De ce visează rațele pe apă

Care este visul Raței din cartea de vis

4 noiembrie 2019 la 9:40 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Rața citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează o rață într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează Rața și ce înseamnă:

Rață – A vedea o rață plutitoare într-un vis – a te distra, a scăpa de griji, a mânca prăjită – înseamnă a întoarce capul cuiva. Pentru ca o femeie să prindă un drac – la căsătorie. A visa un drac plutind în apă cu rațe înseamnă o revoltă a jumătății femele din casa ta.

Sonnik Miller

De ce visează Rața într-un vis?

Rață – Rațele sălbatice la care ai visat în apele limpezi ale râului prevestesc călătorii fericite, poate că drumul tău va fi peste mare. Dacă rațele albe cutreieră fermă – un vis promite prosperitate casei tale și o recoltă mare.

Vânătoarea de rațe este un prevestitor al unor schimbări drastice în implementarea planurilor tale. Dacă rațele au fost împușcate în timpul vânătorii, un vis prevestește intervenția nedoritorilor în treburile tale.

Un vis în care vezi păsări zburând este foarte favorabil: soarta îți va zâmbi. O căsnicie fericită, nașterea unor copii frumoși și o nouă casă sunt posibile.

Dream interpretare Tsvetkova

Duck – Știri false.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea Raței din visul tău

Rață înseamnă înșelăciune, minciuni, zvonuri goale.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce Duck într-un vis?

Duck – Știri care s-au dovedit a fi o minciună.

Cartea viselor moderne

Ce înseamnă rațele pentru un visător

Duck – Noroc în afaceri, gospodărie.

Cartea pentru visele copiilor

Rață într-un vis ce înseamnă

Duck – Pregătește-te pentru sosirea oaspeților dragi.

Carte de vis islamică

Rațe, ceea ce înseamnă pentru visător

Duck – Auzi-o plângând într-un vis – la plângerile nefericiților.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Rațe

Duck – Succes; a vedea pe apă este o veste proastă, a prinde este noroc.

Cartea de vis astrologic

Rață vezi ce înseamnă?

Duck – Noroc și succes în toate eforturile Gândește-te prea mult la tine. îngâmfare de sine.

Cartea de vis idiomatică

Rață într-un vis – ce simbolizează

„Lăsați rața să plece” – Zvon fals, bârfă, înșelăciune; „rață falsă”, „răță de cauciuc”.

Veche carte de vis rusească

Rață – Vezi, dacă este domestică, promite profit, iar dacă este sălbatică, prevestește pierderi, vătămări.

Cartea de vis asiriană

Rațele înseamnă foarte mult pentru visător

Dacă o persoană mănâncă o rață într-un vis, în realitate, diverse feluri de mâncare vor fi întotdeauna din abundență în casa lui.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Rața la zilele săptămânii?

Duck – Pentru a primi o scrisoare. Cumpărați o rață – pentru căsătorie. Cel care mănâncă carne de rață (atât în ​​vis, cât și în realitate) este stârnit de poftă.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Partea rațe mandarine – Visul prezintă o nenorocire asociată cu soția sa. O rață sălbatică zboară în casă – prevestește o mare nenorocire.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Duck

Văzând o rață plutitoare într-un vis – distracție, scăpare de griji, mâncare prăjită – întoarce capul unei femei frumoase (bărbați). Prinde un drac – căsătorește-te.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Duck – știri false. Sălbatic – ieșire în natură, un picnic. A vedea o mulțime de rațe înotătoare înseamnă a participa la o întâlnire importantă. Prinde rațe – primiți un mesaj important.

Carte de vis islamică

De ce visează rața

Cine vede o rață într-un vis va dobândi evlavie și frică de Dumnezeu în viață, dar poate ajunge într-o situație periculoasă. Vorbește într-un vis cu o rață – te bine de la o femeie.

Micul Weses carte de vis

De ce visează rața?

