Interpretarea viselor de ce visează o pisică moartă

Pisica moartă: de ce visezi la o viziune neplăcută?

În visele nocturne, poți vedea imagini foarte ciudate, pot șoca și pot lăsa în urmă un sentiment persistent de frică și deznădejde. Animalele moarte nu sunt atât de des visate de omul obișnuit. Uneori, o pisică moartă poate visa într-un vis și vei afla de ce să o vezi mai târziu.

Profețiile interpreților

Sonnik Miller

Un psiholog binecunoscut consideră acest simbol pozitiv. În realitate, vei putea pune capăt unui conflict lung, vei întrerupe relațiile cu o persoană neplăcută sexul opus, care te deranjează de mult.

A sugruma o pisică cu propriile mâini înseamnă în realitate, întrerupeți relațiile cu partenerul dvspentru care toate sentimentele s-au stins de mult.

Pisica a murit și cadavrul ei se descompune deja – asta este vorbește despre o deteriorare a bunăstării și performanțe slabe la locul de muncă. Dacă un pisoi mic a murit în pragul casei în care locuiești, înseamnă pierderi neașteptate. Este necesar să acordați mai multă atenție rudelor și persoanelor apropiate, precum și să fiți mai atenți la locul de muncă.

Dream Vanga

Clarvăzătorul convinge că visul poartă o interpretare favorabilă. Toate obstacolele și conflictele pe calea ta să fie rezolvate, vei avea noroc. Toți nedoritorii și dușmanii vor pleca.

Cu toate acestea, dacă vezi o mulțime de pisici moarte, aceasta spune că, în realitate, poate apărea o situație pe care ți-ar fi rușine să ți-o amintești.

Într-un vis, pisoii au murit în casa ta – vorbește despre lupta ta interioară. Nu poți decide pe ce cale să mergi: spirituală sau materială.

Interpretarea visului lui Freud

Conectează pisica cu sfera sexuală. Dacă un visător ucide o pisică într-un vis, aceasta indică faptul că are înclinații sadice.

Vederea morții unui animal indică stingerea dorinței sexuale, apariția unor probleme în sfera intimă.

Dacă un bărbat a văzut un vis, aceasta indică o dorință de răcire a iubitei sau a soției sale. Dacă o femeie a visat la un cadavru de animal, trebuie să-și verifice sănătatea feminină.

Interpretarea viselor lui Loff

A vedea o pisică moartă într-un vis indică faptul că visătorul are ceva de-a face cu științele oculte și trebuie să fie mai atent în această chestiune.

Cartea viselor esoterice

Am visat la o pisică moartă lângă casă – un semn bun, pregătiți-vă pentru o vacanță în familie, poate că va fi o nuntă.

Interpretarea visului Hasse

Se părea că ai ucis și ai mâncat o pisică nevinovată, în realitate, înșelăciunea ta va fi dezvăluită și vei fi condamnat pentru aceasta.

Cartea visurilor musulmane

Pisica moartă într-un vis de noapte – în gospodăria ta vei găsi un hoț sau un înșelătoriu.

Dream interpretare Tsvetkova

O pisică vie într-un vis promite trădare și multe lacrimi în realitate. Dacă animalul era mort… iti vei invinge adversarul, eșecurile și bolile vor ajunge la sfârșit.

Fiul lui Nostradamus

A vedea o pisică cu gâtul tăiat este un semn rău. Ai răi puternici care pot folosi chiar și vrăjitoria împotriva ta.

Cartea de vis de dragoste

Interpretarea visului interpretează viziunea după cum urmează: o cunoștință neplăcută a dispărut din viața ta. Să torturi și să ucizi singur o pisică – în realitate, ești foarte chinuit de conștiință și de un sentiment de rușine.

Cartea de vis din Medea

O pisică neagră moartă într-un vis vorbește despre partea întunecată a visătorului însuși. O pisică albă promite probleme care nu vor părea atât de semnificative, dar se vor transforma în probleme uriașe.

pisica moarta

Am avut un vis despre o pisică care este deja moartă: să văd un astfel de vis este trist și deprimant. Cu toate acestea, el nu vine doar la tine într-un vis, poate că sufletul animalului tău de companie dorește să te avertizeze despre pericolul iminent. În realitate, fii atent, fii vigilent.

