Visează la foc

De ce visezi la foc?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi la foc

Focul în vis este un simbol al irascibilității, al certurilor, al răului, al pericolului, dacă apare brusc în visul tău. Dar dacă încerci să ții focul, să nu-l lași să se stingă, atunci un astfel de foc simbolizează lupta ta pentru viață, fericire sau bunăstare, pe care încerci să o salvezi. Dacă reușești într-un vis, atunci te așteaptă o bucurie neașteptată sau împlinirea dorinței tale prețuite în momentul în care ai pierdut complet speranța și ai disperat.

Nu este clar să vezi un fel de foc într-un vis – un semn că visezi la ceva irealizabil. O flacără mare într-un vis este un semn că dorința ta se va împlini. Luminile mici într-un vis înseamnă prieteni.

Dacă visezi că ești în flăcări, atunci ferește-te de răceli severe. Un vis în care arzi și simți dureri în același timp prevestește dezamăgiri care îți vor provoca furie și care vor fi urmate de un scandal în familie. Dar dacă focul din visul tău este înfricoșător de mare și simți un pericol, nenorocirea te prezice.

Visul în care ați văzut că un foc limpede arde moderat, uniform, fără fum, cod și scântei, apoi visul vă oferă sănătate excelentă, sărbătoare acasă, prosperitate în casă.

Un incendiu cu fum și scântei într-un vis oferă scurte certuri și vești neplăcute. Scânteile într-un vis sunt un semn că ar trebui să te protejezi pe tine și condiția ta de oamenii lacomi și invidioși. Visul prezice că averea ta poate ajunge la dușmanii tăi.

Un incendiu stins într-un vis prezice sărăcia, veniturile slabe și privarea constantă pentru cei care abia își fac rostul. Pentru pacienți, un astfel de vis prezice recuperarea.

Un foc slab arzând într-un vis este un semn de consolare în tristețe. A face un foc într-un vis este un semn de fericire în familie, noroc în afaceri, nașterea unor copii care vor fi o consolare pentru părinții lor. Pentru o femeie, un astfel de vis prezice că ar putea fi însărcinată.

Aprinderea unui foc într-un vis este un semn de profit pentru cei săraci; un astfel de vis îi prezice celor bogați că vor avea în curând dificultăți. Un astfel de vis prezice și o întorsătură neașteptată în afaceri. Sculptul focului dintr-o piatră într-un vis este un semn că veți avea nevoie de ajutorul unei alte persoane pentru ca afacerea dvs. să fie finalizată cu succes.

A lua focul cu mâinile într-un vis și, în același timp, să nu-ți faci niciun rău înseamnă că dușmanii tăi vor fi neputincioși să te rănească cumva. Dacă visezi că abia ai făcut un foc și s-a stins curând, atunci așteaptă-te la nenorocire în familie. Arde ceva într-un vis – unei noi cunoștințe și schimbă-te. De asemenea, un astfel de vis înseamnă că o parte a vieții tale s-a încheiat și că nu va mai exista întoarcere la vechi.

Combaterea focului într-un vis este un prevestitor al faptului că va trebui să cheltuiți multă energie pe o afacere care este puțin probabil să aducă profituri mari. A vedea o strălucire strălucitoare și orbitoare a focului într-un vis înseamnă că mânia unei persoane puternice va cădea asupra ta. Un mare incendiu într-un vis oferă noroc oamenilor cu profesii creative și celor care călătoresc adesea în călătorii de afaceri.

A vedea o flacără uriașă într-un vis este un semn de mare nenorocire, înseamnă și operațiuni militare, disperare, nevoie, foame, dezastre. Este și mai rău să vezi într-un vis că o flacără uriașă se mișcă pe cer sau se ridică în diferite locuri, în timp ce te uiți la ce parte apare sau în ce loc. Acest lucru vă va ajuta să interpretați mai precis sensul somnului.

A vedea un incendiu uriaș pe cer este un semn de dezastru național, ciumă, război, sărăcie, execuții. Din nou, trebuie să acordați atenție direcției în care va fi îndreptat focul. Direcția sa va indica exact unde vor avea loc evenimentele tragice.

Focul care vine din cer prevestește boli (în special nervoase și psihice), mari probleme și nenorociri. Dar dacă vezi acest foc și nu ți-e frică într-un vis, atunci vei avea o șansă bună și vei putea realiza multe din ceea ce ți-ai planificat pentru tine.