Rață – înseamnă că fiica va fi (însarcinată), o scrisoare, succes; rațe pe apă – vești proaste; prinde, cumpără – căsătorește-te, se va naște o fată, norocoasă; acasă – profit; sălbatic – pierdere, vătămare.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Duck – Să o vezi – vei face pace cu inamicul; pentru a vedea rațe plutitoare – vei lua parte la o conferință importantă; a prinde – iti vor spune ceva important; smulgerea penelor – certuri și dezacord; a mânca este mulțumire.

Cartea de vis engleză

De ce să vezi o rață într-un vis

Rațele simbolizează în mod tradițional fidelitatea și viața de familie. Visele în care hrănești rațe înseamnă încrederea ta. că tot ceea ce are valoare trebuie să fie hrănit – fizic sau spiritual – pentru a-l menține sănătos.

Interpretarea viselor Feng Shui

Duck: interpretarea imaginii

Auzind o rață țipând – către oaspeții nedoriți. A vedea o rață înotând într-un iaz este o prosperitate în afaceri. Să vezi cum merge pe stradă înseamnă că toate necazurile sunt în urmă. O rață cu rătuci într-un iaz murdar – către un viitor luminos și fericit.

Vis pentru întreaga familie

Văzând Rațele, cum să deslușești simbolismul somnului

O rață care înoată departe de tine promite o călătorie rapidă. Acasă – oferă bunăstare în casă, în familie. O rață care zboară spre tine va aduce bucurie familiei tale. Un vis văzut de marți până miercuri oferă zile bune în care cel mai bine este să mergi la natură. Somnul de miercuri până joi este un semn că încercările tale de a sprijini pe cineva nu vor funcționa.

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

Rațele sunt incluse într-un cerc mare de simboluri asociate cu păsările, mai ales dacă o persoană are un vis despre rațe care zboară pe cer. Totuși, rațele sunt și creaturi de apă, sunt scufundate în apă, elementul emoțiilor și al inconștientului. Astfel, o pasăre care se scufundă înseamnă scufundare în lumea emoțiilor sau a inconștientului. Dacă rața aduce ceva din adâncuri, aceasta poate însemna prezentarea de material inconștient.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Rața

Păsările într-un râu cu apă limpede prevestesc excursii interesante, călătorii pe apă. Un vis în care vezi rațe zburătoare este foarte favorabil: soarta îți va zâmbi. O căsnicie fericită, nașterea unor copii minunați sau dobândirea unui nou cămin sunt posibile. Dacă în vis vezi rațe albe cutreierând curtea satului, te așteaptă prosperitate sau o recoltă mare dacă lucrezi la pământ. Vânătoarea de rațe într-un vis este un semn al schimbărilor drastice în implementarea planurilor tale. Dacă ai reușit să împuști în rațe în timp ce vânai, oamenii neprietenos vor încerca să se amestece în treburile tale.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă pâine

Cartea viselor esoterice

Rață sălbatică – la o viață liberă fără probleme. Cu un drac – un mediu familial bun. Rață domestică – de ceva timp va trebui să stai acasă la treburile casnice. Uciderea unei rațe domestice este o complicație gravă în familie, acasă. Împușcă o rață sălbatică – libertatea ta va fi limitată de probleme materiale, va trebui să trăiești conform proverbului „dacă nu călci, nu vei izbucni”.

Rață (medicală) – O persoană bolnavă va apărea în familia ta dacă nu ai grijă în prealabil de sănătatea celor dragi, limitându-le libertatea. Boala este cel mai probabil venerică.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Rața

Există o rață într-un vis – nu ar trebui să te bazezi pe faptul că partenerul tău se va schimba și va înceta să te trateze așa cum nu-ți place. Este mai bine să decideți totul acum: dacă ceva nu vă convine, nu mai comunicați cu această persoană, mai ales atât de aproape.

