De ce visează mulți copii ai străinilor

Ce înseamnă să vezi copiii mici ai altor oameni într-un vis – posibile interpretări din cartea de vis

Copiii sunt cea mai mare bucurie din viața umană. Dar sunt și o sursă constantă de anxietate și necaz. El este mai iertat pentru ai lui decât pentru străini – chiar și sângele nativ, țipând entuziasmat, provoacă tandrețe. A-ți vedea descendenții în vise este destul de natural. Într-adevăr, în vise oamenii primesc cel mai adesea imagini care sunt strâns legate de experiențele reale. Dar de ce o persoană visează copiii foarte mici ai altora sau copiii mai mari? Interpretarea viselor interpretează astfel de vise destul de logic: fie la bucurii, fie la un număr destul de mare de probleme. Totul depinde de detaliile visului.

Atenția la detalii este cheia unei interpretări corecte

Chiar și Sigmund Freud a folosit un principiu simplu, dar eficient în practica sa de interpretare a viselor. La recepțiile sale, el a forțat vizitatorii nu numai să descrie visul, ci și să vorbească despre asocierile lor cauzate de detalii specifice ale complotului visului. Această metodă este folosită și astăzi.

Înainte de a apela la cărțile de vis populare pentru ajutor, visătorul trebuie să-și amintească visul cât mai detaliat posibil. Cel mai bine este să păstrați un caiet și un creion pe noptieră, astfel încât să puteți nota complotul imediat înainte de a fi șters din memorie.

Subconștientul trimite vise vii, emoționale persoanei adormite cu un motiv. Ele pot fi reflectări ale experiențelor profunde, dar pot, de asemenea, avertiza asupra evenimentelor importante care se așteaptă în viitorul apropiat.

Bucurie sau necaz?

Subconștientul comunică cu persoana adormită în limbajul simbolurilor pe care acesta le înțelege. Concepte abstracte precum bucurie, dragoste, furie, pierdere și altele asemenea sunt transmise prin imagini vizuale.

Atitudinea față de copii este inerentă naturii umane: este atât nevoia de a avea grijă, cât și de a iubi. Dar copiii prea zgomotoși și activi obosesc generația mai în vârstă. Prin urmare, de exemplu, pentru un bărbat obosit la locul de muncă, să văd copiii altora într-un vis înseamnă nevoia de a se pregăti pentru un volum de muncă crescut. Același vis poate fi și un semnal al corpului despre nevoia de odihnă.

Dacă ai visat un copil extraterestru mic, trebuie să fii atent la felul în care arăta și cum s-a comportat. Copiii sănătoși, frumoși și veseli oferă bucurie, vești bune, profit, succes, perspective de carieră. Copiii bolnavi și murdari sunt un simbol al necesității de a se pregăti pentru zile supărătoare.

Există o opinie, care este susținută de unii compilatori de cărți de vis moderne, că copiii altcuiva într-un vis înseamnă: cineva din afară va deveni o sursă de schimbare, bună sau rea, pentru visător. Cu toate acestea, acesta nu este neapărat cazul. Doar că atitudinea față de propriii copii este mai blândă și nu toată lumea îi are. Apariția unor copii nefamiliari într-un vis poate să vorbească despre experiențele proprii ale celui care doarme.

Vise bune despre bebelusi

În primul rând, merită să oferiți exemple de semne bune.

 • Privirea nașterii unui om sănătos și puternic este un simbol că o promovare sau o altă veste bună îl așteaptă pe cel care doarme. Deoarece simbolismul viselor nu este întotdeauna simplu, nașterea nu trebuie să fie în complot: un copil poate fi găsit cu ușurință în varză.
 • O fată frumoasă zâmbitoare este un simbol al surprizelor, al surprizelor plăcute.
 • Copiii altora visează la succes în a-și realiza visele, dacă într-un vis persoana adormită urcă cu ei un munte sau un deal abrupt.
 • Dulciurile pe care persoana adormită le hrănește bebelușului sunt un simbol al prosperității, al bunăstării financiare.
 • Scăldatul copiilor în apă curată simbolizează eliberarea de problemele impuse de opiniile altora, purificarea. Noul mod de viață va fi mai ușor și mai reușit decât cel vechi.
 • Dacă un copil sănătos a fost dat sau prezentat persoanei adormite, merită să așteptați apariția unui patron sau partener care va deschide noi perspective grozave. Pentru un bărbat, un astfel de vis poate prezice un parteneriat în afaceri, în timp ce o femeie visează adesea înainte de a primi o cerere în căsătorie. Cu toate acestea, în realitățile moderne, totul poate fi invers.
 • Mersul cu un bebeluș într-un cărucior înseamnă că o idee de mult prețuită este pe cale să prindă contur.
 • Pieptănarea unui băiat sau a unei fete este un simbol al punerii în ordine a lucrurilor. Părul ascultător și gros înseamnă că visătorul are totul sub control.
 • Copilul s-a murdar, dar s-a pus în ordine? Problemele se vor rezolva în curând de la sine, puteți uita de anxietate.
 • Ajutând copiii să învețe lecții, făcând treburile casnice împreună – semne de bunăstare, armonie.