Dacă visezi că vezi în vis copaci întregi în flăcări, torțe uriașe zburând în aer și ramuri uriașe de copaci care arde, atunci țara ta poate fi atrasă într-un război distructiv, foamete, epidemii și suferință mare. Dormitul unui astfel de vis prezice o rănire sau o altă nenorocire care i se va întâmpla.

Dacă un mic foc te atinge ușor sau atârnă în aer, atunci așteaptă-te la vești neplăcute sau la mânia vreunei persoane de rang înalt. Dacă într-un vis auziți că prietenul tău s-a ars, atunci afacerea ta va merge prost, ceea ce îți va afecta negativ viitorul.

A suferi pierderi de la un incendiu într-un vis înseamnă că te așteaptă noi planuri. Să sari peste foc și să nu te arzi într-un vis este un semn că vei reuși să realizezi cu succes o afacere profitabilă, dar riscantă. Turnați foc – Vezi interpretarea: adapatoare, precum și foc, lumânări, torță, numele obiectelor care arde după nume, șemineu, lemne de foc.

De ce visezi la foc

Elementul foc din vise poate reprezenta risc și pericol pentru visător. Uneori ea este personificarea pasiunii. În articol vom spune de ce visezi focul, în ceea ce privește mai multe surse populare. Atât evenimentele pozitive, cât și cele negative pot fi asociate cu flacăra, așa că este necesar să ne amintim cât mai multe circumstanțe de vedere nocturnă.

Subconştient

Pentru a interpreta ceea ce vedeți din punctul de vedere al subconștientului, este necesar să înțelegeți dacă flacăra a fost controlată sau nu.. De ce visezi să aprinzi un foc în șemineu, aragaz, aprindeți o lumânare – la faptul că percepeți corect evenimentele care au loc, analizați în mod adecvat propriile acțiuni și ceea ce vi se întâmplă.

Dacă apare un element haotic (foc etc.), aceasta indică acțiuni inutile și fără sens în realitate. Activitatea fără sens provoacă dificultăți și necazuri constante în care intră visătorul.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului de dulciuri pentru a vedea

Carte de vis popular

În interpretarea sursei clasice, este descrisă după cum urmează: de ce visezi foc și flacără:

 • Am visat că încerci să-l stingi – de fapt, va trebui să comunici cu o persoană cu temperament iute. Nu vei fi de acord cu propunerea lui, care va provoca un conflict serios;
 • a face o flacără este un simbol că o ceartă se va întâmpla din cauza ta. Probabil, sensibilitatea și susceptibilitatea ta vor juca o glumă crudă;
 • părea că orașul era cuprins de foc – de fapt, ar trebui să te odihnești. Ai epuizat prea mult rezervele propriului corp, așa că sănătatea ta este serios subminată;
 • de ce visezi un foc fără foc – la faptul că te înșeli constant. Este timpul să-ți înfrunți propriile temeri;
 • într-un vis a apărut un bărbat, cuprins de flăcări – o întâlnire importantă va avea loc în viitorul apropiat. Este posibil să vă întâlniți sufletul pereche. Pentru un bărbat, imaginea spune că se hotărăște să-și ceară în căsătorie un nou iubit;
 • a fi în flăcări este un semn că vor oferi participarea la un proiect profitabil. Dar asta este doar la prima vedere. În realitate, afacerea nu numai că nu promite profit, dar și amenință să priveze tot ceea ce aveți.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul descris în sa carte de vis că focul – acesta este un semn al iubirii iminente și al unui sentiment reciproc. Persoana cu care intri intr-o relatie va fi ideala pentru tine in orice, inclusiv sex.

Dacă există un incendiu, acesta este considerat o imitație a intimității. Am visat că încerci să-l stingi – de fapt, vei întâlni boli ale sistemului reproducător. A fi într-o cameră cuprinsă de flăcări este un semn că ți-e frică de experiența sexuală. Observă din lateral – în realitate ai multe fantezii, dar nu îndrăznești să le aduci la viață.

Sonnik Miller

Acest autor credea că imaginea în sine are un sens pozitiv. Pentru persoanele asociate cu călătoriile, agricultura, el oferă succes și prosperitate. Dacă ai visat că casa ta a luat foc, înseamnă că prietenii tăi vor fi credincioși, iar copiii te vor asculta în toate.

