Care este visul fostului apartament

fost apartament

la ce este visul fostului apartament? majoritatea cărților de vis sunt de acord că cel care doarme ar trebui să se pregătească pentru schimbare. este probabil să vă reconsiderați prioritățile vieții, să luați o nouă poziție sau să vă schimbați iubitul dacă ați vrut să vă întoarceți la vechea mănăstire în vis. iar pentru a interpreta cel mai bine visul în care fostul apartament a apărut, trebuie să vă amintiți câteva detalii ale viziunii.

cartea de vis a lui Miller

de ce visezi foarte des la apartamentul în care a trăit cândva visătorul? așa că nostalgia pentru acest loc se reflectă în subconștient. chiar dacă visul de noapte a fost plin de imagini vii, nu trebuie căutat nimic altceva în el.

dar pot exista mai multe opțiuni, din anumite motive, locuința apare în mod regulat într-un vis:

 • a fost curat și confortabil în ea – la noi idei creative;
 • era în curs de reparare – vei începe să faci ceva nou pentru tine;
 • plin de gunoi sau distrus – la probleme;
 • nu ca cel pe care-l amintești – la o nouă iubire sau la o schimbare de reședință.
 • a fost curat și confortabil în ea – la noi idei creative;
 • era în curs de reparare – vei începe să faci ceva nou pentru tine;
 • plin de gunoi sau distrus – la probleme;
 • nu ca cel pe care-l amintești – la o nouă iubire sau la o schimbare de reședință.

nu rata fericirea ta

de ce visezi că faci curățenie într-o fostă locuință? cărțile de vis cred că vești bune vor veni la tine. în viitorul apropiat, vei întâlni oameni care te vor ajuta să realizezi un proiect ambițios dacă ai visat că te plimbi într-un apartament vechi în haine de casă.

dacă credeți în cartea de vis a lui Tsvetkov, atunci fostul apartament, în care ordinea a fost pusă în ordine într-un vis, simbolizează un val de vitalitate. toate faptele bune pe care le faci în zilele următoare vor aduce cu siguranță un venit bun. întreprinderile dumneavoastră vor primi aprobarea superiorilor și a partenerilor de afaceri.

viata va deveni mai buna

care este visul fostei mănăstiri în care constructorii fac reparații, sau însuși visătorul aduce frumusețe cosmetică prin lipirea tapetului sau vopsirea pereților? în realitate, viața lui va face o întorsătură bruscă. el poate urca pe scara carierei, poate găsi parteneri de afaceri sau poate întâlni pe cineva cu care își va întemeia o familie.

cartea de vis a felomena promite o mare fericire a familiei, o creștere a statutului social și o creștere a veniturilor celor care și-au văzut locuința veche într-un vis. în următoarele 14 zile, vei avea șansa de a face oferte incredibil de profitabile și de a adăuga câteva nume și companii pe lista celor cu care întreprinderea ta colaborează.

odihna necesara

dacă într-un vis vezi adesea apartamentul anterior într-o stare nelocuită, atunci conform cărții de vis a lui Tsvetkov, acum visătorul suferă foarte mult din punct de vedere moral. dacă și-a pierdut recent iubita sau slujba, atunci nu ar trebui să te sinucizi, pentru că în curând totul va decurge fără probleme.

și este destul de real că viața care te așteaptă înainte va fi, deși nu atât de simplă, dar mult mai fericită decât cea anterioară. a visat la un fost apartament – soarta ți-a dat o pauză înainte de noi realizări. iar dacă a fost o mizerie, atunci e timpul să lupți în continuare.

La ce este visul fostului apartament?

A visa la locuințe în care au trecut cei mai buni ani este un avertisment asupra schimbărilor iminente. Un vis înseamnă o schimbare în gândire, o poziție de muncă și chiar un partener sexual, dacă ai visat că ai fost atras de fostul tău habitat. Puteți afla la ce visează în mod constant fostul apartament cu ajutorul cărților de vis tradiționale.

Interpretări ale cărții de vis a lui Miller

Psihologii spun: dacă același vis cu zidurile odată native se repetă adesea, înseamnă că tocmai ați trăit confortabil și calm în acest loc. În opinia lor, ceea ce au văzut într-un vis nu mai înseamnă nimic, chiar dacă au visat că au intrat amintiri foarte vii și colorate emoțional.

