De ce visezi la menstruație într-un vis pentru o femeie

De ce visezi la menstruație

Sângerarea regulată este naturală pentru femei. Sunt o parte familiară a vieții. Reglementările, așa cum se numește uneori menstruația, devin subiect de anxietate sau bucurie. La urma urmei, absența „zilelor critice” la timp pentru femeile aflate la vârsta fertilă este adesea unul dintre primele semne ale așteptării unui copil. Prin urmare, nu este de mirare că uneori sexul frumos visează la un astfel de simbol. Semnificația unui vis depinde de detaliile a ceea ce a fost văzut, de personalitatea visătorului și de starea lui civilă și de punctul de vedere al interpreților. Deci de ce visezi la menstruație?

Interpretarea viselor: pentru a vedea menstruația într-un vis

Deși în mod tradițional sângele într-un vis este interpretat ca fiind strâns înrudit, legături de sânge, pentru tipul menstrual, aproape toți interpreții conțin alte interpretări.

Cartea de vis engleză după un astfel de vis pentru oamenii de familie, prezice o deteriorare a relațiilor, mai ales în sfera intimă. Pentru a nu vă certa serios și nici măcar să nu vă despărțiți complet, va trebui să dați dovadă de reținere, tact și abilitatea de a vă asculta partenerul.

Sonnik Miller prezice că menstruația într-un vis pentru o tânără căsătorită înseamnă o concepție timpurie. O femeie însărcinată visează la procesul ușor de naștere a unui copil. Pentru o fată necăsătorită, eliminarea menstruației este un simbol al necesității de a consulta urgent un medic. Murdărirea cu sânge este un avertisment că visătorul și rudele ei sunt în pericol. Ceva amenință bunăstarea generală.

Conform interpretării Wangi menstruația într-un vis în care hainele pătate sau piese de mobilier avertizează că visătorul este în centrul bârfei. Criticii răvășiți încearcă să o prezinte în cea mai nefavorabilă lumină. Ar trebui să ai grijă să nu le oferi subiecte noi pentru insinuări și, de asemenea, să încerci să nu reacționezi brusc la atacurile împotriva ta.

Cartea viselor moderne sfătuiește o femeie care își vede propria menstruație într-un vis să-și verifice planurile pentru ziua următoare. Dacă este programată o întâlnire sau o întâlnire importantă, visul semnalează că există o mare probabilitate de a întârzia și vă recomandă să plecați mai devreme la drum.

Conform cărții de vis a interpretului american Denise Lynncând un bărbat visează la menstruație, care a început brusc în el însuși, aceasta reflectă curiozitatea lui excesivă. „Zilele critice” pentru o persoană iubită prevestesc o deteriorare semnificativă a înțelegerii reciproce și o răcire serioasă. Pentru visătorii de familie, menstruația într-un vis înseamnă că relația este în pericol de divorț. Dacă vrei să salvezi căsătoria, trebuie să acționezi imediat.

Французский sursa urmează interpretarea tradițională a sângelui menstrual. Un vis cu prezența ei înseamnă o întâlnire timpurie, dar neașteptată, cu rudele.

În conformitate cu Cartea de vis est, perioade grele dintr-un vis, care au apărut cu mult înaintea timpului lor real, reflectă emoțiile visătorului. Își face prea multe griji pentru lucrurile care nu merită cu adevărat.

Conform cărții de vis a ezotericului Tsvetkovdacă visezi la menstruație pe picioare, visul prezice că vei cădea într-o situație neplăcută în realitate. Nu va fi prea grav, dar pentru visător se va transforma într-un sentiment de rușine și jenă.

Interpretarea viselor din secolul 21 interpretează menstruația într-un vis ca un semnal urgent pentru ca o femeie să aibă grijă de propria ei sănătate intimă. Organismul funcționează la limita capacităților sale și este necesară consultarea unui specialist.

