Văzând gheață într-un vis

Interpretarea viselor: de ce visează Ice, pentru a vedea Ice într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui G. Miller

De ce visează Ice – o interpretare psihologică:

Visat la gheață – vă prevestește o mulțime de dezastre. Oamenii răi vor căuta o oportunitate să te rănească în cel mai important lucru pentru tine.

A vedea gheața plutind într-un curent de apă limpede înseamnă că fericirea ta a luat sfârșit, ceea ce va fi din vina invidiei altcuiva.

De ce visezi să vezi că mergi pe gheață – asta înseamnă că îți riști liniștea sufletească și respectul celorlalți din cauza bucuriilor trecătoare.

Vezi și: de ce visezi la apă, de ce visezi la zăpadă, de ce visezi la un patinoar.

Interpretarea visului lui S. Karatov

De ce visează Ice:

Dacă ai visat la gheață, atunci te așteaptă diverse obstacole.

Mersul pe gheață într-un vis – vei avea o întreprindere de succes.

Prăbușiți într-un vis pe gheață – veți învăța multă frică.

Văzând gheață în pădure – te așteaptă eforturi zadarnice și speranțe iluzorii.

De ce visezi la gheață?

Am visat la gheață – acesta este un mediu emoțional rece și eșec.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

La ce visează Ice într-o carte de vis:

Gheața a visat – acest lucru vă aduce prejudicii materiale, pierderea unui prieten, eșecul în dragoste.

Gheața pe râu înseamnă o întârziere în afaceri din cauza intrigilor inamicilor care încearcă să-ți facă rău prin orice mijloace.

Mersul pe gheață înzăpezită într-un vis – vei începe o întreprindere care va aduce veniturile dorite.

Patinaj pe gheață într-un vis înseamnă că ești în pericol de a-ți pierde locul de muncă sau orice valoare pe care le prețuiești foarte mult.

Cădeți prin gheață, Cădeți într-un vis într-o gaură de gheață – riști bunăstarea celor dragi din egoism și lăcomie.

Am visat la o gaură în gheață – asta înseamnă eforturi zadarnice de a realiza speranțe iluzorii.

Făcând o gaură în gheață într-un vis – vei experimenta o frică puternică. Angajarea în pescuitul pe gheață într-un vis înseamnă că se apropie un pericol pe care s-ar putea să nu-l observi la timp.

A vedea gheața de primăvară în derivă înseamnă că norocul tău se apropie de sfârșit și o serie de ghinion se apropie.

De ce visezi și cum să interpretezi Ice:

Gheață visat, așteptați-vă vești proaste, dezastre, o serie de eșecuri. A vedea gheața este un semn că oamenii din mediul tău caută oportunități de a-ți face rău într-o problemă importantă pentru tine.

Am avut un vis în care gheața plutește pe apă, apoi invidia cuiva îți poate distruge fericirea. Pentru a vedea că mergi pe gheață – ar trebui să fii atent, ceea ce ai uitat recent, iar un astfel de vis îți amintește că poți pierde totul dacă nu te oprești la timp.

Să vezi țurțuri atârnând de acoperișurile caselor înseamnă că ești în pericol, iar de la acei oameni de la care nu te aștepți deloc la asta, fii atent, urmărește-ți cuvintele și faptele, orice neglijență poate duce la dezastru.

Dacă ai avut un vis în care faci gheață, asta, de regulă, înseamnă că doar tu însuți ești de vină pentru toate necazurile tale și nu are sens să dai vina pe altcineva, transferând responsabilitatea asupra lui, pentru că, ca urmare, totul se va dovedi oricum.

Să cazi prin gheață, să vezi că înoți în apă înghețată, înseamnă că în viața reală perioada plăcerii s-a încheiat și începe perioada încercărilor – în timp ce există timp să te pregătești pentru asta.

Gheața simbolizează adesea starea interioară a visătorului. Poate că visătorul nu este conștient că este înțepenit sau rece emoțional.

Interpretarea viselor pentru fete

La ce visează Ice într-o carte de vis:

Mersul pe gheață – un vis înseamnă că în viața reală nu ești foarte sigur de acțiunile și comportamentul tău. Nevoia de cea mai mică manifestare de inițiativă te cufundă într-o disperare prelungită, pentru că habar nu ai cum să o faci.