Dead a visat la pisica ta vie – Amânați activitățile planificate sau abandonați-le cu totul. De asemenea, un astfel de vis vorbește despre sănătatea bună a animalului tău de companie.

Este posibil ca o pisică care a murit deja să te fi visat însângerată și pe moarte – în realitate, este necesar să refuzi să comunici cu persoane necunoscute, nu le dezvăluie planurile, sentimentele sau ideile tale. Acest lucru se aplică nu numai visătorului însuși, ci și celor dragi.

Pisici morți într-un vis

Pisicile morți promit doar o rezolvare cu succes a treburilor. Prizonierul – eliberare anticipată, bolnavul – însănătoșire rapidă, femeile însărcinate – ușurare ușoară de povara.

Dacă într-un vis ai văzut că pisoii mici s-au înecat în apă – promite noroc la serviciu, bonusuri, promovare, bunăstare financiară, execuție planuri.

Pisicile negre simbolizează sfârșitul unei dâre negre de eșecuri și începutul uneia noi. Dacă chiar tu îneci pisoi într-un coșmar – în mâinile tale soarta celor dragi și a colegilor de la serviciu. Dar vei face față tuturor dificultăților și vei găsi o cale de ieșire din situație.

Pentru a ucide personal un pisoi mic – înVei rezolva singur problemelefara ajutorul nimanui. Dacă în același timp pisicuța te mușcă, în mediul tău există un mincinos.

Au văzut cadavrul unui pisoi în pragul casei lor – evita certurile și conflictele, o alunecare minoră poate duce la o confruntare lungă și obositoare în familie.

Când un vis despre pisoi morți este visat foarte des, acesta este un semn că în cercul tău a apărut o persoană invidioasă, în care ai foarte multă încredere.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „La ce visează pisicile?”:

De ce visează o pisică moartă?

Oamenii antici au comparat caracterul unei persoane cu caracterul animalelor, de aceea are originea formarea totemismului. Fiecare persoană era patronată de unul sau altul animal, ale cărui calități coincideau cu calitățile persoanei pe care o patrona. Moartea unui animal a simbolizat și la oameni dispariția anumitor calități. De ce visează o pisică moartă? Să analizăm viziunea în detaliu.

Semnificația generală a somnului conform interpretării populare

Ce simbolizează o pisică moartă într-un vis, pierderea calităților unei persoane? În primul rând, este pierderea dexterității, a atractivității, a sexualității și a farmecului. Vederea unei carcase de animal prezice o tulburare emoționalăasociat cu dezamăgirea sau pierderea. Aceasta poate fi separarea de persoana iubită sau trădarea lui.

Citeste mai mult:  Culoarea albastră într-un vis ce înseamnă

De asemenea, imaginea unei pisici moarte într-un vis poate fi un avertisment despre irosirea banilor pe plăceri materiale. Pot fi, sărăcirea este o lecție karmică, prin care trebuie să treacă visătorul în această încarnare.

Interpretarea somnului va depinde de complotul imaginii:

 • uciderea unei pisici
 • moartea unei pisici
 • animal pe moarte;
 • un animal mort visează să fie viu.

Ceea ce înseamnă uciderea unei pisici în vis? Acesta este un simbol al pierderii timpului cu clasele goale. În loc de câteva ore petrecute discutând pe paginile de socializare, dedicați timp creativității productive sau dezvoltării proprii.

De asemenea, uciderea unei pisici poate simboliza poziția de așteptare a visătorului într-o situație de conflict prelungit. Aștepți momentul potrivit pentru a ataca inamicii și dușmanii.

pisica moarta este o imagine a calităților personale ale visătorului. Ai un talent de a manipula oamenii, îți dai drumul. Așteptați-vă la o decolare în carieră și recompense de la superiori.

animal pe moarte visează la o stare de indiferență și detașare de realitățile vieții. Această stare periculoasă poate dura câțiva ani, dacă nu îți desemnezi un scop în viață. Numai acțiunile active pentru rezolvarea sarcinilor stabilite vor putea ieși din starea depresivă.