Cu toate acestea, cartea de vis a lui Miller interpretează în felul său ceea ce visează în mod constant fostul apartament:

 • curat și îngrijit – la un avânt creativ, proiecte noi;
 • în stadiul de reparație – pentru a schimba tipul de activitate;
 • aglomerat, distrus – la unele dificultăți;
 • complet de nerecunoscut – la schimbări în viața personală, în mișcare.

Citeste mai mult:  Cum arata un buchet de flori?

Ține fericirea strâns și în siguranță

Să vezi un fost apartament amenajat într-un vis este o veste bună. Cu siguranță, în viitorul apropiat vor exista oameni care vor ajuta la promovarea unui proiect sau altul, dacă ați visat că vă plimbați prin vechea ta cameră în halat și papuci.

Interpretarea viselor lui Tsvetkov compară starea ideală a locuinței cu ridicarea spirituală. Orice muncă creativă în această perioadă va fi răsplătită cu câștiguri bune. O serie de idei creative care vor fi susținute nu doar de conducere, ci și de sponsori – exact la ce visează fostul apartament.

Întâlnește schimbarea în bine

Chiar mai bine dacă se întâmplă să vezi o casă veche într-un vis în renovare. Este posibil să visezi adesea că pictezi pereții sau îi lipiți cu tapet. Ceea ce a văzut mărturisește actualizări grandioase în realitate: o promovare, întâlnirea cu oamenii potriviți, întâlnirea cu un logodnic.

Cartea de vis a lui Miller prezice o viață de familie prosperă, o creștere socială și o creștere a câștigurilor. În următoarele săptămâni, va exista șansa de a încheia contracte profitabile, de a actualiza lista de parteneri, clienți.

Oprește-te pentru putere

Dar de ce visezi constant la o cameră dărăpănată, aglomerată cu mobilier spart, lucruri inutile, explică bine cartea de vis a lui Tsvetkov. Această stare a fostului apartament vorbește despre angoasa mentală a proprietarului său. Dacă se întâmplă să experimentați o rupere a relațiilor, pierderea unui loc de muncă, nu vă grăbiți să vă supărați – viața pur și simplu vă pregătește o nouă rundă calitativ.

Și încă nu se știe care perioadă va fi mai bună – cea veche, familiară sau fundamental diferită, care te va forța să lupți și să vezi realitatea în culori proaspete. Interpretarea somnului de către unii psihologi se rezumă la un mic răgaz înainte de o ascensiune îndrăzneață. Un fost apartament neglijat într-un vis este doar un semnal că este timpul să o luăm de la capăt.

Alege-ți visul

Interpretare vis apartament mare

De ce visezi să repari un apartament?

De ce visezi la un apartament nou?

De ce visezi un apartament vechi?

De ce visează apartamentul?

Apartamentul de interpretare a viselor a ars

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Fost apartament

Interpretarea viselor Fost apartament ai visat de ce fostul apartament visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un fost apartament într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Apartament

Văzând apartamentul într-un vis oferă încasări în numerar.

Să-ți schimbi apartamentul cu altul înseamnă să înșeli în dragoste.

Apartamentul altcuiva sugerează că persoana cu care ești într-o relație intimă înșeală sau intenționează să te înșele cu cel mai apropiat prieten.

Dacă într-un vis închiriezi un apartament, în realitate, acest lucru prevestește o nuntă.

Neavând un apartament – vei deveni interesat de o afacere periculoasă, tentată de profituri mari.

Dacă cineva este arestat în apartamentul tău, aceasta este o surpriză și o surpriză plăcută.

A duce un chiriaș într-un apartament este un semn că vei fi inițiat în lista Don Juan a fanului tău.

Dacă chiriașul se mută din apartament fără să te plătească, vei avea probleme cu bărbații pe baza decontărilor financiare.

Să te regăsești pe holul apartamentului altcuiva, așteptând până când proprietarul se demnează să iasă la tine, înseamnă să fii umilit în realitate.

Văzându-te în dormitorul altcuiva – spre gelozia unui soț sau a unui iubit.

Citeste mai mult:  De ce visezi la acnee

Să visezi la un apartament bogat și mobilat cu gust, cu un birou și o bibliotecă mare – un astfel de vis arată că dorința ta de a trăi mai bine este realizată.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Apartament

Dacă într-un vis tocmai ți-ai văzut apartamentul, acest vis promite o viață liniștită.

