Care este visul unei persoane dragi

Care este visul unei persoane dragi și o conversație cu el

Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Freud se uită la nuanțe sexuale în vise cu o persoană iubită. Adesea să vezi într-un vis o persoană care îți place poate însemna satisfacție în viața ta sexuală trează. Visele de natură erotică pot indica o dorință ascunsă pentru experimente în acest domeniu. Dar sexul fierbinte într-un vis este plin de ceartă.

Psihologul a mai crezut că, dacă o fată vede cum iubitul ei îi face un cadou, acesta este pentru bunăstare și prosperitate în viața de familie. Dacă acceptă lucruri valoroase de la un străin, cel mai probabil, în viața reală va întâlni în curând o persoană bogată care îi va da semne de atenție.

Miller recomandă să acordați atenție orei din zi în timpul somnului. Dacă visezi un sărut sau o conversație cu persoana iubită în timpul zilei, atunci acesta este un semn bun – în realitate, cel mai probabil, vor avea loc evenimente plăcute. Dacă acțiunea are loc noaptea, ar trebui să te ferești de zvonuri rele și bârfe.

Vanga interpretează cel mai adesea visele cu cei dragi la propriu. Dacă un vis cu un tip sau o fată este plăcut, atunci adversitatea în viață nu amenință această relație. Când ai visat la evenimente respingătoare sau înspăimântătoare, ar trebui să te gândești la sentimente și să te pregătești pentru necazuri. Visul că un străin încearcă să deranjeze o relație sau să indice o trădare arată că dușmanii familiari și oamenii invidioși doresc cu adevărat să strice idila. Dar dacă partenerii își unesc forțele și nu se îndrăgostesc de bârfe și zvonuri, atunci relația nu va fi doar menținută, ci și consolidată.

Cartea de vis feminină consideră astfel de vise din partea pozitivă, deoarece visele sunt o proiecție a conștiinței, iar prezența unui iubit în visele nocturne înseamnă că tipul ocupă și un loc important în gândurile sale. Comploturile plăcute mărturisesc stabilitatea și absența grijilor cu privire la viitor. Visele de natură negativă înseamnă că fata este îngrijorată de soarta relației sau se îndoiește de iubita ei.

Videoclip „Cum să interpretezi visele”

În acest videoclip, expertul vă va spune ce sunt visele și cum să le interpretați corect.