Pasărea de interpretare a viselor s-a așezat pe mână

Care este visul păsării din cartea de vis

23 septembrie 2019 la 23:46 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează pasărea citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează pasărea într-un vis?

Сонник XXI века

La ce visează pasărea și ce înseamnă:

Pasăre – Văzând păsări într-un vis – la toate lucrurile bune, succes, profit, uneori – la bârfă. Să vezi o mulțime de păsări mici este un semn că te așteaptă un mic profit. Aruncarea cu mâncare pentru păsări – la dor, la căutarea de noi cunoștințe, la o nouă societate. Auzi păsările cântând într-un vis – pentru a vorbi cu prietenii, cântând foarte tare – la o ceartă. O luptă de păsări într-un vis înseamnă participarea ta viitoare la o ceartă între femei.

Este distractiv să vorbești cu păsările. Prinderea unei păsări din zbor este un semn că vei primi o scrisoare de departe; pasărea se urcă în sân – din fericire. Un pui care începe să-și încerce aripile și căde înseamnă eșec și o afacere prost gândită. Văzând o pasăre de pradă (șoim, șoim) într-un vis – prezice că vei fi înșelat; a o împușca înseamnă că după luptă vei depăși toate obstacolele fericirii.

Dacă o tânără într-un vis sperie păsările de pradă de la bebelușii ei, aceasta înseamnă că își va îndeplini cele mai sălbatice dorințe, dar numai atunci când va munci din greu. Visul îți prezintă un pericol real din partea adversarilor tăi. Dacă într-un vis reușești să sperii păsările înainte ca acestea să te atace și să te rănească, afacerea ta va avea succes.

Sonnik Miller

De ce visează Pasărea într-un vis?

Pasăre – O pasăre galbenă care flutură este un semn că un eveniment semnificativ îți va aduce o teamă nesănătoasă pentru viitorul tău. A vedea o pasăre bolnavă sau moartă înseamnă că vei suferi de indiscreția cuiva.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat pasărea

 • Pasăre – Un simbol excelent, dar numai dacă are un penaj bun și un aspect sănătos. Un vis despre o pasăre este un semn de prosperitate rapidă și de finalizare cu succes a afacerilor.
 • Păsările rănite sunt un simbol al tristeții profunde datorită comportamentului indecent al unuia dintre cei dragi.
 • Păsări care zboară într-un stol – ferește-te de dezastru, faliment sau dezastru natural dacă într-un vis ai ucis accidental sau deliberat o pasăre.
 • Să vezi păsări sus pe cer – un vis profețește că vei primi în curând vești semnificative, bune sau rele – depinde de circumstanțele vieții.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Bird

Pasăre – Cu toată varietatea de specii înaripate de pe planetă, le percepem ca pe un semn psihologic al primirii unui fel de știri.

 • O pasăre în mâinile unei femei? În mod subconștient, te aștepți să apară o persoană nouă în viața ta și ești deja pregătit moral pentru asta.
 • O pasăre inexistentă, rară sau exotică, oaspetele tău va fi un străin sau o persoană care nu face parte din cercul tău social.
 • De asemenea, este important să acordați atenție visului în care vedeți un papagal. Pasărea profețește vești proaste, o batjocură a ta și a principiilor tale.

Vezi și: de ce visezi să zboare, de ce visează porumbeii, de ce visezi un cilindru.

Carte de vis romantică

De ce visează pasărea

 • Pasăre – Dacă o femeie vede în vis o pasăre frumoasă cu penaj sănătos, în curând se va căsători fericită. Poate că acesta este un semn al unei noi iubiri care o va înlocui pe cea veche și nefericită.
 • O pasăre rănită și bolnavă – un vis oferă o viață de familie fericită. Dimpotrivă, aceasta este o ocazie de a privi mai bine comportamentul partenerului tău și de a înțelege dacă te iubește pe tine sau banii tăi.
 • Potrivit cărții de vis, o pasăre albă și frumoasă este un vestitor al fidelității față de o soție sau soție. Ai ales partenerul potrivit în viață și te poți baza pe el atât în ​​tristețe, cât și în bucurie.

Micul Weses carte de vis

De ce visează pasărea?

