De ce o fată necăsătorită visează la propria ei sarcină

De ce să visezi la propria ta sarcină?

Propria ta sarcină într-un vis simbolizează momentul în care vei reuși în cele mai incredibile idei. A venit momentul implementării proiectelor la care ne gândim de mult. Cartea de vis va ajuta la stabilirea cât mai precisă la ce visează viziunea menționată mai sus.

transcriere generală

Ai avut un vis că ești brusc însărcinată? Într-un vis, imaginea este o reflectare a unor schimbări apropiate, o viață potențial nouă, perspective excelente și așteptări reînnoite.

A visa la tine într-o poziție pe timp de noapte înseamnă că ești gata să schimbi opiniile învechite și viziunea asupra lumii în general. Interpretarea visului consideră, de asemenea, viziunea un semnal pentru o nouă relație, o dezvăluire cu succes a potențialului creativ.

Uneori, interpretarea unui vis este directă: vrei sau, dimpotrivă, ți-e frică îngrozitor să nu rămâi însărcinată în realitate. Intriga simbolizează, de asemenea, vise care nu se vor împlini niciodată.

Potrivit lui Miller

Dacă o doamnă singură și-a visat propria sarcină, atunci cartea de vis îi profețește pe soțul ei neiubit. O fată pentru a vedea că este în demolare poate fi dezonorată și dezonorată. Aceeași stare într-un vis promite unei femei cu adevărat însărcinate o naștere cu succes a unui copil.

Noroc sau scandaluri?

De ce o femeie matură, dar necăsătorită, visează la propria ei sarcină? Intriga întruchipează speranțe îndrăznețe, un adevărat miracol și un fel de bucurie. Pentru o femeie de afaceri, acesta este un semn al tranzacțiilor de succes și al implementării cu succes a unui proiect important.

Pentru o femeie care se află în realitate în poziția indicată, cartea de vis profetizează o rezoluție ușoară și o recuperare rapidă a forței.

Cel mai rău dintre toate este să vezi o astfel de viziune pentru o femeie căsătorită. Ea este destinată discordiei în relațiile cu soțul ei și neînțelegerii copiilor.

Totul este invers!

De ce o fată necăsătorită visează la propria ei sarcină? Interpretarea visului îi garantează o serie întreagă de necazuri.

Pentru o fată necăsătorită să vadă o burtă uriașă într-un vis înseamnă că este înșelată cu nerăbdare de un tânăr cu care este în legătură.

Dacă o fată singură a visat că iubitul ei a părăsit-o după ce a aflat despre copil, atunci, conform legii inversiunii, în realitate totul se va întâmpla exact invers.

Cine este visătorul?

Cartea de vis sfătuiește să țină cont de vârsta aproximativă a visătorului, care în timpul nopții a fost însărcinată.

 • O fată tânără, o fecioară – rușine, pierderea onoarei, rușine.
 • Căsătorit tânăr – în viitor, o căsnicie de succes.
 • Matură – bucurie, mândrie.
 • Vârstnici – durere, moarte.

Apropo, chiar și un bărbat într-un vis poate fi însărcinat. În același timp, un burlac așteaptă căsătoria, iar un bărbat căsătorit, dimpotrivă, divorțul de soția sa. Indiferent de sex, pentru un visător bogat, sarcina promite ruină, iar pentru unul sărac, dimpotrivă, o îmbogățire rapidă.

O poți face!

De ce să visezi la propria ta sarcină și la o nuntă „în zbor”? Te vei afla în circumstanțe extrem de dificile, dar vei putea scăpa cu pricepere din ele.

O astfel de nuntă avertizează și asupra necesității de a lua o decizie serioasă care va fi un punct de cotitură în soartă.

Dar dacă într-un vis alesul tău s-a dovedit a fi un bătrân, atunci întârzierea într-un caz binecunoscut amenință să se transforme într-un eșec complet.

Libertate absolută!

Dacă sarcina ta simbolizează uneori o boală în curs de dezvoltare, atunci nașterea promite aproape întotdeauna eliberare: de datorii, amintiri, relații împovărătoare, griji enervante și dureri spirituale.