Trage în rațe la vânătoare – nu-ți crede ochilor când vezi ceva ciudat în comportamentul unei persoane apropiate. Tot ceea ce face nu este o dovadă directă a ceea ce simte cu adevărat pentru tine.

Să vezi rațe plutind în apă sau zburând undeva este o excursie, în urma căreia vei învăța ceva foarte interesant despre partenerul tău. Cel mai important lucru este să gestionezi cu pricepere informațiile primite.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Duck – A defăima, a bârfi.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Duck – Riști să cazi în ochii oamenilor din jurul tău.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

apa de rață

Interpretarea viselor Apa de rață ai visat de ce Rața visează la apă? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o rață în apă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Rațe

Să visezi la o turmă de rațe care merge la un iaz – de fapt, fă pace cu iubitul tău după o lungă ceartă.

Rațele plutitoare prevestesc participarea la un eveniment important pe care va trebui să-l ratați din cauza unei boli.

Vânătoarea de rațe este un prevestitor al circumstanțelor neprevăzute și al speranțelor neîmplinite.

Rațele zburătoare prevestesc o căsnicie fericită, armonie în relațiile de familie, prosperitate în casă.

Smulgerea unei rațe într-un vis – la pierderea de bani; gătit în cuptor, coacere cu mere – interferență în viața personală a părinților care vă ignoră interesele; rața înăbușită este un semn de abundență.

Mâncarea unei rațe grase și curgătoare într-un vis oferă perspective excelente pentru viitor; afumat, mirosind apetisant a rață de fum – spre lux și mulțumire.

Interpretarea viselor – Rață

Duck – Wild – la o viață liberă fără probleme.

O rață sălbatică cu un drac este un cadru familial bun.

Rață domestică – de ceva timp va trebui să stai acasă la treburile casnice.

Uciderea unei rațe domestice este o complicație gravă în familie, acasă.

Împușcă o rață sălbatică – libertatea ta va fi limitată de probleme materiale, va trebui să trăiești conform proverbului „dacă nu călci, nu vei izbucni”.

Interpretarea viselor – Rață, rațe

Rațele domestice în curte sau pe suprafața curată a unui rezervor sunt un semn al prosperității casei tale, al succesului în gospodărie și al bogăției.

Rațe zburătoare – un zâmbet al sorții.

Acest vis este pentru o căsnicie de succes, nașterea unui copil minunat, construcția unei noi case sau a unui apartament.

Vânează rațe – la o schimbare în afaceri.

Rațe ucise – intervenția nedoritorilor în viața ta.

Rațele de mare, care se scufundă constant în valuri, visează că nu vei găsi niciodată ceva ce ai pierdut (nu contează dacă este spiritual sau material).

Interpretarea viselor – Rață

Gâsca și rața călătoresc împreună – se va adăuga o concubină bună.

Rațele masculi și femele călătoresc împreună – va apărea un iubit bun.

Mandarin Ducks part – prevestește nenorocirea asociată cu soția sa.

O rață sălbatică zboară în casă – prevestește o mare nenorocire.

Uciderea unui cocoș, o gâscă, o rață – prevestește o mare fericire.

Interpretarea viselor – Rață

(Vezi interpretarea: păsări)

Rațele domestice grase într-un vis sunt un semn de bogăție și prosperitate pentru familia ta.

Rațele sălbatice într-un vis prevestesc eșecuri, obstacole în afaceri și indică iremediabilitatea pierderilor.

Rațele plutitoare într-un vis sunt un semn că primim știri. Vezi interpretare: vânătoare.

Dacă într-un vis cineva a împușcat rața la care țintii, atunci cineva va interfera cu punerea în aplicare a planurilor tale.

Interpretarea viselor – Rață

Văzând rațe înotând într-un râu limpede, pregătește-te pentru o călătorie fericită pe mare.

Un vis despre vânătoarea de rațe este un prevestitor al schimbărilor drastice în implementarea planurilor.

Dacă ai împușcat cel puțin o rață în timp ce vânai, atunci nu fii surprins de intervenția nedoritorilor în viața ta.