Potrivit interpretului musulmanatunci când o femeie visează la menstruație, dar în realitate acestea nu sunt prezente în acest moment, visătorul va face o greșeală. După un astfel de complot, trebuie să vă monitorizați cu atenție propriile acțiuni.

De ce visezi la sânge lunar

În caz că visezi proprii sânge lunar, trebuie să vă amintiți culoarea acestuia. Interpretarea somnului este semnificativ diferită.

O culoare stacojie pură înseamnă că în momentul de față, datorită propriei inițiative, este posibil să realizezi chiar și cele mai incredibile proiecte. Finanțele pot veni din sferturi complet neașteptate. Când menstruația este neobișnuit de neagră, acesta este un semn favorabil. Înseamnă că o etapă dificilă din viață se apropie de sfârșit. În curând totul va fi nou și, deși visătorului îi este frică de schimbare, cu siguranță sunt în bine.

Sângele uscat reflectă angoasa mentală. O problemă importantă trebuie rezolvată cât mai curând posibil, astfel încât să nu otrăvească existența.

cheaguri sângele menstruației sau o culoare murdară avertizează că trebuie să ai grijă serios de sănătatea ta. Este recomandabil ca o femeie să viziteze un ginecolog pentru a exclude apariția complicațiilor, mai ales dacă visătorul se auto-medica.

Mulți Sânge lunar într-un vis înseamnă să te trezești într-o situație periculoasă.

sânge lunar pe haine interpretat ambiguu. Pe de o parte, aceasta este intrarea într-o poziție curioasă. O altă variantă este mai favorabilă și promite o întorsătură reușită a evenimentelor, la care nici măcar nu era așteptată.

Cu toate acestea, sânge lunar pe pantaloni scurți are o importanță deosebită. Pentru o femeie căsătorită, complotul prezintă dificultăți în afaceri. Un vis avertizează o fată tânără: obiectul adorației ei nu o ia în serios și nu ar trebui să-i dezvălui întregul suflet.

De ce femeile visează la menstruație

Pe lângă semnificația profetică și indiciu, verificați starea de sănătate atunci când visați la menstruație în vis fată, trebuie privit ca un simbol al schimbării. Este timpul să părăsești vechea relație, după care visătorul încă tânjește, în trecut. Agățați-vă de amintiri și idealizând imaginea unui iubit care s-a răcit, puteți rata sentimentele reale.

Dacă visezi la menstruație gravidă o femeie, în realitate ar trebui să se odihnească mai mult. Visul recomandă să ai grijă de tine și să nu încerci să faci o mie și una de lucruri în același timp înainte de naștere. Trebuie să vă agitați mai puțin și să vă bucurați de poziția ta extraordinară.

Menstruația într-un vis în timpul sarcinii pentru o femeie, dacă de fapt nu are un copil, acesta este un vis care este special în simbolism. El prezice că va trebui să-și asume un proiect complet nou. O schimbare de activitate va fi benefică, dar vor fi necesare eforturi semnificative.

De ce să visezi că menstruația a dispărut

Se întâmplă ca femeile deosebit de sensibile să vadă un vis despre debutul menstruației cu foarte puțin timp înainte de apariția acesteia. În acest caz, menstruația într-un vis este practic un vis profetic bazat pe motive fiziologice.

Dacă într-un vis a început menstruația, dar în realitate aceste zile ale ciclului sunt departe, acesta poate fi un semnal al problemelor de sănătate. Într-o altă interpretare, un vis, dimpotrivă, înseamnă debutul sarcinii.

Citeste mai mult:  Viermi de somn înseamnă

De asemenea intempestiv începe menstruația într-un vis avertizează asupra unui posibil act spontan. Ulterior, el este capabil să ducă la probleme majore și să complice foarte mult viața unei femei. În viitorul apropiat, este necesar să te gândești cât mai atent la acțiunile tale. Obiectivele stabilite nu pot fi numite de neatins. Dar implementarea planurilor va necesita anumite sacrificii din partea visătorului.