Pasăre – Fericire, plumb; o pasăre va zbura – o scrisoare; hrănește pasărea – dizolvă bârfa; o pasăre stă pe cap – moartea; păsări sălbatice – un cadou; prinderea păsărilor – spre bucurie, câștig, rămâne însărcinată (la o femeie), căsătorie, profit; prinde o pasăre – se va naște o fată; ținând o pasăre în mâini – succes în afaceri; o pasăre bate prin fereastră – se va naște un copil; păsări albe – vești bune, o întâlnire cu un prieten; a auzi cântece ale păsărilor – vești bune, dragoste, bucurie; o pasăre mică – o fiică care se va naște (însărcinată); multe păsări – vorbărie goală, litigii, război.

Dream interpretare Tsvetkova

Pasăre – Invitat sau mesaj (în funcție de tipul și comportamentul păsării); a ucide sau a răni o pasăre – la un mare eșec; coada de pasăre – consecințe; penajul strălucitor al unei păsări – noroc în dragoste; zburând – spre bogăție.

Interpretarea viselor lui Vladislav Kopalinsky

Vezi Bird, interpretare:

Pasăre – La o întâlnire cu persoana la care te-ai gândit în ultimul timp, așa este interpretat acest vis de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează Pasărea?

Pasăre – Știri. Așa cum o pasăre stă pe cap – un om mort. Dacă ai visat păsări – separarea unui bărbat și a unei femei. Păsările sunt suflete. Păsările sunt oameni. Deoarece sunt mulți dintre ei, va fi un fel de război sau așa ceva. Înainte de război, visam că păsările acoperă câmpul. O pasăre în mâini – succes în afaceri. Păsările cântă – pentru curiozitate. O pasăre bătea pe fereastră – veste bună – dă naștere unui copil. A vedea ouă de păsări sau a le mânca este o mare pacoste, conform cărții de vis – predictorul.

Interpretul viselor Mariei Fedorovskaya

Pasăre – La nașterea unei fete.

Interpretarea de vis a tarotului

Pasăre: interpretarea imaginii

Pasăre – Profeție, soartă.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea păsării din visul tău

Pasăre – Un simbol ambiguu al sufletului adormit, diverse stări emoționale, dorințe umane, aspirații și realizări, dor de idei și fapte irealizabile, creative, creștere spirituală, stare civilă, fericire, intuiție, imagini ale altor oameni și influențe ale altor oameni; cerere în căsătorie de la un bărbat (pentru o femeie). Turme, multe păsări – umane, energii colective, influențe, procese.

Cartea de vis idiomatică

De ce visează pasărea

Pasăre – „Tocmai a eclozionat (a zburat) dintr-un ou (cuib)” – stadiul copilăriei, lipsei de experiență, imaturității. „Păsări care zboară înalt” – un șef mare, o persoană celebră talentată; „pasăre albastră” (fericire). „Un pițigoi în mâini este o macara pe cer” (pragmatism), „a adus o coc pe coadă” (știri), „porumbelul păcii”, „prima rândunica” (mesaj, început), „șoimă”, „cântec de macara” (dragoste devotată, rămas bun), „fidelitate la lebădă, cântec” (ultimul, final), „a renaște din cenușă ca un Phoenix”. „tragerea dintr-un tun în vrăbii” – incomensurabilitatea mijloacelor și a obiectivelor. „bucurii ale păsărilor” (mice), „triluri de privighetoare (dragoste)”. „completează cu o privighetoare” – elocvență, bucurie, declarație de dragoste, „repetă ca un papagal” – comedie, înșelăciune, satira; „Bate ca o ciocănitoare” – informează; „orb ca o bufniță” „ca o pasăre în cușcă” – dor puternic, lipsă de libertate. „ciocănitoare” – despre o persoană rea, „snitch”. Vezi extra. Cocoș, rață, ouă.

Citeste mai mult:  Văzând un taur negru mare într-un vis

Veche carte de vis rusească

A prinde păsări într-un vis înseamnă plăcere și profit; uciderea lor marchează vătămări și pierderi; a trage în ei înseamnă un atac zadarnic din partea inamicilor; a vedea multe păsări împreună înseamnă vorbărie goală sau litigii; a vedea păsările luptă prevestește o ceartă sau o ambulanță; să vezi păsări zburând drept spre noi înseamnă o pierdere; a-i auzi cântând înseamnă mare bucurie și plăcere; a-i auzi vorbind prevestește un succes fericit în afaceri; a te vedea transformat în pasăre înseamnă o creștere a bogăției; a vedea păsări de noapte, cum ar fi: o bufniță, o bufniță, un liliac și altele, are un semn foarte rău și prevestește o oprire în toate treburile noastre; a vedea păsări de pradă, cum ar fi: un șoim, un șoim, un vultur, un zmeu și altele, prevestește o creștere a bogăției pentru cei bogați și și mai mare sărăcie pentru cei săraci.