Dacă într-un vis pisica moartă a revenit în viață, în curând situația dificilă se va rezolva de la sine sau vor exista oameni care vor ajuta la rezolvarea ei.

Visele femeilor

Interpretarea complotului unei pisici moarte poate varia semnificativ pentru bărbați și femei. Ce înseamnă un animal mort în visele femeilor? Aceasta este o imagine a unui invidios sau rival. O pisică moartă indică faptul că a dispărut din viața visătorului sau că nu poate face rău. Cu toate acestea, dacă vedeți pete de sânge pe carcasa unui animal, scandalul și conflictul nu pot fi evitate.

Același sens are un vis în care a fost mai multe pisici moarte. Cu toate acestea, dacă ai văzut un animal în casa ta, lucrurile iau o întorsătură proastă. Unele cărți de vis consideră acest lucru un avertisment despre căptușeală – deteriorarea casei. Daunele vizează fericirea femeilor și o schimbare a soartei în rău.

Dacă părul pisicii din vis era de un ton similar cu culoarea părului visătorului, avertizează despre o boală. Pot apărea și depresie sau nervozitate, impotență sau apatie. Unele cărți de vis interpretează acest complot ca un semn al unei situații dificile: visătorul va fi obligat să se despartă de confortul ei obișnuit pentru o perioadă nedeterminată. Pentru o femeie îndrăgostită, un vis prevestește separarea.

Visele bărbaților

În visele bărbaților imaginea unei pisici moarte simbolizează aspiranții pentru atenția sa. De regulă, acestea sunt persoane înfometate de putere care caută să-i subordoneze pe toți voinței lor. Unele persoane pot dăuna și unui bărbat: culoarea părului unei persoane răzbunătoare va fi indicată de culoarea hainei pisicii. Cu toate acestea, răzbunarea acestei persoane nu va atinge scopul, circumstanțele vor interveni.

Dacă un animal mort a fost aruncat în casă sau în geantă, aceasta indică o încercare de a deteriora casa sau bărbatul însuși. Un vis recurent cu același complot avertizează despre introducerea daunelor și a pericolului pentru un bărbat. Alterarea se poate face pe frig soției sau pe scandaluri familiale.

De ce visează o pisică moartă Barbat tanar? Acesta este un semn bun: o femeie avidă de putere (de obicei o bunica sau o mamă) nu va putea influența libertatea de alegere. Dacă culoarea hainei animalului se potrivește cu culoarea părului fetei dorite, visul prezice eșecul în a-și câștiga inima.

Alte interpretări

Dacă visul este marcat clar cauzele morții pisicilorPentru detalii despre evenimentele viitoare:

 • cadavrul unei pisici care plutește în apă profețește dizarmonie în relațiile cu persoana iubită;
 • tăiați gâtul unui animal – spre dezamăgirea celor dragi în care se avea încredere;
 • absența unui cap la un animal – pregătește-te pentru un război competitiv pentru o poziție bună.

De ce visezi pisică/pisică moartă domestică? Dacă într-un vis ai văzut moartea pisicii tale, înseamnă că necazurile îți vor părăsi viața. Vei stabili relații pașnice cu gospodăria, vei putea finaliza afacerea începută anterior.

Ce înseamnă asta? ucide un pisoi într-un vis? Acest complot marchează sfârșitul dârei negre în viață. Strangularea si daca inecul unui bebelus inseamna succes in domeniul financiar, imbunatatirea starii de bine a familiei.

De văzut animal mort acoperit de sânge – semn rau. În viitorul apropiat, va trebui să trecem prin momente grele din cauza crizei financiare. Aceasta poate fi concedierea de la serviciu, pierderea clientelei și alte puncte. Este, de asemenea, probabil fraudă și configurare.

În descompunere cadavrul animalului prezice dezvăluirea secretelor trecutului. Visătorul va fi acuzat de fapte trecute și de comportament neadecvat. Ceea ce a fost uitat se va aminti de el însuși cu scandaluri.