Nu fi atât de supărător. Ce te împiedică să devii puțin mai relaxat în comportamentul tău și mai încrezător în abilitățile tale? Crezi că oamenii din jurul tău cu siguranță vor râde de tine sau că te vor înțelege greșit? Amintiți-vă, fricile de acest fel trăiesc doar în imaginația noastră, iar cei din jurul nostru nu observă uneori „strângere” la alți oameni.

Așa că mergeți înainte!

Vedeți gheața într-un vis:

Un avion înghețat, gheață pe râu, gheață, gheață neagră pe drum este un semn de nenorocire, dificultăți, precum și de furie și trădare. Vor încerca să vă facă rău în tot ceea ce vă este drag.

Merge pe gheață, eșuează – dăunează-ți reputația. Gheață în casă, a face gheață – la necaz, boală, răcire între cei dragi. Dacă ai văzut gheață plutind în apă limpede, invidia stupidă îți va dăuna fericirii. Icicles – la suferință, boală, sărăcie. A fi pe un slip de gheață înseamnă a face față unui obstacol care trebuie depășit urgent.

Topirea gheții este să visezi în vis, apoi vei găsi în curând bucurie și bogăție, pe care le vei obține datorită unei afaceri care este foarte enervantă și îți dă multe necazuri. Visând într-un vis la pământul din care se desprinde gheața, atunci vei avea noroc în chestiuni bani.

De ce visezi la gheață:

la un mediu emoțional rece și eșec. Luna în Capricorn.

Interpretarea viselor împăratului Petru I

La ce visează Ice într-o carte de vis:

Citeste mai mult:  De ce visezi să înșeli un bărbat

Pentru a vedea că ai văzut un ghețar, atunci un astfel de vis prezice o vacanță într-o echipă, în care vor fi posibile cele mai neașteptate incidente. De ce visezi să vezi că petreci noaptea în aer liber, atunci în curând te poți aștepta la schimbări în afaceri, dar și să te pregătești pentru o călătorie lungă și obositoare.

Să vezi un ghețar care se topește este în dificultate: prietenii se vor împrăștia, iar perspectivele tale se vor dovedi a fi destul de sumbre. Dacă o tânără vede pe un ghețar, asta înseamnă că iubitul ei își va stabili în curând ziua nunții și, ulterior, va deveni soțul ei. O tânără se va căsători cu prima ocazie care i se va prezenta dacă vede un ghețar care arde. Dacă o femeie căsătorită se uită la un ghețar, atunci, în realitate, va păta numele soțului ei, rezultând o procedură de divorț de mare profil.

Interpretarea viselor pentru fete

La ce visează Ice într-o carte de vis:

O derivă de gheață visată promite schimbări rapide în viață. Aceste schimbări vor fi cu siguranță în bine, așa că nu ar trebui să vă fie frică de ele. Deși este posibil ca la început să percepi schimbările ca pe ceva străin în viața ta.

De ce visezi la gheață

Gheața într-un vis este un simbol al emoțiilor înghețate, al relațiilor. Dacă a visat în afara sezonului, atunci vin schimbări serioase în viață. De ce altfel visează acest semn de vis alunecos? Interpretarea viselor va lua în considerare diferite opțiuni.

Conform cărții de vis a lui Miller

De ce visezi la gheață în general? Cartea de vis crede că promite visătorului diverse dezastre. Este posibil ca persoanele rău intenționate să interfereze cu implementarea planurilor. Ți s-a întâmplat să vezi gheață plutind într-un râu limpede într-un vis? Din cauza invidiei altora, propria ta fericire va fi distrusă.

Ai visat că mergi pe gheață alunecoasă? Aceasta înseamnă că riscați să cedeți în fața ispitei, să suferiți din cauza propriilor acțiuni, a înclinațiilor dăunătoare. Dacă intriga indicată i-a apărut unei fete tinere, atunci cartea de vis crede că un singur pas greșit o separă de dezonoare și rușine.