Pentru un om de afaceri să-și vadă biroul ardend este un semn de succes comercial și de venituri mari. Dar dacă pereții camerei au fost deja arse, atunci va apărea nenorocire. Mâinile tale vor începe să cadă, dar se va întâmpla ceva care va schimba radical situația.

De ce visezi să aprinzi un foc, să faci un foc într-un alt fel – spre surprize vesele. Probabil vei pleca într-o excursie pentru a-i vizita pe cei dragi. Un incendiu puternic prezice marinarilor o călătorie reușită, iar pentru oamenii asociați cu literatură, vorbește despre succes deplin.

Dacă într-un vis s-au luptat cu o flacără, înseamnă că trebuie să muncești din greu și din greu pentru a obține bunăstarea.

Dream Vanga

Ghicitorul a descris următoarele semnificații posibile ale a ceea ce de ce visezi foc sau foc:

 • era ca și cum o foaie de hârtie ardea – de fapt, elementul foc va distruge o parte semnificativă a pădurilor planetei. Din această cauză, va exista o lipsă de lemn, hârtie și oxigen;
 • Am visat că focul se apropie din cer – de fapt, planeta era amenințată de căderea unui uriaș corp ceresc. Poate distruge multe așezări și, de asemenea, poate extermina milioane de oameni;
 • simți ca și cum un miros neplăcut emană din flacără – de fapt, vei afla că dușmanii te vorbesc la spate. Bârfa proastă îți poate distruge reputația. Dacă vrei să-l păstrezi, atunci trebuie să-ți dai seama cum să respingi calomnia răutăcioasă;
 • tine de cald la foc în vis – un semn al unei vieți fericite care îți este destinată. De fapt, poți fi numit o persoană fericită, pentru că oamenii apropiați te apreciază și se străduiesc să ajute în toate;
 • Urmărirea elementelor din cuptor este un simbol că casa ta poate fi deteriorată de un incendiu. Prin urmare, acum este necesar să fim atenți;
 • dacă ai visat doar la o lumină mică de la o lumânare, atunci faci totul bine. Această viziune vorbește despre credința sinceră în Dumnezeu, care va ajuta la găsirea păcii și a fericirii;
 • părea că pădurile sau orașele erau în puterea elementului foc – de fapt, o secetă teribilă avea să lovească planeta, care avea să distrugă aproape toată viața. În ultimul moment, va începe ploaia, care va reînvia speranța. Toți cei care rămân în viață vor învăța să aibă grijă de natură și să înțeleagă că seceta a fost un test divin pentru faptele rele comise.

Interpretarea viselor lui Loff

Prezentând aceasta cartea de vis, vezi focul – aceasta este cel mai adesea întruchiparea fricilor subconștiente care sunt prezente în diferite culturi. Dar este și personificarea dorinței unei persoane de a fi curățată. Într-adevăr, conceptul de „catharsis” (eliberare internă, purificare) este adesea asociat cu elementele.

Pentru a vedea cum arde orice lucru – în realitate, ești prea atașat de acest subiect și nu-ți poți imagina propria viață fără el. Dacă flacăra te-a învăluit, asta indică o lipsă de impresii pozitive din viață.

Uneori, imaginea poate fi personificarea puterii masculine. Apoi indică o încercare de a controla ceea ce se întâmplă în viața ta. Cu succes stinge focul în vis – un indicator că de fapt reușiți. Sunteți capabil să controlați evenimentele și acțiunile dvs.

Fiul lui Nostradamus

În interpretarea predictorului, imaginea poate avea următorul sens:

 • focul reprezintă pasiunea, dorințele carnale și nevoia de a schimba ceva în viața ta;
 • dacă l-au stins, înseamnă că evenimentele vor scăpa de sub control;
 • a da foc tu însuți este întruchiparea schimbărilor iminente, de obicei negative. Te vei confrunta cu probleme serioase;
 • de ce visezi la fum gros fără foc – la faptul că va avea loc o erupție vulcanică, care va distruge mii de oameni;
 • dacă fumul era cu flăcări, atunci pământul este amenințat de o secetă gravă, care va fi provocată de numeroase incendii;
 • Am visat că un incendiu a izbucnit de la fulger – în realitate a avut loc o întâlnire semnificativă într-o situație foarte neașteptată.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor fost prieten

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a subliniat că imaginea în sine personifică speranțe neîmplinite și dezamăgiri. Dacă în același timp flăcările te-au învăluit, atunci reputația ta este în pericol. A simți arsura este un simbol al primirii de știri interesante.