Dacă într-un vis o pisică moartă apare vie, familia va trebui să suporte delapidarea financiară de dimensiuni considerabile. Se pot întâmpla următoarele:

 • defectarea unei mașini sau a unui echipament scump;
 • renovarea apartamentului neplanificată anterior;
 • furtul de bunuri de către hoți și nu numai.

Animalele de companie moarte vin la vise cu un avertisment asupra unor probleme iminente. Circumstanțele pot fi schimbate dacă luați în considerare cu atenție simbolismul viselor și începeți să acționați și nu vă bazați pe șansă.

De ce visează o pisică moartă: o femeie, o fată, o femeie însărcinată, un bărbat – interpretare din cărțile de vis

Acasă » Interpretarea viselor » Animale » De ce visează o pisică moartă: o femeie, o fată, o femeie însărcinată, un bărbat – interpretare din cărțile de vis

Animalele moarte într-un vis sunt o vedere neplăcută. O persoană trezită din somn începe să fie chinuită de anxietate, care este visul unei pisici moarte? Când în visele nopții, visătorul a văzut corpul neînsuflețit al unui animal, nu vă temeți. Nu este nimic periculos în această poveste.

A visat o pisică moartă

După cum sugerează cărțile de vis, o astfel de viziune nu amenință o persoană în realitate. Pentru o interpretare mai corectă a somnului, ar trebui să vă amintiți toate detaliile acestuia și reacția visătorului la moartea unei pisici domestice.

Pentru ce este

Se crede că pisica visează la necazuri. Dar nu toată lumea știe că un animal de companie mort într-un vis este un semn favorabil.

90% dintre vise sunt interpretate pozitiv

Animalul ucis simbolizează înfrângerea inamicilor, prăbușirea intrigilor și planurilor lor.

O femeie

Ce prezice o pisică moartă visul unei femei? Simbolul prezintă apariția unei persoane rivale sau invidioase.

Citeste mai mult:  De ce visezi la nașterea unui copil de băiat la un bărbat

CITEȘTE ȘI: Pisica mușcă în vis.

Un vis despre un animal mort indică faptul că răufăcătorul părăsește calea visătorului sau nu mai poate cauza probleme. Dar conflictul este inevitabil dacă se găsește sânge pe corpul animalului.

Priveste filmarea. De ce visează pisicile?

fată

Lupta interioară, stima de sine scăzută și anxietățile nejustificate sunt promise de un astfel de vis unei domnișoare. Vederea nocturnă reflectă starea ei interioară pe punctul de a crește.

Gravidă

Un vis este un semn nefavorabil care poate indica infidelitatea unui partener de viață și apariția unei femei atrăgătoare insidioase care încearcă să distrugă relațiile de familie ale visătorului.

bărbaţi

În visele de noapte ale reprezentanților sexului puternic, semnul unui animal mort înseamnă candidați pentru atenția unui bărbat. De obicei, acestea sunt persoane asertive care nu tolerează obiecțiile la planurile lor. Unii dintre ei ar putea încerca să facă rău. Culoarea părului unei persoane dubioase este indicată de părul unei pisici.

Dar nu fi supărat, circumstanțele neașteptate te vor împiedica să-ți atingi scopul, iar răzbunarea femeii nu se va împlini.

Dream Interpreter

Dream Vanga

Văzătorul credea că un vis despre aceste animale poartă informații negative. Viziunea de noapte despre ei înseamnă conflicte de trezire, o confruntare cu membrii gospodăriei, resentimente. Când o pisică moartă visează, se consideră că va depăși toate necazurile și neajunsurile.

Interpretarea visului lui Freud

Animalul de companie, potrivit psihanalistului, este comparat cu viața sexuală a unei persoane adormite în realitate. Prin urmare, a visa la tortură sau la uciderea unei pisici înseamnă o tendință ascunsă spre sadism.

O pisică pe moarte visează la conflicte în relațiile intime care au apărut din cauza estompării energiei sexuale.

Interpretarea viselor lui Loff

Visul unui animal mort indică interesul visătorului pentru cunoștințele secrete și magie. Dar aplicarea lor în practică poate dăuna unei persoane adormite în realitate.