Conform colecției de cărți de vis

Care este visul de gheață foarte subțire pe care ai avut șansa să mergi într-un vis? În realitate, te vei afla într-o situație periculoasă sau te vei asuma în mod deliberat riscuri. A avut un vis despre cum au alunecat pe gheață, de frică să nu cadă? Cartea de vis profețește: în realitate vei experimenta incertitudine gravă, instabilitate.

În plus, gheața într-un vis simbolizează o abundență de dificultăți și necazuri, marchează o perioadă de eșecuri, probleme care nu pot fi rezolvate sau, literalmente, o situație înghețată. Puteți vedea gheață înainte de atacurile oamenilor răi. Dacă ai visat să mergi pe gheață, atunci cartea de vis crede că poți pierde respectul sau dispoziția unei persoane importante.

De ce altfel visezi la gheață? Într-o relație de dragoste va veni răcirea, care poate duce la o pauză completă. Gheața indică într-un vis speranțe goale și promisiuni neîmplinite. Cu toate acestea, o altă interpretare a somnului promite o întâlnire fericită, după care viața se va schimba în bine.

Conform cărții de vis de la A la Z

De ce să visezi dacă ai avut ocazia să faci gheață în frigider? Din cauza îngâmfatului sau curiozității excesive, vei cunoaște eșecul. Puteți vedea doar gheață în fața daunelor materiale, pierderea unui prieten bun, dificultăți în dragoste.

Ai văzut gheață pe râu? A existat o întârziere serioasă în afaceri. Mersul pe un iaz acoperit cu gheață înseamnă că vei deveni un participant la o întreprindere riscantă care va aduce profit semnificativ. Într-un vis, ghinionist să patineze pe gheață? Interpretarea visului prezice pierderea unui loc de muncă sau a ceva pe care îl prețuiești foarte mult.

De ce visezi la o gaură de gheață? Depuneți eforturi pentru a realiza un vis care este evident imposibil de realizat. A o face singur înseamnă o groază puternică. Ai văzut cum gheața se topește treptat? O afacere foarte supărătoare va merge în curând înainte și în cele din urmă se va transforma în bogăție și prosperitate.

A avut un vis despre cum au roade sau supt gheața? Interpretarea viselor promite vești proaste de la rudele îndepărtate. Dacă într-un vis frigiderul a fost dezghețat și a căzut o bucată mare de gheață, atunci nerăbdarea va provoca un eșec major.

Conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

De ce visează gheața? Într-un vis, reflectă răceala, reținerea. Dacă ai visat la gheață care strălucește frumos la soare, atunci vei reuși datorită răbdării și concentrării. Un întreg munte de gheață murdară marchează o răcire a relațiilor sau o pierdere a interesului pentru afaceri, o persoană. Topirea gheții, conform cărții de vis, este un semn pozitiv care indică o îmbunătățire vizibilă a situației.

De ce visezi gheață pe râu, pe lac

Ai visat la gheață foarte subțire pe un râu sau un lac pe care ai avut ocazia să mergi? Sunteți în pragul unei crize materiale, spirituale și doar o linie foarte subțire vă va separa de distrugerea completă. Ai văzut cum gheața a început brusc să se topească rapid într-un vis? În realitate, vei fi surprins de atitudinea prea caldă și evident deplasată a celorlalți.

A vedea o mulțime de blocuri de gheață pe râu înseamnă că se apropie o serie întreagă de necazuri și obstacole. Dacă ați visat la o deriva de gheață de primăvară, atunci întreprinderea planificată va aduce noroc și bani. Cu toate acestea, o altă interpretare a somnului promite evenimente complet opuse: după o perioadă deosebit de reușită, pregătește-te pentru ghinion total și înfrângeri multiple.

Ceea ce simbolizează gheața de pe drum, sub picioare

Ai visat la gheață foarte alunecoasă pe drum? În viața reală, te vei găsi exact la mijloc între doi oameni care sunt neprietenos unul față de celălalt. Același complot reflectă calea greșită, scopul. Dacă gheața de sub picioarele tale s-a spart sau a crăpat brusc, dar ai reușit să sari, atunci evită în mod miraculos necazurile. Dacă ai căzut prin gheață, atunci pregătește-te pentru ce e mai rău.