Privirea focului din sobă este un semn de bunăstare financiară. Dacă a fost prezent fum, sunteți în pericol. O flacără către cer este un indicator al bunăstării și al succesului.

Interpretarea viselor foc, pentru a vedea focul într-un vis, de ce să visezi

Cartea de vis de mare familie

Foc de vis

Focul este un simbol al energiei și al voinței. Un semn favorabil pentru cei care preferă să ia propriile decizii.

Pentru a aprinde un foc într-un vis – în realitate, te vei confrunta cu o alegere dificilă. Dacă focul se aprinde puternic, alegerea va fi corectă, dacă nu reușiți să aprindeți focul în niciun fel, vă veți înșela.

În acest caz, imaginați-vă că ați turnat benzină sau alcool pe foc și s-a aprins instantaneu.

Păstrează-te de căldură într-un vis lângă foc – cineva mai puternic decât tine te va ajuta în momentele dificile. A vedea flacăra unei lumânări este un mare semn: toate speranțele tale se vor împlini. Dacă lumânarea este lungă și lumina arde puternic, înseamnă o viață lungă și realizarea tuturor obiectivelor vieții. Dacă lumânarea este pe cale să se stingă, viața ta este în pericol.

Dacă ai visat o lumânare pe moarte, imaginează-ți că iei o lumânare nouă și o aprinzi din flacăra celei vechi.

Stând lângă șemineu sau aragaz și privind la foc – spre fericirea familiei și prosperitatea acasă. Este rău dacă în același timp vezi cum sar scântei din cuptor – asta înseamnă că casa ta este în pericol.

Dacă ai visat scântei care sar, imaginează-ți că ai pus un lighean cu apă lângă șemineu sau sobă și scânteile, care cad în apă, se sting instantaneu.

Dacă vezi că casa ta este în flăcări, nu-ți face griji, acesta este un semn bun. Prezintă bogăția și sănătatea întregii familii. Dar stingerea casei care arde într-un vis, combaterea focului, împiedicarea acestuia să se răspândească pe perete și acoperiș nu este bine. Un astfel de vis înseamnă eforturi inutile care nu vor aduce nici profit monetar, nici satisfacție morală.

Văzând torțe aprinse luminând poteca – vei găsi o soluție la o problemă complexă. O lumină pe termen scurt (de la un chibrit sau o brichetă) – la un impuls romantic de moment. Dacă un cap arzând a sărit de un chibrit și ți-a ars hainele sau te-a ars, acest impuls te poate costa scump, așa că controlează-te!

Visul are un sens nefavorabil dacă te vezi arzând. Acest lucru sugerează că aveți o boală internă care nu este ușor de diagnosticat.

După un astfel de vis, cel mai bine este să consultați un medic.

Dacă te-ai ars într-un vis, în realitate mânia autorităților va cădea asupra ta. Dacă ceva ia foc asupra ta – la probleme neașteptate.

În acest caz, imaginați-vă că o ploaie puternică stinge focul.

Carte universală de vis

vis de foc

Focul visează definitiv, cu condiția ca tu însuți să nu arzi în același timp.

Un vis în care îți vezi casa cuprinsă de flăcări înseamnă că ai prieteni iubitori și copii ascultători.

Un antreprenor care își vede magazinul arzând poate conta pe oferte profitabile.

Combaterea focului promite o muncă agitată.

Dacă aprindeți un foc într-un vis, vă așteaptă surprize plăcute. De exemplu, poți să vizitezi prietenii pe care nu i-ai văzut de mult.

Un foc mare văzut într-un vis este un semn bun pentru toată lumea. El promite marinarilor o călătorie de succes și sigură, scriitorilor – succese și onoruri, oamenilor de afaceri – noroc nelimitat în afaceri.

Văzând focul într-un vis, te vei îndrăgosti în curând și sentimentul tău va fi reciproc. Vei dezvolta o relatie minunata, plina de dragoste si armonie.

Și ghicitorul bulgar Vanga a interpretat visele despre foc astfel:

A vedea o foaie de hârtie în foc într-un vis este un incendiu puternic, în urma căruia toate pădurile de pe glob vor fi distruse.

