Cartea de vis cu previziuni gratuite

De ce visezi la o predicție

Predicție conform cărții de vis a lui Miller

Ghicitoare, vrăjitoare – O vrăjitoare într-un vis înseamnă că basul va fi atras de case de întâlniri și alte plăceri dubioase.

Predicția cărții de vis a lui Hasse

Previziune – te așteaptă dezamăgirea.

Predicție conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

Dacă într-un vis ați primit un fel de predicție, nu vă grăbiți să o luați la propriu. Cel mai adesea, primim predicții reale în visele noastre sub formă de indicii sau ghicitori. Se întâmplă adesea ca, după ce am rezolvat o astfel de ghicitoare, să obținem cu adevărat informații valoroase sau sfaturi utile pentru viitor.

Predicție conform cărții de vis de primăvară

Ascultarea unei predicții într-un vis este un avertisment de pericol.

Predicție conform cărții de vis de vară

Dacă ți se prezice într-un vis că vei fi bogat, vei fi sărac.

Predicție conform cărții de vis de toamnă

Dacă într-un vis îți este prezis ceva neplăcut, un eveniment fericit va avea loc în viața ta.

Predicția cărții de vis de la A la Z

Dacă într-un vis apelați la predictori, dorind să vă cunoașteți soarta viitoare, înseamnă că, în realitate, veți fi îngrijorat de o problemă importantă care necesită o decizie urgentă, dar pentru a o accepta, ar trebui să cântăriți cu atenție argumentele pro și contra. .

Pentru o fată tânără, un astfel de vis înseamnă că se va confrunta cu alegerea pe care dintre fani să preferă și pe cine să respingă, iar o astfel de decizie va necesita o abordare la fel de subtilă și echilibrată din partea ei.

Dacă într-un vis se prevede că vei eșua, atunci în realitate vei fi dezamăgit de plăceri dubioase, iar dacă acestea prevestesc bunăstare, în curând te vei distra plăcut primind o invitație la o petrecere.

Un vis în care tu însuți prezici viitorul cuiva indică faptul că, în realitate, vei fi depășit de îndoieli cu privire la fidelitatea logodnei tale.

Predicție conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Previziune – vei fi dezamăgit

Predicție conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Ghicitor – Vedeți un ghicitor într-un vis – sunteți predispus la plăceri de natură dubioasă; uneori doar frica te ține de aceste plăceri – dacă cineva nu află; uiți de Martorul principal, care locuiește atât în ​​cer, cât și în inima unei persoane; acest vis îți dă motive să reflectezi asupra păcătoșeniei tale.

Previziune conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat Predicție – Sensul depinde dacă ți-a fost prezis un eveniment vesel sau trist. Imaginează-ți că, în orice caz, o mare bucurie te așteaptă la final. La urma urmei, chiar și dificultățile duc adesea la succes!

Predicție conform cărții de vis englezești

Ce înseamnă predicțiile într-un vis – Imaginile unei mingi de cristal, un pachet de tarot, hexagrame I-Jin, rune sau simboluri astrologice sugerează că nu ești sigur de viitorul tău și te străduiește să afli ce te așteaptă. Din timpuri imemoriale, oamenii au încercat să găsească modalități de a prezice viitorul pentru a preveni dezastrele sau pentru a profita de fiecare oportunitate. Visele în sine au fost adesea folosite ca formă de divinație. Nimeni nu a reușit vreodată să demonstreze că cutare sau cutare metodă de predicție este complet și complet eficientă, deși se poate susține că, conform teoriei probabilității, orice predicție se va împlini mai devreme sau mai târziu. De ce să visezi: Visele în care pui întrebări predictorului înseamnă că nu ești foarte sigur de posibilul rezultat al unui anumit caz sau roman. Ai nevoie de un sfat pe care știința sau un expert cunoscut nu le pot oferi, sau nu vor spune ceea ce vrei să auzi. Visele în care te găsești ghicitor pot însemna pur și simplu dorința ta de a fi înzestrat cu un talent sau altul. Sau poate ai deja abilități psihice? În acest caz, amintiți-vă ce formă de divinație ați folosit în vis și încercați-o în viața reală.

Predicție online de carte de vis

Orice predicție negativă pe care o primiți indică faptul că nu ți se va întâmpla nimic bun. de bun augur

Tu însuți prezici viitorul cuiva – înseamnă că, în realitate, vei fi depășit de îndoieli cu privire la fidelitatea logodnei tale.