Dacă nașterea a avut succes, atunci eforturile tale vor aduce succes. Ai avut un vis că procesul a fost foarte dificil și dureros? Interpretarea viselor sfătuiește să vă acordați dificultăților temporare.

Alege-ți visul

De ce să visezi la propria ta nuntă?

De ce să visezi la propria ta înmormântare?

Interpretarea viselor burtica de sarcina

Într-un vis, află despre sarcină

De ce visezi la propria ta moarte?

De ce visezi la un test de sarcina?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce o femeie necăsătorită visează la sarcină

Dacă o femeie necăsătorită a visat la sarcină, atunci ar trebui să aibă grijă de reputația ei. În același timp, într-un vis, acesta este un semnal că a venit un moment favorabil când poți întruchipa cele mai îndrăznețe idei. Pentru a obține cea mai precisă interpretare, este necesar să se țină cont de diverse detalii ale complotului.

Interpretarea cărților de vis populare

În primul rând, merită să aflați ce semnificații atribuie interpreții populari de vise unui astfel de fenomen.

 1. Interpretarea viselor Miller crede că cel mai rău lucru este să vezi un astfel de complot pentru o virgină. Este un simbol al rușinii și al dezonoarei. Dacă o femeie tânără, dar necăsătorită, a fost însărcinată într-un vis, atunci în realitate se va confrunta cu probleme și dificultăți.
 2. Cartea de vis a lui Freud crede că dorințele neîmplinite și visele de natură sexuală sunt reflectate în acest fel. De asemenea, este posibil ca o femeie necăsătorită să fie însărcinată într-un vis înaintea unei noi cunoștințe sau a unei afaceri interesante.
 3. Cartea de vis a îndrăgostiților promite unei femei necăsătorite situații periculoase pentru reputația ei și comunicarea cu oameni dezonorați.
 4. Dacă ai avut un vis despre sarcina ta, atunci cartea de vis pentru cățea promite schimbări fericite, vești bune, achiziții neașteptate.

Ce înseamnă dacă o femeie necăsătorită visează adesea la sarcină

Dacă „zburați” adesea într-un vis, atunci în realitate veți experimenta un sentiment de rușine pentru comportamentul dvs. inacceptabil. De asemenea, este un semnal că ești prea frivol și chiar promiscuu. De ce o femeie necăsătorită visează în mod regulat încă la sarcină?

Acesta este un prevestitor de profit, vești bune, angajamente. Dar, în același timp, frică de schimbare, responsabilitate. Dacă există un tânăr, ar trebui să te gândești la onestitatea lui față de tine. În vise, știau ei exact de la cine au rămas însărcinate? În subconștient, crezi că această persoană poate deveni cel mai bun partener de viață.

Sarcina neplanificată pentru o femeie necăsătorită

Daca ai visat la sarcina ta, nu inseamna ca acelasi lucru se va intampla in realitate. Mai degrabă, acesta este un indiciu că se apropie o nouă rundă a destinului, începe o potențial nouă viață. Speranțele pierdute vor prinde viață și perspective fără precedent se vor deschide înaintea ta.

Vă puteți vedea însărcinată înainte de a vă îmbunătăți situația financiară. Cu toate acestea, pentru doamnele bogate, un astfel de complot este o întoarcere și promite dificultăți cu bani până la faliment. Ai ramas insarcinata in somn? În realitate, ia parte la o dispută serioasă. Dacă ai născut un copil de șapte luni, atunci vei primi un venit la care nici măcar nu ai visat.

Ce înseamnă să fii însărcinată cu un băiat, o fată, gemeni

Dacă știai sigur că ești însărcinată cu un băiat, atunci următoarea perioadă va fi supărătoare, dar reușită. Circumstanțele de viață se vor îmbunătăți, problemele vor fi rezolvate. Sarcina de băiat reflectă, de asemenea, dorința sau nevoia de îngrijire a altcuiva. În plus, căutați să evitați orice fel de responsabilitate.

Citeste mai mult:  De ce visezi o mulțime de ace

Dacă se va naște un băiat, atunci când vei atinge obiectivul, va trebui să te bazezi doar pe propriile forțe. Dar nașterea unei fete poate sugera că vei obține bunăstare printr-o căsnicie reușită. În plus, fătul feminin promite vești care vor fi o mare surpriză.