Comploturi care implică bebeluși, prefigurează probleme

După cum am menționat mai sus, copiii murdari, bolnavi și capricioși prezic necazuri și chiar necazuri. De asemenea, astfel de comploturi pot simboliza boala, oboseala, epuizarea nervoasă a visătorului însuși.

 • Să ții în brațe un bebeluș învelit în cârpe murdare este un simbol al veștilor proaste.
 • De ce să visezi copii străini mici dați visătorului împotriva voinței sale? Dormitorului i se vor impune o mulțime de muncă sau probleme inutile, ingrată.
 • Dacă copiii cerșesc ceva, vor fi multe probleme asociate cu evenimentele. Dar, în general, totul va fi rezolvat cu succes. Un astfel de vis poate fi visat, de exemplu, de o femeie înainte de o sărbătoare planificată acasă cu un număr mare de oaspeți.
 • Jocul cu copiii pe terenul de joacă este o poveste aparent plăcută. Dar, de fapt, așa raportează subconștientul că visătorul s-a jucat prea mult, încearcă să se îndepărteze de deciziile adulților și este timpul să ia mintea, să devină mai serios. Intriga va spune același lucru dacă un adult se vede mic în ea.
 • Semnificația unui vis despre copiii străini mici conform cărții de vis este o pierdere dacă într-un vis o persoană pieptănează părul murdar și încurcat al copiilor.
 • Bebelușul încredințat bărbatului adormit este pierdut pe stradă sau în casă și nu poate fi găsit în niciun fel – un simbol al pierderii unei linii directoare în viață. Cel care doarme se simte deplasat, „nu în largul lui”.
 • Scăldatul în apă murdară este un simbol al bârfei, problemelor la locul de muncă sau în familie.
 • Un bebeluș într-un cărucior este obraznic, plânge – au existat prea multe situații nervoase în viața unei persoane adormite în ultima vreme. Este nevoie de odihnă.
 • Tratamentul unei firimituri bolnave este un semn al unei lupte cu propria suferință, experiențe interioare, mai des spirituale decât fizice. Conform Cărții de vis de Est, în acest caz, copilul simbolizează sufletul uman.
 • A bate un copil, a-și scoate propria neputință asupra lui – la certuri în familie. Puteți vorbi și despre nemulțumiri profunde ascunse.

Avertisment dublu: la ce au visat gemenii

Simbolismul visului, ai cărui eroi sunt gemenii, este de înțeles: semnificația avertismentului este dublată.

 • Am visat la câțiva băieți – ar trebui să vă așteptați la profituri mari, câștiguri, moștenire. O persoană care vede gemeni de băieți sănătoși și puternici ar trebui să cumpere un bilet de loterie.
 • Un băiat și o fată se agita, fug de un adult – o soluție la o problemă complexă nu poate fi găsită în niciun fel și este puțin probabil să fie rezolvată în viitorul apropiat.
 • Copiii extratereștri se ceartă, se luptă – un semn de alegere dificilă, contradicții. Cel mai probabil, o persoană se confruntă deja cu nevoia de a alege, iar complotul este o reflectare a situației care îl deranjează.
 • Două fete gemene se ceartă între ele – un simbol al bârfei. Poate merită să limitați comunicarea cu ceilalți, să vorbiți mai puțin despre dvs., astfel încât limbile lungi să nu provoace rău în viitor.

Citeste mai mult:  Vopsiți părul într-un vis unei alte persoane

Interpretări ambigue

În unele cazuri, interpretările oferite de cărțile de vis diferă, uneori în mod dramatic. De exemplu, conform celor mai multe surse, un bebeluș mort într-un sicriu este un simbol că este timpul să se încheie un proiect prelungit nepromițător sau o relație dificilă și obositoare.