Interpretarea visului Hasse

Potrivit mediumului, a visa la pisici înseamnă trădare și înșelăciune. Moartea acestor creaturi simbolizează victoria asupra rivalilor.

Dacă într-un vis se întâmplă să ucizi și să mănânci un animal, acest lucru prefigurează adulter, care va fi descoperit în curând de cealaltă parte.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul crede că o pisică sănătoasă într-un vis înseamnă trădare și lacrimi. Un animal mort promite victoria asupra celor răi în realitate și bucurie.

Văzând o pisică moartă într-un vis

Când o persoană adormită vede o pisică moartă într-un vis, aceasta înseamnă o boală trecută. Un vis poate vizita o persoană grav bolnavă sau rudele sale. În aceste cazuri, aduce speranță pentru vindecare.

alb

Când o pisică albă visează, aceasta poate însemna probleme care par la prima vedere a fi necazuri minore. Dar mai târziu pot aduce mari dificultăți.

negru

Un animal cu costum negru prezice probleme pentru visător. Dar un vis despre o pisică moartă de această culoare promite victoria asupra concurenților din diverse domenii.

Un vis oferă o îmbunătățire a relațiilor de familie și o atmosferă favorabilă în forța de muncă.

Multe cărți de vis sunt de acord că o pisică neagră poate simboliza viciile întunecate ale caracterului unei persoane adormite.

roșcată

O pisică roșie moartă înseamnă victoria completă a visătorului asupra unui rival enervant.

Uneori, în brațele lui Morpheus, visătorul își vede animalul de companie iubit mort, care chiar a murit cu mult timp în urmă.

Un astfel de vis avertizează asupra problemelor iminente. Pisica moartă vrea să-l avertizeze pe fostul proprietar despre marile catastrofe ale vieții.

Când o pisică moartă visează, ceea ce este viu și bine în realitate, cărțile de vis sunt sfătuite să abandoneze călătoriile sau evenimentele viitoare pentru o perioadă. O altă semnificație a somnului promite sănătate animalului de companie.

Mulți

Un număr mare de pisici în visele nocturne este considerat un semn rău, adică necazuri și posibilă rușine. Unele dintre cărțile de vis interpretează viziunea animalelor moarte, dintre care există multe, ca a scăpa de o companie proastă de prieteni.

Pisica moartă într-un vis

Nu trebuie să vă fie frică când un animal mort vine în vis. În cele mai multe cazuri, acesta este un semn favorabil. O excepție rară poate fi interpretarea acestui complot, adică necaz sau prezența nedoritorilor.

Trebuie acordată atenție atmosferei visului. Tristețea în visele de noapte înseamnă o schimbare în bucurie. Groaza într-un vis prezice o viață calmă pentru visător.

În sânge

Pisicile unse cu sânge înseamnă probleme asociate cu rudele apropiate. Visătorul trebuie să avertizeze rudele astfel încât să nu arate încredere în străini și să acorde mai multă atenție bunăstării lor.

Fără cap

Un astfel de complot simbolizează o confruntare aprigă cu inamicii, care este așteptată în curând. Pentru a obține victoria, trebuie să depui mult efort, dar rezultatul va depăși toate așteptările.

Cu gâtul tăiat

Interpretarea acestui simbol, conform definiției cărților de vis, înseamnă pierderea încrederii celor dragi și dezamăgire amară.

cu pisoi vii

Un vis despre o pisică moartă cu pisoi vii care cer mâncare este un indiciu pentru visător.

Interpretarea visului indică faptul că trebuie acordată atenție copiilor tăi care au nevoie de ajutor și sprijin pentru această perioadă.

O altă interpretare a visului înseamnă nemulțumirea visătorului față de stilul său de viață și trăsăturile de caracter. Somnul sfătuiește să scapi de complexele existente, ceea ce va duce la îmbunătățirea stimei de sine.