Un vis despre apartamentul altcuiva marchează trădarea unei persoane cu care ai o relație strânsă.

Schimbarea unui apartament este și o trădare în dragoste.

Cumpărarea unui apartament este pentru profit.

Închirierea unui apartament – la un nou loc de muncă, un nou hobby sau o nouă relație intimă.

Închirierea unui apartament – pentru a obține un loc de muncă, succes în afaceri, relații strânse fără dragoste.

Plata pentru un apartament – până la despărțirea de un prieten.

A primi o chirie de la cineva – la întoarcerea unei prietenii sau iubiri uitate.

Interpretarea viselor – Apartament

Dacă într-un vis te-ai văzut într-un apartament necunoscut, atunci în curând vor avea loc schimbări semnificative în viața ta.

Dacă este luminos și spațios, atunci norocul vă va zâmbi cu siguranță.

Dacă provoacă senzații sumbre – nu te baza pe succes.

Dacă ai visat că închiriezi un apartament, atunci în realitate te vei confrunta cu probleme pe care le poți rezolva singur.

Dacă îți vezi apartamentul într-un vis într-o formă neobișnuită sau distorsionată, știi că încercările tale de a-ți schimba viața vor fi mai devreme sau mai târziu încununate cu succes.

Dacă într-un vis nu poți părăsi apartamentul în niciun fel, în realitate călătoria pe care ai planificat-o va fi umbrită sau supărată de vești neplăcute.

Interpretarea viselor – Apartament

Apartamentul este un spațiu de locuit. Nou – noi orizonturi în viață.

A furniza din nou – a stăpâni noi oportunități pentru aplicarea puterii cuiva.

Reparați cel vechi – găsiți formulare noi pentru activitățile din vechiul teritoriu, care vor fi asociate cu reînregistrarea documentelor.

Cu cât apartamentul este mai mare, mai spațios, cu atât spațiul de locuit este mai larg, cu cât este înghesuit și aglomerat, cu atât mai îngust.

Interpretarea viselor – Apartament

Să o ai într-un vis în stare bună și cu un mediu decent înseamnă că afacerea ta va merge bine.

Găsirea unui apartament nou sau schimbarea într-un vis este un semn al unei schimbări în ocupație;

A închiria un apartament într-un vis înseamnă începutul unei noi afaceri;

A da un „colț” cuiva într-un vis este un vestitor al obstacolelor în afaceri;

Plata chiriei într-un vis este un semn de răzbunare pentru ceva. Uneori, un astfel de vis înseamnă separare de persoana iubită și experiențe emoționale profunde.

Acceptarea chiriei într-un vis este un semn că trecutul vă va aminti de sine. Uneori, un astfel de vis înseamnă că va trebui să faci ceva ce ai lăsat cu mult timp în urmă.

Este posibil ca după un astfel de vis să întâlniți o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult și care se pocăiește de greșelile sale.

Vezi interpretarea: chiriaș, casă, locuință.

Interpretarea viselor – Apartament

În viața ta vor avea loc schimbări semnificative. La bine și la rău – depinde de cum arată apartamentul.

Imaginați-vă că apartamentul a fost renovat (vezi Renovare).

De ce visează vechiul apartament, ce anume oferă visul?

Care este visul vechiului apartament

Se întâmplă adesea ca, în anumite momente ale vieții, locuințe vechi să înceapă să viseze, pe care visătorul nu și-a amintit de mult timp, deoarece nu a existat un mediu adecvat sau o situație de comunicare. A fi într-un apartament vechi într-un vis înseamnă să vrei să returnezi totul înapoi pentru a schimba semnificativ ceea ce se întâmplă; astfel de vise apar adesea în timpul crizelor legate de vârstă, când este necesară o evaluare a experienței acumulate. Un apartament vechi este, de asemenea, un semn de nemulțumire față de starea actuală a lucrurilor, invidia celorlalți, în special a celor care au căzut de mult din cercul social cotidian. Cel care se întoarce adesea la fosta sa casă în vis, în viață, de regulă, nu are o poziție puternică, cedează cu ușurință în fața persuasiunii și împărtășește fără îndoială punctul de vedere al interlocutorului, de îndată ce acesta sugerează posibilitatea a unei stări de lucruri diferite.