Predicția auzită într-un vis – în realitate ar trebui să se adeverească exact opusul, așa că dacă ai auzit de moartea ta, să știi că vei trăi fericiți până la urmă.

Dacă ți se promit probleme în zilele următoare, nu trebuie să te lase sedus de vreo distracție în pragul a ceea ce este permis, nu vei primi nimic de la ele decât necazuri.

Aflați despre o predicție bună despre viitorul dvs

Interpret de vise

Interpretarea viselor și interpretarea viselor

Ce înțelegem prin numele „Vis” și cum să-l interpretăm

Interpretarea viselor online – interpretarea viselor, ceea ce înțelegem prin numele „Vis”. Secretele nerezolvate ale subconștientului nostru într-un vis emoționează mințile din cele mai vechi timpuri. Viziunile nocturne oferă diferite indicii pentru interpretarea viselor în orice situație de viață.

Citeste mai mult:  De ce visezi să-ți vopsești părul în negru

Visele noastre au fost studiate de mulți mistici celebri, psihologi, oameni de știință.

De exemplu: Sigmunt Freud, a colectat o carte de vis, a scris o carte întreagă despre studiul și interpretarea viselor. El a spus că sub fiecare dintre visele noastre, poate exista un fel de problemă de ascundere.

Deci, să explicăm ce poate însemna un vis pentru fiecare literă separat din cartea de vis:

interpretarea viselor online

Interpretarea viselor online și interpretarea viselor

 • Din cele mai vechi timpuri, omenirea a încercat să găsească interpretarea corectă a viselor – evenimente și imagini care apar într-un vis.
 • Cartea de vis, interpretând sensul visului, deschide vălul viitorului pentru a afla ce îi rezervă soarta: dacă persoana și cei dragi sunt în pericol de necaz sau boală.
 • Se crede că, dacă îți interpretezi corect visul, poți primi un avertisment cu privire la dezastrul iminent și poți încerca să eviți apariția lui, schimbând cursul evenimentelor în bine. Cărțile de vis scrise de diverși autori de ghicitori ajută la obținerea unor astfel de interpretări.
 • Chiar și în secolele antice îndepărtate, au fost create diverse cărți de vis, scopul lor principal a fost interpretarea viselor. Mulți autori din secolul al XIX-lea al erei noastre au căutat să privească dincolo de această linie. Pe baza lucrărilor unor oameni mari, ne-am construit propriile încercări de a înțelege visele și visele profetice.
 • Vise și vise (articole)

Cum să scăpăm de visele rele și de ce visăm la ele, vise lucide și o abordare științifică a viselor. Aspecte mistice și influența lunii asupra viselor noastre, toate acestea în secțiunea vise și vise.

Conform unei teorii mai moderne, orice vis este o formă de lucru a creierului, în care informațiile primite în realitate sunt procesate.

 • Interpretarea viselor astrologice prin elemente

Dacă ești adesea chinuit de coșmaruri, nu căuta o explicație pentru asta în cărțile de vis. Încercați mai întâi să vă rezolvați temerile și sentimentele. Atunci nu te vei trezi cu o sudoare rece și nu te vei mai bea pastile calmante.

Calendar de carte de vis

Era general acceptat că visele indică evenimentele din acest an dacă visau în prima zi a noului an. Un vis în a doua zi – se va împlini în următoarele 8 luni. Ceea ce ai visat în a treia zi practic devine deja realitate sau s-a împlinit în special.

În cele mai vechi timpuri, ei aveau mai multă încredere în cartea de vis compilată în funcție de zilele lunare. Au numărat zilele, începând de la luna nouă, au alcătuit tratate speciale, pictate în ce zi ar putea avea loc un vis profetic.

Interpretarea viselor a bolilor – Interpretarea viselor cu căutare

Ce înseamnă visele în interpretarea cărții de vis a bolilor? Cum să interpretezi corect toate elementele dintr-un vis?

Interpretarea Viselor Bolilor ne ajută să răspundem la multe întrebări referitoare la viziunile noastre în vis și să avertizăm asupra bolilor iminente, pentru a putea corecta situația în stadiul inițial al bolii.