De ce altfel visezi la gheață pe drum? Dacă o femeie s-a întâmplat să alunece pe el, atunci va putea topi inima unui bărbat care anterior a urât întregul sex feminin. Ați văzut vreodată o mașină derapând pe gheață? Se apropie o perioadă dificilă, dar, depășind-o, nu te vei mai enerva din cauza fleacurilor și vei trăi destul de fericit.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează mere

Gheață într-un vis – mai multe semnificații

Ai visat că mersul pe gheață te ținea în tensiune constantă? Pregătește-te pentru stres mental sau nervos crescut. Dacă într-un vis ai căzut în mod constant pe gheața goală, atunci îți este frică de schimbare, nu ai încredere în tine sau ești prea autocritic, toate acestea duc în mod evident la eșec. In afara de asta:

 • da – răcirea emoțiilor puternice
 • suge – înșelăciune
 • pauză – profit, beneficiu
 • prick – o soluție violentă a problemei
 • a se îneca – treburile pe care le vor aduce banii
 • a face o gaură de gheață este o afacere riscantă, dar profitabilă
 • ieșiți din râu pe gheață – îmbunătățire
 • mers – pericol
 • cădere – dragoste, risc
 • traversează gheața – viața se va îmbunătăți
 • rupt sub picioare – eșec, necaz
 • multă gheață – liniște sufletească, relaxare
 • piesa mare – munca grea, pericol
 • în casă – nenorocire
 • curat – sănătate bună, rezistență
 • murdar – iritabilitate, boală

Ați visat la gheață în ocean, care este ușor spartă de un spărgător de gheață modern? Pregătește-te: a venit sfârșitul unei perioade favorabile, doar necazurile, obstacolele și greutățile urmează.

De ce visezi la gheață

interpretarea somnului conform a 72 de cărți de vis

1 Gheață conform interpretării viselor Maya

Bună valoare Dacă ai visa că gheața se topește, evenimentele care au loc în jurul tău nu ți-ar afecta în niciun fel stilul de viață. Pentru ca niciun șoc să nu te atingă, aruncă o picătură de sânge într-un pahar cu apă, apoi îngheață apa și du-o la cimitir.

Valoare proastă Dacă ai visat că mergi pe gheață, acum ești în mare risc. Pentru a evita orice probleme, înghiți o bucată mică de gheață dimineața.

1 Gheață conform interpretării viselor zilelor de naștere în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Ghețar – A fi în ghețar (în pivniță) – a înmormânta.

Deriva de gheață visează – Schimbări radicale, mari, treptate în bine.

1 Gheață conform cărții de vis ezoterice

Există – răcoriți-vă. Veți înceta să vă faceți griji; ura, gelozia te va lăsa să pleci.

Câmp de gheață – pace, liniște sufletească.

Gheață spartă, plutire de gheață – pacea ta a luat sfârșit, vei fi copleșit de emoții.

Cineva ține, cineva mănâncă – de cine ești interesat, se va răci față de tine, va deveni indiferent.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Gheață conform cărții de vis ucrainene

Pericol, muncă grea. Gheața este o pacoste, multe dificultăți; sparge gheata – profit, alunecare – tradare in dragoste; Pericol. Dacă visezi că mergi pe gheață și afară este vară, aceasta va fi o schimbare în viață.

1 Gheață după cartea de vis psihanalitică italiană a lui A. Roberti

Ce înseamnă Ice într-un vis. 1. Când visează gheața, acordăm atenție emoțiilor noastre. Știm că ne acționăm mai rece decât ar trebui, neexprimând căldură și compasiune și, prin urmare, punându-ne într-o situație de care ne va fi extrem de greu să ne eliberăm mai târziu. 2. Gheața este personificarea rigidității, fragilității, rezultată dintr-o înțelegere greșită a ceea ce se întâmplă în jurul nostru și din crearea unor situații în care oamenii nu pot comunica cu noi. În funcție de modul în care gheața se manifestă într-un vis, poate însemna impermanență. 3. Din punct de vedere spiritual, gheața simbolizează o parte din noi înșine care este înghețată, dar care trebuie topită pentru a se dezvolta în continuare.