Când un bărbat visează merg menstruația soției sau a iubitului său, aceasta poate însemna o boală la un tovarăș. Motivul este cel mai probabil legat de sfera intimă sau de alimentarea cu sânge. Chiar dacă nu există simptome externe ale bolilor, vizita unui însoțitor la medic va ajuta la evitarea complicațiilor.

De ce visezi la sânge menstrual pe o garnitură

Adesea în vise asociate cu reglementări apar și produse de igienă.

pad cu menstruație, visată de o femeie căsătorită, avertizează asupra hobby-urilor ei excesive de bârfă. Dorința de a cunoaște detaliile vieții altcuiva poate duce la o criză în propria familie. Pentru un bărbat, un produs de igienă murdar este un avertisment. Cineva, în realitate, va încerca să-l tragă în problemele altora. Intervenția poate duce la necazuri, așa că este recomandabil să arătați un egoism rezonabil, să luați în considerare în mod judicios și cuprinzător toate cererile.

Interpretarea unui vis cu produse de igienă diferă și în ceea ce privește cantitatea de descărcare. Ușor murdar înseamnă necazuri enervante și insulte ridicole. Dacă scurgerea este atât de abundentă încât visătorul nu are timp schimba garnitura cu sânge în vis, visul avertizează că există pericolul de a pierde ceva foarte important în forfota grijilor de rutină.

În orice caz, după ce ați visat la menstruație într-un vis, nu vă fie teamă. De regulă, nu există un simbolism de rău augur în astfel de vise. Sexul frumos, în primul rând, trebuie să-și amintească ciclul real, precum și să aibă grijă de sănătatea lor. Ascultând avertismentele, puteți evita problemele pentru visătorii de orice gen.

De ce visezi la menstruație

Menstruația conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

O femeie visează la menstruație – la boala unei rude; un bărbat să vadă că femeia lui are menstruație – la boala ei asociată cu sângerări interne.

Menstruația conform cărții de vis persane vechi Taflisi

Menstruația (menstruația) – Dacă o femeie își vede menstruația și nu le are cu adevărat în acel moment, atunci va comite o abatere gravă în realitate.

O femeie visează la menstruație pentru ce – pentru boala unei rude; un bărbat să vadă că femeia lui are menstruație – la boala ei asociată cu sângerări interne.

Menstruația conform Cartei Viselor Mondiale

A vedea menstruația într-un vis pentru o femeie tânără înseamnă că ea poate avea probleme de sănătate în viitorul apropiat și trebuie să fie supusă unui examen medical cât mai curând posibil, în timp ce problemele nu sunt prea mari.

Dacă o femeie însărcinată a avut o menstruație, atunci un astfel de vis poate însemna că nașterea va avea loc rapid și fără complicații, iar copilul va fi sănătos și puternic.

Menstruația – Dacă într-un vis ați văzut haine pătate de sânge, atunci în viitorul apropiat acordați-vă pentru a vă întâlni cu probleme, este foarte posibil să vă aflați într-o poziție incomodă și să nu puteți ieși din ea. fără pierderi morale.

Dacă o femeie visează că are menstruație, dar în realitate nu sunt, înseamnă că are mari probleme, în care ea însăși este de vină. Dacă ai visat că ai pătat cu sânge patul și mobila altcuiva, atunci, în realitate, vei avea cu adevărat nevoie de ajutor, dar a-l cere va fi sub demnitatea ta.

Lunar – În acest caz, fie va trebui să suportați pierderi mari care amenință probleme, fie să vă încalcați mândria și să cereți ajutor, care, apropo, nu vă va fi refuzat.

Menstruația conform cărții de vis englezești

Sânge lunar – Începutul menstruației simbolizează capacitatea unei tinere femei de a avea un copil. Care este visul sângelui lunar – poate însemna ușurare dacă ți-a fost teamă că ai putea fi însărcinată sau frustrare dacă vrei să rămâi însărcinată. De asemenea, poate reflecta stângăciune în chestiuni sexuale.