De ce visezi la sarcina cu gemeni? Va exista o dificultate care are două laturi. În plus, va trebui să faci alegeri dificile. Gemenii sunt asociați cu echilibrul, stabilitatea, încrederea. Această imagine promite o căsătorie fericită necăsătorită și o maternitate timpurie. Dacă se întâmplă să dai naștere la tripleți, pregătește-te pentru pierderi și dezamăgiri. Vei fi bogat, dar nu vei cunoaște niciodată dragostea adevărată.

De ce să vezi un test de sarcină pozitiv

Într-un vis, un test de sarcină a dat un rezultat pozitiv? Vine un moment când cel mai bine este să traduci planurile în realitate. Dar fii atent, pot fi multe obstacole pe parcurs. Arată voință și sârguință și vei obține ceea ce îți dorești. Același complot sugerează că ești capabil să faci ceea ce anterior părea complet imposibil.

Am visat la sarcina si la o burta mare

Într-un vis, din sarcină, s-a umflat urât stomacul? În următoarele câteva zile, circumstanțele vor fi stivuite împotriva ta. Încearcă să rămâi calm și să nu te spargi, doar așa poți face față dificultăților apărute.

O burtă uriașă pentru o femeie necăsătorită simbolizează și imersiunea într-o viață senzuală, iar cu cât este mai mare, cu atât te așteaptă senzațiile mai plăcute. În plus, ești prea concentrat pe latura materială a vieții și în special pe bani.

Dacă burta gravidei devine brusc transparentă, atunci nu îți vei putea ascunde secretele. Daca vezi o burta ca cea a unei femei insarcinate, atunci iti vor face o oferta tentanta, dar mai degraba lipsita de modestie. Fii de acord cu asta și în exact nouă luni vei cunoaște dezamăgirea și necazul.

Ce înseamnă mișcarea fătului în timpul sarcinii?

Dacă ești fericit să simți cum se mișcă copilul înăuntru, atunci dă-te complet unei noi afaceri, care va aduce rezultate excelente mult mai târziu. Același vis sugerează că o idee minunată este gata să se nască sau că se apropie o perioadă de succes în toate privințele când poți începe să-ți realizezi ideile îndrăznețe.

Mișcarea fătului în abdomen în timpul sarcinii poate, de asemenea, avertiza că în curând va trebui să vă schimbați radical opiniile, direcția principală de aplicare a forțelor, munca și chiar locuința. Pe de alta parte, vei gasi o promovare rapida, o cunostinta interesanta, noi legaturi de afaceri.

De ce ar trebui o femeie necăsătorită să vadă sarcina și nașterea într-un vis

Pentru o fată, un astfel de vis prezice pierderea virginității, pentru o tânără femeie necăsătorită – onoare și reputație. Dar toate acestea se vor întâmpla doar dacă te comporți prea frivol și iresponsabil. Pentru o femeie necăsătorită, visele despre sarcină și naștere promit perspective excelente pentru o căsătorie timpurie și o viață de familie prosperă.

Într-un vis, au născut ușor și au experimentat ușurare? Puteți transfera o parte din responsabilitate pe altcineva, iar problema dureroasă va fi rezolvată rapid. Este, de asemenea, un simbol al norocului în afaceri și al bucuriei. O naștere dureroasă înseamnă dificultăți, alegere greșită, o perioadă de ghinion. Interpretarea este agravată dacă nașterea s-a încheiat cu nașterea unui copil mort.

Ceea ce promite avortul într-un vis

A avut un avort sau o naștere prematură? Contrar așteptărilor, acesta este un simbol al începuturilor. Dar te-ai pus pe treabă prematur, prin urmare te vei confrunta cu multe dificultăți. În același timp, un avort avertizează o femeie necăsătorită că unele planuri pot eșua sau că vei lua prea grabit și, prin urmare, o decizie greșită.

Întreruperea conștientă a sarcinii pentru o femeie necăsătorită înseamnă dificultatea alegerii, teama de viitor, dorința de a scăpa de obligații, incapacitatea de a finaliza ceea ce a început. Acesta este un semn foarte negativ care marchează o pierdere a potențialului sau o respingere conștientă a oportunității de a se realiza.