1 Gheață conform interpretării viselor iubitorilor

Dacă visezi gheață într-un curent de apă limpede, aceasta promite sfârșitul fericirii conjugale din cauza invidiei și intrigilor rivalilor.

O fată care merge pe gheață – în viața reală va experimenta rușine și trădare.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Gheață conform interpretării viselor zilelor de naștere din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Ghețar – Văzând un ghețar coborând din munți – dragostea scade.

1 Gheață conform interpretării viselor subconștientului

Ai visat Ice, pentru ce este. Nu uitați că gheața este făcută din apă, iar visele despre apă sunt adesea direct legate de componenta emoțională a vieții umane. Transformarea apei în gheață poate însemna „întărirea” sentimentelor în relație cu o persoană dragă. În consecință, topirea gheții într-un vis poate însemna sfârșitul relațiilor ostile. Visele despre topirea gheții vorbesc și despre eliminarea barierelor din calea energiei creative și despre noi oportunități, prevăzând că inspirația te va vizita acasă sau la serviciu.

Visele despre gheață nu iarna simbolizează în mod tradițional o recoltă bună. Acest vis poate însemna și o abundență de idei fructuoase, așa că gândește-te cu atenție la ce „aterizări” vor avea nevoie de atenția ta.

Un vis în care apare gheața poate fi un avertisment că este timpul să lași deoparte un proiect care este „pe gheață subțire”. Poate că un astfel de vis necesită o acțiune imediată.

Arderea frigului într-un vis simbolizează de obicei extreme emoționale. De exemplu, apariția unui congelator sau frigider într-un vis poate fi o reflectare a „prostiei” emoționale de care suferiți în prezent.

Stați sau stați pe gheață. Visul în care stai pe gheață prezice confort în viață. Mersul pe gheață este un risc de pierdere financiară dacă nu ești atent la distribuirea fondurilor. Gheață tare sau subțire. Asigurați-vă că încercați să vă amintiți cum era gheața într-un vis. Gheață subțire – s-ar putea să fii în pericol, iar sloturile groase de gheață pot însemna că te simți protejat chiar și în fața dificultăților și problemelor vieții reale. Patinaj. Patinajul implică satisfacție în muncă. Călătoria cu un partener poate însemna să ai grijă de relațiile personale.

Citeste mai mult:  De ce visezi să faci pete într-un vis

Interpretarea viselor de gheață

Interpretarea viselor gheață, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi gheață într-un vis, poți afla în 30 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. De ce alte vise încep cu litera „L”, puteți vedea în secțiunea Cartea de vis cu litera L.

Gheață în cărțile de vis

Emoții înghețate. Mersul pe gheață subțire înseamnă să-ți asumi riscuri sau să te afli într-o situație suspectă. Alunecarea pe gheață înseamnă să nu fii încrezător în sine, să nu te simți pe pământ solid sub Mai mult →

Gheața poate fi un simbol al emoțiilor înghețate. Exprima-te pe tine si toate emotiile tale. Vorbește deschis și liber din adâncul inimii tale. A merge pe gheață subțire înseamnă a-ți asumi riscuri sau a fi în Citește mai mult →

Bună valoare Dacă ai visa că gheața se topește, evenimentele care au loc în jurul tău nu ți-ar afecta în niciun fel stilul de viață. Pentru ca niciun șoc să nu te atingă, aruncă o picătură într-un pahar cu apă Citește mai mult →

Eșecuri, situație înghețată, probleme de nerezolvat Citește mai mult →

Gheață de văzut – griji legate de familie / necazuri în afaceri / consilier rău. Să-l ai în casă este un dezastru. Mersul pe gheață subțire și să-ți fie frică – viața, soarta sau sufletul este în pragul unui lucru întunecat și Mai mult →

Gheața visează la dezastru. De exemplu, cei răi vor dăuna într-o chestiune importantă pentru tine. Gheața care plutește într-un curent de apă limpede spune că invidia altcuiva va pune capăt fericirii tale. Am mers Citește mai mult →