Menstruația conform cărții de vis musulmane

Dacă o femeie își vede menstruația și nu le are cu adevărat în acel moment, atunci va comite un fel de abatere.

Lunar conform cărții de vis online

Menstruația într-un vis prezintă probleme de sănătate la cei dragi.

Dacă alesul tău le are, te așteaptă probleme serioase cu organele interne, se poate deschide sângerare care nu poate fi văzută cu ochiul liber.

Dormi cu menstruație pentru o fată – avertizează că ceva nu este în regulă cu corpul ei și trebuie neapărat să se prezinte la medic.

Pentru o femeie în poziție

Menstruația conform cărții de vis persane vechi Taflisi

Dacă într-un vis o femeie își vede menstruația, dar nu le are cu adevărat, va lua o acțiune neplăcută.

Menstruația conform cărții de vis a secolului XXI

Menstruația – Dacă într-un vis o femeie are o întârziere a menstruației, ea va întâlni în curând un iubit foarte bogat sau o iubire de scurtă durată, dar pasională.

Pentru o tânără, un vis în care vede că are menstruație sugerează că ar trebui să aibă grijă de propria ei sănătate. Poate că este timpul să ne ocupăm de acele răni care nu se fac simțite tot timpul, dar care se acumulează de ani de zile.

Dacă o femeie însărcinată a visat la menstruație, va avea un copil frumos sănătos.

A visa la haine pătate de sânge menstrual este o problemă serioasă.

De ce femeile visează la menstruație în vis?

Visele neplăcute nu prevestesc întotdeauna evenimente rele. De ce femeile visează la menstruație în vis? Cel mai adesea acest lucru este pentru noroc și evenimente plăcute. Cu toate acestea, atunci când se interpretează visele, este necesar să se studieze cu atenție cele mai nesemnificative momente ale viziunilor – locația, natura sângerării etc.

Menstruația într-un vis Cartea de vis a lui Miller, decodificarea diferitelor viziuni

Puteți descifra visul conform cărții de vis a lui Miller. Sângele nu este un semn teribil, dar și alte detalii ale vederii sunt importante – cantitatea de descărcare și locația lor, emoțiile trăite. Cartea de vis a lui Miller descifrează lunar într-un vis, ținând cont de o serie de caracteristici:

 • o femeie însărcinată are un vis;
 • tampoane sau tampoane în sânge;
 • perioada așteptată nu a venit;
 • mobilierul sau hainele sunt pătate de sânge;
 • scurgeri slabe sau abundente;
 • sângele curge pe picioare;
 • menstruația a început brusc.

Citeste mai mult:  Descrieți într-un vis unei cărți de vis pentru adulți

Dacă o femeie însărcinată a văzut sânge într-un vis, aceasta garantează nașterea unui copil sănătos. În același timp, el va fi înzestrat cu diferite abilități și talente. O fată recent căsătorită visează la sânge pentru apariția iminentă a sarcinii. Descărcarea abundentă indică un sacrificiu viitor în realitate, dar nu va fi în zadar.

Dacă o femeie liberă singură a avut un vis cu flux menstrual, aceasta indică problemele ei de sănătate. Simptomele pot să nu apară imediat, să se acumuleze de-a lungul anilor, așa că este mai bine să verificați imediat corpul complet. Pentru o femeie bolnavă, sângele menstrual prefigurează un tratament lung și o posibilă operație.

Care sunt perioadele mele într-un vis, trăsăturile viziunilor

Perioada lunară în care sunt necesare tampoane este familiară fiecărei fete și doamne. Practic, sângele din viziuni nu avertizează asupra evenimentelor rele. Cu toate acestea, la descifrare, se iau în considerare și circumstanțele însoțitoare. De exemplu, scurgerile de culori diferite sunt vestigii ale bolilor sistemului genito-urinar.