Interpretarea viselor a iubirii interpretarea viselor

Cum să obțineți interpretarea corectă a visului dvs. Cartea de vis a iubirii te va ajuta să găsești cele mai precise și de încredere semnificații ale evenimentelor care pot prezice momente cheie importante din viața ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați din vis toate imaginile pe care ați reușit să le amintiți și să le găsiți în cartea noastră de vis, indicând semnificația lor într-un singur cuvânt, de exemplu: „întâlnire” sau „nuntă”. Cartea de vis a iubirii va determina semnificațiile posibile ale evenimentului dorit. Cartea de vis a iubirii vă va ajuta, pentru că vom încerca să vă deschidem vălul secretelor viselor.

Interpretarea viselor prin flori Interpretarea viselor prin flori

Interpretarea viselor – interpret al viselor

Noaptea, ai avut un nou vis misterios și vrei să-i înțelegi sensul? Serviciu convenabil: carte de vis – interpretare a viselor, care conține 100 de cărți de vis ale celor mai bune autori și peste 250000 de interpretări. Folosind cărțile noastre de vis în fiecare zi, vă puteți analiza prezentul și viitorul, vă puteți da seama de starea dumneavoastră psihologică interioară și puteți găsi răspunsul la o întrebare.

Căutați interpretare în cartea de vis:

Alegeți un subiect în cartea de vis:

Calendar de vis pentru astăzi: 25 decembrie 2019

Visul de azi te va supara.

Structura energetică complexă a zilei lunare afectează calitatea somnului. Înainte de a porni într-o călătorie în regatul lui Morpheus, ar trebui să curățați energia din dormitor. Pentru a face acest lucru, puteți folosi lumânări bisericești sau aromate și tămâie orientală. Visele pot fi tulburătoare, confuze și grele, prevăzând probleme. Acesta poate fi rezultatul unor probleme de sănătate, suprasolicitare, condiții nefavorabile din casă. Pentru a nu rata un indiciu important, ar trebui să analizați fiecare imagine cu mare atenție și să separați boabele raționale din punct de vedere subiectiv. Visele de bun augur au și ele unde să fie. Ele ar trebui să fie considerate conform cărții de vis cu aceeași grijă ca și cele negative.

Citeste mai mult:  Prinde pești în apă limpede într-un vis

Săgetătorul este un semn al filozofiei și al religiei, prin urmare reflecțiile asupra existenței vieții sunt caracteristice astăzi. Visele cu Luna în Săgetător reflectă visele tale, gândurile despre existența ta. Ele pot avea și o semnificație mai generală, dezvăluind problemele creației lumii. Visele de călătorie sunt semnificative. Ele reflectă dorința ta de a vedea lumea, locurile tale preferate. Cel mai adesea, înoți sau zbori, urmărind panorame naturale superbe sau locuri aglomerate. Dacă plănuiți o călătorie adevărată, atunci ar trebui să acordați atenție semnelor. Vor face călătoria mai ușoară și vor evita pericolele reale. Visele cu Luna în Săgetător pot arăta calea oamenilor care au părăsit Pământul, inclusiv cunoscuților și rudelor. Ele sunt pline de spiritualitate și sens ascuns.

Visele din al 4-lea trimestru al lunii lunare vă vor spune la ce nu aveți nevoie în viață și la ce ar trebui să renunțați. În această perioadă pot apărea vise cu conotație negativă, dar în viața reală vor însemna doar schimbări pozitive. Visele care provoacă tristețe, furie, anxietate sunt un semn bun. Ele înseamnă că răul va dispărea și va veni o perioadă favorabilă în viață.

Dacă în al 4-lea trimestru ai vise bune cu emoții pozitive, atunci asta nu înseamnă neapărat ceva rău. Este posibil să vă despărțiți de ceva care v-a oprit dezvoltarea și a împiedicat începerea unei noi etape a vieții.

În perioada de schimbare a fazelor lunare, psihicul este agravat și visăm la ceea ce ne gândim cel mai mult, la ceea ce trăim, pe care cheltuim multă forță mentală. Astfel de vise oferă răspunsuri la întrebări ascunse și ne arată în ce situații ar trebui să fim mai înțelepți.

Din cauza unei proaste dispoziții și a unei stări de bine, este posibil să aveți vise neplăcute, care nu găsesc o explicație logică, cu un complot inconsecvent. Interpretarea viselor sub Lună fără un curs în cartea de vis este dificilă.