Visul rațelor zburătoare este foarte de bun augur. Soarta vă va zâmbi cu siguranță: veți avea o căsnicie fericită, copii minunați și o casă nouă.

Rațele care plutesc sau zboară undeva pot visa la o excursie în timpul căreia vei afla ceva foarte interesant despre partenerul tău.

A mâncat o rață în vis – nu spera că partenerul tău se va schimba.

Dacă nu-ți place felul în care te tratează, nu mai vorbi cu el.

Vânat de rațe – nu vă schimbați atitudinea față de persoana iubită, chiar dacă comportamentul lui vi se pare cel puțin ciudat.

Interpretarea viselor – Rață

Auzind o rață țipând – către oaspeții nedoriți.

A vedea o rață înotând într-un iaz este o prosperitate în afaceri.

A vedea o rață mergând pe stradă înseamnă că toate necazurile sunt în urmă.

Citeste mai mult:  De ce visezi la reconciliere cu o persoană dragă

Să vezi o rață cu rătuci într-un iaz murdar este un viitor luminos și fericit.

Interpretarea viselor – Rață

Interpretarea viselor – Rață

Interpretarea viselor – Rațe

Rațele la care ai visat în apele limpezi ale râului prevestesc călătorii fericite, excursii pe mare.

Dacă rațele albe cutreieră curtea țăranilor – un vis promite prosperitate casei tale și o recoltă mare.

Vânătoarea de rațe este un prevestitor al schimbărilor drastice în implementarea planurilor tale. Dacă rațele au fost împușcate în timpul vânătorii, un vis prevestește intervenția unor persoane neprietenoase în treburile tale.

Un vis în care vezi rațe zburând este foarte favorabil: soarta îți va zâmbi. O căsnicie fericită este posibilă, sau nașterea unor copii frumoși, sau o nouă casă.

Care este visul unei rațe – o carte de vis. Rațe vii cu rătuci într-un vis

Rața a fost mult timp un simbol al seninătății. Este asociat cu ceva inofensiv și fragil în conținutul său interior. Cu toate acestea, în ciuda faptului că acest semn nu prezintă nicio amenințare pentru o persoană în majoritatea sensurilor, merită să analizați cu atenție visul. Uneori, interpretarea a ceea ce visează rațele poate conține un avertisment despre o conspirație, bârfe și gânduri rele ale celor răi.

Sensul general al somnului

Dacă visezi o rață, atunci cărțile de vis recomandă interpretarea vederii nocturne pe baza cine a visat exact la pasărea iconică.

 • Pentru cei foarte tineri, a vedea o rață într-un vis este un semnal al unei vieți dezordonate, al unei serii de aventuri amoroase. Merită să vă reconsiderați atitudinea față de viață pentru a nu vă blocați în abisul divertismentului.
 • Pentru o femeie însărcinată, pasărea în sine, precum și cuibul ei, vor aduce doar evenimente vesele. Nașterea va merge bine și copilul va fi sănătos. Maternitatea va aduce emoții pozitive.

A visat un bărbat la o rață? Trebuie să se pregătească pentru o propunere de afaceri promițătoare. Noul contract va ajuta la urcarea carierei.

Ce rațe au visat

Interpretarea viselor descifrează semnificația păsărilor în conformitate cu culorile lor.

Păsările albe ca zăpada vor aduce începutul unei vieți strălucitoare, neînnorate pentru o persoană adormită, o perioadă dificilă se apropie de sfârșit și doar impresii pozitive vă așteaptă înainte.

Evenimentele opuse sunt prezise de rațele negre. Au pregătit dificultăți și dezamăgiri pentru visător. Consecințele veștilor neplăcute primite vor bântui persoana adormită mult timp.

Merită să acordați atenție stării păsărilor într-un vis.