Carte de vis de folclor

Care este visul Păsării conform înțelepciunii populare?

O pasăre care ciocăne sau bate la fereastră – La mare necaz.

Cartea pentru visele copiilor

Phoenix Bird – Eșecurile nu te vor rupe niciodată; indiferent ce s-ar întâmpla, indiferent cât de soarta te bate, tot vei renaște.

Albatros – A vedea un albatros într-un vis simbolizează succesul, mai ales pentru cei care pictează. Dacă există un pește în cioc, atunci vei întâlni în curând o persoană interesantă și utilă pentru tine. Strigătul unui albatros într-un vis poate servi drept avertisment cu privire la un posibil fals sau înșelăciune.

Macaw (papagal de culoare strălucitoare) – Așezat într-o cușcă sau pe un copac neobișnuit – cea mai obrăzătoare și nepoliticosă înșelăciune de la persoana cu care sunteți în relații sexuale.

Pasăre fără aripi – La suferință și la pierderea oricărei speranțe.

Ce înseamnă o pasăre în mâinile cărților de vis – caracteristici de interpretare

O pasăre în mâini în idiomurile majorității popoarelor este de obicei considerată o pasăre mică, un pițigoi sau o vrabie, o creatură în valoare de utilitate și valoare nutritivă, ceva între o mazăre și o sămânță de mac. Dar într-un vis este diferit. Nu toate proverbele și zicănele țin cont de dimensiunea posibilă a păsării.

Pasărea din mâini poate fi un cocoș de luptă, un pui obișnuit, o gâscă, o lebădă, o pasăre fabuloasă de foc sau un șoim de vânătoare. Sensul general rămâne același – o pasăre în mâinile tale într-un vis reflectă ceea ce ai cu siguranță, ceea ce prețuiești, ceea ce ai obținut datorită norocului și preferă să nu o lași. Vom afla de ce pasărea visează în mâinile cărților de vis de top.