Sarcina pentru o femeie necăsătorită – alte sensuri

Când descifrați, merită luate în considerare și alte detalii ale visului. De ce, de exemplu, visezi că sarcina s-a încheiat cu un avort spontan? E clar că nu ești pregătit pentru schimbare. Dacă în același timp au văzut sânge, atunci te vei confrunta cu nedreptate.

 • dureri abdominale – singurătate, durere psihică
 • a rămâne însărcinată dintr-un fost – dificultăți neașteptate
 • de la o persoană dragă – perspective bune
 • de la un străin – o idee grozavă
 • consumul de alcool în timpul sarcinii – speranțe înșelate
 • căsătoriți gravidă – schimbări apropiate
 • san cu lapte – sprijinul prietenilor, promovare cu succes
 • mângâind stomacul – lucrurile vor merge bine
 • data nașterii – termenul limită pentru îndeplinirea predicției, dezamăgire
 • a vedea o maternitate – o vizită a unei persoane plăcute, o surpriză
 • frica de naștere – o serie de pierderi
 • apele au plecat – o inundație în apartament, o întrerupere a alimentării cu apă
 • menstruația prin făt – o acțiune erupție cutanată
 • lupte – un vis devenit realitate
 • încercări – rezolvarea rapidă a problemelor
 • nașterea mortii este un vis

Dacă într-un vis nu ai putea naște, atunci, în realitate, pregătește-te pentru o cădere și nesiguranță. Încercați să vă puneți laolaltă și să duceți problema până la capăt.

De ce să visezi la propria ta sarcină?

Știu că suntem cu toții suspicioși și chiar și un vis tulburător ne poate scoate dintr-o rută. Și de ce o fată necăsătorită visează la propria ei sarcină, diferite cărți de vis interpretează diferit. Să analizăm această problemă pe măsură ce aud din ce în ce mai mult despre ea.

Ce înseamnă interpretare

Din cele mai vechi timpuri, visele au făcut parte integrantă din predicții. Cu o lectură pricepută, ei au vorbit despre cum ar fi vremea, ce așteaptă o persoană în viitor și dacă merită să cumpărați un bilet de loterie pentru că femeia a visat un complot pentru profit.

Sarcina și nașterea sunt o perioadă destul de dificilă, inclusiv emoțională. Ceea ce ieri părea nesemnificativ, astăzi provoacă stres pentru viitoarea mamă. De aceea, într-un vis, o femeie se vede însărcinată și, în același timp, cu o burtă mare, diferite cărți de vis sunt interpretate diferit.

Dacă visul a fost însoțit de o stare de anxietate, atunci cel mai probabil aceasta indică prezența unor patologii. Dar, pe de altă parte, acest lucru se poate datora instabilității stării emoționale. Acest lucru este valabil mai ales dacă o femeie este îngrijorată de rezultatul nașterii unui copil, de exemplu, a mai avut avorturi spontane.

Citeste mai mult:  Doarme fată goală

În general, o „situație interesantă” poate fi visată nu numai de femeie însăși, ci și de bărbați, doamne la bătrânețe. Adică atunci când însuși faptul de a naște un copil este practic imposibil pentru ei. Dar cărțile de vis interpretează astfel de vise nu mai puțin detaliat decât pentru o fată căsătorită.

Dacă a avut și un vis de duminică până luni dimineața, atunci el este de obicei asociat cu anxietatea și fricile, dezvăluie toate contradicțiile pe care le are o persoană. Totuși, în același timp, visele duc la treburi goale și conversații meschine.

concepţie sau prosperitate

Dacă o femeie căsătorită visează că se află într-o „poziție interesantă”, atunci dimineața ar trebui să-și amintească ce dimensiune avea stomacul ei, precum și sentimentele ei în același timp.

A te vedea ca o fată căsătorită într-un vis al unei femei însărcinate pentru o lungă perioadă de timp este adesea interpretată ca o realizare a dorinței de a concepe un copil. Adică acesta este un semnal direct că a venit o perioadă favorabilă pentru debutul sarcinii.

Cu toate acestea, dacă o fată a experimentat frică într-un vis, atunci aceasta indică nesiguranța ei în această dorință. Dacă o femeie se află în ultimele săptămâni ale mandatului ei, atunci un astfel de complot poate însemna profit sau un fel de cadou. Un vis de miercuri până joi dimineața îți va spune cum să rezolvi problemele financiare.