A visa la un foc care se apropie din cer, din care emană un miros urât, este un semn că în curând vei deveni conștient de bârfele rele pe care le răspândesc cei răi despre tine. Va trebui să muncești din greu pentru a respinge intrigile inamicilor și pentru a-ți restabili onoarea și demnitatea în ochii celorlalți.

Încălzit într-un vis lângă foc – în viața reală ești o persoană foarte fericită care știe că în momentele dificile va găsi întotdeauna înțelegere și sprijin din partea membrilor familiei sale. Acest lucru nu este dat tuturor, așa că ar trebui să-ți prețuiești vecinii.

Am urmărit în vis focul din cuptor – casa ta este în mare pericol de la un incendiu. Aveți grijă când manipulați focul, altfel vă veți găsi fără un acoperiș deasupra capului.

Am văzut într-un vis o lumină mică de la o lumânare aprinsă – un semn bun. Vei găsi pace, liniște, fericire și dragoste.

Dacă ai visat la orașe sau păduri în flăcări, atunci s-ar putea întâmpla o secetă teribilă în viitor.

D. Loff a descris astfel visele „de foc”: „Focul a provocat întotdeauna o frică copleșitoare în rândul reprezentanților diferitelor culturi. Cu toate acestea, este adesea asociată și cu purificarea: a ieși intact din foc înseamnă a fi curățat. Dar, dacă visezi că ești în flăcări, așadar, viața ți se pare amenințătoare și neplăcută.

Dacă ai visat că un obiect a luat foc (casă, mașină etc.), asta indică atașamentul tău excesiv față de acest lucru: fără el, pur și simplu nu îți poți imagina viața.

Potrivit lui Freud, focul simbolizează puterea masculină. Dacă interpretezi visul în acest sens, atunci focul arată că te străduiești să stăpânești situația și, în măsura în care poți, să o controlezi.

Dacă într-un vis faci față cu succes a flăcării, atunci în viața reală vei ține situația sub control și invers.

Citeste mai mult:  În visul meu am fost dat cu piciorul

Ce înseamnă focul văzut într-un vis?

Adesea, o flacără într-un vis provoacă sentimente ambigue.

Dacă visezi un foc și un fum gros, o persoană este anxioasă. O seară liniștită lângă foc aduce bucurie și liniște. Dar ceea ce ai văzut într-un vis corespunde evenimentelor din viața reală? De ce să visezi la foc și la ce să te aștepți după un astfel de vis?

Dacă ai văzut un incendiu

Un incendiu într-un vis devine adesea un precursor al schimbărilor în viața personală. De exemplu, dacă vezi casa vecinului tău în flăcări și iese fum din ea, pregătește-te pentru o conversație serioasă cu persoana iubită.

Și un incendiu în casa ta sugerează că relația ta cu partenerul tău se va apropia în curând de ideală.

 • Stingerea unui foc cu apă – spre neîncrederea unei persoane dragi.
 • Dacă flacăra a atins o persoană – la o călătorie lungă comună.
 • Explozia unui cazan sau a unui cuptor cu gaz – la experiențe emoționale.
 • Foc în fân – la o noapte pasională.
 • Un magazin sau un depozit este în flăcări – pentru o gelozie fără temei din partea ta.

După cum spune cartea de vis, focul care a distrus câmpul de grâu avertizează asupra unei posibile trădari. Și dacă o pădure sau o pădure arde, fiți pregătiți să rezolvați lucrurile cu un partener. O explozie la o benzinărie visează la o mărturisire bruscă. Dar dacă l-ai văzut în depărtare, atunci în curând vei întâlni o persoană destul de interesantă.

Când într-un vis încerci să stingi un incendiu, dar nu o poți face, în viața reală rivalul tău te va intrigă. Dacă în același timp fumul interferează cu tine, atunci există șanse mari ca persoana iubită să-ți fie în continuare luată.

Un joc cu meciuri, în urma căruia a izbucnit un incendiu, este un vis pentru o seară plăcută. Și dacă într-un vis ai adus un chibrit aprins pe aragaz și a explodat, persoana iubită te va încânta cu un cadou romantic.

Dacă ai văzut un incendiu

Adesea se pune întrebarea la ce visează focul unui foc. Practic, acest lucru se întâmplă atunci când te confrunți cu o alegere foarte importantă.

