumos.

Obiectul visat al simpatiei tale indică faptul că totul ți se potrivește în sfera intimă, rămâi mereu mulțumit și mulțumit. Cu cât ai mai des un astfel de vis, cu atât totul va fi bine mai mult timp.

Sexul furtunoasă cu un iubit vorbește despre un scandal viitor cu o împăcare la fel de violentă.

Faptul însuși al unui vis despre o persoană dragă inimii nu contează: faptul că o femeie visează un iubit este natural și logic. Dar detaliile visului vor ajuta la înțelegerea informațiilor ascunse de natură psihologică sau la prezicerea modului în care relația se va dezvolta în continuare.

Cel mai adesea, intriga unui vis despre un tip care-ți place este negativă, ceea ce este ușor de explicat – angoasa mentală, posesivitatea și gelozia vorbesc în tine. Cu cât iubitul se comportă mai rău într-un vis (trișează în mod deschis, se pregătește pentru o nuntă cu o altă femeie), cu atât sentimentul său va fi mai puternic în realitate. Dar indiferența indică indiferență în realitate.

Riscul de a opri comunicarea este semnalat de un vis în care pierzi literalmente o persoană dragă – fizic, în timp ce te plimbi prin pădure sau călătorești, într-o clădire. Cu cât a durat mai mult căutarea, cu atât era mai mare riscul de separare.

Un vis în care vorbești te va ajuta să faci lumină asupra relației tale. Dacă un iubit este atât de supărat încât fața lui este deja revopsită, înseamnă că ești necinstit în fața lui într-un fel și s-a trezit în tine un sentiment de vinovăție. Comunicarea la telefon spune că fie nu există nicio apropiere spirituală între voi, fie vă îndepărtați intenționat. Confirmarea acestui lucru este dacă un apel de la un tip te deranjează sau te enervează.