În descompunere

Un vis despre o pisică moartă care a suferit descompunere vorbește despre caracterul incomplet al problemelor existente. Visătorul crede că soluția treburilor este la suprafață, dar motivul ar trebui căutat în evenimente neterminate de lungă durată, discuții neterminate.

prinde viață

Când visezi că animalul a început să prindă viață, asta prezice reluarea treburilor rămase la jumătatea drumului, ceea ce a adăugat îngrijorări. O altă interpretare a somnului înseamnă a primi vești de la rudele apropiate care sunt departe de casă.

Priveste filmarea. Vise care nu pot fi ignorate.

În casă

Când un visător visează la moartea unui animal în propria sa casă, complotul poate însemna o eliberare fericită de necazuri.

Ai visat o pisică moartă pe patul nunții? Vederea nocturnă este considerată un semn de bun augur. Viața de familie va trece fără schimbare.

În apă

Un animal înecat plutind în apă indică probleme din cauza aventurilor amoroase, scandalurilor și confruntării. Acest lucru poate afecta negativ viața de cuplu și poate duce la prăbușirea familiei.

In cutie

Dacă visezi cadavrul unei pisici într-o cutie, ar trebui să te aștepți la o acuzație nedreaptă.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci clătite într-un vis

6 din 9 vise raportează probleme

Somnul este un semn nefavorabil și un avertisment că visătorul ar trebui să fie atent atunci când are de-a face cu oamenii.

Pe drum

Când un animal mort este pe drum, un vis prezice dispariția unui nedoritor din viața unei persoane adormite care calomniază și iubește să intrigă visătorul. Acest lucru îi va afecta în mod favorabil soarta viitoare și îl va salva de multe probleme.

De ce visează o pisică moartă?

Oamenii antici au comparat caracterul unei persoane cu caracterul animalelor, de aceea are originea formarea totemismului. Fiecare persoană era patronată de unul sau altul animal, ale cărui calități coincideau cu calitățile persoanei pe care o patrona. Moartea unui animal a simbolizat și la oameni dispariția anumitor calități. De ce visează o pisică moartă? Să analizăm viziunea în detaliu.

Semnificația generală a somnului conform interpretării populare

Ce simbolizează o pisică moartă într-un vis, pierderea calităților unei persoane? În primul rând, este pierderea dexterității, a atractivității, a sexualității și a farmecului. Vederea unei carcase de animal prezice o tulburare emoționalăasociat cu dezamăgirea sau pierderea. Aceasta poate fi separarea de persoana iubită sau trădarea lui.

De asemenea, imaginea unei pisici moarte într-un vis poate fi un avertisment despre irosirea banilor pe plăceri materiale. Pot fi, sărăcirea este o lecție karmică, prin care trebuie să treacă visătorul în această încarnare.

Interpretarea somnului va depinde de complotul imaginii:

 • uciderea unei pisici
 • moartea unei pisici
 • animal pe moarte;
 • un animal mort visează să fie viu.

Ceea ce înseamnă uciderea unei pisici în vis? Acesta este un simbol al pierderii timpului cu clasele goale. În loc de câteva ore petrecute în comunicare pe paginile rețelelor de socializare, dedicați-vă creativității productive sau autodezvoltării.

De asemenea, uciderea unei pisici poate simboliza poziția de așteptare a visătorului într-o situație de conflict prelungit. Aștepți momentul potrivit pentru a ataca inamicii și dușmanii.

pisica moarta este o imagine a calităților personale ale visătorului. Ai un talent de a manipula oamenii, îți dai drumul. Așteptați-vă la o decolare în carieră și recompense de la superiori.

animal pe moarte visează la o stare de indiferență și detașare de realitățile vieții. Această stare periculoasă poate dura câțiva ani, dacă nu îți desemnezi un scop în viață. Numai acțiunile active pentru rezolvarea sarcinilor stabilite vor putea ieși din starea depresivă.

Dacă într-un vis pisica moartă a revenit în viață, în curând situația dificilă se va rezolva de la sine sau vor exista oameni care vor ajuta la rezolvarea ei.

Visele femeilor

Interpretarea complotului unei pisici moarte poate varia semnificativ pentru bărbați și femei. Ce înseamnă un animal mort în visele femeilor? Aceasta este o imagine a unui invidios sau rival. O pisică moartă indică faptul că a dispărut din viața visătorului sau că nu poate face rău. Cu toate acestea, dacă vedeți pete de sânge pe carcasa unui animal, scandalul și conflictul nu pot fi evitate.