Dacă ai văzut un incendiu cu un flux subțire de fum, vei primi în curând o ofertă tentantă de la șeful tău, pe care nu ar trebui să o refuzi. Și dacă fumul este negru și gros, atunci ar trebui să vă gândiți bine înainte de a lua o decizie.

 • Aprinderea unui foc în natură este o achiziție costisitoare.
 • Umpleți flacăra cu apă – pentru o călătorie de afaceri.
 • O explozie într-un incendiu este o cunoștință plăcută.
 • Dans rotund, joc în jurul focului – la schimbarea reședinței.
 • Apa care fierbe într-un ibric peste foc – pentru o căsătorie mult așteptată.

După cum explică cartea de vis, focul albastru vorbește despre dorința ta de a-ți schimba radical viața. Flacăra roșie avertizează despre o posibilă trădare.

Și un vis în care focul a fost portocaliu prevestește o afacere profitabilă cu partenerii. Dar dacă ați văzut o flacără portocalie pe o sobă cu gaz, atunci afacerea ar trebui amânată.

Stingerea unui incendiu într-un vis înseamnă încercarea de a începe o nouă viață în realitate. Și să arunci lemne de foc în el – să găsești un prieten de încredere și devotat.

Dacă ați văzut cum coaceți cartofii în cărbuni, înseamnă că în curând va avea loc o mare sărbătoare în casa dvs. Și un foc înalt cu scântei strălucitoare visează să depășească o încercare dificilă.

Cartea de vis a lui Miller: foc

De ce visează focul, descrie în detaliu cartea de vis a lui Miller. De exemplu, dacă într-un vis ai văzut o explozie puternică sau un incendiu lângă tine, înseamnă că în viață ești lipsit de atenția celor dragi.

Și dacă acest lucru s-a întâmplat departe, atunci rudele au nevoie de îngrijirea ta. Cartea de vis a lui Miller explică fumul într-un vis prin refuzul tău de a face o muncă dificilă.

 • Stingerea unui incendiu în casă este o treabă casnică plăcută.
 • Foc în cuptor – la o întâlnire neașteptată.
 • Cântând la chitară lângă foc – la schimbări în viața personală.
 • Umpleți focul cu apă – pentru a vă dezvălui secretul.
 • Fum acre dintr-un foc – pentru o vacanță distractivă.

Dacă studiați cu atenție această carte de vis, focul într-un vis profetizează adesea evenimente plăcute. O lumină mică, care se estompează, indică apropierea unei călătorii în altă țară. O flacără mare, sclipitoare, prevestește finalizarea cu succes a unei sarcini importante.

Dar în cartea de vis a lui Miller există o altă interpretare, mai puțin plăcută, a viselor despre foc. De exemplu, o flacără care ți-a ars mâna visează la bârfă la spatele tău.

Și dacă persoana iubită a primit o arsură, atunci acesta poate fi un semnal al unei boli grave. Un joc cu meciuri visează la o călătorie nereușită, iar o torță în mâinile tale avertizează că vei fi înșelat în curând.

Alte semnificații ale viselor despre foc

Flacăra olimpică într-un vis înseamnă dorința partenerului tău de a petrece mai mult timp cu tine. Dar dacă flacăra se stinge, atunci persoana iubită vrea să ia o pauză de la tine.

Flacăra olimpică din imagine oferă o plimbare plăcută cu prietenii. Dacă imaginea este strălucitoare, atunci poate că va fi o scurtă călătorie în alt oraș. O imagine estompată, neclară indică o posibilă întrerupere a planurilor.

Sari peste foc este un vis pentru o zi de lucru reusita. Și a simți căldura de la foc într-un vis înseamnă a rezolva o problemă veche. Un foc de tabără în afara orașului, grătare și fum parfumat visează la o promovare. Și turnați din neatenție apă în foc și stingeți – la întâlnirea vechilor prieteni. Dar dacă flacăra se aprinde din nou, atunci prietenii se gândesc la tine, dar nu au ocazia să se întâlnească.

Numai studiind toate subtilitățile somnului, poți înțelege exact la ce visează focul. Prin urmare, dimineața, ridicându-vă din pat, este mai bine să notați toate detaliile visului pentru a nu pierde niciun detaliu.

La urma urmei, știind ce vă așteaptă în viitorul apropiat, puteți corecta evenimentele și puteți face totul pentru a evita eventualele necazuri. Autor: Vera Fractional