Dacă într-un vis o femeie miroase sânge, atunci doamna are complexe care interferează cu viața ei personală. De ce visează menstruația în vis? Interpretarea viselor:

 1. Descărcarea abundentă care a început brusc avertizează asupra unei posibile pierderi sau pierderi nemateriale (credință, relații, sentimente).
 2. Sângele care curge pe picioare indică erupții cutanate și acțiuni greșite. Dacă te gândești cu atenție, problemele pot fi evitate.
 3. Menstruația într-un vis nu vine la timp – acesta este un semn că într-o situație dificilă va trebui să te bazezi doar pe tine și pe prieteni, nu va fi nici un ajutor din partea rudelor.
 4. Îmbrăcămintea sau mobila pătată de sânge avertizează despre expunerea în realitate, un fel de rușine. Cu toate acestea, un astfel de vis poate fi un avertisment despre cheltuieli mari iminente. Procedând astfel, ele vor fi lipsite de sens.
 5. Menstruația, visată de o femeie care își caută un loc de muncă, vorbește despre o iminentă ofertă de afaceri profitabilă.
 6. Apariția dezgustului de la vederea propriului sânge menstrual – acest vis avertizează despre bârfă.

De ce femeile visează la menstruație în vis? Doar să-i vezi promite o întâlnire rapidă cu familia și prietenii. Cât de plăcut va fi depinde de impresia generală a vederii. Dacă sângele curge pe neașteptate, într-un loc aglomerat, jena publică este posibilă în realitate. Perioadele dureroase indică insatisfacția sexuală.

Dacă o fată într-un vis nu poate opri menstruația puternică în niciun fel, aceasta indică noi sentimente de trezire de care se teme sau încearcă să le evite. Cu toate acestea, o astfel de dragoste ar fi de scurtă durată.

De ce visezi la menstruație pe o garnitură, decodând viziuni

Deversarea lunară poate păta nu numai lucrurile într-un vis, ci și produsele de igienă. În acest caz, este important modul în care sunt umplute sau înmuiate. De ce visezi la menstruație pe o garnitură? Dacă sunt complet saturate, acesta este un avertisment că o femeie nu se urcă în propria afacere, în viața altcuiva.

Când tampoanele sunt ușor pătate de sânge, se vorbește despre curiozitatea femeii, despre obiceiul ei de a-și „împinge nasul” acolo unde nu ar trebui să fie. O altă semnificație este că cineva este foarte interesat de viața personală a acestei doamne sau fete. Trebuie să vorbească mai puțin despre ei înșiși. Să vezi într-un vis o mulțime de tampoane, dar curate – probleme la locul de muncă, o lovitură de la autorități.

De ce femeile visează la menstruație în vis? Un articol de igienă pătat de sânge mărturisește dorința doamnei de a afla mai multe despre viața intimă a celor dragi. Acest lucru poate nu este din simplă curiozitate, ci din dorința de a ajuta la repararea unei relații rupte.

Sângele de pe garnitură, visat de o tânără fetiță de 11-12 ani, vorbește despre creșterea iminentă și pubertatea rapidă. Cu toate acestea, există și o conotație negativă. Un astfel de vis prevestește o pierdere a încrederii din partea părinților.

Dacă o femeie a visat la menstruații grele și schimbă tampoanele una după alta, acesta este un avertisment că ceva important va lipsi în viața reală. Motivul pentru aceasta va fi agitația în afaceri.

Ce înseamnă menstruația într-un vis cu menopauză?

Dacă o doamnă foarte în vârstă a avut un vis cu menstruația, aceasta indică starea ei bună de sănătate sau că a scăpat de un fel de boală. Cu toate acestea, secreția poate fi văzută și de o femeie mai tânără în timpul menopauzei.

Dacă menstruația într-un vis cu menopauză a fost visată de o doamnă care nu a avut sânge menstrual de mult timp, aceasta înseamnă schimbări puternice în viața reală. Și vor atinge latura personală sau bunăstarea financiară.

Un avertisment alarmant este atunci când o femeie nu numai că vede că scurgerea a început din nou, dar experimentează și dureri severe. Acesta este un precursor al dezvoltării unor boli grave. Este de dorit ca o femeie să fie supusă unei examinări complete cât mai curând posibil. În acest fel, boala poate fi detectată și tratată într-un stadiu incipient.