 • Dacă ai visat la o rață vie și sănătoasă, atunci nu mai trebuie să fii nervos.
 • Dacă pasărea era moartă sau pe moarte în fața ochilor tăi, atunci se apropie o mare ceartă în familie. Fii rezonabil și încearcă să netezi situația conflictuală.

Un reprezentant sălbatic al familiei este un vestitor al unei distracție lipsită de griji. Înainte de cunoștințe plăcute, excursii la cafenele și cinema, comunicarea cu oameni interesanți – la asta visează rațele sălbatice.

Rațele domestice sunt un semn de succes, de încurajare binemeritată. Eforturile voastre vor fi remarcate, așteptați recunoașterea universală a autorității.

Locul de acțiune

Când analizați la ce visează rațele, asigurați-vă că acordați atenție unde se aflau în viziunea de noapte. Păsările care plutesc pe cer promit bunăstare familiei, o călătorie plăcută, o achiziție majoră.

Rațele pe apă au și o interpretare pozitivă, vor aduce bunăstare materială și independență.

Dacă apa era limpede, atunci se așteaptă o călătorie lungă plină de momente vesele.

Un rezervor murdar avertizează asupra posibilelor pericole care pot apărea în mod neașteptat pe drum.

Detractorii încearcă să întindă reputația familiei tale cu zvonuri nemăgulitoare.

Dar ținerea rațelor în mâini vorbește despre o reconciliere iminentă cu cel mai rău dușman. Bucuria și bunăstarea financiară vor veni în casa visătorului.

A visat o rață cu rătuci

Visele în care apar o rață și urmașii ei promit succes, deschiderea de noi orizonturi. Obiectivele stabilite vor fi atinse, visele vor fi realizate.

Cu toate acestea, rățucile mici care merg singure promit o exacerbare a bolilor cronice și prezic probleme de sănătate.

O turmă sau o pasăre singuratică

Am visat un stol de rațe care zboară pe lângă tine – cu siguranță soarta îți va zâmbi. În sfera profesională, visătorul se așteaptă la noi perspective, să urce pe scara carierei și să încheie un contract profitabil. Dacă ai avut un vis înainte de nuntă, atunci acesta este un semn al unei căsnicii reușite. Familia va fi puternică, relațiile pline de armonie și înțelegere reciprocă. Pentru o fată tânără, acesta este un prevestitor al unei sarcini iminente.

O pasăre singuratică scoate sunete – trebuie să vă pregătiți pentru oaspeți. Dacă înoată în apă, atunci așteptați-vă la o creștere a salariului sau la o poziție mai bine plătită. Privind o pasăre mergând pe stradă înseamnă că toate greutățile sunt în urmă.

acțiuni ale păsărilor

Rațele care înoată în iaz indică drumul – fă-ți bagajele. Dacă merg încet de-a lungul țărmului, aceasta înseamnă prosperitate materială. Îndreptarea către râu – se așteaptă reconcilierea cu persoana iubită.

Acțiunile visătorului

Am avut șansa să hrănesc rațele în viziune nocturnă – așteptați-vă la dezacorduri în familie, conflictele cu rudele sunt inevitabile. Dacă o mică rățușcă a fost hrănită cu pâine, atunci sunt așteptate situații controversate nu numai în rândul membrilor familiei, ci și în rândul colegilor de la serviciu. Puii agresivi vor aduce probleme minore de sănătate.

A mânca o rață grasă și suculentă promite un viitor grozav, fiert pentru lux și abundență. Coacerea unei păsări în cuptor prezice interferența părinților în viața personală.

Cumpărarea unei carcase de rață va aduce dezamăgire și probleme. Ciupește-o la o ceartă și la o conversație neplăcută.

Împuşcarea în raţe prefigurează comiterea unor acte erupţii cutanate, apariţia obstacolelor pe drumul către obiectivul preţuit. Nu ar trebui să te bazezi pe cineva, trebuie să iei lucrurile în propriile mâini.