Interpretarea viselor în baza de date online

Această secțiune conține zeci de cărți de vis unice:

 • Cărțile de vis ale autorului Interpretarea viselor conform cărților de vis ale lui Miller, Vanga, Freud, Yuri Longo, Phoebe, Azar, Kopalinsky, Loff, Catherine cea Mare, Simon Kananit, Jung, Miss Hasse, Tsvetkov, Smirnov.
 • Interpretarea viselor popoarelor lumii (rusă, franceză, evreiască, engleză, islamică, italiană, musulmană).
 • Cărți de vis antice (Asirian, numeric pitagoreic, egiptean, chinezesc Zhou-Gong, persan Taflisi, fabulistul grec Esop, vrăjitoarea Medea, vedica Sivananda).
 • Cărți de vis populare – interpreți(Cartea de vis Velesov, populară rusă, cartea de vis a vindecătorului Akulina, vindecătoarea Maria Fedorovskaya, cartea de vis a bunicii din 1918, cartea de vis populară ucraineană).
 • Cărți de vis tematice (carte de vis înstelată, astrologică, acasă, magică, pentru copii, feminină, carte de vis idiomatică, psihanalitică, culinară, lunară, dragoste, mitologică, psihologică, simbolică, modernă, carte de vis a secolului XXI, pentru întreaga familie, zile de naștere, yoghini , sănătate, subconștient, carte de vis Tarot, Magie neagră, ezoteric, erotic etc.).

Cartea noastră de vis este destinată celor care cred că fiecare simbol de vis înseamnă ceva și celor care doresc să-și cunoască viitorul. Nu-ți respinge visele! Ei sunt psihanalistul tău interior, urmărește comploturile și stările de somn. Citiți printre rânduri și totul va deveni clar. În această secțiune a site-ului dedicată viselor, a fost implementat un sistem convenabil de căutare a semnificației unei acțiuni, obiect sau simbol visat, datorită căruia este destul de simplu să interpretați visele dintr-o carte de vis. Puteți rezolva visul în trei moduri: 1) într-un dicționar alfabetic, 2) prin formularul de căutare, 3) pe tema visului.

Interpretarea viselor nu este clară: aceeași împrejurare poate fi interpretată în moduri diferite. Prin urmare, pentru ca sensul somnului să fie plauzibil, amintiți-vă nu numai sensul general al visului, ci și cele mai mici nuanțe pe care le vedeți. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți secretul viselor voastre de noapte. În plus, concentrându-vă pe luarea în considerare a diferitelor cărți de vis – interpreți, puteți adăuga linii la imaginea rezultată. Cartea de vis online de la diferiți autori de pe AstroMeridian.ru include o colecție foarte mare de interpretări – mai mult de 75 de cărți de vis, dintre care multe sunt publicate doar la noi. Interpretul nostru de carte de vis este oferit gratuit tuturor cititorilor curioși.

Cartea de vis online. GRATUIT!

Cartea de vis combinată alfabetic.

Realizarea viselor conform calendarului lunar

Astăzi este 1 zi lunară – un vis, de regulă, nu se împlinește dacă se visează ceva neplăcut. Visele bune pot deveni realitate

Faza: lună nouă – În visele lunii în creștere, dimpotrivă, apare ceva nou care se va întâmpla în curând în viața noastră. În ele vedem ce anume și cum să începem cel mai bine, în ce domenii sunt necesare schimbări. Astfel de vise se numesc umplere. Intrigile lor pot fi foarte diverse – de la simple povești de zi cu zi la cele mai fantastice. Dar oricât de ciudate ni s-ar părea aceste vise, foarte curând ele se pot împlini. Visele cu o lună în creștere cheamă în viitor, acesta este ceea ce se numește „vise profetice”.

Citeste mai mult:  Visând un tată mort în viață

Lună plină: 19:23:14, 10 ianuarie 2020. Următoarea lună plină va fi 7:34:35, 9 februarie 2020

Lună Nouă: 5:15:31, 26 decembrie 2019. Următoarea lună plină va fi 21:44:11, 24 ianuarie 2020

Visul devine realitate în ziua săptămânii și dată

Dacă ai avut un vis miercuri – visul prezice

Dacă ai avut un vis pe 25 – împlinit în siguranță și rapid.

Lună plină: 19:23:14, 10 ianuarie 2020. Următoarea lună plină va fi 7:34:35, 9 februarie 2020

Lună Nouă: 5:15:31, 26 decembrie 2019. Următoarea lună plină va fi 21:44:11, 24 ianuarie 2020

Sfaturi utile

După dormit, mâinile trebuie spălate imediat, pentru că atunci când adormim, ni se aplică un duh necurat pe mâini și este încă acolo. Fața trebuie spălată fără a atinge ochii.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Ce sunt visele? De unde vin ei? Ce înseamnă imagini fantastice uimitoare? Până acum, nici oamenii de știință, nici maeștrii ezoterismului nu au dat un răspuns incontestabil și fără ambiguitate la aceste întrebări. Și deși atitudinea față de această problemă se schimbă în timp, visele rămân partea cea mai misterioasă a vieții umane.