Decizia va fi dificilă, dar este necesară. În același timp, populara carte de vis a lui Miller susține că acest complot promite un plus pentru familie.

Cunoscuta carte de vis a lui Loff spune: ceea ce au visat copiii altora este un pericol, o posibilă înșelăciune. Parcă s-ar certa cu el, cartea de vis a Rătăcitorului promite noi cunoștințe, un val extraordinar de vitalitate. Datorită ei, toate testele trimise vor fi trecute cu ușurință. La care dintre interpretările complotelor să adere depinde în mare măsură de atitudinea persoanei față de copiii altora, de situația sa de viață. Dar, în general, niciunul dintre comploturi nu prezice obstacole de netrecut. După cum se spune, copiii mici sunt mici probleme.

Autor articol:

Nikolay Kostyuk. Expert în domeniul ezoterismului și culturii mondiale, candidat la științe filozofice.

E-mail pentru a contacta autorul: nkostyuk@taynoeznanie.com

cartea de vis copiii multor altor oameni în casă într-un vis

carte de vis o mulțime de copiii altora în casă cartea de vis a visat de ce într-un vis o carte de vis are o mulțime de copii altora în casă? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți copiii multor altor oameni în casă într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi militarii intră în casă

Previziunea somnului Casa ta este într-o fântână

De ce visezi să te urci în casa altcuiva

Într-un vis, vezi Urcă-te în casa altcuiva

Predicția somnului Urcă-te în casa altcuiva

De ce să visezi la o casă mică sau la o casă în care s-a născut un individ

Corpul mamei, pântec: posibil o fantezie regresivă de evitare a problemelor.

Viață acasă stabilă.

Într-un vis să văd căsătoriți cu soția altcuiva

Predicția somnului Protejează binele altcuiva

Care este visul unui sanatoriu, o casă de odihnă

Într-un vis de a vedea Copiii văd multe

Predicția somnului Copil

A vedea copii care plâng într-un vis este un semn de sănătate precară și dezamăgire.

Un copil vesel, curat înseamnă dragoste răsplătită și mulți prieteni buni. Un copil care merge singur este un semn de independență și dispreț pentru opiniile nedemne. Dacă o femeie vede într-un vis că alăptează un copil, va fi înșelată de cel în care are cea mai mare încredere.

Un semn rău este să visezi că îți ridici copilul bolnav dacă are febră: acest vis prevestește suferință mentală și tristețe.

De ce visează copilul

Dacă ești îngrijorat și îngrijorat de propriul tău copil, atunci, în realitate, nimic grav nu amenință fericirea familiei tale.

În același timp, dacă copilul tău ți se pare extrem de bolnav sau mort, asta înseamnă că anticipezi o amenințare reală și ar trebui să fii atent.

Astfel de vise, de obicei, vă îndeamnă să luați măsuri urgente.

Te joci cu copiii și te bucuri de el: un semn că toate planurile tale te pot duce la succes.

O mulțime de copii care se zboară în vis prevestesc ceva tam-tam și treburi nu foarte serioase. Poate că ceva îți va distrage atenția, interferând cu activitățile tale principale.

Copii care plâng într-un vis: prezice probleme și obstacole enervante în afaceri.

A te vedea ca un copil mic este un semn al unei probleme cu care nu te poti ocupa.

De obicei, astfel de vise te avertizează să nu te asumi nicio afacere în care înțelegi puțin.

A-l vedea pe unul dintre prietenii tăi ca un copil mic înseamnă că va trebui să corectezi greșelile altora sau să rezolvi problemele altora.

Văzând un copil într-un vis

Copilul este un simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii.

Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

A vedea un bărbat însărcinat într-un vis este un semn că în viitor se va întâmpla în continuare ceea ce s-a vorbit de mulți ani, adică un bărbat va rămâne însărcinat și va naște un copil.

Poate că acest lucru nu se va întâmpla fără intervenția forțelor întunecate, dar acest fapt va glorifica acest om și copilul său în întreaga lume.

Dacă într-un vis ai văzut un copil cu dizabilități, atunci un astfel de vis avertizează întreaga umanitate despre pericolul pe care îl reprezintă atmosfera noastră poluată.

Pentru visător, acest vis profetizează o întâlnire cu o persoană care va avea mare nevoie de ajutorul lui.

Să visezi un copil murdar în brațele unei femei căzute – visul sugerează că Pământul este în pericol foarte mare.

În viitor, un număr fără precedent de oameni va fi infectat cu SIDA, iar umanitatea va fi pe cale de dispariție.