Valori comune

 • Semnificația principală a păsărilor în general în țesătura viselor este visele, dorințele. Ținând o pasăre în mâini, atingând-o, mângâind-o, hrănind-o – atingându-ți visul, împlinindu-ți dorințele. Din acest motiv, o pasăre în mâini înseamnă un vis devenit realitate, mult noroc. Nu există un singur sens comun pentru împlinirea unui vis, deoarece cineva visează la o familie și copii, cineva visează la o vacanță sălbatică în Ibiza, cineva vrea să înceapă propria afacere de succes. După ce fel de pasăre ai văzut în mâinile tale într-un vis, tu însuți poți să-ți dai seama parțial de propriile dorințe. Uneori, acest lucru este util. Dar dacă mângâi o pasăre, stând cu încredere în palmă, și apoi îi răsuciți brusc gâtul, aceasta arată propria ta inconsecvență, disponibilitatea de a renunța la propriile vise, cruzimea, în primul rând, față de tine însuți. Ar trebui să așteptați cu construirea unei familii și mai ales cu nașterea copiilor. Dacă ești gata să-ți întorci gâtul spre propria ta fericire, atunci cum rămâne cu cei din jurul tău? Nu te condamna la o căsnicie nefericită.
 • O pasăre de foc fabuloasă în mâini se dovedește, de obicei, a fi o problemă strălucitoare. Ați aspirat la un vis, ați mers spre el, depășind obstacole și admirând de departe lumina strălucitoare a penajului frumuseții, dar, după ce l-ați primit în mâini, de obicei vă asigurați că urmăriți o ceață, o hologramă sau o jucărie realizată cu pricepere. .
 • Porumbel călător în mâini – pentru a primi vești importante. Este posibil ca știrile să fie de o importanță deosebită pentru tine. Dacă într-un vis nu lași pasărea din mâinile tale, este mai bine să păstrezi știrile secrete.
 • Pasăre de mare, pescăruș, cormoran – vești amare de departe. A doua semnificație a păsărilor marine este zborurile pe distanțe lungi, libertatea deplină, munca legată de mare și aviație.
 • Păsările migratoare în sezon sunt o invitație la călătorie. Chiar dacă nu vă permiteți să conduceți până la Malibu, încercați să ieșiți măcar în suburbii sau în cel mai apropiat oraș. Alegeți locuri necunoscute în care nu ați fost încă.
 • Colibri, o mică pasăre strălucitoare – la un cadou scump.
 • Papagal – ai norocul să găsești interlocutori interesanți și, eventual, colegi de călători. Nu bateți ciocul și nu credeți prea mult poveștile pe care noii prieteni le otrăvesc. Dacă pari o cană bună, fără îndoială vei fi înșelat.
 • Tit – esti foarte ieftin si foarte suparat, visezi sa reda situatia. Din păcate, este imposibil să redai, mulțumește-te cu ceea ce ai în acest moment.
 • Păsările de curte în mâinile tale înseamnă cel mai adesea că gândurile tale sunt concentrate asupra familiei și confortului acasă. Nu sunteți deloc împotriva unei averi colosale, dar ați prefera să vă îmbogățiți comerțând carne de porc, coacend pâine sau vânzând covoare. Nu te opri să faci ceea ce îți place.
 • Dacă o pasăre încearcă să vă facă rău într-un vis, ciugulirea nu este bună. Dar pasărea care ți-a căcat în palmă apreciază succesul serios din punct de vedere financiar.
 • Dacă pasărea nu refuză bunătățile și mănâncă cu plăcere, acesta este unul dintre cele mai bune semne de noroc. Hrănirea păsărilor într-un vis înseamnă întotdeauna să te faci fericit.
 • Ținând puii în mâini – încrederea în sine poate fi foarte costisitoare și poate aduce probleme altora și celor dragi – imediat și ție – mai târziu.
 • Ouă în mâini – prostie, grabă. Interpretarea se bazează pe faptul că este mai convenabil să folosești un recipient, un coș, o pungă pentru a transporta ouă. A purta în mâini obiecte rotunde fragile este extrem de incomod și riscant.
 • Să ții un pinguin în mâini înseamnă că ai un mare simț al umorului. Dacă vorbești cu respect cu pinguinul în același timp, este posibil să petreci mult timp în compania fanilor Linus Torvald.
 • O pasăre fictivă sau ridicolă, un struț, un pelican, un flamingo – ești într-o situație ciudată, dar experimentezi o oarecare plăcere din circumstanțe neobișnuite, precum Alice în Țara Minunilor.

Citeste mai mult:  De ce visezi la dinți care se prăbușesc

Interpretarea cărților de vis cu autoritate

 • Cartea de vis engleză asigură că a vedea o pasăre care s-a așezat pe mână, pe deget este un mare succes. Vrăbii, țâțe, păsări mici – spre succes financiar. Șoimi, șoimi, păsări de pradă – la fapte de arme, creșterea carierei. Dacă pasărea schimbă priviri cu tine și nu este împotriva comunicării, aceasta este pentru a ajuta un prieten, pentru a stabili prietenii bune bazate pe simpatie și curiozitate reciprocă.
 • Cartea de vis a lui Miller crede că mângâiatul unei păsări este un mare succes. Dar pentru a ucide o pasăre care visează – la dezastre grave și pe scară largă – foamete, un uragan, o revoltă de elemente.
 • Cartea de vis a lui Freud consideră că o persoană care aruncă o pasăre din mâinile lui scapă de griji și obligații vechi. A elibera păsările – a fi eliberat. Prindeți o pasăre sălbatică și puneți-o într-o cușcă – căutați gânduri noi, tendințe, încercați să vă stabiliți cu maximă comoditate.

Concluzie

Cele mai multe păsări dintr-un vis au semnificații pozitive. Ținerea cu grijă a unei păsări în mâini este un semn extrem de pozitiv. Să ai un vis viu care are o aplicație practică care te mulțumește în viața reală este o fericire rară. Nu ratați. Pasărea din mâinile tale va deveni pentru o vreme talismanul tău și îți va asigura noroc în continuare, o serie de noroc. Singurul lucru care poate strica o serie strălucitoare este lăudarea, o limbă lungă și vorbitoare care ademenește oamenii invidioși sau cruzimea nejustificată. Ai grijă și păzește-ți cu grijă fericirea.