Același sens are un vis în care a fost mai multe pisici moarte. Cu toate acestea, dacă ai văzut un animal în casa ta, lucrurile iau o întorsătură proastă. Unele cărți de vis consideră acest lucru un avertisment despre deteriorarea căptușelii din casă. Daunele vizează fericirea femeilor și o schimbare a soartei în rău.

Dacă părul pisicii din vis era de un ton similar cu culoarea părului visătorului, avertizează despre o boală. Pot apărea și depresie sau nervozitate, impotență sau apatie. Unele cărți de vis interpretează acest complot ca un semn al unei situații dificile: visătorul va fi obligat să se despartă de confortul ei obișnuit pentru o perioadă nedeterminată. Pentru o femeie îndrăgostită, un vis prevestește separarea.

Visele bărbaților

În visele bărbaților imaginea unei pisici moarte simbolizează aspiranții pentru atenția sa. De regulă, acestea sunt persoane înfometate de putere care caută să-i subordoneze pe toți voinței lor. Unele persoane pot dăuna și unui bărbat: culoarea părului unei persoane răzbunătoare va fi indicată de culoarea hainei pisicii. Cu toate acestea, răzbunarea acestei persoane nu va atinge scopul, circumstanțele vor interveni.

Dacă un animal mort a fost aruncat în casă sau în geantă, aceasta indică o încercare de a deteriora casa sau bărbatul însuși. Un vis recurent cu același complot avertizează despre introducerea daunelor și a pericolului pentru un bărbat. Alterarea se poate face pe frig soției sau pe scandaluri familiale.

De ce visează o pisică moartă Barbat tanar? Acesta este un semn bun: o femeie avidă de putere (de obicei o bunica sau o mamă) nu va putea influența libertatea de alegere. Dacă culoarea hainei animalului se potrivește cu culoarea părului fetei dorite, visul prezice eșecul în a-și câștiga inima.

Alte interpretări

Dacă visul este marcat clar cauzele morții pisicilorPentru detalii despre evenimentele viitoare:

 • cadavrul unei pisici care plutește în apă profețește dizarmonie în relațiile cu persoana iubită;
 • tăiați gâtul unui animal – spre dezamăgirea celor dragi în care se avea încredere;
 • absența unui cap la un animal – pregătește-te pentru un război competitiv pentru o poziție bună.

De ce visezi pisică/pisică moartă domestică? Dacă într-un vis ai văzut moartea pisicii tale, înseamnă că necazurile îți vor părăsi viața. Vei stabili relații pașnice cu gospodăria, vei putea finaliza afacerea începută anterior.

Ce înseamnă asta? ucide un pisoi într-un vis? Acest complot marchează sfârșitul dârei negre în viață. Strangularea si daca inecul unui bebelus inseamna succes in domeniul financiar, imbunatatirea starii de bine a familiei.

De văzut animal mort acoperit de sânge – semn rau. În viitorul apropiat, va trebui să trecem prin momente grele din cauza crizei financiare. Aceasta poate fi concedierea de la serviciu, pierderea clientelei și alte puncte. Este, de asemenea, probabil fraudă și configurare.

În descompunere cadavrul animalului prezice dezvăluirea secretelor trecutului. Visătorul va fi acuzat de fapte trecute și de comportament neadecvat. Ceea ce a fost uitat se va aminti de el însuși cu scandaluri.

Dacă într-un vis o pisică moartă apare vie, familia va trebui să suporte delapidarea financiară de dimensiuni considerabile. Se pot întâmpla următoarele:

 • defectarea unei mașini sau a unui echipament scump;
 • renovarea apartamentului neplanificată anterior;
 • furtul de bunuri de către hoți și nu numai.

Animalele de companie moarte vin la vise cu un avertisment asupra unor probleme iminente. Circumstanțele pot fi schimbate dacă luați în considerare cu atenție simbolismul viselor și începeți să acționați și nu vă bazați pe șansă.