Citeste mai mult:  Văzând o femeie însărcinată într-un vis

Într-un vis, a vedea un apartament vechi în ajunul mutării sau călătoriei este o bătaie de cap și o întorsătură neașteptată a evenimentelor planificate de mult, astfel de incidente vor părea catastrofale la început, dar în curând vor aduce satisfacții semnificative și înțelegerea că aceasta este cea mai bună combinație. a circumstantelor. Să mergi într-un apartament vechi și să te simți ca în trecut – să te străduiești să uiți nemulțumirile din trecut și să începi viața de la o nouă frunză, să înțelegi că acesta este timpul prezent – să te opui în mod activ la ceea ce se întâmplă. Ceea ce visează fostul apartament în ajunul schimbării locului de muncă este să urce cu succes pe scara carierei, dar cu condiția depunerii complete pe posturi superioare.

Dacă visezi un apartament vechi

Potrivit cărții de vis țigan, fostul apartament este o dorință de a se îmbogăți rapid, dar negarea regulilor jocului corect, posibilitatea de a face bani ușori, care se pot transforma în probleme semnificative. Mersul desculț în vechiul apartament – primirea unui cadou neașteptat de la cineva care nu a mai fost în cercul social de mult timp, rearanjarea mobilierului în el – îndeplinirea unui vis prețuit, dar fără a obține satisfacția care se face. Potrivit cărții de vis urban, un apartament vechi este o nemulțumire uitată de mult, o dorință de a uita trecutul, dar o reamintire constantă a problemelor din trecut. Dacă aveți adesea un vis în care vechiul apartament este distrus în fața visătorului, atunci ar trebui să vă gândiți dacă există cineva în mediu care strică constant planurile și nu se satură să-și ceară scuze pentru acest lucru, această persoană poate fi foarte nesigur.

Potrivit cărții de vis a lui Miller, fostul apartament este o dorință de a găsi pacea, o respingere conștientă a certurilor între rude sau prieteni, ceea ce poate provoca o rundă și mai mare de indignare din partea lor, dar cel care vede visul va fi pregătit pentru acest. Un apartament vechi într-un vis, conform cărții de vis a lui Vanga, este începutul unei noi etape în viață, teama de a-și pierde încrederea, căutarea unui patron sau a unei persoane care poate ține totul sub control. Să trăiești din nou în același apartament – să te simți ca o persoană cu voință slabă, treci constant într-o poziție incomodă din cauza propriei timidități și a modestiei nepotrivite. Distrugeți totul în fosta locuință – respingeți cu hotărâre toate propunerile care par ilegale sau trezesc chiar și cea mai mică suspiciune.

Ce prezinta vechiul apartament

Un apartament vechi – o carte de vis a yoghinilor preferă să interpreteze acest vis ca un semn al angajamentelor de succes care se pot întâmpla numai dacă există o convingere fermă că obiectivul va fi atins, în plus, nu ar trebui să renunți imediat la scenarii absolut fantastice pentru dezvoltarea evenimentelor, în viață totul poate fi . De asemenea, conform acestei cărți de vis, a vinde din nou un apartament și a înțelege că această tranzacție nu are sens și este ilegală înseamnă să te simți dependent de cineva care vrea să scape de visător, să înțelegi că nu totul în viață poate fi rezolvat. cu ajutorul unui patron. Dacă o fată se vede într-un vis în apartamentul părinților ei, atunci este destul de pregătită să devină amanta propriei case, o doamnă căsătorită și o mamă.

Dar pentru o femeie însărcinată, un apartament vechi este o teamă de noile schimbări care o așteaptă inevitabil, îi este frică nu atât de noutate, cât de faptul că își va pierde influența asupra soțului ei și va fi ea însăși obligată să se supună capriciilor. a unui copil nenăscut. Pentru a reintra în vechiul apartament, anunțați vecinii despre asta – pentru a vă îndoi de corectitudinea poziției actuale în viață, încercați să vă schimbați, dar fiți atât de dependenți de obiceiurile anterioare încât renunțați la cea mai mică schimbare a modului dvs. obișnuit de viață . A vedea vechiul apartament în dezolare înseamnă a primi dintr-o dată o ofertă profitabilă care va viza tranzacții sau acțiuni nu în întregime legale, să realizezi că aceasta este o modalitate bună, dar nu în întregime corectă de a te îmbogăți rapid.