În imaginea văzută noaptea, va exista un indiciu la această întrebare. Dar dacă visul se distinge prin amintiri dificile, emoții rele, atunci aceasta indică o relație tensionată cu soțul și copiii pe care cuplul îi crește. Frica inconștientă este o proiecție a acestor relații asupra copilului nenăscut.

Mai multe interpretări au un astfel de complot pentru o femeie necăsătorită:

 • la vești fericite;
 • la sarcina.

Dacă aceasta din urmă nu este planificată de ea, trebuie să fii atent, să limitezi contactele sexuale sau să te protejezi. A vedea o fată tânără însărcinată într-un vis conform lui Vanga este interpretat în acest fel. Dar există o avertizare – dacă intriga pe acest subiect revine din nou și din nou, atunci poate însemna zvonuri care se răspândesc despre fată.

Pentru cei care doresc să-și rezolve visele cu ușurință, recomand cartea editorului A. Serov „Cea mai completă carte de vis a lui Miller”.

Acesta este cel mai popular manual, interpretând ceea ce a văzut noaptea. Gustav Miller, psiholog, a folosit experiența astrologilor antici și cercetările psihanaliştilor ca bază pentru interpretări. Această carte a folosit materiale care nu au fost traduse anterior în rusă, dar cu adaos de concepte moderne, ceea ce face cartea de vis interesantă pentru o persoană modernă.

Baiat sau fata

Sarcina într-un vis se poate termina prin naștere. Este important să ne amintim sexul copilului. Pe această bază, cărțile de vis oferă și mai multe interpretări. Băiatul visează la un succes fără precedent în muncă. Cel mai adesea acest lucru se datorează creșterii rapide a carierei.

Dar există și alte opțiuni:

 • o fată care se poate căsători va primi o cerere în căsătorie de la un tip demn;
 • doamnele căsătorite își vor crește statutul social;
 • sarcina și nașterea unui băiat – la bunăstarea în familie, la stabilitate financiară.

Dacă o fată se naște într-un vis, aceasta promite unei femei însărcinate o activitate de muncă ușoară. O „situație interesantă” și nașterea unei fete este întotdeauna o dungă albă a vieții și în toate manifestările ei: muncă, dragoste etc.

Pentru o fată tânără, complotul în care simte că este însărcinată cu gemeni reflectă toate cele mai pozitive lucruri care i se pot întâmpla în viitorul apropiat. Acest lucru se aplică atât bogăției materiale, cât și dragostei, întâlnirea cu o persoană care va deveni destinul ei.

Dar dacă visezi la o „situație interesantă” cu agitație, atunci aceasta poate fi un vestitor al adversității, deși alte surse o interpretează ca prosperitate. Cel mai probabil, acest lucru ar trebui să fie asociat cu propriile ei sentimente pe care o femeie le experimentează noaptea. Dacă te vezi într-o „poziție interesantă” și într-o nuntă, atunci pentru o fată tânără acest lucru se datorează unei schimbări radicale în viața ei personală.

Dacă vorbim despre sexele copiilor, atunci băieții sunt preferați. A-i vedea născuți noaptea „poze” înseamnă a găsi pace, prosperitate și un înalt patron. Grozav dacă ați văzut această poveste de joi până vineri dimineața. În acest moment intuiția funcționează foarte bine, așa că interpretarea poate fi numită în siguranță profetică.

Dar dacă ai văzut sarcina unei prietene noaptea, atunci aceasta are întotdeauna consecințe negative. Diverse cărți de vis interpretează acest lucru ca fiind nevoia de a împrumuta prietenilor și rudelor, dificultăți în relații și probleme.

Ce carte de vis să crezi

Amintiți-vă, am spus că astăzi există interpretări diferite ale aceleiași povești de noapte în diverse surse. De exemplu, o carte de vis musulmană interpretează sarcina într-un vis pentru o femeie în vârstă ca un prevestitor al bolii.