Dar când se pare că situația nu va schimba nimic, va apărea o persoană care va inventa un leac pentru această boală cumplită.

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real.

Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

Să vezi un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit.

O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea.

Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a tăiat capul unui bărbat

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acesta este un semn că ai ajuns la acea linie a vieții atunci când trebuie să-ți reconsideri și să-ți schimbi viața.

A vedea un copil care plânge înseamnă a-ți pune în pericol viitorul.

A-ți căuta copilul într-un vis înseamnă a încerca să găsești speranța pierdută.

A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

A ține un copil în brațe într-un vis înseamnă a încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.

De ce visează copilul

Al cui copil ai visat? Dacă este al lui și s-a simțit rău, atunci totul va fi bine cu sănătatea lui, dar va trebui să lupte cu alte probleme minore. Dacă boala era incurabilă, atunci acesta este un motiv de îngrijorare – înseamnă că ceva amenință cu adevărat bunăstarea copilului.Visul în care a murit urmașii tăi are o semnificație similară. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu copilul altcuiva, atunci în viitorul apropiat vă veți face griji și veți fi foarte dezamăgit.

Ce sa întâmplat cu copiii? S-au jucat cu tine – pentru a avea succes și a atinge obiectivele în afaceri și pe frontul personal; studiat sau muncit – spre bunăstare, prosperitate, fericire și armonie (aceasta promite și un vis despre copii frumoși); îndurerat și plâns – la necaz din cauza înșelăciunii și mâniei oamenilor care s-au dat drept prietenii tăi.

Dacă v-ați visat proprii copii, luați în considerare acest lucru ca pe un semn de sus: chiar dacă în ultima vreme nu ați observat probleme în familie, de fapt, gospodăria este jignită de cuvintele și faptele tale, analizează-ți comportamentul.

Interpretarea viselor despre descendenții altor oameni depinde de o serie de detalii. În special, ce au făcut copiii?

Am jucat cu tine – înseamnă că va trebui să suporti vechiul job de ceva timp, dar oferte noi sunt la colț!

A plâns – pentru cel care doarme, acesta este un avertisment: din cauza copiilor sau a familiei apropiate, vei începe să ai probleme. Dar pentru întreaga planetă, un astfel de vis prezice pericol, durere și conflicte armate. Și în timp ce bărbații se vor lupta, iar femeile vor fi angajate în treburi nefeminine, atunci lacrimile copiilor vor curge adesea.

Un număr mare de copii într-un vis poate avea atât o semnificație directă, cât și poate vorbi despre o creștere a natalității în lume sau simbolizează probleme minore. Vor cădea peste tine din toate părțile și vor dura mult timp. Toate aceste necazuri se vor dovedi a fi fatale și nu vor face decât să agraveze situația dificilă dacă cauți copii într-un vis.

Încă două imagini te fac să te gândești la propriul tău comportament: copiii cu dizabilități și tu însuți ca și copil. În primul caz, acesta este un semnal că obiceiurile tale proaste dăunează atât sănătății, cât și bunăstării celorlalți (deși un astfel de vis poate fi interpretat ca un avertisment asupra unei catastrofe ecologice globale). A doua situație sugerează că copilăria ta este nepotrivită și jignește pe alții.

Ce vârstă avea copilul care visa? Bebelușul simbolizează oboseala și neputința ta în fața lingușirilor care se revarsă în adresa ta, copiii mai mari promit vești bune.

Cum s-a simțit copilul? Un copil bolnav visează la diferite tipuri de necazuri, unul sănătos – pentru a rezolva situații dificile și fericire.

Un vis în care vei ține un copil în brațe vorbește despre viitoare achiziții și bogăție. Dacă acesta este copilul tău și tocmai s-a născut, atunci te așteaptă treburile și grijile.

Liniștea sufletească promite un vis despre cum îl introduci pe copil în Coran sau înveți ceva corect – te poți pocăi sincer de păcatele tale.

Vise despre copii Freud asociat cu organele genitale, atât masculine cât și feminine (genul copilului care visează nu contează). Prin urmare, vise în care ai grijă de un copil sau te joci cu el, psihanalistul a considerat o reflectare a unei puternice pofte de masturbare. Nu poți rezista acestei atracții, în plus, nu vrei să te lupți cu ea. Visele despre pedepsirea sau lovitura unui copil dacă este de sex opus au o interpretare similară. Dacă unul, atunci aceasta poate indica înclinația ta pentru homosexualitate.