Interpretarea cărților de vis

Conform informațiilor furnizate în cartea de vis ezoteric, rațele aduc treburile casnice plăcute unei persoane adormite. Uciderea unei păsări emblematice prevestește discordie în familie. Dacă ați văzut un complot în care vânați rațe, astfel de vise profețesc dificultăți financiare.

Rață – cartea de vis a lui Freud

Sigmund Freud interpretează pasărea în interpretarea fidelității și a atitudinii unui iubit (amant) față de tine. Rațele plutitoare sau zburătoare promit o excursie în care persoana adormită va primi informații importante despre partener. Consumul acestuia indică lipsa de inițiativă din a doua jumătate.

Părerea lui Miller

Miller crede că a vedea rațe zburătoare într-un vis este un semn bun. Visătorul așteaptă achiziția unei case, nașterea copiilor, încheierea unei căsnicii fericite și primirea unui loc de muncă mult așteptat. Păsările de culoare albă sunt un simbol al prosperității, al unei recolte bogate. Vânătoarea de păsări oferă apariția unor obstacole neprevăzute pe drumul către obiectivul prețuit.

Citeste mai mult:  De ce visează păduchii albi

De ce visezi rațe vii sau moarte, rațe în apă

Foarte des, într-un vis, vedem diferite semne care vin la noi sub forma celor mai obișnuite lucruri. Uneori avertizează despre ceva, alteori amintesc sau avertizează. O rață este unul dintre simbolurile foarte comune care se interpretează în funcție de contextul somnului, așa că ar fi bine să știm la ce visează rațele.

Valoarea generală

Orice carte de vis te va ajuta să înțelegi la ce visează rața. Păsările vii într-un vis sunt un semn bun. Prin urmare, multe detalii ale somnului afectează acuratețea interpretării încercați să vă amintiți cât mai detaliat posibil ce a făcut pasărea în vis și cum arăta:

 • Dacă a înotat în apă limpede, atunci trebuie să călătorești pe apă.
 • O rață albă visează de obicei la bunăstarea întregii familii.
 • Hrănește mallards – vei avea necazuri în care tu însuți ești de vină.
 • Pasărea înoată liniștită – vei fi calm în realitate, nimic nu te va deranja.
 • Două păsări îți promit fericire în căsătorie sau o întâlnire cu sufletul tău pereche.
 • Prinderea păsărilor – pentru a obține informații.
 • În mod clar, păsările domestice aduc cu ele treburi plăcute.
 • Păsări într-o poiană, în curte, pe uscat – viață fără datorii și obligații.
 • Multe păsări care luptă pentru hrană promit conflicte în viața reală.
 • Păsările zburătoare promit urmași, bogăție și tot ce este mai bun.

Dacă o pasăre moartă a fost prezentă într-un vis, atunci este posibil să aveți probleme și treburi goale.

Rața cu rătuci spune că poți lua în siguranță orice plan: totul se va rezolva cu siguranță. Pentru persoanele necăsătorite, un astfel de vis poate promite o căsătorie timpurie.

Vezi această pasăre în brațele talesemn foarte bun. Te vei descurca cu toate datoriile, familia si prietenii tai vor fi sanatosi si fericiti. Prinde o rață cu mâinile – vei deveni o persoană semnificativă în societate. Poți să-ți asumi riscuri, vei obține rezultatele dorite.

Văzând un mallard negru într-un vis – până la apariția timpului liber. Veți putea să vă angajați în auto-dezvoltare și să acordați atenție hobby-urilor. O pasăre neagră prinsă garantează îndeplinirea planului, dar cu ajutorul altora. Asigurați-vă că îi mulțumiți asistentului după ce ați atins obiectivul. Acest lucru vă va ajuta să evitați problemele.

Despre ceea ce visează rațele pe apă este scris în aproape fiecare carte de vis. Un vis în care înoată pe apă netedă aduce îndrăgostiților o idilă într-o relație. Dacă se scufundă, te așteaptă o muncă epuizantă forțată.