De ce visează la menstruație în timpul sarcinii, caracteristici de interpretare

În perioada nașterii unui copil, multe femei au vise. De obicei, sunt strălucitoare și ușor de reținut. De ce visezi la menstruație în timpul sarcinii? Dacă au început brusc, aceasta promite unei femei o sănătate bună. Nașterea ar trebui să meargă bine, iar copilul va fi complet sănătos. În același timp, acest lucru poate indica scăparea de vechiul și inutilul, o viață nouă sau o schimbare în bine.

Cu toate acestea, dacă aspectul unui copil este nedorit pentru o femeie, atunci menstruația într-un vis este un semn că dorește să întrerupă sarcina. Dimpotrivă, scurgerea la care s-a visat cu bebelușul dorit simbolizează frica maternă pentru copil, preocuparea pentru sănătatea lui.

În toate cărțile de vis, aceste interpretări sunt aceleași. Mai este un punct interesant. Menstruația poate visa la un obstacol neașteptat pentru o întâlnire romantică. În același timp, obstacolul va fi vesel – aceasta este nașterea unui copil.

De ce visează Vanga la fluxul menstrual?

De ce visează Vanga la menstruație? Conform interpretării ei, a vedea fluxul menstrual într-un vis înseamnă că a fost făcut un pas greșit în viață, pe care îl vei regreta mai târziu. A doua interpretare a somnului este teama pentru soarta propriilor copii. În cazul în care hainele au fost pătate de sânge, se poate aștepta ca o femeie să trădeze o persoană dragă.

Citeste mai mult:  Într-un vis există un desert

Conform interpretării lui Vanga, scurgerea abundentă cu care doamna și-a murdărit hainele, mobilierul și lucrurile din jur este un avertisment cu privire la apariția bârfelor murdare. Ele vor fi dizolvate de cei nedoritori ai femeii, al caror scop va fi discreditarea bunului nume.

Când o doamnă încearcă fără succes să oprească sângele menstrual care țâșnește, acest lucru indică un dor puternic pentru o persoană dragă care a murit. Descărcarea neașteptată indică o intervenție într-un fel de ceartă care va avea loc între rude. Pentru o femeie, un astfel de act va avea consecințe grave.

Un vis în care mâinile sunt pătate de sânge menstrual este un avertisment despre un blestem de lungă durată care a fost impus întregii familii. Acest lucru amenință să distrugă nu numai viața visătorului, ci și soarta oamenilor apropiați. Doom-ul va bântui pe toată lumea până când o femeie îi cere lui Dumnezeu iertare pentru păcatele strămoșilor ei.

Interpretările de ce o femeie visează la menstruație într-un vis coincid cel mai adesea în toate cărțile de vis. Diferențele pot fi cauzate de factori suplimentari care însoțesc vederea – locuri, abundența sau absența sângelui, tipul acestuia, mirosul etc. Pentru o interpretare completă, trebuie să țineți cont de toate nuanțele și apoi să afișați „media aritmetică” a somnului. Puteți citi recenzii pe acest subiect sau vă puteți scrie părerea pe forum.

Menstruația lunară pentru a te vedea

Interpretarea viselor Menstruația lunară pentru a vedea în tine a avut un vis, de ce să visezi într-un vis Menstruația lunară să vezi în tine? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți menstruația lunară într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Menstruație, menstruație

Interpretarea viselor – Menstruație – zile critice – menstruație

Momentan pierzi ceva important, poate chiar neobservat de tine. Te străduiești să oprești acest proces, faci tot ce este posibil și imposibil pentru asta. Dar merită să ne gândim dacă acest obiect, fenomen sau persoană are într-adevăr o valoare semnificativă, dacă merită efortul incredibil pe care îl cheltuiți. Să aflăm ce crede mintea ta inconștientă despre asta.