Pasărea s-a cocoțat pe mână

Interpretarea viselor Pasărea s-a așezat pe mână a visat de ce într-un vis s-a așezat Pasărea pe mâna ei? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o pasăre așezată pe mână într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Sat, sat

Într-un vis, înseamnă nedreptate, tiranie și moarte. Și cine vede ce iese din sat, atunci aceasta este o îmbunătățire și o întărire a credinței și a religiilor sale.

Și cine vede că se mută de la sat la oraș, va trece de la oboseală la liniște și de la frică la liniște și siguranță și invers.

Unii spun că a părăsi (a părăsi) un sat într-un vis înseamnă a scăpa de necazuri și că intrarea (intrarea) într-un sat oferă alegerea a ceva dăunător în loc de util. Văzând într-un vis un sat devastat, distrus – la un conflict și la ceartă cu autoritățile.

Interpretarea viselor – Sat

A vedea este un viitor incert.

A trăi în sat este o viață liniștită.

Sat care arde – bunăstare.

Satul sărac – a deveni mai sărac.

Interpretarea viselor – Sat

Să vezi un sat frumos cu case puternice și grădini cultivate – un astfel de vis promite sănătate bună și o viață prosperă.

Imaginați-vă că vă plimbați prin sat și vedeți case bune și solide din lemn, grădini de legume bine îngrijite și grădini cu flori.

Interpretarea viselor – Păsări

Păsările au simbolizat întotdeauna primirea de știri sau sosirea oaspeților. O pasăre zburătoare într-un vis oferă știri. Dacă este alb, atunci vestea va fi bună, iar dacă este neagră, atunci invers.

Zborul într-un vis cu păsări prevestește comunicarea cu oamenii care au venit de departe. După tipul de păsări și culoarea lor, vă puteți judeca oaspeții.

Prinderea sau mâncarea păsărilor într-un vis – pentru a câștiga sau a profita. Păsările marine sunt prădători și nu se feresc de nimic. A-i vedea într-un vis înseamnă că ai oameni invidioși. Dar nu sunt periculoase pentru tine. În plus, după un astfel de vis, să știi că cei pierduți nu vor fi găsiti, iar ceea ce dorit se poate împlini.

Păsările de noapte într-un vis simbolizează oamenii care preferă un stil de viață nocturn celui de zi, deoarece noaptea nu toată lumea își poate vedea faptele. Un astfel de vis te avertizează asupra pericolului de la hoți, tâlhari de noapte, vorbește despre obstacole pe o călătorie lungă.

Uneori, un astfel de vis îți indică faptul că aventurile tale nocturne pot deveni cunoscute și îți pot afecta foarte mult reputația. Păsările cântătoare într-un vis simbolizează bunăstarea și plăcerile vieții. Păsările de pradă într-un vis înseamnă dușmanii noștri. Cu toate acestea, dacă într-un vis îi ucidem, atunci visul prezice victoria asupra dușmanilor noștri.

A alunga păsările de pradă într-un vis înseamnă că vei obține noroc, cu excepția cazului în care îți este frică de dificultăți și pericol. Visul în care ai văzut că ai o pasăre de pradă antrenată pentru vânătoare înseamnă că vei găsi un mare succes în afaceri și bogăție. Pentru cei săraci, un astfel de vis prezice schimbări mari și bune în viața lor.

Coada păsărilor într-un vis oferă sfârșitul unei afaceri sau al unui fel de relație. Penajul păsărilor într-un vis caracterizează evenimente sau știri care vă așteaptă înainte. Cu cât penajul este mai strălucitor, cu atât visul vă oferă mai multă fericire și distracție.

Vrăbiile – simbolizează anxietatea, grijile, îndoielile.

Un corb într-un vis este un simbol al răului, al cruzimii, al înșelăciunii dușmanilor.

Cioara visează să avertizeze despre furt sau lăcomie. Adesea, apariția ei într-un vis prezintă durere și nemulțumire față de ea însăși.

Să vezi un copac în vis este un semn de prostie, o existență inutilă.

Un porumbel într-un vis este un semn de inocență, castitate, reciprocitate a sentimentelor. Într-un vis, el promite fericire, distracție, succes în afaceri și fericire în dragoste.