Visele despre salvarea unui copil de orice pericol (înec, incendiu, cădere etc.) au o cu totul altă semnificație – vorbesc despre dorința ta de a avea propriul tău copil sau de a lua unul în plasament.

Copiii își exprimă sentimentele foarte sincer, au un simț sporit al dreptății și se tem de lucrurile cu adevărat periculoase. Prin urmare, analizează în detaliu visele despre bebeluși, astfel încât să poți înțelege adevăratul sens al experiențelor, gândurilor și emoțiilor tale.

Loff ia în considerare cele trei variante cele mai tipice de vise despre copii:

1. Prietenia cu copiii. Un astfel de vis poate fi o proiecție a dorinței tale dacă copilul visat există în viața reală sau te poate simboliza pe tine în trecut dacă nu cunoști copilul. Pentru a interpreta corect visul, analizează modul în care s-a dezvoltat comunicarea și cum te-ai comportat.

2. Fii părinte și vezi-ți copiii. Cel mai adesea, un astfel de vis reflectă dorința de a avea urmași. Dar poate indica probleme în relațiile cu părinții sau cu alte persoane care au autoritate pentru tine. De asemenea, un vis simbolizează dorința ta de a influența o persoană.

3. Tu însuți ai devenit copil. Visul sugerează că oamenii autoritari din mediul tău încearcă să te țină sub control.

În ciuda faptului că Nostradamus a considerat copiii care visează un simbol al speranței și al viitorului, de cele mai multe ori a dat astfel de vise o interpretare negativă.

Deci, dacă țineai un copil în brațe, atunci aceasta este o reflectare a experiențelor tale din cauza unei situații dificile și aparent fără speranță.

Copiii cu handicap și copiii cu membre lipsă vorbesc despre pericolul grav în care se află planeta. Poluarea gravă a mediului va duce la faptul că în lume se vor naște o mulțime de copii cu dizabilități fizice și mentale. De asemenea, un vis poate informa că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. O altă amenințare globală este avertizat de un vis despre o curvă cu un copil murdar în brațe. O boală teribilă va infecta un număr mare de oameni, populația Pământului va fi pe cale de dispariție. În momentul în care situația va părea fără speranță, va exista un leac pentru această boală. Infecția cu HIV nu exista pe vremea lui Nostradamus, dar ea este cea care se potrivește descrierii întocmite de ghicitor (el, de altfel, era și medic).

Citeste mai mult:  Văzând multe femei într-un vis

De când Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea, el a crezut cu tărie în existența spiritelor rele și a viselor asociate în care un copil este mușcat de un animal cu creșterea numărului de vampiri pe Pământ. Vor fi deosebit de periculoase doar pentru copii. A doua interpretare a unor astfel de vise este că te vei întâlni cu Antihrist, iar el va încerca să te ademenească de partea lui, să te facă ucenicul lui. Un alt vis asociat cu misticismul este despre un bărbat însărcinat. Nostradamus credea că în realitate acest lucru s-ar putea întâmpla cu adevărat, dar nu a exclus ca demonii să fie implicați în concepție. În orice caz, atât bărbatul, cât și copilul său vor câștiga faimă în întreaga lume.

Încă trei tipuri de vise nu reprezintă o amenințare, ci lasă în urmă un sediment asupra sufletului: dacă copilul plânge (prin acțiunile tale pui viitorul în pericol); dacă te-ai văzut mic (ești în punctul în care este important să-ți analizezi și să-ți schimbi viața) și dacă copilul a plecat (încerci să recâștigi speranța deja pierdută).

Există vise despre copii și interpretări pozitive. Un bebeluș zâmbitor și puternic promite începutul unei ere fericite: dragostea va domni în lume, oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie, foame, iar în această atmosferă natalitatea va crește, bebelușii vor fi frumoși și sănătoși.

Un copil care alergă pe pământ și/sau culeg flori simbolizează reînnoirea globală și iluminarea spirituală, formarea unei noi umanități. Va putea preveni un război nuclear dacă, într-un vis, copilul va strânge strâns șarpele sau îl va ucide.

Cum să descifrezi un vis despre copiii altora – 37 de sensuri

Copiii extratereștri visează la certuri și conflicte cu parteneri de afaceri sau colegi. Un astfel de vis poate prevesti, de asemenea, un mare câștig, moștenire sau profit.