Menstruația ca ceva necesar apare cu toate dovezile. Absența ei vorbește mai mult despre probleme de sănătate decât despre funcționarea normală a corpului feminin. Și partea inconștientă a psihicului raționează în același mod. Prezența menstruației într-un vis este un fapt a cărui dispariție vorbește despre schimbări nu în bine. Pe de altă parte, pierderea anumitor obiecte și oameni te îngrijorează. Cu toate acestea, ești forțat să sacrifici asta pentru a-ți pune viața într-o direcție măsurată.

Legile dure ale vieții sunt de așa natură încât uneori trebuie să sacrifici ceva. Adesea chiar în detrimentul lor. Cu toate acestea, atunci când realizezi că este nevoie de un astfel de pas, te poți considera deja o persoană liberă, pentru că, așa cum spunea marele filozof Hegel, libertatea este o necesitate conștientă. Înainte de interpretarea visului, erai într-o stare de lipsă de libertate, deoarece conținutul său rămânea un mister pentru tine. Acum, când sensul visului este clar, te confrunți cu necesitatea, a cărei realizare îți dă libertate.

Interpretarea viselor – Menstruația

o femeie care vede în vis că are menstruație este în păcat, confuzie și dezordine. Și dacă se scaldă în vis, se va pocăi de păcatele ei și neliniștile ei vor dispărea.

Menstruația este, de asemenea, o deficiență în religie, credință, post și rugăciune. Și uneori, menstruația unei femei sterile este un semn că va rămâne însărcinată și va avea mulți copii.

Interpretarea viselor – Menstruația

Interpretarea viselor – Menstruația

Interpretarea viselor – Menstruația

Pentru o boală cronică a organelor genitale, veți fi tratat pentru o lungă perioadă de timp.

Avertizare de somn – fii atent la partenerii sexuali.

Interpretarea viselor – Menstruația

Interpretarea viselor – Vezi

Pentru a vedea o creatură neplăcută din punct de vedere fizic, respingătoare.

Sfatul zilei: lasă deoparte toate lucrurile importante și dedică următoarele zile odihnei.

Pentru a vedea un peisaj pustiu, deprimant.

Sfatul zilei: faceți o plimbare în pădure sau în cel mai apropiat parc. Orice întâlnire întâmplătoare va fi semnificativă pentru tine. Ca prevestire. Luați în considerare acest mesaj.

Pentru a vedea o imagine plăcută a naturii.

Sfatul zilei: încercați să ajungeți la o întâlnire de dragoste. Promite a fi foarte romantic.

Să vezi un vechi prieten pe care nu l-ai întâlnit de mult.

Sfatul zilei: reveniți imediat la planul amânat, abandonat.

Să-i vezi pe cei pe care îi vezi în fiecare zi.

Sfatul zilei: nu vă certați cu această persoană.

Vezi semne grafice, modele.

Vedeți un film, jucați.

Sfatul zilei: sunați sau trimiteți prin e-mail prieteni vechi.

Vezi un concert, spectacol.

Sfatul zilei: participați activ la munca echipei. Familii, grupuri etc.

Interpretarea viselor – Văzând părul gri

Avertisment împotriva cheltuielilor inutile.

Să visezi la o tânără fără păr la foame, sărăcie, boală.

A vedea un bărbat fără păr înseamnă abundență, bogăție, sănătate.

Dacă ai visat că corpul tău era acoperit de păr din cap până în picioare, asta îți prevestește un act laș, incapacitatea de a-ți gestiona soarta.

A visa la o bătrână fără păr înseamnă sărăcie, boală, foame, iar un bătrân chel, dimpotrivă, este noroc.

Dacă ați visat că nu vă puteți pieptăna părul și pieptene s-a rupt, acest lucru prevestește probleme.

Dacă visezi că îți radi capul (sau barba), visul te avertizează asupra pericolului de a-ți pierde averea, de a te îmbolnăvi sau de a-ți pierde cei dragi.

A vedea într-un vis cum îți cade părul este o bătaie de cap și pierderea proprietății.