O gâscă într-un vis simbolizează prostia, faptele stupide.

Ciocănitoarea visează să ne avertizeze asupra necesității de a fi vigilenți, răbdători și perseverenți.

Ciocârlia este un simbol al veștilor bune.

Să vezi macarale într-un vis – spre singurătate.

Un cuc de cuc într-un vis – un semn de singurătate și o viață de familie nefericită.

O rândunica într-un vis înseamnă să primești știri de acasă.

A vedea o lebădă într-un vis este un vestitor al dragostei adevărate, al afecțiunii. Un vis despre el oferă vești de la cei pe care îi iubim. Uneori se crede că o lebădă într-un vis simbolizează descoperirea unui secret.

Cocoșul visează să avertizeze despre o întâlnire cu un dandy care este în continuă mișcare și căruia nu i se poate refuza curaj.

Papagalul visează la cei care au prea multă încredere. Un vis despre el prevestește înșelăciune sau vorbărie goală.

Un vultur într-un vis înseamnă putere și reacție rapidă.

Să vezi un graur într-un vis – să ne mulțumești și să ne deranjeze.

Citeste mai mult:  De ce visează ciorapii negri

A vedea un șoim într-un vis este un semn al unui act îndrăzneț, o mișcare inteligentă și îndrăzneață. Dacă visezi la șoimărie, atunci va trebui să participi la o afacere riscantă. Visul în care ai văzut un șoim repezindu-se la pradă prevestește atacurile oamenilor invidioși și ale calomniilor. După un astfel de vis, ar trebui să te ferești de răzbunarea inamicilor. Un șoim zburător într-un vis oferă vești proaste.

O privighetoare într-un vis oferă știri de la o persoană dragă și conversații sau întâlniri plăcute. Dacă într-un vis vezi că o privighetoare a construit un cuib în casa ta, atunci fericirea și prosperitatea te așteaptă. A-l auzi cântând într-un vis este un vestitor al fericirii familiei și al reciprocității în dragoste. Se crede că cântarea unei privighetoare într-un vis oferă o nuntă rapidă. Dacă visezi că cântarea unei privighetoare te-a alarmat, atunci vei avea explicații neplăcute.

Magpie – un semn de vorbărie goală, hoție, bârfă sau calomnie.

A prinde un cocoș negru într-un vis este un semn al unei căsătorii iminente care nu îți va aduce fericire.

O rață într-un vis înseamnă consimțământul conjugal, fericirea familiei.

A vedea o bufniță într-un vis este un avertisment despre necesitatea de a fi atenți să nu ratezi un eveniment important.

Un stârc într-un vis este un simbol al răbdării.

Șoimul este un simbol al durității și al nemilosirii.

Este întotdeauna mai bine să vezi în vis păsări albe decât cele negre, care simbolizează răul, veștile proaste și mașinațiile dușmanilor.

Păsările zâne într-un vis simbolizează știrile sau incidentele neobișnuite care ți se pot întâmpla.

Vederea păsărilor sacrificate este un avertisment de pericol.

Prinderea (multe) păsări într-un vis înseamnă că în curând vor fi mulți oaspeți în casa ta.

A auzi zgomotul unei păsări într-un vis înseamnă că casa ta va fi plină de distracție și vorbărie de oaspeți.

Prinderea unei păsări într-un vis este un semn că cei pierduți vor fi găsiți, iar speranța se va împlini, deși nu în totalitate.

A vedea multe păsări diferite într-un vis este un prevestitor al unui proces sau întâlnire la care va trebui să participi.

Care este visul unei păsări în mâini – 30 de semnificații ale somnului

Văzând o pasăre în mâinile tale într-un vis – la bogăție bruscă sau la începutul unei noi relații. De asemenea, un astfel de vis poate însemna o întâlnire mult așteptată cu un vechi prieten.

Interpretarea somnului in functie de detalii

În funcție de numărul de păsări:

 • 2 – la vestea bună;
 • mult – pentru a profita.

În funcție de culoarea la care a visat pasărea:

 • alb – noroc în orice afacere;
 • albastru – din fericire;
 • galben – la o descoperire creativă;
 • verde – pentru a genera idei noi;
 • roșu – la o dragoste pasională;
 • roz – la o viață de familie fericită;
 • albastru – la dezvoltarea intuiției;
 • multicolor – la o schimbare bruscă a dispoziției și emoții puternice;
 • negru – la depresie și anxietate.