Interpretarea somnului despre copiii altora în funcție de detalii

Pe baza acțiunilor:

 • leagănați copiii altora – la un nou roman;
 • educați-i – la recuperare;
 • patrona – a crește la locul de muncă;
 • catch up – a primi sfaturi de la un străin;
 • regret – veste bună;
 • proteja – la boala copilului;
 • a boteza – la dificultăți în drumul spre scop;
 • trata – pentru a rezolva o problemă controversată;
 • calmează – până la nașterea unui copil;
 • baie – la anxietate;
 • adopta – pentru o vacanta fericita;
 • adormit – la reparații neplanificate;
 • a pune la culcare – la schimbări bune;
 • fura – la neînțelegerile cu cei dragi;
 • legănat – a schimba locul de muncă;
 • feed – la probleme cu documentele;
 • îmbrățișare – la o întâlnire cu rude îndepărtate;
 • lovitură – la teama de a pierde o persoană dragă;
 • a pedepsi – a reconcilia cu un partener;
 • swaddle – la patronajul oamenilor influenți;
 • sărut – a face probleme la locul de muncă;
 • dress – la faliment;
 • a certa – la epuizare emoțională;
 • alăptarea – la profit neașteptat;
 • ai grijă de ei – la mașinațiunile dușmanilor;
 • ridicați copiii altora și calmați-i – pentru a câștiga experiență valoroasă;
 • a transporta carucioare cu copiii altora – la o situatie dificila la locul de munca;
 • să le cumpere lucruri – la o ceartă cu părinții;
 • dă-i afară din casă – la un conflict cu un concurent;
 • stați la masă cu ei și mâncați – pentru a lua decizia corectă;
 • a juca – la o nouă relație serioasă;
 • mersul pe jos – spre dezamăgire față de cel mai bun prieten al tău;
 • tăiați-și unghiile – să comită o faptă rea;
 • părul tăiat – pentru a scăpa de obiceiurile proaste;
 • ajutor – pentru a pune capăt unei relații cu o persoană cu două fețe;
 • schimba scutecele – pentru o calatorie romantica;
 • lăsându-le pe stradă – la o deteriorare a reputației;
 • salvați de la foc – la trădarea unui prieten;
 • hrănire cu biberon – pentru a întâlni un vechi prieten;
 • legănat un cărucior cu copiii altora – până la depresie.

În funcție de ceea ce fac copiii altora într-un vis:

 • alerga – la apariția unei surse suplimentare de venit;
 • râde – la vizita oaspeților neinvitați;
 • mângâind un câine – spre singurătate;
 • cădea pe fereastră – a se îndoi de sine;
 • saritura de pe balcon – la un cadou de la o persoana draga;
 • de la acoperiș – la o situație financiară instabilă.

În funcție de ceea ce sunt copiii altora într-un vis:

 • Gemeni – pentru a crește autoritatea;
 • băieți – la trădarea unei persoane dragi;
 • fete – să fie concediate;
 • nou-născuți – spre o ieșire dintr-o situație dificilă;
 • bebelusi – la pierderea respectului din partea colegilor;
 • gemeni – pentru vacanță;
 • care sunt toți în murdărie – la un eveniment fericit în familie;
 • amuzant – pentru o călătorie plăcută cu prietenii;
 • rănit – la bogăție;
 • crap one’s pants – la dragostea nefericită;
 • înecat – la apariția unui hobby scump;
 • pierdut – la despărțirea de o persoană dragă;
 • inferior – cu riscul de a fi înșelat;
 • cei mici – la o ceartă cu membrii familiei;
 • frumos – la un chilipir;
 • flămând – la intrigi, răutatea de la cunoștințe;
 • murdar – la asistența financiară a prietenilor.

În funcție de locul în care visătorul a văzut copiii altora:

 • în autobuz – la pierderea unui lucru valoros;
 • în baie – o întâlnire cu un coleg;
 • în spital – la apariția unor oameni invidioși;
 • în casă – la o ceartă cu vecinii;
 • într-un pătuț – la sărăcie;
 • în apă – la speranțe deșarte;
 • în mașină – la lipsa de sprijin din partea rudelor;
 • în pragul casei sale – pentru o călătorie în străinătate;
 • pe stradă – la un dispozitiv pentru un loc de muncă bine plătit.

În funcție de câți copii altor persoane sunt într-un vis:

 • doi – la muncă grea;
 • mult – la o dispoziție bună.

În funcție de cine a visat copiii altora:

 • căsătorit – la un conflict deschis cu un nedoritor;
 • tânăr – la probleme de sănătate;
 • un bărbat – la o neînțelegere în familie.