Dar pentru o fată care nu este însărcinată și pentru o femeie necăsătorită, așa cum spune această sursă, un astfel de complot este pentru căsătoria viitoare. Și din nou se spune că sarcina în timpul nopții „imagini” este încă o schimbare bună.

Cu toate acestea, cum ar putea fi altfel, pentru că așteptarea unui copil și apariția lui ulterioară este asociată cu cele mai bune momente din viața unei mame. Deși există și excepții. Deci, cartea de vis a lui Miller descifrează „situația interesantă” pentru o fată căsătorită, ca probleme cu soțul ei.

Și, de asemenea, faptul că copiii care s-au născut nu vor fi frumoși. Adică, după cum puteți vedea, o astfel de interpretare este contrară celorlalți, prevestind prosperitate și bunăstare. Dar dacă o femeie poartă cu adevărat un copil, atunci, potrivit lui Miller, aceasta înseamnă o naștere reușită.

Sigmund Freud explică un astfel de complot foarte interesant: fata va dobândi un nou patron care va fi mai bun decât precedentul din toate punctele de vedere. Mai mult, rezultatul va fi mereu pe plac doamnei, iar ea nu va regreta trecutul. Dar pentru o fată de 15 ani, acest lucru nu este foarte bun, este asociat cu înșelăciune și informații false.

Intrigile văzute în noaptea de vineri spre sâmbătă sunt greu de interpretat. Ele sunt adesea false, așa că dacă complotul tău a fost prost, atunci trebuie doar să-l uiți. Deși detaliile „imaginilor” pot fi tăiate clar, atunci acestea nu trebuie ignorate.

Citeste mai mult:  A fi pe un nor într-un vis

Porți un copil și somnul este plăcut pentru tine, atunci trebuie doar să aștepți nașterea și să fii sigur de rezultatul lor reușit. În această perioadă, o femeie vrea să arate la fel de bine ca înainte de sarcină.

Trusa pentru gravide și care alăptează „Hunny Mammy” va ajuta: halat de baie, cămașă de noapte. Datorită bumbacului 100%, materialul este foarte plăcut pentru corp, așa că viitoarele mămici poartă setul cu plăcere. Și după nașterea unui copil, puteți hrăni cu ușurință un copil în el – o incizie este prevăzută sub sân.

Dragele mele femei!

Crede doar în acele vise care trezesc emoții pozitive. Deși nu trebuie să ignorați avertismentul „imagini” asupra consecințelor negative. Urmează-ți intuiția și vei fi bine.

Dacă ți-a plăcut articolul, spune-i prietenilor tăi despre el. Sunt sigur că vor fi interesați. Abonează-te la blog și vei primi toate știrile și articolele. Și am ceva interesant și util să vă spun! La revedere!

Cu stimă, Tatyana Chudutova, mamă a trei copii minunați!

Dacă ai visat la propria ta sarcină, care este sensul visului?

De ce să visezi la propria ta sarcină

Nu este nimic surprinzător atunci când purtarea unui făt este visată de o femeie care așteaptă cu nerăbdare. În acest caz, este și mai ușor să înțelegeți la ce visează propria sarcină – se va întâmpla în curând. Pentru o femeie căsătorită, propria ei sarcină poate însemna și un alt eveniment vesel sau ceva de care poate fi mândră.

Când o femeie este însărcinată în realitate, atunci nu ar trebui să cauți un sens ascuns într-un vis. Mai mult, un vis despre sarcină înseamnă pentru ea rezolvarea cu succes a nașterii și o recuperare rapidă a forței. Celebra ghicitoare Vanga credea că propria ei sarcină într-un vis ar putea duce la nașterea de gemeni.

Cu toate acestea, un astfel de vis pentru o fecioară poate prevesti probleme, înșelăciune. Poate că o astfel de situație va apărea în viața reală, pentru care va fi păcat mai târziu. Adică, pentru o fată imaculată, un astfel de vis poate prevesti rușine. Deși Freud crede altfel. În opinia sa, un vis despre sarcină pentru o fată înseamnă doar dorințe sexuale care nu au fost încă îndeplinite. Și dacă în prezent are o prietenă, atunci relația lor va avea o continuare bună.