În funcție de pasărea care visează:

 • bolnav – la pierderea reputației;
 • mare – la împlinirea dorințelor;
 • a zburat pe fereastră – la o boală gravă a uneia dintre persoanele apropiate;
 • sălbatic – spre pace, liniște și fericire;
 • acasă – la boală sau durere;
 • live – la fidelitatea unui partener;
 • frumos – a primi o noua pozitie;
 • mic – pentru a întâlni vechi prieteni;
 • mort – la o rupere a relațiilor;
 • neobișnuit – la eșecuri și pierderi;
 • imens – la evenimente favorabile din viață;
 • cu penaj strălucitor – pentru a schimba în bine;
 • rănit – spre tristețe și rușine din cauza unui act nesăbuit;
 • cu pui – până la nașterea unui copil;
 • prădător – spre mare noroc.

În funcție de tipul de pasăre:

 • corb – la pericol și necaz;
 • porumbel – la distracție, succes în afaceri și fericire în dragoste;
 • pasăre de foc – pentru o vacanță neașteptată;
 • vultur – a înșela sau a trăda;
 • papagal – pentru a răci sentimentele unei persoane dragi;
 • titmouse – pentru distracție și distracție;
 • șoimul – să calomnieze și să intrigă;
 • patruzeci – la bârfă și intrigi ale celor răi;
 • rață – spre armonia conjugală și fericirea familiei;
 • șoim – la creșterea rapidă a carierei.

În funcție de acțiunile păsării:

 • ciugulit dureros – la acțiunile active ale concurenților și ale oamenilor invidioși;
 • s-a lipit de mână – de eșec, bârfă și intrigi;
 • spune – la dezvoltarea intuiției;
 • mănâncă din mână – pentru a câștiga prieteni adevărați;
 • muște – pentru noroc în orice afacere;
 • shat – pentru a îmbunătăți situația financiară;
 • prinde viață – la realizarea dorințelor de mult uitate;
 • prinde pește – să facă probleme la locul de muncă;
 • dormit – noroc în afaceri;
 • a zburat – la schimbări favorabile;
 • căzut – la probleme cu o persoană dragă;
 • bătând la fereastră – până la moartea unei persoane dragi.

Pe baza acțiunilor tale:

 • ridică o pasăre – la emoții plăcute;
 • a prinde o pasăre într-o cușcă – la apariția unui patron în viață;
 • lasă pasărea din mâinile tale – spre succes;
 • accident vascular cerebral – pentru sănătate;
 • atingeți cu mâinile – la dezvoltarea unui proiect promițător;
 • hrăniți cu semințe – pentru a face cunoștință cu o persoană simpatică;
 • prindeți o pasăre de coadă și eliberați – până la începutul unei dâre strălucitoare în viață;
 • pescuitul cu momeală – noroc în afaceri;
 • duce – la bogăție;
 • smulge – la eșec din cauza unei decizii pripite;
 • a bea – a căuta noi cunoștințe;
 • încercarea de a prinde cu o plasă este noroc în orice afacere;
 • zdrobi – la victoria asupra dușmanilor;
 • a ucide – a pierde;
 • Privirea la ea este o pierdere de timp.

În funcție de ce altceva ai visat:

 • un tatuaj pe braț sub formă de pasăre – pentru a depăși temerile existente;
 • sânge pe aripile unei păsări – la traume mentale profunde;
 • aripi – la mare dragoste;
 • stilou – vești bune;
 • inima unei păsări este să-ți atingi obiectivele.

În funcție de unde să vezi pasărea:

 • în apă – la o deteriorare a bunăstării;
 • în apartament – la situații dificile;
 • în cameră – la anxietate și neliniște fără temei;
 • acasă – la punerea în aplicare a unui plan de lungă durată.

În funcție de cine visează:

 • fată – pentru o nuntă iminentă;
 • o femeie căsătorită – la sarcină și la nașterea unei fiice;
 • un bărbat – la succesul și bogăția bruscă.

În funcție de cine a prins pasărea:

 • pisica – la bunăstarea financiară;
 • pisica – la profit neașteptat;
 • copilul – la dezvoltarea carierei;
 • câine – în sprijinul prietenilor apropiați.