Simbolizează încredere nejustificată. Secretele pe care le-ai împărtășit cuiva nu mai există. Vezi și Icicles. Citește mai mult →

Un simbol al răcelii, al lipsei de sentimente sau al sfârșitului unei relații. dar nu această imagine în sine are cel mai mare sens, ci acțiunea care îi este asociată sau se desfășoară în jurul ei. Citește mai mult →

A vedea gheața într-un vis este un semn bun care promite o întâlnire fericită. Citește mai mult →

Să vezi gheață într-un vis este întotdeauna rău. Prezintă o scădere a tranzacționării, un joc nereușit la bursă, eșecuri în antreprenoriat. De asemenea, indică faptul că actualul tău iubit pasionat va citi în curând.

Am visat la gheață – fii pregătit pentru adversitate și ferește-te să lovești cel mai vulnerabil punct. Un vis în care vezi bancuri de gheață într-un curent de apă limpede înseamnă: existența ta senină poate fi Citește mai mult →

Gheața într-un vis prevestește multe dezastre. Oamenii răi vor căuta o oportunitate de a-ți face rău în cea mai scumpă afacere pentru tine. A vedea gheața plutind într-un curent de apă limpede înseamnă că fericirea ta Citește mai mult →

necaz; multe dificultăți; ostilitate (lapoviță întunecată). Citește mai mult →

Dacă ai visat la gheață, atunci ar trebui să fii pregătit pentru adversitate și să te ferești de o lovitură în locul cel mai neprotejat. Dacă ai visat sloiuri de gheață într-un curent de apă limpede, atunci, în realitate, seninul tău Citește mai mult →

Răcire Da – răcire. Veți înceta să vă faceți griji; ura, gelozia te va lăsa să pleci. Câmp de gheață – calm, liniște sufletească. Gheață spartă, plutire de gheață – pacea ta a luat sfârșit, Mai mult →

Înseamnă rigiditate, frigiditate. Rigiditate (lat. rigidus – hard, hard) – dificultate sau incapacitate de a schimba comportamentul intenționat de subiect în condiții, în mod obiectiv Mai mult →

Elemente primare – metal, apă. Elemente – uscăciune, frig. Emoții – tristețe, frică. Organe – plămâni, intestin gros, rinichi, vezică urinară. Planete – Venus, Mercur. Păstrați gheața / somnul în Citește mai mult →

A vedea – obstacole de diferite feluri pentru a merge pe ele – un obstacol de succes; a rupe – vei cunoaste multa frica; a vedea în pădure – eforturi zadarnice, speranțe iluzorii. Citește mai mult →

prăbușire pe gheață – vei recunoaște frica Citește mai mult →

Gheață – răceală în relații; inexpugnabilitatea unei persoane dragi. Citește mai mult →

ICE – „a merge pe gheață subțire” – o situație delicată, periculoasă; „rece ca gheața” – o persoană lipsită de pasiune, distante, relații „reci”; „gheață în relații”; „îngheța negocierile” Citește mai mult →

daune, pierderi și eșecuri. Citește mai mult →

Vei fi neclintit în timpul declarației de dragoste față de tine. Drift pe un slip de gheață – te vei găsi izolat; la o ceartă serioasă cu oamenii la care sperai. Citește mai mult →

Gheața din casă este un dezastru. Citește mai mult →

Dacă visezi gheață într-un curent de apă limpede, aceasta promite sfârșitul fericirii conjugale din cauza invidiei și intrigilor rivalilor.O fată care merge pe gheață va experimenta rușine și rușine în viața reală Citește mai mult →

Un simbol al uitării, rigidității și frigidității. Citește mai mult →

Gheața iarna nu înseamnă nimic, dar în momente neobișnuite marchează o schimbare a vremii. Citește mai mult →

necazuri, multe dificultăți. Citește mai mult →

Pericol, muncă grea. Gheața este o pacoste, multe dificultăți; sparge gheata – profit, alunecare – tradare in dragoste; Pericol. Dacă visezi că mergi pe gheață, iar afară este vară, va fi Citește mai mult →

În cartea de vis, interpretarea visului „gheață” poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează gheața – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!