Unele cărți de vis interpretează visul sarcinii că un bărbat a avut o interpretare foarte ambiguă. Într-un caz, acest lucru poate promite consecințe neplăcute ale relațiilor cu sexul feminin, iar în celălalt, dorința de a concepe urmași de la o persoană iubită. Prin urmare, ar trebui interpretat, concentrându-se pe evenimente reale și natura relațiilor cu sexul opus.

Ce se întâmplă dacă visezi la propria ta sarcină

Un vis despre propria sarcină poate fi visat nu numai de orice gen, ci la orice vârstă. Experții spun că interpretarea este mult mai largă decât se crede în mod obișnuit. În adolescență, un astfel de vis înseamnă începutul pubertății, pentru o fată – trezirea instinctului matern. Un astfel de vis poate fi un precursor banal al menstruației timpurii.

Dar există o altă părere, opusă – o căsătorie nereușită, probleme, griji. Pentru oamenii creativi, acest vis înseamnă o gestație pe termen lung de planuri, proiecte. Iar unii, după ceea ce văd, pot primi vești bune sau profit financiar. Cu toate acestea, Nostradamus, dimpotrivă, credea că un astfel de vis era în pierdere.

Prin urmare, pentru a înțelege la ce visează propria ta sarcină, trebuie să fii atent la micile detalii ale visului. Pentru o interpretare corectă, simplul fapt al sarcinii nu este suficient. Se întâmplă ca visătorul sau visătorul chiar să realizeze că poartă un băiat sau o fată. Pentru interpretarea conștiinței, acesta este un detaliu important.

Băiatul prezintă dificultăți, iar fata – un dar al destinului, al bunăstării. Sarcina cu un băiat poate promite dificultăți la locul de muncă, o călătorie de afaceri neprevăzută sau o schimbare de locuință. Unele cărți de vis prevăd chiar accidente, dezastre. Dar, în mod ciudat, în unele cărți de vis, acest lucru este interpretat exact invers: un băiat este pentru bine, iar o fată este pentru necazuri minore.

Dacă există gemeni în uter, atunci totul ar trebui să fie așteptat de două ori. Același vis poate însemna apariția unei persoane cu două fețe în mediul înconjurător și poate avertiza cu privire la problemele viitoare din partea sa. Dar acest lucru este valabil doar pentru un bărbat sau pentru o femeie care nu este în prezent însărcinată și nu visează la un copil.

Ce înseamnă propria ta sarcină?

Și totuși, dacă o femeie este însărcinată în realitate, atunci chiar și sexul copilului văzut într-un vis, un avort spontan sau un defect fizic al copilului nu o amenință cu nimic teribil. Toate acestea sunt starea sa naturală, când organismul suferă modificări serioase, atât fiziologic, cât și psihologic. Deoarece o femeie percepe realitatea foarte clar și emoțional, acest lucru nu poate decât să îi afecteze visele.

Un vis despre sarcină pentru o femeie în vârstă este cel mai adesea o reflectare a unei tulburări de sănătate. Mai ales dacă a suferit o naștere de mai multe ori în viață. Un astfel de vis poate fi cauzat de tulburări ale tractului gastrointestinal, boli ale ficatului și rinichilor. Orice boală din zona pelviană este destul de capabilă să-i amintească doamnei de experiența ei maternă la nivel subconștient.

Pentru femeile căsătorite, un vis despre sarcină este uneori interpretat ca o adevărată trădare a soțului ei. Poate că în realitate a experimentat o ispită similară, dar de frica consecințelor nu a încălcat fidelitatea conjugală. Acest lucru este uneori înțeles ca înșelăciune pe un soț, care poate avea consecințe neprevăzute.

Dacă un bărbat se vede însărcinat cu gemeni, atunci cel mai probabil este în pragul unei alegeri dificile, ceea ce îi provoacă un sentiment de disconfort și emoție. Purtarea tripleților într-un vis nu are adesea nimic de-a face cu sarcina trezită.

Un astfel de vis înseamnă fie o ascensiune rapidă pe scara carierei, fie o relație dificilă de oameni uniți într-un triunghi amoros. De regulă, unul dintre ei este martorul însuși. Când interpretați un vis despre propria sarcină, ar trebui să vă concentrați asupra sentimentelor pe care le-a provocat visul. Dacă bucurie, ușurare, atunci totul va fi bine.