Dacă un drac visează, atunci în curând vei întâlni un bărbat. Pentru femei, el poate deveni un logodn și un bărbat de vise, pentru un bărbat – un bun prieten sau partener de afaceri. Bărbatul și femeia vă promit o întâlnire romantică rapidă.

Rațele sălbatice care sunt vânate spun că visătorul are probleme cu banii, asta îl limitează și îl supără foarte mult. Mascul și femela sălbatic – pentru a desăvârși înțelegerea reciprocă în casă.

Interpretări din diferite cărți de vis

Adesea, interpretările acelorași semne în diferite cărți de vis sunt complet diferite. Pentru a înțelege exact la ce visau rațele, citiți cel puțin două interpretări.

Interpretarea viselor Casei Soarelui

La ce visează rațele sălbatice poate fi spus prin Interpretarea viselor Casei Soarelui și o carte de vis feminină. Potrivit primei, ele vor aduce alinare din multe probleme din realitate. Dar al doilea este sigur că acesta este un semn de obstacole, pierderi și acțiuni nereușite.

Un mallard care te-a mușcat într-un vis înseamnă că dușmanii au găsit niște dovezi compromițătoare asupra ta și acest eveniment te va afecta negativ. Poate că va trebui să cooperezi cu acești oameni, ceea ce va fi departe de a fi fericit pentru tine.

Multe păsări visează la oaspeți neaștepți, dar plăcuti. Ciarlatul este pentru distracție.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller descrie pozitiv la ce visează rațele albe. Este un simbol al bogăției și bucuriei. Dacă ai visat păsări care plutesc liniștite în apă limpede, atunci te așteaptă în curând o călătorie interesantă. Vânează rațe – pentru a aduce planuri la viață. Păsările care se plimbă prin curte garantează că vei avea prosperitate și prosperitate. Dacă locuiți într-o zonă rurală, atunci un astfel de vis vă promite și o recoltă bogată.

Vânătoarea de rațe înseamnă schimbări iminente în viață. Dacă ai reușit să împuști pe unul dintre ei, atunci o persoană ostilă se va amesteca în viața ta. Păsările zburătoare vă promit bunăstare, o viață de familie fericită, copii frumoși și o casă mare.

Potrivit lui Freud

Cartea de vis a lui Freud, ca întotdeauna, reduce totul la relații personale. Prin urmare, dacă acum ești îngrijorat de viața ta personală, atunci este mai bine să apelezi la el pentru o interpretare. Dacă vezi o rață gătită, atunci visul avertizează: atitudinea partenerului tău față de tine nu se va schimba. Dacă ceva în el nu ți se potrivește, atunci este mai bine să rupi relația, deoarece este puțin probabil să poți schimba ceva în ei.

Dacă împușci o pasăre într-un vis, atunci, dimpotrivă, nu lua în serios comportamentul ciudat al partenerului tău. Este imposibil să judeci clar după acțiunile sale despre adevărata atitudine față de tine. Păsările plutitoare sau zburătoare promit o excursie în care poți afla ceva nou despre partenerul tău. Poate că aceasta va fi o informație incriminatoare. Fă-ți timp și gândește-te ce să faci cu el.

Opinia domnișoarei Hasse

Conform cărții de vis a domnișoarei Hasse, interpretările sunt complet diferite:

 • Oamenii plutitori promit succes la o întâlnire importantă și în toate problemele de muncă.
 • Ciupiți o pasăre într-un vis – la mici certuri și necazuri. Prinde-l – pentru a obține informații.
 • Există o pasăre delicioasă – spre bunăstare și prosperitate. Cu toate acestea, dacă un tânăr sau o fată visează că o gătesc, atunci visul avertizează că este timpul să devii mai independent și să nu mai depindem atât de mult de părinți.

Într-o carte de vis islamică, o rață denotă frica de Dumnezeu și evlavia. O conversație cu ea într-un vis promite că, în realitate, vei putea fi de acord cu o femeie.