În cele mai vechi timpuri, oamenii erau siguri: viziunile nocturne sunt știri de la spiritele familiei, zei sau strămoși, în acest fel forțele misterioase comunică cu cei vii. Aceste mesaje urmau să fie descifrate de înțelepții, vrăjitorii și șamanii locali. Când, de-a lungul timpului, credințele primitive au fost înlocuite de sisteme religioase, interpretarea viselor a devenit sarcina preoților diferitelor culte. La acea vreme, viziunile nocturne erau luate mai mult decât în ​​serios. După cum știți, în Grecia antică au fost construite chiar și temple speciale, unde vizitatorii veneau să doarmă dacă aveau nevoie să vadă un vis profetic, iar clericii ajutau la interpretare. Acolo a apărut prima carte de vis care a ajuns până la noi – o carte în cinci volume scrisă de Artemidor Daldian.

Dacă ai avut un coșmar, trebuie să te uiți pe fereastră și să spui de trei ori:

„Unde este noaptea, este un vis”

În epoca creștinismului, visele au continuat să fie tratate cu respect. Căutau un sens secret, încercând să dezlege ce indicii le dau puterile superioare. Și acest lucru nu este surprinzător: chiar și Biblia descrie vise profetice.

Mai târziu, odată cu dezvoltarea științei, atitudinile față de vise au început să se schimbe. Sigmund Freud și-a creat propriul concept al interpretării lor, eliminând tot ce este ciudat și mistic. Din punctul de vedere al celebrului psiholog și al adepților săi, visele sunt un depozit de informații despre individ, material valoros pentru psihanaliza.

Dar interesul pentru latura mistică a viziunilor nocturne, în ciuda popularității abordării științifice, nu a dispărut. Serviciile magicienilor și ghicitorilor, văzătorilor și interpretilor de vise au fost întotdeauna solicitate, deși nu erau ieftine.

Deci, în ce lumi rătăcește sufletul în timp ce dormi liniștit în patul tău, ce experiență trag din aceste rătăciri și ce poate însemna ceea ce vede? Dacă toate aceste întrebări te preocupă, dacă ești îngrijorat de un vis ciudat, dacă vrei să știi pentru ce ar fi acesta, cartea noastră de vis online va deveni un excelent consultant de interpret. Mai mult, aici puteți obține toate răspunsurile gratuit.

Celebra carte de vis a lui Miller, interpretări de la legendarul ghicitor Vanga, interpretări bine orientate ale autorului din Nostradamus, Loff, Yuri Long, Tsvetkov, precum și colecții etnice uimitoare: rusă veche, musulmană, persană, ucraineană, chineză – veți găsi toate acestea cu noi. Și pentru a face interpretarea viselor cât mai precisă posibil, folosește recomandările noastre.

Cartea de vis combinată a diverșilor autori prezentată pe site vă va ajuta să găsiți cea mai completă descriere a fiecărui eveniment sau obiect văzut într-un vis.

Dacă vrei să cunoști interpretarea viselor tale, să înțelegi ce spun visele, atunci acest site este pentru tine.

Cum să folosim cartea noastră de vis

Folosirea cărții noastre de vis online este foarte simplă. Este important să încercați să vă amintiți cât mai detaliat visul pe care l-ați văzut. Orice eveniment, acțiune, obiect contează și va ajuta la analiza și interpretarea corectă a visului. Folosind indexul alfabetic, puteți găsi cu ușurință interpretarea somnului care vă interesează. Dacă interpretarea inițială vi se pare vagă și neclară, încercați să vă amintiți detaliile visului; interpretarea lor va ajuta cu siguranță la lumina asupra întregii situații. Și cărțile de vis ale diferiților autori și culturi vă permit să priviți imaginea actuală din unghiuri diferite.

Sfaturi utile

Dacă într-un vis cineva se cutremură, atunci această persoană crește.

Sfaturi utile

Un vis văzut într-o sărbătoare la biserică poate fi împlinit cel târziu în jumătate din ziua următoare. Ei spun: „Un vis festiv este înainte de cină”, iar vineri este „valid” toată ziua. Cine plânge în vis va râde în realitate.